Tandha apa sing kudu dikawinake Libra?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Horoskop Libra Jul '13

Tandha apa sing kudu dikawinake Libra?

Paling kompatibelpratandhakaroLibraumume dianggep minangka Gemini, Leo, Sagittarius lan Aquarius. Paling ora kompatibelpratandhakaroLibraumume dianggep kanker lan capricorn. Mbandhingake srengengepratandhabisa menehi ide umum babagan kompatibilitas.

Kita kabeh bakal ndeleng lintang nalika nerangake nasib lan kepiye pengin ngerti apa sing dikarepake, luwih-luwih nalika nggoleki pasangan sing cocog. Kanggo akeh wong, tandha-tandha zodiak kanthi nyata nuduhake garis kapribadian sing amba uga quirks sing ana tandha-tandha sing kita lair. Nggawe kesengsem kaya bocah yen ngerti kepiye tepat gambaran saka pratandha lan kepiye cocog karo sistem urip saben dinane.

Mbok menawa kabutuhan dhasar kita kudu dipasangake karo mitra sing sampurna sing terus menehi telusuran kanggo tandha sing bener, utawa bisa uga mung kepincut murni. Apa wae sebab kita, ing sawijining wektu, kita kepincut karo lintang-lintang lan pratandha lan mulane kita ngerteni ing artikel iki tandha-tandha zodiak sing paling cocog karo siji liyane! ARIES Petualang, semangat lan manteb ing ati, wong-wong sing Lair ing ngisor tandha geni Aries uga dikenal impulsif lan wangkal, lan kepengin weruh yen tandha idiosyncratic iki cocog karo tandha-tandha geni liyane sing wangkal lan karismatik kaya Leo lan Sagittarius. Kaget, wong Aria uga kompatibel karo pratandha udara sing diarani kayata Aquarius lan Gemini; bisa uga amarga nyedhiyakake angin sing pas kanggo ngobong semangat tandha iki tanpa malih dadi geni.

Taurus Tekad sing fokus sampeyan asring dingerteni minangka wangkal, nanging sing sejatine Taurus yaiku wong sing ngerti apa sing dikarepake lan nalika ndeleng tujuane bakal entuk kesempatan sing pertama. Siji kualitas tandha bumi Taurus sing apik yaiku wong sing lair cenderung sabar lan bisa dipercaya, sing beda karo tandha bumi liyane kaya Capricorn lan Virgo lan tandha banyu kaya Kanker lan Pisces. GEMINI Gemini minangka tandha udara sing cocog karo tandha udara liyane kaya Libra lan Aquarius.

Duwe apresiasi amarga kemampuan adaptasi lan fleksibilitas kapribadene, Gemini isih urip lan seneng ngobrol kanthi apik - kadhang ana kesalahan - sing uga dadi mitra lan kanca sing apik kanggo ngetokake pratandha kaya Aries lan Leo. Siji saran: Geminis bisa uga gemeter lan tegang, mula bisa uga butuh wektu sawetara wektu supaya bisa metu saka cangkang, nanging pancen migunani. CANCER Tandha Kanker misuwur banget emosional lan dibandhingake seneng pratandha liyane ing dhaptar iki kanthi cepet lan seneng banget saengga nggawe dheweke sampurna babagan Watermarks, Pisces, lan Scorpio liyane; lan pratandha bumi, Virgo lan Taurus.

Nalika Kanker uga angel dilelehake, bisa uga amarga wong sing lair kanthi tandha iki kalebu sawetara wong sing - yen duwe komitmen - kabeh ana ing jagad iki kanggo apa sing ditemokake wong liya wong sing rada clingy mung nuduhake pengabdian sing tulus. LEO Minangka kuwat banget minangka Aries lan minangka Taurus, Leos cenderung luwih nuntut hubungan, umume amarga duwe sesambungan sing jero duwe apresiasi lan semangat kanggo urip, lan ora mung hubungan; kendel, kreatif, lan metu, sanajan Singa bisa uga bossy lan asring ngganggu - sipat sing bisa dadi ciri khas kanca Kucing Gedhe. karo Gemini, Libra, Sagittarius lan - kaget - wong sing lair kanthi tandha Aries.

VIRGIN Wirang lan isin, nanging praktis lan dipercaya banget, tandha bumi Virgo minangka definisi paribasan 'manuk sing padha'. Fokus bareng wulu ”amarga dheweke rumangsa paling kepenak nalika digabung karo tandha-tandha bumi liyane kaya Taurus lan Capricorn. Nanging aja salah anggone ngerti, amarga bisa uga kanthi tandha banyu kaya Scorpio lan Kanker.

Minangka individu analitis, Virgos bisa uga kakehan tumindak lan dadi kritik tumrap awake dhewe lan wong liya amarga padha ngupayakake, Gamini lan Aquarius ora sampurna. Lan kaya tandha-tandha udhara, Lira uga cocog karo tandha geni Leo lan Sagittarius. Kaget, amarga representasi harmoni, Libra uga kompatibel karo saben wong kanthi tandha sing padha.

Libra diplomatis, apik banget, lan umume gampang, Libra uga bisa dadi kanca minangka mitra romantis. Biasane kompatibel karo tandha banyu, Pisces lan Kanker liyane, Scorpio uga bisa gampang dipasangake karo Virgo lan Capricorn. Amarga Scorpio minangka tandha sing paling emosional lan semangat ing zodiak, manungsa sing lair miturut tandha iki asring duwe kapribadian magnetik, kualitas sing bisa ngimbangi sipat sing kepengin banget lan meri.

