Tandha apa sing kudu dikawinake Libra?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Horoskop Libra Aug '13

Tandha apa sing kudu dikawinake Libra?

Paling kompatibelpratandhakaroLibraumume dianggep minangka Gemini, Leo, Sagittarius lan Aquarius. Paling ora kompatibelpratandhakaroLibraumume dianggep kanker lan capricorn. Mbandhingake srengengepratandhabisa menehi ide umum babagan kompatibilitas.

Sugeng rawuh sepisan maneh ing sisih mistik Zona Beast. Ngendi kita ndeleng kosmos kanggo ngrampungake ilmu zodiak. Kita ndeleng sampeyan duwe pitakon babagan sawetara hubungan sampeyan, Beast-Viewer sing dikasihi, lan dina iki bakal dadi sambungan sampeyan karo lintang-lintang.

Sapa sing bisa dipercaya tenan? Sampeyan kudu adoh saka sapa lan tandha-tandha zodiak liyane sing, sanajan sampeyan nyoba, ora bakal dadi kanca sejati. Terus ditonton lan kita bakal ngerteni. Sadurunge kosmos menehi wangsulan kaya sing dikarepake, priksa manawa sampeyan entuk langganan lan pencet tombol kabar supaya ora ketinggalan artikel anyar, uga aja lali ndhukung saluran kanthi nonton artikel iki nganti pungkasan.

ARIES // FIRE Sampeyan nomer siji ing zodiak kanthi alasan Aries. Sampeyan seneng dadi pimpinan lan tetep ngawasi nomer 1. Minangka tandha geni, sampeyan minangka wong sing semangat banget kreatif lan percaya dhiri.

Nanging, sampeyan bisa uga ora sabar lan sedhih banget nalika sampeyan lagi karo Taurus sing misuwur kanthi dhasar lan praktike kalem. Taurus dikenal asring mungkasi sesambetan nalika ora sehat, lan bakal ora kompromi ing keputusan. Kanggo sampeyan, Kanker uga bisa dadi kekancan sing angel.

Taurus // EARTH Taurus, sampeyan seneng diubengi karo kaendahan lan kanca-kanca sing apik. Sampeyan ngerti apa sing dikarepake lan tetep bisa. Sampeyan realis lan duwe kualitas apik dadi kanca sing setia banget.

Nanging nalika kekancan sampeyan, kembar sing ora stabil kasebut bisa dadi wong sing pengin sampeyan hindari. Taurus seneng bisa ngontrol, lan tandha zodiak Gemini wis dikenal kanthi rutin mikir. Lan Taurus sing dikasihi, kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan bisa uga ora duwe wektu paling apik nganggo tandha Aries.

GEMINI // AIR Gemini, sampeyan wong sing penasaran! Sampeyan kepinteran kanthi cepet lan sosial banget lan komunikatif. Sampeyan misuwur amarga siyap kanggo seneng-seneng, nanging sampeyan uga bisa gelisah ing sekitar sampeyan kanthi cepet. Ironis, sampeyan bakal dadi angel kanggo sampeyan Zeitge Virgo ora sengaja lan asring isin banget.

Sifat Konservatif Virgo ora cocog karo kepribadian Gemini sing metu lan bisa uga ora ana kahanan apa wae sing bakal tuwuh Gemini. Kaloro pratandha zodiak kasebut kangelan nyebutake awake dhewe, mula yen ana konflik utawa gelut, ora ana loro tandha zodiak sing bisa njupuk langkah pertama kanggo rekonsiliasi. Kanker // Kanker AIR Sampeyan minangka tandha-tandha zodiak sing paling emosional lan sensitif.

Sampeyan cocog banget karo batin lan dadi kanca sing alami. Tansah siyap duwe kuping lan dadi pundhak wong kudu nangis. Nanging amarga sampeyan setya banget, sampeyan ora bakal seneng kaya wong ing ngisor iki.

Sagittarius dikenal bisa ujar apa wae supaya bisa dikarepake. Sagittarius minangka tandha geni lan bakal ana konflik karo sampeyan, Kanker, amarga sampeyan bakal dikalahake dening unsur-unsur banyu. Kanker seneng ngubengi omah sing seneng sing diisi karo wong-wong sing nresnani, ing ngendi Sagittarius bakal mesthi butuh kebutuhan LEO // FIRE Lions dikenal dadi pimpinan pak kasebut; dheweke dinamis lan asring nggayuh tujuwane kanthi tenang lan percaya dhiri.

Leos wis dikenal dadi mandhiri, nanging (sapa sing bakal nyalahke sampeyan, apik tenan)! Nalika nggawe kekancan jangka panjang, Leos kadang bisa berjuang kanggo melu amarga bangga. Aku bakal ati-ati nalika sampeyan sesambungan karo sing ana ing tandha zodiak Pisces. Pisces dipimpin dening unsur banyu lan sampeyan Leo dipimpin dening geni.

