Sapa sing biasane dikawinake karo Libra?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Horoskop Libra Mei '13

Sapa sing biasane dikawinake karo Libra?

Miturut Compatible-Astrology.com, tandha-tandha zodiak sing umume dipercaya paling cocog karo Libra yaikuGemini, Leo, Sagittarius, lan Aquarius.6. 2021.

Sugeng rawuh sepisan maneh ing sisih mistik Zona Beast. Ngendi kita ndeleng kosmos kanggo ngrampungake ilmu zodiak. Kita ndeleng sampeyan duwe pitakon babagan sawetara hubungan sampeyan, Beast-Viewer sing dikasihi, lan dina iki bakal dadi sambungan sampeyan karo lintang-lintang.

Sapa sing bisa dipercaya tenan? Sapa sing kudu sampeyan adohake lan pratandha zodiak liyane sing, sanajan sampeyan nyoba, ora bakal bisa dadi kanca sejati. Terus ditonton lan kita bakal ngerteni. Sadurunge kosmos menehi wangsulan kaya sing dikarepake, priksa manawa sampeyan entuk langganan lan pencet tombol kabar supaya ora ketinggalan artikel anyar, uga aja lali ndhukung saluran kanthi nonton artikel iki nganti pungkasan.

ARIES // FIRE Sampeyan nomer siji ing zodiak kanthi alasan Aries. Sampeyan seneng dadi pimpinan lan tetep ngawasi nomer 1. Minangka tandha geni, sampeyan minangka wong sing semangat banget kreatif lan percaya dhiri.

Nanging, sampeyan bisa uga ora sabar lan sedhih banget nalika sampeyan lagi karo Taurus sing misuwur kanthi dhasar lan praktike kalem. Taurus dikenal asring mungkasi sesambetan nalika ora sehat, lan bakal ora kompromi ing keputusan. Kanggo sampeyan, Kanker uga bisa dadi kekancan sing angel.

Taurus // EARTH Taurus, sampeyan seneng diubengi karo kaendahan lan kanca-kanca sing apik. Sampeyan ngerti apa sing dikarepake lan tetep bisa. Sampeyan realis lan duwe kualitas apik dadi kanca sing setia banget.

Nanging nalika sampeyan kekancan, kembar sing ora stabil kasebut bisa dadi wong sing pengin sampeyan hindari. Taurus seneng bisa ngontrol, lan tandha zodiak Gemini dikenal bisa ngowahi pikiran kanthi rutin. Lan Taurus sing dikasihi, kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan bisa uga ora duwe wektu paling apik nganggo tandha Aries.

GEMINI // AIR Gemini, sampeyan wong sing penasaran! Sampeyan kepinteran kanthi cepet lan sosial banget lan komunikatif. Sampeyan misuwur amarga siyap kanggo seneng-seneng, nanging sampeyan uga bisa gelisah ing sekitar sampeyan kanthi cepet. Ironis, sampeyan bakal dadi angel kanggo sampeyan Zeitge Virgo ora sengaja lan asring isin banget.

Sifat Konservatif saka Virgo ora cocog karo kepribadian Gemini sing metu lan bisa uga ora ana kahanan sing bakal tuwuh Gemini. Kaloro pratandha zodiak kasebut kangelan nyebutake dhewe, mula yen ana konflik utawa gelut, ora ana loro tandha zodiak sing bisa njupuk langkah pertama kanggo rekonsiliasi. Kanker // Kanker AIR Sampeyan minangka tandha-tandha zodiak sing paling emosional lan sensitif.

Sampeyan cocog banget karo batin sampeyan lan dadi kanca sing alami. Tansah siyap duwe kuping lan dadi pundhak wong kudu nangis. Nanging amarga sampeyan setya banget, sampeyan ora bakal seneng kaya wong ing ngisor iki.

Sagittarius dikenal bisa ujar apa wae supaya bisa dikarepake. Sagittarius minangka tandha geni lan bakal bertentangan karo sampeyan, Kanker, amarga sampeyan bakal dikalahake dening unsur-unsur banyu. Kanker seneng ngubengi omah sing seneng sing diisi karo wong-wong sing nresnani, ing ngendi Sagittarius bakal mesthi butuh kebutuhan LEO // FIRE Lions dikenal dadi pimpinan pak kasebut; dheweke dinamis lan asring nggayuh tujuwane kanthi tenang lan percaya dhiri.

Leos wis dikenal minangka mandhiri, nanging (sapa sing bakal nyalahke sampeyan, apik tenan)! Nalika nggawe kekancan jangka panjang, Leos kadang bisa berjuang kanggo melu amarga bangga. Aku bakal ati-ati nalika sampeyan sesambungan karo sing ana ing tandha zodiak Pisces. Pisces dipimpin dening unsur banyu lan sampeyan Leo dipimpin dening geni.

Banyu lan geni ora nyampur, lan prabédan pribadine bakal dadi luwih apik tinimbang sampeyan. Pisces minangka jinis tandha sing luwih pasif lan sensitif lan keberanian sampeyan bisa ngalami saraf. Virus VIRGIN // EARTH, sampeyan bisa dadi tandha zodiak sing paling angel ing zodiak, lan iku kualitas apik! Nanging kadang bisa Luwih apik Mung menehi sawetara wektu kanggo muter lan sesambetan pribadi! Sampeyan asring salah paham karo Virgo amarga sampeyan angel ngandharake dhewe, nanging yen nggawe kanca sampeyan pancen apikan lan setya.

Sampeyan uga pinter banget, Virgo, sing bisa nyebabake argumen kewarasan karo kekancan Aquarius sing uga cenderung cerdas banget. Sampeyan pancen dudu kesalahan Virgo, wong-wong Aquarius kepengin banget wektu lan bisa sabar nalika // AIR Ah, Libra. Diplomasi

Kayane sampeyan bisa akur karo kabeh wong! Nanging iku ora mesthi tiba. Libra, sampeyan misuwur minangka salah sawijining pratandha sing paling kooperatif lan paling adil ing zodiak, nanging sampeyan dudu penggemar dramatis. Tembung kunci, kalajengking.

