Tandha apa sing kudu dikawinake Libra?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Horoskop Libra Juli'14

Tandha apa sing kudu dikawinake Libra?

Paling kompatibelpratandhakaroLibraumume dianggep minangka Gemini, Leo, Sagittarius lan Aquarius. Paling ora kompatibelpratandhakaroLibraumume dianggep kanker lan Capricorn. Mbandhingake srengengepratandhabisa menehi ide umum babagan kompatibilitas.

Kita kabeh bakal ndeleng lintang nalika nerangake nasib lan kepiye pengin ngerti apa sing dikarepake, luwih-luwih nalika nggoleki pasangan sing cocog. Kanggo akeh wong, pratandha zodiak kanthi nyata nuduhake garis kapribadian sing amba uga quirks sing ana tandha-tandha sing kita lair. Nggawe daya tarik kaya bocah kanggo ngerti kepiye tepat gambaran saka pratandha lan kepiye cocog karo sistem urip saben dinane.

Mbok menawa iku kabutuhan dhasar kita kanggo dipasangake karo mitra sing sampurna sing terus menehi telusuran kanggo tandha sing bener, utawa bisa uga mung kepincut murni. Apa wae alesan kita, ing sawijining wektu, kita kepincut karo lintang-lintang lan pratandha lan mulane kita ngerteni ing artikel iki tandha-tandha zodiak sing paling cocog karo siji liyane! ARIES Petualang, energik lan percaya banget, wong-wong sing Lair ing ngisor tandha geni Aries uga kondhang impulsif lan wangkal, lan kepengin weruh yen tandha idiosyncratic iki cocog karo tandha-tandha geni liyane sing wangkal lan karismatik kaya Leo lan Sagittarius. Kaget, wong Aria uga kompatibel karo pratandha udara sing diarani kayata Aquarius lan Gemini; bisa uga amarga nyedhiyakake angin sing pas kanggo ngobong semangat tandha iki tanpa malih dadi geni murub.

Taurus Tekad sing fokus sampeyan asring dingerteni minangka wangkal, nanging sing sejatine Taurus yaiku wong sing ngerti apa sing dikarepake lan nalika ndeleng tujuane bakal entuk kesempatan sing pertama. Siji kualitas tandha bumi Taurus sing apik yaiku wong sing lair cenderung sabar lan bisa dipercaya, sing beda karo pratandha bumi liyane kayata Capricorn lan Virgo lan tandha banyu kaya Kanker lan Pisces. GEMINI Gemini minangka tandha udara sing cocog karo tandha udara liyane kaya Libra lan Aquarius.

Duwe apresiasi amarga kemampuan adaptasi lan fleksibilitas kapribadene, Gemini isih urip lan seneng ngobrol kanthi apik - kadhang ana kesalahan - sing uga dadi mitra lan kanca sing apik kanggo ngetokake pratandha kaya Aries lan Leo. Siji saran: Geminis bisa uga gugup lan kaku sawetara wektu, mula bisa uga butuh wektu suwe supaya bisa uwal saka kerang, nanging pancen migunani. CANCER Tandha Kanker misuwur banget emosional lan dibandhingake seneng pratandha liyane ing dhaptar iki kanthi cepet lan seneng banget saengga nggawe dheweke sampurna babagan Watermarks, Pisces, lan Scorpio liyane; lan pratandha bumi, Virgo lan Taurus.

Nalika Kanker uga angel dilelehake, bisa uga amarga wong sing lair kanthi tandha iki kalebu sawetara wong sing - yen duwe komitmen - kabeh ana ing jagad kanggo apa sing ditemokake wong liya wong sing rada clingy mung nuduhake pengabdian sing tulus. LEO Minangka kuwat banget minangka Aries lan minangka Taurus, Leos cenderung luwih nuntut hubungan, umume amarga duwe hubungan sing jero duwe apresiasi lan semangat kanggo urip, lan ora mung hubungan; kendel, kreatif, lan metu, sanajan Singa bisa uga bossy lan ora sopan - sipat sing bisa dadi ciri khas kanca Kucing Gedhe. karo Gemini, Libra, Sagittarius lan - kaget - wong sing lair kanthi tandha Aries.

VIRGIN Wirang lan isin, nanging praktis lan dipercaya banget, tandha bumi Virgo minangka definisi paribasan 'manuk sing padha'. Fokus bareng wulu ”amarga dheweke rumangsa paling kepenak nalika dikombinasikake karo tandha-tandha bumi liyane kaya Taurus lan Capricorn. Nanging aja salah anggone ngerti, amarga bisa uga kanthi tandha banyu kaya Scorpio lan Kanker.

Minangka individu analitis, Virgos bisa uga kakehan tumindak lan dadi kritis tumrap awake dhewe lan wong liya amarga padha ngupayakake kesempurnaan. LIBRA Sing diwakili dening simbol Libra, Libra minangka tandha hawa sing bisa digunakake karo tandha-tandha hawa liyane kaya Gamini lan Aquarius sing kompatibel. Lan kaya tandha-tandha udhara, Lira uga cocog karo tandha geni Leo lan Sagittarius.

