Apa tegese Mars ing omah pertama sampeyan?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Mars ing Interpretasi Alternatif Omah

Apa tegese Mars ing omah pertama sampeyan?

IngMaretingMakna omah kaping 1nuduhake yen sampeyan miwiti kabehkanggoniat kendel lan bungah. Sampeyan asring nglilani sing ndhiktesampeyantumindak, tinimbang duwekanggorencana ngalangikanggombesuk

Ing artikel pungkasan, kita ngomong babagan rembulan ing omah pertama. Ing artikel iki, kita bakal ngerti apa sing bakal kedadeyan nalika sampeyan duwe Mars ing omah pertama sing sejatine sampeyan kanthi bantuan astrologi Weda lan yen sampeyan anyar ing saluranku, coba lengganan sampeyan bakal entuk artikel astrologi Weda sing kaya iki, yen sampeyan ora ngetutake aku ing Instagram. Iki KTPku, tututi aku ing Instagram yen sampeyan duwe pitakon, tambahake aku ing Instagram @ Brahmanic Astrology lan yen sampeyan pengin maca lan menehi saran ndeleng tautan ing katrangan kasebut.

Sampeyan bakal oleh pilihan nomer 2 kanthi analisis horoskop lengkap babagan aspek astrologi Veda lan sampeyan uga bakal entuk rekaman artikel maca horoskop kaya sing dakkarepake. Urip ora apa-apa, mula yen sampeyan kepengin mriksa link kanggo menehi katrangan utawa tombol I ing ndhuwur, saiki kita bakal ngomong babagan Mars ing omah pertama. Ayo ngerti omah sing pertama dadi omah pertama yaiku awak fisik iki, mula isih awal kanak-kanak bebarengan karo omah nomer loro amarga iki mung awal urip sampeyan banjur omah pertama dadi omah sing paling terkenal lan omah fisik omah sing nomer loro yaiku omah spiritual yaiku omah trakone moksha nanging omah pertama yaiku omah sing fisik banget, yen sampeyan duwe keselarasan planet, yen sampeyan duwe pengaruh planet ing omah pisanan bakal katon amarga wajahmu, iku sirahmu, rambutmu, kepribadianmu, iku duweke sampeyan, iku orientasi sampeyan duwe panguripan dadi pengaruhe gedhe apa energi Mars Mars minangka planet sing murub ing kaliber Candela minangka ascendant Aries utawa horor alami oskop rashi pertama sing aries dipimpin dening Mars, elemen geni, ing proses nggawe limang elemen Mars aturan elemen geni, mula yen sampeyan duwe energi marak ing omah pertama dadi semangat banget, nanging kita ngomong babagan Planet Mars Mars minangka energi independen Mars sing penting banget kanggo kekuwatan energi lan apa sing kedadeyan nalika sampeyan duwe kekuwatan, yen duwe kekuwatan sampeyan bakal sadar karo awake dhewe lan yen sampeyan yakin ora ngandelake wong liya, sampeyan luwih gumantung karo pitulung wong liya, mula Mars nggawe sampeyan mandiri ing endi wae, mula Mars dadi kekuwatan ketekunan sampeyan minangka kemampuan fisik sampeyan yaiku babagan getih, yaiku babagan kekuatan fisik kaya uga kekuatan emosional utawa kekuatan psikologis kaya keberanian utawa Ketekunan kabeh sing dituduhake ing Mars Mars uga makna perang Mars uga tegese kanggo alam mandhiri lan nyengkuyung oke j Saiki ayo goleki omah pertama, apa sing kedadeyan nalika energi geni iki teka ing omah pertama horoskop sampeyan omah pertama yaiku omah thermo sampeyan omah pertama yaiku Dadi gandum bocah, dudu Kendra Three jagung uga kunci ing omah Papat omah Omah sing bentuke berlian Omah sing Sampeyan Waca ing Tabel Weda Iki minangka omah sing paling misuwur ing horoskop sampeyan. Iki dikenal minangka Gainer House, lan omah kamera kasebut dadi dhasar horoskop sampeyan.

