Apa karma ngomong babagan hubungan?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Karma & Hubungan

Apa karma ngomong babagan hubungan?

TOsesambetan karmaminangka semangat sing akeh banget nanging angel banget dijaga, ujare Sanam Hafeez, PsyD, ahli saraf lan fakultas ing Universitas Columbia. Ikisesambetandudu kanggo tahan, dhewekengandika, nanging dheweke lagi sinau pengalaman kanggo sing nduwe pengalaman.16. Taun 2020

(Sadhguru): Ya, intine kabeh iki yaiku luwih dhisik ngerti babagan anane. Sampeyan bisa ndeleng iki (gerakan) utawa ndeleng atom utawa ndeleng alam semesta. Yen sampeyan pengin ndeleng alam semesta, iku kompleks, angel amarga sampeyan ora duwe kursi ing galeri, sampeyan ngerti.

Ora, ora kaya stadion, sampeyan bisa lungguh ing endi wae lan nonton kabeh alam semesta, angel banget. Sampeyan mung bisa ndeleng kanthi potongan. Yen sampeyan pengin ndeleng atom, ora ana sing ndeleng atom, apa sampeyan ngerti? Apa sampeyan ngerti? Sampeyan ora bisa ndeleng atom sanajan ing mikroskop elektron super.

Kita wis nonton kegiyatane, nanging durung nate ndeleng atom kaya ngono, nanging kita ngilangi. Kita bisa ngrusak barang-barang sing ora bisa kita deleng, iku duweke dhewe. Kita bangga banget dina iki. (ngguyu) Kita bisa ngrusak apa wae.

Kita bisa uga ora bisa nindakake perkara kasebut, nanging kita bisa ngrusak apa wae sing dikarepake. Sanajan ora bisa ndeleng, kita bisa ngilangi. Ya, apa sing sampeyan deleng lan sing ora sampeyan deleng dhewe minangka prekara sing alus banget.

Ing pangerten, apa sing bisa dideleng? Apa sampeyan bisa ndeleng tanganku saiki Meditator: Ya. Sadhguru: Nggih. Sampeyan mung bisa ndeleng tanganku amarga tanganku mandhegake lampu.

Yen tanganku ora mandhegake lampu kasebut, yen katon entheng, sampeyan ora bakal weruh tangane. Ya? Tegese, pandelenge sampeyan mung bisa ndeleng prekara sing mandhegake cahya. Sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa sing bisa ngilangi cahya.

Wiwitane sampeyan ora bisa ndeleng padhange dhewe. Apa sampeyan bisa ndeleng cahya sing ana ing kene Ora. Sampeyan mung bisa ndeleng kabeh sing mandheg.

Sampeyan ora bisa ndeleng apa sing ora mandhegake cahya. Tch ...

Ala banget, ta? Sampeyan kudu bisa ndeleng kabeh perkara sing bisa ditindakake amarga prekara kasebut minangka prekara sing penting. Nanging saiki, mripatmu wis dilatih kanggo ndeleng utawa ndeleng apa sing mandhegake cahya kasebut. Kabeh proses ndeleng urip kaya sing kaping pisanan yaiku mripat, mripat sing ora duwe pikiran, mripat sing bebas saka pikiran, nganggep bebas saka kelingan memori.

Saiki, mripat loro iki akeh banget memori. Deleng, sampeyan bisa ndeleng iki nalika ndeleng sekelompok wong kaya iki, yen sampeyan mung katon kaya ngono, yen ing antarane atusan wong kasebut, yen ana praupan sing sampeyan kenal; Sampeyan bakal dumadakan ndeleng pasuryan sing metu.

Apa sampeyan nggatekake? Apa sampeyan ngerti yen Sampeyan mlaku-mlaku ing dalan, ana atus wong, kanca sampeyan ana ing ngisor iki. Yen sampeyan ndeleng ing kene, mung pasuryan kanca iki sing luwih jelas tinimbang liyane rai amarga mripat kasebut bisa digunakake kanthi memori. Yen memori sampeyan duwe, luwih apik katon.

Ora ana memori, ora bisa dideleng. Memori tegese past akumulasi. Memori tegese informasi.

