Apa horoskop tanggal 25 Maret?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Horoskop Ulang Tahun 25 Maret

Apa horoskop tanggal 25 Maret?

Bayi sing lair saiki duwe Sun ing Aries lan Wulan nganti 11:25WIB, nalika Wulan mlebu Virgo. SELAMAT HADIAH dina Kemis,25 Maret, 2021: Wirausaha, semangat lan langsung, nyebutake swara kreatif sampeyan kalebu dhaptar prioritas sampeyan.25. 2021.

Fakta Ayat Nyritakake Bab-bab sing Dikandhani Wulan Lair Sampeyan Babagan Januari bayi sing dilahirake ing wulan Januari dianggep kaku lan kuwat nalika tuwuh cenderung ambisi, nalika lair ing wulan Januari, sampeyan dadi wong sing dadi wong sing nonton lan sinau minangka cara kanggo sinau babagan bayi lan babagan awake dhewe. Bayi Januari uga duwe kekarepan sing kuat kanggo mulang marang sapadha-padha lan mbantu dheweke ningkatake awake dhewe. Februari, yen sampeyan lair ing wulan Februari, bisa uga seni lan kreatif wiwit wulan Februari -Babies uga pinter banget. Wong sing lair ing wulan Februari luwih seneng dadi pemikir bebas lan kadang-kadang mbrontak. Sing apik yaiku dheweke pancen lagi sesambungan karo bayi Februari bisa dadi agresif, nanging uga duwe sisih sensitif sing Wong Ngarep Apresiasi Wong sing lair ing wulan Maret cenderung luwih wicaksana tinimbang nalika lair ing wulan Maret, sampeyan biasane ndhelikake kapribadian nyata nganti sampeyan ngerti wong sing apik banget, Maret bayi apik kanggo meh kabeh wong lan pengin kabeh wong bisa akur Kees ujar manawa harmoni penting banget kanggo Bayi Maret Wong sing lair ing wulan Maret dipercaya banget. Sejatine nganti kapercayan rusak, mula kabeh taruhan mati April April bayi asring kuwat lan atletik, dheweke mesthi katon karo wong-wong sing lair ing wulan April Dheweke seneng karo perhatian lan dheweke dadi wong sing golek senenge. Siji alasan dheweke terus-terusan amarga golek adrenalin bayi mbesuk April biasane ora ana kentang sofa Yen sampeyan lair ing wulan April sampeyan bisa uga duwe akeh aksi lan petualangan tumindak ing toko Muga-muga urip sampeyan bisa narik kawigaten wong akeh lair ing wulan Mei, nggunakake belahan kiwa kiwa luwih saka hemisphere otak tengen, tegese sampeyan luwih logis tinimbang nomer lan kasunyatan sing seneng yen sampeyan duwe impen banget nalika turu lan uga kanggo mbesuk yen sampeyan lair ing wulan Mei sampeyan nggunakake logika nalika awan lan ngimpi nalika wengi.

Bayi ing wulan Juni Juni sensitif banget, mula ora mbebayani wong sing lair wulan Juni, nanging dheweke ora bakal menehi katrangan amarga bayi Juni sing sopan banget alus banget, nanging amarga tenang, masarakat asring ngrungokake lan nggatekake saran. Yen sampeyan isih bayi ing wulan Juni, sampeyan seneng nyenengake wong liya yen sampeyan pengin barang sing padha karo wong liya, yen sampeyan bisa uga minggir karo wong liya, yen sampeyan lair ing wulan Juli kemungkinan sampeyan bakal entuk Energi sing kepenak, seneng digantung metu karo kanca-kanca, deleng kepribadian sampeyan sing semangat lan njaluk dheweke luang karo sampeyan, yen sampeyan duwe energi sing nggawe wong luwih cedhak karo bayi-bayi sampeyan Juli lucu banget Nalika Wong Ngomong Ana Apa Sampeyan mung butuh wektu liya supaya bali kanthi lucu comeback ersonable Yen sampeyan lair ing wulan Agustus Sampeyan bisa uga eksekutif lair, Bayi Agustus nggunakake katrampilan kepemimpinan kasebut supaya sukses ing bisnis lan urip pribadi. Bayi ing wulan September yaiku bayi ing wulan September kanthi orientasi rinci. Yen sampeyan lair ing wulan September, sampeyan bisa uga kudu perfeksionis. duwe kabeh sing sampurna lan sampeyan ngarepake uga Saka wong sing duwe bisnis uga saka urip pribadi September September duwe pangarep-arep banget babagan organisasi lan rincian lan yen ana wong sing seneng Singkat, September bakal dikritik kanthi cepet Oktober Oktober, bayi-bayi gampang banget lan ora peduli, dheweke mandhiri nalika sampeyan lair nganti Nganti September sampeyan asring ndeleng sisih positif, yen sampeyan ora bisa langsung ndeleng sisih positif, mula sampeyan kudu usaha kanggo golek. Akeh wong sing lair ing wulan Oktober kebak kaendahan lan seneng-seneng ing endi wae, amarga bayi-bayi Oktober seneng-seneng lan omong-omongan gampang nggawe kanca ing wulan November, yen sampeyan lair ing wulan November ana prekara sing diarani wulan lair sampeyan babagan sampeyan, bayi ing November asring dadi wangkal lan ndhelik banget, nalika bayi November pancen fokus, ukuran ukuran ora apik Yen sampeyan lair ing wulan November, bayi November asring banget wangkal lan duwe motivasi awake dhewe ora pengin pitulung saka sapa wae Kesalahan, sanajan ana sing nawakake pitulung kanggo bayi ing wulan November, mesthine dheweke ora bakal nampani.

