Omah apa sing ditransfer Mars?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Transit Mars: Omah

Omah apa sing ditransfer Mars?

IngMars transit liwatkaping papat sampeyanomahdidominasi dening kegiatan fisik ing omah. Masalah emosi bisa uga ana, sing dipicu saka kenangan subconscious saka pengalaman nglarani kepungkur. Masalah kulawarga lan perselisihan bisa uga muncul, lan iki bisa nyebabake pencernaan sing kurang.

Sampeyan lagi nonton TV ColdFusion. TV Kita ora mulih bengi iki Halo. Sugeng rawuh ing artikel ColdFusion liyane.

Masa depan saiki. Mung ing artikel pungkasan, kita ngobrol babagan kepiye para peneliti Stanford supaya wong bisa ngomong maneh, mindhah anggota awak, lan malah mlaku maneh sawise nyuntikake sel induk diwasa langsung menyang otak, ing artikel iki kita bakal mbahas babagan Flying to MarsFrom Doom to Martian lan Total Recall, iki minangka fiksi ilmiah sing wis suwe, nanging saiki Elon Musk serius mikir arep menyang planet abang. Musk lagi wae ngumumake rencanane kanggo miwiti njajah Mars.

Dheweke menehi saran manawa ing taun 2024 dheweke bisa duwe wong ing Mars lan nggunakake teknologi sing padha kanggo nggawe wong ing saindenging jagad kurang saka sak jam. Kabeh iki bakal ditindakake kanthi kode pesawat ruang angkasa BFR. Musk negesake rencana kasebut ing presentasi ing International Astronautical Congress ing Adelaide, Australia.

Dudu pisanan dheweke ngomong babagan Mars. Kapentingan umum pertama ing Planet Merah ditulis ing taun 2001. lan taun kepungkur dheweke negesake manawa ana sejuta wong ing Mars ing taun 2060.

Pengumuman sing paling anyar yaiku babagan sing cocog karo rencana kasebut. Dadi, ringkesan iki: BFR bakal 100 meter, kanthi 31 mesin kanggo ngunggah muatan luwih saka 4.000 ton menyang angkasa. Masing-masing mesin kasebut bakal duwe sawetara redupansi internal kanggo nyuda kemungkinan gagal nganti nol.

BFR rada gedhe tinimbang roket Saturn V sing nggawa astronot menyang rembulan nalika misi Apollo, bisa nggawa muatan kargo kanthi ruang tamu wolung jubin lan volume luwih akeh tinimbang kabin penumpang Airbus A380. Uga duwe sirip, saengga bisa diatur ing swasana apa wae. Bagéan utawa bagéyan saka kapal antar liya bakal dawane 48 meter kanthi 40 kabin sing bisa nggawa saben wong telu.

Sanajan ngono, Musk negesake manawa biaya total bakal luwih murah tinimbang kendaraan peluncur liyane sing saiki kasedhiya amarga bisa bali kanthi aman menyang Bumi lan digunakake maneh. Dheweke menehi conto mbuwang pesawat ringan Cessna $ 2 yuta sawise lelungan siji arah tinimbang investasi ing jet penumpang gedhe lan mbayar tagihan udakara setengah yuta dolar - intine sanajan modal awal luwih dhuwur , jet bakal luwih murah ing jangka panjang. 'Ing salah sawijining kasus, sampeyan kudu nggawe kabeh pesawat, lan ing liya sampeyan kudu ngisi bahan bakar.' 'Pancen edan yen kita nggawe rudal canggih kasebut lan banjur tiba saben kita mabur mung rong taun mengko.

Ing presentasi kasebut, dheweke terus ngomong babagan carane BFR bisa digunakake kanthi cara liya: contone, teknologi sing padha bisa nggawa wong ing endi wae ing saindenging jagad kurang saka sak jam lan duweni potensi merevolusi lalu lintas global kanthi penumpang sing mbayar padha regane padha karo saiki wis entuk tiket pesawat komersial. Panggunaan liya kanggo BFR yaiku mbantu nggawe pos ing rembulan. 'Iki 2017.

Maksudku, saiki kita kudu duwe basis lunar. Apa sing kedadeyan? 'Saran cepet liyane yaiku Space s, sing kalebu ngluncurake akeh satelit sekaligus, utawa mung siji satelit gedhe kanthi luas permukaan sepuluh kali ukuran Hubble Space Teleskop, tanpa prelu prosedur rumit sing diluncurake. Iki bisa uga amarga area loading sing akeh.

