Apa horoskop kanggo tanggal 14 Juni?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Horoskop Libra Jun '14

Apa horoskop kanggo tanggal 14 Juni?

Zodiak kaping 14 Juni

Dadi Gemini lair ing14 Juni, sampeyan paling seneng karo lingkungan sekitar sampeyan. Sampeyan njupuk saben kesempatan kanggo sesambungan karo wong-wong sekitar sampeyan lan sinau sing anyar. Kapentingan sampeyan akeh lan beda-beda, amarga sampeyan asring gumantung karo naluri sampeyan dhewe tinimbang tren lan mode.

Ayat Fakta Nyedhiyakake Babagan Sing Dikandhani Wulan Lair Sampeyan Babagan Januari bayi sing dilahirake ing wulan Januari dianggep wangkal lan duwe kekarepan nalika tuwuh, cenderung ambisi nalika lair ing wulan Januari, sampeyan dadi wong sing dadi wong sing Nonton lan Sinau Cara Sinau Babagan Liyane lan Babagan Dhewe Bayi ing Januari uga kepengin banget mulang wong liya lan mbantu dheweke supaya bisa nambah awake dhewe. Februari, yen sampeyan lair ing wulan Februari, bisa uga seni lan kreatif banget lan Kadhangkala mbrontak. Bab sing apik yaiku yen dheweke pancen berhubungan karo kapribadene lan ngerti apa sing dikarepake bayi Februari bisa dadi agresif, nanging uga duwe sisih sensitif sing pancen dihargai wong. Dadi luwih isin tinimbang umume wong liya nalika sampeyan lair ing wulan Maret, yaiku sing biasane sampeyan ndhelikake kepribadian sejati nganti ngerti wong sing apik banget Maret bayi seneng karo meh kabeh wong lan pengin kabeh wong bisa akur Kees ujar manawa harmoni iku penting banget. Bayi-bayi ing wulan Maret, wong-wong sing wis lair Maret dipercaya banget, sejatine Nganti kapercayane rusak, kabeh taruhan ora aktif. Bayi ing wulan April asring kuwat lan atletik, dheweke katon kaya wong-wong sing lair ing wulan April seneng banget lan dheweke kepengin banget.

Sebagéyan alesan kenapa dheweke cepet-cepet amarga golek adrenalin bayi mbesuk April biasane ora ana kentang sofa Yen sampeyan lair ing wulan April sampeyan bisa uga kudu akeh tumindak lan ngulandara sajroning urip. Akeh wong sing lair ing Mei kaya sing apik banget, dheweke nggunakake otak kiwa luwih gedhe tinimbang otak sisih tengen, sing artine luwih logis tinimbang nomer lan kasunyatan sing seneng yen ngimpi banget nalika turu uga kanggo mbesuk nalika sampeyan lair ing Mei, sampeyan nggunakake logika nalika awan lan ngimpi ing wayah wengi. Bayi Juni Juni sensitif banget, ora nesu banget karo wong sing lair wulan Juni, nanging dheweke ora bakal ngandhani.

Iki amarga bayi sing sopan banget ing wulan Juni cenderung alus -Dhiskusi, nanging amarga tenang, masarakat asring ngrungokake lan nganggep serius saran. Yen sampeyan isih bayi ing wulan Juni, sampeyan seneng nyenengake wong liya yen sampeyan pengin barang sing padha karo wong liya, yen sampeyan cenderung nyedhiyakake wong liya, yen sampeyan lair ing wulan Juli kemungkinan sampeyan bakal kebak energi yen sampeyan wong lanang seneng-seneng nongkrong karo kanca-kanca sampeyan kanggo ndeleng kepribadian sampeyan sing semangat lan nggawe dheweke seneng karo sampeyan, yen sampeyan duwe energi sing nggawe wong cedhak ngomong karo sampeyan, mung butuh wektu sedetik kanggo bali karo bayi Agustus sing lucu kebak guyon Dheweke seneng ngguyu lan seneng nggawe wong liya ngguyu. Dheweke nggunakake banyolan iki kanggo mbesengut Yen sampeyan lair ing wulan Agustus Sampeyan bisa uga pimpinan lair bayi-bayi ing Agustus nggunakake keahlian kepemimpinan kanggo bisnis September September orientasi rinci banget yen dheweke lair ing wulan September Sampeyan bisa uga sampurna, sampeyan mesthi kudu sampurna lan sampeyan ngarepake manawa saka wong sing duwe bisnis uga saka urip pribadi Bayi ing wulan September ngarep-arep banget ion kanggo organisasi lan rinci lan yen ana wong sing kekurangan, September bakal dikritik kanthi cepet Oktober Oktober, bayi-bayi iku gampang banget lan ora peduli, dheweke mandhiri banget, nalika lair ing wulan September sampeyan asring ndeleng sisih sing padhang, yen ora bisa langsung ndeleng sisih sing padhang, mula sampeyan kudu nyoba golek akeh wong, sing lair ing wulan Oktober kebak kaendahan lan nyenengake ing endi wae, amarga bayi-bayi Oktober seneng-seneng lan omong-omongan, gampang nggawe kanca ing November, yen sampeyan lair ing wulan November ana prekara sing bisa dingerteni babagan Sasi Lair Sampeyan Babagan November bayi cenderung wangkal lan ndhelik banget nalika bayi ing wulan November pancen fokus tenan Bakal Potensi Kekuwatan Yen sampeyan lair ing wulan November, kemungkinan sampeyan lair Bayi November sing cerdas banget lan duwe motivasi awake dhewe kadang ora pengin ditulungi kesalahan wong, sanajan ana wong sing menehi pitulung kanggo bayi ing wulan November, dheweke ora bakal bisa nampa. Wong-wong iki ora seneng, kajaba bisa nindakake dhewe-dhewe. Yen sampeyan lair ing wulan November, sampeyan bisa diwasa, nanging yen sampeyan kepengin dadi Desember, Bayi seneng banget lan seneng dadi perhatian nalika lagi mlebu kamar kebak wong Kabeh manungsa waé kudu dibayar yen sampeyan lair ing wulan Desember sampeyan bisa uga aktif banget ing omah nonton TV sing dudu cangkir teh Desember bayi bangga banget karo awake dhewe lan ora pengin dheweke bakal ditahan dening apa-apa nalika dikepengini, dheweke ora duwe masalah kanggo mbela awake dhewe, supaya kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki lan langganan luwih akeh kanggo sampeyan

Tandha apa sing kudu dikawinake Libra?