Wong-wong iki ora seneng kajaba bisa nindakake dhewe yen bisa lair ing wulan Nopember Wis gedhe, nanging yen sampeyan pengin dadi Desember, Bayi seneng lan seneng dadi pusat perhatian nalika ana ing kamar kebak wong kabeh manungsa waé kudu diwenehi perhatian yen sampeyan lair ing wulan Desember sampeyan bisa uga aktif banget lungguh ing omah nonton tv sing dudu sampeyan, bayi sing desember desember bangga banget karo awake dhewe lan dheweke ora pengin nglilani apa-apa tahan maneh yen dikepengini mergo, dheweke ora masalah nuli mundur kanggo menehi saran supaya ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki lan langganan luwih akeh kanggo sampeyan

Apa 25 Maret Pisces utawa Aries?

25 Maretwong zodiak ingiwak-AriesCusp Iki minangka Cusp of Rebirth. Kaloro planet, Neptunus lan Mars, mrentah wong ing pucuk iki. Dadi ing pucuk iki tegese sampeyan cerdas, nyenengake, lan idiotik.

Apa tanggal 25 Maret ana ing puncak?

Maret20 kanggo25 Maret.

Dina iki kita ana ing CalTech amarga ana kamera ing sawijining bangunan sing pancen nundha aku. Saiki kita syuting kanthi tarif pigura sing dhuwur banget. Kita ngomong udakara setengah yuta, yaiku .- Ora kena diambu. - tarif pigura sing serius.

Kamera sampeyan isin lan njupuk 10 triliun frame per detik. Sing 13 nul. Kanggo referensi, 20 juta kaping luwih cepet tinimbang sing paling cepet sing wis difilmake ing saluran iki, ora bisa syuting setengah juta frame per detik, nanging salah sawijining prekara kasebut yaiku kecepatan cahya. - Ora motif sing ala. - ora - Ayo mlebu. Oke.

Malah teknologi sampul sepatu apik banget. Aku sejatine pengin duwe salah sawijine ing omah. - Mung kanggo wong. - Oke, ayo mlebu lan ndeleng apa sing diarani CUP iki. - Seneng ketemu sampeyan. - Man: Seneng ketemu kowe. - piye kabarmu - Wah.

Dadi apa sejatine - apa sing ditindakake ing kene? Kabeh katon rumit banget. Oh, iku kamera paling cepet ing saindenging jagad. Oh, ora apa-apa.

Nggih Iki kamera paling cepet ing saindenging jagad. Iki gampang banget.

Pira bagean kamera sing nyata? Aku bisa nuduhake sampeyan. Kothak gedhe kasebut yaiku kamera dhewe. Lan iki optik sing dirancang - supaya bisa digunakake. - Keren banget.

Kita asring takon ing komentar YouTube kanggo nyithak kacepetan cahya. Lan aku mesthi kudu mangsuli manawa masarakat ngerti yen kecepetan cahya meh ora bisa dingerteni lan malah kamera kita kalebu sayuta pigura per detik ora bakal nate weruh kedadeyan kaya iki. Apa kamera iki bisa syuting kacepetan cahya? Ya, iku sejatine sing bakal katon.

