Interpretasi

Apa tegese Quincunx?

Apa tegese Quincunx? Ing Roma kuno, quincunx minangka koin kanthi bobote padha karo limang rol libra, satuan bobot padha karo pon kita.
Waca Liyane

Apa tegese aspek paralel ing astrologi?

Apa tegese aspek paralel ing astrologi? Kontraparalel ditindakake ing antarane rong planet sing deklinasi udakara padha drajad ing sisih liyane, siji sisih lor lan siji sisih kidul, dene paralel ana ing antarane rong planet sing deklinasi udakara drajad padha ing sisih padha, kalorone lor utawa kalorone kidul.17. 2018.
Waca Liyane