Kaget, amarga representasi harmoni, Libra uga kompatibel karo individu kanthi tandha sing padha. Libra diplomatis, apik banget, lan umume gampang, Libra uga bisa dadi kanca minangka mitra romantis. Biasane kompatibel karo tandha banyu, Pisces lan Kanker liyane, Scorpio uga bisa gampang dipasangake karo Virgo lan Capricorn.

Amarga Scorpio minangka tandha sing paling emosional lan semangat ing zodiak, manungsa sing lair miturut tandha iki asring duwe kapribadian magnetik, sawijining kualitas sing bisa ngimbangi sipat sing kepengin banget lan meri. Wong Sagitarius sing wong Sagitarius dikenal jujur, cerdas, lan gampang tumindak. Akeh-akehe sing butuh banget amarga duwe budi, mula bisa dikombinasikake karo wong sing Aries utawa Leo, lan Libra lan Aquarius tartamtu.

Lan amarga Sagittarius mesthi golek barang supaya ora bosen, sampeyan bisa uga kudu njaga perkara sing menarik saben wektu. CAPRICORN Capricorn tliti, praktis, lan disiplin. Yen ana tandha ing zodiak sing butuh wektu kanggo nyinaoni kabeh pilihan lan akibate, Capricorn bakal nggawa kue kasebut ing omah.

Sanajan kekurangan pesimisme lan ora gelem nampa pangowahan, Capricorn dadi awake dhewe luwih apik nalika dipasang karo Taurus utawa Virgo; utawa kalajengking utawa Pisces. AQUARIUS Aquarians minangka wong sing seneng amarga kepinginan kanggo fokus marang kebebasan lan kamardikan minangka sipat sing nular. Siji kualitas alam bébas sing bisa nggawe dheweke dadi mitra sing apik kanggo Aries utawa Sagittarius. Apa sing mbedakake Aquarius saka pratandha liyane yaiku pentinge nyepi.

Yen sampeyan menehi wektu kanggo Aquarius mikir lan mikir, utawa mung tenang karo pikirane liyane, tandha iki cocog karo Gemini lan Libra, sing uga migunani. ngerti wektu kanggo sampeyan dhewe. PISCES Pisces kudu dikombinasikake karo tandha banyu liyane kayata Scorpio lan Kanker.

Sanajan bisa digunakake kanthi apik karo pratandha liyane, utamane tandha bumi kaya Capricorn lan Taurus, Pisces bisa duwe hubungan sing luwih harmoni karo elemen sing padha amarga bisa ngerti lan maca swasana liyane. Iki bisa uga amarga padha dikenal kanthi intuisi lan kepribadian; uga ciri khas welas asih.

Tandha Libra tresna apa?

Aries (21 Maret 19 April)

Oposisi mesthi narik kawigaten ing astrologi, mula Aries dadi sing paling dhuwurkanggo pratandhapaling kepincutLibra. Ana pengaruh alami liyane, lan kimia fisik bisa uga kuat.Poundsuga nyenengake yen ana ing sekitar, lan Aries iku kabeh.
1. Taun 2020

5 Cara Nggawe Wong Libra Katresnan Karo Sampeyan. Nggih Tampilan sampeyan penting banget nalika mbujuk wong Libra.

Wong iki mesthi nggatekake kualitas sandhangan lan sepatu, sing dienggo wanita. Aja kakehan nganggo kosmetik yen sampeyan pengin wong Libra kasebut jatuh cinta. Amarga dheweke luwih seneng kabeh praupan alami sampeyan ora dikecualian.

Bebas nggunakake lipstik lan maskara mung kanggo negesake bentuk lan garis gedhe, nanging ora katon kaya badut sing nyenengake. Wong Libra seneng karo wanita sing nggunakake minyak wangi sing larang lan larang. Nalika nerangake pacaran, cukup kanggo nyemprotake gulu kaping pindho kanggo menehi kesan apik marang dheweke.

Aja nganti pour kabeh botol ing awak dhewe. Iku mung bakal meksa dheweke. Tampilake kewanitaan lan seksualitas sampeyan wiwit wiwitan, mula wong Libra kasebut mesthi bakal menehi minat sing serius marang sampeyan.

Nanging sing paling penting, aja dadi wanita sing bangga lan gumunggung. Cara kapindho kanggo menang ing wong Libra yaiku siyap kanggo pangowahan. Wis suwe dheweke ora biasa lenggah ing sak papan.

Kadang rasane mesthi kesusu. Libra duwe akeh bisnis lan rapat penting karo kanca. Sampeyan uga kudu dadi bagean ing uripe.

Aja kaget ndeleng akeh wanita ayu ing sekitar sampeyan saben dina. Amarga dheweke duwe karisma sing ora biasa sing mesthi narik lawan jinis. Wong Libra bakal setya lan setya marang sampeyan, yen sampeyan ora ngontrol uripe dhewe lan meri karo wanita liyane.

Virgos, Scorpios, Singa. Para sedulur, saiki aku arep marani kowé.

Kaya tandha zodiak liyane, Aquarius lan Gemini, Libra-Man sengit marang apa sing kudu ditindakake ing sesambetan lan kepiye tresna tenan karo wanita. Ayo dheweke rumangsa luwih akeh papan lan nuduhake rasa ora peduli. Dheweke mesthi bakal rumangsa bisa kelangan sampeyan.

