Tandha apa sing kudu dikawinake Libra?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Horoskop Libra Des '14

Tandha apa sing kudu dikawinake Libra?

Paling kompatibelpratandhakaroLibraumume dianggep minangka Gemini, Leo, Sagittarius lan Aquarius. Paling ora kompatibelpratandhakaroLibraumume dianggep kanker lan Capricorn. Mbandhingake srengengepratandhabisa menehi ide umum babagan kompatibilitas.

Sugeng rawuh sepisan maneh ing sisih mistik Zona Beast. Ngendi kita ndeleng kosmos kanggo ngrembaka babagan ilmu babagan zodiak. Kita ndeleng sampeyan duwe pitakon babagan sawetara hubungan sampeyan, Beast-Viewer sing dikasihi, lan dina iki bakal dadi sambungan sampeyan karo lintang-lintang.

Sapa sing bisa dipercaya tenan? Sapa sing kudu sampeyan adohake lan pratandha zodiak liyane sing, sanajan sampeyan nyoba, ora bakal bisa dadi kanca sejati. Terus ditonton lan kita bakal ngerteni. Sadurunge kosmos menehi wangsulan kaya sing dikarepake, priksa manawa sampeyan entuk langganan lan pencet tombol kabar supaya ora ketinggalan artikel anyar, uga aja lali ndhukung saluran kanthi nonton artikel iki nganti pungkasan.

ARIES // FIRE Sampeyan nomer siji ing zodiak kanthi alasan Aries. Sampeyan seneng dadi pimpinan lan tetep ngawasi nomer 1. Minangka tandha geni, sampeyan minangka wong sing semangat banget kreatif lan percaya dhiri.

Nanging, sampeyan bisa uga ora sabar lan sedhih banget nalika sampeyan lagi karo Taurus sing misuwur kanthi dhasar lan praktike kalem. Taurus dikenal asring mungkasi sesambetan nalika ora sehat, lan bakal ora kompromi ing keputusan. Kanggo sampeyan, Kanker uga bisa dadi kekancan sing angel.

Taurus // EARTH Taurus, sampeyan seneng diubengi karo kaendahan lan kanca-kanca sing apik. Sampeyan ngerti apa sing dikarepake lan tetep bisa. Sampeyan realis lan duwe kualitas apik dadi kanca sing setia banget.

Nanging nalika sampeyan kekancan, kembar sing ora stabil kasebut bisa dadi wong sing pengin sampeyan hindari. Taurus seneng bisa ngontrol, lan tandha zodiak Gemini dikenal bisa ngowahi pikiran kanthi rutin. Lan Taurus sing dikasihi, kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan bisa uga ora duwe wektu paling apik nganggo tandha Aries.

GEMINI // AIR Gemini, sampeyan wong sing penasaran! Sampeyan kepinteran kanthi cepet lan sosial banget lan komunikatif. Sampeyan wis mesthi siyap kanggo seneng-seneng, nanging sampeyan uga bisa gelisah ing sekitar sampeyan kanthi cepet. Ironis, sampeyan bakal angel golek wektu.

Virgo ora bisa nggawe apa-apa lan asring isin banget. Sifat Konservatif saka Virgo ora cocog karo kepribadian Gemini sing metu lan bisa uga ora ana kahanan sing bakal tuwuh Gemini. Loro-lorone pratandha kasebut angel ngutarakake nalika ana konflik utawa gelut, uga ora ana tandha-tandha kanggo njupuk langkah pertama kanggo rekonsiliasi.

Kanker // Kanker AIR Sampeyan minangka tandha-tandha zodiak sing paling emosional lan sensitif. Sampeyan cocog banget karo batin sampeyan lan dadi kanca sing alami. Tansah siyap duwe kuping lan dadi pundhak wong kudu nangis.

Nanging amarga sampeyan setya banget, sampeyan ora bakal seneng kaya wong ing ngisor iki. Sagittarius misuwur amarga ujar apa wae sing kudu dikarepake. Sagittarius minangka tandha geni lan bakal bertentangan karo sampeyan, Kanker, amarga sampeyan bakal dikalahake dening unsur-unsur banyu.