Satelit lawas lan sampah luar angkasa bisa dikoleksi luwih murah. Pangembangan BFR dijadwalake diwiwiti ing taun 2018, mesin kanggo nggawe mesin wis dipesen lan gelung nyekel ing orbit ing saindenging bumi banjur bakal ditindakake saben 26 wulan utawa dadi, nalika Bumi lan Mars didadekake siji, kapal bakal dicopot saka panel surya lan budhal menyang Mars. Perjalanan kasebut mbutuhake wektu telung nganti nem wulan lan kargo manungsa lan vendor bakal mudhun saben plancongan. Mula, akeh wong sing ora yakin apa jadwal iki realistis utawa bisa uga.

Perusahaan Elon SpaceX wis nundha janjine kanggo roket abot Falcon paling ora limang taun, nanging sawetara ahli isih ngarep-arep. Bobby Braun, mantan kepala teknolog ing NASA, ujar: Pungkasan Kutipan. Nanging ora mung babagan nggawe rudal.

Manungsa pendarat ing Mars bakal dadi salah sawijining usaha teknis paling gedhe ing kabeh jaman. Yen wis dikandhani, perusahaan kasebut wis ngalahake kemungkinan sadurunge, conto utama yaiku panguat roket sing bisa digunakake maneh. Ing babagan pendanaan proyek kasebut, rencana Musk kaya ing ngisor iki: SpaceX bakal nyedhiyakake kapsul Falcon 9 lan Dragon sing luwih tuwa lan adol perjalanan nganti bisa kanggo misi kargo menyang angkasa.

Asil saka peluncuran satelit lan pangopènan stasiun ruang angkasa bakal menyang BFR, sing saiki bakal dadi perhatian perusahaan. Kaya saiki, Mars bakal mateni sampeyan miturut standar manungsa. Udhara tanpa napas lan umume banyu sing ana ing celengan es ing lemah, mesthine isih akeh tugas sing kudu ditindakake kanggo kasunyatan, nanging kayane gampang * bisa uga bisa ditindakake.

Kertas NASA 2016 nggambarake kepiye carane koloni Martian bisa diaktifake saka data sing ditampa saka rovers Mars. Miturut kutipan NASA: Kutipan pungkasan. Iki kabeh kayane butuh wektu sing dawa banget, nanging ora suwe, lelungan udhara ora bisa ditindakake, mula aku kepengin banget mratelakake panemume, apa sampeyan mikir bakal bisa, utawa apa sampeyan mikir yen tantangan sing ora kaduga nambahake proyek bakal lumpuh? Kanggo aku dhewe, aku mikir BFR minangka ide sing apik banget; roket standar kanggo nindakake akeh layanan ruang angkasa, lan miturutku paling ora bagean saka rencana kasebut bakal dileksanakake, mula ayo ngrampungake artikel iki karo sawetara gambar planet asing kanthi definisi tinggi, kita saka NASA lan . rovers Mars digawa.

Yaiku Dagogo, sampeyan ndeleng ColdFusion, yen sampeyan kesandung langganan saluran iki, aja bebas langganan. Matur nuwun kanggo nonton lan ayo ndeleng apa sing bakal ditindakake mbesuk. 'Fusi adhem.

Cara mikir anyar. '

Suwene wektu Mars kanggo transit omah?

?Transit(obah)Maretmbuwang meh rong wulan ing saben tandha. Aspek sing digawe kira-kira patang dina, rong dina sadurunge, dina, lan dina sabanjure.Maret Transitbisa nuduhake variasi level energi sampeyan lan apa sing nyebabake sampeyan.

Sawijining dina, Mars bisa katon kaya iki lan ngidini wong urip kanthi mulya ing planet iki, sing kudu kita lakoni yaiku bentuk terraform, nanging kepiye carane bisa nggawe bombai karo bom atom ing Mars supaya luwih gampang urip ing kene. yen kita ngebom Mars nganggo bom atom? Percaya utawa ora, iki wis dianggep ilmuwan pirang-pirang dekade, SpaceX's Elon Musk kayane percaya yen bom atom ing Mars bisa dadi pilihan sing paling apik, lan paling cepet kanggo nggawe papan sing bisa urip bisa urip . Gagasanipun yaiku kita bakal njeblug bom termonuklir ing langit liwat rong cagak planet iki sing bakal panas tutup es lan ngeculake karbon dioksida lan banyu saka kutub, mula efek omah kaca bakal digawe panas, kabeh planet lan supaya lumahing luwih bisa dipanggoni, mula kabeh bisa uga katon cepet lan gampang, kenapa kita durung nindakake iki amarga akeh kemungkinan nuking mars ora bisa mlaku kaya sing dikarepake, ana akeh perkara sing bisa salah rencana iki. masalah sing pertama yaiku kabeh babagan teori lan teori bisa uga salah amarga Mars wis suwe swasana atmosfer bumi meh 100 kali luwih kenthel tinimbang Mars, lan yen kita pengin urip ing Marsite butuh swasana sing luwih kenthel, sawetara ilmuwan percaya manawa kita bisa ngeculake CO2 saka Kutub Lor lan Kidul, lan iki bisa nggawe swasana Martian luwih mirip Bumi, nanging siji panaliten taun 2018 sing diterbitake ing Astronomi Alam nemokake manawa bom atom sukses, nanging mung bakal ningkatake swasana Mars dadi 7% apa sing diduweni Bumi, sanajan kita bakal nggawe karbon dioksida luwih akeh ing swasana Martian, iki isih durung meh cukup kanggo panas planet lan planet iki kanthi serius bisa nggunakake luwih akeh panas amarga suhu sing ana saiki kurang saka 63 derajat lan butuh pirang-pirang dekade planet abang dadi panas sanajan sawise entuk tambahan CO2 planplanet bakal mlaku kanthi sampurna, elinga samubarang sing bisa ngrusak kabeh kutha sejatine bom sing digunakake ing Maret w bakal dadi 1000 kali luwih kuat tinimbang sing digunakake ing WWII yen ana bom ing permukaan Bumi yen ora njeblug ing atmosfer, bakal ana kerusakan serius sing ora mung bisa ngrusak bagean planet O, nanging uga bakal nyebabake liyane radiation.