Contone yen aku bakal nuduhake, apa lampu bisa dawa? botol iki, suwene suwene wektu supaya lampu diwiwiti lan rampung ing kene? butuh udakara 2.000 picoseconds - cepet banget. Nggih - Cepet banget.

Dadi, kanggo pamirsa butuh milidetik, mikrosetik - Apa nano-- - nanosetik, - picosetik, femtosetik. - Ya.

Dadi kita ana ing skala skala pico / femto kanthi barang iki. - Kita pancen durung nate nindakake perkara kasebut sadurunge. - Ya Ora

Iki minangka level sing beda banget. Apa bakal nggawe eksperimen pertama? - Mesthi, ya. - Mulai nganggo botol? - Kabeh wong kudu nganggo kacamata laser. - kacamata? - Oke. - Peng: Kita duwe sawetara - Apa aku apik? - Sampeyan duwe panel sisih ing kaca tingal - Sampeyan katon kaya sampeyan - - Sampeyan katon ala.

Kayane sampeyan arep main ski nganggo obor las. Mung ...

Dadi aku mikir amarga nyoba nyoba syuting lampu, migunani kanggo mateni kabeh lampu ing kene, bener? - Ya. - Yen ora, kita mung entuk ...

Kabeh lampu sekitar kasedhiya, ya. Bener. Oke, ayo mateni lampu, ya - apa sampeyan bisa nyimpen iki kanggo aku? - Aku tetep. - Ya, matur nuwun. - Aku bungah banget.

Aku mumet karo pigura tarif iki. Kita pengin ndeleng panyebaran cahya saka sisih, dadi kudu priksa manawa cahya kasebut kasebar metu saka bidang tampilan dening molekul susu ing njero, bisa ndeleng cahya sing nyebar saka sisih. Dadi botol banyu sing isine ana susu? Dadi aku nguripake laser.

Sampeyan mung kudu ngalihake pangilon lan lensa banjur pindhah menyang macem-macem wilayah? Kita nggunakake kanggo mindhah laser. Laser gedhe banget, deleng, lampu kasebut nyentuh dhasar botol, mula botol kasebut ditrapake - apa laser kasebut kuat? - Kuat banget. Sejatine bisa ngobong kabeh kertas. - Aku bakal tetep adoh saka iku. - Yo - Wah, pancen apik tenan. - Sampeyan bisa ndeleng cahyane.

Babagan sing bakal dakkirim yaiku gambar statis kanggo referensi. Kanggo dina iki aku bakal nyoba - Apik banget. - Ya / Ya.

Maksudku, aku kelingan nalika aku seneng banget nalika miwiti syuting, kita wiwit 1.000 pigura per detik dadi 28.000 pigura per detik. - Iku mlumpat gedhe. Oke, kita wis cukup rampung karo botol banyu.

Aku pengin motret. Kaya sing sampeyan ngerteni, kita mung bisa ndeleng padhang. Waca botol lan label kasebut ana ing kana. - Ya. - Pungkasan, ing film kasebut, kita bisa uga tumpang tindih botol kasebut uga lampu - umpamane gambar nyata. - Ya / Ya.

Dadi sampeyan mung njupuk gambar ing telpon lan bisa - sampeyan bisa nindakake iku? Ya, sampeyan mung bisa nggunakake piranti lunak kanggo tumpang tindih rong prekara kasebut - Gav: Neat. - Dan: Sampeyan lagi ing foto. Aku mung ngebom botol karo foto.

Oke, ayo ndeleng botol kita. Dawane proses suwene wolung jam, suwene iki saya jenggot saya dawa. Aku uga duwe potongan rambut, ayo lunga.

Dan: Oke, sing kita waca ing kene yaiku botol kasebut biasane ditambahake. Gav: Ya, kamera iki mung ngenali lampu kasebut, kaya cahya laser bluish, mula sejatine sampeyan ora bisa ndeleng apa-apa kajaba cahya sing katon kaya iki. Banjur kita mbandhingake gambar botol kasebut.