Kanker seneng ngubengi omah sing seneng sing diisi karo wong sing ditresnani, ing endi Sagittarius mesthi ngrasakake kudu ngubengi. LEO // Singa Geni dikenal dadi pimpinan pak kasebut; dheweke dinamis lan asring nggayuh tujuwane kanthi manteb lan percaya dhiri. Leos wis dikenal minangka mandhiri, nanging (sapa sing bakal nyalahke sampeyan, apik tenan)! Nalika nggawe kekancan sing tetep, kadang Leos bisa berjuang melu amarga bangga lan bangga yen sampeyan sesambungan karo wong-wong sing ana ing tandha zodiak Pisces.

Pisces dipimpin dening unsur banyu lan sampeyan Leo dipimpin dening geni. Banyu lan geni aja nyampur lan prabédan pribadine bakal dadi luwih apik tinimbang sampeyan. Pisces minangka jinis tandha sing luwih pasif lan sensitif lan keberanian sampeyan bisa ngalami saraf.

Virus VIRGIN // EARTH, sampeyan bisa dadi tandha zodiak sing paling angel ing zodiak, lan iku kualitas apik! Nanging kadang bisa Luwih apik Mung menehi sawetara wektu kanggo muter lan sesambetan pribadi! Sampeyan asring salah paham karo Virgo amarga sampeyan angel ngandharake dhewe, nanging yen nggawe kanca sampeyan pancen apikan lan setya. Sampeyan uga pinter banget, Virgo, sing bisa nyebabake argumen kewarasan karo kekancan Aquarius sing uga cenderung cerdas banget. Sampeyan pancen dudu kesalahan Virgo, wong-wong Aquarius kepengin banget wektu lan bisa sabar nalika // AIR Ah, Libra.

Diplomasi Kayane sampeyan bisa akur karo kabeh wong! Nanging iku ora mesthi tiba. Libra, sampeyan misuwur minangka salah sawijining pratandha sing paling kooperatif lan paling adil ing zodiak, nanging sampeyan dudu penggemar dramatis.

Tembung kunci, kalajengking. Scorpios misuwur banget karismatik lan asring nuwuhake rasa seneng. Scorpios kadang-kadang dikenal rada misterius, lan Libra ora bakal ngidinke tumindak kasebut.

SCORPIO // AIR S corpio sampeyan seneng-seneng lan semangat! Sampeyan ngerti carane nyebutake emosi lan sampeyan bisa dadi kanca sejati. Sampeyan asring kreatif lan duwe kepribadian, nanging sampeyan seneng dadi pusat perhatian lan panguripan pesta kasebut. Pancene bisa dingerteni manawa sampeyan bakal tabrakan karo tandha sing sejatine padha karo sampeyan, Leo.

Kalorone kalebu karakter sing duwe kekarepan banget lan sayangé padha wangkal. Nalika kamiripan kasebut bisa uga tegese kekancan sing sejati, umume wong loro kasebut bentrok lan padu. Sagittarius // FIRE Sampeyan seneng banget Sagittarius.

Sampeyan seneng njelajah alam lan ketemu wong anyar. Sampeyan kepengin kebebasan kaya ora ana wong liya lan sampeyan ora bakal bisa kaiket. Kaya sing wis diandharake sadurunge, tandha zodiak sing bisa uga ora cocog karo sampeyan yaiku sing ana ing sangisore tandha zodiak kanker.

Kanker kadhang kala bisa kekancan, lan uga ora aman, sing Sagittarius ora tahan. Petunjuk perbudakan sing paling sithik lan sampeyan, Sagittarius, bakal bali. CAPRICORN // EARTH Capricorn sampeyan minangka swara nalar, sampeyan tanggung jawab, disiplin lan wis nguwasani seni ngontrol awake dhewe.

Sampeyan pancen mandhiri lan kadang-kadang sampeyan bakal angel golek kanca. Sampeyan seneng sinau saka pengalaman, nanging sampeyan bisa uga ngerteni sithik ngerti apa sing Libra ora bakal ngidinke. Kalorone pancen kepala tingkat, nanging Libra luwih sosial lan bisa ngalami saraf lan katon kaya gangguan, Capricorn.

Aquarius // AIR Aquarius sampeyan pancen asli lan sampeyan pancen nglawan perjuangan sing apik. Mungkin ora drastis kaya kembar, sampeyan asring duwe loro-lorone. Sithik isin lan kalem, nanging uga semangat lan semangat! Sampeyan duwe kemampuan kanggo ndeleng loro-lorone duwit receh lan asring lan tentrem kahanan apa wae.