Paling kompatibelpratandhakaroLibraumume dianggep minangka Gemini, Leo, Sagittarius lan Aquarius. Paling ora kompatibelpratandhakaroLibraumume dianggep kanker lan Capricorn. Mbandhingake srengengepratandhabisa menehi ide umum babagan kompatibilitas.

Apa sing ana ing kosmos kanggo kita saiki, para pamirsa galak? Kita bakal nemokake tandha sing cocog kanggo para pria zodiak. Sadurunge takon karo bintang-bintang, lengganan Bestie banjur tekan lonceng notifikasi. Bantuan Dhukungan Beast kanthi nonton artikel iki nganti pungkasan, ayo goleki lintang kanggo jawaban babagan tandha sing cocog kanggo dheweke.

ARIES - Aries sampeyan minangka kupu-kupu sosial, mula mesthine sampeyan butuh wong kanthi tenagane! Sampeyan pancen jinis sing seneng urip kanthi sungu lan Sagitarius minangka tandha sing pas kanggo njaga sampeyan. Tandha Sagittarius biasane nggoleki petualangan lan ora wedi ngoyak kabeh impen sing sampeyan rencanakake bebarengan - tandha zodiak sing jujur ​​banget, lan sampeyan ora duwe wektu kanggo drama. Iki sebabe Sagittarius cocog banget kanggo sampeyan amarga nalika nerangake babagan drama, mula padha uga.

Saiki metu lan jelajahi! TAURUS - Kanggo wong Taurus, sing dibutuhake mung Taurus liyane! onsible lan sabar mung sawetara tembung sing digunakake wong kanggo njlentrehake sampeyan lan sapa sing ora pengin nalika nresnani? Sampeyan pengin wong nggawe hubungan sing solid, mula sampeyan bisa narik kawigaten wong sing pengin padha, Taurus liyane. Sampeyan katon mandhiri lan angel banget ing njaba, nanging nyatane sampeyan mung wong sing omong kosong sing durung siyap mbuwang-mbuwang wektu nalika masalah jantung. Sawise sampeyan pungkasane nglilani wong dadi wong sing lembut lan sensitif ing emosi.

GEMINI - Sampeyan apikan lan tresna banget, Gemini. Sampeyan bisa kanthi cepet adaptasi karo macem-macem kahanan lan kepengin wong sing narik kawigaten lan serba guna. dimensi.

Tandha sing sampurna kanggo jinis Gemini yaiku Libra! Dheweke sosial, kooperatif, lan uga nggawe kalem lan keseimbangan. Kembar, sampeyan bisa uga rada kasebar nalika nyoba nggawe keputusan, mula sifat Libra sing tenang iku cocog kanggo sampeyan. Libra uga bakal mangan Gemini alam sing sampeyan tresnani, dheweke seneng ditresnani! CANCER - Kadhangkala emosi Kanker bisa narik sampeyan, nanging mung amarga sampeyan ngrasa kaya ngono! Yen tresna, ora mesthi ala.

Sampeyan butuh iwak sing cocog banget karo sisih romantis sampeyan (deleng wengi spontan lan pratandha kasih sayang spontan). Kanker, sampeyan bisa uga rada dramatis, dadi sampeyan butuh wong sing apik sanajan ora duwe drama. Pisces cocog banget karo emosi lan perasaan wong liya, dadi sampeyan ora bakal rumangsa mbenerake tumindak sampeyan karo Pisces. Sampeyan bisa nyetel emosi kanthi gampang yen mbutuhake wektu.

LEO - Leo, sampeyan bisa nuntut. Sampeyan minangka pimpinan lair kanthi kapribaden gedhe, nanging sampeyan uga rada romantis tanpa pengarep-arep. Sampeyan bisa kanthi gampang tresna karo wong sing nyukupi kabutuhan katresnan lan kekaguman, Sagittarius utawa Libra, nanging Gemini minangka wong sing ora mung ngerti sampeyan, nanging uga nantang sampeyan.

Sampeyan ora nggoleki wong sing pengin ngganti sampeyan, lan kanthi Gemini sampeyan ora bakal ngrasakake tekanan kasebut. Nanging, sampeyan bakal menehi inspirasi saka kreativitas lan kecerdasan Gemini, Gemini uga paling ngerti babagan kabeh tandha zodiak, lan amarga sampeyan wis kenal wong liya, luwih becik uga ana wong ing pojokan lan siji Papan pangerten teka. VIRGIN - Virgo lanang butuh wong sing muji lan uga cocog karo cara praktis tumrap urip.

Iki tegese Capricorn cocog banget karo sampeyan, Virgo! Kita ngerti, ngerti manawa praktis dudu tembung sing paling romantis kanggo nggambarake sesambetan. Nanging yen masalah jantung, pancen sampeyan sing nggawe. Sampeyan minangka Virgo sing kerja lan sampeyan butuh wong sing cocog karo panjaluk sampeyan.

Capricorn narik kawigaten wong sing ora sopan lan wicaksana, kaya sampeyan, Virgo. Kanthi pasangan kerja sing akeh, sampeyan bisa nampa apa wae sing bakal ditemtokake lan menang kabeh tujuan kanthi bebarengan. Libra - Wong Libra pancen kompatibel karo kabeh wong.

