Apa Mars ing Taurus ala?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Mars ing Taurus

Apa Mars ing Taurus ala?

Sayang,Mars ing Tauruspancen duwenegatifsisih. Nalika planet agresi ing kene luwih alon kanggo nesu, sampeyan kudu ngati-ati kapan sejatine kedadeyan. Bener karoTaurusrasi lintang, sampeyan bisa uga ngenceng lan ngamuk kaya bantheng yen ana wong sing nyurung tombol sampeyan banget.sewelas 2019

Wong sing duwe kualitas apik tenan uga duwe sisi peteng. Pracaya utawa ora, tandha zodiak bisa uga ana gandhengane.

Ayo dirembug babagan 7 tandha zodiak sing angel diatasi. Kita ora ujar manawa iki wong ala utawa liya-liyane. Amarga sawetara ciri khas, dheweke mesthi ora gampang sabar.

Kita ngomong babagan Aquarius, Taurus, Gemini lan liya-liyane ...

Ayo miwiti. Capricorn Lair antara tanggal 22 Desember lan 19 Januari lan dipimpin dening Saturnus, tandha bumi iki bisa wangkal. Yen sampeyan kekancan karo Capricorn, sampeyan bakal ngerti yen angel bisa ngrencanakake.

Sampeyan lan kanca pengin mangan ing restoran Meksiko lan Capricorn pengin basa Italia. Iki minangka bantahan sing ora ana enteke sampeyan. Maksudku, ibex duwe sawetara kualitas sing apik.

Dheweke ora mung tanggung jawab tenan, nanging uga misuwur ngontrol diri. Nanging amarga ngontrol awake dhewe iki, dheweke asring ora bisa ngungkapake emosi. Dadi, yen sampeyan nesu, dheweke ora bakal crita apa sing sampeyan lakoni.

Ora dadi masalah sampeyan meksa terus. Sampeyan bisa ngganggu banget yen nulungi wong liya lan ora bakal dililani. Sampeyan malah kepenak yen asring takon marang dheweke.

Sing nggawe dheweke angel banget bisa akur. Apa sampeyan nate nggawe kanca nesu karo sethithik? Apa sampeyan isih kanca? Mungkasi ing bagean komentar lan wiwiti obrolan karo komunitas galak. Kembar Lair ing antarane 21 Mei lan 20 Juni, Gemini duwe akeh prekara sing ditawakake.

Dheweke asring banget cerdas lan adaptasi kanggo macem-macem kahanan. Sampeyan bisa sinau katrampilan anyar kanthi cepet. Iki entuk bathi nalika miwiti tugas anyar.

Nanging Gemini asring duwe kapribaden sing beda-beda. Siji menit, sampeyan gampang lan nengsemake. Kanggo menit sabanjure, dheweke agresif lan nesu.

Kayane perkara paling cilik bisa ngatasi dheweke. Gemini ora konsisten ing babagan iki. Dheweke bakal ujar siji banjur nindakake liyane.

Yen dheweke ngandhani yen bakal ketemu ing papan liya, aja kaget yen mbatalake ing menit pungkasan, utawa paling ora ngganti lokasi rapat sampeyan. Iki nggawe angel banget kanggo akur karo bocah kembar. Scorpio Tandha banyu iki lair antara tanggal 23 Oktober nganti tanggal 21 November lan sumber banget.

Sampeyan minangka wong sing bakal nemoni masalah sampeyan. Scorpio uga peduli banget karo para wong ing urip. Iki tegese bakal nindakake apa wae sing bisa mbantu sampeyan supaya ora bisa macet.

Nanging kekancane uga duwe kekurangan. Scorpios uga bisa meri lan nesu. Sing nggawe angel urip.

Utamane yen sampeyan duwe kaluwihan saka dheweke. Yen sampeyan rumangsa yen urip sampeyan mudhun, siyap-siyap tumindak kaya tas doyo. Dheweke nggawe frustrasi marang sampeyan.

Sampeyan ora pengin nggawe Scorpio nesu. Tandha zodiak iki bakal nyerang sampeyan kanthi cara sing ora nyaman. Sawise budhal, dheweke pancen angel mbantah.

Dheweke mung kudu ngenteni nesune mudhun. Iki wong sing angel banget bisa dadi kanca. Luwih angel banget nalika sampeyan lagi sesambungan karo wong iki.

Akuarium lair antara tanggal 20 Januari lan 18 Februari, tandha udara iki ora cara paling apik kanggo nuduhake perasaan. Isin isin amarga Aquarius duwe macem-macem kuwalitas hebat. Sampeyan misuwur kanthi progresif lan welas asih karo wong liya.

Nanging dheweke asring ora mbutuhake wektu kanggo fokus ing awake dhewe. Dheweke seneng mlayu saka emosi. Susah banget supaya Aquarius bisa mbukak.