Banyu lan geni ora nyampur, lan prabédan pribadine bakal dadi luwih apik tinimbang sampeyan. Pisces minangka jinis tandha sing luwih pasif lan sensitif lan keberanian sampeyan bisa ngalami saraf. Virus VIRGIN // EARTH, sampeyan bisa dadi tandha zodiak sing paling angel ing zodiak, lan iku kualitas apik! Nanging terkadang bisa Luwih apik Mung menehi sawetara wektu kanggo muter lan sesambetan pribadi! Sampeyan asring salah paham karo Virgo amarga sampeyan angel ngandharake dhewe, nanging yen nggawe kanca sampeyan pancen apikan lan setya.

Sampeyan uga trampil banget, Virgo, sing bisa nyebabake argumen kewarasan karo kekancan Aquarius sing uga cerdas banget. Sampeyan pancen dudu kesalahan Virgo, wong-wong Aquarius kepengin banget wektu lan bisa dadi sopan kadang // AIR Ah, Libra. Diplomasi

Kayane sampeyan bisa akur karo kabeh wong! Nanging iku ora mesthi tiba. Libra, sampeyan misuwur minangka salah sawijining pratandha sing paling kooperatif lan paling adil ing zodiak, nanging sampeyan dudu penggemar dramatis. Tembung kunci, kalajengking.

Scorpios misuwur banget karismatik lan asring nuwuhake rasa seneng. Scorpios uga dikenal rada misterius, lan Libra ora bakal ngidinke tumindak kasebut. SCORPIO // AIR S corpio, sampeyan seneng-seneng lan semangat! Sampeyan ngerti carane nyebutake emosi lan sampeyan bisa dadi kanca sejati.

Sampeyan asring kreatif lan duwe kepribadian, nanging sampeyan seneng dadi pusat perhatian lan panguripan pesta kasebut. Pancene bisa dingerteni manawa sampeyan bakal tabrakan karo tandha sing sejatine padha karo sampeyan, Leo. Kalorone kalebu karakter sing duwe kekarepan banget lan sayangé padha wangkal.

Nalika kamiripan kasebut bisa uga tegese kekancan sing nyata, umume wong loro kasebut bentrok lan padu. Sagittarius // FIRE Sampeyan seneng banget Sagittarius. Sampeyan seneng njelajah alam lan ketemu wong anyar.

Sampeyan kepengin kebebasan kaya ora ana wong liya lan sampeyan ora bakal bisa kaiket. Kaya sing wis diandharake sadurunge, tandha zodiak sing bisa uga ora sampeyan lakoni yaiku sing ana ing tandha zodiak Kanker. Kanker kadhang kala bisa kekancan, lan uga ora aman, sing Sagittarius ora tahan.

Petunjuk perbudakan sing paling sithik lan sampeyan, Sagittarius, bakal bali. CAPRICORN // EARTH Capricorn sampeyan minangka swara nalar, sampeyan tanggung jawab, disiplin lan wis nguwasani seni ngontrol awake dhewe. Sampeyan pancen mandhiri lan kadang-kadang sampeyan bakal angel golek kanca.

Sampeyan seneng sinau saka pengalaman, nanging sampeyan bisa uga ngerteni sithik ngerti apa sing ora bakal ditoleransi wong-wong sing ana ing tandha Libra. Kalorone pancen kepala level, nanging Libra luwih sosial lan bisa ngalami saraf lan katon kaya gangguan, Capricorn. AQUARIUS // AIR Aquarius sampeyan pancen asli lan sampeyan pancen nglawan perjuangan sing apik.

Mungkin ora drastis kaya kembar, sampeyan asring duwe loro-lorone. Sithik isin lan kalem, nanging uga semangat lan semangat! Sampeyan duwe kemampuan kanggo ndeleng loro-lorone duwit receh lan asring lan tentrem kahanan apa wae. Nanging, Aquarius rada adoh lan seneng ngalami ing kene lan saiki, sing nangkep Capricorn sing tanggung jawab lan disiplin.

Sampeyan uga ora mesthi akur karo Pisces. Akuarium kaya sampeyan bakal emosional banget, sanajan sampeyan bisa uga adhem rada adhem. IKAN // Banyu Pisces sampeyan minangka tandha kreatif lan seni! Sampeyan lembut lan selaras karo emosi.

Sampeyan wis dikenal apikan banget lan ora egois. Kaloro kualitas apik nalika nggawe kanca. Ora ana tandha tenan yen sampeyan ora bisa srawung, nanging Gemini bisa uga kakehan sampeyan, mula ora kepenak karo Gemini sing luwih gedhe tinimbang urip, lan Gemini bakal nyoba nggawe sampeyan dadi wong liya.

Lan saiki kayane mung kabeh kosmos kanggo kita saiki, penampil kewan sing dikasihi. Kita butuh wektu kanggo istirahat, nanging coba bali maneh lan takon maneh marang para bintang ing mbesuk. Apa artikel iki nggambarake hubungan sampeyan kanthi sampurna? Utawa apa sampeyan duwe kanca sing nglanggar kabeh dhaptar iki? Tandha sing dadi kanca paling sampeyan? Ayo wenehi komentar ing ngisor iki!

Tandha Libra tresna apa?