Memori tegese sing ora ana nanging tumindak kaya ana. Kenangan luwih nyata tinimbang kasunyatan. Mboten? Ya ora? Deleng, aku pengin sampeyan ngerti, kabeh sing ana ing urip sampeyan dikontrol dening memori.

Ora mung komputer sampeyan sing nggawe kabeh penting ing urip sampeyan. Nalika aku ngucapake memori, dudu mung sing sampeyan sandhang ing kene, (isyarat) awak sampeyan minangka awak memori. Napa yen mangan pisang dadi awak lanang lan nalika mangan gedhang dadi awak wadon, apa mung kenangan sing ana, ya? Informasi sing disimpen ing awak iki lan ing awak iki beda-beda.

Pisang sing padha, bakal ana wong lanang; pisang sing padha, bakal dadi wanita. Ya ora? Hmm Meditator: Nggih. Sadhguru: Utawa sampeyan mangan macem-macem jinis pisang? (Ngguyu) Podo, panganan sing padha, yen mangan dadi dalan siji arah.

Ing wong, dadi kulit peteng. Kulit wong liya dadi entheng banget, iya? Memori sing sampeyan gawa. Apa sampeyan kelingan simbah kakung, hebat, hebat, simbah? Sampeyan ora, nanging irunge ana ing pasuryan sampeyan. (Ngguyu) Awakmu kelingan ta? Sampeyan bisa uga ora ngerti sapa, nanging awakmu isih kelingan nganti saiki.

Yuta taun kepungkur, kaya para leluhur sampeyan, dheweke isih kelingan, iya? awit awakku mung awak kenangan. Lan mripat dikenani memori. Mripat sing dikenani memori, mripat sing rusak ing memori, ora bisa ndeleng apa-apa.

Mung ndeleng samubarang sing trep amarga piranti lunak bisa digunakake ing njero, supaya sampeyan bisa ndeleng kabeh kaya saiki. Iki sing biasane diarani karma. Ana ing awak sampeyan, ana ing energi sampeyan, ana reaksi kimia sampeyan, ana ing otak sampeyan, ana ing endhas sampeyan, ana kabeh perkara.

Ana memori ing energi fisik sing sampeyan lakoni amarga sampeyan bakal bisa ndeleng yen energi saben wong tumindak beda amarga jinis memori sing ditindakake. Nyingkirake iki minangka proses sing dawa. Lan nalika sampeyan nyingkirake, kepribadian lan awak dibongkar.

Dadi cara liya yaiku nggawe jarak. Tutup wae sethithik. Yen sampeyan pengin main, mainake.

Yen sampeyan pengin dipateni, sampeyan kudu bisa mateni kebak kenangan, mripatmu kebak kenangan, ilatmu kebak kenangan. Napa (ngguyu) Yen sampeyan lair ing Karnataka, nalika sampeyan menyang India Lor, panganan kasebut ora enak amarga ilate kebak kenangan.

Ya ora? Apa sampeyan nandhang sangsara utawa ora? Sampeyan mlebu sisih lor lan jarene aloo bhaji, aloo (ngguyu) aloo murmur, aoo aloo palak, aloo parotta, aloo-aloo aloo-aloo jarene sampeyan ora bisa tetep ing kana. (ngguyu) Amarga ilatmu kebak kenangan, karepne perkara sing padha mbalekake, yen ora bakal nandhang lara.

Dadi, tegese 'sarat memori' yaiku sampeyan ditahan ing kepompong jaman biyen. Malah ora ngidini sampeyan pindhah menyang jaman saiki. Kepompong jaman biyen nyekel sampeyan lan sampeyan ngidini amarga rasane aman, nggawe kepompong.

Ana keamanan; Nanging uga ana kunjara kanthi aman. Sampeyan pancen aman nalika kita ngunci sampeyan ing safe, ora? Nanging masalahe sampeyan ora bisa metu. Yaiku kabeh masalah.

Tembok sing dibangun kanggo nglindhungi dhiri uga dadi tembok kurungan awake dhewe. Ana ing alam urip. Yen sampeyan ngunci dhewe saka njero utawa tanpa, iku padha.