Dadi, yen sampeyan duwe luwih akeh planet ing papat omah iki, horoskop sampeyan pancen wis ana dhasar sing kuat lan bisa uga apik utawa ora apik, gumantung karo carane Pangeran mbentuk kekuwatan saka aspek-aspek, konjungsi lan akeh faktor, nanging omah kendra banget kendra penting secara harfiah tegese pangirim Oke, iki pamrentah pusat horoskop sampeyan, dadi iki omah sing bakal mrentah iki, sing bakal ngontrol horoskop iki gumantung saka Lordships lan planet sing ing patang wilayah kasebut diklasifikasikake. Iki minangka area grafik sing kuat lan kuat banget. Oke, apa sing kedadeyan yen sampeyan duwe? Marsinto omah pertama horoskop sampeyan Mars, kaya sing wis dirembug, minangka energi sing semangat banget lan yen sampeyan duwe Mars ing omah pertama, masarakat kasebut seneng banget seneng nggawe prekara sing disenengi kanggo miwiti sing anyar. Wong-wong iki bakal miwiti bisnis anyar Kekaisaran, nanging bakal duwe inisiatif yen duwe semangat kanggo miwiti sing anyar amarga dadi energi pertamane lan kreatif ing omah sing saiki dadi kreatifitas saiki dadi kreatifitas, didhukung dening energi sing dikepengini energi, bab sabanjure sing paling apik babagan Marsin, omah pertama, yaiku wong-wong kasebut fokus banget marang awake dhewe - kita weruh yen ing Sun lan uga Mars nalika srengenge ing omah pertama luwih ngerti awake dhewe saka perspektif jiwa kita kaya srengenge ing omah pertama.

Swarga sadar banget marang awake dhewe Wulan ing omah pertama sadar karo awake dhewe lan yen ana wong sing duwe Mars ing omah pertama, wong sing duwe Mars ing omah pertama aktif banget karo awake dhewe, mula dheweke bakal olahraga, dheweke bakal latihan, dheweke ora bakal nggatekake awake dhewe amarga energi, level energi wong-wong kasebut pancen gedhe banget, sampeyan bisa ndeleng manawa sampeyan ndeleng dheweke kanthi semangat banget lan sampeyan bakal ngurmati semangat Mars ing omah pertama menehi semangat banget, mula iki masarakat seneng banget karo katresnan lan romansa utawa bisa uga amarga ana wanita sing positif mula duwe tujuan kaya inisiatif iki lan duwe tujuan kanggo wirausaha lan aspek kreatif kanggo miwiti saiki. Semangat iki bakal mbantu dheweke terus maju, menehi tekanan yen dheweke bakal terus semangat terus maju, sanajan iku aneh utawa ora nguntungake, nalika wis milih dalan, nalika dheweke yakin yen dheweke iku masarakat sing bakal mesthi tumindak disiplin dadi wong sing duwe disiplin banget babagan orientasi urip disiplin banget lan dheweke luwih aktif lan fokus ing awake lan awake dhewe supaya wong-wong iki bisa ngadeg jam 4 mlaku lan mlaku gym kanggo ngucapake telung taun 10 taun 20 taun bisa nindakake amarga dheweke fokus ing awak sing disiplin tumrap awak, dheweke duwe tekad sing kuat sing disiplin tumrap awak supaya Wong iki percaya dhiri lan yen sampeyan manteb ing ati, manteb ing ati, semangat lan disiplin, kekurangane yaiku wong sing pertama dibahas babagan temperamen lan prekara liyane sing kudu kuwatir yaiku ora kerja sama amarga wong-wong iki dudu kerja sing paling apik ing tim sing apik banget supaya bisa kerja dadi wong sing dadi prajurit, yaiku atlit utawa wong sing nggarap awak kaya sing dibahas, nanging wong-wong kasebut dudu wong sing bakal bisa nggarap kanthi apik tim amarga prilaku sing cepet banget lan uga wong liya duwe cita-cita lan wong-wong iki uga kudu njaga ambisi, wong-wong kasebut pancen ambisius banget yen wong-wong kasebut pancen ngindhari disiplin supaya ora ngati-ati kanthi sipat semangat sing bisa ditindakake adoh ing urip, bisa entuk kabeh sing dikarepake lan muga-muga iki minangka papan sing paling apik kanggo pengusaha lan pengusaha lan sembarang jenis kompetisi ing endi wae sing ana kompetisi ing Mars ing omah omah sing bakal dadi wong sing unggul, ayo ngrampungake apa sing Mars ana ing omah pertama Mars minangka energi sing semangat banget lan omah tenaga sampeyan yaiku awak, dadi sing pertama sing dakpikirake nalika dakkira Mars iku energi, mula iki wong pancen sregep banget, mula wong-wong iki uga aktif awake, wong-wong iki ambisius, wong-wong iki gagah, wong-wong iki disiplin, wong-wong kasebut mandhiri, wong-wong sing cerdas, wong-wong iki seneng banget aktif lan nalika pisanan aku milih nindakake awak dhewe utawa bisa uga awak fisik kaya dheweke kerja kaya sing dirembug, apa sabanjure dheweke kudu ngurus kekaisaran amarga iki pancen apik banget ing omah pertama sampeyan supaya bisa ngurus. temperamen lan bisa ngindhari tumindak ruam nalika bisa nyegah tumindak ruam nalika bisa ngindhari tumindak ruam sing bakal urip sampeyan, oke ya, iku akeh banget ing omah pertama kaya sing bisa dakkirim lan bareng sampeyan, yen sampeyan isih anyar ing saluranku, coba lengganan tombol kaya, yen sampeyan durung, lan bareng nuduhake artikel iki karo kanca lan kulawarga, kirim ton energi positif, kirim geter sing dhuwur, ketemu ing sabanjure artikel katresnan lan perdamaian

