Apa sing disenengi Mars ing Aquarius?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Venus ing Kanker, Mars ing Aquarius

Apa sing disenengi Mars ing Aquarius?

Wong karoMars ing Aquariussing seksualkepincut karosing duwe Venus ingAquarius, Gemini, Libra lan Leo.

Apa sampeyan ngerti manawa akeh sifat fisik sampeyan gumantung saka tandha zodiak sampeyan? Ya, lintang-lintang bisa nemtokake penampilan lan sipat uga prédhiksi apa sing ora bisa ditolak wong liya. Halo pamirso lan sugeng rawuh ing Beast! Penting banget yen ciri awak sampeyan supaya sampeyan rumangsa aman. Ing jagad sing saben wong ora yakin apa sing bakal katon, bisa dingerteni apa sifat fisik sing paling apik.

Yen sampeyan ngakoni apa sing nggawe sampeyan istimewa, sampeyan mesthi bakal sinau nresnani awake dhewe. Saben tandha zodiak duwe ciri fisik tartamtu sing nemtokake sapa sejatine lan mbedakake saka liyane. Ing artikel saiki, kita bakal menehi sipat fisik sing paling apik adhedhasar tandha zodiak.

Saka Taurus kanthi kulit sing paling apik, Libra kanthi mripat sing apik, Leo kanthi rambut apik banget, dagu Scorpio sing ora ana tandhingane, nganti Aquarius kanthi lambe sing paling apik lan liya-liyane, nganti pungkasan bisa sinau luwih lengkap babagan iki. Aries: Kosmik Kewan Aries minangka wedhus domba, lan iki diwakili dening simbol loro sungu. Ram manungsa Ora duwe sungu asli, nanging alis sing kuwat nirokake bentuk sing kuat iki.

Sampeyan dikenal minangka sing paling akeh geni. Sampeyan duwe alis sing kandel sing apik sing bakal narik kawigaten para penggemar lan minangka sifat fisik sing paling apik. Apa lanang utawa wadon, alise bakal lengkungan nganti kita kabeh pengin.

Loro alis uga nuduhake rong ujung kepribadian, keprigelan lan kesucian. Apa sampeyan nate ketemu utawa kencan karo Aries sing alis alis apik tenan? Apa ram sampeyan? 'Kualitas Paling Apik? Kita seneng ngerti komentar ing ngisor iki! Taurus: Taurus sing santai lan ora peduli ora kepenak ing stres sing dingerteni sing nyebabake breakout; dheweke mangan apa sing dikepengini, turu sing paling akeh lan mikirake usahane dhewe, ngasilake kulit sing nyenengake. Nanging, ora ateges dheweke nglirwakake.

Biasane ati-ati banget lan njaga kulit kanthi tliti. Dheweke sumunar saka njero lan bisa nggunakake areregime kulit sing metodhe lan rajin. Kulit sampeyan mesthi dadi aset paling apik.

Kulit sing apik uga mbantu Taurus sing kadang ora aman supaya bisa percaya dhiri. Kembar: Salah sawijining kualitas kembar paling apik yaiku eseman sing nular, sing menehi pujian marang pribadine sing sregep; dheweke duwe kemampuan komunikasi liwat nyengir. Yen padha mesam-mesem karo sampeyan, sampeyan bakal dikalahake ing salawas-lawase.

Amarga eseme sing asli, dheweke bisa nggawe sampeyan luwih percaya karo dheweke. Lan dheweke ora bakal nguciwani sampeyan, kaya biasane, dheweke kasedhiya kanggo sampeyan nalika sampeyan butuh. Dheweke ora mesem mung kanggo nyenengake wong liya.

Dheweke nyebar rasa seneng lan katresnan ing endi wae. Sampeyan bisa ngowahi kahanan sing ora kepenak dadi kahanan sing nyenengake kanthi ora nindakake apa-apa kajaba mung mesem. Senyum kembar pancen sampurna saengga bisa dadi duta merek kanggo produsen pasta gigi.