Sajake sampeyan ora mbukak lawang, manawa ana wong sing ngunci sampeyan saka njaba utawa sampeyan wis ngunci saka njero, ora ana bedane. Pungkasane, sampeyan wis dikunci, ta? Paling ora ana wong sing nutup sampeyan saka njaba, sampeyan paling ora bisa sambat lan njerit, ngunci saka njero, sampeyan mung bisa nandhang sungkowo, malah ora bisa njerit.

Sapa sing pengin sampeyan bengok-bengok Dadi, proses sing kita deleng yaiku memori wis dicithak ing kabeh level nganti tekan level dhasar amarga limang elemen sing bisa digunakake ing kene sawise memori kasebut diwiwiti. Dadi, nalika ngucapake tembung karma, dudu rumus sederhana, utawa sampeyan ora ngerti, masarakat ujar yen teori karma; kita ora ngomong babagan teori apa wae.

Kita ngrujuk menyang kasunyatan tartamtu. Karma tegese memori - tumindak lan memori. Tumindak kepungkur mung ana ing bentuk memori.

Apa ora ngono? Ya? Elinga ora mung apa sing sampeyan pake ing kene (gerakan); Saben sel ing awak duwe memori dhewe. Napa atom tumindak beda karo atom liyane, sanajan komponen kasebut padha, memori duwe memori. Atom hidrogen duwe siji jinis memori, atom oksigen duwe macem-macem jinis memori - kajaba sampeyan nyawiji, mula bakal tumindak kaya ngono.

Ana ing bunder cilik, sampeyan ana ing bunder sing rada gedhe; alam semesta ana ing bunder sing luwih gedhe, nanging memori sing padha aturan kabeh. Dadi, nalika ujar karma, kita ora ngomong babagan konsep utawa filsafat, kita nuduhake kasunyatan tartamtu sing wujud kaya sampeyan. Bentuk awak sampeyan amarga memori.

Nalika manuk mangan pelem, dheweke bakal dadi manuk; Yen cacing mangan pelem, dadi cacing; nalika mangan pelem dadi manungsa. Mangga padha, pinten prekara sing ditindakake, gumantung karo jinis memori apa, bener? Sampeyan sing sampeyan sebut winih nalika nandur winih sing padha Nalika nandur winih ing lemah sing padha, ing kene sampeyan nandur wit pelem, ing kene sampeyan nandur wit apel ing lemah sing padha, (gerakan kasebut) mung dadi apel, Isyarat) mung ngasilake pelem.

Aku ngerti ana gambar koran sing nangka dadi gedhang.

Beda. Ya apa sampeyan ngerti Apa sampeyan kabeh saka Bangalore utawa Devanahalli? (Ngguyu) Ora sampeyan ora weruh sing? Amarga ana sebab, nangka metu karo nggawa pisang. (ngguyu) Kuwi aneh.

Lan kedadeyan kasebut amarga campuran. Kita ora ngerti sapa sing nggawe campuran kasebut. (ngguyu) Nanging intine, yen sampeyan ana ing lemah sing padha, yen nandur inti apel lan wiji mangga, (isyarat) kasebut mung bakal ngasilake apel, iki (isyarat) mung bakal ngasilake pelem amarga wiji duwe sawetara tingkat memori. iku ora? Apa wiji saka tanduran utawa wiji bapak sampeyan sing mlebu ing rahim ibumu, iku mung memori lan memori lan memori.

Mboten? Iki karma lan langsung bali. Nganti tingkat SD kabeh memori. Mung elemen murni sing ora ana ing memori.

Dadi ide nalika miwiti, kita miwiti karo 'Bhutesha' amarga iku sing paling penting sing wis nguwasani elemen kasebut. Dadi, kita sujud marang dheweke, amarga amarga dheweke ngatur elemen, dheweke duwe mripat sing ora duwe memori. Mripat tanpa cacat sing ndeleng kabeh kahanane saiki.

Dadi yoga, intine, tegese ngembang mripat sing ora tercemar ing memori, sing mung bisa ndeleng. Ora katon kaya sing kelingan saka memori sampeyan. Kayane katon kaya ngono.