Nomer tips 3. Kanggo nggawe wong Libra jatuh cinta, sampeyan kudu main-seneng karo dheweke. Yen sampeyan ngerti kepiye, tampilake sing paling apik sanajan ora bosen ing wektu sing padha, dheweke bakal langsung ngerti manawa sampeyan dadi perhatian.

Elinga, aja nggunakake fitnah nalika menehi hasil karo Libra.

Amarga wanita sing tumindak sopan lan ora trampil komunikasi mesthi ilang ajining diri. Libra minangka tokoh diplomatik. Dheweke dianggep minangka salah sawijining pratandha zodiak paling apik ing babagan pidato lan pidato umum.

Dadi, yen sampeyan ora yakin babagan kosakata, luwih becik tetep tenang, wenehi kesempatan kanggo mung ngomong karo dheweke.

Kanthi mangkono sampeyan nuduhake rasa hormat lan menehi baton. Sanajan Libra dudu salah sawijining wong sing terang-terangan nuduhake minat marang wanita, mesthine sampeyan bisa nggawe dheweke dadi peran pertama ing hubungan sampeyan. Kepiye carane sampeyan nindakake? Gampang banget.

Cukup tindakake langkah pertama karo dheweke ing tahap awal hubungan romantis sampeyan kanggo golek posisi sing luwih apik mengko. Nomer tip 4. Kanggo njaga hubungan sing tetep karo tandha zodiak iki, sampeyan kudu nambah minat karo sampeyan..sok piye wae.

Maksudku.. Yen sampeyan menehi wong Libra kesenengan maksimal ing amben, sampeyan bakal kanthi gampang Bisa menang ati.

Nanging, aja lali yen wong iki minangka virtuoso sejati ing urip sing intim. Libra seneng macem-macem lan eksperimen. Siyap main game ..

Nanging. Game iki kudu ora bisa diprediksi, langsung ilang minat kasebut.

Dadi coba luwih enigmatis kanggo dheweke.

Wanita misterius luwih bisa nggawe pria Libra jatuh cinta tinimbang wanita sing duwe katrampilan kuliner paling apik. Wong iki seneng mbukak cakrawala anyar ing kamar turu tinimbang lungguh karo weteng sing diiseni ing ngarep TV. Yen sampeyan entuk kanthi cepet, mula usaha sampeyan ing jalur sedra Libra ora bakal muspra.

Nanging aja mikir saengga dheweke mung seneng jinis.

Ora bener. Intimasi kanggo dheweke mung minangka cara kanggo nyebutake katresnan marang wanita. Yen sampeyan ora mangu-mangu babagan maksud seriuse kanggo sampeyan, coba takon dhewe 'apa iki nggawe aku seneng ing kasur'.

Nomer tip 5. Cara pungkasan kanggo tresna karo wong Libra yaiku njaga kemurnian lan katertiban. Kesalahan tata cara ing meja, piring sing ora dikumbah - dheweke mung nate nandhang susah.

Aku ora bakal ujar manawa wong Libra minangka wong sing tliti kaya Virgo utawa Capricorn. Nanging kasunyatane yen dheweke duwe rasa estetis sing apik lan seneng karo barang-barang sing apik, iku atus persen manawa sampeyan bakal duwe sprei, musik santai, lan lilin wangi ing kamar turu ...

Kaya sing sampeyan kira, wong iki uga romantis, Sensitivitas, keanggunan lan pesona khusus dheweke ndadekake dheweke beda karo pria liyane. Wanita sing duwe intuisi sing gampang bisa gampang ngerti wong Libra ing akeh wong, nanging dheweke bakal bisa setuju yen tresna karo dheweke, isih dadi pitakon..luwih saka 5 cara sampeyan bisa nggawe pria Libra jatuh cinta.

Kaya biasane, aja lali ngetutake aku ing instagram lan tekan lonceng notifikasi supaya ora apa-apa mengko ora ketinggalan

Kepiye carane akeh Libra mati?

Poundsminangka wong sing ora yakin kaya kitakabehngerti Dhewekebakal palingkamungkinaningamarga mikir dawa banget babagan njupuk keputusan. Yaikupalingkamungkinan bakal entuk bantahan online singbisanyebabake pati misterius kasebut.18. 2019

Sampeyan tilar donya. Ala banget. Sayange, sampeyan durung siyap maju, dadi sampeyan mutusake kanggo sawetara wektu lan ngawasi awak fisik sampeyan kanggo rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Amarga sampeyan isih enom lan pati luwih ora diarepake, sampeyan butuh otopsi.

Iki sebabe sampeyan luwih becik nemokake, awak sampeyan aman disimpen ing beku ing kamar mayat ing ruang bawah tanah rumah sakit lokal.

Sampeyan nonton kanthi minat nalika dokter njupuk awak metu saka beku lan nyiapake kanggo otopsi. Sampeyan miwiti karo ujian njaba, golek tandha-tandha cilaka utawa perawatan medis anyar, lan nyathet tandha-tandha identifikasi, kayata freckles lan tato. Dokter nganggo tameng pasuryan sing katon aneh kanggo miwiti ujian internal, sing kayane sampeyan wis kakehan nganti tekan gergaji.