Sanajan ana kesalahan sing nyata, dheweke ora bakal ngandhani. Tembung 'Aku sedhih' bisa ditutup ing bathuke lan dheweke isih ora bakal menehi ngerti sampeyan apa sing kedadeyan? Ing kasus iki, bisa uga amarga ana wong sing wis ditulis ing sirahe. Dheweke ngarepake sampeyan wis ngerti apa sing salah karo dheweke.

Nesu tenan piye? Aquarius uga duwe sipat nesu banget. Mirip karo Scorpio, dheweke bisa langsung cepet. Nesu minangka salah sawijining emosi sing sacara terbuka.

Sing nggawe dheweke luwih angel akur. Sampeyan ora bisa duwe hubungan sing produktif karo wong sing nesu terus. Ayo maju ...

Aries Lair antara tanggal 21 Maret lan 19 April lan dipimpin dening Mars, tandha geni iki gagah, darmabakti lan semangat banget marang targete. Dheweke ngerti apa sing dikarepake lan siap entuk. Sanalika, uga ana sawetara kekurangan.

Aries uga ora sabar banget. Sampeyan duwe serep cekak. Amarga duwe pendekatan dhewe, dheweke ngarepake jadwal.

Yen prekara ora cocog kaya sing direncanakake, semangat dheweke bakal mudhun. Aries uga angel nimbang akibat saka tumindak kasebut. Kadhangkala dheweke cepet-cepet ngrampungake perkara kasebut.

Kaya sing diandharake, sampeyan kudu luwih dhisik sadurunge mlumpat. Aries ora kejawab memo iki. Sanajan pinter, dheweke asring ora mikir akibate tumindak kasebut.

Nalika Aries nggawe kesalahan, dheweke bakal jarang ngakoni. Ayo dadi ngomong yen dheweke ngaco lan ujar apa-apa sing nglarani atimu. Yen sampeyan adhep-adhepan, sampeyan bakal kepencut.

Sopo ngerti Sampeyan bisa uga nolak sing ujar. Amarga iku kanca sampeyan, coba wenehi kesempatan. Nanging sawise sawetara wektu, saya saya angel sesambungan karo dheweke.

Sadurunge maju, apa sampeyan nyoba mangan luwih sehat? Sing menehi galur abot ing dompet sampeyan. Ayo ngobrol babagan 11 woh sing paling larang ing donya. Saiki bali menyang diskusi babagan 7 tandha zodiak sing angel diatasi.

Virgo, lair antara tanggal 23 Agustus lan 22 September, nemtokake apa tegese kanggo ngawasi rega kasebut. Dheweke rajin lan setya banget karo wong sing dikasihi. Ora akeh sing ora bakal ditindakake kanggo wong sing ana ing lingkaran sing paling cedhak.

Sanajan mangkono, dheweke bisa duwe sisih sing luwih peteng. Virgos bisa dadi pertahanan banget. Nalika dheweke rumangsa ngancam, coba bali.

Sampeyan bisa dadi angel tenan. Contone, mbayangno sampeyan nggawe kesalahan lan lali nindakake apa-apa kanggo dheweke. Kritik Virgo bakal akeh banget.

Sampeyan uga duwe kemampuan kanggo menehi kritik wong sadurunge ngerti. Yen wong duwe jinis swasana ati amarga penampilan, Virgo bisa cepet-cepet ngrusak. Saiki aku krasa kaya Virgo minangka wong sing paling ala.

Ora ngono babar pisan. Kasunyatane, kita kabeh bisa dadi kurang milih ing saben dinten. Lan sanajan dheweke cepet ngarani sawetara wong, kasetyan Virgo kanggo wong-wong sing ana ing urip kasebut bisa ditrapake.

Mung nalika dadi agresif mula angel dadi kanca. Taurus, iki mung conto liyane kanggo wong sing duwe sipat sing luar biasa angel banget. Dipimpin dening Venus, Taurus lair antara tanggal 20 April lan 20 Mei lan khusus kanggo kulawarga lan kanca-kancane.

Dheweke mesthi duwe proyek sing kudu ditindakake lan setya banget. Nanging ing wektu sing padha, dheweke bisa wangkal banget. Yen Taurus wis njupuk keputusan, dheweke tetep bakal terus.

Ora ana sing bali. Sanajan iki mesthi duwe pengaruh ing sawetara cara, pancen ngganggu nalika ana. Umpama wong Taurus mutusake yen dheweke ora seneng karo wong liya.

Akeh kesempatan sing diwenehake marang wong sing prihatin lan iki minangka jerami pungkasan. Taurus ngeculake meh wae lan meh ora ana sing bisa ditindakake supaya bisa entuk sisi apik maneh. Keputusan wis digawe.

