Alun-Alun

Apa tegese nalika srengenge nemplekake rembulan sampeyan?

Apa tegese nalika srengenge nemplekake rembulan sampeyan? Kothak ing antarane srengenge lan rembulan nggambarake konflik ing antarane batin sampeyan (Sun) sing sejati, lan gambar lan kapercayan babagan sapa sejatine sing sampeyan pilih lan saiki sampeyan anggep bener (Bulan). ...
Waca Liyane

Apa tegese Sun Square Moon?

Apa tegese Sun Square Moon? Yen ana ing grafik natal, alun-alun Sun Moon tegese kekarepan sampeyan mesthi beda karo kabutuhane lan sampeyan cukup impulsif. Aspek kothak nuduhake yen loro planet kasebut ana konflik lan masarakat kudu luwih ngupayakake supaya bisa entuk apa wae ing wilayah sing dipimpin loro planet kasebut. Taun 2020
Waca Liyane