Nanging, Aquarius cenderung rada adoh lan seneng ngrasakake ing kene lan saiki, sing nolak Capricorn sing tanggung jawab lan disiplin. Sampeyan uga ora mesthi bisa ngatasi Pisces. Loro-lorone Aquarius lan sampeyan bakal nemu banget emosional nalika bisa uga nemu sampeyan rada adhem.

IKAN // IWAN AIR minangka simbol kreatif lan seni! Sampeyan lembut lan cocog banget karo emosi sampeyan. Sampeyan wis dikenal apikan banget lan ora egois. Kaloro kualitas apik nalika nggawe kanca.

Ora ana pratandha yen sampeyan ora bisa ngatasi, nanging kembarane bisa uga kakehan sampeyan, cenderung ora kepenak karo kembare sing luwih gedhe tinimbang umure, lan kembare bakal nyoba nggawe sampeyan sopo koe dudu Lan saiki kayane mung kabeh kosmos kanggo kita saiki, para pemirsa. Kita butuh wektu kanggo istirahat, nanging coba bali maneh lan takon maneh marang para bintang ing mbesuk.

Apa artikel iki nggambarake hubungan sampeyan kanthi sampurna? Utawa apa sampeyan duwe kanca sing nglanggar kabeh dhaptar iki? Tandha sing dadi kanca paling sampeyan? Ayo wenehi komentar ing ngisor iki!

Apa horoskop kanggo 14 Desember?

Dadi Sagittarius lair ing14 Desember, sampeyan lumrahe karismatik lan ora wedi njupuk risiko. Kanca lan kulawarga ngerti sampeyan amarga kepribadian sing ramah, grapyak lan apik. Sampeyan seneng setelan sosial, amarga sampeyan menehi kesempatan kanggo nggunakake hadiah alami kanggo komunikasi supaya bisa narik kawigaten para pamirsa.

Ayat Fakta Nyedhiyakake Babagan Sing Dikandhani Wulan Lair Sampeyan Babagan Januari bayi sing lair ing wulan Januari dianggep keras kepala lan kepengin banget nalika tuwuh padha cenderung ambisi nalika lair ing wulan Januari sampeyan dadi wong sing dadi wong sing Nonton lan Sinau Cara Sinau Babagan Liyane lan Babagan Dhewe Bayi ing Januari uga kepengin banget mulang wong liya lan mbantu dheweke supaya bisa nambah awake dhewe. Februari, yen sampeyan lair ing wulan Februari, bisa uga seni lan kreatif banget lan Kadhangkala mbrontak. Bab sing apik yaiku yen dheweke pancen berhubungan karo kapribadene lan ngerti apa sing dikarepake bayi Februari bisa dadi agresif, nanging uga duwe sisih sensitif sing pancen dihargai wong. Dadi luwih isin tinimbang umume wong liya yen sampeyan lair ing wulan Maret biasane sampeyan ndhelikake kepribadian sejati nganti ngerti wong sing apik banget Maret bayi seneng karo meh kabeh wong lan pengin kabeh wong bisa akur Kees ujar manawa harmoni iku penting banget. Bayi-bayi ing wulan Maret, wong-wong sing wis lair Maret dipercaya banget, sejatine Nganti kapercayane rusak, kabeh taruhan ora aktif. Bayi ing wulan April asring kuwat lan atletik, dheweke katon kaya wong-wong sing lair ing wulan April seneng banget lan dheweke kepengin banget.

Sebagéyan alesan kenapa dheweke cepet-cepet amarga golek adrenalin bayi mbesuk April biasane ora ana kentang sofa Yen sampeyan lair ing wulan April, sampeyan bisa uga kudu akeh tumindak lan ngulandara sajroning urip. Akeh wong sing lair ing Mei kaya sing apik banget, dheweke nggunakake otak kiwa luwih gedhe tinimbang otak sisih tengen, sing artine luwih logis tinimbang nomer lan kasunyatan sing seneng yen ngimpi banget nalika turu uga kanggo mbesuk nalika sampeyan lair ing Mei, sampeyan nggunakake logika nalika awan lan ngimpi ing wayah wengi. Bayi ing wulan Juni Juni sensitif banget, mula ora mbebayani wong sing lair wulan Juni, nanging dheweke ora bakal menehi katrangan amarga bayi Juni sing sopan banget alus banget, nanging amarga tenang, masarakat asring ngrungokake lan nggatekake saran.