Mripat kasebut bakal weruh barang-barang sing ora bisa mandheg. Ing wektu iki, mripat loro iki mung bisa ndeleng apa sing mandhegake cahya. Nalika sampeyan miwiti ndeleng prekara sing ora mandhegake cahya, tegese dimensi mripat liyane wiwit bisa digunakake.

Apa karma bisa digunakake ing sesambetan?

YaikuKarmaNyata ingHubungan?Karmanyata lan faktor gedhe ing kabeh romantissesambetanuga ingsesambetan kerja,sesambetaning kulawarga, lan uga karo kanca-kanca. Sampeyan karo wong sing lagi krasa amargaKarmasing kudumakaryametu karo saben liyane.

Apa hubungan karma bisa tahan?

Hubungan karmaora temenanpungkasan, lan dheweke biasane dadi piwulang urip paling gedhe ing katresnan.Hubungan karmabeda karo semangat kembar lan nyawasesambetan. Ing konteks spiritual,sesambetan karmadideleng saka lensa pertumbuhan pribadi. Ing ngisor iki kalebu sawetara pratandha asesambetan karma.limalas 2017.

Apa pratandha hubungan karma?

Tandha Hubungan Karma

  • Ana akeh drama.
  • Sampeyan ngerteni gendera abang.
  • Kalorone dadi gumantung karo kodhe.
  • Sampeyan ora komunikasi kanthi apik.
  • Sampeyan padu kanthi semangat.
  • Sampeyan ditarik kanthi cepet.
  • Sampeyan bisa uga rumangsa ketagihan.
  • Sampeyan rumangsa kesel.