Kepiye yen sampeyan dadi wong liya sing entuk sisih ala? Bisa uga ana badai emosi sing bakal teka. Taurus uga cenderung ora nggatekake pangrasane wong liya. Nalika ngucapake ala, dheweke bakal angel ngakoni yen dheweke salah.

Amarga iku, dheweke angel akur. Nanging yen tujuane kanggo nggawe sampeyan bahagia, mula dheweke bakal setya marang tugas iki. Dadi ora kabeh ala.

Ya, tandha zodiak pancen ora waras. Saben tandha zodiak duwe sisi sing apik lan ora apik. Saiki aku wis nuwuhake minat sampeyan, ayo pindhah menyang pacelathon.

Mangkene sawetara artikel liyane sing kudu sampeyan priksa. Priksa kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pratandha zodiak tetep. Utawa kepiye carane nggawe perkara sing luwih apik lan ngomong babagan kekayaan sampeyan bisa adhedhasar tandha zodiak.

Cukup klik ing artikel. Utawa luwih apik: Kepiye kalorone? Lan aja lali seneng lan langganan saluran iki. Apa sampeyan setuju karo artikel iki? Tandha endi sing dadi perjuangan sampeyan? Ayo wenehi komentar ing ngisor iki!

Apa Mars ing Taurus apik?

Mareting tandha tetep sakaTaurusmenehi stabilitas lan sabar. Nanging, ing astrologi tradisional,Maretdianggep ngrugekake ing kene. Sing katon ing sikap pasif ingMars ing Tauruswong njupuk urip, nggawe dheweke kadang-kadang ora bisa dipindhah kaya watu gedhe.rong puluh siji. 2019

Dadi aku pengin mlebu lan nuduhake update kosmik sithik karo kowe kabeh, mula tetepa terus, ya wong sing apik, mula aku uga. '.

Aku mung pengin ngrampungake iki kanggo menehi sawetara sinapsis babagan kedadeyan ing urip pribadi sampeyan utawa apa sing bisa kita tingali ing njaba. Kaya sing dakkandhakake, Mars minangka planet sing biasane duwe transit sing cepet banget, dudu sing paling cepet, nanging ora kaya Saturnus, sing butuh rong nganti telung taun kanggo nembus saben tandha zodiak, utawa sawetara planet mbutuhake 14 taun utawa malah luwih suwe, nanging umume udakara Mars udakara rong taun kanggo ngliwati kabeh zodiak, sing kalebu kabeh 12 pratandha. Udakara rong wulan saben tandha astrologi, nanging menehi utawa butuh saben 26 wulan utawa luwih, Mars bakal mriksa pratelan lengkap babagan tandha zodiak lan sing kedadeyan taun kepungkur, mula kita mung entuk Mars retrograde lan saben rong taun uga kedadeyan taun kepungkur lan dadi tandha Ares yen sampeyan ora ngerti apa-apa bab astrologi, Mars minangka panguwasa Aries saben planet minangka panguwasa utawa panguwasa pratandha astrologi tartamtu nalika ana tandha yen aturane bisa nyebut sipat normal sing bisa, makna alam, kaya sampeyan bisa kepenak ing omah dhewe, dadi awake dhewe, pasang sikil lan tumindak kaya biasane tumindak tanpa kuwatir karo apa sing dipikirake wong utawa ana sing nonton sampeyan utawa apa-apa, sampeyan pancen ora peduli manawa sampeyan ora bisa ngucapake kanthi normal nalika Mars ana tandha Aries.

Mars wis dadi planet sing agresif banget. Energi geni lan dadi tandha Aries dadi luwih semangat, luwih dinamis lan luwih impulsif. Lan iki minangka Aries Energy Kardinal, mula kita bisa uga njupuk tindakan utawa miwiti langkah-langkah ing endi wae Mars wis diasinake supaya bisa menehi grafik wektu kanggo sampeyan ing kene, Mars ana ing Aries tanggal 27 Juni 2020 lan bakal ana sawetara dina ing wulan Jan Kaping 6 ing Taurus wiwit tanggal 6 Jan nganti 3 Maret, iku umume, udakara rong wulan, mula crita kaya sing dakkandhani yen miwiti sawetara energi tinimbang ing Aries, mula kita bisa uga motivasi banget kanggo miwiti apa wae ing urip kita lan bisa uga njupuk langkah-langkah kasebut, miwiti prekara sing diwiwiti ing area tartamtu ing urip kita, ing endi wae lan Aries kaya bocah zodiak, apik banget, dheweke duwe mentalitas pamula, dheweke ora wedi karo apa-apa, dheweke ora mikir tenan ana apa-apa, lan dheweke pancen edan, nanging suwene taun iki uga ana pensiun Mars retrograde utawa sawetara perkara sing kedadeyan sing nyebabake sampeyan jaran dhuwur utawa ngalahake ego sampeyan sawetara lan sadhar bisa uga ana sawetara tweak cilik sing kudu ditindakake ing wilayah tartamtu sing mbutuhake latihan luwih akeh, kita butuh pendhidhikan luwih akeh, utawa kudu luwih becik nindakake batin, utawa kudu nggawe target, sesanti lan impen sing kita lakoni ing mbesuk supaya taun 2020 bisa uga frustasi banget amarga nalika Mars ana tandha tandha Aries, dheweke pancen mantep nanging ora sabar lan pengin kedadeyan saiki, saiki, saiki, saiki, saiki dheweke ora pengin ngenteni, mung bisa entuk kepuasan cepet, dheweke ora pengin nandur modhal supaya bisa entuk kedadeyan sing kudu kedadeyan, lan mesthine dicampur karo energi gila taun 2020 bisa nggawe perkara sing medeni lan nuwuhake frustasi, lan aku Aku yakin sampeyan bisa miwiti nyuda utawa nemokake dhewe ing area apa wae sing bisa kedadeyan kanggo sampeyan.