Dokter bakal nggunakake gergaji kanggo ngethok weteng sampeyan, saka balung kemal nganti sternum, lan ngethok iga kanggo mbukak rongga dada. Paling ora, dheweke ngati-ati supaya ora ngethok banget supaya wong sing ditresnani ora kudu ndeleng bukti otopsi nalika pemakaman sampeyan. Aja mandheg nonton dhokter mbusak organ siji-siji supaya bisa mriksa siji-siji.

Sampeyan bakal makarya ing telung blok, diwiwiti karo area dada. Kaping pisanan mbusak paru-paru lan jantung sampeyan, banjur ngeculake kulit menyang dagu supaya mlebu ing ilat lan tenggorokan sampeyan tanpa ana tandha sing katon. Um, matur nuwun, aku ...

Sabanjure, bakal ngilangi ati, pankreas, weteng, lan ginjel, lan pungkasane, bakal njupuk ginjel, kandung kemih, usus, lan organ reproduksi sampeyan. Saiki awak sampeyan minangka growong kosong, dhokter ngowahi perhatian marang organ sampeyan lan mriksa siji-siji. Nanging, sampeyan bakal angel nggatekake apa sing kedadeyan ing bangku nalika awak mung ana sing kosong ...

Dokter ora nemokake kerusakan nyata ing organ sampeyan, mula sampeyan njupuk conto kanggo dianalisis kalebu skrining toksikologis. Sawise sampel disiapake, dhokter bakal kanthi tliti nuntun organ sampeyan bali menyang awak, kira-kira ing endi papane, banjur jahitan irisan kanthi tliti. Sampeyan rada kaget ndeleng manawa dheweke uga ngresiki awak sampeyan kanggo mbusak bukti autopsi, lan malah ngumbah rambut kanggo sampeyan! Pungkasane, dokter ngrampungake laporane lan masrahake awakmu menyang omah pemakaman.

Loro perawat teka kanggo ngeterake awak sampeyan menyang pamakaman, dheweke nggawa awak sampeyan ing usungan lan nggawa klambi lan efek pribadi. Sampeyan wis lega yen dompet sampeyan nggawe kanthong kanthi barang-barang sampeyan ora kena, nanging banjur 'Hei!' Kandhane salah sawijining abdi. 'Wong iki duwe pass metro kebak ing kanthong! Mesthi paling ora regane sèket dolar.

Aku bakal tetep - ora kaya dheweke bakal kangen! 'Wong loro kasebut ngguyu nalika muter awak lan barang-barang kanggo mobil sing nunggu. Sawise drive sing apik banget, sampeyan ngetutake jisime menyang omah pesarean lan sekitar mesin pembeku. Sapa sing ngira pati pancen hebat banget! Sampeyan kudu luwih becik - iki omah sampeyan nganti asil otopsi wis rampung.

Banjur sampeyan. Pati bisa didaftarkan lan embalming sampeyan bisa diwiwiti ...

Sakedap mengko - sampeyan ora yakin manawa wis pirang-pirang jam utawa pirang-pirang dina, wancine cukup aneh yen sampeyan wis mati - awak sampeyan bakal metu saka mesin pembeku kanthi ditarik lan dilebokake ing meja ing kamar embalming omah pemakaman. Direktur pamakaman teka karo tukang embalmer lan ngobrol babagan pengaturan panguburan sampeyan. 'Tur umum ing rong dina, mula kita kudu embalming kanggo tur kulawarga pribadi sesuk sore,' ujare direktur pemakaman. 'Ora masalah,' ujare embalmer. “Apa sampeyan kandha yen embalming ora perlu, apamaneh? Aku mung bisa nyelehake dheweke menyang es nganti ndeleng lan nyelehake setelan plastik ing sandhangane supaya ora bocor.

Luwih murah, luwih-luwih yen sampeyan arep ngobong dheweke ... ”“ Mesthi ora! ”Kandhane petugas. 'Aku ora bisa ngerteni - iku bakal ngrusak kita!' Kalorone ngguyu apik nalika nonton kanthi nesu. Amarga ora akeh sing bisa sampeyan lakoni, mula dadi memedi, mula pungkasane sampeyan bisa nonton proses embalming.

Sampeyan uga ora seneng swara 'seeping away'.

Kaping pisanan, embalmer bakal mbuka awak banjur ngresiki kanthi semprotan disinfektan. Rigor mortis wis nyiyapake supaya kabeh anggota awak kaku lan angel diatasi, mula luangake wektu kanggo pijet anggota awak kanggo olahraga. Banjur dheweke nggawe potongan cilik ing pangkal paha lan ngisi formaldehida ing awak lan kaget banget nalika ndeleng awak mula pluk lan dadi luwih warna - sampeyan sejatine katon luwih nyata.

Serem ...

Sabanjure, embalmer nggawe sayatan liyane, wektu iki ing ngisor balung rusuk, lan nyisipake alat sedhot logam sing diarani trochar menyang sistem pompa menyang rongga dada. Sampeyan nonton kanthi medeni nalika mbukak lawang. gunakake Ochar kanggo tusukan lan cairan cairan saka saben organ - kalebu kandung kemih lan usus.