Scorpios misuwur banget karismatik lan asring nuwuhake rasa seneng. Scorpios uga dikenal rada misterius, lan Libra ora bakal ngidinke tumindak kasebut. SCORPIO // AIR S corpio, sampeyan seneng-seneng lan semangat! Sampeyan ngerti carane nyebutake emosi lan sampeyan bisa dadi kanca sejati.

Sampeyan asring kreatif lan duwe kepribadian, nanging sampeyan seneng dadi pusat perhatian lan panguripan pesta kasebut. Pancene bisa dingerteni manawa sampeyan bakal tabrakan karo tandha sing sejatine padha karo sampeyan, Leo. Kalorone kalebu karakter sing duwe kekarepan banget lan sayangé padha wangkal.

Nalika kamiripan kasebut bisa uga tegese kekancan sing sejati, umume wong loro kasebut bentrok lan padu. Sagittarius // FIRE Sampeyan seneng banget Sagittarius. Sampeyan seneng njelajah alam lan ketemu wong anyar.

Sampeyan kepengin kebebasan kaya ora ana wong liya lan sampeyan ora bakal bisa kaiket. Kaya sing wis diandharake sadurunge, tandha zodiak sing bisa uga ora cocog karo sampeyan yaiku sing ana ing sangisore tandha zodiak kanker. Kanker kadhang kala bisa kekancan, lan uga ora aman, sing Sagittarius ora tahan.

Petunjuk perbudakan sing paling sithik lan sampeyan, Sagittarius, bakal bali. CAPRICORN // EARTH Capricorn sampeyan minangka swara nalar, sampeyan tanggung jawab, disiplin lan wis nguwasani seni ngontrol awake dhewe. Sampeyan pancen mandhiri lan kadang-kadang sampeyan bakal angel golek kanca.

Sampeyan seneng sinau saka pengalaman, nanging sampeyan bisa uga ngerteni sithik ngerti apa sing ora bakal ditoleransi wong-wong sing ana ing tandha Libra. Kalorone pancen kepala tingkat, nanging Libra luwih sosial lan bisa ngalami saraf lan katon kaya gangguan, Capricorn. AQUARIUS // AIR Aquarius sampeyan pancen asli lan sampeyan pancen nglawan perjuangan sing apik.

Mungkin ora drastis kaya kembar, sampeyan asring duwe loro-lorone. Sithik isin lan kalem, nanging uga semangat lan semangat! Sampeyan duwe kemampuan kanggo ndeleng loro-lorone duwit receh lan asring lan tentrem kahanan apa wae. Nanging, Aquarius rada adoh lan seneng ngalami ing kene lan saiki, sing nangkep Capricorn sing tanggung jawab lan disiplin.

Sampeyan uga ora mesthi akur karo Pisces. Akuarium kaya sampeyan bakal emosional banget, sanajan sampeyan bisa uga adhem rada adhem. IKAN // Banyu Pisces sampeyan minangka tandha kreatif lan seni! Sampeyan lembut lan selaras karo emosi.

Sampeyan wis dikenal apikan banget lan ora egois. Kaloro kualitas apik nalika nggawe kanca. Ora ana tandha tenan yen sampeyan ora bisa akur, nanging Gemini bisa uga kakehan sampeyan, mula ora kepenak karo Gemini sing luwih gedhe tinimbang urip, lan Gemini bakal nyoba nggawe sampeyan dadi wong liya.

Lan saiki kayane mung kabeh kosmos kanggo kita saiki, para pemirsa. Kita butuh wektu kanggo istirahat, nanging coba bali maneh lan takon maneh marang para bintang ing mbesuk. Apa artikel iki nggambarake hubungan sampeyan kanthi sampurna? Utawa apa sampeyan duwe kanca sing nglanggar kabeh dhaptar iki? Tandha sing dadi kanca paling sampeyan? Ayo wenehi komentar ing ngisor iki!

Apa sing paling mbebayani babagan Libra?

LIBRA (23 September - 22 Oktober)

Sing paling mbebayani babagan Libra yaikukepiye carane cenderung nahan emosi banjur nalika semono dheweke cepet-cepet. Yen ilang, awas, amarga ora ana katrangan apa sing bisa nyolong dhuwit, judi, utawa eksperimen karo bahan-bahan ilegal.
sewelas 2018.

Sapa pratandha zodiak sing paling mbebayani? Tanda lan horoskop zodiak bisa nyritakake babagan awake dhewe, wiwit saka sesambungan, cara ngatasi stres, nganti ngatasi emosi. Sawetara pratandha zodiak bisa nggegirisi babagan sejatine awake dhewe minangka Wong minangka sawetara sing nuduhake sifat kepribadian sing paling penting nalika ngomong babagan pratandha astrologi lan zodiak, lan asile akurat apa sampeyan wis nate mikir apa zodiak sing paling mbebayani pratandha iku? Sampeyan wis teka ing papan sing bener sadurunge diwiwiti karo artikel iki. Lengganan saluran supaya sampeyan ora kliwat kabeh artikel anyar sing apik saiki, awasi tandha-tandha zodiak sing paling mbebayani, saka sing paling mbebayani nganti nomer 12 Aquarius sing paling mbebayani Yen sampeyan dadi Aquarius, sampeyan bisa uga lega nalika krungu manawa Aquarius iki minangka tandha zodiak sing paling mbebayani kanggo kabeh pratandha zodiak.

Yen sampeyan dadi wong Aquarius, mesthine sampeyan mandhiri lan seneng nulungi wong liya, lan seneng nulungi wong uga misuwur amarga mlayu saka emosine lan kadang ora peduli, dadi isin lan tenang. Dheweke uga cenderung nggunakake akal nalika dheweke bisa amarga minangka pamikir lan humanis, dheweke minangka tandha hawa. Pancen ora nggumunake yen dheweke minangka tandha zodiak sing paling mbebayani ing dhaptar nomer sewelas leo.

Tandha kreatif, semangat, lan asring gawe keras iki minangka pratandha paling mbebayani ing Leo, Leo misuwur amarga mandhiri. Dheweke uga seneng barang boros larang minangka tandha geni. Dheweke sengit ora digatekake lan ora dianggep kaya ratu utawa raja sing diduweni.