Kanggo menehi conto sethithik, iki kedadeyan ing omahku nalika kanker mundhak lan aku nganggur meh pirang-pirang taun ngerti aku pengin miwiti bisnis dhewe, aku kepengin nindakake perkara dhewe, yada yada, nanging ana sawetara perkara sajrone taun sing nuduhake manawa waktune ora pas, sanajan aku kepengin banget, aku rumangsa wis ngenteni nganti suwe lan aku ngerti yen ana wilayah liya sing kudu dakurus, isih ana sawetara latihan sing kudu dilewati, isih ana sawetara bangunan sing kudu ditindakake yen sampeyan pengin, sing kudu ditindakake, ya rada frustasi yen ujar manawa kita nganggur lan kabeh alangan kasebut bisa ditindakake, saiki kita pindhah menyang energi Taurus, fase konstruksi diwiwiti, mula saiki sawise ngliwati lanskap Aries sing mbeling ing wawasan Mars, yen sampeyan pengin, liwat lensa energi Aries iki sing wis katon wilayah sing dibutuhake sawetara pangaturan. Kita wis ndeleng wilayah sing butuh penyesuaian, utawa prekara sing kudu diowahi, utawa area sing kudu fokus maneh energi lan menehi kekarepan, lan kekuwatan saiki minangka energi bangunan Taurus sing gedhe, bakal mbantu kita nggawe landasan sing dibutuhake supaya kita bisa bener-bener narjamahake manifestasi kita menyang kasunyatan Taurus minangka tandha bumi lan intine yaiku nggawa manifestasi iki sing wis nyoba digawe wujud fisik, mula bisa dadi sanajan ora cepet energi kasebut rampung babagan memperlambat perkara, duwe ketekunan lan ketekunan lan energi dhasar sing bakal ndhukung kita lan nyatane bakal ngasilake, sing apik amarga kita meh dadi 360 Lan nggawe arah energi Aries sing impulsif kanthi cepet supaya kita bakal mandheg sithik lan alon-alon menyang arah de Sampeyan kudu ngerti apa sing pengin digayuh, nanging sampeyan wis ngerti, bisa dipikirake kanthi apik, lan butuh wektu sampeyan. Sampeyan ngati-ati banget lan ngetung babagan apa sing sampeyan lakoni, mula iki sing bakal mbantu sampeyan dadi sukses.

Sampeyan ora bakal kejawab poin-poin cilik sing bakal sampeyan kejawab karo energi Aries iki, mula dheweke dadi wiwitan, nanging nalika umur dawa, energi Aries bisa dadi luwih angel kanggo njupuk proyek iki dadi inisiatif phase minangka kunci kanggo nindakake. Sampeyan bisa ngontrol, njupuk tindakan, nanging energi bumi iki bakal mbantu sampeyan rampung dadi apik banget yen sampeyan entuk finansial luwih akeh, utawa bisa uga menehi saran yen sampeyan kudu ngatasi akeh utang sing dijupuk suwene taun 2020, mula iki bisa uga nyebabake masalah. Iki bisa nyebabake masalah ing wilayah iki, gumantung karo pengaruh sampeyan ing wilayah liyane ing grafik natal pribadi sampeyan. Ing sawetara horoskop, Mars minangka energi sing luwih migunani lan ing sawetara horoskop bisa uga luwih ngrusak, nanging iki mung ide kanggo sampeyan mikir babagan kepiye pengaruh sampeyan, nanging kita ngerti yen dhuwit bakal ngati-ati babagan masalah nesu ing kene