Yuck! Untunge, tukang embalmer nganggo sarung tangan lan topeng, lan sistem nyedhot ora kuwat mula ora ana cairan sing bisa kontak karo embalmer. Sawise awak sampeyan kosong, alat embalming bakal diisi maneh karo liter cairan, sing bakal gawe jenuh ing organ sampeyan lan ngombe ambune ora enak. Saiki yen embalming wis rampung, saiki wayahe nyiyapake awak sampeyan kanggo kontemplasi sampeyan.

Sampeyan kesulitan nonton tukang embalasi irung lan tenggorokan sampeyan nganggo katun supaya ambune utawa cairan ora bocor, nanging yen ndeleng mripat garing sampeyan luwih elek! Nanging, iki minangka langkah penting lan yen ora bisa nyebabake cairan bocor saka mripat sampeyan. apa sing katon kaya nangis kanggo kulawarga sing medeni! Sawise garing, tutup plastik bentuk sabit dilebokake ing ngisor kelopak mata sampeyan supaya ora ambruk ing tengkorak, lan kelopak mata ditutup, nanging asor pungkasan nalika siyap nutup awak Sawise ngresiki kanthi tliti, , klambi pertama sing dienggo yaiku popok diwasa! Iki mesthine kanggo nglindhungi peti mati lan sandhangan sampeyan - ora kalah karo sing sampeyan tresnani - saka bocor, nanging iki ora bakal nggawe nonton luwih gampang! Paling ora, nanging wigati, rambut sampeyan bakal ditata, irung lan kupinge ditata, make up ringan. Awak sampeyan bakal dimanjakan karo manikure pungkasan! Pungkasane, sampeyan nganggo setelan sing paling apik lan sampeyan kudu ngakoni yen sampeyan pancen apike wong sing wis mati! Sawise embalmer lunga, loro abdi mlebu kamar nggulung keranda ing wadhah rumah sakit - dheweke maling liwat bus licik - nanging sampeyan ora ngerti liyane.

Katon rada ora nyaman amarga cedhak karo awak sampeyan, mula sampeyan nggawe kesimpulan yen mesthine anyar. Kecurigaan sampeyan dikonfirmasi sawetara menit mengko nalika Pencuri Bus Pass manthuk ing pethi lan ujar, 'Oke, bocah anyar, bukak tutup supaya kita bisa mbukak.' Wong anyar pindhah nyedhaki peti mati lan terus ngawasi awak sampeyan, kayadene setengah ngarepake sampeyan lungguh wae.

Nalika dheweke ngulungake tangan kanggo mbukak peti mati, tutupe mabur mbukak lan awak ngadeg lan nyedhak. Dheweke mlaku metu saka ruangan lan njerit mejahi rajapati lan sampeyan rumangsa dheweke ora bakal bali maneh. 'Apa sampeyan ndeleng dheweke mlaku! Wedi tenan! ”Kandhane wong sing lungguh ing pethi sampeyan, sing saiki sampeyan kenal minangka perawat liyane saka rumah sakit. “Aku ngerti dheweke ora cocog karo tugas iki.

Ayo enggal mari, ”ujare sing liyane. 'Oke, metu lan tulung aku karo dheweke' Pungkasane, dheweke dilebokake kanthi tliti ing pethi lan digulung menyang ruang tamu. Sampeyan duwe layanan sing apik kebak kulawarga lan kanca-kanca lan sampeyan seneng ndeleng manawa dheweke ngrampungake.

Nanging sampeyan isih durung siyap maju. Sampeyan wis krungu desas-desus banget babagan kedadeyan ing krematoria, mula tinggal ing awak sawetara wektu lan delengen dhewe. Sawise numpak mobil liyane, peti mati sampeyan teka ing krematorium.

Tukang krematorium njupuk kertu nomer saka pethi lan nyelehake ing papan ing jejere oven gedhe. Dheweke ngerti yen kanthi cara iki dheweke ngerti sisa-sisa sing bakal pungkasan. Operator mbukak peti mati lan mriksa awak sampeyan, sampeyan ndeleng dheweke ngelingi jam tangan banjur ing jam. katon orror nalika dheweke condong lan njupuk saka awak sampeyan! 'Sepira kerepe aku kudu ngandhani dummy iki ing pamakaman supaya njupuk jam tangan sadurunge dakwenehake! Apa sampeyan ora ngerti manawa batere jam ing cremator bisa njeblug? ! ”Sampeyan rumangsa luwih sithik, nanging sampeyan isih tetep mantep ngawasi jam tangan wiwit saiki.

Ora akeh sing bisa ditindakake ...