Wong Sagittarius sing dadi wong Sagittarius dikenal jujur, cerdas, lan gampang tumindak. Akeh-akehe sing mbutuhake banget amarga padha apikan, mula bisa digabung karo wong-wong sing Aries utawa Leo, lan Libra lan Aquarius tartamtu. Lan amarga Sagittarius mesthi golek barang supaya ora bosen, mula bisa uga njaga supaya bisa narik kawigaten.

CAPRICORN Capricorn tliti, praktis, lan disiplin. Yen ana tandha ing zodiak sing butuh wektu kanggo nyinaoni kabeh pilihan lan akibate, Capricorn bakal nggawa kue kasebut ing omah. Sanajan kekurangan pesimisme lan ora gelem nampa pangowahan, Capricorn dadi awake dhewe luwih apik nalika dipasang karo Taurus utawa Virgo; utawa kalajengking utawa iwak.

AQUARIUS Aquarians minangka wong sing seneng amarga kepinginan kanggo fokus marang kebebasan lan kamardikan minangka sipat sing nular. Siji kualitas alam bébas sing bisa nggawe dheweke dadi mitra sing apik kanggo Aries utawa Sagittarius. Apa sing mbedakake Aquarius saka pratandha liyane yaiku pentinge dewekan. Yen sampeyan menehi wektu kanggo Aquarius mikir lan mikir, utawa mung tenang karo pikirane liyane, tandha iki cocog karo Gemini lan Libra, sing uga migunani. ngerti wektu kanggo sampeyan dhewe.

PISCES Pisces kudu dikombinasikake karo tandha banyu liyane kayata Scorpio lan Kanker. Sanajan bisa digunakake kanthi apik karo pratandha liyane, utamane tandha bumi kaya Capricorn lan Taurus, Pisces bisa duwe hubungan sing luwih harmoni karo unsur sing padha amarga bisa ngerti lan maca swasana liyane. Iki bisa uga amarga padha dikenal kanthi intuisi lan kepribadian; uga ciri karep.

Tandha Libra tresna apa?

Aries (21 Maret 19 April)

Oposisi mesthi narik kawigaten ing astrologi, mula Aries dadi sing paling dhuwurkanggo pratandhapaling kepincutLibra. Ana pengaruh alami liyane, lan kimia fisik bisa uga kuat.Poundsuga nyenengake yen ana ing sekitar, lan Aries iku kabeh.
1. Taun 2020

5 cara supaya wong Libra jatuh cinta karo sampeyan Ya. Tampilan sampeyan penting banget nalika mbujuk wong Libra.

Wong iki mesthi nggatekake kualitas klambi lan sepatu sing dienggo wanita. Aja nganti nggunakake kosmetik yen sampeyan pengin wong Libra jatuh cinta. Amarga dheweke luwih seneng kabeh praupan alami sampeyan ora dikecualian.

Bebas nggunakake lipstik lan maskara kanggo mung negesake wujud lan garis gedhe, nanging ora katon kaya badut sing nyenengake. Wong Libra seneng karo wanita sing nggunakake minyak wangi sing larang lan larang. Nalika pacaran, cukup semprotan kaping pindho ing gulu kanggo menehi kesan sing apik.

Aja nganti pour kabeh botol ing awak dhewe. Iku mung bakal meksa dheweke. Tampilake kewanitaan lan seksualitas sampeyan wiwit wiwitan, mula wong Libra kasebut mesthi bakal menehi minat sing serius marang sampeyan.

Nanging sing paling penting, aja dadi wanita sing bangga lan gumunggung. Cara kapindho kanggo menang ing wong Libra yaiku siyap kanggo pangowahan. Wis suwe dheweke ora biasa lenggah ing sak papan.

Kadang rasane mesthi kesusu. Libra duwe akeh urusan penting lan rapat karo kanca-kanca. Sampeyan uga kudu dadi bagean saka uripe.

Aja kaget ndeleng akeh wanita ayu ing sekitar sampeyan saben dina. Amarga dheweke duwe karisma sing ora biasa sing mesthi narik lawan jinis. Wong Libra bakal setya lan setya marang sampeyan, yen sampeyan ora ngontrol uripe dhewe lan meri karo wanita liyane.

Virgos, Scorpios, Singa. Para wanita, saiki aku bakal bali menyang kowe.

Kaya tandha zodiak liyane, Aquarius lan Gemini, Libra-Man sengit marang apa sing kudu ditindakake ing sesambetan lan kepiye carane tresna marang wanita kanthi bener. Ayo dheweke ngrasakake papan sing luwih akeh lan nuduhake rasa ora peduli. Dheweke mesthi bakal rumangsa bisa kelangan sampeyan.

Nomer tips 3. Kanggo nggawe wong Libra jatuh cinta, sampeyan kudu main-seneng karo dheweke. Yen sampeyan ngerti kepiye, nggawe sing paling apik sanajan ora bosen, dheweke bakal langsung ngerti yen sampeyan iku Sing pantes digatekake.

Elinga, aja nggunakake fitnah nalika menehi hasil karo Libra.

Amarga wanita sing tumindak sopan lan ora sopan ing komunikasi, dheweke mesthi ilang ajining diri ing paningale. Libra minangka tokoh diplomatik. Dheweke dianggep minangka salah sawijining pratandha zodiak paling apik ing babagan public Speaking lan public Speaking.

Dadi, yen sampeyan ora yakin babagan kosakata, luwih becik tetep tenang, wenehi kesempatan kanggo mung ngomong karo dheweke.