Dheweke grapyak banget lan grapyak, nanging ora ateges percikan api bakal nggawa sampeyan kanthi saben tandha. Sapa sejatine sampeyan duwe gandhengane yaiku Aquarius. Sampeyan cerdas, asli, lan seneng stimulasi perusahaan kaya sampeyan Libra! Aku ora bakal dibelenggu, lan wong Libra ora duwe niyat tetep ing panggonane, kepengin urip sing nyenengake kanthi acara sosial lan golek gaweyan sing cerdas.

Kalorone ora bakal bosen siji lan sijine lan ora mung bakal ngrasakake petualangan sing nyenengake, nanging uga bisa ngrangsang obrolan. SCORPIO - Wong Scorpio bisa dadi kuat banget lan mulane dheweke butuh wong sing ngerti lan sapa sing luwih akur tinimbang kepribadian kaya sampeyan! Sampeyan butuh Scorpio liyane sing ora wedi nalika tresna. Wong sing ora kompromi karo apa sing dikarepake lan bakal seneng karo sipat misterius sampeyan.

Sampeyan bakal seneng-seneng ngrampungake masalah bebarengan lan ngguyu kabeh lelucon rahasia sampeyan. Sampeyan pengin banget wong sing setya kaya sampeyan karo Scorpio lan bareng karo wong sing duwe nilai mung bakal nuwuhake rasa tresna sing sampeyan tresnani. Sampeyan bakal duwe romansa sing kuat lan sesambetan kreatif banget supaya wong liya ora ngerti yen sampeyan bakal ngormati kekarone.

Sagittarius - Wong Sagitarius butuh wong sing njaga perhatian. Dheweke nambah akeh sesambetan lan ora nate mboseni, mula bisa dingerteni yen pengin wong uga nindakake perkara sing padha. Iki jenis katresnan sing khas kanggo Aries.

Sekilas, bisa uga ora cocog banget, nanging sampeyan butuh siji lan sijine. Sagittarius lan Aries bakal saling pujian ora kaya pasangan liyane ing zodiak lan sanajan ora ana jaminan suwene suwene, intensitas lan komparatif bisa dadi gaib. Kadhangkala katresnan sing kaya ngono bisa ngobong banget lan bisa dadi jinis romansa sing akeh, nanging yen sampeyan sakloron ana ing papan sing pas lan siap siyap kanggo jangka panjang, kemungkinan bisa uga ora ana enteke.

CAPRICORN - Tipe Capricorn sing mandhiri level level, kudu ana sing seneng apresiasi lan kerja keras, tegese Virgo minangka tandha sing cocog kanggo sampeyan. Nalika Virgos liyane krasa adhem banget, Capricorn pancen sing digoleki karo Virgo. Sampeyan bakal ngregani kekarepane dhewe-dhewe nalika kerja keras lan sampeyan bakal entuk mupangate bebarengan.

Virgo bakal nggawe sampeyan sibuk Capricorn lan bakal nggawe sampeyan pengin dadi versi paling apik maneh. Kalorone minangka pratandha faktual lan pancen ora mbuwang-mbuwang wektu, utamane dhewe! Yen sampeyan sakloron nyambut gawe kanthi tenanan, sampeyan bakal bisa nggawe prekara sing bakal ditemtokake. Hubungan sing bisa dibanggakake karo sampeyan loro.

AQUARIUS - Pria sing ana ing sangisore tandha zodiak Aquarius butuh wong sing menehi kebebasan dadi wong sing dikarepake lan menehi wektu sing paling dibutuhake kanggo awake dhewe. Iki ora bakal dadi masalah kanggo Gemini sing peduli lan ngerti. Nyatane, dadi Gemini minangka tandha sing uga butuh wektu kanggo pencet.

Dikenal amarga terus mlaku dhewe, Gemini seneng nggawe hubungan sing pancen unik lan menarik. Akuarius, sampeyan bisa uga angel maca sawayah-wayah, nanging kanggo Gemini sing gampang ngrawat, iki ora bakal dadi masalah. Nduwe Gemini ing urip Aquarius bakal dadi hadiah, lan hubungan sampeyan bakal dadi kekaguman lan rasa hormat.

PISCES - Pria Pisces minangka salah sawijining pratandha sing paling intuisi kanggo zodiak, pratandha sing angel digunakake kaya Scorpio. Dheweke misuwur minangka misterius, nanging Pisces bakal dadi salah sawijine wong sing ngerti tenan Scorpio sing misterius lan bakal nyembah sampeyan. Scorpio kudu nantang emosi lan intelektual, uga butuh wong sing siyap kanggo rencana apa wae sing bisa ditindakake, lan Pisces minangka tandha banget yen sampeyan bakal siyap nampa apa wae sing bisa disiapake saka Scorpio.

Nyatane, iki minangka salah sawijining bagean favorit ing Scorpio! Nafsu urip lan tresna sampeyan saka tumindak sing hebat bakal nggawe sampeyan tiba susah lan cepet. Kepiye kahanan bintang-bintang sampeyan saiki? Apa sampeyan wis wareg karo asil maca saiki utawa kaget karo apa sing sampeyan temokake? Ayo ngerti tandha zodiak sampeyan ing komentar ing ngisor iki.

Apa Libra kenceng karo dhuwit?

Poundstresna kemewahan. Dheweke bakal ngentekake akehdhuwitlan ngubengi barang-barang sing apik banget lan kayane terus rame amarga katon. Dheweke seneng apa wae kelas mewah lan kelas.Poundskerja keras kanggo nyenengake wong liya, iki uga ditindakake dening wong liya.

