Omah-Omah

Apa sing kedadeyan yen Jupiter ana ing omahe dhewe?

Apa sing kedadeyan yen Jupiter ana ing omahe dhewe? Jupiter sing diselehake ing omah dhewe, dheweke entuk kabeh sifat sing apik saka Jupiter. Wong kaya ngono iku sabar, loma lan moral. Dheweke entuk kesenengan saka samubarang sing apik mula bisa uga rumangsa bangga. Dheweke dikaruniai kulawarga sing ndukung lan entuk kesenengane bocah.
Waca Liyane

Omah ngendi transit Jupiter?

Omah ngendi transit Jupiter? Nalika transit Jupiter ana ing omah sampeyan sing nomer 9, dheweke ana ing omah sing biasane dadi aturane, mula dheweke isih ana ing omah kene, lan iku cocog karo sampeyan. Iki minangka wektu supaya sampeyan bisa nggedhekake urip kanthi sawetara cara, lan duwe akeh kesempatan sing diwenehake.
Waca Liyane

Apa tegese Mars ing omah pertama sampeyan?

Apa tegese Mars ing omah pertama sampeyan? Mars ing tegese omah kaping pisanan nuduhake manawa sampeyan miwiti kabeh kanthi niat lan semangat. Sampeyan asring ngeculake tumindak kasebut, tinimbang duwe rencana sing mantep kanggo mbesuk.
Waca Liyane

Apa tegese Mars ing omah kaping 12?

Apa tegese Mars ing omah kaping 12? Wong sing duwe Mars ing Omah kaping 12 cenderung nahan emosi lan duwe sipat rahasia sanajan kanthi sosial, dheweke bisa uga katon grapyak lan grapyak banget. 0. Mars ing pribumi House 12 bisa reaksi emosional kanggo macem-macem prekara lan gampang nindhes naluri. 15. 2018.
Waca Liyane

Omah apa sing ditransfer Mars?

Omah apa sing ditransfer Mars? Transit Mars liwat omah nomer papat didominasi aktivitas fisik ing omah. Masalah emosi bisa uga ana, sing dipicu saka kenangan subconscious saka pengalaman nglarani kepungkur. Masalah kulawarga lan perselisihan bisa uga muncul, lan iki bisa nyebabake pencernaan sing kurang.
Waca Liyane

Suwene Mercury transit omah?

Suwene Mercury transit omah? Transit (obah) Mercury bisa mlaku kanthi cepet, mbuwang meh sak wulan ing saben tandha, sanajan bisa luwih suwe yen mundur (mundur) ing siji tandha. Aspek sing digawe kira-kira rong dina, dina sadurunge lan dina.
Waca Liyane

Omah endi sing apik kanggo Neptunus?

Omah endi sing apik kanggo Neptunus? Ing skenario paling apik, sing nduwe grafik karo Neptunus ing omah nomer loro bisa golek nafkah kanthi seni, spiritual, utawa paling ora wong lan rumangsa ana gandhengane. Yen sing duwe grafik bisa fokus karo kabungahan kerja tinimbang dadi tanggung jawab kudu golek dhuwit, Neptune luwih seneng.
Waca Liyane

Omah anyar iki omah apa?

Omah anyar iki omah apa? Omah kaping 5
Waca Liyane

Apa tegese duwe South Node ing Libra?

Apa tegese duwe South Node ing Libra? South Node Libras rumangsa wis bebas nalika nindakake tumindak sing bener lan prilaku sing apik amarga dheweke apikan banget. Dheweke luwih wedi nolak wong liya tinimbang ditolak awake dhewe. Tantangan sing paling angel ing Node lunar ing Libra iki yaiku ngatasi rasa wedi yen bakal mandheg. 26 2019.
Waca Liyane

Apa tegese North Node ing Kanker lan South Node ing Capricorn?

Apa tegese North Node ing Kanker lan South Node ing Capricorn? Cara tradisional, Node Lor ing Kanker dianggep minangka papan sing bejo. Iki menehi pertimbangan lan wawasan sing apik. Nanging, South Node sing cocog ing Capricorn nuduhake sifat stral sing dhuwur lan masalah karo hubungan katresnan.6. 2019
Waca Liyane

Apa tegese duwe Node Lor ing Gemini?