Kanthi ngono sampeyan nuduhake rasa hormat lan menehi baton. Sanajan Libra dudu salah sawijining wong sing terang-terangan nuduhake minat marang wanita, mesthine sampeyan bisa nggawe dheweke dadi peran pertama ing hubungan sampeyan. Kepiye carane sampeyan nindakake? Gampang banget.

Cukup tindakake langkah pertama karo dheweke ing tahap awal hubungan romantis sampeyan kanggo golek posisi sing luwih apik mengko. Nomer kiat 4. Kanggo njaga hubungan sing stabil karo tandha zodiak iki, sampeyan kudu nambah minat karo sampeyan..sono wae.

Maksudku.. Yen sampeyan menehi wong Libra kesenengan maksimal ing amben, mula sampeyan bakal bisa gampang Bisa menang ati.

Nanging, aja lali yen wong iki minangka budi pekerti sejati ing urip intim. Libra seneng macem-macem lan eksperimen. Siyap main game.

Nanging .. Game iki kudu ora bisa diprediksi, langsung ilang Minat ing dheweke.

Dadi coba luwih enigmatis kanggo dheweke.

Wanita misterius luwih bisa tresna karo wong Libra tinimbang wanita sing duwe katrampilan kuliner paling apik. Wong iki seneng mbukak cakrawala anyar ing kamar turu tinimbang lungguh weteng sing diiseni ing ngarep TV karo dheweke. Yen sampeyan ngerti kanthi cepet, mula usaha sampeyan ing jalur sedra Libra ora bakal muspra.

Nanging aja mikir saengga dheweke mung seneng jinis.

Ora bener. Intimasi kanggo dheweke mung minangka cara kanggo nyebutake katresnan marang wanita. Yen ora mangu-mangu babagan maksud seriuse kanggo sampeyan, coba takon dhewe 'apa iki nggawe aku seneng ing kasur'.

Nomer tips 5. Cara pungkasan kanggo tresna karo wong Libra yaiku njaga kemurnian lan katertiban. Kesalahan tata cara ing meja, piring sing ora dicuci - dheweke mung nate nandhang lara.

Aku ora bakal ujar manawa pria Libra minangka wong sing tliti kaya Virgo utawa Capricorn. Nanging kasunyatane yen dheweke duwe rasa estetis sing apik lan seneng karo barang-barang sing apik, iku atus persen manawa sampeyan bakal duwe sprei, musik santai, lan lilin wangi ing kamar turu ...

Kaya sing sampeyan kira, wong iki uga romantis, Sensitivitas, keanggunan lan pesona khusus dheweke ndadekake dheweke beda karo pria liyane. Wanita sing duwe intuisi sing gampang bisa gampang ngerti wong Libra ing akeh wong, nanging dheweke bakal bisa setuju yen tresna karo dheweke, isih dadi pitakon..luwih saka 5 cara sampeyan bisa nggawe pria Libra jatuh cinta.

Kaya biasane, aja lali ngetutake aku ing instagram lan tekan lonceng notifikasi supaya ora apa-apa mengko ora ketinggalan

Kepiye carane akeh Libra mati?

Poundsminangka wong sing ora yakin kaya kitakabehngerti Dhewekebakal palingkamungkinaningamarga mikir dawa banget babagan njupuk keputusan. Yaikupalingkamungkinan bakal entuk bantahan online singbisanyebabake pati misterius kasebut.18. 2019

Sampeyan tilar donya. Ala banget. Sayange, sampeyan durung siyap nerusake, dadi sampeyan mutusake sawetara wektu lan ngawasi awak fisik sampeyan kanggo rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Amarga sampeyan isih enom lan pati luwih ora dikarepake, sampeyan butuh otopsi.

Iki sebabe sampeyan luwih becik nemokake, awak sampeyan aman disimpen ing mesin pembeku ing kamar mayat ing ruang bawah tanah rumah sakit lokal.

Sampeyan nonton kanthi minat nalika dokter njupuk awak metu saka mesin pembeku lan nyiapake kanggo otopsi. Sampeyan miwiti karo ujian njaba, golek tandha-tandha cedera utawa perawatan medis anyar, lan nyathet tandha-tandha sing ngenali, kayata freckles lan tato. Dokter nganggo tameng pasuryan sing katon aneh kanggo miwiti ujian internal, sing kayane sampeyan wis kakehan nganti tekan gergaji.

Dokter bakal nggunakake gergaji kanggo ngethok weteng sampeyan, saka balung kemal nganti sternum, lan ngethok iga kanggo mbukak rongga dada. Paling ora, dheweke ngati-ati supaya ora nyuda banget supaya wong sing ditresnani ora kudu ndeleng bukti otopsi nalika pemakaman sampeyan. Aja mandheg nonton dhokter mbusak organ siji-siji supaya bisa mriksa siji-siji.

Sampeyan bakal makarya ing telung blok, diwiwiti karo area dada. Kaping pisanan ngilangi paru-paru lan jantung sampeyan, banjur ngeculake kulit menyang dagu supaya mlebu ing ilat lan tenggorokan sampeyan tanpa ana tandha sing katon. Um, matur nuwun, aku ...

Sabanjure, bakal ngilangi ati, pankreas, weteng, lan ginjel, lan pungkasane, bakal njupuk ginjel, kandung kemih, usus, lan organ reproduksi sampeyan. Saiki awak sampeyan minangka growong kosong, dhokter ngowahi perhatian marang organ sampeyan lan mriksa siji-siji. Nanging, sampeyan bakal angel nggatekake apa sing kedadeyan ing bangku nalika awak mung ana sing kosong ...