Ing kamar kanthi mripatku sing asli kayane padhang terus, nanging ing kene kita bisa ngetutake cahya sing ngliwati botol kasebut. Kayane ora katon kaya ngono, nanging sejatine. Dan: Rusak fotone lan mulane sampeyan bisa ndeleng.

Nanging yen mung liwat udhara, ora ana sing nyatane nggambarake cahya kasebut. Gav: Ya, mung ditampilake ing botol. Iku menarik.

Meh katon kaya efek film 80an. Ya ora? Kayane kaya - kaya ana jinis memedi sing mabur menyang ruangan kasebut. Nanging sejatine entheng.

Gav: Apa ora aneh? Deleng skala. Saben pigura katon dawane sepuluh picoseconds. Lan kita mung kanthi gampang ndeleng cahya iki ngliwati botol saka kiwa menyang tengen, nanging nyatane, cahya kasebut bisa obah jutaan luwih cepet tinimbang bola. - Dan: Apa masalah mental. - Ya.

Gav: Oke, kita nembak cahya liwat susu. - Eksperimen sabanjure? - Ya. Kita ngrancang rongga khusus kanggo eksperimen iki.

Kita ngarani rongga semrawut. Nalika cahya mlebu ing growong, bisa dibayangke bola-bali kaping pirang-pirang dening kaca-kaca sing ngubengi rongga - sampeyan meh nyekel cahya ing njero - - Ya. Ya pancen.

Apa tujuane? Babagan endhog iku? Iki kanggo nggawe uap banyu sing ngubengi dhaerah supaya cahya nyebar - padha karo - - Oh, supaya sampeyan bisa ndeleng sithik - Nduwe arti. - Ya, iki cara sisteme. - Urip. - Oke, ayo nggawe 'Eksperimen'.

Suwene sampeyan sinau babagan iki? Eh, bisa uga suwene sawetara wulan kanggo mbiyantu --- suwene pirang wulan kanggo mbiyantu. - Ya. Amarga iku sistem sing rumit tenan.

Pancen rumit, ya? Aku ora bakal ngerteni. (kalorone mame) Oke, dadi iki rongga semrawut kanthi 100 milyar frame per detik. Kaya ora ana apa-apa.

Gav: Maneh, durasi artikel iki yaiku - sampeyan ora bisa mikir kepiye wae ringkese. Dan: apik tenan. Gav: Nalika ana ing kamar, katon kaya samubarang kabeh sing sumunar, nanging saiki kita bisa ndeleng pulsa cahya sing bouncing ing sekitar barang iki.

Katon kaya versi 'pong' sing aneh. Iki minangka denyut nadi laser femtosecond, mula sampeyan lagi wae nganggo laser. - Pulsa femtosecond.

Gav: Lan yen sampeyan ngaso, sampeyan bakal bisa ngerteni manawa mung cahya. Dan: Lan awujud pangilon. Aku kepengin weruh apa sampeyan pancen bisa nggawe labirin gedhe kanggo ngubengi.

Gawe labirin cilik banjur coba mlebu. - Rampung labirin paling cepet ing donya. - Ya - (trills) - Cahya.

Dan: Oh, meh tekan pojokan. Gav: Wis. Kayane hemat layar DVD ya? Dheweke mung pengin langsung menyang sudhut.

Dan: Meh - Dadi 100 milyar? - Ya. Apa kita bakal ndeleng apa rupane 500 milyar? - Oke, dadi wilayah iki sithik. - Ya.

Dadi, kita ora bisa ngadeg lan direkam kamera iki. Nanging solusi alternatif - minifigure cilik saka kita. Ngenteni, kenapa duwekku - oh demi Gusti Allah. - Saben-saben maneh. - Dadi kita bakal nyelehake ing kana. - Oke.

Dadi ing eksperimen iki, tinimbang njupuk cahya saka sisih, aku ngganti jalur balok kanggo mbuwang maneh cermin kasebut, kaca spion kasebut, lan nggunakake lensa cekung kanggo nggedhekake balok, mula njupuk ing sudhut luwih akeh babagan nyebarake cahya lumahing tokoh? Ya, sampeyan nyerang ndhuwur tokoh. Amarga kita pancen ora bisa ndeleng-ndeleng, mula ...

Yo wis Iki minangka gambar statis saka rong tokoh kasebut. Saiki aku nggawe 500 milyar pigura per detik kanthi loro utawa loro kode.