Sampeyan minangka jiwa utama lan paling penting, sadurunge manungsa, sampeyan minangka jiwa sing luwih gedhe sing bisa mlebu ing awak manungsa siji iki kanggo urip tartamtu, lan sampeyan reinkarnasi kanthi pengalaman manungsa sing beda-beda Soal pals mung dadi kanca ing urip sampeyan sing seneng reinkarnasi sampeyan, sinau saka sampeyan lan sinau saka sampeyan, lan sampeyan seneng ngganti peran lan asring ing pirang-pirang urip, kita bakal duwe klompok jiwa sing padha kaya sing mesthi dakwiwiti maneh lan sesambungan bakal ngganti sampeyan, bisa uga sampeyan sedulur sajrone urip sampeyan bisa dadi ibu lan anak ing sesambetan sampeyan sajrone urip, sampeyan sejatine bisa dadi kekasih ing urip liyane lan mula kita seneng ngganti peran Ana peran hubungan pendamping karo wong sing dadi mentor lan guru utawa kanca sing rutin teka lan kita mbantu ngatasi hal-hal tartamtu ing urip kita. Uga ana hubungan sing diarani sesambungan kembar lan jinis sesambungan kembar ing endi sampeyan duwe sesambungan sing jero banget sing dadi kanca paling apik karo wong-wong sing wis nate dialami karo wong-wong sing wis nemoni urip sampeyan ing wektu sing penting, manawa ana krisis utama sing mbantu sampeyan ngatasi utawa mung wektu-wektu kaya wektu-wektu tartamtu sampeyan kuliah wong tartamtu lan bisa uga sampeyan ora bakal tetep ngancani aku nganti suwene sampeyan sesambungan karo dheweke utawa bisa uga dadi kanca seumur hidup, mula iki hubungan kembar sampeyan lan banjur dadi kanca jiwa sing kembar, sanajan pancen tresna, kaya sampeyan dadi separo liyane, sampeyan minangka jinis pasangan nyawa liyane sing ora saben wong nemu ing saben urip sesambungan jodho semangat kembar, kita ora kabeh kudu dadi ro dadi sesambetan mantik, kanggo urip sing kudu tuwuh lan sinau lan dadi sesambetan monogami sing rutin, lan saben dina duwe sesambungan jangka panjang, mula penting kanggo eling lan ngerti manawa nalika urip iki kita duwe karma karo wong liya sing duwe kontrak s karo wong sing beda-beda, kita malah duwe kontrak karo awake dhewe, dadi apa karma aku yakin sampeyan wis nate krungu tembung iki sadurunge karma tegese ana sebab lan akibat ana sawetara macem-macem hukum universal sing bisa sampeyan rungokake kaya ing njaba hukum. narik kawigaten hukum sebab lan akibat ukum karmasia sejatine kabeh raket banget lan sawetara wong bakal ngarani dheweke minangka beda lan bisa uga kanggo kahanan tartamtu, nanging umume, padha duwe energi lan maksud sing padha ing apa sing sampeyan lebokake ing jagad iki uga minangka energi sing sampeyan baleni lan energi, sampeyan bakal duwe balesan lan nalika nerangake karma, sing pancen ana gandhengane karo kabeh sing apik lan sing ala lan kabeh sing ana ing antarane , apa sing sampeyan lakoni ing urip sampeyan, yen sampeyan nindakake prekara sing luar biasa, yen sampeyan menehi lan tresna, sampeyan mbukak, sampeyan bakal nampa lan sampeyan urip kanthi energi sing paling dhuwur, luwih cedhak karo dhiri sing luwih dhuwur lan sampeyan bakal duwe cahya sing paling dhuwur. Bejo banget, kabeh bakal kedadeyan lan mujudake urip sampeyan iki diarani karma sing apik amarga sampeyan nggunakake energi sing apik lan geter sing dhuwur ing njaba, sampeyan bakal entuk akeh karma sing apik ing urip sampeyan, kosok baline uga ing kene, akeh wong sing tetep melu undang-undang sing narik kawigaten, dheweke nganggep minangka latihan manifestasi, nanging sejatine sampeyan nuduhake saben dina. njedhul saben dina sampeyan mikir pikirane negatif yen sampeyan duwe rasa percaya diri sing kurang, sampeyan bakal angel banget golek mitra romantis lan kanca jiwa yen sampeyan rumangsa wong-wong menilai sampeyan kabeh lan sampeyan menehi kritik marang wong liya bisa uga sampeyan nindakake sawetara perkara sampeyan ngerti ora apik, bisa uga sampeyan ngomong babagan wong sing ana ing mburine, utawa sampeyan nindakake perkara sing pancen jahat. dadi nesu nalika kita lara, sampeyan menehi omongane wong liya, iki uga bakal bali uga sampeyan minangka magnet kanggo kabeh sing sampeyan lakoni ing urip sampeyan, mula nalika nerangake karma negatif lan ing kene aku duwe perasaan yen tembung karma dibuwang akeh. Apa perasaan negatif saka oh, aja tumindak ala amarga karma negatif bakal bali maneh, sing mesthi kedadeyan, kedadeyan ing kabeh tumindak sampeyan nanging elinga sanajan sampeyan duwe ala, iku ora kaya sampeyan kabeh duwe iki? Ana kedadeyan sing ala lan yen sampeyan duwe pikiran negatif, ora bakal akeh kedadeyan ala sing kedadeyan, iku kalebu ringkesan kabeh sing sampeyan alami, uga duwe hubungan karma sing padha. nerangake masarakat, masarakat ing urip kita saiki, lan wong-wong ing jaman biyen sing kita lakoni suwene urip, mula ana sawetara jinis hubungan karma lan kahanan karma sing bisa ditemokake saka saben urip menyang urip liyane, mula nalika Sampeyan duwe pengalaman karo wong liya ing urip sampeyan lan sampeyan kepengin ngerti kenapa kedadeyan kasebut bisa uga amarga sampeyan pancen duwe kontrak sing sampeyan lakoni ing umur iki kanggo sinau saka wong liya, utawa bisa uga duwe peran Swap karo wong iki saka urip liyane.

Ana akeh cara kanggo muter karma. Nalika nerangake hubungan lan reinkarnasi, repetisi karma minangka salah sawijining jinis karma pisanan sing cenderung dilewati saka siji urip menyang urip liyane. Jenis pengulangan yaiku yen sampeyan wis ngalami pengalaman sing pancen sampeyan nikmati, lan sampeyan bisa mbaleni akhirat kasebut.