Aries (21 Maret 19 April)

Oposisi mesthi narik kawigaten ing astrologi, mula Aries dadi sing paling dhuwurkanggo pratandhapaling kepincutLibra. Ana pengaruh alami liyane, lan kimia fisik bisa uga kuat.Poundsuga nyenengake yen ana ing sekitar, lan Aries iku kabeh.
1. Taun 2020

5 Cara Nggawe Pria Libra Katresnan Karo Sampeyan. Nggih Tampilan sampeyan penting banget nalika mbujuk wong Libra.

Wong iki mesthi nggatekake kualitas sandhangan lan sepatu, sing dienggo wanita. Aja kakehan nganggo kosmetik yen sampeyan pengin wong Libra kasebut jatuh cinta. Amarga dheweke luwih seneng kabeh praupan alami sampeyan ora dikecualian.

Bebas nggunakake lipstik lan maskara mung kanggo negesake bentuk lan kontur, nanging ora katon kaya badut sing nyenengake. Wong Libra seneng karo wanita sing nggunakake minyak wangi sing larang lan larang. Nalika nerangake pacaran, cukup kanggo nyemprotake gulu kaping pindho kanggo menehi kesan apik marang dheweke.

Aja nganti pour kabeh botol ing awak dhewe. Iku mung bakal meksa dheweke. Tampilake kewanitaan lan seksualitas sampeyan wiwit wiwitan, mula wong Libra kasebut mesthi bakal menehi minat sing serius marang sampeyan.

Nanging sing paling penting, aja dadi wanita sing bangga lan gumunggung. Cara kapindho kanggo menang ing wong Libra yaiku siyap kanggo pangowahan. Wis suwe dheweke ora biasa lenggah ing sak papan.

Kadang rasane mesthi kesusu. Libra duwe akeh urusan penting lan rapat karo kanca-kanca. Sampeyan uga kudu dadi bagean saka uripe.

Aja kaget ndeleng akeh wanita ayu ing sekitar sampeyan saben dina. Amarga dheweke duwe karisma sing ora biasa sing mesthi narik lawan jinis. Wong Libra bakal setya lan setya marang sampeyan, yen sampeyan ora ngontrol uripe dhewe lan meri karo wanita liyane.

Virgos, Scorpios, Singa. Para wanita, saiki aku bakal bali menyang kowe.

Kaya tandha zodiak liyane, Aquarius lan Gemini, Libra-Man sengit marang apa sing kudu ditindakake ing sesambetan lan kepiye carane tresna marang wanita kanthi bener. Ayo dheweke ngrasakake papan sing luwih akeh lan nuduhake rasa ora peduli. Dheweke mesthi bakal rumangsa bisa kelangan sampeyan.

Nomer tips 3. Kanggo nggawe wong Libra jatuh cinta, sampeyan kudu main-seneng karo dheweke. Yen sampeyan ngerti kepiye, nggawe sing paling apik sanajan ora bosen, dheweke bakal langsung ngerti yen sampeyan iku Sing pantes digatekake.

Elinga, aja nggunakake fitnah nalika menehi hasil karo Libra.

Amarga wanita sing tumindak sopan lan ora trampil komunikasi mesthi ilang ajining diri. Libra minangka tokoh diplomatik. Dheweke dianggep minangka salah sawijining pratandha zodiak paling apik ing babagan public Speaking lan public Speaking.

Dadi, yen sampeyan ora yakin babagan kosakata, luwih becik tetep tenang, wenehi kesempatan kanggo mung ngomong karo dheweke.

Kanthi mangkono, sampeyan nuduhake rasa hormat lan menehi baton. Sanajan Libra dudu salah sawijining wong sing terang-terangan nuduhake minat marang wanita, mesthine sampeyan bisa nggawe dheweke dadi peran pertama ing hubungan sampeyan. Kepiye carane sampeyan nindakake? Gampang banget.

Cukup tindakake langkah pertama karo dheweke ing tahap awal hubungan romantis sampeyan kanggo golek posisi sing luwih apik mengko. Nomer tips 4. Kanggo njaga hubungan sing tetep karo tandha zodiak iki, sampeyan kudu nambah minat karo sampeyan..sok piye wae.

Maksudku.. Yen sampeyan menehi wong Libra kesenengan maksimal ing amben, mula sampeyan bakal bisa gampang Bisa menang ati.

Nanging, aja lali yen wong iki minangka budi pekerti sejati ing urip intim. Libra seneng macem-macem lan eksperimen. Siyap main game.

Nanging .. Game iki kudu ora bisa diprediksi, langsung ilang Minat ing dheweke.

Dadi coba luwih enigmatis kanggo dheweke.

Wanita misterius luwih bisa nggawe pria Libra jatuh cinta tinimbang wanita sing duwe katrampilan kuliner paling apik. Wong iki seneng mbukak cakrawala anyar ing kamar turu tinimbang lungguh weteng sing diiseni ing ngarep TV karo dheweke. Yen sampeyan ngerti kanthi cepet, mula usaha sampeyan ing jalur sedra Libra ora bakal muspra.

Nanging aja mikir saengga dheweke mung seneng jinis.

Ora bener. Intimasi kanggo dheweke mung minangka cara kanggo nyebutake katresnan marang wanita. Yen ora mangu-mangu babagan maksud seriuse kanggo sampeyan, coba takon dhewe 'apa iki nggawe aku seneng ing kasur'.