libra introto cekak amarga ana ing tengah-tengah timbangan tandha ngomong babagan moderasi keseimbangan lan cara tengah sing dikenal minangka mediator sampeyan mesthi gelem kompromi lan nemokake cara supaya kabeh wong seneng kemampuan alami iki kanggo ngadeg ing tengah lan ndeleng pilihan, nggawe sampeyan dadi mitra, karyawan, utawa pengusaha sing dihargai, sampeyan duwe kemampuan kanggo nentremake konflik lan perselisihan minangka perkara sing sampeyan sengit banget, mula sampeyan bakal nindakake kabeh cara supaya lingkungan sekitar sampeyan harmoni lan tentrem uga apik. Iki minangka landasan urip Libra atipikal sing bisa uga kudu dieling-eling yen pasif banget nalika sampeyan ngupayakake golek dalan ing kahanan sing angel lan bali menyang wong sing disenengi amarga sampeyan ngupayakake sampeyan. Tandha sampeyan uga dikenal minangka tandha katresnan lan sampeyan arang tanpa pasangan, sanajan iku kanca sing paling sampeyan tresnani, duwe kanca kanggo nuduhake apa wae, urip katon kepenak banget yen sampeyan dhewe, sampeyan bakal nindakake kabeh sing bisa. rencanakake kegiatan luang kanggo nikmati pesona lan kaendahan sosial sing apik nggawe sampeyan dadi kanca sing disenengi ing kabeh cara lan ora bakal kekurangan perusahaan, sing nambah daya tarik sampeyan kanggo kaendahan penting banget kanggo tandha sampeyan ing lingkungan sampeyan lan kanthi cara sampeyan ngupayakake supaya bisa nggawe swasana sing kepenak supaya bisa diisi karo seni utawa obyek sing enak sing rapi nganti sandhangan sampeyan dhewe kaya Libra. Sampeyan asring diarani tandha zodiak sing paling apik, sing asring banget sejatine sampeyan apik banget, sampeyan uga mangan cara nggedhekake tampilan lan nggawe identitas sing apik banget kanthi sandhangan sing apik lan apik.

Sampeyan pengin urip miturut prinsip kaya sing sampeyan bisa lan misuwur amarga sampeyan bisa tumindak kanthi adil. Sampeyan seneng moderat lan ora seneng ngiringake timbangan ing sisih lorone, ora preduli apa kahanane, amarga sampeyan tetep nggunakake pilihan kanggo nggoleki lan goleki wong sing imbang, matur nuwun amarga ora mutusake keputusan nanging biasane sampeyan mung pengin nggawe lan butuh informasi sing paling apik sadurunge bisa nggawe sampeyan bisa nggunakake keputusan sing apik banget ing kabeh kahanan lan ngatur keputusan kanthi taktik lan diplomasi. Sampeyan seneng debat sing apik lan bakal mesthi bisa ndeleng loro-lorone kahanan lan kanthi adil asil sing mupangat kanggo kabeh wong Unsur LibraElemen sing tanggung jawab kanggo librathair isair sampeyan bisa dibandhingake karo angin musim semi sing manis, udara minangka elemen sing mrentah pikiran lan komunikasi lan sampeyan bisa kanthi gampang ngobrol karo sapa wae babagan apa wae sing sampeyan seneng ngrungokake macem-macem poin ndeleng topik kaya Libra, sampeyan bisa ngatasi masalah sing angel kaya politik utawa agama kanthi delicacy sing gedhe, mbahas sampeyan ora ngetrapake driji sikil sapa wae lan mbuktekake tahap iki kanggo debat sing apik Sampeyan uga rasional nalika dikuasai dening udara lan sampeyan bisa uga analitis kaya kabeh pratandha udhara, nanging sifat ytis anal sampeyan arang asring nyebabake rasa wedi. Sampeyan nyuda gegayuhan intelektual sampeyan kanthi suka cita fisik sing bakal mbantu sampeyan nemokake keseimbangan orafrodit ing mitologi Yunani planet iki mrentah katresnan lan sesambungan kreatifitas seni kecantikan uga duwe nilai lan kadang-kadang kelimpahan planet iki kanggo tandha sampeyan bakal mbantu ngakses katresnan. supaya gampang digoleki lan duwe bakat kanthi kreatif, bisa uga malah sugih, amarga venus yaiku rasa seneng sampeyan minangka wong sing trampil banget nglakoni urip sing rumangsa imbang ing antarane kerja lan wektu luang, mula bisa nyenengake, nanging sampeyan jarang nggunakake timbangan sing misuwur supaya sampeyan bisa kanthi gampang nglampahi dhuwit, mula mbutuhake kuwatir babagan apa sing dikarepake ing planet iki, nggawe sampeyan ora genah lan biasane populer karo kabeh wong, mula sampeyan bakal mikir yen teka Kadhangkala dangkal lan urip mung kanggo rasa seneng Libra nglairake Opal sing apik yaiku batu lahir sing makili tandha sampeyan Ndhuweni untu tengen Venus lan mbantu nguntungake sampeyan kuwalitas khusus sampeyan bisa mbantu sampeyan nuwuhake rasa tresna, kaendahan, lan kabungahan sajrone ngerti kabar sampeyan, supaya sampeyan ora ketinggalan artikel kanthi nganyari, nyoba njaga keseimbangan minangka salah sawijining kekuwatan sampeyan sing paling apik kanggo ndeleng kabeh pihak masalah lan mesthi nggawe solusi sing cocog kanggo kabeh wong supaya bisa kompromi lan adil, minangka katrampilan langka sing nggawe hubungan sampeyan rukun lan nyenengake uga dadi skill sing gampang ditindakake kanggo nggarap Sampeyan Mripat kanthi kreatif banget bisa dadi kekuwatan sing luar biasa sing bisa digunakake kanggo karir gambar sampeyan dhewe lan gampang dadi bakat sing nggawa sampeyan maju ing kabeh bidang lan sampeyan mung ngerti kepenak Rasane, Apresiasi lan Nilai sing apik Ngapresiasi pesona iki lan kecanggihan sosial iki bakal mbantu sampeyan nggawe akeh hubungan sing penting lan penting ing urip sampeyan.