Bab liya sing bakal nundha kita. Elinga yen sampeyan wis manggon ing Mars. Sampeyan uga kamungkinan, tinimbang dadi panas, bom Mars bisa nyebabake musim salju nuklir sing bisa ngliwati bledug lan partikel ing atmosfer sing disebabake dening ledakan nuklir sing meh kabeh bakal mblokir srengenge ing Mars, nanging luwih adhem, mula Mars ngancurake , bisa uga dudu ide sing paling apik lan bisa uga kita kudu nggawe sawetara wong ing planet iki sadurunge nyoba kanggo ngganti, nanging kepiye yen kita duwe planet liya sing mbom Venus kanthi bom atom, kaya ngono crita kanggo wong liya.

Kepiye yen

Omah endi sing ala kanggo Mars?

Omah kaping 12

Saka ara-ara samun misuh menyang pulo sing sepi nganti gunung-gunung sing paling dhuwur, ing endi wae ana papan sing bisa digedhekake. Mula ora nggumunake manawa kita wis siyap-siyap mlebu ing Mars lan nggawe koloni permanen pertama ing njaba Bumi - bisa uga nggawe planet liya lan nggawe omah biru liyane. Nanging enteni, sadurunge bisa tekan prekara sing bakal teka, luwih dhisik kudu ngrampungake tahap kolonisasi kaping pindho; nggawe pos semi-permanen kanggo nyiyapake lapangan kanggo ngarsane manungsa sing luwih gedhe.

Nanging iki bakal kejem. Malah kanggo spesies ekspansi kaya kita, Mars ekstrem banget. Sekilas, Mars kayane akrab - tutup es kutub, lembah gedhe, banyu cair ing sangisore permukaane, lan sedina meh luwih dawa tinimbang Bumi.

Papan sing cocog kanggo kita. Sayange, Mars sejatine dadi ara-ara samun sing adhem lan radioaktif ing lemah sing beracun lan ora bisa ambegan. Mars elek banget.

Sampeyan meh mesthi ora pengin mrana. Para pionir sing kerja keras ing Mars kaya aku bakal ngalami stres banget, mula ana masalah sing nantang sing durung nate kedadeyan. Nanging akeh wong sing gelem nindakake tugas iki, lan kita duwe teknologi kanggo ngaktifake.

Kanggo artikel iki, kita nganggep manawa ana misi sadurunge, Marsto bisa nggolek lokasi sing apik kanggo pos, nyimpen sumber daya lan peralatan, lan wis ana basis lunar sing dadi pusat misi Mars. Tantangan utama pisanan kanggo pos kita yaiku kasunyatan manawa Mars sithik energi. Energi surya mung 40% efektif ing Bumi.

Nanging sanajan surya srengenge sing ringkih iki, mula asring kliwat pirang-pirang dina kliwat badai lebu gedhe tenan. Energi surya wae bisa uga ora cukup. Alternatif kayata tenaga angin lan energi panas bumi uga ora bisa ditindakake, amarga meh ora ana swasana lan interior ing Mars iku adhem banget.

Kaping pisanan, teknologi nuklir bisa dadi siji-sijine pilihan. Amarga Mars ora nduweni unsur radioaktif sing gampang diakses, bahan bakar nuklir kudu teka saka Bumi bebarengan karo reaktor. Yen kita nyiyapake, kita bakal bisa menehi tenaga kerja metu ing sawetara taun kapisan.