Amarga singa sok-sok dianggep kesed lan kaya tumindak sing diwenehake lan diwenehake, mula bisa dingerteni manawa dheweke ora mbebayani banget kayane bisa uga pengin wong liya nindakake gaweyan reged kasebut supaya reputasine tetep utuh Sawetara pembunuh berantai paling terkenal yaiku lan apa wae pratandhane apik, sampeyan kudu nonton nganti pungkasan, nanging sampeyan bakal ngerteni Liwat 10 Libra dikenal apik banget lan ditresnani, nanging ing wektu sing padha cenderung ora ragu-ragu, muspra, lan kadang-kadang khayal amarga apik banget lan tulus, mula angel mbayangake tandha iki mbebayani, mula dheweke dadi anggota dhaptar kemitraan lan keadilan lan gething nalika ora ana gandhengane. Nomer sangang wanita Virgo-Ju dikenal luwih licik tinimbang pratandha zodiak liyane, saengga luwih bisa nindakake tindak pidana cilik tinimbang wong sing lucu lan praktis, lan uga rentan karo gegaman sing kurang mbebayani, dikatutake kanthi tegang, kritis, lan malah kadang martakake nalika nindakake ing wektu sing padha rajin banget, akal lan darmabakti, padha sengit karo wong sing kesed lan kerja keras kanggo nggayuh tujuane, iki bisa uga njlentrehake kenapa dheweke ora kerja sing mbebayani banget ing nomer risiko 8 Pisces Pisces sing misuwur dheweke ora bisa ngrusak awake dhewe lan ora realistis amarga iki kadang bisa nggawe keputusan impulsif lan ngrusak sing bisa mbebayani, dheweke kabeh ora mbebayani, sanajan Pisces bisa mbantu, nyenengake lan nyenengake wong-wong sing romantis, dheweke puisi lan ngalamun lan duwe Suasana misterius Nggawe dhewe Nomer 7 CapricornSteinbo ck dianggep minangka penjahat rata-rata, dheweke pancen angel banget lan ngurmati aturan sing disengiti nalika wong nggawe kesalahan sing ora sengaja. Dadi, nalika nindakake tindak pidana, dheweke asring banget efisien lan licik, sanajan cenderung adhem lan ora welas asih, sing bisa nyebabake kahanan sing lengket lan semrawut yen diprovokasi dening Nomer Enam Scorpio, sampeyan bakal kaget amarga nemokake Scorpio ora cedhak karo Nomer siji sing ana ing dhaptar kasebut, percaya, aku uga Scorpios dikenal minangka tandhingan zodiak sing ala yen sadis lan cemburu lan nalika dipicu utawa diprovokasi sisih sing peteng lan ala bisa muncul saka To dheweke, tandha agresif lan asring manipulatif iki nduweni kualitas sing apik, sanajan Scorpios semangat, setia lan wani, dheweke kuat banget, sampeyan bakal kaget amarga kita ngerti manawa Scorpios dudu tandha sing paling mbebayani ing dhaptar, sayangé Scorpios, nanging nomer sing sejati yaiku Lima Aries Aries bisa wangkal nanging dadi pimpinan alam amarga dheweke semangat banget lan wani mula ora bisa dicegah tumindak kasebut. Dheweke asring dianggep ora nimbang-nimbang, impulsif, lan bangga amarga bisa dadi masalah amarga seneng dadi pimpinan pak lan wani banget babagan egone bisa nggawe perkara sing mbebayani lan pidana Ngandharake kegiatan lisan, sing bisa uga bagean saka alesan kasebut minangka salah sawijining pratandha sing luwih mbebayani ing dhaptar Nomer papat Taurus Taurus bisa wangkal lan gedhe banget nalika dikuwasani Taurus, sing tandha zodiak iki cenderung dadi hiperaktif lan siap ngisi daya, yen diprovokasi bisa dadi ora normal Dheweke nesu sing bakal nerangake sebabe dheweke dadi salah sawijining karakter sing luwih mbebayani ing dhaptar sing dikenal Taurus lan sopan banget, Taurus gampang gelut, sing bisa mbebayani lan kuwatir - kabeh wong ngenteni telung sing paling gedhe pratandha mbebayani ing kabeh zodiak, uga para pembunuh serial S. sing nuduhake tandha nomer 3 sagittarius sags iki pancen edan banget, yaiku manipulasi master, pimpinan, lan freak kontrol Kualitas sing kaya ngono bisa nyebabake wong sing salah nindakake tumindak kejem kaya penjahat sing kondhang lan memateni Ted Bundy Joseph Stalin lan Pablo Escobar kabeh minangka pratandha Sagitarius amarga Sagittarius kanthi alesan ora sopan lan nyenengake supaya bisa tumindak ora sopan lan impulsif, sanajan antusias banget lan optimis, semangat lan kapercayane bisa mbebayani banget, mula sampeyan dielingake nomer loro Jim lan nuwun sewu, nanging sampeyan dianggep mbebayani yen sampeyan kembar utawa ngerti babagan kembaran mula bisa uga sampeyan ngerti yen cepet seneng bersosialisasi lan nyenengake, nanging duwe sisi liyane sing luwih serius lan ora tenang, dheweke asring mikir lan cukup kepengin weruh lan angel maca yen panas banget utawa adhem, mula mbebayani banget pengin ngerti sapa sing paling penting kembar kondhang ing jagad iki yaiku Jeffrey Dahmer saka Kali York Shire lan DavidBerkowitz Putrane Sam yikes dudu bocah kembar sing dingerteni b minangka salah sawijining pratandha sing paling emosional ing kabeh zodiak.

Dheweke cenderung drengki lan semangat lan duwe swasana ati sing emosional banget sing ora bisa ditebak. Kadhangkala bisa dilindhungi undhang-undhang lan sensitif banget, mula bisa tumindak impulsif lan uga bisa tumindak mbebayani banget. Kanker uga cenderung manipulatif lan pasif-agresif.