Apa tegese Mars ing omah nomer loro?

Wong karoMaretingOmah kaping 2duwe karep dadi protektif banget karo wong liya lan bandhane, mula aja kakehan apa sing paling disenengi. 0. Individu sing duweMareting 2nd Omahnandur modal akeh wektu lan tenaga kanggo ngasilake dhuwit, nglumpukake pirang-pirang barang lan barang sing endah.limalas 2018.

Dadi, iki sing kudu sampeyan deleng kanggo mutusake apa kekuwatan sampeyan, apa kekurangan sampeyan, apa sing sampeyan ngarepake urip iki, lan liya-liyane lan liya-liyane aku bakal urip Ninggalake tautan ing deskripsi ibung ing ngisor iki, ing endi sampeyan mlebu tanggal lair, tanggal lahir lan papan kelairan lan Na. bisa ngasilake horoskop tal natal kanthi gratis, mula uga menyang omah nomer loro. Omah kaping pindho yaiku omah nomer loro ing astrologi sing dipimpin dening Taurus.

Omah sing materialistis banget, diarani omah sing entuk penghasilan, mula omah sing sampeyan hasilake. Kudu ana gandhengane karo nilai-nilai, nanging nilai-nilai sing bisa dipindhah supaya sampeyan bisa pindhah kanthi gampang Real Estate ing Properti sing Dipindhah. Kayane tembung Muga-muga tembung kasebut Muga-muga omah nomer loro aturane ing grafik lan saben diagram Hubungan sampeyan karo dhuwit Hubungan sampeyan karo sumber daya materi ing umum lan hubungane karo nilai-nilai kaya sampeyan. Apa sampeyan ngurmati nilai urip bakal cara sampeyan ngurmati awak dhewe lan apa sing dihargai wong liya babagan sampeyan Dina iki, kita bakal ngrembug babagan omongan planet ing omah nomer loro amarga planet ing astrologi nyedhiyakake akeh energi lan planet ing omah nomer loro bisa menehi katrangan babagan cara golek dhuwit Sampeyan bakal entuk dhuwit ing urip iki. Apa sampeyan regane babagan sampeyan, apa sing sampeyan temokake? Apa sing menehi stabilitas Prekara-prekara materi sing ndadekake sampeyan ora bisa ngomong apa sing dakkandhakake kanthi luwih cepet, ayo miwiti karo planet sing paling padhang ing planet bumi, srengenge, dadi apa tegese nalika sampeyan duwe srengenge ing njero ati? Omah nomer loro umume? Sapa sing nyelehake srengenge ing kene? Apa egone wis kaiket banget karo bathi sing diduweni, mung supaya dheweke rumangsa yen ego dheweke wis wareg, rumangsa duwe cara sing bener kanggo nggayuh inspirasi ego, dheweke kudu ngasilake akeh dhuwit saya akeh dhuwit, tambah akeh kapercayane dhewe ing srengenge iki, ana wong sing nggambarake area sing padhang dening individu kasebut, mula yen sampeyan entuk srengenge ing omah nomer loro, mula sampeyan pengin nuduhake liwat hubungan sampeyan karo aset material. Sepira bisa ngasilake dhuwit lan? Kabeh aspek liyane iki, dakkandhakake, supaya sampeyan rumangsa ora apa-apa, sampeyan urip apik, sampeyan butuh penegasan materi, mula apa sampeyan butuh? Kanggo duwe sesuatu sing bisa sampeyan tutul sing dadi duweke sampeyan lan ujar manawa aku ngupayakake.