Kanker: Apa sampeyan nate katon weteng wong banjur ngeculake? Yen mangkono, sampeyan bisa uga wis mandeng weteng pasien kanker, sing minangka bagian awak sing paling apik, lan ukir kasebut nganggo abs sing kaku, mula bakal narik kawigatene. Wanita kanker luwih katon cerah nalika meteng lan bisa uga katon luwih ayu sajrone wektu sing apik, intuisi sampeyan, sing ana ing weteng, asring banget; sampeyan mesthi nyoba supaya dheweke tetep maju kanthi olahraga rutin. Leo: Leo minangka salah sawijining pratandha zodiak sing paling apik.

Minangka master showmen, dheweke uga kharisma banget. Kaya Leo, dheweke uga lair dadi sorotan. Dheweke urip lan narik napas sing nyenengake, ora diragukan.

Dheweke duwe mane kucing sing kenthel lan mengkilap, kaya singa singa. Sirah sing apik banget kanthi rambut kenthel minangka fitur sing paling apik lan bisa dingerteni yen dheweke seneng banget. Kunci sing mengkilat bisa dideleng saka kadohan.

Kasunyatane, dheweke ngupayakake ekstra kanggo ngrampungake rambut, kanggo narik kabeh wong. Saben mlebu kamar, dheweke biasane ngormati lan rambut narik kawigaten kanggo sampeyan dhewe. Virgo: Virgo, diwakili minangka tandha zodiak Virgo.

Lan fitur sing paling apik yaiku paha lan bokonge. Lan kita ora mung ngomong babagan wanita. Iki padha kanggo jinis loro.

Parawan lan wanita uga duwe pupu lan bokong sing apik. Nalika wong liya pindhah menyang gym utawa malah njupuk implan kanggo njaluk bokong sing luwih gedhe lan luwih dhuwur, Virgos ora prelu nindakake apa-apa amarga wis dikaruniai gaya sing apik. Apa wae sing dienggo, dheweke bakal ditakdir amarga katon fenomenal ing kabeh klambi.

Libra: Mripat kalebu perkara sing paling apik ing praupane wong, lan Libra duwe tandha zodiak sing paling apik. Dadi ati-ati nalika kontak mripat karo dheweke utawa supaya sampeyan bisa kesasar ing mripate. Dheweke cerah banget lan anget, yen sampeyan ndeleng sampeyan bisa ndeleng jiwane.

Lan yen sampeyan ndeleng mripat sampeyan, sampeyan bisa ngerteni manawa dheweke peduli lan tresna marang wong sing dolanan lan nyenengake kanthi bebarengan. Libra ora bisa ndhelikake perasaan amarga nalika ana wong sing ndeleng mripate, dheweke bisa ngerti yen sedhih, kuciwa, utawa seneng. Mripate mbukak rahasia sing ora bakal dicethakake.

Apa dandanan utawa katon alami, mripat bakal katon kaya lintang sing mencorong. Scorpio: Pribumi Scorpio pancen minangka pratandha zodiak sing paling apik. Kasetyan sing wangkal nambah daya tarik.

Dheweke ngadeg karo wong liya tanpa dikecualian, apa wae sing kedadeyan. Lan sipat fisik sing paling apik yaiku rahang. Fitur rai sing dilahirake ing sangisoré Scorpio asring kuwat lan bentuké sudut.

Nanging rahang kasebut istimewa sing ora kabeh diberkahi. Aja nyoba saingan karo kalajengking ing game rahang, sampeyan bakal kalah. Sagittarius: Kaya Sagittarius nyekel simbol prajurit, sing lair kanthi tandha iki asring duwe fisik prajurit.

Sampeyan lincah lan luwih dhuwur tinimbang sing liyane. Akeh wong sing pengin dadi gedhe. Lan Sagittarius duwe kemungkinan luwih dhuwur, Astrologi Apa sing cocog karo dhuwur? Ya, sepasang sikil sing apik.

Sikil Sagitarius bakal luwih apik kanggo nambah tampilan fisik. Yen sampeyan wanita karo tandha zodiak iki, sampeyan ora bakal nemoni sikil nalika mlaku-mlaku ing pantai. Capricorn: Ing tengah pasuryan ana irung lan minangka salah sawijining bagean awak sing angel ditindakake.

Nanging, tameng Capricorn minangka salah sawijining sawetara irung sing pas. Ana akeh selebriti sing wis operasi kanggo ngganti bentuk irung. Nanging Capricorn ora bakal nemoni masalah kasebut amarga dheweke bakal seneng banget karo apa sing diduweni sing pas karo pasuryane.