Dheweke uga misuwur amarga ora bisa ngontrol awake dhewe, dheweke ngrasakake emosi luwih kuwat tinimbang tandha-tandha zodiak liyane lan cenderung nanggepi emosi kasebut. Iki nggawe dheweke luwih bisa nindakake tindak pidana mbebayani tinimbang tandha liyane. Pembunuh berantai terkenal sing wis ngalami kanker kalebu pembunuh serial bayi, Jeanine Jones, lan JohnReginald sing misuwur minangka monster saka Wikipedia ing Rillington. Apa sampeyan kaget karo apa wae ing artikel iki, apa sing sampeyan tandatangani lan sepira akurat ramalan kasebut sampeyan tindakake horoskop utawa mlebu kanthi religius wenehi komentar ing ngisor iki, nuduhake artikel iki, klik tombol kaya banjur bareng karo kanca uga lengganan saluran kanggo artikel liyane kaya matur nuwun kanggo nonton

Kepiye carane akeh Libra mati?

Poundsminangka wong sing ora yakin kaya kitakabehngerti Dhewekebakal palingkamungkinaningamarga mikir dawa banget babagan njupuk keputusan. Yaikupalingkamungkinan bakal entuk bantahan online singbisanyebabake pati misterius kasebut.18. 2019

Sampeyan tilar donya. Ala banget. Sayange, sampeyan durung siyap maju, dadi sampeyan mutusake kanggo sawetara wektu lan ngawasi awak fisik sampeyan kanggo rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Amarga sampeyan isih enom lan pati luwih ora diarepake, sampeyan butuh otopsi.

Iki sebabe sampeyan luwih becik nemokake, awak sampeyan aman disimpen ing beku ing kamar mayat ing ruang bawah tanah rumah sakit lokal.

Sampeyan nonton kanthi minat nalika dokter njupuk awak metu saka beku lan nyiapake kanggo otopsi. Sampeyan miwiti karo ujian njaba, golek tandha-tandha cedera utawa perawatan medis anyar, lan nyathet fitur sing bisa diidentifikasi, kayata freckles lan tato. Dokter nganggo tameng pasuryan sing katon aneh kanggo miwiti ujian internal, sing kayane sampeyan wis kakehan nganti tekan gergaji.

Dokter bakal nggunakake gergaji kanggo ngethok weteng sampeyan, saka balung kemal nganti sternum, lan ngethok iga kanggo mbuwang rongga dada. Paling ora, dheweke ngati-ati supaya ora ngethok banget supaya wong sing ditresnani ora kudu ndeleng bukti otopsi nalika pemakaman sampeyan. Aja mandheg nonton dhokter mbusak organ siji-siji supaya bisa mriksa siji-siji.

Sampeyan bakal makarya ing telung blok, diwiwiti karo area dada. Kaping pisanan mbusak paru-paru lan jantung sampeyan, banjur ngeculake kulit menyang dagu supaya mlebu ing ilat lan tenggorokan sampeyan tanpa ana tandha sing katon. Um, matur nuwun, aku ...

Sabanjure, dheweke ngilangi ati, pankreas, weteng, lan ginjel, lan pungkasane, njupuk ginjel, kandung kemih, usus, lan organ reproduksi sampeyan. Saiki awak sampeyan minangka growong kosong, dhokter ngowahi perhatian marang organ sampeyan lan mriksa siji-siji. Nanging, sampeyan bakal angel nggatekake apa sing kedadeyan ing bangku nalika awak mung ana sing kosong ...

Dokter ora nemokake kerusakan nyata ing organ sampeyan, mula sampeyan njupuk conto kanggo dianalisis kalebu skrining toksikologis. Sawise sampel disiapake, dhokter bakal kanthi tliti nuntun organ sampeyan bali menyang awak, kira-kira ing endi papane, banjur jahitan irisan kanthi tliti. Sampeyan rada kaget ndeleng manawa dheweke uga ngresiki awak sampeyan kanggo mbusak bukti post-mortem, lan malah ngumbah rambut kanggo sampeyan! Pungkasane, dokter ngrampungake laporane lan masrahake awakmu menyang omah pemakaman.

Loro perawat teka kanggo ngeterake awak sampeyan menyang pamakaman, dheweke nggawa awak sampeyan ing usungan lan nggawa klambi lan efek pribadi. Sampeyan wis lega amarga dompet sampeyan nggawe dudu barang sing disentuh ing kanthong, nanging banjur 'Hei!' Kandhane salah sawijining abdi. 'Wong iki duwe pass metro kebak ing kanthong! Mesthi paling ora regane sèket dolar.

Aku bakal tetep - ora kaya dheweke bakal kangen! 'Wong loro kasebut ngguyu nalika muter awak lan barang-barang kanggo mobil sing nunggu. Sawise kulo sing apik banget, sampeyan ngetutake awakmu menyang omah pesarean lan isih ana ing mesin pembeku. Sapa sing ngira pati pancen hebat banget! Sampeyan kudu luwih becik - iki omah sampeyan nganti asil otopsi wis rampung.

Banjur sampeyan. Pati bisa didaftarkan lan embalming sampeyan bisa diwiwiti ...

Sedhela maneh - sampeyan ora yakin manawa wis pirang-pirang jam utawa pirang-pirang dina, wancine cukup aneh nalika sampeyan wis mati - awak sampeyan bakal metu saka mesin pembeku kanthi ditarik lan dilebokake ing meja ing kamar embalming omah pemakaman. Direktur pamakaman teka karo tukang embalmer lan ngobrol babagan pengaturan panguburan sampeyan. 'Tur umum ing rong dina, mula kita kudu embalming kanggo tur kulawarga pribadi sesuk sore,' ujare direktur pemakaman. 'Ora masalah,' ujare embalmer. “Apa sampeyan kandha yen embalming ora perlu, apamaneh? Aku mung bisa nyelehake dheweke menyang es nganti ndeleng lan nyelehake setelan plastik ing sandhangane supaya ora bocor.

Luwih murah, luwih-luwih yen sampeyan arep ngobong dheweke ... ”“ Mesthi ora! ”Kandhane petugas. 'Aku ora bisa ngerteni - iku bakal ngrusak kita!' Kalorone ngguyu apik nalika nonton kanthi nesu. Amarga ora akeh sing bisa sampeyan lakoni, mula dadi memedi, mula pungkasane sampeyan bisa nonton proses embalming.