Nomer tip 5. Cara pungkasan kanggo tresna karo wong Libra yaiku njaga kemurnian lan katertiban. Kesalahan tata cara ing meja, piring sing ora dicuci - dheweke mung nate nandhang lara.

Aku ora bakal ujar manawa wong Libra minangka wong sing tliti kaya Virgo utawa Capricorn. Nanging kasunyatane yen dheweke duwe rasa estetis sing apik lan seneng karo barang-barang sing apik, iku atus persen manawa sampeyan bakal duwe sprei, musik santai, lan lilin wangi ing kamar turu ...

Kaya sing sampeyan kira, wong iki uga romantis, Sensitivitas, keanggunan lan pesona khusus dheweke ndadekake dheweke beda karo pria liyane. Wanita sing duwe intuisi sing gampang bisa gampang ngerti wong Libra ing akeh wong, nanging dheweke bakal bisa setuju yen tresna karo dheweke, isih dadi pitakon..luwih saka 5 cara sampeyan bisa nggawe pria Libra jatuh cinta.

Kaya biasane, aja lali ngetutake aku ing instagram lan tekan lonceng notifikasi supaya ora apa-apa mengko ora ketinggalan

Umure Libra bakal nemokake katresnan?

rong puluh

Apa sampeyan wis ketemu wong sing nganggep sampeyan Libra nalika sampeyan sejatine Taurus? Ya, mesthine dheweke salah amarga tandha munggah sampeyan. Tandha tandha munggah sampeyan asring duwe peran penting ing kapribadian sampeyan.

Iki minangka citra sing katon ing jagad sampeyan lan kesan sing diduweni kabeh wong nalika sampeyan ketemu. Dadi, kepiye carane bisa bener? Ayo goleki ...

Gantung! Sadurunge lali klik Langganan banjur lonceng notifikasi supaya nganyari karo konten sing luwih berkualitas. Oh, lan nonton artikel iki nganti pungkasan kanggo ndhukung Beast. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan Kanggo nemu pengaruh tandha munggah ing pribadine, luwih dhisik kudu ngerti apa tandha munggah.

Tandha munggah yaiku tandha zodiak sing wungu saka wetan nalika sampeyan lair. Iki uga dikenal minangka Ascendant lan kaya rembulan utawa srengenge uga minangka bagean saka horoskop sampeyan Ascendant, kesan sampeyan bakal beda-beda. Ngomong babagan kesan, ayo miwiti dhaptar nganggo nomer siji ..

Kesan Pertama Aries Ascendant: Dinamis, Pelopor, Positif lan pimpinan lair, iki minangka pamikiran sing luwih bisa nglintirake pikiran nalika dheweke ketemu sampeyan. Sampeyan bisa uga Scorpio sing tenang, Virgo sing isin, utawa uga Pisces sing isin, nanging yen sampeyan minangka Aries duwe tandha munggah, mula kesan pertama sampeyan bakal dadi kaya Aries sing wani. Sawetara wong bisa nemokake sampeyan rada kewedhen utawa medeni sadurunge, nanging iki bakal ilang yen dheweke luwih ngerti sampeyan.

Kita ora bisa ngerti manawa srengenge lan rembulan sampeyan uga ana tandha zodiak sing padha karo ascendant, mula sampeyan bisa dadi jinis wong sing ditampilake karo wong liya. Taurus Ascendant Impression First: Apik tenan yen sampeyan munggah minangka pratandha yen Dewi tresna wis dipimpin, mula kita ngarep-arep tampil apik. Nalika wong pisanan ketemu sampeyan, dheweke bakal nemokake sampeyan apik lan apik.

Sawetara uga bisa ndeleng sampeyan minangka paket kabeh. Sampeyan bisa uga mikir yen pancen apik banget yaiku dadi wong Taurus sing maju. Bener ora bener.

Kaya tandha zodiak liyane, uga ana masalah. Contone, wong sing dilahirake ing ascendant iki bisa uga dianggep rada wangkal amarga pengaruh saka ascendant sing nggawe dheweke katon kaya mangkene. Kajaba iku, wong bisa uga nganggep dheweke sombong banget.

Kesan Pertama Ascendant Kembar: Wong Mbebayani kanthi pendhudhuk iki duwe intelektualisme nalika sampeyan lelungan, wong liya bisa uga mikir yen sampeyan. Pengaruh Merkurius sing mrentah Ascendant. Sampeyan bisa uga kentang sofa utawa recluse, nanging sing bakal teka ora katon kaya ngono.

Tetep dhewe, sampeyan bisa uga dianggep minangka nakal. Iku mung salah sawijining mupangat dadi pendhaki Gemini. Oh, lan sampeyan bisa uga lucu banget lan sindir.

Kesan Ascendant Kanker: Welas asih Apa sampeyan katon kaya wong sing apikan lan peduli? Iki bisa uga amarga ana tandha kanker sing muncul. Pendaki kanker cenderung padha karo pratandha rembulan bulan lan sunar. Penempatan kanker asring nemtokake sifat emosional wong.

Sampeyan minangka Capricorn sing praktis banget, nanging sampeyan duwe pengaruh sing apik banjur duwe sisi emosional. Wong uga rumangsa yen sampeyan moody lan misterius. Leo Ascendant Impression: CharismaticLeos lumayan karismatik lan seneng banget karo tandha iki amarga sampeyan munggah nalika sampeyan bisa uga dianggep wong karismatik.