Yen sampeyan bayi ing wulan Juni, sampeyan seneng nyenengake wong liya yen sampeyan pengin barang sing padha karo wong liya, yen sampeyan cenderung minggir karo wong liya, yen sampeyan lair ing wulan Juli kemungkinan sampeyan bakal kebak energi yen sampeyan wong seneng banget bareng karo kanca-kanca kanggo ndeleng kepribadian sampeyan sing semangat lan nggawe dheweke sithik karo sampeyan, yen sampeyan duwe energi sing nggawe wong cedhak ngomong karo sampeyan, mung butuh wektu sedetik maneh kanthi bayi lucu Agustus bali kebak guyon, dheweke seneng ngguyu lan seneng nggawe wong liya ngguyu, dheweke nggunakake banyolan iki supaya bisa dibakar Yen sampeyan lair ing wulan Agustus, Sampeyan bisa uga pimpinan alami Agustus, bayi-bayi nggunakake keahlian kepemimpinan kasebut supaya bisa dadi bayi ing wulan September. orientasi rinci banget yen dheweke lair ing wulan September Sampeyan mesthine minangka perfeksionis Sampeyan kudu kabeh sampurna lan sampeyan ngarepake manawa saka wong sing duwe bisnis uga saka urip pribadi Bayi ing wulan September pancen apik banget pangarepan kanggo organisasi lan detail lan yen ana wong sing kekurangan, September bakal dikritik kanthi cepet Oktober Oktober bayi gampang banget lan ora peduli, dheweke mandhiri banget, nalika lair ing wulan September sampeyan asring katon apik, yen sampeyan bisa ' ora langsung ndeleng sisih sing padhang, mula sampeyan kudu nyoba golek akeh wong, sing lair ing wulan Oktober kebak kaendahan lan nyenengake ing endi wae, amarga bayi-bayi Oktober seneng lan omong-omongan, gampang nggawe kanca ing wulan November, yen sampeyan lair ing wulan November ana prekara sing bisa dingerteni babagan Sasi Lair Sampeyan Babagan November bayi cenderung wangkal lan ndhelik banget nalika bayi ing wulan November pancen fokus tenan Bakal Potensi Kekuwatan Yen sampeyan lair ing wulan November, mula bisa uga bayi November sing cerdas banget lan motivasi awake dhewe ora pengin nulungi kesalahane sapa wae, sanajan ana sing nawakake pitulung kanggo bayi November, mesthine dheweke ora bakal nampa. Wong-wong iki ora seneng, kajaba bisa nindakake dhewe-dhewe. Yen sampeyan lair ing wulan November, sampeyan bisa diwasa, nanging yen sampeyan kepengin dadi Desember, Bayi seneng banget lan seneng dadi perhatian nalika lagi mlebu kamar kebak wong Kabeh manungsa waé kudu dibayar yen sampeyan lair ing wulan Desember sampeyan bisa uga aktif banget ing omah nonton TV sing dudu cangkir teh Desember bayi bangga banget karo awake dhewe lan ora pengin dheweke bakal ditahan apa-apa nalika diwatesi dening sawetara perkara, dheweke ora duwe masalah kanggo mbela awake dhewe, supaya kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki lan langganan luwih akeh kanggo sampeyan

Apa umur Libra bakal nemokake katresnan?

rong puluh

Kepiye carane akeh Libra mati?

Libra, sampeyan bakal ketemu pasangan nalika umurrong puluh, nalika sampeyan isih ngerteni urip lan bingung babagan mbesuk. Pasangan jiwa sampeyan bakal dadi sawetara wong sing bisa nulungi sampeyan nggawe keputusan penting ing urip. Dheweke bakal dadi wong sing paling sampeyan rasakake.22. 2021.

Sampeyan tilar donya. Ala banget. Sayange, sampeyan durung siyap maju, dadi sampeyan mutusake kanggo sawetara wektu lan ngawasi awak fisik sampeyan kanggo rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Amarga sampeyan isih enom lan pati luwih ora diarepake, sampeyan butuh otopsi.

Iki sebabe sampeyan nemokake manawa awak luwih becik disimpen ing beku ing kamar mayat ing ruang bawah tanah rumah sakit lokal.

Sampeyan nonton kanthi minat nalika dokter njupuk awak metu saka beku lan nyiapake kanggo otopsi. Sampeyan miwiti karo ujian njaba lan golek tandha-tandha sing cilaka utawa perawatan medis anyar lan nulis tandha-tandha identifikasi kayata freckles lan tato sampeyan. Dokter nganggo tameng pasuryan sing aneh kanggo miwiti ujian internal, sing sampeyan temokake rada ndhuwur nganti tekan gergaji.