Aku pantes, lan iki sing nggawe aku luwih kepenak saiki nalika wulan ing omah nomer loro, omah nomer loro sing bisa ngasilake dhuwit saka wulan, apa wae kegiyatan kanggo promosi wong liya lan nglindhungi wong liya? Ngurus wong liya amarga rembulan lan astrologi minangka planet ibu ibu saka? Ngembangake lan nglindhungi wong kanthi rembulan ing omah nomer loro, umume, dheweke duwe keterlibatan emosional banget kanggo dhuwit, kaya-kaya butuh dhuwit sajrone urip krasa emosional lan nalika ora duwe, dheweke bisa gupuh, dheweke Maksudku, kabeh bisa panik lan keweden yen ora duwe dhuwit, nanging kabeh luwih stres ing omah omah nomer loro, aku bakal ujar manawa hubungane karo dhuwit cenderung duwe ramuan jamu lan dhuwit lan dhuwit ing uripe bisa ngalami kaya jamu, jamu lan mbaleni maneh rembulan, nanging umume sampeyan duwe rembulan ing omah nomer loro, masarakat duwe kemampuan naluri kanggo ngasilake dhuwit lan ngasilake kesejahteraan sampeyan. Ing kana sampeyan lunga nalika sampeyan duwe raksa ing omah kaloro sampeyan. Yen sampeyan ora kerja ing sales, elinga yen merkuri minangka planet saka pihak sing adol? Sampeyan uga planet komunikasi lan sinau supaya sampeyan bisa entuk dhuwit ing urip iki kanthi ana ing setelan sing adol penjualan utawa kanthi hadiah ngomong utawa hadiah komunikasi sing diwenehake karo Sampeyan pancen trampil komunikasi ing bab-bab lan nyebutake prekara-prekara kasebut lan kualitas kasebut apik banget kanggo mbantu sampeyan ngasilake dhuwit lan golek dhuwit ing urip iki lan prekara sing bisa dianggep regane wong liya lan nuduhake Sampeyan bisa uga bangga yen sampeyan duwe Venus ing omah nomer loro iki. penempatan klasik kanggo wong sing seneng nglampahi akeh dhuwit kanggo kemewahan kanggo sandhangan utawa perhiasan kanggo urip sing kepenak, mula Venus ing omah nomer loro nggawe dhuwit kanggo nylametake urip, supaya bisa urip luwih mewah, kanggo nglegakake. Karo wong liya ing omah nomer loro, sampeyan bisa entuk dhuwit kanggo apa wae sing kudu ditindakake industri Kecantikan.

Apa wae sing ana gandhengane karo seni amarga wilayah kasebut kabeh dikuwasani Venus, lan aku kudu ujar manawa sampeyan bisa uga luwih begja tinimbang wong liya nalika narik dhuwit ing urip sampeyan amarga Venus kalebu Jupiter minangka planet sing makmur , dadi nalika sampeyan duwe Venus ing omah nomer loro. Aku bakal ngomong manawa sampeyan seneng golek dhuwit, lan dhuwit seneng teka kaya ngono. Malah bisa uga Bapak ing omah nomer loro.

Dhuh, sampeyan pancen sabar banget nalika golek dhuwit lan golek dhuwit, lan sampeyan bisa uga nggunakake akeh, nanging uga akeh energi kanggo ngasilake dhuwit, kanggo golek dhuwit lan sampeyan bisa dadi nggawe penghasilan kanthi sembarang jenis kegiatan sing gegandhengan karo panas kanthi alat sing landhep, mula kabeh kegiyatan kasebut sing dikuasai dening Mars. Dadi, yen sampeyan duwe Jupiter ing omah nomer loro, sampeyan bisa uga nganggep bejo ing urip iki. Apa wae kangelan sing sampeyan alami ora preduli saka hubungane karo dhuwit.

