Wulan September

Nalika Jupiter pindhah menyang Virgo?

Nalika Jupiter pindhah menyang Virgo? Transit Jupiter kanggo Virgo: Saka tanggal 6 April 2021 nganti 15 September 2021, sampeyan bakal sukses ing akademik utawa tes mlebu. Ana sawetara pangowahan kesehatan sing tambah parah ing wektu iki.1. 2021.
Waca Liyane

Apa retrograde Mercury mengaruhi Virgos?

Apa retrograde Mercury mengaruhi Virgos? Yen saiki rasane ora repot, aja ganggu, Virgo sing dikasihi, amarga Mercury retrograde bakal entuk bagean saka bagan sing ngatur karir lan urip umum. Amarga iki, sampeyan bisa uga angel golek kemajuan ing proyek profesional utawa angel makili kanthi bener ing papan kerja. 2021.
Waca Liyane