Dokter bakal nggunakake gergaji kanggo ngethok weteng sampeyan, saka balung kemal nganti sternum, lan ngethok iga kanggo mbukak rongga dada. Paling ora, dheweke ngati-ati supaya ora ngethok banget supaya wong sing ditresnani ora kudu ndeleng bukti otopsi nalika pemakaman sampeyan. Aja mandheg nonton dhokter mbusak organ siji-siji supaya bisa mriksa siji-siji.

Sampeyan bakal makarya ing telung blok, diwiwiti karo area dada. Kaping pisanan ngilangi paru-paru lan jantung sampeyan, banjur padha ngeculake kulit menyang dagu supaya bisa mlebu ing ilat lan tenggorokan sampeyan tanpa ana tandha sing katon. Um, matur nuwun, aku ...

Sabanjure, bakal ngilangi ati, pankreas, weteng, lan ginjel, lan pungkasane, bakal njupuk ginjel, kandung kemih, usus, lan organ reproduksi sampeyan. Saiki awak sampeyan minangka growong kosong, dhokter ngowahi perhatian marang organ sampeyan lan mriksa siji-siji. Nanging, sampeyan bakal angel nggatekake apa sing kedadeyan ing bangku nalika awak mung ana sing kosong ...

Dokter ora nemokake kerusakan nyata ing organ sampeyan, mula sampeyan njupuk conto kanggo dianalisis kalebu skrining toksikologis. Sawise sampel disiapake, dhokter bakal kanthi tliti nuntun organ sampeyan bali menyang awak, kira-kira ing endi papane, banjur tliti kanthi tliti. Sampeyan rada kaget ndeleng manawa dheweke uga ngresiki awak sampeyan kanggo mbusak bukti autopsi, lan malah ngumbah rambut kanggo sampeyan! Pungkasane, dokter ngrampungake laporane lan masrahake awakmu menyang omah pemakaman.

Loro perawat teka kanggo ngeterake awak sampeyan menyang pamakaman, dheweke nggawa awak sampeyan ing usungan lan nggawa klambi lan efek pribadi. Sampeyan wis lega yen dompet sampeyan nggawe kanthong kanthi barang-barang sampeyan ora kena, nanging banjur 'Hei!' Kandhane salah sawijining abdi. 'Wong iki duwe pass metro kebak ing kanthong! Mesthi paling ora regane sèket dolar.

Aku bakal terus - ora kaya dheweke ilang! ”Wong loro kasebut ngguyu nalika muter awak lan barang-barang kanggo mobil sing lagi ngenteni. Sawise drive sing apik banget, sampeyan ngetutake jisime menyang omah pesarean lan sekitar mesin pembeku liyane. Sapa sing ngira pati pancen hebat banget! Sampeyan kudu luwih becik - iki omah sampeyan nganti asil otopsi wis rampung.

Pati bisa didaftarkan lan embalming sampeyan bisa diwiwiti ...

Sakedap mengko - ora yakin yen wis pirang-pirang jam utawa pirang-pirang dina, wayahe rada aneh nalika sampeyan wis mati - awak ditarik metu saka lemari es maneh lan dilebokake ing meja ing kamar embalming omah pemakaman. Direktur pamakaman teka karo tukang embalmer lan ngobrol babagan pengaturan panguburan sampeyan. 'Tur umum ing rong dina, mula kita kudu embalming kanggo tur kulawarga pribadi sesuk sore,' ujare direktur pemakaman. 'Ora masalah,' ujare embalmer. “Apa sampeyan kandha yen embalming ora perlu, apamaneh? Aku mung bisa nyelehake dheweke menyang es nganti ndeleng lan nyelehake setelan plastik ing sandhangane supaya ora bocor.

Luwih murah, luwih-luwih yen sampeyan arep ngobong dheweke ... ”“ Mesthi ora! ”Kandhane petugas. 'Aku ora bisa ngerteni - iku bakal ngrusak kita!' Kalorone ngguyu apik nalika nonton kanthi nesu. Amarga ora akeh sing bisa sampeyan lakoni, mula dadi memedi, mula pungkasane sampeyan bisa nonton proses embalming.

Sampeyan uga ora seneng swara 'seeping away'.