Ora preduli apa sing kedadeyan ing urip sampeyan Dhuwit isih bakal nemokake dalan kanggo sampeyan Malah ing kahanan sing paling angel, sanajan sampeyan rumangsa ora ana sing bisa ditemokake, mung mukjizat sing bisa nylametake sampeyan saka krisis finansial iki Dhuwit bakal nemokake cara menyang Jupiter muda minangka planet sing nggawa kabahagiaan, mula ing endi wae ing grafik natal wong bakal nggawa sampeyan rasa seneng mula aku bakal ngomong, yen sampeyan duwe Jupiter ing omah nomer loro, seneng lan nikmati, nanging buwang. Aja entuk dhuwit metu ing jendhela amarga Jupiter uga bisa boros banget lan amarga sampeyan optimis banget babagan dhuwit? apa sing sampeyan senengi lan apa sing bisa sampeyan gunakake dhuwit, aku bakal ujar pendhidhikan lan lelungan100% minangka perkara sing bisa sampeyan gunakake dhuwit ing urip iki amarga iki minangka perkara sing bisa dadi paling migunani kanggo sampeyan ing kegiatan Jupi ter Ian, kula bakal ucapake yen sampeyan duwe Saturnus ing omah nomer loro, ya dino, sampeyan bisa ngucap, dhuh Gusti, aku duwe ala gedhe ing omah nomer loro, apa tegese aku bakal mlarat kabeh uripku Ora, sejatine ora ateges manungsa ing omah nomer loro cenderung duwe rasa wedi mlarat iki, sanajan dheweke durung nate ngalami mlarat. Biyen, tokoh bapak, tokoh sing dianggep bapak, bisa uga mbuwang-mbuwang dhuwit kulawarga, mula masarakat sing duwe papan iki bisa wedi amarga mlarat, nanging aku kudu ujar manawa ing urip iki sampeyan bakal bisa duwe sumber daya sing akeh. lan entuk finansial kanthi cukup, lan? Sampeyan bakal ngontrol finansial Sampeyan bakal tanggung jawab kanggo sampeyan Mungkin sampeyan tanggung jawab kanggo akeh dhuwit sing bisa meksa sampeyan ngalami tekanan Nanging sampeyan seneng ngontrol masalah finansial ing umum, aku bakal ujar iki klasik penempatan saka wong sing miwiti bisnis utawa mbukak bisnis kulawarga ing pulau kasebut lan sampeyan tanggung jawab sukses finansial perusahaan, soguys santai, kabeh bakal apik, sampeyan ora bakal mlarat sanajan sampeyan duwe omah ing omah dhuwit nomer loro yen sampeyan duwe njaluk kula Uranus ing omah dhuwit nomer loro. Dhuh, Uranus minangka planet kabeh perkara sing ora bisa ditebak, mula iki minangka papan panggonan klasik sing aku ora ngerti, aku ora ngerti apa aku bisa nggunakake tembung klasik nalika nerangake Uranus amarga ora ana sing klasik, iki minangka penempatan sing nuduhake Sejarah bisa diwenehi karung saka pirang-pirang kekayaan, iki bakal menehi sampeyan bekti ing Uranus ing omah nomer loro lan, kanthi sejatine, sampeyan bakal nggambar emas kanthi cara liya, mesthi ana ing wilayah kegiatan sing bisa melu golek dhuwit? Aku bakal ngomong kabeh sing ana gandhengane karo teknologi, kabeh sing ana gandhengane karo kemajuan, inovasi.

Sampeyan bakal ngrasakake omah ing kene. Sampeyan kepenak ana ing kana, ya mung senenge, maksudku nalika sampeyan misuwur lan diakoni jenius sampeyan gegayutan karo hubungan sampeyan karo finansial, sampeyan luwih dhisik ngrungokake ing kene? Paling ora, nanging paling ora, Pluto, apa sing kedadeyan nalika sampeyan duwe Pluto ing omah nomer loro, supaya sampeyan bisa entuk dhuwit luwih dhisik. Apa ana gandhengane karo panelitian apa sing kudu ditindakake kanthi penggalian, dakkandhakake manawa pertambangan minangka wilayah potensial sing bisa digunakake kanggo golek dhuwit.

Dadi sampeyan bisa uga melu ing sawetara karya detektif, utawa psikologi utawa psikologi saben wong, mula aku bakal ngomong yen sampeyan ana ing jalur sing bener ing wilayah kasebut kanthi Pluto ing omah nomer loro, sampeyan bisa uga duwe tendensi obsesif iki amarga Pluto planet kepeksa kanggo nggunakake utawa ngirit dhuwit lan dikubur ing sangisore kasur. Aku ora ngerti, nanging hubungan sampeyan karo dhuwit bisa uga kepengin banget, mula kudu ati-ati supaya ora kliwat nalika pungkasan. Iku mung dhuwit Dadi, wong-wong, yen sampeyan isih duwe pitakon babagan dhuwit utawa sampeyan pengin aku menehi interpretasi denah natal sampeyan lan ndeleng kabeh omah lan panguwasa lan planet lan apa tegese kanggo sampeyan, apa sing sejatine dienggo ing urip sampeyan, nulis siji garis kanggo kula.

Aku ninggalake email ing kothak katrangan ing ngisor iki. Mangga aja lali menehi komentar lan langganan yen durung, lan mengko bakal ketemu. pamit

Omah endi sing ala kanggo Mars?