Jinis hubungan bisa digawe amarga sampeyan wis nate nikmati jaman mbiyen, nalika jiwane urip bebarengan sampeyan pengin mbaleni maneh. Ing kene, kanca-kanca jiwane Twin Flame iki rumangsa duwe urip akhirat amarga dheweke seneng banget lan mbaleni maneh sajrone urip ing saben urip, nanging yen sampeyan cukup beruntung duwe kencan jiwa Flame Kembar, Wong sing tenan rasane setengah liyane, sampeyan loro bakal tuwuh bebarengan kanthi spiritual lan ana akeh keajaiban ing kana, sanajan sampeyan ngalami jaman angel uga ing saben individu asring banget yen ana katrampilan, minat hobi karir sing sampeyan lakoni sajrone urip sing Nikmati , sampeyan bisa milih bali lan mbaleni iki ing urip liyane, contone, karir sing dakkarepake saiki, dadi clairvoyant, intuisi, dadi pelatih urip kanggo wong liya lan mbantu wong liya supaya sukses. Aku kerja keras ing pirang-pirang urip, aku sejatine taun kepungkur sajrone sawetara taun kepungkur aku ndeleng pirang-pirang episode revisi urip kepungkur lan aku duwe sesanti babagan maca kertu tarot ing liyane urip. Ana pitung urip liyane sing aku weruh sadurunge ana mripatku lan kabeh periode wektu lan kemampuan psikologi sing beda-beda iki dudu pisanan aku duwe katrampilan kasebut, mula kadang-kadang ana repetisi akarmik sing milih bali amarga kita seneng banget yen ana efek negatif sing beda saka pengulangan karma, yen ana prekara sing sampeyan wis berjuang kanthi kuat ing urip liya lan ora nate ditemokake, sampeyan bisa bali lan nggawe kesalahan sing padha utawa kecanduan Baleni sing padha nganti sampeyan ngerteni asring, kayata, pengulangan karma iki bisa ngomong tenan.

Dadi, ucapake yen sampeyan wis akeh alkohol ing urip liyane, sampeyan bisa uga bisa urip maneh ing jaman iki lan ngalami mabuk banget amarga iku sampeyan ngerti yen sampeyan seneng ing urip liya, nanging sampeyan pancen ngombe banget, mula kadang-kadang kecanduan utawa pola sing sampeyan mbaleni lan ora sinau uga bisa ulangan karma. Kompensasi karma minangka jinis karma kaping pindho sing asring ditindakake sajrone pirang-pirang umur, lan apa sejatine? tegese kita nyoba golek keseimbangan, mula bisa uga ana urip nalika sampeyan duwe sesambungan nyala jiwa kembar asmara romance sing diwiwiti nalika sampeyan isih enom lan tahan kabeh umur sampeyan lan sampeyan bisa milih urip ing urip sabanjure lan ngalami pirang-pirang sesambetan, bisa dadi pilihan sampeyan kanggo ora bebarengan karo wong siji-sijia urip lan duwe serangkaian sesambetan monogami sing sejatine sampeyan ngalami sesambetan sawise sesambetan lan pola iki supaya bisa duwe sisa umure mung siji pilihan kanggo ngimbangi samubarang sing beda-beda lan duwe pengalaman urip sing beda uga kedadeyan yen sampeyan durung nate sesambetan tartamtu, sampeyan bakal ngrasakake ilang utawa ing urip mbesuk Sampeyan bisa uga nemoni urip ing sajrone urip akeh sesambetan ing urip mbesuk sampeyan duwe dawa utawa loro sesambetan Jangka Panjang Wong sing bisa urip sepi banget sing bisa duwe urip sepi banget, salah sawijine bisa uga asale saka lovi Hubungan jangka panjang ing urip mbesuk utawa macem-macem jinis sesambetan sing nyedhiyakake akeh petualangan, akeh perkara sing bisa dipelajari lan akeh perkara sing tuwuh lan jinis karma kaping telu sing bisa sampeyan alami ing urip iki yaiku sing diarani retribusi karma , tegese iku bisa uga ana sesambungan karo wong liya sajrone urip liya. Aku bakal nerangake sawetara conto, nanging umpamane sampeyan ana hubungan sing tresna karo wong liya, nanging ora ana keseimbangan energi, bisa uga ana wong sing ngganggu lan wong sing tundhuk, sing luwih lisan utawa apa sing kasar, lan banjur duwe pengaruh. mitra sampeyan bisa bali ing urip liya lan mbalikke peran kasebut kanggo nggawe balesan, salah sawijining jinis males ukum, sing uga bisa kelakon yaiku sampeyan bali menyang urip liya lan duwe sesambungan sing tresna, bisa uga ana sajrone urip duwe hubungan negatif karo wong lan sing dikarepake bali karo jiwa lan ngrasakake rumangsa yen sesambetan sing sehat lan sehat bisa uga ana macem-macem balesan sing bisa dialami maneh, bisa uga sampeyan ngalami kejam marang wong liya banjur sampeyan bali dadi wong tuwa menyang urip liya supaya sampeyan bisa sinau dadi wong utawa jiwa kasebut kanthi luwih becik, amarga dheweke minangka wong sing beda-beda, nanging padha karo intine jiwa lan asring uga ana males ukum iki, rada mbayar maneh, ganti obligasi, lan uga bisa kedadeyan karo Malaikat Guardian sampeyan, sing sejatine apik banget amarga aku luwih seneng karo para malaikat dhewe. makarya bebarengan karo pacelathon kanggo ngerteni salah sawijining malaekat sing dilahirake maneh karo aku, dheweke bareng aku ing pirang-pirang urip sajrone urip dheweke dadi ibuku lan ing urip liyane dheweke dadi kanca lan mungsuh lan nalika aku duwe pacelathon karo Malaikat wali iki, dheweke pancen ngerti yen salah sawijining sebab dheweke ing kene bareng aku dadi Malaikat Wali ing urip iki amarga bales dheweke.