Nalika mlebu kamar, nolehake sirah, swarane bakal dirungokake lan saran sampeyan bakal dijupuk, sing nembe ketemu bisa uga ora setuju. Iki kabeh apik banget, nanging ana kekurangan, pendhaki Leo uga asring dianggep dramatis. Minangka Virgo Ascendant, sampeyan bisa uga analitis lan migunani.

Ngatasi masalah ora dadi masalah lan sampeyan bakal ngerti carane ngrampungake nalika kahanan dadi angel. Mula, sampeyan bisa dipercaya lan bisa diarep-arep bisa ngrampungake pagawean kasebut. Sering ana wektu nalika sampeyan nganalisa babagan perkara lan dianggep kritis banget.

Persepsi iki biasane nggawe wong adoh saka sampeyan lan ninggalake sawetara kanca ing sisih sampeyan. Beda karo pendhaki Gemini, sing uga dikuasai Merkurius, pendhudhuk Virgo asring dianggep ora bisa diprediksi lan eksentrik. Libra AscendantImpression: Charming Apa sampeyan nate nampa pujian amarga apik banget? Yen wangsulan sampeyan ya, calon sampeyan bisa uga Libra.

Tandha sing dipimpin Venus ora mesthi katon apik kaya Taurus, nanging mesthine bisa dadi pesona. Yen sampeyan lair kanthi tandha tandha zodiak iki, mula sampeyan bisa dadi wong sing bisa mutusake masalah konflik. Dheweke ngindhari kabeh jinis huru-hara lan konfrontasi lan mula seneng mandhiri.

Sawetara bisa uga ngerteni manawa sampeyan rada liberal. Dheweke ndeleng kekarepan sampeyan nggawe skenario minangka kelemahane banjur nyoba njupuk kauntungan. Yen sampeyan wis ndeleng artikel zodiak sadurunge, mula ora nggumun yen Scorpio minangka pratandha jinis, pati, lan lair maneh sing paling umum digunakake.

Yen tandha zodiak minangka target sampeyan, sampeyan bisa uga duwe luwih akeh kekasih sing ora bisa dietung. Ascender saka tandha zodiak iki asring dipandang kuat kanthi bentuk sing alus lan tenang. Wong bakal ndeleng sampeyan minangka wong sing bisa ngatasi tembung lan duwe kemampuan kanggo ngapusi wong liya sak karepe.

Sawise ngerti sampeyan luwih apik, dheweke bakal ngerti manawa sampeyan bisa dadi wong sing luwih apik tinimbang sing dianggep sadurunge. Sampeyan bakal gampang narik kawigaten sanajan sampeyan ora pengin. Sanajan sampeyan ora ngerti, wong bakal nemokake sampeyan ora bisa ditolak.

Kesan Ascendant Sagittarius: Semangat Gratis Sampeyan bisa uga pengin wong mung maca buku, nganyari karo kedadeyan paling anyar, lan lelungan kanthi solo nalika duwe wektu, nanging wong liya bisa uga ora bisa ndeleng sampeyan kanthi cara kaya ngono. Pendhudhuk Sagitarius duwe Jupiter ing omah pertamane, lan umume masarakat bakal nganggep sampeyan minangka roh bebas. Dheweke bakal mikir manawa sampeyan pancen lantang lan ramah sosial.

Sampeyan bakal kepencut karo kegiyatan petualangan, lan nalika sampeyan seneng lelungan ing wektu luang, wong liya bakal ngerteni minangka bagean saka kepribadian sampeyan. Ing pikirane, gambar sampeyan yaiku Indiana Jones, Tintin, Lara Croft, utawa Katniss Everdeen. Tekanan Capricorn: Tekad Capricorn sing ditemtokake cenderung dadi wong sing tekad, jujur, lan tujuan.

Munggah Capricorn katon serius lan fokus. Sanajan iki bisa uga apik, profesional, lan akademis, bisa uga dadi masalah sajrone urip sosial saben dina. Yen nggawe guyon, bisa uga ora dingerteni lan dikira serius, lan kadhang kala bisa ndeleng sekedhik.

Yen sampeyan duwe Aquarius sing mbrontak minangka pendhudhuk, sampeyan bakal katon minangka bunglon sosial. Wong asring ngucapake kecerdasan lan intelijen nalika ngira sampeyan minangka wong sing nari ngalahake drum dhewe; ide sampeyan asli lan sampeyan seneng nampilake kanthi eksentrik. Sampeyan apikan lan apik lan kualitas kasebut bakal mbantu sampeyan ing lingkaran sosial.

Oh, lan miturut panemune para astrolog, iki minangka Ascendant Nikola Tesla. Menarik, apa ora? Impact Pisces: Enigmatic Rule dening Neptunus, tandha iki asring diarani tandha zodiak sing paling tuwa. Asli saka Ascendant iki bisa katon kaya jiwa tuwa.

Keturunan Pisces asring banget emosional lan bisa uga rada filosofis. Pandhangane ideologi lan rada ora praktis. Iki sebabe wong sing duwe ascendant iki asring kelangan pikirane dhewe-dhewe.