Dadi kaping pindho loro lan setengah trill santai - (kalorone ngguyu) - Bang: Ya. Aku mikir yen kita wis rampung karo sing iki. Yaiku 500 milyar frame per detik saka gambar cilik kita kanthi resolusi 549 x 439.

Materi film kasebut dimainake maneh kanthi 20 frame per detik, yaiku kanthi faktor mudhun 25 milyar.

Aku mikir yen sukses bisa foto kanthi sukses ing foto iki. Dan: Aku seneng banget nalika katon ing irung sampeyan. Gav: Oke, aku ngerti sampeyan bakal ngomong babagan iki.

Pancen - bisa dicekel ing irungku, bener? - Dan: Yo. - Gav: Narik banget kanggo ndeleng kepiye cahya kasebut nyebar ing permukaan, dudu liwat awak kita. Dan: Mangkono maneh, kabeh sing sampeyan lakoni ing kene meh padha karo awak kita karo cahya.

Dadi kamera mesthine bisa entuk lampu biru iki lan dheweke mung njupuk gambar lan menehi ganti rugi kanggo kita lan nyetel menyang pencetane. Gav: Sampeyan katon sengsara ing. Dan: Kayane aku mung ngomong sing ngisin-isini lan sampeyan mikir, 'Ooh.' - Apa kita nindakake pose kasebut? - Ya wis.

Gav: Lan sampeyan bisa ndeleng ing garis wektu manawa pass pikosetik luwih alon. beda karo setengah triliun pigura per detik. Oke, wis siap 500 milyar - dolanan bocah. - Kue jajan. - Ayo ganti. - Kabeh cara? - Yo wis. - Oke.

Ayo njupuk 10 triliun pigura per detik. Bang, kita saiki duwe kamera liyane. - Apa bener? - Ya.

Lan iki bisa nganti 10 triliun gambar per detik? Ya / Ya. Iki minangka 10 triliun pigura per detik. Yaiku kacepetan maksimum sing bisa dipikolehi.

Ing kene kita duwe conto sing ngemot susu sing diencerke, dawane sawetara milimeter. Apa mung kamera sing digoleki dawane milimeter? Ya, suwene cahya kasebut nyebar ing 30 picoseconds. Dan: Oke, wah.

Iki minangka piranti lunak sing padha kanggo nggunakake gambar ing skala wektu sing sempit banget, ana cahya minimalis sing teka liwat cahya sekitar - Dibandhingake karo laser sing kuat. - Laser, ya. - Kira-kira kabeh relatif. - Ya, luwih cerah. - Oke, keren. - Ya, kaya ngene.

Dan: Dadi skala sing luwih cilik amarga nggunakake tingkat bingkai sing luwih dhuwur kanggo intine papan lan wektu sing luwih sithik. - Yo wis. - Gav: Oke.

Iki lampu sing mbukak botol susu, 10 triliun pigura per detik. - Pramila kita teka ing kene. - Yo - Gav: Apik banget. - Ing artikel botol, lampu kasebut kayane bisa entuk kacepetan sing padha.

Nanging sampeyan kudu eling yen ukurane luwih cilik. Dadi milimeter, jarene ing kene, jarake, sadurunge sadurunge ana botol kabeh. Iki nuduhake sampeyan manawa sejatine kita ngrekam cahya sing obah ing papan cilik kasebut.

Gav: Lan saiki dadi alon banget amarga fotogetik kita duwe siji titik desimal kanggo femtosecond satus. Dan: Wiwitane nuwuhake aku. Gav: Nalika Peng nguripake laser, aku ora weruh apa-apa.

Nanging saiki kita bisa ndeleng kepriye obahé. Ing skala wektu iki, yen kita nembak peluru liwat pigura iki kanggo njupuk saka sisi menyang sisih, bakal mbutuhake pirang-pirang taun. Dan: Lan lampune terus wae, blip.

Iki pancen menehi perspektif, bener? Aku rumangsa ora ana sing nate weruh iki. Kayane nyawang dhasar jagad iki. Aku wis krungu manawa tim CalTech pancen pengin nambah kacepetan nganti frame quadrillion per detik ing mbesuk.

Rasane rada gumun yen jujur. Gav: Saiki kita kudu bali lan bali menyang atusan ewu pigura per detik. Sing ateges, atusan ewu sing nyenengake.