Iki minangka tampilan utama, kanthi harfiah lan kiasan. Amarga sipat sing apik banget, cenderung mbayangke sipat liyane. Aquarius: Aquarius duwe lambe sing bakal nggawe sampeyan ngambung.

Kalorone lanang lan wadon tandha zodiak iki lambene apik banget lan lesu; lucu lan narik kawigaten, dheweke duwe hadiah kanggo Gusti Allah supaya bisa urip kanthi rupane. Yen dheweke wiwit ngobrol nganggo lambe sing apik banget, ora bakal ana wong liya sing ngrungokake. Wong liya bakal nyoba nangkep saben tembung sing metu saka cangkeme amarga ora bisa mutusake apa lambene utawa cara ngomong luwih apik lan narik kawigaten.

Minangka wong, ana akeh cara kanggo ngandhani perasaan kita. Lan interaksi fisik minangka salah sawijining cara paling apik kanggo tresna sampeyan karo wong liya. Akuarian bisa uga paling apik amarga duwe lambe sing sampurna.

Ngambung lan tumindak apik iku penting banget kanggo hubungan sing apik. Ana macem-macem cara sampeyan bisa nindakake supaya ora bosen. Kanggo ngerti apa sejatine, deleng artikel iki kanthi irah-irahan '21 Jinis Ngambung sing Bakal Nggawe Urip Cinta Sampeyan Luwih Apik. ' Saiki bali menyang sipat sing paling apik adhedhasar tandha zodiak Pisces: Fitur sing paling apik kanggo tandha iki yaiku sikil, sing nglambangake sipat mandhiri.

Dheweke seneng mlayu lan duwe kamardikan kanggo mlaku, lelungan mil lan ngladeni manungsa kanthi sikile sing ayu. Dheweke ana gandhengane karo kemajuan, sing tegese sikil mbantu dheweke lelungan lan nemokake cara lan ide anyar kanggo mbantu umat manungsa lan masarakat. Wektu kanggo mikir babagan cara ngapikake jagad lan awake dhewe.

Amarga sikile, dheweke ora bakal duwe masalah nganggo sepatu sikil. Tandha zodiak ora mung ngandhani sipat sing paling apik, uga duwe kekuwatan kanggo mbukak akeh aspek urip lan masa depan sampeyan. Sampeyan kepengin weruh apa maksud kita? Goleki Wangsulan Sampeyan ing kene: Sinau babagan Omah Impen Sampeyan Dumasar Tanda Zodiak Sampeyan Sinau babagan Karir Paling Apik Kanggo Sampeyan Saka Tandha Zodiak 2 Artikel iki mesthi bakal mbantu sampeyan ngerti kepiye pilihan sampeyan bakal nggawe sampeyan ora lali. seneng lan langganan saluran kita.

Apa sampeyan yakin marang tandha zodiak lan kekuwatane? Ayo wenehi komentar ing ngisor iki!

Apa sing disenengi Mars ing Kanker?

Mars ing Kankerwanita yaikukepincut karowong lanang sing sensitif lan sensitif sing nggawe dheweke aman banget.Mars ing Kankerpria nyebarke sensitivitas iki lan lembut banget tumrap sing dijaga. Ndhuwur kabeh, kanthiMars ing Kankersampeyan ikukepincut karokejujuran emosi.Papat. Taun 2020

Apa sing disenengi Venus ing Aquarius?

Banget suwek lan impersonal; adoh saka keterlibatan emosi sing cedhak; gampang bosen lan berubah-ubah; prioritasake kebebasan pribadi.VENUS ING AQUARIUSAtraksi: Wong sing duweVenus ing Aquariussing seksualatraktif kanggosing karo Mars ingAquarius, Gemini, Libra, lan Leo.

Tansah eling: dadi Venus sampeyan - dadi Venus sampeyan - dadi geni sampeyan! (musik cheeky) ^ - Aku kepengin banget karo astrologi. ^ Aku bisa mriksa grafik natalku kanggo pisanan taun kepungkur. ^ - Aku wis sinau astrologi wiwit umur 16 taun. ^ Aku duwe sesambungan sing cukup santai lan nggunakake akeh kanggo nyambung karo kanca lan kolega lan kadang seneng yen sampeyan kepengin ngerti Venus sampeyan yaiku.