Tantangan Kecenderungan sampeyan kanggo nimbang kabeh pilihan bisa uga dadi pajeg ing mesin wektu iki lan nyelehake sampeyan ing papan sing durung padhang lan tundha Penting, sampeyan kudu sinau kanggo ngandelake keputusan sing mesthi apik Pilihan sing salah Sampeyan bakal kepincut karo wong liya nyebabake nesu supaya sampeyan bisa uga kudu sinau ndhisik dhewe dhisik tinimbang sesambungan, sesambungan kasebut bakal pungkasane nandhang susah yen ora, lan pungkasane sampeyan bisa dadi wong sing seneng banget karo kabegjan lan kabecikan supaya sampeyan bisa urip kanthi nyata tingkat superfisial, aja nyelehake sampeyan kanthi luwih jero Ngindhari rasa ora nyaman bisa nyebabake sampeyan dianggep katresnan lan seksualitas dangkal utawa malah dangkal kanggo Libra tandha sampeyan pancen urip saka katresnan Libra, sampeyan urip lan narik sesambetan romantis lan ngolah sampeyan ngrayu tresnane mbesuk kanthi apik lan sampeyan uga ngerti kepiye carane nampa sampeyan tresna kabeh tandha katresnan saka wayah surup mlaku-mlaku bareng Nedha bengi sing enak lan piknik ing srengenge Yen sampeyan cedhak karo kekasih sampeyan, sampeyan bakal rumangsa aman lan aman, sampeyan bakal terus maju lan luwih, mangga pasangan, panjaluk sampeyan bisa uga cukup dhuwur lan sampeyan ngarepake kesetaraan lengkap ing kabeh, Hubungan sing ora seimbang yaiku hubungan sing ora bakal sampeyan suwene, sampeyan ora bakal ngidini obsesi, lan pasangan sing sampurna kudu ora apa-apa kanthi cenderung main sampeyan uga bisa ngarep-arep keadilan nalika seksi 'Sampeyan dudu mitra sing ora bali kesenengan utawa mung egois, sampeyan uga bisa dadi sensual banget, nanging sampeyan kudu tetep pikiran luwih dhisik lan supaya mitra kanthi intelektual ngrangsang sampeyan supaya bisa obah kanthi fisik. Kanca lan Kulawarga Libra Sampeyan pancen ngurmati kekancan Libra, lan sampeyan luwih seneng klambi sampeyan. Hubungan On-One Sanajan Sampeyan Ora Entuk Kroasia Yen sampeyan luwih seneng ngobrol karo kanca sing paling apik, sampeyan bakal nglampahi akeh wektu karo dheweke, sampeyan bisa uga duwe kanca sing cedhak banget, sawetara kanca liyane sing ora cedhak , lan akeh kenalan kanca sing rumangsa asring dihargai lan sampeyan seneng ngrusak dheweke kanthi metu karo kanca lan menehi hadiah sing dipikirake.

Sampeyan pancen apik banget karo kulawarga sampeyan lan jarang melu konflik sing padha karo sedulur utawa wong liya sing biasane dadi mediator ing kahanan sing ora nyenengake anggota kulawarga asring ngandelake sampeyan kanggo menehi kompromi sing bakal bisa dilakoni selawase, sampeyan minangka wong tuwa sing tresna kabeh wong lan arang ngisin-isini anak sampeyan kanthi komentar sing isin utawa klambi sing aneh ing omah sampeyan minangka oase kaendahan sing disenengi karo kanca-kanca uga Karir Libra lan Dhuwit Sampeyan minangka mitra negosiasi sing apik banget lan apik banget karo wong-wong sing karir sampeyan asring melu sampeyan kahanan sing kudu ngatasi kepribadian sing bisa ngatasi kahanan sing anget kanthi pesona sing utuh lan bisa adol saka paket lelungan nganti produk Kecantikan, sampeyan asring banget trampil ing industri kreatif kayata desain utawa uga mode kaya sampeyan seneng nggawe barang sing apik nalika golek dhuwit sampeyan bisa boros amarga sampeyan seneng barang sing apik ing omah lan lemari klambi asring apik kanthi kaendahan iful Obyek diisi, ora ketompo kepiye sampeyan ora bakal bisa lunga adoh lan bisa uga ngirit. Sampeyan bisa entuk gaji kanthi gampang, mula dhuwit asring ora dadi masalah. Ilmu sing paling cocog karo Libra. Sampeyan bisa urip subur ing sesambetan, nalika ana wong sing ngremehake sampeyan lan nganggep sampeyan kaya wanita sejati, sing diarepake ora sopan lan apik banget lan ora sabar karo pacangan sing males. Katon lan rasane apa sampeyan uga wong sing penting banget ngurus awake dhewe lan bangga karo penampilane bakal nyenengake sampeyan kabeh.

Sampeyan uga butuh wong sing cerdas, sing bisa ngrangsang mental, wong sing seneng nglampahi akeh wektu karo sampeyan. Tugas sampeyan kabeh dikoordinasi karo Aquarius sing apik, Leo sing setia, Aries sing seksi, Gemini sing wicaksana sing paling apik sekaligus The Libra minangka pria Libra. Sampeyan asring diarani wanita klasik pria sing genit lan apik banget Sampeyan katon apik lan tumindak kaya umume wanita Kurang lutut Sampeyan butuh wanita sing manteb ing ati nanging ora butuh sampeyan. Sampeyan pengin wong sing romantis lan gelem nglampahi akeh wektu kanggo kegiyatan sing nyenengake bebarengan. Kecantikan lan otak uga penting lan sampeyan ngurmati wanita sing rapi, mitra sing sampurna yaiku leo ​​sing apik sing apik lan Sagittarius dadi iwak kembar sing cerdas chedu

Kepiye carane akeh Libra mati?

Poundsminangka wong sing ora yakin kaya kitakabehngerti Dhewekebakal palingkamungkinaningamarga mikir dawa banget babagan njupuk keputusan. Yaikupalingkamungkinan bakal entuk bantahan online singbisanyebabake pati misterius kasebut.18. 2019

Sampeyan tilar donya. Ala banget. Sayange, sampeyan durung siyap maju, dadi sampeyan mutusake kanggo sawetara wektu lan ngawasi awak fisik sampeyan kanggo rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Amarga sampeyan isih enom lan pati luwih ora diarepake, sampeyan butuh otopsi.

