Venus

Apa tegese Bulan konjungsi Venus?

Apa tegese Bulan konjungsi Venus? Transit Venus Konjung Bulan ndadekake tentrem lan harmoni ing urip sampeyan. Sampeyan bakal ngrasakake emosi, peduli, lan maha. Iki wektu sing pas kanggo santai karo wong sing dikasihi utawa pesta karo kanca. Sampeyan duwe swasana sing tresna lan luwih atraktif saka seksual. Sampeyan luwih sensitif marang energi sing apik kayata bercinta.29. 2017.
Waca Liyane

Apa Venusku konjugat Neptunus?

Apa Venusku konjugat Neptunus? Venus konjungsi Neptunus natal nggawe sampeyan romantis, idealis lan ngimpi. Sampeyan gampang banget yen ora kepengin weruh wong liya, lan empati lan rasa welas asih sampeyan kudu dikagumi. 2014.
Waca Liyane

Apa tegese nalika planet ora ana wates karo astrologi?

Apa tegese nalika planet ora ana wates karo astrologi? Kanggo planet bisa diklasifikasikake minangka planet sing ora ana watese, planet kasebut kudu liwat langit kanthi sudut sing dhuwur utawa kurang ing sadawane dalan gerhana sing digawe palsu dening srengenge lan rembulan, dikuwasani konstelasi zodiak, langit sing siji ing endi para astrologi pisanan nyathet yen lintang-lintang padha obah ...
Waca Liyane

Apa tegese Sun paralel Venus?

Apa tegese Sun paralel Venus? Wong sing duwe konjusi srengenge Venus ing bagan natal duwe kapercayan awake dhewe kaiket karo kabutuhan supaya ditresnani wong liya. Dheweke duwe bentrokan sing kuat antarane nggayuh tujuan lan nikmati sesambetan. Srengenge luwih kuwat tinimbang Venus ing Aries, Kanker, Leo, Scorpio, lan Sagittarius.
Waca Liyane

Apa tegese Semisextile ing astrologi?

Apa tegese Semisextile ing astrologi? Simbol semi-sextile. Aspek 30 derajat antarane rong planet. Semi-sextile dianggep minangka aspek suntingan. Iku arang banget kalebu ing interpretasi, bisa uga amarga unit 30 derajat minangka blok bangunan sing beda-beda saka aspek utama sing beda tegese.
Waca Liyane

Apa tegese Sun lan Venus sampeyan padha karo tandha?

Apa tegese Sun lan Venus sampeyan padha karo tandha? Yen Venus ana tandha padha karo Srengenge: Sejatine, yen Sun lan Venus ana ing tandha sing padha, ana sesambungan sing jelas antarane kepribadian sampeyan lan jinis hubungan sing sampeyan goleki. Sampeyan uga bisa nuwuhake tresno marang wong liya kanthi luwih gampang.12. Taun 2020
Waca Liyane

Apa tegese Sun conjuncus Venus?

Apa tegese Sun conjuncus Venus?
Waca Liyane

Apa sing kedadeyan nalika Venus pindhah?

Apa sing kedadeyan nalika Venus pindhah? Transit Venus ing srengenge kedadeyan nalika planet Venus liwati langsung antarane Sun lan planet sing unggul, mula katon katon (lan mula ngindhari sebagian cilik) cakram surya. Sajrone transit, Venus bisa dideleng saka Bumi minangka titik ireng cilik sing obah ing sisih srengenge.
Waca Liyane

Kepiye pengaruh retrograde Venus ing taun 2020?

Kepiye pengaruh retrograde Venus ing taun 2020? Sajrone retrograde Venus, kita bisa uga bakal nemoni kebingungan lan pesen campuran ing dununge katresnan, dhuwit, lan kaendahan lan gampang nggawe keputusan ing wilayah kasebut sing ora bisa ditindakake kaya mlumpat menyang hubungan anyar sing wis jelas, njupuk bali mantan sing ora pantes, kanthi tuku sing ora penting ... 14 2020.
Waca Liyane

Apa sing disenengi Mars ing Aquarius?