Sayang? Kepiye komunikasi sampeyan? ^ - Christina nyoba (ngguyu) kanggo nggawa aku menyang astrologi. ^ Dheweke narik grafik kelahiranku, ^ dheweke nyoba nerangake karo aku ^ nanging aku ora nate entuk. - Dakkandhani, gayane biasane cukup resik lan minimalis.

Aku nganggo akeh barang saka toko barang sing larang, mula akeh sing antik - aku biasane nganggo sandhangan sing nggawe aku rumangsa mlaku ing ruangan dhewe. Aku seneng potongan-potongan sing nganggep potongan pratandha - aku asring nganggo warna ireng, nanging aku seneng dilapisi lan aku seneng potongan sing rumangsa edan - Dina iki kita bakal ketemu Rebecca Gordon sing wis sinau babagan astrologi luwih saka sepuluh taun lan nyritakake babagan awake dhewe kanthi cara sing sadurunge ora dipikirake sadurunge. ^ - Aku Rebecca. ^ Aku ahli astrologi profesional, ^ uga kolumnis lan panulis.

Aku wis diwasa karo astrologi. Ibu tiriku minangka ahli nujum, mula aku wis sinau ilmu astrologi nganti bisa ngomong. Bagan natal minangka gambar langit ing wektu sing tepat sampeyan lair.

Ora ana wong liya ing planet iki sing duwe grafik natal sing padha karo sampeyan. Nalika nggawe tabel gaya, aku njupuk kabeh planet lan mung ndeleng telung prekara: Aku ndeleng srengenge, ascendant, sing dadi tandha munggah, lan Venus. Apa staples sampeyan? 'Sampeyan bisa uga duwe loro utawa telu, tandhane sunar sampeyan.

Tandha sampeyan sing wis saya munggah ngandhani kepiye tandha sunar srengenge bisa digunakake lan tandha Venus sampeyan nuduhake babagan atraksi pribadi, atraksi sampeyan. Saiki aku menehi saran supaya kabeh wong nganggo klambi kaya diagram, amarga nuduhake manawa batin kita ditampilake saka njaba - Hai, Rebecca! - Hai! - Hai kabeh! Aku duwe horoskop astrologi lan nyiapake diagram gaya pribadi sampeyan. Sampeyan kabeh wis nganggo busana kaya horoskop saiki.

Iki duweke sampeyan, Christina. - O, ayu. Lan Emily. - Oh! - Lan Kuwililen - Apik. - Dadi, saiki kita ketemu karo para penata gaya sing bakal ndandani kita, dadi apa sing kudu digoleki? ^ - Aku Sam. ^ - Lan aku Lunden- Lan kita penata gaya. - Estetika khasku yaiku gaya vintage lan tangan liyane ing kabeh perkara sing daklakoni, uga kalebu .- Tujuane aku yaiku supaya saben klien katon seksi lan kepenak karo sing nganggo .- Kaping pisanan, ayo miwiti nganggo tandha sunar srengenge yaiku Gemini.

Nalika mikir babagan kembaran, aku mikir cetakan campuran, nyenengake, dolanan, aksesoris lan gaya rambut sing apik. Aku nyaranake para penata kita nggawa kembar maneh. Aku pengin ndeleng cetakan campuran liyane, luwih nyenengake.

Srengenge Gemini, Scorpio mundhak, mula kita uga duwe kualitas bayangan uga bocah wadon ala. - Oh! Aku seneng. Tina ala! - Aku ndeleng Venus sampeyan ana ing tandha saka Taurus.

Kualitas minangka kabeh babagan Taurus. Aku seneng ndeleng sampeyan nyampur kabeh kanthi sekaligus. Sampeyan wong sing bisa nindakake. - Lan babagan Kuwilileni? -Mesin tandha Gemini, sing nyenengake, cethek, cetakan campuran.

Sampeyan Sagittarius munggah Iki tampilan globetrotter: perhiasan sing eklektik, ora konvensional, saka saindenging jagad. Tandha Venus sampeyan dadi Aries: Aries sing wani, kuat lan murka. Aku bakal ngandhani, tantangane uga kanggo sampeyan nguatake tandha Venus: garis sing luwih jelas lan geometri sing kandel - kepiye Em? - ireng, ireng, lan liyane ireng.