Sayange, kabeh energi iki ora bakal migunani banget yen ora bisa ambegan, mung 1% kandhel kaya bumi lan umume kalebu CO2. Dadi, habitat saiki kudu ditekan lan diisi karo atmosfer gawean nitrogen lan oksigen - sing luwih akeh masalah. Sudut lan tembok rata minangka titik sing ringkih. Ruang tamu dibentuk kanthi bunder lan lancar supaya bisa ngatasi stres beda tekanan ing antarane ruangan njero ruangan lan ruangan.

Airlocks kudu ketat banget lan bisa mlaku kanthi sampurna saben wektu. Tanpa magnetosfer sing jembar utawa swasana sing kandhel, separo radiasi sing asale saka angkasa tekan lemah. Wong ing lumahing bakal kena radiasi kaping 50 luwih akeh tinimbang ing bumi.

Telung taun ing permukaan Mars ngluwihi watesan dosis radiasi sing ditindakake marang astronot NASA sajrone karir lan ana risiko kanker sing signifikan. Kanggo nyegah, kita bisa nglindhungi papan dununge kanthi lapisan kenthel CO2 sing beku sing bisa diekstrak langsung saka swasana. Nutupi es garing kanthi meter reget bakal nambah perlindungan.

Sayange, tegese meh ora ana windows. Saka njero, umume papan urip bakal dadi Tunnel tanpa jendela. Saka njaba katon kaya gundukan.

Kabeh iki isih ora bakal nahan kabeh radiasi, nanging bakal nyuda cukup supaya bisa urip suwe. Nanging, iki ora nglindhungi sapa wae sing lelungan ing njaba. Robot jarak jauh digunakake kanggo kerja rutin ing permukaan nalika kru tetep ana ing njero ruangan.

Manggon ing omah minangka ide sing apik amarga ana sebab liyane: bledug Martian. Luwih apik tinimbang bledug ing bumi, mula bisa nganggo gir utawa elektronik mesin kita. Amarga uga garing banget, daya elektrostatik; tetep ing kabeh kayata spacesuits Mustahil supaya ora nganggo akeh Mars-Du st ing ruang tamu lan paru-paru awak.

Kanggo nggawe iki luwih elek, lemah ing Mars diisi karo uyah perchlorate sing beracun banget. Eksposur pancet bisa nyebabake fatal. Nanging, masalah iki isih bisa diatasi.

Contone, spacesuits bisa digawe supaya ora nate nembus dhasar, nanging luwih becik nemplek ing njaba ruang tamu. Oke, apik. Saiki kita wis ngisolasi wong ing babagan energi lan udara kanthi aman lan nglindhungi saka kanker, kita mung kudu menehi panganan.

Banyu gampang dipikolehi nalika pamukiman dipanggonke cedhak cagak Mars kanthi lapisan es sing kandel. Budidaya Nanging, panganan minangka tantangan sing beda; Lemah Mars minangka alkali lan ora duwe senyawa nitrogen penting sing kudu ditandur tanduran. Sadurunge bisa tuwuh apa wae, kita kudu ngresiki lemah sing angel lan larang.

Banjur lemah kasebut bisa dibuahi sampah biologis sing didaur ulang. Kabeh iki butuh akeh wektu lan intensif banget, kita bisa nggunakake akuaponik kanggo ngasilake iwak lan iwak bebarengan - supaya panganan para astronot luwih beda lan bisa uga luwih enak. Iki bakal dadi dorongan psikologis utama kanggo kru sing ora kerja.

Nanging, ora ana sing ngrampungake masalah dhasar: Mars mung duwe 38 persen gravitasi lumahing Bumi, sing bisa nyebabake otot lan tulang ilang, lan masalah kardiovaskular. Nalika iki bisa dirampungake ing mbesuk kanthi nyiyapake omah sing wis urip, kru kita kudu urip kanthi gravitasi sing sithik lan olahraga kanthi cepet kanggo nyuda gangguan. Para kru bisa uga kudu ngganti saben sawetara taun sawise macet ing papan sing ora ana windows.

Karo wong sing padha nindakake rutinitas sing padha saben dina, tanpa kontak saka njaba lan akeh kuwatir, kayata ilmuwan utawa buruh kapal selam ing Antartika, dheweke ngalami skrining psikologis sing intensif kanggo nggawe manawa psikologis wis cukup tangguh. kanggo ngatasi gaya urip iki sajrone pirang-pirang taun. Mbangun infrastruktur nyata pisanan ing Mars bakal dadi Pekerjaan sing angel banget sing bisa ditindakake dening sekelompok wong sing duwe tekad lan trampil. Untunge, kita wis cukup akeh ing bumi.