Apa sing disenengi Mars ing Aquarius? Wong sing duwe Mars ing Aquarius pancen kesengsem karo sing duwe Venus ing Aquarius, Gemini, Libra lan Leo.
Waca Liyane

Apa sing disenengi Mars ing Kanker?

Apa sing disenengi Mars ing Kanker? Mars ing wanita Kanker kepincut karo wong lanang sing sensitif lan sensitif sing nggawe dheweke aman kanthi emosional. Mars ing pria Kanker nyebarke sensitivitas iki lan lembut banget tumrap sing dijaga. Paling penting, kanthi Mars ing Kanker sampeyan kepincut karo kejujuran emosi. Taun 2020
Waca Liyane

Apa sing dikarepake Mars ing Capricorn?

Apa sing dikarepake Mars ing Capricorn? MARS IN Atraksi CAPRICORN: Wong sing duwe Mars ing Capricorn kepincut seksual karo sing duwe Venus ing Capricorn, Taurus, Virgo lan Kanker.
Waca Liyane

Apa sing disenengi Mars ing Leo?

Apa sing disenengi Mars ing Leo? Mars ing wanita Leo kepincut karo kabeh perkara sing apik lan apik banget. Dheweke bakal nyedhaki energi gravitasi paling gedhe ing ruangan kasebut. Dheweke pengin wong sing kuwat. Mars ing wanita Leo ora kepincut karo bocah cilik; dheweke pengin mitra sing bisa ngerti pikirane dhewe.23. 2021.
Waca Liyane

Apa sing disenengi Mars ing Virgo?

Apa sing disenengi Mars ing Virgo? Wong sing duwe Mars ing Virgo kepincut karo sing duwe Venus ing Virgo, Taurus, Capricorn lan Pisces.
Waca Liyane

Apa sing disenengi Venus ing Aries?

Apa sing disenengi Venus ing Aries? Wong sing duwe Venus ing Aries kepincut karo wanita sing tegas, semangat lan semangat. Wanita ideale energik lan mandiri. Dheweke butuh wanita sing duwe kepentingan dhewe lan ora gumantung banget marang dheweke.17. 2017.
Waca Liyane

Apa sing disenengi Mars ing Aquarius?

Apa sing disenengi Mars ing Aquarius? Wong sing duwe Mars ing Aquarius pancen kesengsem karo sing duwe Venus ing Aquarius, Gemini, Libra lan Leo.
Waca Liyane

Apa sing disenengi Mars ing Aries?

Apa sing disenengi Mars ing Aries? Wanita sing duwe Mars ing Aries kepincut karo pria macho, lanang. Dheweke pengin wong lanang sing kuwat lan agresif lan dipateni karo wong lanang sing katon ringkih utawa isinan.17. 2017.
Waca Liyane

Apa sing disenengi Mars ing Gemini?

Apa sing disenengi Mars ing Gemini? MARS ING SAKA GEMINI: Wong sing duwe Mars ing Gemini kepincut kanthi seksual karo sing duwe Venus ing Gemini, Libra, Aquarius lan Sagittarius.
Waca Liyane

Apa sing disenengi Mars ing Leo?

Apa sing disenengi Mars ing Leo? Mars ing wanita Leo kepincut karo kabeh perkara sing apik lan apik banget. Dheweke bakal tertarik karo energi gravitasi paling gedhe ing ruangan kasebut. Dheweke pengin wong sing kuwat. Mars ing wanita Leo ora kepincut karo bocah cilik; dheweke pengin mitra sing mampu ngerti pikirane dhewe.23. 2021.
Waca Liyane

Apa sing dikarepake Mars ing Libra?

Apa sing dikarepake Mars ing Libra? Mars ing Libra kepincut karo kabeh perkara sing alus lan endah. Libra seneng kaendahan sing sampurna sing meh artistik, kayata kasampurnane praupane manungsa. Mars ing Libra (kanthi energi maskulin) bakal narik kawigaten kaendahan ing njero lan njaba.15. Taun 2020
Waca Liyane