Dokter ora nemokake kerusakan nyata ing organ sampeyan, mula sampeyan njupuk conto kanggo dianalisis kalebu skrining toksikologi. Sawise sampel disiapake, dhokter bakal kanthi tliti nuntun organ sampeyan bali menyang awak, kira-kira ing endi papane, banjur jahitan irisan kanthi tliti. Sampeyan rada kaget ndeleng manawa dheweke uga ngresiki awak sampeyan kanggo mbusak bukti autopsi, lan malah ngumbah rambut kanggo sampeyan! Pungkasane, dokter ngrampungake laporane lan masrahake awakmu menyang omah pemakaman.

Loro perawat teka kanggo ngeterake awak sampeyan menyang pamakaman, dheweke nggawa awak sampeyan ing usungan lan nggawa sandhangan lan efek pribadi. Sampeyan wis lega yen dompet sampeyan nggawe kanthong kanthi barang-barang sampeyan ora kena, nanging banjur 'Hei!' Kandhane salah sawijining abdi. 'Wong iki duwe pass metro kebak ing kanthong! Mesthi paling ora regane sèket dolar.

Aku bakal tetep - ora kaya dheweke bakal kangen! 'Wong loro kasebut ngguyu nalika muter awak lan barang-barang kanggo mobil sing lagi ngenteni. Sawise drive sing apik banget, sampeyan ngetutake jisime menyang omah pesarean lan sekitar mesin pembeku. Sapa sing ngira pati pancen hebat banget! Sampeyan kudu luwih becik - iki omah sampeyan nganti asil otopsi wis rampung.

Banjur sampeyan. Pati bisa didaftarkan lan embalming sampeyan bisa diwiwiti ...

Sedhela maneh - sampeyan ora yakin manawa wis pirang-pirang jam utawa pirang-pirang dina, wancine cukup aneh nalika sampeyan wis mati - awak sampeyan bakal metu saka mesin pembeku kanthi ditarik lan dilebokake ing meja ing kamar embalming makam. Direktur pamakaman teka karo tukang embalmer lan ngobrol babagan pengaturan panguburan sampeyan. 'Tur umum ing rong dina, mula kita kudu embalming kanggo tur kulawarga pribadi sesuk sore,' ujare direktur pemakaman. 'Ora masalah,' ujare embalmer. “Apa sampeyan kandha yen embalming ora perlu, apamaneh? Aku mung bisa nyelehake dheweke menyang es nganti ndeleng lan nyelehake setelan plastik ing sandhangane supaya ora bocor.

Luwih murah, luwih-luwih yen sampeyan arep ngobong dheweke ... ”“ Mesthi ora! ”Kandhane petugas. 'Aku ora bisa ngerteni - iku bakal ngrusak kita!' Kalorone ngguyu apik nalika nonton kanthi nesu. Amarga ora akeh sing bisa sampeyan lakoni, mula dadi memedi, mula pungkasane sampeyan bisa nonton proses embalming.

Sampeyan uga ora seneng swara 'seeping away'.

Kaping pisanan, embalmer bakal mbuka awak banjur ngresiki kanthi semprotan disinfektan. Rigor mortis wis digawe supaya kabeh anggota awak kaku lan angel diatasi, mula luangake wektu kanggo pijet anggota awak kanggo olahraga. Banjur dheweke nggawe potongan cilik ing pangkal paha lan ngisi formaldehida ing awak lan kaget nalika ndeleng awak wiwit plump lan luwih warna - sampeyan sejatine katon luwih nyata.

Serem ...

Sabanjure, embalmer nggawe sayatan liyane, wektu iki ing ngisor balung rusuk, lan nyisipake alat sedhot logam sing diarani trochar menyang sistem pompa menyang rongga dada. Sampeyan nonton kanthi medeni nalika mbukak lawang. gunakake Ochar kanggo tusukan lan cairan cairan saka saben organ - kalebu kandung kemih lan usus.

Yuck! Untunge, tukang embalmer nganggo sarung tangan lan topeng, lan sistem nyedhot ora kuwat mula ora ana cairan sing bisa kontak karo embalmer. Sawise awak sampeyan kosong, alat embalming bakal diisi maneh karo liter cairan, sing bakal gawe jenuh ing organ sampeyan lan ngombe ambune ora enak. Saiki yen embalming wis rampung, saiki wayahe nyiyapake awak sampeyan kanggo kontemplasi sampeyan.

Sampeyan kesulitan nonton tukang embalasi irung lan tenggorokan sampeyan nganggo katun supaya ambune utawa cairan ora bocor, nanging yen ndeleng mripat garing sampeyan luwih elek! Nanging, iki minangka langkah penting lan yen ora bisa nyebabake cairan bocor saka mripat sampeyan. apa sing katon kaya nangis kanggo kulawarga sing medeni! Sawise garing, tutup plastik bentuk sabit dilebokake ing ngisor kelopak mata sampeyan supaya ora ambruk ing tengkorak sampeyan, lan kelopak mata ditutup, nanging asor pungkasan nalika siyap nutup awak Sawise ngresiki kanthi lengkap, , klambi pertama sing dienggo yaiku popok diwasa! Iki mesthine kanggo nglindhungi peti mati lan sandhangan sampeyan - apamaneh wong sing sampeyan tresnani - saka bocor, nanging iki ora nggampangake nonton! Paling ora, nanging wigati, rambut sampeyan bakal ditata, irung lan kupinge ditata, make up ringan. Awak sampeyan bakal dimanjakan karo manikure pungkasan! Pungkasane, sampeyan nganggo setelan sing paling apik lan sampeyan kudu ngakoni yen sampeyan pancen apike wong sing wis mati! Sawise embalmer lunga, loro abdi mlebu kamar nggulung keranda ing wadhah rumah sakit - dheweke maling bus pass sing licik - nanging sampeyan ora ngerti liyane.