Lan sampeyan duwe! Pangkalan Martian cilik sing bakal bertahan paling ora sajrone pirang-pirang dekade - yen isih entuk sumber, komponen, bahan bakar nuklir lan kru saka Bumi. Sayange, Mars lan Bumi dipisahake pirang-pirang yuta kilometer lan wektu orbit sing mung kari jendhela plancongan saben rong taun Koloni, yen Bumi ora bisa nulungi nganti jendhela sabanjure mbukak. Para pembantu bisa teka ing planet sing kebak mayit Mars bakal dadi tantangan paling gedhe sing durung kita alami.

Bakal nggarap infrastruktur sing dibutuhake. Nanging kita wangkal lan seneng tantangan ekstrem. Yen ngliwati tahap kolonisasi kaping pindho, apa wae bisa ditindakake.

Kutha sing madhangi wengi wengi Martian sing peteng, pusat lelungan ing antarane planet, industri sing mlaku ing orbit lan masa depan planet sejati, Mars pancen angel ditindakake, nanging kudune. Lan yen kita begja, kita bisa uga wis cukup suwe kanggo ndeleng lan nyenengake wong-wong sing ngadhepi tantangan kasebut kanggo kabecikan kabeh kita kanthi perasaan sing paling apik. Apamaneh nalika sampeyan ora prelu nindakake kabeh.

Kanca-kanca ing Brilliant bisa mbantu sampeyan! Brilliant minangka situs web ngatasi masalah kanthi pendekatan langsung. Ora mung nyelehake konsep angel ing ngarep mripat, dheweke mbantu sampeyan ngrampungake potongan demi potongan lan ngasilake asil sing apik. Kanthi cara iki, ilmu pengetahuan dadi aktif, ora mung dirungokake.

Kanthi Sarwa, sampeyan bisa ngrampungake puluhan kursus lan teka-teki sing menarik babagan topik kayata energi surya, gravitasi, lan astronomi. Yen sampeyan ngunjungi brilian.org/nutshell utawa ngeklik link ing deskripsi kasebut, sampeyan bisa ndhaptar kanthi gratis lan sinau kabeh jinis perkara.

Bonus panampil jangka pendek, 688 wong pertama uga nampa 20% anggota tahunan! Pungkasi dina sampeyan luwih pinter karo Brilliant. Lan sampeyan ora kudu menehi hasil karo bledug Martian. Kita janji! Ora bisa cukup Mars? Kita uga nggawe poster kasebut.

Sampeyan bisa sinau luwih sithik babagan kaku penjajahan Mars utawa priksa warna sing apik.

Apa 8h 12h transit?

Lagna nggambarake aspek fisik manungsa; Bulan nuduhake riasan mental wong lan Venus mutusake aspek seksual manungsa. Tanggal 12omahdianggepalakanggo panggonan sekoMaretamarga gegayutan karo kenyamanan amben utawa ilang energi.Papat. 2019

Nalika aku ndeleng iki ing wacan, aku ngerti manawa ana skala terobosan utama sing kedadeyan nalika sampeyan nindakake astrologi. Iki minangka transit pembunuh kanggo ngerteni transmitansi ing astrologi lan ora bisa muter siklus karma sing luntur lan bisa nambah konteks ing crita grafik natal yen sampeyan durung nate ndeleng artikel pungkasan babagan lunar. knot, uga diarani Rahu lan Ketu, sampeyan bisa ndeleng artikel iki sing ana gandhengane ing ngisor iki kanggo knot wektu. Dadi, yen sampeyan ora ngerti apa sing diarani Lunar Node, uga latar mburi lan rasional, nalika nyaranake nonton artikel sing ana ing ngisor iki, aku uga bakal njupuk sawetara konsep astrologi umum, yaiku alesan sistem kesehatan lan pentinge planet, mula yen sampeyan kesasar lan pengin artikel lengkap sing nerangake aku ngerti ing ngisor iki supaya bisa nganyari kabeh, kalebu kanthi simpul lunar utawa node s, aku bakal ngrujuk node lunar saindhenging artikel, dudu kelenjar planet liyane.

Aku uga bakal nggunakake sawetara conto kanggo cepet ngrampungake konsep sing nyata, nanging yen sampeyan kabeh wis siyap lan siyap nyelehake apa simpul transit istilah bulan priksa manawa sampeyan langganan lan tekan Sampeyan mesthi paling anyar karo apa sing dienggo para bintang kanggo sampeyan Hi Aku Marena, ahli astrologi profesional, mahasiswa lan penulis kuliah saiki, aku nindakake campuran teknik astrologi tradisional Hellenistik kanthi dinamika konsultasi modern kanggo menehi saran spiritual sing pas ing artikel iki. uga kasedhiya kanggo sampeyan dening Rasi kolektif Rasi minangka perusahaan sing nembe didegake. Iki minangka platform sing nyambungake praktisi spiritual karo klien sing ideal. Dadi, yen sampeyan minangka bagean saka komunitas spiritual lan pengin ngumumake layanan metafisik, utawa yen sampeyan pengin ngobati umume, sampeyan bakal nemokake kabeh informasi ing ngisor iki.