Sampeyan uga ora seneng swara 'seeping away'.

Kaping pisanan, embalmer bakal mbuka awak banjur ngresiki kanthi semprotan disinfektan. Rigor mortis wis disetel lan nggawe kabeh anggota awak kaku lan angel diatasi, dadi luangake wektu kanggo pijet anggota awak kanggo olahraga. Banjur dheweke nggawe potongan cilik ing pangkal paha lan ngisi formaldehida ing awak lan kaget banget nalika ndeleng awak mula pluk lan dadi luwih warna - sampeyan sejatine katon luwih nyata.

Serem ...

Sabanjure, embalmer nggawe sayatan liyane, wektu iki ing ngisor kandhang rusuk, lan masang alat sedhot logam sing diarani trochar menyang sistem pompa menyang rongga dada. Sampeyan nonton kanthi medeni nalika mbukak lawang. gunakake Ochar kanggo tusukan lan cairan cairan saka saben organ - kalebu kandung kemih lan usus.

Yuck! Untunge, tukang embalmer nganggo sarung tangan lan topeng, lan sistem nyedhot ora kuwat mula ora ana cairan sing bisa kontak karo embalmer. Sawise awak sampeyan kosong, alat embalming bakal diisi maneh karo liter cairan, sing bakal gawe jenuh ing organ sampeyan lan ngombe ambune ora enak. Saiki yen embalming wis rampung, saiki wayahe nyiyapake awak sampeyan kanggo kontemplasi sampeyan.

Sampeyan kesulitan nonton tukang embalasi irung lan tenggorokan sampeyan nganggo katun supaya ambune utawa cairan ora bocor, nanging yen ndeleng mripat garing sampeyan luwih elek! Nanging, iki minangka langkah penting lan yen ora bisa nyebabake cairan bocor saka mripat sampeyan. apa sing katon kaya nangis kanggo kulawarga sing medeni! Sawise garing, tutup plastik bentuk sabit dilebokake ing ngisor kelopak mata sampeyan supaya ora ambruk ing tengkorak, lan kelopak mata ditutup, nanging asor pungkasan nalika siyap nutup awak Sawise ngresiki kanthi lengkap, , klambi pertama sing dienggo yaiku popok diwasa! Iki mesthine kanggo nglindhungi peti mati lan sandhangan sampeyan - ora kalah karo sing sampeyan tresnani - saka bocor, nanging iki ora bakal nggawe nonton luwih gampang! Paling ora, nanging wigati, rambut sampeyan bakal ditata, irung lan kupinge ditata, make up ringan. Awak sampeyan bakal dimanjakan karo manikure pungkasan! Pungkasane, sampeyan nganggo setelan sing paling apik lan sampeyan kudu ngakoni manawa sampeyan golek wong sing wis mati! Sawise embalmer lunga, loro abdi mlebu kamar nggulung keranda ing wadhah rumah sakit - dheweke maling liwat bus licik - nanging sampeyan ora ngerti liyane.

Katon rada ora nyaman amarga cedhak karo awak sampeyan, mula sampeyan nggawe kesimpulan yen mesthine anyar. Kecurigaan sampeyan dikonfirmasi sawetara menit mengko nalika Pencuri Bus Pass manthuk ing peti mati lan ujar, 'Oke, bocah anyar, bukak tutup supaya kita bisa mbukak.' Wong anyar pindhah nyedhaki peti mati lan terus ngawasi awak sampeyan, kaya kaya ngarep-arep sampeyan lungguh wae kapan wae.

Nalika dheweke ngulungake tangan kanggo mbukak peti mati, tutupe mabur mbukak lan awak ngadeg lan nyedhak. Dheweke mlaku metu saka ruangan lan njerit mejahi rajapati lan sampeyan rumangsa dheweke ora bakal bali maneh. 'Apa sampeyan ndeleng dheweke mlaku! Wedi tenan! ”Kandhane wong sing lungguh ing pethi sampeyan, sing saiki sampeyan kenal minangka perawat liyane saka rumah sakit. “Aku ngerti dheweke ora cocog karo tugas iki.

Ayo enggal mari, ”ujare sing liyane. 'Oke, metu lan tulung aku karo dheweke' Pungkasane, dheweke dilebokake kanthi tliti ing pethi lan digulung menyang ruang tamu. Sampeyan duwe layanan sing apik kebak kulawarga lan kanca-kanca lan sampeyan seneng ndeleng manawa dheweke ngrampungake.

Nanging sampeyan isih durung siyap maju. Sampeyan wis krungu desas-desus banget babagan kedadeyan ing krematoria, mula tinggal ing awak sawetara wektu lan delengen dhewe. Sawise numpak mobil liyane, peti mati sampeyan teka ing krematorium.

Tukang krematorium njupuk kertu nomer saka pethi lan nyelehake ing papan ing jejere oven gedhe. Dheweke ngerti yen kanthi cara iki dheweke ngerti sisa-sisa sing ana ing ujung liyane. Operator mbukak peti mati lan mriksa awak sampeyan, sampeyan ndeleng dheweke ngelingi jam tangan banjur ing jam. katon orror nalika dheweke condong lan njupuk saka awak sampeyan! 'Sepira kerepe aku kudu ngandhani dummy iki ing pamakaman supaya njupuk jam tangan sadurunge dakwenehake! Apa sampeyan ora ngerti manawa batere jam ing cremator bisa njeblug? ! ”Sampeyan rumangsa luwih sithik, nanging sampeyan isih tetep mantep ngawasi jam tangan wiwit saiki.

Ora akeh sing bisa ditindakake ...