Matur nuwun Peng amarga nuduhake gir sing apik tenan. - Matur suwun. - Ya, matur nuwun - Matur nuwun. - Sinau akeh.

Nggih Dadi, kanggo aku iki minangka salah sawijining rekaman sing paling nyenengake. Maksude kanthi visual, mung tlapakan saka kiwa menyang tengen.

Nanging ngerti iku gampang - Dan: Aku bakal ujar manawa sejatine minangka salah sawijining perkara sing paling gedhe sing durung nate kita tingali. Aku rumangsa wis tuntas banget. Mangga dipriksa episode liyane 'Planet Slow Mo' lan gabung ing bagean loro supaya kita bakal sinau luwih akeh babagan cara kerja kamera iki.

Sampeyan uga bisa langganan yen pengin. Kita bakal seneng. Ora yakin apa aku bakal ngerti sawise bagean 2 - Kita bakal nindakake sing paling apik. - Oke.

Sopo ulang tahune tanggal 25 Maret iki?

25 Maret Ulang tahun

  • William Franklyn-Miller, 17 taun.
  • Big Sean, 33 taun.
  • Casey Neistat, 40.
  • Elton John, 74 taun.
  • Aretha Franklin (1942-2018) Penyanyi Jiwa.
  • Iann Dior, 22 taun.
  • Trinity Morisette, 18 taun.
  • Will Buie Jr., 14 taun.

Kewan roh tanggal 25 Maret iki?

Kewan roh Maret: manuk hantu.28. 2018.

Apa tegese lair tanggal 25 Maret?

Yen KAMUDinten JAMUIS ON25 Maret, sampeyan Aries isin nanging; akeh wong sing ngasilake sing paling apik kanggo sampeyan. Sampeyan bisa uga duwe bakat sosial sing fanatik lan asring kaping, dadi pusat perhatian ing pesta utawa pakumpulan sosial. Wong-wong Aria iki kreatif, mandhiri lan simpatik.

Apa tanggal 25 Maret dina khusus?

Dina Kamardikan Yunani: Dina Perayaan Nasional Demokrasi Yunani & Amerika. Dina Pengetan Internasional tumrap Korbane Budhak lan Perdagangan Budak Transatlantik. Dina Solidaritas Internasional karo Anggota Staf sing Ditahan lan Ilang. Dina Maryland - 25 Maret 2021 (Ing utawa udakara tanggal 25 Maret saben taun)

Apa sing kedadeyan tanggal 25 Maret?

Komposer Prancis Claude Debussy tilar donya ing Paris. Geni ing pabrik kaos Triangle ing New York City tiwas 146 wong, nyebabake nggawe undang-undang kesehatan lan keamanan. Perpustakaan Kongres, Washington, D. Parlemen Inggris ngilangi perdagangan budak ing India Barat Inggris.

Napa tanggal 25 Maret dadi preinan?

2021 Saben DinaPreinansing tiba ing25 Maret, kalebu:

Dina Pengetan Internasional tumrap Korbane Budhak lan Perdagangan Budak Transatlantik. Dina Solidaritas Internasional karo Anggota Staf sing Ditahan lan Ilang. Dina Internasional Lair ing Bayi. Dina Waffle Internasional.

Apa kewan roh April?

Kewan roh April yaikutawon.

Apa pratandha zodiak kanggo tanggal 25 Maret?

Wong Lair tanggal 25 Maret: Tandha Zodiak yaiku Aries. Yen lair ing tanggal 25 Maret, sampeyan dadi wong sing isin; akeh wong sing ngasilake sing paling apik kanggo sampeyan.

Sapa sawetara wong sing misuwur lair tanggal 25 Maret?

Wong lan Selebriti Terkenal Lair Tanggal 25 Maret Laz Alonso, Howard Cosell, Aretha Franklin, Elton John, Juvenile, James Lovell, Katharine McPhee, Haywood Nelson, Gloria Steinem. Alex Dorame Amerika Serikat.

Apa sing kudu dilakoni nalika ulang taun 25 Maret?

Pilihan karier sing populer adhedhasar kapribadian ulang taun 25 Maret yaiku komunikasi. Sampeyan seneng ngomong! Iki pancen mbukak akeh macem-macem arena nanging speaker motivasi bakal dadi kesempatan sing apik kanggo sampeyan lan kanggo sing ngrungokake.