Taurus minangka energi, dheweke ora nesu utawa nguciwani frustasi, kajaba biasane diprovokasi bantheng i. Yen sampeyan mikir, makhluk kasebut kalem nanging kita bakal sinau lan sinau nganti mbledhos, nanging butuh wektu rada suwe bantheng kanggo njeblug, butuh provokasi, nanging sampeyan kudu ngati-ati ing kene amarga bisa dadi jinis energi sing bisa njeblug. Yen sampeyan ora bisa nyandhet lan sampeyan pengin ngati-ati lan nyoba kanggo nyebut dhewe nalika kudu nyebutake dhewe lan aja nganti cidra ing njero ati, sampeyan uga bisa mengaruhi level energi umum nalika ora lesu banget utawa nindakake apa-apa, mula sejatine dudu energi Mars lan Aries sing bisa dadi atletik supaya bisa miwiti latihan utawa apa wae, sampeyan kepenginan pengin supaya guru kepengin pindhah dadi rada tenang energi Aku ora ujar manawa sampeyan bakal kepenak kabeh, nanging ana kemungkinan sampeyan bakal alon banget, sajrone musim lan proses istirahat kasebut penting banget ing siklus urip kita lan proses manifestasi, mula ngidini sampeyan mili kanthi energi sing uga ditampilake.

Siji perkara sing kudu dieling-eling ing kene nalika ngupayakake target apa wae sing pengin sampeyan lakoni yaiku sabar yaiku kabecikan lan kabeh perkara sing penting banget mbutuhake wektu Taurus dudu energi sing cepet, iki ana gandhengane karo sampeyan kudu sabar lan ketekunan, saiki sampeyan wis ngerti manawa sampeyan bisa nyoba mili kanthi energi sing bakal lumaku iki, bakal luwih gampang yen sampeyan ora nglawan, Hei, mung pangeling cepet: Saiki aku nawakake saben sesi kanggo mbantu wong sing sensitif energi kaya aku lan empati nalika navigasi. pangowahan gedhe ing urip uga tangi spiritual lan mbantu sampeyan nggayuh visi lan campuran astrologi lan numerologi yen sampeyan kepengin golek link ing kothak katrangan ing ngisor iki kanggo gawe jadwal 45 menit gratis dina iki - Sisa Discovery ing pangertèn fisik Mars aturan pembengkakan awak nalika Taurus mrentah cakra tenggorokan lan area gulu. Dadi mung luwih ati-ati maneh, bisa uga nutupi awakmu nalika metu.

Musim utama kita yaiku sampeyan ngerti apa sing kedadeyan, lan aku ora pengin ujar, nanging nutupi awakmu, nglindhungi gulu sampeyan, coba aja kakehan cakra tenggorokan, amarga iku uga bisa nyebabake ketidakseimbangan, nanging kudu ati-ati, manawa sampeyan ngandhani kasunyatan lan nyebutake kanthi sehat nanging ora kakehan, amarga alon-alon metu saka energi pandemi iki, bisa uga kita rumangsa pengin cepet banget lan kita siyap miwiti maneh kita wis bali ing taun anyar, nanging kita kudu ngerti sejatine metu kanthi energi sing alon iki, nanging Januari bakal ana sawetara transit sing angel. Jam Saturnus tanggal 13 Januari lan tanggal 20 Januari. Kita duwe Mars bebarengan karo Uranus, mula kita duwe energi sing luwih agresif nalika mbatesi lan watesan apa wae sing bisa diarani literal lan Mars pancen eksplosif, mula iki minangka energi sing ora bisa digunakake. prédhiksi akeh kedadeyan sing bisa ditindakake, mula bisa uga katon gangguan banget lan aku ora pengin medeni sapa wae, aku mung pengin nguatake sampeyan amarga energi iki ing wulan Januari bakal katon lan kayane cukup kuat saka kabeh energi saka 2021 dadi paling ora kita entuk soko. '.

Umume perkara kasebut wis ora ana gandhengane ing wiwitan taun mula muga-muga kita bisa mili lan menehi hasil apa wae sing bakal ditindakake taun suwene, rong tembung kunci sing kudu dipikirake ing kene sadurunge aku menehi sampeyan umur dawa lan dawa kepuasan jangka dadi kabeh sing sampeyan ngerti yaiku yen sampeyan kesusu, yen sampeyan kesusu, sampeyan rumangsa mung main game sing nunggu taun kepungkur lan sampeyan pengin entuk apa sing sampeyan karepake lan aku ngerti tenan, aku cocog karo sampeyan, nanging aku mung ngerti yen energi iki bakal mbantu kita entuk umur dawa lan kepuasan jangka panjang supaya kita seneng banget amarga kita wis ngenteni lan makarya ing jangka panjang dadi sabar wae, kanca-kanca kerja kanthi energi Taurus sing apik iki kanggo ngaso lan santai nalika sampeyan kerja keras ing ngrancang Estimasi, lan kudu sregep lan seneng karo papan sampeyan amarga kita kudune. Tansah seneng karo ngendi kita lan ngerti yen isih akeh sing kudu ditindakake. Kita kabeh lagi aktif.