Ditambah maneh, kepribadiane mesthi rada misteri, logika angel dingerteni. Dadi, yen Aries duwe tandha munggah, aku bakal dianggep dinamis sanajan ora. Wah! Mungkin sampeyan ora kudu menehi judhule buku miturut isine.

Dadi tandha apa sing sampeyan tambah? Apa sampeyan mikir tandha-tandha zodiak penting? Ayo ngerti babagan komentar ing ngisor iki, kita bakal kepingin krungu saka sampeyan.

Kepiye carane akeh Libra mati?

Libra, sampeyan bakal ketemu pasangan nalika umurrong puluh, nalika sampeyan isih ngerteni urip lan bingung babagan mbesuk. Pasangan jiwa sampeyan bakal dadi sawetara wong sing bisa nulungi sampeyan nggawe keputusan penting ing urip. Dheweke bakal dadi wong sing paling sampeyan rasakake.22. 2021.

Sampeyan tilar donya. Ala banget. Sayange, sampeyan durung siyap nerusake, dadi sampeyan mutusake sawetara wektu lan ngawasi awak fisik sampeyan kanggo rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Amarga sampeyan isih enom lan pati luwih ora dikarepake, sampeyan butuh otopsi.

Iki sebabe sampeyan nemokake manawa awak luwih becik disimpen ing beku ing kamar mayat ing ruang bawah tanah rumah sakit lokal.

Sampeyan nonton kanthi minat nalika dokter njupuk awak metu saka mesin pembeku lan nyiapake kanggo otopsi. Sampeyan miwiti karo ujian njaba lan golek tandha-tandha sing cilaka utawa perawatan medis anyar lan nulis tandha-tandha identifikasi kayata freckles lan tato sampeyan. Dokter masang topeng rai sing aneh kanggo miwiti ujian internal, sing sampeyan temokake rada ndhuwur nganti tekan gergaji.

Dokter bakal nggunakake gergaji kanggo ngethok weteng sampeyan, saka balung kemal nganti sternum, lan ngethok iga kanggo mbuwang rongga dada. Paling ora, dheweke ngati-ati supaya ora nyuda banget supaya wong sing ditresnani ora kudu ndeleng bukti otopsi nalika pemakaman sampeyan. Aja mandheg nonton dhokter mbusak organ siji-siji supaya bisa mriksa siji-siji.

Sampeyan bakal makarya ing telung blok, diwiwiti karo area dada. Kaping pisanan, sampeyan ngilangi paru-paru lan jantung sampeyan, banjur ngeculake kulit menyang dagu supaya bisa mlebu ing ilat lan tenggorokan sampeyan tanpa ana tandha sing katon. Um, matur nuwun, aku ...

Sabanjure, dheweke ngilangi ati, pankreas, weteng, lan ginjel, lan pungkasane, njupuk ginjel, kandung kemih, usus, lan organ reproduksi sampeyan. Saiki awak sampeyan minangka growong kosong, dhokter ngowahi perhatian marang organ sampeyan lan mriksa siji-siji. Nanging, sampeyan bakal angel nggatekake apa sing kedadeyan ing bangku nalika awak mung ana sing kosong ...

Dokter ora nemokake kerusakan nyata ing organ sampeyan, mula sampeyan njupuk conto kanggo dianalisis kalebu skrining toksikologi. Sawise sampel disiapake, dhokter bakal kanthi tliti nuntun organ sampeyan bali menyang awak, kira-kira ing endi papane, banjur tliti kanthi tliti. Sampeyan rada kaget ndeleng manawa dheweke uga ngresiki awak sampeyan kanggo mbusak bukti post-mortem, lan malah ngumbah rambut kanggo sampeyan! Pungkasane, dokter ngrampungake laporane lan masrahake awakmu menyang omah pemakaman.

Loro perawat teka kanggo ngeterake awak sampeyan menyang pamakaman, dheweke nggawa awak sampeyan ing usungan lan nggawa sandhangan lan efek pribadi. Sampeyan wis lega amarga dompet sampeyan nggawe barang sing ora tutul ing kanthong, nanging banjur 'Hei!' Kandhane salah sawijining abdi. 'Wong iki duwe pass metro kebak ing kanthong! Mesthi paling ora regane sèket dolar.

Aku bakal tetep - ora kaya dheweke bakal kangen! 'Wong loro kasebut ngguyu nalika muter awak lan barang-barang kanggo mobil sing lagi ngenteni. Sawise drive sing apik banget, sampeyan ngetutake awak menyang omah pemakaman lan ing mesin pembeku liyane. Sapa sing ngira pati pancen hebat banget! Sampeyan kudu luwih becik - iki omah sampeyan nganti asil otopsi wis rampung.

Pati bisa didaftarkan lan embalming sampeyan bisa diwiwiti ...