Ing kene kita ngomong babagan babagan pratelan sing peteng lan kuat. Pesta sabanjure yaiku sampeyan munggah Taurus. Iki ora mung sandhangan ireng.

Iki desain ndhuwur, desainer mewah ireng. Venus sampeyan ana ing Sagittarius. Sagittarius ngajak aku lelungan ing saindenging jagad, kanthi warna-warna cerah.

Aku seneng ndeleng pengaruh sing luwih glamor karo elemen Tor-ian sing nambah warna - oh allah! - asmara mati kanggo Emily. (kabeh ngguyu) - Bener. Asmara pancen wis mati kanggo aku, nanging aku seneng banget nyoba tips iki - aku janji sampeyan bakal seneng banget - babagan gaya Lunden lan Sam, ^ seneng banget ndeleng apa sing dipilih. kula ^ mung amarga rasukan iki dadi barang sing ora bakal dak rasakake nalika aku gabung karo Lunden lan Sam dadi lucu banget.

Aku rumangsa bakal kaya aku yen duwe dhuwit luwih sithik lan luwih mesem. ^ Iku mung nyenengake lan nyenengake. Sibuk banget.

Kaya-kaya aku duwe rong tas lan cincin ing saben driji. - Aku ora bisa ndeleng awak nganggo blazer abang. Bagean sing dak senengi ngrusak struktur sing dakenggo. ^ Aku ora biasane nganggo pucuk panen amarga ora kepengin nuduhake kulit.

Dheweke nganggo clono dowo dhuwur nganggo sabuk sing tebal lan gedhe ing sangisore ndhuwur potong. Sing nggawe aku rada adoh, nggawe aku katon rada dhuwur. - Dheweke wis teka! - Sanajan aku dadi klambi sing Milih kanggo aku, ora ngrasakake aku, nanging aku menehi ide sing apik babagan cara nggabungake kabeh elemen kasebut.

Aku luwih pengin muter kulit luwih akeh. - Kayane aku macak akeh karo pamanah lan kembaranku, mula aku ngarep-arep bisa ndeleng wedhus gembel liyane. Rasane ora kaya aku dadi bos.

Aku njupuk papan. Aku wani - Tampilan pungkasan sing paling apik nggambarake apa sing kasedhiya kanggo ukuranku. Aku rada frustasi amarga aku pengin gaya jalanan sing apik banget saiki mikir yen pancen angel banget kanggo Lunden lan Sam kanggo nemokake potongan-potongan kasebut yen para desainer ora nggawe.

Aku seneng banget karo asil pungkasane. Aku pengen duwe gaya dalan liyane - sanajan sampeyan ora percaya tenan karo astrologi, ana unsur ing saben kapribadian sing sampeyan bangga lan kadang pengin disorot nganggo mode - sampeyan bakal nganggo klambi dhewe kanggo ngelingi sampeyan ayu banget lan kenapa ora bareng karo astrologi ora ngerti apa-apa - Gemini, Gemini. Venus lan Taurus ing kana lan Taurus munggah ing kene - Apa kita dadi kanca paling apik? (ngguyu) - Aku seneng.

Kita kaya --- Kita kerajinan! (kabeh ngguyu) - Nalika aku mlebu kamar iki, aku ora ngarep-arep bisa nyedhaki kowe, nanging aku wis kaya ngene aku ngerti luwih akeh babagan sampeyan lan kepiye cara sampeyan ngubengi jagad - Akeh benang sing bareng nyambung --- aku ngerti.

Apa tegese yen Venus lan Mars sampeyan ana ing tandha sing padha?