Katon rada ora kepenak amarga cedhak karo awak sampeyan, mula sampeyan nggawe kesimpulan yen mesthi anyar. Kecurigaan sampeyan dikonfirmasi sawetara menit mengko nalika Pencuri Bus Pass manthuk menyang peti mati lan ujar, 'Oke, bocah anyar, bukak tutup supaya kita bisa mbukak.' Wong anyar pindhah nyedhaki peti mati lan terus ngawasi awak sampeyan, kayadene setengah ngarepake sampeyan lungguh wae.

Nalika dheweke ngulungake tangan kanggo mbukak peti mati, tutupe mabur mbukak lan awak ngadeg lan nyedhak. Dheweke mlaku metu saka ruangan lan njerit mejahi rajapati lan sampeyan rumangsa dheweke ora bakal bali maneh. 'Apa sampeyan ndeleng dheweke mlaku! Wedi tenan! ”Kandhane wong sing lungguh ing pethi sampeyan, sing saiki sampeyan kenal minangka perawat liyane saka rumah sakit. “Aku ngerti dheweke ora cocog karo tugas iki.

Ayo enggal mari, ”jarene liyane. 'Oke, metu lan tulung aku karo dheweke' Pungkasane, dheweke dilebokake kanthi tliti ing pethi lan digulung menyang ruang tamu. Sampeyan duwe layanan apik sing kebak kulawarga lan kanca-kanca lan sampeyan seneng ndeleng manawa dheweke ngrampungake.

Nanging sampeyan isih durung siyap maju. Sampeyan wis krungu desas-desus banget babagan kedadeyan ing krematoria, mula tinggal ing awak sawetara wektu lan delengen dhewe. Sawise nitih mobil liyane, peti mati sampeyan teka ing krematorium.

Tukang krematorium njupuk kertu nomer saka peti sampeyan lan dilebokake ing papan ing jejere oven gedhe. Dheweke ngerti yen kanthi cara iki dheweke ngerti sisa-sisa sing bakal pungkasan. Operator mbukak peti mati lan mriksa awak sampeyan, sampeyan ndeleng dheweke ngelingi jam tangan banjur ing jam. katon orror nalika dheweke condhong lan njupuk saka awak sampeyan! 'Sepira kerepe aku kudu ngandhani dummy iki ing pamakaman supaya njupuk jam tangan sadurunge dakwenehake! Apa sampeyan ora ngerti manawa batere jam ing cremator bisa njeblug? ! ”Sampeyan rumangsa luwih sithik, nanging sampeyan isih tetep mantep ngawasi jam tangan wiwit saiki.

Ora akeh sing bisa ditindakake ...

Operator miwiti cremator kanthi nguripake bensin lan dadi ruangan dadi ruangan nganti pitung atus selawe derajat Celcius. Nalika komputer ngawasi sistem, sampeyan bakal ndeleng layar sing kebak waosan kanggo suhu, emisi, lan tingkat oksigen, nanging ora ana artine apa-apa. Dheweke ngerti iki kudu dadi proses sing luwih rumit tinimbang sing sampeyan kira, sadurunge sampeyan ngerti kremator wis siyap, iki bagean sing sampeyan kuwatir - sampeyan wis krungu crita babagan direktur pemakaman sing nyolong lan adol maneh peti mati! Nanging rasa wedi sampeyan bakal suwe banget nalika sampeyan krungu operator ngomong karo asisten dheweke nalika mbukak awak sampeyan - tong lan kabeh - menyang oven: 'Aku seneng kulawarga wong iki ora ngirit ing peti mati lan entuk salah sawijine kothak karton, 'jarene. 'Prekara kasebut pancen ora efisien.

Kayu saka peti mati diobong dhisik, sing mbantu nggawe lingkungan panas lan pembakaran sing sampurna kanggo ngobong efisiensin lan uga ngobong. '' Dadi, 'dheweke nutup lawang kremator. 'Iki cilik banget, mula kita bakal menehi sakjam luwih kurang. 'Sawise sak jam, operator bali kanggo mriksa kemajuane.

Dheweke ngintip liwat jendhela ing sisih kamar lan ngumumake yen proses kremasi wis rampung. Sampeyan ora bisa nolak nyawang dhewe, nanging sing bisa dideleng yaiku tumpukan awu sing mencorong. Operator mateni mesin lan nilarake tugas sing ora bisa ditemtokake kanggo ngitung sisa kanggo asisten.

Sawise mesin adhem, asisten kasebut nggunakake garu baja dawane limang meter kanggo nyurung sisa-sisa kasebut liwat bukaan ing lantai krematorium lan menyang wadhah kanggo adhem. Pungkasane asisten p Dheweke nggoleki wadhah kanthi wadhah sing wis digawe adhem lan mbusak bagean-bagean logam sing ditinggalake saka pethi. Yen wis rampung, sampeyan bakal sok dong mirsani yen isih ana campuran gedhe lan sampeyan bakal kuwatir yen dheweke gagal sawetara engsel utawa sekrup.

Bali kanggo mriksa sisa-sisa. 'Pakaryan sing apik aku kira sampeyan duwe kabeh. Kayane ana sawetara fragmen balung, bisa uga sepotong balung pinggul utawa balung.

