Uranus

Apa tegese nalika Sun square Uranus?

Apa tegese nalika Sun square Uranus? Alun-alun Sun Uranus natal nyaranake kepribadian sing mbrontak lan kompleks, wong sing asring beda beda karo masarakat. Uranus yaiku babagan aktivisme kanggo pangowahan, ekspresi asli, panemuan anyar lan ide sing ora konvensional.2. Taun 2020
Waca Liyane

Apa tegese Uranus square Neptune?

Apa tegese Uranus square Neptune?
Waca Liyane

Tandha zodiak apa Uranus?

Tandha zodiak apa Uranus? Aquarius
Waca Liyane