Operator miwiti cremator kanthi nguripake bensin lan dadi ruangan dadi ruangan nganti pitung atus-seket derajat Celcius. Nalika komputer ngawasi sistem, sampeyan bakal ndeleng layar sing kebak waosan kanggo suhu, emisi, lan tingkat oksigen, nanging ora ana artine apa-apa. Dheweke ngerti iki kudu dadi proses sing luwih rumit tinimbang sing sampeyan kira, sadurunge sampeyan ngerti kremator wis siyap, iki bagean sing sampeyan kuwatir - sampeyan wis krungu crita direktur pemakaman sing nyolong lan adol maneh peti mati! Nanging rasa wedi sampeyan bakal suwe banget nalika sampeyan krungu operator ngomong karo asisten dheweke nalika mbukak awak sampeyan - tong lan kabeh - menyang oven: 'Aku seneng kulawarga wong iki ora nyimpen peti mati lan entuk salah sawijine kothak karton, 'jarene. 'Prekara kasebut pancen ora efisien.

Kayu saka peti mati diobong dhisik, sing mbantu nggawe lingkungan panas lan pembakaran sing sampurna kanggo ngobong efisiensin lan uga ngobong. '' Dadi, 'dheweke nutup lawang kremator. 'Iki cilik banget, mula kita bakal menehi sakjam luwih kurang. 'Sawise sak jam, operator bali kanggo mriksa kemajuane.

Dheweke ngintip liwat jendhela ing sisih sisih kamar lan ngumumake yen proses kremasi wis rampung. Sampeyan ora bisa nolak nyawang dhewe, nanging sing bisa dideleng yaiku awu abu sing mencorong. Operator mateni mesin lan nilarake tugas sing ora bisa dipikirake kanggo ngitung sisa kanggo asisten.

Sawise mesin adhem, asisten kasebut nggunakake garu baja dawane limang meter kanggo nyurung sisa-sisa kasebut liwat bukaan ing lantai krematorium lan menyang wadhah kanggo adhem. Pungkasane asisten p Dheweke nggoleki wadhah kanthi wadhah sing wis digawe adhem lan mbusak bagean-bagean logam sing ditinggalake saka pethi. Yen wis rampung, sampeyan bakal sok dong mirsani yen isih ana campuran gedhe lan sampeyan bakal kuwatir yen dheweke gagal sawetara engsel utawa sekrup.

Bali kanggo mriksa sisa-sisa. 'Pakaryan sing apik, dakkira duwe kabeh. Kayane ana sawetara fragmen balung, bisa uga sepotong balung pinggul utawa tulang pethak.

Sing diarepake - balung sing luwih gedhe ora mesthi rusak padha, lan balung enom iki pungkasane kuwat. Aja kuwatir, cremator bakal ngurus sampeyan. ”Sampeyan meh ora duwe wektu kanggo ndhaptar warta sing nggegirisi iki nalika asisten nggawa tong sampah karo jenazah sampeyan menyang cremulator.

Ternyata mesin kasebut sing ngubah sisa nganggo bal waja dadi apik, malah bisa dadi awu lan nyaring potongan sing luwih gedhe sing ora katon katon gedhe. Yen cremator wis rampung tugas, sisa-sisa sampeyan bakal ditransfer menyang guci dekoratif sing dipilih dening sedulur lan dijupuk ing kamar panyimpenan. Sampeyan lega banget amarga ndeleng yen jam sampeyan ana ing jejere guci - paling ora jam ilang! Amarga wareg amarga awak sampeyan wis dirawat kanthi rapi lan hormat, pungkasane sampeyan milih wayahe lunga lan wong liya njelajah apa sing ditawakake sisih liyane.

Jiwa sampeyan wis tentrem saiki sampeyan ngerti babagan rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Dadi, apa sampeyan mikir babagan rahasia pemakaman kasebut? sampeyan ora pengin sampeyan ngerti? Apa sampeyan paling kaget nalika nyiyapake mayat kanggo pemakaman? Pesthekake lan wenehake babagan rahasia ing omah pemakaman ing komentar! yen iki nggawe sampeyan kepengin weruh, luwih becik priksa artikel iki kanthi irah-irahan Apa sing Sadurunge Sadurunge Mati? Bakal nggawe rahasia ruang pamakaman kaya sing paling ora kuwatir! Utawa, sampeyan luwih milih artikel liyane iki. Apa wae, klik siji saiki, sajrone sampeyan isih urip!

Apa sing paling mbebayani babagan Libra?

LIBRA (23 September - 22 Oktober)

Sing paling mbebayani babagan Libra yaikukepiye carane cenderung nahan emosi banjur nalika semono dheweke cepet-cepet. Yen ilang, awas, amarga ora ana katrangan apa sing bisa nyolong dhuwit, judi, utawa eksperimen karo bahan-bahan ilegal.
sewelas 2018.

Sapa pratandha zodiak sing paling mbebayani? Tanda lan horoskop zodiak bisa nyritakake babagan awake dhewe, wiwit saka sesambungan, cara ngatasi stres, nganti ngatasi emosi. Sawetara pratandha zodiak bisa nggegirisi babagan sejatine kita minangka Wong minangka sawetara sing nuduhake sifat kepribadian sing paling penting nalika ngomong babagan pratandha astrologi lan zodiak, lan asile akurat apa sampeyan wis nate mikir apa zodiak sing paling mbebayani pratandha iku? Sampeyan wis teka ing papan sing bener sadurunge diwiwiti karo artikel iki. Lengganan saluran kita Dadi saiki sampeyan ora ketinggalan karo kabeh artikel anyar sing apik, awasi tandha-tandha zodiak sing paling mbebayani, saka sing paling mbebayani nganti nomer 12 Aquarius sing paling mbebayani Yen sampeyan dadi Aquarius, sampeyan bisa uga ora ngerti lega banget nalika krungu manawa Aquarius iki minangka tandha zodiak sing paling mbebayani kanggo kabeh pratandha zodiak.