Sing diarepake - balung sing luwih gedhe ora mesthi rusak padha, lan balung enom iki pungkasane kuwat. Aja kuwatir, cremator bakal ngurus sampeyan. ”Sampeyan meh ora duwe wektu kanggo ndhaptar warta sing nggegirisi iki nalika asisten nggawa tong sampah karo jenazah sampeyan menyang cremulator.

Ternyata mesin kasebut sing ngubah sisa nganggo bal waja dadi apik, malah bisa dadi awu lan nyaring potongan-potongan sing luwih gedhe. Yen cremator wis rampung tugas, sisa-sisa sampeyan bakal ditransfer menyang guci dekoratif sing dipilih dening sedulur lan dijupuk ing kamar panyimpenan. Sampeyan lega banget amarga ndeleng yen jam sampeyan ana ing jejere guci - paling ora jam ilang! Amarga wareg amarga awak sampeyan wis dirawat kanthi rapi lan hormat, pungkasane sampeyan milih wayahe lunga lan wong liya njelajah apa sing ditawakake sisih liyane.

Jiwa sampeyan wis tentrem saiki sampeyan ngerti babagan rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Dadi, apa sampeyan mikir babagan rahasia pemakaman kasebut? sampeyan ora pengin sampeyan ngerti? Apa sampeyan paling kaget nalika nyiyapake mayat kanggo pemakaman? Priksa manawa lan wenehake babagan rahasia ing omah pemakaman ing komentar! yen iki nggawe sampeyan kepengin weruh, luwih becik priksa artikel iki kanthi irah-irahan Apa sing Sadurunge Sadurunge Mati? Bakal nggawe rahasia ruang pamakaman kaya sing paling ora kuwatir! Utawa, sampeyan luwih milih artikel liyane iki. Apa wae, klik siji saiki, sajrone sampeyan isih urip!

Apa Libra ala karo dhuwit?

Libracenderung loma banget, nanging loman amarga kepengin disenengi wong liya. Dheweke nyoba tetep tilasedhuwit, nanging samubarang kabeh mesthi ana lan pungkasane mbuwang. Dheweke mesthi rusak saben pungkasan wulan.6. 2021.

Untunge, sawetara wong sing duwe tujuan luwih gedhe lan luwih apik dadi bintang wiwit sampeyan lair. Tandha zodiak sampeyan bisa ngerti manawa sampeyan bakal sugih ing urip.

Ing artikel saiki, kita bakal ngandhani apa kemungkinan sampeyan bisa sugih adhedhasar tandha zodiak. Dadi, preduli apa tandha sampeyan, coba nganti pungkasan ngerti manawa sampeyan bakal sugih. Aries: Aries minangka pengusaha zodiak sing bisa dadi sugih kanthi wani nolak.

Aries paling apik yen bisa dadi pimpinan, mula kontes, kontes, lan kejuaraan apik banget. Nanging sifat Aries sing impulsif lan ora sabar bisa nggawe sampeyan berjuang karo tabungan, investasi jangka panjang, lan apa wae sing dadi entheng. Sampeyan uga cenderung duwe mentalitas pamburu alami, sing ngasilake dhuwit sing luar biasa, saengga sampeyan bisa golek tawaran murah lan nyang-nyangan.

Nanging ana kekurangane. Upaya hemat sampeyan bisa nyebabake finansial yen nyebabake sampeyan mbuwang dhuwit mung kanggo ngirit. Kepinginan kanggo kemewahan lan mewah, sampeyan siyap kerja keras kanggo dana rasa sampanye sampeyan.

Mripat sing kepengin banget nandur modal lan ora duwe resiko tumrap Taurus ndadekake dheweke dadi jutawan wiwit isih cilik. Taurus bisa dadi jutawan khas yen dheweke kerja - dheweke bisa golek dhuwit tinimbang mbuwang dhuwit. Ora duwe tujuan adol barang mewah, Taurus bisa uga bakal menehi ahli waris kanthi jutaan dolar sing ngerti konsep likuidasi lan ora ana gandhengane karo barang sing dikasihi, ana akeh perkara sing bakal teka, nanging sadurunge sampeyan luwih maju, aja Aja lali mriksa saluran liyane babagan Langganan artikel kaya iki banjur pencet lambang lonceng supaya ora ketinggalan nganyari! Gemini: Sanajan ora mesthi kepengin ngasilake dhuwit, ing jagad sing dikuasai media sosial, sampeyan ana ing elemen sampeyan ing Influencer minangka pilihan karir sing jelas.

Jinis tugas iki ngidini sampeyan melu akeh kepentingan sekaligus. Sampeyan bakal nemokake ceruk lan ngenggoni nganti bosen ngirim nggoleki sing luwih menarik. Sampeyan kanthi sengaja bisa kesasar ing kesuksesan finansial lan ora dadi sugih amarga sampeyan luwih seneng nglumpukake kasunyatan lan informasi tinimbang dhuwit.

Kanker: Kanker minangka pengusaha alami. Dheweke ahli menehi apa sing dibutuhake lan kekarepan wong. Nanging dadi sugih mesthi dadi perkara cilik kanggo kepiting, sing kepengin nggawe barang sing bakal mbantu dheweke ngurus bangsane ora ana gandhengane karo sugih, sing bisa uga minangka perkara sing apik amarga sampeyan durung siyap persis apa sing dibutuhake supaya bisa sugih.

