Merkurius

Apa tegese Mercury ana ing retrograde?

Apa tegese Mercury ana ing retrograde? Merkuri lagi mundur nalika katon mundur ing orbit kasebut. Ilusi optik iki kedadeyan kaping pirang-pirang taun amarga mung 88 dina kanggo Mercury ngubengi srengenge, dibandhingake karo 365 dina ing Bumi. 2021.
Waca Liyane

Apa Zodiak sing mrentah Mercury?

Apa Zodiak sing mrentah Mercury? Virgo: Dipimpin dening Merkurius Merkurius duwe macem-macem lapangan kerja ing astrologi, mula bisa dadi salah sawijining planet sing nguwasani rong pratandha zodiak. Nalika komunikasi sing fokus karo Mercury diwiwiti ing Gemini, pamikir batin analitis ing Virgo.28. Taun 2020
Waca Liyane

Apa konjungsi Sun lan Merkurius apik?

Apa konjungsi Sun lan Merkurius apik? Konjungsi srengenge lan merkuri menehi kecerdasan lan kreatifitas sing apik. Dheweke bisa dadi master subjek tartamtu. Plpl kasebut biasane trampil banget. Bapak nggawe dheweke sinau kabeh teknik kasebut utawa bisa uga duwe kualitas kasebut saka Bapak.
Waca Liyane

Apa tegese Semisextile ing astrologi?

Apa tegese Semisextile ing astrologi? Simbol semi-sextile. Aspek 30 derajat antarane rong planet. Semi-sextile dianggep minangka aspek suntingan. Iku arang banget kalebu ing interpretasi, bisa uga amarga unit 30 derajat minangka pamblokiran bangunan sing ora beda karo aspek utama sing beda tegese.
Waca Liyane

Apa Mercury retrograde transit?

Apa Mercury retrograde transit? Mercury, Venus, lan Mars Retrogrades ing Astrologi: Planet diarani retrograde nalika katon mundur saka tampilan kita ing Bumi. Pancen sejatine ora mundur, katon kaya ngono amarga polahe planet sing ana gandhengane karo Bumi.
Waca Liyane

Apa tegese tandha Mercury sandi?

Apa tegese tandha Mercury sandi? 'Merkuri nemtokake cara mikir, nulis, lan ngomong karo awak dhewe lan wong liya,' dheweke nambah. Iki tegese kaping pisanan sampeyan ketemu manawa IRL utawa online sampeyan pancen wis nemoni tandha Mercury, dudu tandha Sun.22 2019.
Waca Liyane