Rasi sejatine minangka layanan rohani kanggo nyelehake sampeyan, kanggo ngringkes kanthi ringkes Rahu, simpul sisih lor rembulan digandhengake karo kenaikan lan rasa ora jenuh, dene simpul kidul ketu lunar yaiku indikasi penurunan utawa rilis aku bakal nemoni umum Saiki ngerti simpul sing dilewati, lan banjur conto-conto tartamtu, pisanan saka simpul bulan, sing sejatine mundur liwat diagram amarga gerakan retrograde sing. Dadi, yen sampeyan ndeleng node surut liwat diagram sampeyan, sampeyan bakal nemokake manawa sampeyan bakal mundur menyang omah amarga simpul sisih lor nuduhake arah ing arah sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng simpul lor sing nyebrang ing grafik nalika sampeyan pancen trampil lan maju kanthi cepet, lan amarga simpul kidul mudhun, sampeyan bisa ndeleng simpul kidul sing nyebrang ing grafik sing nyathet bisnis sing bisa diluncurake, utawa gumantung banget karo pola sadurunge yaiku nalika sampeyan ana ing omah kardinal kaping pisanan kaping sepuluh kaping pitu amarga iki minangka balung mburi sistem kesehatan lan wilayah sing pancen misuwur.

Wayahe sing ditemtokake utamane ing omah kardinal kasebut yaiku nalika simpul nate pindhah cedhak keturunan utawa MC utawa IC, nalika simpul kasebut ana ing poros keturunan sing bakal munggah. Iki bakal dadi wektu nalika sampeyan pancen fokus karo identitas utawa nambah utawa nyuda sesambetan gumantung saka simpul ing endi lan kapan simpul ing poros MC-IC, gumantung saka simpul ing endi bakal ana wektu owah-owahan ekstrem gegayutan karo gambar umum vis-à-vis negara bagian njero, njero, intim banget, uga amarga simpul sisih lor lan kidul mesthi nyambung, kita kudu nganggep akses kasebut gegandhengan, dudu transit sing kapisah, sanajan simpul lor tenan kemajuan utawa pangembangan lan sorotan gerakan Maju lan Node Selatan bakal cenderung mikir jaman biyen lan mbubarake minangka siklus, sanajan ana sambunge. Kelenjar uga bisa ditrapake gegayutan karo grafik natal sampeyan, ing endi aku ndeleng titik balik sing penting.

Butuh knot 18 taun kanggo ngrampungake sikluse, mula saben 18 taun knot bali menyang posisi kelairan ing grafik sampeyan lan iki diarani simpul tali ing sisih liyane yen umure sangang taun, simpul tali kasebut dibalik lan hubungake posisi kelairan mbalikke simpul lor ana ing simpul kidul lan simpul kidul ana ing simpul lor, iki diarani oposisi simpul tali lan kedadeyan saben wolulas taun uga, nanging diwiwiti nalika sampeyan sangang taun dadi dhasar ana oposisi nodal saben sangang taun tanpa bali, lsp. amarga akses simpul ing grafik natal sampeyan wis nuduhake riwayat karma sampeyan supaya nambah penurunan, kanthi simpul node ing posisi bali utawa ngelawan 'ngaktifake kemajuan utawa nerusake sejarah iki. nodalreturns nuduhake manawa crita urip ing sabanjure Tema sing padha ditemokake ing posisi omah minangka konteks lengkap babagan sejarah kenaikan penurunan sing dimainake. Ora ngasilake uga asring diwujudake minangka krisis vertikal ing endi ana kebutuhan mendesak kanggo ningkatake transformasi pribadi, oposisi simpul bisa dianggep minangka krisis kabutuhan transformasi lan mulane bisa dadi wektu resolusi positif lan, kaya sing sampeyan pikirake babagan siklus iki , mesthine resolusi positif lan ora resolusi negatif yen sampeyan teka saka titik kesadaran sing cerdas.