Sakedap mengko - ora yakin yen wis pirang-pirang jam utawa pirang-pirang dina, wayahe rada aneh nalika sampeyan wis mati - awak ditarik metu saka lemari es maneh lan dilebokake ing meja ing kamar embalming omah pemakaman. Direktur pamakaman teka karo tukang embalmer lan ngobrol babagan pengaturan panguburan sampeyan. 'Tur umum ing rong dina, mula kita kudu embalming kanggo tur kulawarga pribadi sesuk sore,' ujare direktur pemakaman. 'Ora masalah,' ujare embalmer. “Apa sampeyan kandha yen embalming ora perlu, apamaneh? Aku mung bisa nyelehake dheweke menyang es nganti ndeleng lan nyelehake setelan plastik ing sandhangane supaya ora bocor.

Luwih murah, luwih-luwih yen sampeyan arep ngobong dheweke ... ”“ Mesthi ora! ”Kandhane petugas. 'Aku ora bisa ngerteni - iku bakal ngrusak kita!' Kalorone ngguyu apik nalika nonton kanthi nesu. Amarga ora akeh sing bisa sampeyan lakoni, mula dadi memedi, mula pungkasane sampeyan bisa nonton proses embalming.

Sampeyan uga ora seneng swara 'seeping away'.

Kaping pisanan, embalmer bakal mbuka awak banjur ngresiki kanthi semprotan disinfektan. Rigor mortis wis disetel lan nggawe kabeh anggota awak kaku lan angel diatasi, dadi luangake wektu kanggo pijet anggota awak kanggo olahraga. Banjur dheweke nggawe sayatan cilik ing pangkal paha lan ngisi formaldehida ing awak lan kaget banget nalika ndeleng awak mula pluk lan dadi luwih warna - sampeyan sejatine katon luwih nyata.

Serem ...

Sabanjure, embalmer nggawe potongan liyane, wektu iki ing ngisor balung rusuk, lan masang alat sedhot logam sing diarani trochar menyang sistem pompa menyang rongga dada. Dheweke nonton kanthi medeni nalika mbukak lawang. gunakake Ochar kanggo tusukan lan cairan cairan saka saben organ - kalebu kandung kemih lan usus.

Yuck! Untunge, tukang embalmer nganggo sarung tangan lan topeng, lan sistem nyedhot ora kuwat mula ora ana cairan sing bisa kontak karo embalmer. Sawise awak sampeyan kosong, alat embalming bakal diisi maneh karo liter cairan, sing bakal gawe jenuh ing organ sampeyan lan ngombe ambune ora enak. Saiki yen embalming wis rampung, saiki wayahe nyiyapake awak sampeyan kanggo kontemplasi sampeyan.

Sampeyan kesulitan nonton tukang embalasi irung lan tenggorokan sampeyan nganggo katun supaya ambune utawa cairan ora bocor, nanging yen ndeleng mripat garing sampeyan luwih elek! Nanging, iki minangka langkah penting lan yen ora bisa nyebabake cairan bocor saka mripat sampeyan. apa sing katon kaya nangis kanggo kulawarga sing medeni! Sawise garing, tutup plastik bentuk sabit dilebokake ing ngisor kelopak mata sampeyan supaya ora ambruk ing tengkorak sampeyan, lan kelopak mata ditutup, nanging asor pungkasan nalika siyap nutup awak Sawise ngresiki kanthi lengkap, , klambi pertama sing dienggo yaiku popok diwasa! Iki kanggo nglindhungi peti mati lan sandhangan sampeyan - ora kalah karo sing sampeyan tresnani - saka bocor, nanging iki ora gampang digawe nonton! Paling ora, nanging paling ora, rambut sampeyan ditata, rambut ing irung lan kupinge ditata, make up ringan, lan awak sampeyan dimanjakan karo manikur pungkasan! sandhangan sing paling apik lan sampeyan kudu ngakoni yen sampeyan katon apik kanggo wong sing wis mati! sawise godhong embalmer, loro abdi mlebu kamar nggulung keranda ing wadhah rumah sakit - dheweke iku bus licik- Pass Pass - nanging sampeyan ora kenal liyane.

Katon rada ora kepenak amarga cedhak karo awak sampeyan, mula sampeyan nggawe kesimpulan yen mesthi anyar. Kecurigaan dheweke dikonfirmasi sawetara menit mengko nalika Pencuri Bus Pass manthuk ing peti mati lan ujar, 'Oke, bocah anyar, bukak tutup supaya kita bisa mbukak.' Wong anyar nyedhaki pethi lan njaga supaya tetep mripat ing awak kaya-kaya separo ngarepake sampeyan lungguh menit.

Nalika dheweke ngulungake tangan kanggo mbukak peti mati, tutupe mabur mbukak lan awak ngadeg lan nyedhak. Dheweke mlaku metu saka ruangan lan njerit mejahi rajapati lan sampeyan rumangsa dheweke ora bakal bali maneh. 'Apa sampeyan ndeleng dheweke mlaku! Wedi tenan! ”Kandhane wong sing lungguh ing pethi sampeyan, sing saiki sampeyan kenal minangka perawat liyane saka rumah sakit. “Aku ngerti dheweke ora cocog karo tugas iki.

Ayo enggal mari, ”jarene liyane. 'Oke, metu lan tulung aku karo dheweke' Pungkasane, dheweke kanthi ati-ati nyelehake sampeyan ing peti mati lan nggawa sampeyan menyang ruang tamu. Sampeyan duwe layanan apik sing kebak kulawarga lan kanca-kanca lan sampeyan seneng ndeleng manawa dheweke ngrampungake.