Nanging aku mung pengin menehi energi energi sing kuat iki, mula siyap-siyap nanging aja urip ing pojok, sampeyan ngerti manawa kita kudu urip kanthi ekspresi sing paling apik lan paling lengkap, nanging saiki sampeyan ngerti. delengen kabeh sing ana ing urip kita nyata, yen nyata kanthi cara sing angel, sampeyan mung ngerti yen iki uga bakal liwati lan sampeyan kuwat yen sampeyan butuh kabeh sing dibutuhake kanggo ngatasi pasang surut sing urip bakal siyap nanging Aku tresna sampeyan, yen sampeyan duwe pitakon, wenehake ing kothak komentar ing ngisor iki lan kita bakal deleng sampeyan ing artikel mbesuk, aku duwe sawetara konten sing apik yen sampeyan tekan tombol 'langganan' banjur tutul kaya sampeyan ngerti kabeh sing paling apik, nanging matur nuwun lan aku tresna sampeyan tentrem

Apa Mars ing Taurus apik ing amben?

Mars ing Taurusmeri lan duweni sifat alami babagan katresnan. Singjinisdrive banget kuwat. Malah ing masarakat sing paling bebas, pendekatane sing primitif lan dhasar bangetjinisbisa uga kakehan perusahaan sopan. Akibate, sampeyan asring nemokake wong sing duweMars ing Taurusurip pindho.2. 2013.

Lan tumindak! Halo, lan welcome maneh ing saluranku, dina iki minangka artikel pertama saka seri Mars, muga-muga sampeyan seneng banget! Yen sampeyan ora ngerti dununge Mars sampeyan, aku wis nyiyapake artikel liyane sing wis dak pasang ing endi sampeyan bisa nemokake planet ing horoskop uga Mars sampeyan lan gumantung karo posisi Mars sampeyan bisa milih artikel sing sampeyan pilih, z Mars ing, Mars ing Aries. Yen sampeyan duwe Mars ing Aries, iki artikel sampeyan. Yen Mars sampeyan ana ing Taurus, ana artikel liyane.

Yen sampeyan duwe Mars ing Scorpio, aja nonton artikel iki. Artikel dina iki yaiku babagan Mars inAries. Wah, deloken planet Mars sing apik iki.

Lan nalika sampeyan lair, Mars ana ing konstelasi Aries. Nalika Venus iku nganggo, kita seneng karo gaya katresnan. Mars minangka reaksi, drive, uga drive sex, semangat lan kepiye carane bisa dadi kekarepan.

Iki minangka irama, kekarepan, lan ketekunan. Dadi Mars ing Aries padha karo Mars ing omah pertama, nanging aku bakal nggawe artikel kapisah supaya sampeyan bisa mbedakake lan ndeleng sejatine utawa ora. Dadi zona erogen saka wilayah ing Mars yaiku endhas, dudu topi, endhas lan wong kaya rambut kaya area endhas iki, lan aku lali, kabeh mlebu ing A **.

Rière. Mburi. Mars ing Aries wis tegese ana ing elemen sing kudune ana, kayane Mars sing apik banget.

Wajar yen sampeyan duwe Mars ing Aries amarga planet Aries yaiku Mars, mula tumindak cepet. Sampeyan kudu reaksi cepet. Ora kaya tanggapan alon.

Dadi planet tumindak ing tandha tumindak. Mars ing Aries seneng banget karo apa sing ora bisa diduweni, luwih-luwih yen dheweke luwih enom utawa seneng banget karo sing ora bisa duweni nalika remaja, mula umume kaya dheweke tresna karo wong banjur seneng dheweke kepengin banget. wong-wong mau lan kepiye aku pengin wong kasebut lan yen dheweke duwe wong sing wis ora minat maneh ing wektu sing kapindho, iku bakal saya suwe saya tuwa lan jelas yen sampeyan duwe pengaruh planet sing beda-beda, nanging ya, iki minangka fitur atipikal saka Mars ing Aries . Sawise entuk apa sing dikarepake, dheweke bisa uga bakal cepet kepencut, mula luwih becik tetep tetep narik kawigaten! Mars duwe kualitas kaya bocah ing Aries, nanging bisa uga wangkal banget, pikirane Aries, saben tandha zodiak duwe tanduk, luwih wangkal kaya Aries sing wangkal nomer loro, Taurus nomer loro sing wangkal, Capricorn nomer telu wangkal, ora akeh, nanging kayane luwih fleksibel, nanging ya Taurus, Aries, wangkal banget.

Sawise duwe apa sing dikepengini, apa wae sing disenengi utawa disenengi, yaiku obyek utawa barang sing ora dikarepake, dheweke bakal cepet kepenak, nanging dheweke seneng seneng nresnani, mula bisa urip maneh. Dheweke mesthi butuh. Kadhangkala yen wis rampung, yen ana wong sing mandheg ngrangsang dheweke.