Dadi ayo ndeleng diagram Kurt Cobain minangka conto knot return lan oval oposisi, dheweke minangka diagram selebriti sing aku seneng kerja bareng amarga aku ngerti uripe cukup apik, mula nemokake acara ing diagrame pancen migunani Yen sampeyan wis ndeleng artikel liyane, aku cenderung nggunakake cukup akeh, ya aku nggunakake grafik natal dhewe sadurunge lan kalorone Kurt lan aku duwe kelenjar natal ing omah nomer telu lan nomer sanga sing padha, mula aku gampang ngrujuk conto Diagram sing nuduhake mung amarga sampeyan wis biasa ndeleng papan sing padha ing artikel kasebut, nanging jelas cathetan kasebut bisa uga ana ing pasangan akses omah ing diagram sampeyan. Sajrone bali knot kaping pisanan, dheweke bubar nyalahake kekristenan lan wiwit nguwuh-uwuh anti-Gusti Allah sing luar biasa, sanajan urip karo kanca-kancane, kulawarga Kristen sing lair maneh, nalika dheweke entuk omah lan lagu Lithium sejatine muncul saka pengalaman iki lan dadi ciri khas dhasar filsafat kanggo nirvana yaiku babagan Iman karo South Node sing nuduhake bebasan lan omah kaping sanga filsafat, agama, spiritualitas lan sistem kapercayan sing nuduhake Node Lor, sing ngupaya mikir luwih maju Omah kaping telu uga bisa nuduhake tetanggan utawa wilayah sing cedhak lan omah nomer sanga bisa uga nuduhake lelungan manca utawa wilayah sing durung akrab amarga bisa urip lan iki uga nalika dheweke miwiti li ing sangisore jembatan ing Aberdeen, ing kana dheweke rampung nulis ing cara sing super harfiah amarga sisih kidul secara harfiah ana gandhengane karo nyeret utawa kudu ngeculake, lan dheweke secara harfiah ngomong babagan surro tekanan lan tekanan saiki temenan gedhe banget kanggo ngowahi gerbang lan wayahe, sing nggawa dheweke menyang Dharma, tujuane urip, lan iki cenderung katon luwih lengkap kanthi wektu. Simpul kasebut pancen bisa digunakake ing babagan nandur winih sing ternyata minangka owah-owahan bebarengan, apa uga kolektif kaya Kurt Cobain, kanggo oposisi nodal iki pancen dramatis amarga dheweke tilar donya nalika semana, nanging ora ana posisi ora ana pratandha pati minangka indikator pati, minangka indikator titik balik aku uga dadi astrologi, mung kanggo nyimpulake pratandha yen kabeh ora nyebabake sebab ora ana sing kedadeyan, menehi tandha yen kedadeyan kasebut kedadeyan, mula Aku ora bakal nate mateni gegayutan karo oposisi nodal iki, nanging mung krisis vertikal sing dheweke sadhar manawa nindakake filosofi omah nomer sanga minangka pamikiran sing katon maju sing luwih ganti urip, luwih dramatis lan efektif kanggo mental pribadine. kesehatan, nalika dheweke sadhar karo omah nomer telu sing diaktifake dening simpul sisih lor, sanajan simpul lair sing anyar ing sisih kidul, ing ngendi dheweke urip ing Seattle, dheweke wis bali menyang ngendi asale, lan kanthi ide kasebut dheweke tuwuh luwih akeh wektu, malah w iku wis misuwur global, dheweke wis bali menyang budaya sing wis diwasa, lan yen sampeyan duwe kesan utawa oposisi sing ora dikepengini, aku kepengin ngrungokake babagan komentar ing ngisor iki, gumantung saka carane diwujudake kanggo sampeyan lan pengalaman sampeyan dakwartakake ing komentar ing ngisor iki yen sampeyan mbukak cathetan Sharing uga bisa nuduhake munggah utawa tiba sing dramatis nalika nyebrang planet ing peta kelairan nalika ngliwati piala sing umume Marsor Saturnus dadi Rahu sing super duwur utawa tantangan Ketu sing pancen lemes banget, yen dheweke nyebrang magnet Venus utawa Jupiter, iki uga bakal dadi jinis kedadeyan sing bener-bener dikenani biaya, nanging nyebrang srengenge kanthi cara konstruktif sing luwih positif bisa uga ana gandhengane karo urip pribadi dalan.

Kreativitas lan pangembangan egois utawa rilis. Kajaba iku, nyebrang rembulan umume nuduhake kenaikan utawa nyuda fisik utawa emosional kaya awak fisik utawa kahanan emosional sing sejatine ana kaanane nalika siklus mundhak lan mudhun saya akeh, ora preduli manawa simpul transit gegandhengan karo natal simpul utawa penempatan planet liyane, utawa simpul kasebut dudu planet, nanging papan liya nunjukake wayahe terobosan sing cenderung dadi pilihan pribadi sing wis ilang akibat nalika pungkasane keputusane yen keputusan ing sawijining titik katon sepele utawa cilik, sing biasane ora, nanging kadang bisa dadi keputusan sing luwih bernuansa. Luwih saka kamungkinan sampeyan bisa ndeleng maneh mengko lan ngerteni apa pengaruhe tumrap dalan urip sampeyan, mula aku nganggep node transit ora mung transit liyane ing astrologi, nanging minangka titik balik babagan perjalanan pahlawan sampeyan.