Operator miwiti cremator kanthi nguripake bensin lan dadi ruangan dadi ruangan nganti pitung atus-seket derajat Celcius. Nalika komputer ngawasi sistem, sampeyan bakal ndeleng layar sing kebak waosan kanggo suhu, emisi, lan tingkat oksigen, nanging ora ana artine apa-apa. Dheweke ngerti iki mesthine minangka proses sing luwih rumit tinimbang sing sampeyan kira, sadurunge sampeyan ngerti kremator wis siyap, iki bagean sing sampeyan kuwatir - sampeyan wis krungu crita direktur pemakaman sing nyolong lan adol maneh peti mati! Nanging rasa wedi sampeyan bakal suwe banget nalika sampeyan krungu operator ngomong karo asisten dheweke nalika mbukak awak sampeyan - tong lan kabeh - menyang oven: 'Aku seneng kulawarga wong iki ora nyimpang ing peti mati lan entuk salah sawijine kothak karton, 'jarene. 'Prekara kasebut pancen ora efisien.

Kayu saka peti mati diobong dhisik, sing mbantu nggawe lingkungan panas lan pembakaran sing sampurna kanggo ngobong efisiensin lan uga ngobong. '' Dadi, 'dheweke nutup lawang kremator. 'Iki cilik banget, mula kita bakal menehi sakjam luwih kurang. 'Sawise sak jam, operator bali kanggo mriksa kemajuane.

Dheweke ngintip liwat jendhela ing sisih sisih kamar lan ngumumake yen proses kremasi wis rampung. Sampeyan ora bisa nolak nyawang dhewe, nanging sing bisa dideleng yaiku awu abu sing mencorong. Operator mateni mesin lan nilarake tugas sing ora bisa dipikirake kanggo ngitung sisa kanggo asisten.

Sawise mesin adhem, asisten kasebut nggunakake garu baja dawane limang meter kanggo nyurung sisa-sisa kasebut liwat bukaan ing lantai krematorium lan menyang wadhah kanggo adhem. Pungkasane asisten p Dheweke nggoleki wadhah kanthi wadhah sing wis digawe adhem lan mbusak bagean-bagean logam sing ditinggalake saka pethi. Yen wis rampung, sampeyan bakal sok dong mirsani yen isih ana campuran gedhe lan sampeyan bakal kuwatir yen dheweke gagal sawetara engsel utawa sekrup.

Bali kanggo mriksa sisa-sisa. 'Pakaryan sing apik, dakkira duwe kabeh. Kayane kita duwe potongan fragmen balung, bisa uga ana sepotong balunge pinggul utawa balung.

Sing diarepake - balung sing luwih gedhe ora mesthi rusak padha, lan balung enom iki pungkasane kuwat. Aja kuwatir, cremator bakal ngurus sampeyan. ”Sampeyan meh ora duwe wektu kanggo ndhaptar warta sing nggegirisi iki nalika asisten nggawa tong sampah karo jenazah sampeyan menyang cremulator. grinds malah awu lan nyaring potongan sing ora katon luwih gedhe.

Yen cremator wis rampung tugas, sisa-sisa sampeyan bakal ditransfer menyang guci dekoratif sing dipilih dening sedulur lan dijupuk ing kamar panyimpenan. Sampeyan lega banget amarga ndeleng yen jam sampeyan ana ing jejere guci - paling ora jam ilang! Amarga wareg manawa awak sampeyan wis ditambani kanthi bener lan bab, pungkasane sampeyan milih wektu kanggo lunga lan nyayakake wektu liyane kanggo nggoleki apa sing ditawakake sisih liyane. Jiwa sampeyan wis tentrem saiki sampeyan ngerti babagan rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Dadi, apa sampeyan mikir babagan rahasia pemakaman kasebut? ora pengin sampeyan ngerti? Apa sampeyan paling kaget nalika nyiyapake mayat kanggo pemakaman? Priksa manawa lan wenehake babagan rahasia ing omah pemakaman ing komentar! yen iki nggawe sampeyan kepengin weruh, luwih becik priksa artikel iki kanthi irah-irahan Apa sing Sadurunge Sadurunge Mati? Bakal nggawe rahasia ruang pamakaman kaya sing paling ora kuwatir! Utawa, sampeyan luwih milih artikel liyane iki.

Apa wae, klik siji saiki, sajrone sampeyan isih urip!

Apa begja kanggo Libra?

BejoNomer: Miturut Numerologi, 2, 7, 1 diarani minangkabegjanomer kanggoLibrawong asliBejoWerna: Warna sing bisa ngasilake asil sing apikPoundsyaiku Oranye lan Putih.BejoDina: Minggu lan Senin diarani minangka rong dina paling begja kanggo warga pribumi sing lair kanthi tandha ZodiakLibra.

Iki artikel Nomer Bejo sampeyan, aku sejatine inspirasi kanggo menehi nomer begja kanggo wulan iki.

Aku nyaranake sampeyan nggunakake lan laku kanthi investasi utawa totoan nomer begja sampeyan kaping pirang-pirang. Aku nggunakake nomer begja ing lotre ing Thailand lan aku nate menang nomer telu, nambah telung nomer pisanan lan lotere nomer enem kanggo tiket tetep, nanging butuh sawetara wektu kanggo menang sanajan tiket menang. Aku tuku tiket sing regane $ 1 lan aku tuku sawetara tiket sajrone udakara telung utawa patang wulan.

Lotre ing kana ditarik kaping pindho saben wulan, gumantung saka negara sampeyan, yen sampeyan ora bisa main, yen ora diidini kanggo muter, jinis lotre apa sing bisa digawe, jinis bal sing bisa dipilih, jinis apa sing sampeyan pilih Sampeyan bisa ngatur maneh prekara? Sampeyan bisa nggunakake nomer begja, nanging sampeyan kudu ngetutake intuisi, sing pancen kanggo seneng-seneng. Dadi, ora tanggung jawab kanggo menehi nomer begja sampeyan. Sampeyan kudu nggunakake cara sing pengin digunakake utawa ora.