Ora ana sing ngoyak, mula dheweke rumangsa mati ing njero ati amarga dheweke mesthi kepengin dadi seneng. Dheweke mesthi pengin kaya ya, luwih-luwih nalika isih enom, dheweke duwe akeh crush, kaya ing sekolah menengah lan banjur masarakat mesthi kaya wong sing dienteni, nanging sampeyan duwe tresna marang wong kasebut lan sing kasebut ing wong kasebut, banjur kaya rong minggu kepungkur, sampeyan wis tresna karo wong iki, aku ora ngerti kapan lan dheweke kandha, 'Iku mung tresna saben-saben kita nutul.' Ya, iku lagu sing dakkira nalika ngelingi Mars ing Aries lan remuk-remuk kasebut.

Dadi Mars ing Aries banget murub. Iki minangka unsur geni, mula geni lan geni. Luwih saka energi pria, luwih-luwih ora nate ngenteni kedadeyan, dheweke terus nggawe kedadeyan lan nyenengake, apamaneh nalika mabuk, mabuk banget lan langsung lan dumadakan kabeh dadi metu dheweke pengin ngandhani utawa kepiye sing disenengi.

Aku bakal njupuk langkah, bakal dadi langkah sing wani lan dheweke ora peduli manawa sampeyan nggebug tembok kanthi lengkap, sanajan ora lucu sing lucu, iku kaya bocah sing pengin mergo ora gelem ' ora peduli, ora ana strategi sing dikembangake. Strategi sampeyan saiki pendekatan, nalika sampeyan ngrasakake. Apamaneh nalika lagi mabuk.

Lan dheweke pancen pancen dolanan kucing lan tikus. Sampeyan bisa uga seneng wong sing rada angel golek. Bakal kaya tantangan kanggo dheweke.

Dheweke seneng banget. Dheweke ora seneng nalika ana wong sing nyerah marang dheweke, mula ora kaya ngono, mula ora banjur menang game kasebut.

Sampeyan ora menang mburu. Mula, penting ora ngoyak lan aja ngoyak sampeyan. Dheweke duwe sikap bebas risiko lan nyenengake lan lucu amarga nalika mabuk utawa nalika seneng, sauntara dheweke impulsif lan nindakake perkara sing rada edan lan bisa uga duwe planit liyane. mungkin apa sing diarani 'f'.

Kulo? Kepiye aku bisa ...? Apa sing kedadeyan karo aku Kaya-kaya aku nyala-nyala awak dhewe lan aku kudu entuk apa sing dakkarepake ing wektu kasebut lan dheweke bisa uga duwe esuk, nanging sejatine, aja isin amarga aku seneng naifte sing ora bersalah yen momen iku sing dikarepake , ya, sapa sing peduli? ? Wong seneng yen wong duwe keberanian mung dadi utawa ujar apa sing dirasakake saiki.

Mula iku kaya tameng aria, geni, kualitas. Kaya mengkene: Ya, aku seneng Kowe! Mars ing Aries minangka tandha fisik lan solah bawane kaya mangkene: 'Tumindak luwih akeh tinimbang tembung', iki minangka mantra Mars, amarga kadang-kadang mung ditindakake - dheweke ora mikir akeh sadurunge duwe padu. bisa uga ngomong apa-apa sing sampeyan ora ateges amarga kabeh metu, bledosan kaya rame. Lan kaya ngono Mars mestine dadi Mars, ora bisa nahan apa-apa.

Mars ora kena dikontrol banget. Mars minangka planet tumindak, planet propulsi, planet kemajuan, ya Mars ing Aries cepet banget. Dheweke cepet ngapura, kayane sampeyan bisa mbantah karo dheweke banjur butuh wektu suwe banjur sampeyan bisa tenang lan mikir kabeh, nanging cepet-cepet cepet lan bisa uga ujar sing ora dikarepake.

Ora filter, ora filter. Dheweke bisa nesu lan agresif kanthi cepet, luwih-luwih nalika wong liya nindakake omong kosong, mula ati-ati amarga pancen bisa ...

Kepiye Marsin Aries entuk apa sing dikarepake. Sampeyan ngerti apa sing sampeyan karepake. Dheweke bisa uga ora seneng yen kepengin banget, kayata, nalika pengin prekara sing dikarepake lan dheweke pengin langsung tumindak lan langsung njaluk.

Dheweke ora mikir sadurunge tumindak. Dheweke jarang mikir sadurunge tumindak. Dheweke padhang kaya geni lan ngliwati tembok.