Dadi, yen sampeyan ora kasengsem ngerti luwih saka knot ing horoskop utawa knot transit sing kasedhiya, kabeh link kanggo konsultasi pribadi ana ing ngisor iki lan aku bakal seneng maca kanggo sampeyan lan perjalanan pahlawan sampeyan dhewe. ing diagram, uga priksa Rasi ing ngisor iki yen sampeyan pengin nggoleki ahli astrologi, ngirim layanan astrologi, utawa melu seni penyembuhan fisik esoterik yen sampeyan seneng iki lan ngarepake luwih akeh artikel kaya Iki sing Dakundang. lengganan lan critakake ing komentar ing ngisor iki kanthi jinis artikel lan seri liyane sing pengin sampeyan ngerteni saka aku lan yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan transisi astrologi saiki sing lagi kedadeyan, rong artikel kasebut ing kene kanggo sinau luwih lengkap babagan cuaca astro saiki. Artikel liyane uga prediksi kanggo taun 2020 digandhengake ing ngisor iki kanggo karakter masing-masing, yen ora, aku menehi tresna banget lan ndeleng sampeyan ing artikel sabanjure

Suwene Pluto tetep ing omah?

Konjungsi aktif biasane 4-5 taun. Sampeyan ora prelu google. Cukup majokake tanggal grafik transportasi nganti sampeyan bisa ndelengPlutoing tanggal 2omah.27 2019.

Suwene Jupiter transit omah?

Transit(obah)Jupiterminangka salah sawijining planet sing luwih alon, lan tetep ana ing siji tandha udakara setaun. Aspek sing umume digawe 1-2 minggu, nanging umume tetep dadi sijiomahudakara setaun.

Omah endi sing ala kanggo Sun?

Sing nomer 6, 7, lan 10 yaikuomah alakanggoSrengenge. Rembulan, Jupiter lan Mars minangka planet sing grapyak banget karo BumiSrengenge, ing endi Saturnus, Venus, Rahu lan Ketu dadi mungsuh. Sing pertama yaiku Puccka Ghar, sing permanenomahlan ingomahkaluhuran ingSrengenge, dene kaping 7omahana ingomahsaka debilitation.12. 2018.

Omah apa sing ala kanggo Moon?

Wulanyaiku Pangeran kaping 4omah, jumeneng ing tanggal 2omahTaurus lan dadi ringkih ing tanggal 8omahsaka Scorpio. IngWulannyedhiyakake asil sing apik banget yen diselehake ingomah-omah1, 2, 3, 4, 5, 7 lan 9 dene kaping 6, 8, 10, 11 lan 12omah-omahyaikualakanggoWulan.10. 2018.

Omah endi sing ora apik kanggo Pluto?

Perjuangan daya sing ora sadhar ditemokake nalikaPlutoana ing nomer papatomah. Ing wektu kanak-kanak, perebutan tenaga biasane ana ing antarane wong tuwa sing duwe grafik lan dirasakake karo bocah, nanging perjuangan kasebut uga kedadeyan ing antarane pemegang grafik lan wong tuwa, utamane sing duwe grafik wis diwasa.

Omah apa ing Pluto saiki?

Plutowis ana ing Capricorn wiwit taun 2008 lan bakal tetep mlebu tandha kardinal nganti taun 2024.1. 2021.

Apa asil transit Mars ing 12 omah?

Ngasilake asil positif nalika transisi menyang omah kaping 3, 6, lan 11 saka wulan sing ditrapake nalika lair. Ing omah sing isih ana, yaiku omah nomer 1, 2, 4, 5, 7, 8, 9, 10, lan 12 saka Bulan, uga bisa nyebabake pengaruh negatif.

Kapan Transit Mars ing omah nomer 7?

Mars wiwit ngaktifake urusan omah kaping 7 nalika isih ana 10 derajat sadurunge puncak, lan wong-wong ing sajroning urip sampeyan, manawa pasangan romantis, kanca, utawa rekan bisnis, bakal wiwit njaluk perhatian sampeyan.

Apa sing kedadeyan nalika Mars ana omah?

Mars tumindak semangat kanggo bidang urip sing dipimpin dening omah sing ditransfer. Sampeyan bisa mandheg lan negesake luwih saka biasane sajrone transit iki. Sampeyan duwe energi supaya bisa maju, lan sampeyan luwih semangat.