Pisanan, aku pengin menehi saran supaya golek jeneng ing kalkulator grafik natal numerologi kanggo jeneng kelairan Jeneng sing diwenehi nalika lair Ora masalah Yen sampeyan ngganti jeneng Sampeyan ora nggunakake jeneng iki jeneng sing sampeyan wenehi Birth Birth minangka kesan ing jiwamu lan sampeyan ndeleng numerologi Jeneng Kalkulator Aku nambah link ing ngisor iki kepiye carane Dadi 1 B yaiku 2 Sampeyan nambah kabeh nomer lan nggawa nomer umum ing antarane 1 lan 9 yen sampeyan entuk 22 utawa 11, aja nyuda nomer iki amarga nomer induk, yen ana nomer sing ora ana ing jeneng utawa tanggal lahir sampeyan - aja nganti tanggal lahir sampeyan dicantumake ing nomer kasebut. Ngomong yen sampeyan ora kejawab nomer 4 lan 8. Aku nyaranake ora manggon ing omah sing ditambahake ing nomer kasebut, utawa nang utawa nggunakake nomer kasebut amarga bisa ngaktifake karma karo angka kasebut OK, lan yen komunikasi ora apik yen angka kasebut ora apik, mula bisa nggawa apa-apa.

Kuwi ora apik banget. Dadi ngitung nomer begja sampeyan. Nomer sampeyan duwe jeneng prawan lan tanggal lahir.

Dadi tambahake tanggal lair sampeyan, wilangane nomer antara siji nganti sangang, utawa bisa uga tanggal 11 utawa 22, iki lahire sampeyan nomer jalur takdir, sampeyan nambah nomer dalan takdir menyang nomer dina lair, dadi yen sampeyan ana ing 2. lair ing wulan tartamtu, sampeyan bakal nambah 2 nomer dalan takdir sing minangka salah sawijining nomer sing bejo sampeyan bisa nggunakake nomer begja liyane, sampeyan bisa nggunakake salah sawijining nomer nalika lair jeneng? Utawa tanggal lahir utawa dina sampeyan, sing bisa digunakake nggunakake nomer begja liya yaiku derajat sing sampeyan tekani, yen gelar kasebut bener, mula yen sampeyan lair 19 derajat Kanker utawa luwih saka 19 derajat kanker, mula 19 derajat utawa 19 bakal uga nomer begja sampeyan liwat astrologi Dadi aku menehi nomer begja liwat astrologi numerologi Lan aku bakal muter lan milih kertu lan ndeleng saben tandha zodiak individu Nomer apa sing sampeyan weruh ing kertu kasebut? Iki kanggo wulan anyar Mei sing maju amarga Uranus ana ing Taurus. Iki bisa mbukak bab anyar ing kahanan finansial lan finansial, revitalisasi lan nyusun dana kanggo kabeh wong, uga finansial planet.

Iki bisa uga mengaruhi sampeyan wiwit saiki nganti pungkasan taun, dadi ora prelu ditindakake maneh. Dadi fokusake nomer lucky sampeyan, coba waca artikel iki lan goleki apa nomer begja sampeyan lan tliti kanthi tliti apa sing dakkandhakake amarga sampeyan bisa ngetung nomer begja sampeyan. Dadi nomer dalan takdir sampeyan bakal ditambahake menyang nomer ulang taun sampeyan.

Dadi yen sampeyan lair tanggal 11 utawa nomer loro utawa kaping pitu, iki nomer sing bejo. Nomer begja liyane yaiku jeneng sampeyan ditambahake lan dikurangi dadi nomer? Aku sejatine umur 11 11 lair tanggal 11 lan nomer jenengku nalika lair yaiku 11 Dadi aku kaping pindho 11 kanthi osilasi 5 nasib pathoDobel 11 minangka saluran alami, mula aku nyalurake pesen kanggo sampeyan. Dadi, sampeyan ngerti, dudu ilmu roket lan sampeyan bisa nggunakake nomer kanggo ngerteni kekuwatan lan kekurangan sampeyan.

Muga-muga sampeyan ngerti sejatine sing dakkandhakake, lan yen sampeyan ora ngirim artikel, mula kabeh nomer jeneng wanita sampeyan apik banget. Nomer sing ilang saka jeneng prawan sampeyan aja nganti tanggal lair sampeyan Nomer path takdir Nomer path takdir sampeyan uga ditambahake ing nomer ulang taun sampeyan bisa dadi nomer begja, dadi yen dalan takdir sampeyan 5 lan laire nomer iku 2 Dadi yen sampeyan lair tanggal 11 lan nomer begja sampeyan bakal 7 kaya aku. Keberuntungan nomer 7, gelar mlebu sing tambah 9 lan aku wis luwih milih 9 lan menang tiket iki ing Thailand kanthi sangang geter.

Dadi, pikirake babagan sing pengin sampeyan lakoni, kombinasi apa sing pengin sampeyan lakoni? Apa sampeyan duwe nomer saiki? Dadi, yen sampeyan duwe ide carane tuku tiket utawa milih nomer kanggo lotre utawa nindakake tartamtu kanggo nggunakake nomer sampeyan? Banjur tindakake wae. Aku ora, sampeyan ngerti manawa sampeyan nyengkuyung judi nanging yen sampeyan duwe pitunjuk lan yen sampeyan duwe transit sing apik kanggo ngasilake dhuwit utawa entuk nomer sing bakal nguntungake sampeyan, luwih becik banjur lakoni. mung muter lan aku ora duwe pesanan ing kene. Dadi, kita kudu nindakake Aries menyang Pisces lan aku mung bakal milih tumpukan sing dipilih kanggo saben karakter, mula aku bakal miwiti karo Aries lan mesthi wae, bener? Dadi aku mung bakal golek nomer kanggo sampeyan, oke, dadi 18 sing duwe 18 kanggo Aries, 18 uga duwe 14 lan sawetara nomer ing Amerika lan sawetara lotere sing luwih gedhe kudu seneng 44 utawa luwih. 46 nomer dadi sampeyan kudu ngerti.

Dadi, yen sampeyan entuk nomer akeh, sampeyan bisa nindakake yen sampeyan duwe nomer apik ing tanggal lair, mula yen sampeyan duwe patang lan akeh patang taun lan milih ulang taun utawa nomer kanggo jeneng sampeyan bisa nggawe 42. Oke , dadi pituOne10 supaya bisa dadi 11 dobel lan siji liyane supaya bisa dadi aku uga entuk 3333 kanggo Aries Oke amarga kita duwe telu, yaiku telu lan aku mikir dobel, dadi kita nindakake iki minangka 3. Dadi Taurus.

