Saturnus

Apa tegese Jupiter konjungsi Saturnus?

Apa tegese Jupiter konjungsi Saturnus? Ing Bagan Natal Kanthi Jupiter mbentuk hubungane karo Saturnus ing bagan lair, cenderung sampeyan ndeleng potensi lan watesan kahanan apa wae sing ana gayane, ndadekake sampeyan dadi wong sing cukup wajar.
Waca Liyane

Kapan pungkasane Saturnus konjugat Pluto?

Kapan pungkasane Saturnus konjugat Pluto? Saben wektu beda, sanajan tema tartamtu bisa uga diulang maneh. Wektu iki, Saturnus bakal drajad sing padha karo Pluto ing Capricorn udakara tanggal 6-14 Januari 2020, kanthi konjungsi sing pas yaiku 22 derajat jam 11:59 esuk EST tanggal 12 Januari 2020.10. Taun 2020
Waca Liyane

Apa tegese Pluto sextile Pluto?

Apa tegese Pluto sextile Pluto? Ing grafik natal, sextile Neptunus Pluto tegese sampeyan wis cocog karo sisih spiritual lan kudu ngidini intuisi sampeyan bisa bebas. Nalika loro planet ana ing sesambungan sextile, dheweke bakal diselehake ing pratandha sing suwidak suwidak derajat lan pengaruh efek liyane. 2. Taun 2020
Waca Liyane

Suwene kothak Saturnus Uranus?

Suwene kothak Saturnus Uranus?
Waca Liyane

Kepiye pengaruh Saturnus marang aku?

Kepiye pengaruh Saturnus marang aku? Saturnus sing mrentah omah nomer telu lan nomer papat saka Tandha Wulan sampeyan, bakal diluncurake menyang omah nomer telu sing diterangake ing Saturn Transit 2020. Transit iki bakal mungkasi periode Sade Sati sing wis diadhepi. Sampeyan bisa uga rumangsa lesu lan ora bisa ngrampungake tugas kanthi tepat wektu.
Waca Liyane

Suwene Saturnus transit planet iki?

Suwene Saturnus transit planet iki? Saturnus transit (obah) minangka planet sing luwih alon, mbuwang saben 2 1/2 taun ing saben tandha. Aspek sing digawe kanggo planet natal sampeyan suwene 2 minggu nganti 2 wulan, lan ing omah, Saturnus bisa tetep luwih saka 2 taun.
Waca Liyane

Apa tegese Sun konjungsi Saturnus?

Apa tegese Sun konjungsi Saturnus?
Waca Liyane

Apa Retrograde Saturnus apik?

Apa Retrograde Saturnus apik? Saturnus uga planet sing mrentah karma. Dadi, retrograde iki minangka wektu sing tepat kanggo mriksa prilaku sing sampeyan lakoni; sampeyan bisa uga kudu mbayar tumindak negatif utawa masalah sing durung bisa dirampungake. Iki dudu perkara sing ala. 10 2020.
Waca Liyane

Kepiye tandha Saturnus sampeyan ditemtokake?

Kepiye tandha Saturnus sampeyan ditemtokake? Kanggo nemokake tandha Saturnus, pasang tanggal lahir, wektu, lan lokasi menyang generator grafik lair sing luwih disenengi lan temokake simbol sing katon kaya salib kanthi sabit ing ngisor (kaya glik Jupiter terbalik) utawa huruf cilik kanthi batang nyebrang.11. 2019
Waca Liyane