Kadhangkala cara kasebut bisa digunakake, kadang ora. Sampeyan ora wedi banget, bisa uga kaget sawetara wong amarga sampeyan bisa uga Kanker utawa Virgo lan sampeyan padha, pikirake tumindak sadurunge tumindak, nanging kayane ana wong sing duwe Mars ing Aries ora preduli tandha srengenge, yen sampeyan nesu ninggalake yen pengin soko, pengin saiki.

Dadi, kepiye sampeyan bisa entuk sing dikarepake? Biasane muter hard kanggo teka. Aku ngerti iku konyol, nanging sejatine bisa digunakake karo tandha Mars iki lan seneng banget muter lucu, ora nalika kakehan. Ing kene uga, mantra yaiku 'tumindak luwih banter tinimbang tembung'.

Dadi dheweke ngarep-arep padha karo sampeyan. Sampeyan luwih seneng ana wong sing tumindak banjur ngomong, kayata, tumindak luwih banter tinimbang tembung. Kepiye maneh sampeyan entuk sing dikarepake? Nalika sampeyan ngandhani 'ora'

Apa sing kedadeyan karo Mars ing Taurus?

Karo sampeyanMars ing Taurus, alon lan stabil menang balapan, luwih-luwih nalika nerangake seks. Sampeyan duwe stamina sing apik lan seneng njupuk wektu ing antarane sheet. Seks minangka kabutuhan dhasar ing pikirane, prekara sing asring dibutuhake kaya hawa, banyu, utawa panganan.10. 2021.

Apa Mars ing Taurus cemburu?

Mars ing Taurusyaikumerilan duweni sifat alami babagan katresnan. Drive jinis kasebut pancen kuwat. Dheweke duwe perasaan yen jinis sing apik padha karo hubungan sing apik. Kanggo nguripake wong-wong iki coba dhisik supaya bisa nyenengake kabeh akal.2. 2013.

Apa sing disenengi Mars ing Taurus?

IngMars ing Tauruswanita luwih seneng jinis sing kuwat lan bisu. Wong lanang sing ideal duwe dorongan seks lan stamina seksual sing kuat. Jinis pria sing narik ati dheweke duwe kekarepan kuat lan 'kabeh wong,' uga sensual lan stabil. Wanita iki yaikukepincut karowong lanang sing demonstratif lan tresno.17. 2017.

Sapa sing narik kawigaten Mars ing Taurus?

IngMars ing Tauruswanita luwih seneng jinis sing kuwat lan bisu. Wong lanang sing ideal duwe dorongan seks lan stamina seksual sing kuat. Jinis pria sing narik ati dheweke duwe kekarepan kuat lan 'kabeh wong,' uga sensual lan stabil. Wanita iki yaikukepincut karowong lanang sing demonstratif lan tresno.17. 2017.

Apa Mars ing Taurus 2021?

Tanggal 22 Februari,2021, jam 5:04,Maretdipindhah menyang tandha astrologi sakaTaurus. NalikaTaurusmisuwur amarga pragmatisme lan keahliane,Maretnggambarake wani, kekuwatan, tekad lan semangat.2. 3. 2021.

Kapan Mars ing Taurus pungkasan?

Mars ing Taurus6 Januari 3 Maret 2021.

Apa Mars ing Taurus setya?

Iki minangka salah sawijining pratandha sing paling bisa dipercaya ing zodiak, lan tandha-tandha kasebut bangetsetyamenyang lingkungan kanca, kulawarga lan wong sing dikasihi. LanMars ing Taurusminangka mitra sing tetep kanggo sapa wae sing kepengin duwe komitmen jangka panjang. Sanajan ora semangat kaya pratandha liyane, dheweke romantis lan sensual kanthi cara.

Apa sing kedadeyan nalika Mars diselehake ing Taurus?

Nalika Mars dilebokake ing tandha sing wangkal kaya planet sing alus dadi panguwasa, energine ora aktif kaya pratandha liyane. Wong sing lair karo Mars ing Taurus duwe aktivitas fisik lan aktivitas sing kurang.

Sapa sing misuwur karo Mars ing Taurus?

Selebriti Karo Mars Ing Taurus: Madonna, Adolf Hitler, John Kennedy, Tom Cruise, Michael Jackson, Charlie Chaplin. Kata Kunci Positif kanggo Mars ing Taurus: Stabil, Sabar, Ati-ati, Disiplin, Tekun, Tahan, Setia. Kata Kunci Negatif kanggo Mars ing Taurus: Kandel, Malas, Cepet, Bosen, Kaku.

Apa sing sampeyan kudu ngerti babagan Venus ing Taurus?

Venus minangka planet sing akeh lan mewah, mula sapa sing duwe Mars ing Taurus bakal ngukuhake stabilitas finansial. Dheweke ngerti yen liwat kerja dheweke bisa golek nafkah kanggo awake dhewe lan kulawarga. Pakaryan sing mbutuhake sabar lan tliti bakal cocog banget kanggo Mars iki, ora liya amarga ora gampang nesu.