Yen sampeyan minangka Aquarius, sampeyan bisa uga mandiri lan seneng nulungi wong lan seneng nulungi wong uga misuwur amarga mlayu saka emosine lan kadang ora peduli, dadi isin lan tenang. Dheweke uga cenderung nggunakake akal nalika dheweke bisa amarga minangka pamikir lan humanis, dheweke minangka tandha hawa. Pancen ora nggumunake yen dheweke minangka tandha zodiak sing paling mbebayani ing dhaptar nomer sewelas leo.

Tandha kreatif, semangat, lan asring gawe keras iki minangka pratandha paling mbebayani ing Leo, Leo misuwur amarga mandhiri. Dheweke uga seneng barang boros larang minangka tandha geni. Dheweke sengit ora digatekake lan ora dianggep kaya ratu utawa raja sing diduweni.

Amarga singa sok-sok dianggep kesed lan kaya tumindak sing diwenehake lan diwenehake, mula bisa dingerteni manawa dheweke ora mbebayani banget kayane bisa uga pengin wong liya nindakake gaweyan sing reged supaya reputasine tetep tetep Sawetara pembunuh serial sing paling misuwur yaiku lan tandha apa wae sing apik sampeyan kudu nonton nganti pungkasan, nanging sampeyan bakal ngerteni Liwat 10 Libra dikenal apik banget lan ditresnani, lan ing wektu sing padha cenderung ora ragu-ragu, muspra, lan kadang ora sengaja amarga ditresnani lan tulus, mula angel mbayangake tandha iki mbebayani, mula dheweke dadi anggota dhaptar kemitraan lan keadilan lan gething nalika ora ana gandhengane. Nomer sangang wanita Virgo-Ju dikenal dadi luwih licik tinimbang pratandha zodiak liyane, mula dheweke bisa uga nindakake tindak kriminal cilik tinimbang wong sing lucu lan praktis, lan uga rentan karo gegaman sing kurang mbebayani, dheweke dianggep tegang, kritis, lan arang-arang malah dakwah nalika nindakake ing wektu sing padha sregep banget, akal lan darmabakti, padha sengit karo wong sing kesed lan kerja keras kanggo nggayuh tujuane, iki bisa uga nerangake kenapa dheweke ora bisa kerja sing mbebayani banget ing nomer 8 Pisces Pisces. dikenal amarga duwe wong sing ngrusak awake dhewe lan ora realistis kanggo r iki. Amarga kadang keputusane impulsif lan ngrusak sing bisa mbebayani, dheweke kabeh ora mbebayani, sanajan Pisces bisa mbantu, nyenengake lan nyenengake wong-wong sing romantis, dheweke puisi lan ngimpi lan duwe Atmosfer misterius kanggo dhewe sing nomer 7 CapricornSteinbo ck dianggep minangka penjahat rata-rata, dheweke pancen angel banget lan ngurmati aturan sing disengiti nalika wong nggawe kesalahan sing ora sengaja. Dadi, nalika nindakake tindak pidana, dheweke asring banget efisien lan licik, sanajan cenderung adhem lan ora ngapura, sing bisa nyebabake kahanan sing lengket lan semrawut yen diprovokasi dening Nomer Enam Scorpio, sampeyan bakal kaget Scorpio ora cedhak karo Nomer siji sing ana ing dhaptar, percaya, aku uga Scorpios dikenal minangka tandhingan zodiak sing ala yen sadis lan cemburu lan nalika dipicu utawa diprovokasi sisih sing peteng lan ala bisa muncul saka To dheweke, tandha agresif lan asring manipulatif iki nduweni kualitas sing apik, sanajan Scorpios semangat, setia lan wani, dheweke kuat banget, sampeyan bakal kaget amarga kita Scorpios dudu tandha sing paling mbebayani ing dhaptar, sayangé Scorpios, nanging nomer sing sejati yaiku Lima Aries Aries bisa wangkal nanging dadi pimpinan alam amarga dheweke semangat banget lan wani mula ora bisa dicegah tumindak kasebut. Dheweke asring dianggep ora sembrono, impulsif, lan bangga amarga bisa dadi masalah amarga seneng dadi pimpinan pak lan wani banget, ego bisa nggawe dheweke tumindak mbebayani lan pidana Nuduhake kegiatan lisan, sing bisa uga dadi bagean amarga alesan kasebut minangka salah sawijining pratandha sing luwih mbebayani ing dhaptar Nomer papat Taurus Taurus bisa wangkal lan gedhe banget nalika dipimpin dening Taurus, sing tandha zodiak iki cenderung dadi hiperaktif lan siyap ngisi daya, yen diprovokasi bisa dadi ora normal. nesu sing bakal nerangake sebabe dheweke dadi salah sawijining karakter sing luwih mbebayani ing dhaptar sing dikenal Taurus lan cukup semangat yen Taurus gampang gelut, sing bisa nggawe dheweke mbebayani lan kuwatir - kabeh wong ngenteni telung sing paling mbebayani pratandha ing kabeh zodiak, uga para pembunuh serial S. sing nuduhake tandha nomer 3 Sagittarius SAGs iki pancen edan banget, dheweke minangka manipulator master, pimpinan lan kontrol aneh. f kuwalitas bisa nyebabake wong sing salah nindakake tumindak kejem kaya kriminal sing kondhang lan memateni Ted Bundy Joseph Stalin lan Pablo Escobar kabeh pratandha Sagitarius amarga Sagittarius kanthi alesan ora sopan lan nyenengake supaya bisa tumindak ora sopan lan impulsif, sanajan semangat banget lan optimis, semangat lan kapercayane bisa mbebayani banget, mula sampeyan dielingake nomer loro Jim lan nuwun sewu, nanging sampeyan dianggep mbebayani yen sampeyan kembar utawa ngerti babagan kembaran mula bisa uga ngerti yen dheweke sosialisasi kanthi cepet lan nyenengake, nanging duwe sisih liyane sing luwih serius lan ora tenang, dheweke asring malih lan cukup penasaran lan angel diwaca yen panas banget utawa adhem, mula mbebayani banget yen pengin ngerti sapa kembar sing paling misuwur ing jagad iki yaiku Jeffrey Dahmer saka Kali York Shire lan DavidBerkowitz Putrane Sam yikes dudu kembar sing dikenal minangka salah sawijining pratandha emosi sing paling akeh ing kabeh zodiak.