Kaping pisanan, embalmer bakal mbuka awak banjur ngresiki kanthi semprotan disinfektan. Rigor mortis wis nyiyapake supaya kabeh anggota awak kaku lan angel diatasi, mula luangake wektu kanggo pijet anggota awak kanggo olahraga. Banjur dheweke nggawe sayatan cilik ing pangkal paha lan ngisi formaldehida ing awak lan kaget banget nalika ndeleng awak mula pluk lan dadi luwih warna - sampeyan sejatine katon luwih nyata.

Serem ...

Sabanjure, embalmer nggawe potongan liyane, ing ngisor iki ing balung balung mburi sampeyan, lan masang alat sedhot logam sing diarani trochar menyang sistem pompa menyang rongga dada. Dheweke nonton kanthi medeni nalika mbukak lawang. gunakake Ochar kanggo tusukan lan cairan cairan saka saben organ - kalebu kandung kemih lan usus.

Yuck! Untunge, tukang embalmer nganggo sarung tangan lan topeng, lan sistem nyedhot ora kuwat mula ora ana cairan sing bisa kontak karo embalmer. Sawise awak sampeyan kosong, alat embalming bakal diisi maneh karo liter cairan, sing bakal gawe jenuh ing organ sampeyan lan ngombe ambune ora enak. Saiki yen embalming wis rampung, saiki wayahe nyiyapake awak sampeyan kanggo kontemplasi sampeyan.

Sampeyan kesulitan nonton tukang embalasi irung lan tenggorokan sampeyan nganggo katun supaya ambune utawa cairan ora bocor, nanging yen ndeleng mripat garing sampeyan luwih elek! Nanging, iki minangka langkah penting lan yen ora bisa nyebabake cairan bocor saka mripat sampeyan. apa sing katon kaya nangis kanggo kulawarga sing medeni! Sawise garing, tutup plastik bentuk sabit dilebokake ing ngisor kelopak mata sampeyan supaya ora ambruk ing tengkorak, lan kelopak mata ditutup, nanging asor pungkasan nalika siyap nutup awak Sawise ngresiki kanthi lengkap, , klambi pertama sing dienggo yaiku popok diwasa! Iki kanggo nglindhungi peti mati lan sandhangan sampeyan - apamaneh sing sampeyan tresnani - saka bocor, nanging iki ora gampang digawe nonton! Paling ora, nanging wigati, rambutmu ditata, rambut ing irung lan kupinge ditata, make up ringan, lan awak sampeyan malah dimanjakan karo manikure pungkasan! nganggo setelan sing paling apik lan sampeyan kudu ngakoni yen katon apik kanggo wong sing wis mati! sawise embalmer godhong, loro abdi mlebu kamar muter wadhah ing rumah sakit ngadeg - dheweke bus licik- Pass Pass - nanging sampeyan ora ngerti liyane.

Katon rada ora nyaman amarga cedhak karo awak sampeyan, mula sampeyan nggawe kesimpulan yen mesthine anyar. Kecurigaan dheweke dikonfirmasi sawetara menit mengko nalika Pencuri Bus Pass manthuk ing peti mati lan ujar, 'Oke, bocah anyar, bukak tutup supaya kita bisa mbukak.' Wong anyar nyedhaki pethi sampeyan lan njaga supaya tetep mripat ing awak kaya separo ngarepake sampeyan lungguh menit.

Nalika dheweke ngulungake tangan kanggo mbukak peti mati, tutupe mabur mbukak lan awak ngadeg lan nyedhak. Dheweke mlaku metu saka ruangan lan njerit mejahi rajapati lan sampeyan rumangsa dheweke ora bakal bali maneh. 'Apa sampeyan ndeleng dheweke mlaku! Wedi tenan! ”Kandhane wong sing lungguh ing pethi sampeyan, sing saiki sampeyan kenal minangka perawat liyane saka rumah sakit. “Aku ngerti dheweke ora cocog karo tugas iki.

Ayo enggal mari, ”ujare sing liyane. 'Oke, metu lan tulung aku karo dheweke' Pungkasane, dheweke kanthi ati-ati nyelehake sampeyan ing peti mati lan nggawa sampeyan menyang ruang tamu. Sampeyan duwe layanan sing apik kebak kulawarga lan kanca-kanca lan sampeyan seneng ndeleng manawa dheweke ngrampungake.

Nanging sampeyan isih durung siyap maju. Sampeyan wis krungu desas-desus banget babagan kedadeyan ing krematorium, mula tinggal ing awak sawetara wektu lan delengen dhewe. Sawise mobil jenazah liyane, peti mati sampeyan teka ing krematorium. Buruh krematorium njupuk kertu nomer saka peti sampeyan lan diselehake ing papan ireng ing jejere kompor gedhe.