Omah kaping 12

Saka ara-ara samun misuh menyang pulo sing sepi nganti gunung-gunung sing paling dhuwur, ing endi wae ana papan sing bisa digedhekake. Mula ora nggumunake manawa kita wis siyap-siyap mlebu ing Mars lan nggawe koloni permanen pertama ing njaba Bumi - bisa uga nggawe planet liya lan nggawe omah biru liyane. Nanging enteni, sadurunge bisa tekan prekara sing bakal teka, luwih dhisik kudu ngrampungake tahap kolonisasi kaping pindho; nggawe pos semi-permanen kanggo nyiyapake lapangan kanggo ngarsane manungsa sing luwih gedhe.

Nanging iki bakal kejem. Malah kanggo spesies ekspansi kaya kita, Mars ekstrem banget. Sekilas, Mars kayane akrab - tutup es kutub, lembah gedhe, banyu cair ing sangisore permukaane, lan sedina meh luwih dawa tinimbang Bumi.

Papan sing cocog kanggo kita. Sayange, Mars sejatine dadi ara-ara samun sing adhem lan radioaktif ing lemah sing beracun lan ora bisa ambegan. Mars elek banget.

Sampeyan meh mesthi ora pengin mrana. Pelopor sing kerja keras ing Mars kaya aku bakal ngalami stres banget kanthi masalah sing tantangan sing durung nate kedadeyan sadurunge. Nanging akeh wong sing gelem nindakake tugas iki, lan kita duwe teknologi kanggo ngaktifake.

Kanggo artikel iki, kita nganggep manawa ana misi sadurunge sing Marsto bisa nggolek lokasi sing apik kanggo pos, nyimpen sumber daya lan peralatan, lan wis ana basis lunar sing dadi pusat misi Mars. Tantangan utama pisanan kanggo pos kita yaiku kasunyatan manawa Mars sithik energi. Energi surya mung 40% efektif ing Bumi.

Nanging sanajan surya srengenge sing ringkih iki, mula pirang-pirang dina ditutupi dening badai debu sing gedhe banget. Energi surya wae bisa uga ora cukup. Alternatif kayata tenaga angin lan energi panas bumi uga ora bisa ditindakake, amarga meh ora ana swasana lan interior ing Mars iku adhem banget.

Kaping pisanan, teknologi nuklir bisa dadi siji-sijine pilihan. Amarga Mars ora nduweni unsur radioaktif sing gampang diakses, bahan bakar nuklir kudu teka saka Bumi bebarengan karo reaktor. Yen kita nyiyapake, kita bakal bisa menehi tenaga kerja metu ing sawetara taun kapisan.

Sayange, kabeh energi iki ora bakal migunani banget yen ora bisa ambegan, mung 1% kandhel kaya bumi lan umume kalebu CO2. Dadi, habitat saiki kudu ditekan lan diisi karo atmosfer gawean nitrogen lan oksigen - sing luwih akeh masalah. Sudut lan tembok rata minangka titik sing ringkih. Ruang tamu dibentuk kanthi bunder lan lancar supaya bisa ngatasi stres beda tekanan ing antarane ruangan njero ruangan lan ruangan.

Airlocks kudu ketat banget lan bisa mlaku kanthi sampurna saben wektu. Tanpa magnetosfer sing jembar utawa swasana sing kandhel, separo radiasi sing asale saka angkasa tekan lemah. Wong ing lumahing bakal kena radiasi kaping 50 luwih akeh tinimbang ing bumi.

Telung taun ing permukaan Mars ngluwihi watesan dosis radiasi sing ditindakake marang astronot NASA sajrone karir lan ana risiko kanker sing signifikan. Kanggo nyegah kedadeyan kasebut, kita bisa nglindhungi papan urip kanthi lapisan CO2 sing kenthel sing bisa diekstrak langsung saka swasana. Nutupi es garing kanthi meter reget bakal nambah perlindungan.

Sayange, tegese meh ora ana windows. Saka njero, umume papan urip bakal dadi Tunnel tanpa jendela. Saka njaba katon kaya gundukan.

Kabeh iku isih ora bakal nahan kabeh radiasi, nanging bakal nyuda cukup supaya bisa urip suwe. Nanging, iki ora nglindhungi sapa wae sing lelungan ing njaba. Robot remot kontrol digunakake kanggo kerja rutin ing permukaan nalika kru tetep ana ing njero ruangan.

Manggon ing omah minangka ide sing apik amarga ana sebab liyane: bledug Martian. Luwih apik tinimbang bledug ing bumi, mula bisa nganggo gir utawa elektronik mesin kita. Amarga uga garing banget, daya elektrostatik; tetep ing kabeh kayata spacesuits Mustahil supaya ora nganggo akeh Mars-Du st ing ruang tamu lan paru-paru awak.

