Tahunan

Kepiye cara nggawe tanggalan tahunan?

Kepiye cara nggawe tanggalan tahunan? Gawe tanggalan tahunan siji kaca Ing menu File, klik Anyar saka Cithakan. Ing panel pandhu arah kiwa, ing TEMPLATE, klik Manajemen Wektu. Klik kaping pindho template Kalender Siji Kaca. Klik sel sing nampilake taun, lan ing dhaptar pop-up sing ditampilake, pilih taun sing sampeyan karepake. Simpen buku kerja.
Waca Liyane