Dheweke cenderung drengki lan semangat lan duwe swasana ati sing emosional banget sing ora bisa ditebak. Kadhangkala bisa dilindhungi undhang-undhang lan sensitif banget, mula bisa tumindak impulsif lan uga bisa tumindak mbebayani banget. Kanker uga cenderung manipulatif lan pasif-agresif.

Dheweke uga misuwur amarga ora bisa ngontrol awake dhewe, dheweke ngrasakake emosi luwih kuwat tinimbang tandha-tandha zodiak liyane lan cenderung nanggepi emosi kasebut. Iki nggawe dheweke luwih bisa nindakake tindak pidana mbebayani tinimbang tandha liyane. Pembunuh berantai terkenal sing wis ngalami kanker kalebu pembunuh serial bayi, Jeanine Jones, lan JohnReginald sing misuwur minangka monster saka Wikipedia ing Rillington. Apa sampeyan kaget karo apa wae ing artikel iki, apa sing sampeyan tandatangani lan sepira akurat ramalan kasebut sampeyan tindakake horoskop utawa mlebu kanthi religius wenehi komentar ing ngisor iki, nuduhake artikel iki, klik tombol kaya banjur bareng karo kanca uga lengganan saluran kanggo artikel liyane kaya matur nuwun kanggo nonton

Sapa kanca jiwane Libra?

Gemini pancen hebatjodhokanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut. Iki uga ora dadi masalah kimia kanggo wong loro iki amarga percikan api bakal mabur nalika emosi nyambung lan komunikasi.6. Taun 2020

Apa Libra apik karo dhuwit?

Libra cenderung dadi loman, nangingkemurahane yaiku amarga kepengin disenengi wong liya. Dheweke nyoba terus nglacak dhuwite, nanging prekara sing mesthi ana lan pungkasane mbuwang. Dheweke mesthi rusak saben pungkasan wulan. Nanging dheweke nggawe dheweke seneng yen bisa nulungi wong liya utawa nindakake seneng-seneng.6. 2021.

Ing umur pira wong Libra bakal tresna?

08/13Libra

Libra, sampeyan bakal ketemu pasangan ingumur20 taun, nalika sampeyan isih ngerteni urip lan bingung babagan mbesuk. Jiwa sampeyanbakaldadi sawetara wong sing bisa nulungi sampeyan nggawe keputusan penting ing urip. Dheweke bakal dadi wong sing paling sampeyan rasakake. Mbok kanca paling sampeyan.
22. 2021.

Tandha zodiak sing paling bodho?

Amargaiwakminangka pratandha sing paling apik. Apa tegese, Pisces, yaiku yen sampeyan dianggep minangka salah sawijining pratandha zodiak sing paling bodho, 'go-to schmuck' kanggo gags, pranks lan nggoda.7 2020.

Sapa kanca jiwane Libras?

Gemini cocog banget kanggo aLibra. Gemini pancen hebatjodhokanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut.6. Taun 2020

Apa kelemahane Libras?

LATIHAN LIBRA

Kelemahane:Dadi pusaka, uwal saka konflik, dukan, rasa kasihan awake dhewe sing ora normal. Senengane Libra: Keseimbangan, kebecikan, pisah karo wong liya, kegiyatan ing njobo. Libra ora seneng: Kekerasan, ketidakadilan, konfrontasi. Identitas kasebut tentrem, ora adil lan mung sengit ing kasepen lan terus-terusan mbutuhake perusahaan.