Pancen narik kawigaten manawa kita netepi aturan kasebut ora mung ing sesambetan ing wilayah fisik, nanging uga ngowahi ing ranah spiritual. Mungkin sampeyan duwe sawetara Malaikat Wali sing kasedhiya kanggo sampeyan amarga sampeyan duwe sesambetan sing beda karo salah sawijining Malaikat Guardian liyane yaiku putra-putrine liyane supaya peran kasebut bisa ditindakake lan kita bisa duwe macem-macem kontrak sing bisa ditindakake. Dadi, coba waspada manawa konsep lan pangerten manawa ora ana hubungane beda-beda sajrone urip sampeyan karo kanca-kanca kulawarga sesambetan romantis sing ala lan uga kabeh padha saka Alasan tartamtu amarga padha kabeh ana ing kene supaya sampeyan bisa sinau lan tuwuh lan duwe pengalaman sing beda, dudu saben sesambetan kudu sampurna lan apik banget, ora bakal sinau apa-apa yen kabeh sing dialami sampurna lan apik, mula mula mula kita dadi kene mula karma dadi perkara sing apik banget mbantu kita sinau lan tuwuh lan nalika sampeyan ngerti apa sing sampeyan lakoni ing alam semesta, cara sampeyan tampil saben dina, cara mikir, perasaan lan perasaan sampeyan karo wong liya, bakal bali maneh lan pancen nyengkuyung sampeyan bisa njupuk kekuwatan ing urip sampeyan lan milih karma miturut cara sampeyan nuduhake manawa sampeyan setuju karo emosi sampeyan, sampeyan terkoordinasi karo pikirane ngomong karo wong liya babagan cara sampeyan ngrampungake wong liya lan cara menehi hasil sampeyan nggawe karma ing kene lan saiki sampeyan nggawe karma dhewe kanggo jiwa lan urip sampeyan dhewe, nanging sampeyan uga nggawe Karma kanggo sesambungan, dadi yen sampeyan pengin nemu karma sing luwih apik, yen pengin duwe hubungan sing luwih apik lan luwih apik pengalaman sing luwih apik kanggo urip iki lan urip liyane, ngupayakake sampeyan kanthi tenanan kanggo nggambarake awak dhewe lan saben dina amarga Tumuwuhing awak sing paling apik kedadeyan kanthi sukses ing kesehatan ing karir ing katresnan sampeyan ing bandha finansial ing wilayah apa wae kabeh bakal nuduhake carane sampeyan nuduhake dhewe yen sampeyan seneng banget karo episode iki, menehi LikeSubscribe lan penet lonceng supaya sampeyan bakal dikabari saben aku duwe episode anyar kanggo sampeyan yen sampeyan seneng karo b Kaya episode khusus sing aku duwe sawetara episode liyane babagan sesambetan jodho sing narik kawigaten kanca nyawa sampeyan lan apa sejatine ketemu semangat kembaran sampeyan, mula priksa artikel kasebut ing kene