Kanggo dadi gedhe, sampeyan asring kudu metu saka zona nyaman, amarga iki ora migunani banget. Dheweke duwe kecenderungan alami kanggo nyedhiyakake dhuwit kanggo barang sing stabil lan stabil kaya real estate lan dana pensiun. Nyatane, kanker bisa uga ana 401.000 miliarder ing sawijining dina.

Leo: Mayuta-yuta Leo biasane misuwur lan kasetyan merek. Nanging nalika Leo kepincut karo barang cemlorot lan emas, sampeyan bisa ngupayakake kekayaan. Sanajan bakat lan karisma bisa sukses, Leo nemokake kekayaan utamane ing perhatian sing ditampa lan kemampuan kanggo nyebutake kasetyan marang para penggemar lan pengagum bisa nulungi, ing jagad selfie, ing seni sing golek perhatian yaiku nggawe bandha.

Pengaruh lan promosi mandiri ora bakal luwih nguntungake, lan iki mesthi dadi masalah kanggo Leo. Virgo: Minangka Virgo, mesthine sampeyan ora cenderung dadi jutawan, nanging ora ateges sampeyan ora bisa dadi sugih. Dheweke paling trampil ing layanan lan asring nemu rasa seneng ing hobi sing dadi pegawe parsial.

Nanging umume, Virgo ngupayakake kesempurnaan, ora mesthi sukses ing jagad, lan kemungkinane dadi jutawan kerja bareng karo wong sing dadi operasi nalika tumindak minangka otak. Apa kemungkinan Virgo nglumpukake luwih suwe. Yen sampeyan motivasi golek dhuwit kanthi akeh, malah jutaan, mula ora bakal dadi sugih.

Dheweke luwih seneng nggunakake dhuwit kasebut supaya jagad iki dadi papan sing luwih apik. Libra: Libra sing seneng mewah nggunakake dhuwit kanthi cepet kaya sing dikarepake, tegese bisa uga ora bakal dadi jutawan sejati miturut karepe dhewe. Libra uga cenderung dadi loman, amarga saka kekarepan supaya disenengi kabeh wong.

Sampeyan asring nyingkirake kesempatan sing nyakup resiko lan percaya marang naluri amarga wedi yen bakal ngeculake wong lan ora bakal sugih. Lan ora njaluk tulung utawa golek tips, kanthi otomatis sampeyan yakin ora ana sing bisa nggawa sampeyan menyang arah sing bener. Pikiran sing mandhiri bisa dadi beracun, Libra, nanging sampeyan kudu ngilangi sampeyan sadurunge bisa nyoba maneh.

Sugih ora gampang, nanging yen sampeyan duwe pikiran negatif ora bakal bisa digunakake. Scorpio: Master investasi, Scorpio ngerti carane njupuk risiko sing diwilang lan maca malah wong sing paling adoh kaya buku. Semangat sing nyata yaiku kekuwatan, ora kudu dhuwit, nanging sampeyan mesthi bisa ngormati kekuwatan sing bisa dituku.

Scorpio luwih cenderung tinimbang tandha-tandha zodiak liyane sing dadi jutawan, yen dheweke pengin banget lan nalika Scorpio pengin banget, dheweke bakal mati sadurunge nyerah. Scorpio ngerti manawa ora mung nglumpukake gaji, nanging ngasilake dhuwit bisa digunakake kanggo sampeyan. Investasi, utamane utangan lan instrumen finansial, bisa uga golek kasugihan ing bisnis sing ndhelik lan reged kaya bathi lan pembersihan TKP.

Sagittarius: Sagittarius luwih bisa ngasilake rezeki nalika wis tuwa utawa kanthi tuntunan wong sing luwih tuwa amarga dheweke ngerteni pemudha minangka jaman ditemokake lan Pengalaman. Dikenal minangka tandha bejo, sampeyan bisa entuk tren tanpa kabegjan utawa ing wektu sing tepat. Minangka Sagitarius, sampeyan mesthi butuh apa-apa lan terus nyoba prekara-prekara sing anyar.

Kirimake skema cepet supaya ora kerja biasa. Sampeyan minangka visioner sing ndeleng tren sadurunge apik banget lan ora bisa digunakake. Apa sampeyan tetep cukup suwe kanggo entuk bathi saka semangat sampeyan minangka prekara sing beda, nanging nasib alami biasane bakal nylametake sampeyan ing pungkasan.

Capricorn: Capricorn minangka tandha kaping loro sing bisa dadi jutawan lan bakal dadi sing pertama yen jagad kasebut minangka masarakat prestasi. CEO lair sing berjuang kanthi finansial dudu pilihan kanggo Capricorn sing ditemtokake cocog kanggo mbangun kekaisaran kanthi investasi lan njupuk keputusan finansial kanthi wicaksana. Sampeyan mbutuhake wektu pirang-pirang taun kanggo nggawe prabédan sing gedhe, nanging sampeyan bakal entuk apa sing sampeyan karepake lan aja ngusap-usap wajah sapa wae.

Nanging, iki bisa ateges mung pirang-pirang jam, disalahpahami, lan milih kerja tinimbang hubungan ps. Kajaba sampeyan lumpuh amarga wedi gagal, sampeyan bakal nempuh jutaan kanthi terus nggawe ora mung keamanan nanging uga warisan kanggo kulawarga. Pancen, anak-anak sampeyan kudu golek dhuwit amarga bisa ngentekake dhuwit kanggo monumen gedhe nalika wis tuwa lan sukses.