Iki sebabe sampeyan nemokake manawa awak luwih becik disimpen ing beku ing kamar mayat ing ruang bawah tanah rumah sakit lokal.

Sampeyan nonton kanthi minat nalika dokter njupuk awak metu saka beku lan nyiapake kanggo otopsi. Sampeyan miwiti karo ujian njaba lan golek tandha-tandha sing cilaka utawa perawatan medis anyar lan nulis tandha-tandha identifikasi kayata freckles lan tato sampeyan. Dokter masang topeng rai sing aneh kanggo miwiti ujian internal, sing sampeyan temokake rada ndhuwur nganti tekan gergaji.

Dokter bakal nggunakake gergaji kanggo ngethok weteng sampeyan, saka balung kemal nganti sternum, lan ngethok iga kanggo mbuwang rongga dada. Paling ora, dheweke ngati-ati supaya ora ngethok banget supaya wong sing ditresnani ora kudu ndeleng bukti otopsi nalika pemakaman sampeyan. Aja mandheg nonton dhokter mbusak organ siji-siji supaya bisa mriksa siji-siji.

Sampeyan bakal makarya ing telung blok, diwiwiti karo area dada. Kaping pisanan, sampeyan ngilangi paru-paru lan jantung sampeyan, banjur ngeculake kulit menyang dagu supaya bisa mlebu ing ilat lan tenggorokan sampeyan tanpa ana tandha sing katon. Um, matur nuwun, aku ...

Sabanjure, dheweke ngilangi ati, pankreas, weteng, lan ginjel, lan pungkasane, njupuk ginjel, kandung kemih, usus, lan organ reproduksi sampeyan. Saiki awak sampeyan minangka growong kosong, dhokter ngowahi perhatian marang organ sampeyan lan mriksa siji-siji. Nanging, sampeyan bakal angel nggatekake apa sing kedadeyan ing bangku nalika awak mung ana sing kosong ...

Dokter ora nemokake kerusakan nyata ing organ sampeyan, mula sampeyan njupuk conto kanggo dianalisis kalebu skrining toksikologis. Sawise sampel disiapake, dhokter bakal kanthi tliti nuntun organ sampeyan bali menyang awak, kira-kira ing endi papane, banjur tliti kanthi tliti. Sampeyan rada kaget ndeleng manawa dheweke uga ngresiki awak sampeyan kanggo mbusak bukti post-mortem, lan malah ngumbah rambut kanggo sampeyan! Pungkasane, dokter ngrampungake laporane lan masrahake awakmu menyang omah pemakaman.

Loro perawat teka kanggo ngeterake awak sampeyan menyang pamakaman, dheweke nggawa awak sampeyan ing usungan lan nggawa klambi lan efek pribadi. Sampeyan wis lega amarga dompet sampeyan nggawe dudu barang sing disentuh ing kanthong, nanging banjur 'Hei!' Kandhane salah sawijining abdi. 'Wong iki duwe pass metro kebak ing kanthong! Mesthi paling ora regane sèket dolar.

Aku bakal tetep - ora kaya dheweke bakal kangen! 'Wong loro kasebut ngguyu nalika muter awak lan barang-barang kanggo mobil sing nunggu. Sawise drive sing apik banget, sampeyan ngetutake jisime menyang omah pesarean lan sekitar mesin pembeku liyane. Sapa sing ngira pati pancen hebat banget! Sampeyan kudu luwih becik - iki omah sampeyan nganti asil otopsi wis rampung.

Pati bisa didaftarkan lan embalming sampeyan bisa diwiwiti ...

Sakedap mengko - ora yakin yen wis pirang-pirang jam utawa pirang-pirang dina, wayahe rada aneh nalika sampeyan wis mati - awak ditarik metu saka lemari es maneh lan dilebokake ing meja ing kamar embalming omah pemakaman. Direktur pamakaman teka karo tukang embalmer lan ngobrol babagan pengaturan panguburan sampeyan. 'Tur umum ing rong dina, mula kita kudu embalming kanggo tur kulawarga pribadi sesuk sore,' ujare direktur pemakaman. 'Ora masalah,' ujare embalmer. “Apa sampeyan kandha yen embalming ora perlu, apamaneh? Aku mung bisa nyelehake dheweke menyang es nganti ndeleng lan nyelehake setelan plastik ing sandhangane supaya ora bocor.

Luwih murah, luwih-luwih yen sampeyan arep ngobong dheweke ... ”“ Mesthi ora! ”Kandhane petugas. 'Aku ora bisa ngerteni - iku bakal ngrusak kita!' Kalorone ngguyu apik nalika nonton kanthi nesu. Amarga ora akeh sing bisa sampeyan lakoni, mula dadi memedi, mula pungkasane sampeyan bisa nonton proses embalming.

Sampeyan uga ora seneng swara 'seeping away'.

Kaping pisanan, embalmer bakal mbuka awak banjur ngresiki kanthi semprotan disinfektan. Rigor mortis wis disetel lan nggawe kabeh anggota awak kaku lan angel diatasi, dadi luangake wektu kanggo pijet anggota awak kanggo olahraga. Banjur dheweke nggawe sayatan cilik ing pangkal paha lan ngisi formaldehida ing awak lan kaget banget nalika ndeleng awak mula pluk lan dadi luwih warna - sampeyan sejatine katon luwih nyata.

Serem ...

Sabanjure, embalmer nggawe potongan liyane, ing ngisor iki ing balung balung mburi sampeyan, lan masang alat sedhot logam sing diarani trochar menyang sistem pompa menyang rongga dada. Dheweke nonton kanthi medeni nalika mbukak lawang. gunakake Ochar kanggo tusukan lan cairan cairan saka saben organ - kalebu kandung kemih lan usus.

Yuck! Untunge, tukang embalmer nganggo sarung tangan lan topeng, lan sistem nyedhot ora kuwat mula ora ana cairan sing bisa kontak karo embalmer. Sawise awak sampeyan kosong, alat embalming bakal diisi maneh karo liter cairan, sing bakal gawe jenuh ing organ sampeyan lan ngombe ambune ora enak. Saiki yen embalming wis rampung, saiki wayahe nyiyapake awak sampeyan kanggo kontemplasi sampeyan.