Aku mung nyekel siji iki. Dadi, kita bakal nggunakake Taurus 27 nganti 82, mula 2 + 2 yaiku 22, dadi sampeyan uga bisa nindakake 22 lan 5 kanggo Taurus. Aku uga mikir manawa 7 kanggo Taurus bisa uga 5 lan 2 kanggo 7Okay.

Saiki kita selaras karo Gemini Gemini3 5 8 10 10 saengga ing sawijining wengi bisa uga ana rongpuluh pitu. Aku mung ujar dheweke dadi mukjizat maneh, dadi wolung puluh wolu. Sampeyan bisa mbukak wolung puluh wolung puluh wolung puluh lima sewidak enem lan enem enem telu enem supaya sampeyan entuk 366336, oke, dadi jinis kasebut duwe nada dering.

Gemini oke, tandha sabanjure Kanker1 / 1 Aku uga ujar siji, saengga bisa 111, bisa uga 11, Utawa nalika duwe dobel 11 ing kene, Kanker, bisa uga papat Oke kanggo kanker, utawa uga dadi 11, 11, 11 utawa 22 aku entuk 22 ing kana lan 9 kanker, mula bisa uga 29 2911 22 sampeyan duwe kanker nomer master ing kana Oke, dadi bisa dingerteni. Oke 21 uga cocog kanggo Kanker, LeoLeo rong puluh sijiTigaOne sing bisa telung puluh sijiPuluh lima sing bisa patang puluh limaPapat sangangSing bisa dadi 49 utawa 94Okay, sabanjure aku dadi paraga sabanjure Karakter sabanjure yaiku goOkay, sing bisa dadi 11 utawa twofiveone 15 utawa 51Satu 21 utawa rolasGoVirgin Libra96Can be96697 and19OkayWaage1991 9 Dadi, sampeyan duwe swasana ing kene karo sangang enem? Seven Dadi Yohanes ujar 69. Oh, iku ana sangang.

Ya, enem pitu pitung puluh pitu, uga 16, aku uga bakal nembelas utawa 61 taun, oke Scorpio, - utawa sewelas, enem, 66, 26, 62, nol dadi bisa dadi 10. Oke, lan liyane bisa dadi 11, utawa siji pitulas pitulas yaiku 71 lan telu. Oke telung puluh enem63-622673 37Twenty Mungkin uga chain.

Oke, tandha apa sing wis kita tandhani sadurunge pratandha serius sing ujar yen Scorpio Sagittarius ngerti akeh tumpukan lan bisa uga kudu ngganti iwak pungkasan. Oke, Sagittarius-Capricorn, Capricorn, iki Aquarius. Oke, telung wolung pitu limalas telu wolu pitu limalas dadi telung puluh wolu telung puluh pitu limalas83-78 Capricorn apa maneh sing dakwenehake kanggo Capricorn lima? Sampeyan uga duwe setan lima, telu temtunipun553 lan telung puluh lima kertu kanggo Capricorn, uga, Oke, Aquarius.

Aku kudu reshuffle kanggo iwak. Mungkin aku durung milih geladhak liyane. Oke, akuarium yaiku 4441 1 11224, dadi 44 uga 8 lan sangang puluh wolung puluh sanga.

Sangang puluh wolu sepuluh sepuluh lan sepuluh sampeyan2010 sepuluh likurOkay, iku apik banget karo AquariusOkay, mula aku bakal nyampur sawise Pisces Pisces bakal entuk sing apik. OK? delengen iwak pungkasan, untunge nasib sampeyan amarga sampeyan bisa menehi iwak pilihan sing apik iwak Iso 1: 5 dadi 15 utawa 51 - sing bisa uga pitu lan siji telu telu utawa telu? Papat duwe nomer cilik sing apik kanggo patang puluh siji patang puluh patang puluh lima patang puluh wolu utawa 8 lan 1 uga 2 utawa 1118 kanggo Pisces. Muga-muga sampeyan seneng sesi iki lan ya, semoga sukses.

Bejo terus. Wayahe seneng banget nyetel karo nomer sampeyan. Muga-muga slamet saiki

Sapa kanca jiwane Libra?

Gemini pancen hebatjodhokanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut. Iki uga ora dadi masalah kimia kanggo wong loro iki amarga percikan api bakal mabur nalika emosi nyambung lan komunikasi.6. Taun 2020

Apa Libra tresna banget?

Nanging, penting kanggo dicathetLibra tresna bangethard lan cepet nanging bisa ilang kapentingan kayacepet. Sampeyan bisa uga ora sepira Aries utawa Gemini, nanging sampeyan kudu golek cara kanggo njaga sesambetan. Contone, Lang ujarkatresnannuduhake urip sosial karo pasangane.rong puluh. 2021.

Sapa sing dadi kanca jiwane Libras?

Gemini cocog banget kanggo aLibra. Gemini pancen hebatjodhokanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut.6. Taun 2020

Apa kelemahane Libras?

LATIHAN LIBRA

Kelemahane:Dadi pusaka, uwal saka konflik, dukan, rasa kasihan awake dhewe sing ora normal. Senengane Libra: Keseimbangan, kebecikan, pisah karo wong liya, kegiyatan ing njobo. Libra ora seneng: Kekerasan, ketidakadilan, konfrontasi. Identitas kasebut tentrem, ora adil lan mung sengit ing kasepen lan terus-terusan mbutuhake perusahaan.

Tandha zodiak sing paling bodho?

Amargaiwakminangka pratandha sing paling apik. Apa tegese, Pisces, yaiku yen sampeyan dianggep minangka salah sawijining pratandha zodiak sing paling bodho, 'go-to schmuck' kanggo gags, pranks lan nggoda.7 2020.

Apa panganan favorit Libra?

Pustakawanpaling migunani kanggo diet protein sing kurang lemak, gula lan asam-produksipanganan. Sampeyan kudu mangan akeh iwak panggang, panganan laut, lan unggas (ora kakehan daging sapi utawa daging babi), keju kurang lemak, yoghurt, akeh woh-wohan lan sayuran seger, sayuran salad, lan roti wholegrain.