Aquarius: Teknologi modern nggawe jutawan saka Aquarius sing dudu materialistis. Panemu ing antarane tandha Zodiak, Aquarius, kanthi kebeneran, banjur menehi kabeh utawa tuku komune supaya kanca-kanca bisa urip tentrem lan harmoni kajaba balapan ras. Sampeyan bisa uga ora duwe minat ing bathi jagad sanajan sampeyan entuk dhuwit.

Sing ironis yaiku pengabdian total kanggo perkara sing dudu jagad iki mbantu sampeyan entuk katrampilan lan katrampilan sing nggawe wong mbayar sampeyan akeh. Sampeyan bakal nampa dhuwit yen sampeyan duwe akuntan sing bener-bener ngrampungake perkara finansial lan sampeyan duwe kebebasan dadi awake dhewe sing inventaris lan kaget. Pisces: Sampeyan mesthi tandha zodiak sing paling ora kasengsem ing jagad materi, kompetisi lan bisnis.

Nanging sampeyan uga jaran peteng sing kanthi tenang nglumpukake bandha kanthi dadi apa sing sampeyan butuhake supaya wong liya bisa menehi dhuwit. Modelling, akting, lan hiburan, tiket bisa dadi akeh iwak - apa wae saka aktor sinetron nganti bintang pop. Sampeyan bisa uga ora kasengsem karo kasugihan, nanging bandha bisa mbantu nyangga sampeyan lan kasunyatan sing angel banget.

Bebaya iwak yaiku dipercaya karo wong sing pengin njupuk dhuwit dhewe nalika sibuk ndhelik saka kasunyatan ing papan sing katon lan ngindhari perkara kaya anggaran lan neraca. Apa sampeyan yakin karo tandha zodiak Apa sampeyan mikir amarga tandha zodiak, sampeyan bisa dadi sugih lan sukses? Ayo ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!

Sapa sing kudu dihindari Libra?

Libra(23 September 22 Oktober)

Poundsbisa cocog karo pratandha sing paling akeh, nanging pertandingan sing paling ala bisa uga yaiku Virgo.Poundsmabur lan beda-beda, lan iku sing ora bisa ditolak Virgos. Wiwitane katon nyenengake, nangingPoundssampah akeh wektu, lan Virgo babagan efisiensi.
7. Taun 2020

Apa sing disenengi Libra?

'Libraseneng dadi pucuk apa wae sing anyar ing mode, seni, lan musik lan Aquarius mesthi paling anyar lan paling hebat, 'ujare Barretta. Dheweke bakal seneng ngandhaniLibrababagan obsesi paling anyar, lan nonton dheweke isih ora padhang.25. 2019

Sapa kanca jiwane Libra?

Gemini pancen hebatpacangan nyawakanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut. Iki uga ora dadi masalah kimia kanggo wong loro iki amarga percikan api bakal mabur nalika emosi nyambung lan komunikasi.6. Taun 2020

Apa Libra kangen karo pacare?

Poundstresna ing katresnan. Minangka tandha sing mrentah babagan kemitraan, sesambetan cenderung ngasilake sing paling apikdheweke. Nanging aja mikir sedetik waePoundsora predulimantan sing. Nyatane, metu saka kabeh pratandha ing zodiak,Libraminangka wong sing paling nyesel yen putus karo pasangan.19. 2021.

Tandha zodiak sing paling bodho?

Amargaiwakminangka pratandha sing paling apik. Apa tegese, Pisces, yaiku yen sampeyan dianggep minangka salah sawijining pratandha zodiak sing paling bodho, 'go-to schmuck' kanggo gags, pranks lan nggoda.7 2020.

Apa Libra bisa dadi sugih?

NalikaLibrabisa dadi siji-sijine tandha kanggo nggawe dhaptar iki sing ora ditemtokake karo unsur bumi, Business Insider nglaporake ing taun 2019 yen ana luwih akeh miliarderPoundssaka tandha liyane. Nanging, iki ora nggumunake bangetPoundsPlanet sing mrentah yaiku Venus, dewi dhuwit lan kemewahan.2. 2021.

Apa warna begja Libras?

Libra:Libraminangka tandha zodiak kaping pitu. Venus minangka planet pamimpin tandha sing hawane lan bisa dipindhah iki. Ingwarna-warnasing dipercaya dadibegjakanggoLibrawernane putih lan biru enom. Padhang waeWernauga apik kanggoLibra.

Apa horoskop saben dina kanggo Libra?

Saben dina Horoskop Libra. Ganti tandhaAryTaurusGeminiCancerLeoVirgoLibraScorpioSagittariusCapricornAquariusPisces. WingiToday sesukWeeklyMonthly2020. WeeklyMonthly2020. 18 Sep 2020- Kesempatan mabur ing endi wae bisa uga dina iki, Libra. Owah-owahan karier ana ing angin, lan kayane luwih kepenak wiwitane, ...

Kapan wulan anyar tiba ing Libra?

Mei 2021 - Akeh planet sing nari ing omah kaping wolu surya sampeyan ing wiwitan Mei, Libra. Bulan anyar tanggal 11 Mei uga tiba ing kene, bisa uga mbantu sampeyan ngevaluasi keseimbangan ing kemitraan sing penting.

Apa horoskop kanggo September 2019 kanggo Libra?

Horoskop Libra. September 2019 - September diwiwiti karo rembulan anyar lan planet Mercury, Venus, lan Mars sing ditumpukake ing Virgo, bagean sing paling sepi saka bagan sampeyan. Sadar sampeyan kerja ing lembur sajrone setengah wulan pertama, minangka tahap introspektif.