Dheweke ngerti yen kanthi cara iki dheweke ngerti sisa-sisa sing bakal pungkasan. Operator mbukak peti mati lan mriksa awak sampeyan, sampeyan ndeleng dheweke ngelingi jam tangan banjur ing jam. nonton Orror nalika dheweke condhong lan njupuk dheweke saka awak! 'Sepira kerepe aku kudu ngandhani dummy iki ing pamakaman supaya njupuk jam tangan sadurunge dakwenehake! Apa sampeyan ora ngerti manawa batere jam ing cremator bisa njeblug? ! ”Sampeyan rumangsa luwih sithik, nanging sampeyan wis tekad bakal ngawasi jam tangan wiwit saiki.

Ora akeh sing bisa ditindakake ...

Operator miwiti cremator kanthi nguripake bensin lan dadi ruangan dadi ruangan nganti pitung atus-seket derajat Celcius. Nalika komputer ngawasi sistem, sampeyan bakal ndeleng layar sing kebak waosan kanggo suhu, emisi, lan tingkat oksigen, nanging ora ana artine apa-apa. Dheweke ngerti iki kudu dadi proses sing luwih rumit tinimbang sing sampeyan kira, sadurunge sampeyan ngerti kremator wis siyap, iki bagean sing sampeyan kuwatir - sampeyan wis krungu crita direktur pemakaman sing nyolong lan adol maneh peti mati! Nanging rasa wedi sampeyan bakal cepet nalika sampeyan krungu operator ngomong karo asisten dheweke nalika mbukak awak sampeyan - tong lan kabeh - menyang oven: 'Aku seneng kulawarga wong iki ora nyimpang ing peti mati lan entuk salah sawijine kothak karton, 'jarene. 'Prekara kasebut pancen ora efisien.

Kayu saka peti mati diobong dhisik, sing mbantu nggawe lingkungan panas lan pembakaran sing sampurna kanggo ngobong efisiensin lan uga ngobong. '' Dadi, 'dheweke nutup lawang kremator. 'Iki pancen cilik, mula ayo butuh wektu udakara sajam. 'Sawise sak jam, operator bali kanggo mriksa kemajuane.

Dheweke ngintip liwat jendhela ing sisih sisih kamar lan ngumumake yen proses kremasi wis rampung. Sampeyan ora bisa nolak nyawang dhewe, nanging sing bisa dideleng yaiku awu abu sing mencorong. Operator mateni mesin lan nuli asisten tugas sing ora bisa diresiki yaiku nyuwek sisa-sisa.

Sanalika mesin wis adhem, asisten kasebut nyingkirake sisa-sisa nganggo garu baja dawane limang meter liwat bolongan ing lantai krematorium lan menyang wadhah kanggo adhem. Pungkasane asisten p Dheweke nggoleki wadhah kanthi wadhah sing wis digawe adhem lan mbusak bagean-bagean logam sing ditinggalake saka pethi. Yen wis rampung, sampeyan bakal sok dong mirsani yen isih ana campuran gedhe lan sampeyan bakal kuwatir yen dheweke gagal sawetara engsel utawa sekrup.

Bali kanggo mriksa sisa-sisa. 'Pakaryan sing apik, dakkira duwe kabeh. Kayane ana sawetara fragmen balung, bisa uga sepotong balung pinggul utawa tulang pethak.

Sing diarepake - balung sing luwih gedhe ora mesthi rusak padha, lan balung enom iki pungkasane kuwat. Aja kuwatir, cremator bakal ngurus sampeyan. ”Sampeyan meh ora duwe wektu kanggo ndhaptar warta sing nggegirisi iki nalika asisten nggawa tong sampah karo jenazah sampeyan menyang cremulator.

Ternyata mesin kasebut sing ngubah sisa nganggo bal waja dadi apik, malah bisa dadi awu lan nyaring potongan sing luwih gedhe sing ora katon katon gedhe. Yen cremator wis rampung tugas, sisa-sisa sampeyan bakal ditransfer menyang guci dekoratif sing dipilih dening sedulur lan dikumpulake ing ruangan panyimpenan. Sampeyan lega banget amarga ndeleng yen jam sampeyan ana ing jejere guci - paling ora jam ilang! Amarga wareg amarga awak sampeyan wis dirawat kanthi rapi lan hormat, pungkasane sampeyan milih wayahe lunga lan wong liya njelajah apa sing ditawakake sisih liyane.