Umume,nalika MarslanVenusyaiku konjungsi,sampeyanEnergi 'pria' (drive, insting, wani, agresi) selaras karo energi 'wanita' (kaendahan, kesenengan, nilai, barang-barang) sing apik! Kanker sensitif energi feminin, emosional lan nyenengake.Venusing Kanker super manis.

matur nuwun kanggo quadratspace sing ndhukung episode iki, urip edan, kaya sing kita ngerteni, butuh banyu cair lan mung bisa ditindakake ing permukaan planet yen planet iki ana ing zona sistem sing bisa dipanggoni ing pinggir njaba, mesthine sampeyan ora bakal nemokake salah sawijine bisa dipanggoni kanthi alesan sing padha yen swasanane swasana venus sing kenthel nahan panas banget swasana tipis mars ora cukup, nanging kepiye yen ing alam semesta alternatif venus sing kawangun ing orbit mars bisa dipanggoni banjur episode iki bisa ditindakake dening Loman? Dhukungan saka para pelindung lan anggota youtube, miturutku luwih becik yen diwiwiti karo Venus saiki. Ukurane padha karo ukuran bumi saengga bisa ngemu swasana luwih akeh tinimbang bocah lanang Marsand sing ndadekake swasana Evervenus umume karbon dioksida utawa CO2 lan tekanan super kenthel yaiku 92 kali luwih akeh tinimbang sing ana ing bumi, ya wis Krungu bener kaping Venus bakal ngremuk sampeyan kaya pancake, nanging uga panas banget ing lumahing, nanging ora amarga nyedhaki srengenge, meh ora ana cahya sing tekan permukaan sing swasana super kenthel lan mega sing mengkilap nggambarake akeh. permukaané dadi panas amarga co2 ing swasana nyerep cahya inframerah suhu permukaané minangka fahrenheit sing tetep 470 celsius lan swasana Venus sing luwih edan banget kandhel nganti ora dadi masalah awan utawa wengi iku 870 Fahrenheit wektu mbayangake ditutupi ewonan kemul, sampeyan bakal remuk lan bakal ngobong awak sampeyan dhewe, yen sampeyan slamet isih bisa ngatasi udan, awan kasebut ora digawe banyu kaya ea mendhung, yaiku asam sulfat, udakara udan asam sulfat ing Venus, iku gambaran nyata, ya, tegese kita tekan ing kana ya, gambar-gambar kasebut dijupuk dening salah sawijining kuota venera soviet ing taun 1970an , wong Rusia nggawe venus lander lan butuh meh sakjam wong wis ngerti kaya iki amarga metu saka kontrol omah kaca sing dikira sampeyan utamane pusat pemodelan iklim bumi, nanging ana sawetara wong sing pengin nggawe modeling atmosfer planet lan minat eksoplanet, dadi aku dadi bagean saka klompok pemodelan eksoplanet, mula iki ora apa-apa ing omah rodha sampeyan, mula yen Venus dudu omah kaca sing kabur, mula apa sing diarani adil? diarani kuwat utawa kakehan utawa apa wae, nanging keseimbangnane bener, keseimbangn lan mung keseimbangan panas banget, kayata omah kaca sing mandheg sing ana gandhengane karo proses sing spesifik banget, ing endi radiasi metu ora bisa nyedhot Radiasi surya oh banget ing jaman kepungkur omah kaca sing ora ana kendali, nanging wiwit saiki apa sing bisa mandheg kedadeyan sing bisa kedadeyan ing wiwitan Venusokay, mula aku wis ngerti yen otak saya lara, nanging aku bakal nyoba ngringkes manawa sampeyan duwe planet acak, ora preduli apa suhu rata-rata permukaané sing bisa ditemtokake karo persamaan sing cukup sederhana - cahya kedadeyan saka srengenge nyuda cahya metu saka planet sing utamane inframerah, trik yaiku ngerti apa sing kudu ditindakake karo nomer kasebut ing kahanan iki kedadeyan, lan iku sing kudu kita ngerteni, yen kita rencana pindhah Venus kanthi alami, bakal ora ana kedadeyan sing kurang. Amarga planet iki luwih adoh saka srengenge sing ninggalake sawijining sumber, mula bakal kasebar ing wilayah sing saya gedhe nalika gerakane adoh, diarani alun-alun kuwalik amarga intensitas mudhun kanthi alun-alun, kita ngukur wilayah kasebut ing kothak meter persegi kothak meter persegi, sampeyan bisa ngerti manawa orbit Mars iku luwih saka tikel kaping pindho saka srengenge nalika Venus dibentuk ing kana, bakal nampa kurang saka seprapat cahya, sing cukup signifikan, tegese sejatine bakal dadi seperempat suhu.