Sampeyan kesulitan nonton tukang embalasi irung lan tenggorokan sampeyan nganggo katun supaya ambune utawa cairan ora bocor, nanging yen ndeleng mripat garing sampeyan luwih elek! Nanging, iki minangka langkah penting lan yen ora bisa nyebabake cairan bocor saka mripat sampeyan. apa sing katon kaya nangis kanggo kulawarga sing medeni! Sawise garing, tutup plastik bentuk sabit dilebokake ing ngisor kelopak mata sampeyan supaya ora ambruk ing tengkorak, lan kelopak mata ditutup, nanging asor pungkasan nalika siyap nutup awak Sawise ngresiki kanthi lengkap, , klambi pertama sing dienggo yaiku popok diwasa! Iki kanggo nglindhungi peti mati lan sandhangan sampeyan - apamaneh sing sampeyan tresnani - saka bocor, nanging iki ora gampang digawe nonton! Paling ora, nanging paling ora, rambut sampeyan ditata, rambut ing irung lan kupinge ditata, make up ringan, lan awak sampeyan dimanjakan karo manikur pungkasan! nganggo setelan sing paling apik lan sampeyan kudu ngakoni yen sampeyan katon apik kanggo wong sing wis mati! sawise godhong embalmer, loro abdi mlebu kamar nggulung keranda ing wadhah rumah sakit - dheweke iku bus licik - Pass Pass - nanging sampeyan ora kenal liyane.

Katon rada ora nyaman amarga cedhak karo awak sampeyan, mula sampeyan nggawe kesimpulan yen mesthine anyar. Kecurigaan dheweke dikonfirmasi sawetara menit mengko nalika Pencuri Bus Pass manthuk ing peti mati lan ujar, 'Oke, bocah anyar, bukak tutup supaya kita bisa mbukak.' Wong anyar nyedhaki pethi sampeyan lan njaga supaya tetep mripat ing awak kaya separo ngarepake sampeyan lungguh menit.

Nalika dheweke ngulungake tangan kanggo mbukak peti mati, tutupe mabur mbukak lan awak ngadeg lan nyedhak. Dheweke mlaku metu saka ruangan lan njerit mejahi rajapati lan sampeyan rumangsa dheweke ora bakal bali maneh. 'Apa sampeyan ndeleng dheweke mlaku! Wedi tenan! ”Kandhane wong sing lungguh ing pethi sampeyan, sing saiki sampeyan kenal minangka perawat liyane saka rumah sakit. “Aku ngerti dheweke ora cocog karo tugas iki.

Ayo enggal mari, ”ujare sing liyane. 'Oke, metu lan tulung aku karo dheweke' Pungkasane, dheweke kanthi ati-ati nyelehake sampeyan ing peti mati lan nggawa sampeyan menyang ruang tamu. Sampeyan duwe layanan sing apik kebak kulawarga lan kanca-kanca lan sampeyan seneng ndeleng manawa dheweke ngrampungake.

Nanging sampeyan isih durung siyap maju. Sampeyan wis nate krungu desas-desus banget babagan kedadeyan ing krematoria, mula tinggal ing awak sawetara wektu banjur delengen dhewe. Sawise nitih mobil liyane, peti mati sampeyan teka ing krematorium. Buruh krematorium njupuk kertu nomer saka peti sampeyan lan dilebokake ing papan ireng ing jejere kompor gedhe.

Dheweke ngerti yen kanthi cara iki dheweke ngerti sisa-sisa sing ana ing ujung liyane. Operator mbukak peti mati lan mriksa awak sampeyan, sampeyan ndeleng dheweke ngelingi jam tangan banjur ing jam. nonton Orror nalika dheweke condhong lan njupuk dheweke saka awak! 'Sepira kerepe aku kudu ngandhani dummy iki ing pamakaman supaya njupuk jam tangan sadurunge dakwenehake! Apa sampeyan ora ngerti manawa batere jam ing cremator bisa njeblug? ! ”Sampeyan rumangsa luwih sithik, nanging sampeyan wis tekad bakal ngawasi jam tangan wiwit saiki.

Ora akeh sing bisa ditindakake ...

Operator miwiti cremator kanthi nguripake bensin lan dadi ruangan dadi ruangan nganti pitung atus-seket derajat Celcius. Nalika komputer ngawasi sistem, sampeyan bakal ndeleng layar sing kebak waosan kanggo suhu, emisi, lan tingkat oksigen, nanging ora ana artine apa-apa. Dheweke ngerti iki mesthine minangka proses sing luwih rumit tinimbang sing sampeyan kira, sadurunge sampeyan ngerti kremator wis siyap, iki bagean sing sampeyan kuwatir - sampeyan wis krungu crita direktur pemakaman sing nyolong lan adol maneh peti mati! Nanging rasa wedi sampeyan bakal cepet nalika sampeyan krungu operator ngomong karo asisten dheweke nalika mbukak awak sampeyan - tong lan kabeh - menyang oven: 'Aku seneng kulawarga wong iki ora nyimpang ing peti mati.' lan entuk salah sawijining kothak karton, 'jarene. 'Prekara kasebut pancen ora efisien.

Kayu saka peti mati diobong dhisik, sing mbantu nggawe lingkungan panas lan pembakaran sing sampurna kanggo ngobong efisiensin lan uga ngobong. '' Dadi, 'dheweke nutup lawang kremator. 'Iki pancen cilik, mula ayo butuh wektu udakara sajam. 'Sawise sak jam, operator bali kanggo mriksa kemajuane.

Dheweke ngintip liwat jendhela ing sisih sisih kamar lan ngumumake yen proses kremasi wis rampung. Sampeyan ora bisa nolak nyawang dhewe, nanging sing bisa dideleng yaiku awu abu sing mencorong. Operator mateni mesin lan nuli asisten tugas sing ora bisa diresiki yaiku nyuwek sisa-sisa.