Jiwa sampeyan wis tentrem saiki sampeyan ngerti babagan rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Dadi, apa sampeyan mikir babagan rahasia pemakaman kasebut? ora pengin sampeyan ngerti? Apa sampeyan paling kaget nalika nyiyapake mayat kanggo pemakaman? Pesthekake lan wenehake babagan rahasia babagan panguburan ing komentar! Luwih becik priksa artikel iki kanthi irah-irahan Apa sing Sadurunge Sadurunge Mati? Bakal nggawe rahasia kamar panguburan kaya sing paling ora kuwatir! Utawa, sampeyan luwih milih artikel liyane iki. Apa wae, klik siji saiki anggere sampeyan isih bisa urip!

Sapa kanca jiwane Libra?

Gemini pancen hebatjodhokanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut. Iki uga ora dadi masalah kimia kanggo wong loro iki amarga percikan api bakal mabur nalika emosi nyambung lan komunikasi.6. Taun 2020

Apa kelemahane Libras?

LATIHAN LIBRA

Kelemahane:Dadi pusaka, uwal saka konflik, dukan, rasa kasihan awake dhewe sing ora normal. Senengane Libra: Keseimbangan, kebecikan, pisah karo wong liya, kegiyatan ing njobo. Libra ora seneng: Kekerasan, ketidakadilan, konfrontasi. Identitas kasebut tentrem, ora adil lan mung sengit ing kasepen lan terus-terusan mbutuhake perusahaan.

Apa tegese yen sampeyan lair tanggal 14 Desember?

Ulang tahun 14 DESEMBERhoroskop prediksi sing ana kemungkinan singsampeyanminangka wong Sagitarius sing nduweni kesepakatan sing apik.Sampeyanlumrahe grapyak lan duwe ati gedhe.Sampeyannemtokake tujuan, lansampeyanambisi banget. Piye wae,sampeyantetep andhap asor ing kabeh edan.

Sapa sing dadi kanca jiwane Libras?

Gemini cocog banget kanggo aLibra. Gemini pancen hebatjodhokanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut.6. Taun 2020

Apa taun 2021 dadi taun sing apik kanggo Libras?

LibrahoroskopTaun 2020ramalan manawa urip sampeyan bakal luwih gampang tinimbang umumetaun. Sampeyan bakal duwe tanggung jawab sing luwih sithik lan luwih akeh wektu kanggo nindakake samubarang sing pengin ditindakake. Nggarap hobi sampeyan bakal bisa ngrasakake bungah bangettaun.Taun 2020yaiku ataun gedhekanggo fokus ing sampeyan lan sesambetan.

Tandha zodiak endi sing paling ora apik?

Amarga Pisces minangka sing paling apik saka kabehpratandha. Apa tegese, Pisces, yaiku sampeyan dianggep minangka salah sawijiningpratandha paling bodhosakazodiak, 'go-to schmuck' kanggo lelucon, lelucon lan nggoda. Sampeyan ikuastrologiwimp, sing kabeh kita kenal 'sensitif banget' lan 'emosional banget.'7 2020.

Apa horoskop lengkap kanggo tanggal 14 Desember?

14 Desember Zodiak yaiku Sagittarius - Kepribadian Horoskop Lengkap Minangka Sagittarius lair tanggal 14 Desember, sampeyan peduli lan tresno lan bakal adaptasi karo irama sing ana ing sekitar.

Apa horoskop saben dina kanggo Libra?

Saben dina Horoskop Libra. Ganti tandhaAryTaurusGeminiCancerLeoVirgoLibraScorpioSagittariusCapricornAquariusPisces. WingiToday sesukWeeklyMonthly2020. WeeklyMonthly2020. 18 Sep 2020- Kesempatan mabur ing endi wae bisa uga dina iki, Libra. Owah-owahan karier ana ing angin, lan mula-mula bisa uga ora tenang, ...

Apa nada lahir paling apik kanggo 14 Desember?

Pirus sing narik kawigaten minangka batu kelairan sing diarani minangka wakil kanggo wong Sagittarien sing lair tanggal 14 Desember. Turquoise minangka bahan mulia sing nuduhake prestasi lan selebriti. Batu kelahiran zodiak iki kudu digunakake ing liontin, gelang lan aksesoris liyane.