Apa tegese duwe Node Lor ing Gemini? Wong sing duwe Node Lor ing Gemini kudu nikmati kaendahan urip, uga kekacauan, tegese dheweke kudu nglegakake penasaran lan dadi komunikator sing apik. Penting, dheweke uga bakal ngamanake kenyamanan lan keamanan supaya bisa ngulandara. 26 2019.
Waca Liyane

Apa tegese duwe South Node ing Aquarius?

Apa tegese duwe South Node ing Aquarius? Individu sing duwe Node Selatan ing Aquarius ora ana gandhengane dhewe lan mula ora ana gandhengane karo awake dhewe, mula ana ing mburi. Pribumi kasebut negesake supaya beda lan apa sing dikarepake uga bakal dianut wong liya. 26 2019.
Waca Liyane

Apa tegese South Node ing Aries?

Apa tegese South Node ing Aries? Wong sing lair karo Node Selatan ing Aries mandhiri lan domineering, tegese bisa pungkasane sepi, tanpa preduli yen duwe sesambetan. Iki uga amarga dheweke ora pengin katon ringkih lan nyingkirake wong sing dikasihi, sawise iku dheweke pengin bali. 26 2019.
Waca Liyane

Apa tegese yen simpul ing Pisces?

Apa tegese yen simpul ing Pisces? Muter miturut aturan. Node Utara ing Pisces ing grafik kelairan wong nuduhake manawa dheweke welas asih lan duwe sesanti, lan uga bisa dadi pemimpin utama. Ora preduli apa sing dipilih dadi karir, karep lan cara intuisi sing bisa sukses. 26 2019.
Waca Liyane

Apa tegese yen simpul kidul sampeyan ana ing Gemini?

Apa tegese yen simpul kidul sampeyan ana ing Gemini? Penempatan Node Selatan ing Gemini ing diagram kelairan nuduhake manawa wong sing ora bisa menehi mung siji masalah. Pendhudhuk sing duwe Node Selatan ing Gemini kudu percaya marang prekara-prekara sing ora ana artine amarga wiwitane, mula ora bisa stres maneh. 26 2019.
Waca Liyane

Apa tegese North Node ing Taurus lan South Node ing Scorpio?

Apa tegese North Node ing Taurus lan South Node ing Scorpio? Node Lor minangka arah nyawa ing salawas-lawase, lan iki cenderung diwiwiti sawise umur tengah. Node Selatan dianggep minangka warisan sampeyan. Polaritas Taurus-Scorpio minangka salah sawijining stabilitas, kanthi emosional utawa material. 15 2018.
Waca Liyane

Apa tegese nalika Node Lor sampeyan ana ing Virgo?

Apa tegese nalika Node Lor sampeyan ana ing Virgo? Simpul sisih lor ing Virgo menehi arahan utama sing nyakup pikiran analitis, pendekatan pragmatik kanggo kahanan urip, kepinginan kanggo sampurna, lan detasmen saka emosi.
Waca Liyane

Apa tegese yen sampeyan duwe planet ing omah?

Apa tegese yen sampeyan duwe planet ing omah? Yen sampeyan duwe planet ing omah, tegese sipat lan tema planet bakal mlebu ing area urip omah kasebut. Yen ora, tegese sampeyan ora duwe energi saka planet tartamtu sing diinfus menyang area urip.4 2020.
Waca Liyane

Apa tegese Pluto ing omah?

Apa tegese Pluto ing omah? wilayah urip
Waca Liyane

Omah apa sing saiki ditransfer Pluto?

Omah apa sing saiki ditransfer Pluto? Pluto ngirim Omah kaping 2 Nalika Pluto ngirim omah iki, sampeyan bisa uga bakal kelangan omah, dhuwit utawa sumber daya materi, mengko bakal entuk bentuk sing beda-beda. Iki sejatine sinau supaya ora ana gandhengane karo bandha lan tuwuh rasa aman sing intrinsik tinimbang ekstrinsik.
Waca Liyane