Aku bakal ketemu sampeyan ing episode sabanjure

Apa hubungane jodho?

TOpacangan nyawayaiku wong sing duwe perasaan afinitas jero utawa alami. Iki bisa uga nduweni kamiripan, katresnan, romansa, platonicsesambetan, nyenengake, karukunan, seksualitas, kegiatan seksual, spiritual, kompatibilitas lan kapercayan.

Apa wong bisa ngapusi sampeyan yen dheweke tresna karo sampeyan?

'Cekakipun, kita sagedmaha asihluwih saka siji wong sekaligus, 'ujare Fisher. Mula, ujare Fisher, sawetara wong bisa ugangapusiingsingmitra. Nopo nopowong bisaturu ing amben ing wayah wengi mikir babagan perasaan sing nesu banget karo wong siji lan swasana romantiskatresnankanggo wong liya.7. 2015.

Apa tukang ngapusi nandhang sangsara?

Lan sapa wae sing ngalami infidelity bisa menehi katrangan manawa nuwuhake rasa lara, salah, lansangsarakalorone kanggo wong sing apus-apus uga singiyaingmbeling. Apamaneh, masarakat ngapusi amarga macem-macem sebab mula ora nggatekake, ngrusak awake dhewe, nesu.24. 2018.

Kepiye sampeyan lunga saka hubungan karma?

Kepiye carane mecah asesambetan karma? Liwat ngapura kanggo sampeyan lan utawa wong liya, sambungake ajining dhiri kanthi cara supaya sampeyan tresna dhisik dhisik sadurunge tresna marang wong liya, lan katresnan sing sampeyan wenehake marang wong liya yaiku katresnan sing sampeyan lebokake dhewe. Kanthi tembung liyane, nggawe awakmu dhisik.8. 2015.

Apa sejatine karma jiwa?

Hubungan karma bisa uga dianggep minangka jinis hubungan jiwa, kaya biasanesesambungane rong jiwa, sanajan beda karo kobongan kembar utawa kanca jiwa sing asline ngobati. Kanthi cara iki, hubungan karma kaya pandhuan utawa guru. Lan biasane, iku sawetara.29. Taun 2020

Apa tujuane hubungan karma?

Kabèhtujuanesakasesambetan karmayaiku nggugah kita kanthi akal lan mulang babagan pelajaran penting, kayata apa sing ora digoleki mbesuk yen golek mitra liyane.13. 2018.

Kepiye hubungan karma karo hubungan karma?

Karma nuduhake efek sing ditindakake wong sajrone sisa umure. Ing Buddhisme tradisional lan Hindu, karma sampeyan nduwe pengaruh langsung marang nasib sampeyan ing inkarnasi sabanjure. Kepiye babagan hubungan karma? Iki nuduhake dorongan psikologis ing tumindak sampeyan.

Kepiye rasa cemburu minangka tandha hubungan karma?

Cemburu minangka tandha utama hubungan ala lan tandha karma sing luwih kuat. Rasa cemburu teka saka rasa wedi yen bakal ilang, sing bisa uga wedi banget karo dheweke sing bakal ditemokake dening hubungan karma.

Kapan sampeyan ngilangi Ati wong sampeyan nggawe karma?

Nalika sampeyan ngrusak ati wong liya, sampeyan bakal nggawe akeh Karma. Nalika sampeyan kepincut karo wong liya, kaya katresnan ing kawitan, iku amarga atraksi Karma sing sampeyan lakoni. Karma uga nyata ing sesambetan katresnan non-romantis, kaya kanca paling, kanca ing papan kerja, anggota kulawarga, lan mertua.