Ora, yen sampeyan sijine kiub es ing meja, sampeyan bakal golek keseimbangan karo lingkungan sing luwih anget. Kanggo kubus es iki, tegese bakal leleh ing sawetara titik, nanging kubus es iki kontak karo serangan balik lan dikepung karo hawa Planet kaya Venus nglayang ing ruang kosong. Ora ana kontak apa-apa kajaba sunar srengenge Intensitas cahya iki ora sebanding karo suhu, sanajan sebanding karo kekuwatan suhu kaping papat, sing diarani Stefan Boltzmannlaw, yen pengin mikir yen Venus ditutupi karo cahya, kita kudu nggatekake yen intensitas nalika cahya tekan Venus sulih iki, kurang saka seprapat kanggo Venus kita, nanging suhu efektif cahya iki bakal dadi oyod kaping papat, utawa udakara 69 sonote, ora adhem kaya sing sampeyan kira, jumlah cahya sing nyerang planet durung mesthi jumlah sing tekan permukaan, elinga nalika aku ngomong, swasana sing super kenthel lan mega sing mengkilap nalika umure bali menyang angkasa nggambarake Mikir Peteng Sakcepete sawise wengi awan mendhung dina Apa swasana Venus nggawe cahya infra merah sing metu, yaiku sing dadi panas banget amarga planet kaya Venus diubengi papan kosong. Siji-sijine cara kanggo ngganti panas karo ruang iki yaiku liwat cahya, nalika cahya kedadeyan srengenge nyoba uga anget planet iki, planet iki nyoba adhem kanthi ngetokake cahya biasane ing kisaran inframerah, nanging sampeyan ngerti kepiye cara iki barang sing diarani omah kaca.

Pancen migunani banget kanggo nandur tanduran amarga ora mlebu, nanging hawa panas ora diidini. Sistem kontrol suhu kanggo efek omah kaca, nanging mekanisme kasebut beda banget tinimbang omah kaca nyata, amarga nalika omah kaca dadi panas, bukak mung mbukak sing ora bisa digunakake ing planet, uga planet t diubengi gelas, nanging diubengi gas, aku dadi wong bodho sawetara gas kasebut nyedhot cahya infra merah lan dikirim maneh menyang permukaan, dheweke diarani gas omah kaca amarga mbantu planet supaya panas kaya omah kaca saben planet bakal nemokake keseimbangan antara cahya sing mlebu lan sing metu. Pungkasane, elinga persamaan sederhana cahya sing mlebu minus cahya sing metu, yen faktor loro kasebut seimbang, planet iki ana ing keseimbangan, ora panas, adhem mudhun kanthi ora bisa dikendhaleni, omah kaca sing ringkih ndadekake cahya inframerah luwih akeh ing papan, sing menehi ara-ara samun kadhemen Nalika ditemokake ing Mars kanthi omah kaca sing kuwat, cahya kurang inframerah mlebu ing papan, menehi sampeyan pemandangan kaya alam sing katon ing Venus, sing ora pati ngerti babagan kedadeyan mbesuk bali Venus sing wis ngresiki papan ireng. nanging persamaan kasebut ora ngomong apa-apa.

Nyritakake babagan sawetara manawa ing jaman biyen Venus luwih akeh cahya tinimbang sing bisa ditindakake. Venus bisa kanthi gampang miwiti nganggo segara cethek, panase ing ndhuwur saya nguap, nanging kepiye yen kejiret sadurunge diwiwiti, yen pindhah menyang Venus? Mars Orbit saiki bakal dadi kerusakan sing durung diganti, mujudake lanskap ala lan bakal tetep suwe banget, nanging yen Venus pancen duwe kesempatan tinimbang Marsite ing alam semesta alternatif, mula bakal luwih gedhe tinimbang Mars, dadi sing luwih dhuwur bisa dadi gravitasi supaya bisa ngemu swasana luwih akeh, kalebu gas sing luwih manusiawi kayata oksigen lan nitrogen, bakal kurang nampa cahya ing orbit anyar tinimbang seprapat cahya miturut ukum alun-alun sing kuwalik, yaiku udakara 69 mlebu panas nanging isih ora ngemot karbon dioksida ya, nanging ora akeh banget nalika isih enom. Zona sing bisa dipanggoni ing sacedhake lintang ditemtokake dening watesan efek omah kaca amarga sawetara sebab.