Kanggo nggawe iki luwih elek, lemah ing Mars diisi karo uyah perchlorate sing beracun banget. Eksposur pancet bisa nyebabake fatal. Nanging, masalah iki isih bisa diatasi.

Contone, spacesuits bisa digawe supaya ora nate nembus dhasar, nanging luwih becik nemplek ing njaba ruang tamu. Oke, apik. Saiki kita wis ngisolasi wong ing babagan energi lan udara kanthi aman lan nglindhungi saka kanker, kita mung kudu menehi panganan.

Banyu gampang dipikolehi nalika pamukiman dipanggonke cedhak cagak Mars kanthi lapisan es sing kandel. Budidaya Nanging, panganan minangka tantangan sing beda; Lemah Mars minangka alkali lan ora duwe senyawa nitrogen penting sing kudu ditandur tanduran. Sadurunge bisa tuwuh apa wae, kita kudu ngresiki lemah sing angel lan larang.

Banjur lemah kasebut bisa dibuahi sampah biologis sing didaur ulang. Kabeh iki butuh akeh wektu lan intensif banget, kita bisa nggunakake akuaponik kanggo ngasilake iwak lan iwak bebarengan - supaya panganan para astronot luwih beda lan bisa uga luwih enak. Iki bakal dadi dorongan psikologis utama kanggo kru sing ora kerja.

Nanging, ora ana sing ngrampungake masalah dhasar: Mars mung duwe 38 persen gravitasi lumahing Bumi, sing bisa nyebabake otot lan tulang ilang, lan masalah kardiovaskular. Nalika iki bisa ditanggulangi ing mbesuk kanthi nyiyapake omah sing muter, kru kudu urip kanthi gravitasi sing kurang suwe lan nindakake akeh olahraga kanggo nyuda kerusakan. Para kru bisa uga kudu ngganti saben sawetara taun sawise macet ing papan sing ora ana windows.

Karo wong sing padha nindakake rutinitas sing padha saben dina, tanpa kontak saka njaba lan akeh kuwatir, kayata ilmuwan utawa buruh kapal selam ing Antartika, dheweke ngalami skrining psikologis sing intensif kanggo nggawe manawa psikologis wis cukup tangguh. kanggo ngatasi gaya urip iki sajrone pirang-pirang taun. Mbangun infrastruktur nyata pisanan ing Mars bakal dadi Pekerjaan sing angel banget sing bisa ditindakake dening sekelompok wong sing duwe tekad lan trampil. Untunge, kita wis cukup akeh ing bumi.

Lan sampeyan duwe! Pangkalan Martian cilik sing bakal bertahan paling ora sajrone pirang-pirang dekade - yen isih entuk sumber, komponen, bahan bakar nuklir lan kru saka Bumi. Sayange, Mars lan Bumi dipisahake pirang-pirang yuta kilometres lan wektu orbit sing mung rong taun suwene. Colony, Bumi ora bakal bisa nulungi nganti jendhela sabanjure mbukak.

Para pembantu bisa teka ing planet sing kebak mayit Mars bakal dadi tantangan paling gedhe sing durung kita alami. Bakal nggarap infrastruktur sing dibutuhake. Nanging kita wangkal lan seneng tantangan ekstrem.

Yen ngliwati tahap kolonisasi kaping pindho, apa wae bisa ditindakake. Kutha sing madhangi wengi wengi Martian sing peteng, pusat perjalanan ing antarane planet, industri sing mlaku ing orbit lan masa depan multi-planet sing sejati. Mars pancen angel ditindakake, nanging kudune.

Lan yen kita begja, kita bisa uga wis cukup suwe bisa ndeleng lan nyenengake wong-wong sing ngadhepi tantangan kasebut kanggo kepentingan kita kabeh kanthi perasaan sing paling apik. Apamaneh nalika sampeyan ora prelu nindakake kabeh. Kanca-kanca ing Brilliant bisa mbantu sampeyan! Brilliant minangka situs web ngatasi masalah kanthi pendekatan langsung.

Ora mung nyelehake konsep angel ing ngarep mripat, dheweke bakal mbantu ngrampungake potongan demi potongan lan ngasilake asil sing menarik. Kanthi cara iki, ilmu pengetahuan dadi aktif, ora mung dirungokake. Kanthi Sarwa, sampeyan bisa ngrampungake puluhan kursus lan teka-teki sing menarik babagan topik kayata energi surya, gravitasi, lan astronomi.

Yen sampeyan ngunjungi brilian.org/nutshell utawa ngeklik link ing katrangan kasebut, sampeyan bisa ndhaptar kanthi gratis lan sinau macem-macem prekara bonus pamirsa jangka pendek, 688 wong sing pertama uga entuk 20% anggota tahunan! Tandhani rada pinter. Lan sampeyan ora kudu menehi hasil karo bledug Martian.

