Laporan

Apa tegese titik tengah ing astrologi?

Apa tegese titik tengah ing astrologi? separo dalan
Waca Liyane

Apa laporan Janji Saturnus?

Apa laporan Janji Saturnus? Laporan iki mbahas kabeh urip sampeyan saka perspektif Saturnus. Kaping pisanan nyritakake babagan potensial Saturnus kaya sing katon ing grafik lair. Banjur nganggep tonggak sejarah sajrone Saturnus nggawe aspek kuadrat utawa oposisi tumrap Saturnus natal.
Waca Liyane

Apa laporan Janji Saturnus?

Apa laporan Janji Saturnus? Laporan iki mbahas kabeh urip sampeyan saka perspektif Saturnus. Kaping pisanan nyritakake babagan potensial Saturnus kaya sing katon ing grafik lair. Banjur nganggep tonggak sejarah sajrone Saturnus nggawe aspek kuadrat utawa oposisi tumrap Saturnus natal.
Waca Liyane

Apa laporan bintang tetep?

Apa laporan bintang tetep? Laporan Fixed Stars kalebu katrangan rinci babagan planet sampeyan, 349 lintang tetep. Laporan iki kalebu grafik natal sampeyan kanthi macem-macem lintang tetep nggunakake 2 derajat 30? orb.10. 2021.
Waca Liyane

Apa asteroid irisku?

Apa asteroid irisku? Iris (sebutan planet suntingan: 7 Iris) minangka asteroid sabuk utama sing amba lan bisa uga planetesimal sisa sing ngubengi Srengenge ing antarane Mars lan Yupiter. Iki minangka obyek paling padhang nomer papat ing sabuk asteroid.
Waca Liyane