Sanalika mesin wis adhem, asisten kasebut nyingkirake sisa-sisa nganggo garu baja dawane limang meter liwat bolongan ing lantai krematorium lan menyang wadhah kanggo adhem. Pungkasane asisten p Dheweke nggoleki wadhah kanthi wadhah sing wis digawe adhem lan mbusak bagean-bagean logam sing ditinggalake saka pethi. Yen wis rampung, sampeyan bakal sok dong mirsani yen isih ana campuran gedhe lan sampeyan bakal kuwatir yen dheweke gagal sawetara engsel utawa sekrup.

Bali kanggo mriksa sisa-sisa. 'Pakaryan sing apik, dakkira duwe kabeh. Kayane kita duwe potongan fragmen balung, bisa uga ana sepotong balunge pinggul utawa balung.

Sing diarepake - balung sing luwih gedhe ora mesthi rusak padha, lan balung enom iki pungkasane kuwat. Aja kuwatir, cremator bakal ngurus sampeyan. ”Sampeyan meh ora duwe wektu kanggo ndhaptar warta sing nggegirisi iki nalika asisten nggawa tong sampah karo jenazah sampeyan menyang cremulator. grinds malah awu lan nyaring potongan sing ora katon luwih gedhe.

Yen cremator wis rampung tugas, sisa-sisa sampeyan bakal ditransfer menyang guci dekoratif sing wis dipilih sedulure, lan papan d bakal dijupuk ing kamar panyimpenan. Sampeyan lega banget amarga ndeleng yen jam sampeyan ana ing jejere guci - paling ora jam ilang! Amarga wareg manawa awak sampeyan wis ditambani kanthi bener lan bab, pungkasane sampeyan milih wektu kanggo lunga lan nyayakake wektu liyane kanggo nggoleki apa sing ditawakake sisih liyane. Jiwa sampeyan wis tentrem saiki sampeyan ngerti babagan rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Dadi, apa sampeyan mikir babagan rahasia pemakaman kasebut? ora pengin sampeyan ngerti? Apa sampeyan paling kaget nalika nyiyapake mayat kanggo pemakaman? Pesthekake lan wenehake babagan rahasia babagan panguburan ing komentar! Luwih becik priksa artikel iki kanthi irah-irahan Apa sing Sadurunge Sadurunge Mati? Bakal nggawe rahasia ruang pamakaman kaya sing paling ora kuwatir! Utawa, sampeyan luwih milih artikel liyane iki.

Apa wae, klik siji saiki anggere sampeyan isih bisa urip!

Sing kudu dikawinake Gemini?

Tandha sing paling kompatibel karoGeminiumume dianggep minangka Aries, Leo, Libra lan Aquarius. Tandha paling ora cocog karoGeminiumume dianggep dadi Virgo lan Pisces.

Apa Geminis setya?

Geminiperjuangan kanggo nindakake amarga flakiness sing, nangingGeminiiku arang bangetsetyanalika dheweke nemokake mitra sing pas. Elinga manawa komunikasi kanthi jujur ​​karo aGemini; dheweke luwih cenderung tetep yen sampeyan crita babagan perasaan sampeyan.1. Taun 2020

Sapa kanca jiwane Libra?

Gemini pancen hebatjodhokanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut. Iki uga ora dadi masalah kimia kanggo wong loro iki amarga percikan api bakal mabur nalika emosi nyambung lan komunikasi.6. Taun 2020

Apa Libra apik karo dhuwit?

Libra cenderung dadi loman, nangingkemurahane yaiku amarga kepengin disenengi wong liya. Dheweke nyoba tetep nglacak dhuwite, nanging prekara sing mesthi ana lan pungkasane mbuwang. Dheweke mesthi rusak saben pungkasan wulan. Nanging dheweke nggawe dheweke seneng yen bisa nulungi wong liya utawa nindakake seneng-seneng.6. 2021.

Apa Libra bisa dadi sugih?

NalikaLibrabisa dadi siji-sijine tandha kanggo nggawe dhaptar iki sing ora ditemtokake karo unsur bumi, Business Insider nglaporake ing taun 2019 manawa ana luwih akeh miliarderPoundssaka tandha liyane. Nanging, iki ora nggumunake bangetPoundsPlanet sing mrentah yaiku Venus, dewi dhuwit lan kemewahan.2. 2021.

Apa Libra apik karo dhuwit?

Libra.Poundsyaikuapiknalika ngiritdhuwit. Dheweke ngerti carane menehi hasildhuwitlan cukup ngirit supaya bisa urip kepenak. Dheweke dudu pembeli sing impulsif lan asring sing paling tanggung jawab ing ruangan kasebut.27 2020.

Apa horoskop kanggo Libra ing wulan Juni?

keadilan, simpati, harmoni lan Gangguan sing ora sithik bakal njupuk sampeyan wulan Juni. Sampeyan bakal nemoni masalah karo manajemen wektu, lan ora gampang musatake kanggo kerja. Prekara sing wis suwe sampeyan tindakake uga bakal muncul, lan wedi yen ora rampung kabeh wektu bakal nggawe Libra ora seimbang karo emosional.

Apa horoskop Libra kanggo Juni 2021?

Keadilan, simpati, harmoni lan Gangguan utuh sing dipilih ing Libra Juni iki Horoskop ing wulan Juni. Sampeyan bakal nemoni masalah karo manajemen wektu, lan ora gampang musatake kanggo kerja.

Apa sing kudu ditindakake ing Libra tanggal 20 Mei?

Libra bakal tekan titik nalika macem-macem biaya tambah cepet - awas yen ana gangguan. Yen sampeyan rumangsa ora bisa ngombe maneh, adus santai utawa secangkir balsem lemon utawa teh valerian sing menehi efek nyenengake kanggo sistem saraf. 20 Mei. Srengenge ing Kanker Jun 21. Sampeyan ora bakal diwenehi ketenangan ing wektu iki.