Kita janji! Sampeyan ora bisa cukup Mars? Kita uga nggawe poster babagan iki. Sampeyan bisa sinau luwih sithik babagan kasusahan penjajahan Mars utawa priksa Cukup deleng warna sing apik. Entuk kene!

Ing omahku endi Mars?

Lagna nggambarake aspek fisik manungsa; Bulan nuduhake riasan mental wong lan Venus mutusake aspek seksual manungsa. Tanggal 12omahdianggepalakanggo panggonan sekoMaretamarga gegayutan karo kenyamanan amben utawa ilang energi.Papat. 2019

Apa Mars ing omah kaping 1 ala?

Maretdununge ing kawitanomahmenehi wani amarga nesu uga nesu. Maneh wani lan nesu bareng-bareng nggawe dheweke kejem sing kadang bisa nyebabake wong asli. Ing kawitanomah,Maretora apik kanggo urip bebrayan.

Apa tegese duwe kanker ing Mars?

Kanker Mars cenderungkanggo terus nyuda lan nesu nalika ora prelu mbukak babagan kasebut, lan pungkasane tumindak kanthi dramatis supaya wong liya ora weruh yen lagi teka. Sampeyan kepenginan kejujuran emosi lan bakal langsung langsung ora pasulayan. Seksualitas sampeyan nutupi, ngrawat, seductive lan emosional.rong puluh. 2019

Apa Mars apik ing omah nomer 2?

Energi Mars ing omah horoskop kaping 2 bisa ugakonstruktif utawa ngrusak kanggo pribumigumantung saka papan, aspek, lan martabat planet. Mars minangka prajurit kaya planet sing menehi kekuwatan lan kekebalan nalika nggawe ing omah nomer loro ing horoskop nalika benefic fungsional tanpa nandhang kasusahan.16. 2019

Apa Mars ing omah nomer loro apik utawa ala?

Minangka Astrologi Weda, efek sakaMars ing omah nomer 2kanggo dhuwit, kasugihan, wicara, alam, sipat pribadine lspapiklanalakanggo lanang lan wadon kabeh sing munggah.22. 2018.

Omah apa sing ala kanggo Moon?

Wulanyaiku Pangeran kaping 4omah, jumeneng ing tanggal 2omahTaurus lan dadi ringkih ing tanggal 8omahsaka Scorpio. IngWulannyedhiyakake asil sing apik banget yen diselehake ingomah-omah1, 2, 3, 4, 5, 7 lan 9 dene kaping 6, 8, 10, 11 lan 12omah-omahyaikualakanggoWulan.10. 2018.

Apa omah paling ala ing astrologi?

Srengenge minangka Raja, Mars minangka Pahlawan lan Saturnus minangka abdi! Ing pratandha zodiak uga, Saturnus ora kuwat ing omah pertama Aries, duweke Mars lan Sun dadi luhur ing kene.Omah kaping 3duweni potensi dadi omah horoskop paling ala amarga ana gegayutan karo gegayuhan pikiran ganda.6. 2019

Apa tegese nalika Mars ana ing Omah Sampeyan?

Mars ing Omah - Interpretasi. Omah sing dipanggoni Mars ing grafik natal sampeyan nuduhake ing endi sampeyan bakal nggunakake energi sing gedhe. Apa energi iki bakal ditulis kanthi positif utawa negatif gumantung saka tandha Mars, lan aspek-aspek kasebut. Ing ngisor iki minangka interpretasi Mars ing Omah astrologi.

Apa sing kedadeyan nalika Mars ana ing omah nomer 8?

Mars ing Omah 8. Kanthi Mars ing omah nomer wolu, warna tandha Scorpio bisa ditemokake ing alam sing dikarepake. Sampeyan bisa uga ora ngalami semangat sing sejatine nganti mengko, nanging yen sampeyan gaib, iku gaib lan nular. Sampeyan duwe rasa wedi marang pengkhianatan lan kerugian sing nyebabake kompromi dipercaya saka wektu ke wektu.

Apa Mars ing House of natal pisanan?

Mars ing omah pertama tangga lagu sampeyan minangka posisi sing unggul lan luwih-luwih yen Mars uga kalebu Ascendant. Reaksi sampeyan kanggo kahanan anyar langsung lan cepet. Sampeyan minangka wong sing aktif, energik, dinamis, cerdas, lan bisa uga malah kuat utawa agresif (kajaba Mars ing aspek sing kuat kanggo Saturnus utawa Neftune).