Ana watesan kepiye gas omah kaca sing anget bisa njaga permukaan planet iki. Nglangkungi wektu iki, dheweke mung nyedhot, paling ora sing luwih abot, planet rock kaya Venus bisa ditahan, yen Venus mbentuk ing kana, bisa nemokake keseimbangan sadurunge iklim digawa, bisa uga bumi, sing terus digawe anget rada kurang sithik lan uga rada pikiran co2 kabeh wis spekulatif, amarga Drcolas kasebut ing pacelathon Tektonik lempeng minangka variabel kompleks ing kegiyatan geologi sejarah iki ing jaman mbiyen bisa duwe efek alam bébas ing saiki, yaiku kita ora ngerti manawa Venus bisa dipanggoni ing alam semesta iki, nanging mesthine ora bakal entuk cahya sing mlebu lan cahya sing luwih akeh sing paling ora ngidini Venus bisa dipanggoni lan yen sampeyan takon kula apa pancen apik tenan. Apa sampeyan pindhah menyang Venus nalika orbit ngubengi Mars, wenehake komentar yen sampeyan pengin kabeh obrolan karo Dr.

Rungokake Chris Kolos. Aku ngirimake ing saluran kaping pindho, matur nuwun kanggo chris sing wis ngenteni wektu kanggo ngobrol karo aku, amarga wis seneng lan nuduhake artikel iki, aja lali langganan yen sampeyan pengin tetep nganyari karo kita lan ketemu mbesuk mikir yen ora apa-apa dadi edan episode iki disponsori dening squarespacethe platform kabeh-kanggo-siji kanggo nggawe online sing apik lan mbukak bisnis sampeyan Ana akeh alasan sampeyan pengin duwe situs web yen ora duwe latar mburi program utawa duwe pengalaman apik naluri desain dadi profesional ing kabeh piranti, prelu situs web sampeyan nampa pembayaran Squarespace duwe template sing bisa dituduhake ing media sosial sing duwe template kanggo mbukak squarespace.com kanggo nyoba gratis, lan yen sampeyan siyap miwiti, bukak kothak .com Ilmu Suaka lan tambahkan Suaka Ilmu Ilmu ing checkout jam 10 esuk kanggo tuku sawetara, mula mengko, bakal dadi luwih angel amarga sampeyan kabeh nggunakake klon Scorestats bisa mbrontak, kajaba wong sing ora minat Nanging ing analisis game, matur nuwun kanggo nonton

Apa Mars ing Aquarius ala?

Maretnetral menyang Saturnus miturut hubungan planet ing astrologi Weda, sing ndadekake rata-rata papan kanggoMaret. Ing tembung liyane,Maretora nandhang kasusahan utawa ana kenaikan signifikan ingAquarius.30. 2018.

Tandha mars apa sing kompatibel?

OptimalKompatibilitas tandha Mars: Mitra seksual karoTandha Marsing Scorpio, Kanker, Pisces, utawa Taurus bakal cocog kanggo drive seks sing kuat.2. 2018.

Napa Mars ing Kanker ala?

Mars ing Kankerumume dianggep sensitif banget lan emosional kanggo kabutuhane.Kankerduweni hubungan sing luwih kuat karo ngopeni lan duwe sentimen tinimbang karo menang perang utawa munggah gunung.28. 2019

Apa Mars saiki Kanker?

01/13Marettransit ingKanker: Pengaruh kanggo sunsign

Tanggal 2 Juni 2021,Maretbakal pindhah saka tandha Gemini sing sregep dadi tandha astrologiKanker.
2. 2021.

Sapa sing kudu Venus ing tanggal Aquarius?

Yen sampeyan duweVenus ing Aquarius, match kompatibilitas sing paling apik yaiku mitra sing duweVenusing Sagittarius utawaVenusing Aries. Nggoleki karakteristik tandha sakaAquariusmbukak kemungkinan tambahan. 1 Napa IsineVenus Ing AquariusDadi Disepelekake?

Apa Venus ing Aquarius setya?

KanthiVenus ing Aquarius, sampeyan butuh sesambetan tanpa kakehan watesan. Akeh wong sing duweVenus ing Aquariusana hubungan sing setya, monogami (sanajan stereotipe), nanging bisa ngatasi rasa sedhih.16. Taun 2020