Nanging sampeyan isih durung siyap maju. Sampeyan wis krungu desas-desus sing elek babagan kedadeyan ing crematoria, mula tinggal ing awak sawetara wektu banjur delengen dhewe. Sawise nitih mobil liyane, peti mati sampeyan teka ing krematorium. Buruh krematorium njupuk kertu nomer saka pethi lan nyelehake ing papan ireng ing jejere kompor gedhe.

Dheweke ngerti yen kanthi cara iki dheweke ngerti sisa-sisa sing ana ing ujung liyane. Operator mbukak peti mati lan mriksa awak sampeyan, sampeyan ndeleng dheweke ngelingi jam tangan banjur ing jam. nonton Orror nalika dheweke condhong lan njupuk dheweke saka awak! 'Sepira kerepe aku kudu ngandhani dummy iki ing pamakaman supaya njupuk jam tangan sadurunge dakwenehake! Apa sampeyan ora ngerti manawa batere jam ing cremator bisa njeblug? ! ”Sampeyan rumangsa luwih sithik, nanging sampeyan wis tekad bakal ngawasi jam tangan wiwit saiki.

Ora akeh sing bisa ditindakake ...

Operator miwiti cremator kanthi nguripake bensin lan dadi ruangan dadi ruangan nganti pitung atus selawe derajat Celcius. Nalika komputer ngawasi sistem, sampeyan bakal ndeleng layar sing kebak waosan kanggo suhu, emisi, lan tingkat oksigen, nanging ora ana artine apa-apa. Dheweke ngerti iki mesthine minangka proses sing luwih rumit tinimbang sing sampeyan kira, sadurunge sampeyan ngerti kremator wis siyap, iki bagean sing sampeyan kuwatir - sampeyan wis krungu crita babagan direktur pemakaman sing nyolong lan adol maneh peti mati! Nanging rasa wedi sampeyan bakal cepet nalika sampeyan krungu operator ngomong karo asisten dheweke nalika mbukak awak sampeyan - tong lan kabeh - menyang oven: 'Aku seneng kulawarga wong iki ora nyimpang ing peti mati.' lan entuk salah siji kothak karton kasebut, 'jarene. 'Prekara kasebut pancen ora efisien.

Kayu saka peti mati diobong dhisik, sing mbantu nggawe lingkungan panas lan pembakaran sing sampurna kanggo ngobong efisiensin lan uga ngobong. '' Dadi, 'dheweke nutup lawang kremator. 'Iki pancen cilik, mula ayo butuh wektu udakara sajam. 'Sawise sak jam, operator bali kanggo mriksa kemajuane.

Dheweke ngintip liwat jendhela ing sisih kamar lan ngumumake yen proses kremasi wis rampung. Sampeyan ora bisa nolak nyawang dhewe, nanging sing bisa dideleng yaiku tumpukan awu sing mencorong. Operator mateni mesin lan nulungi asisten tugas sing ora bisa diresiki yaiku nyuwek sisa-sisa.

Sanalika mesin wis adhem, asisten kasebut nyemprotake sisa-sisa nganggo garu baja dawane limang meter liwat bolongan ing lantai krematorium lan menyang wadhah kanggo adhem. Pungkasane asisten p Dheweke nggoleki wadhah kanthi wadhah sing wis digawe adhem lan mbusak bagean-bagean logam sing ditinggalake saka pethi. Yen wis rampung, sampeyan bakal sok dong mirsani yen isih ana campuran gedhe lan sampeyan bakal kuwatir yen dheweke gagal sawetara engsel utawa sekrup.

Bali kanggo mriksa sisa-sisa. 'Pakaryan sing apik aku kira sampeyan duwe kabeh. Kayane kita duwe potongan fragmen balung, bisa uga sepotong balung pinggul utawa balung.

Sing diarepake - balung sing luwih gedhe ora mesthi rusak padha, lan balung enom iki pungkasane kuwat. Aja kuwatir, cremator bakal ngurus sampeyan. ”Sampeyan meh ora duwe wektu kanggo ndhaptar warta sing nggegirisi iki nalika asisten nggawa tong sampah karo jenazah sampeyan menyang cremulator. grinds malah awu lan nyaring potongan sing ora katon luwih gedhe.

Yen cremator wis rampung tugas, sisa-sisa sampeyan bakal ditransfer menyang guci dekoratif sing wis dipilih sedulure, lan papan d bakal dijupuk ing kamar panyimpenan. Sampeyan lega banget amarga ndeleng yen jam sampeyan ana ing jejere guci - paling ora jam ilang! Amarga wareg manawa awak sampeyan wis ditambani kanthi bener lan bab, pungkasane sampeyan milih wektu kanggo lunga lan nyayakake wektu liyane kanggo nggoleki apa sing ditawakake sisih liyane. Jiwa sampeyan wis tentrem saiki sampeyan ngerti babagan rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Dadi, apa sampeyan mikir babagan rahasia pemakaman kasebut? ora pengin sampeyan ngerti? Apa sampeyan paling kaget nalika nyiyapake mayat kanggo pemakaman? Priksa manawa lan wenehake babagan rahasia babagan panguburan ing komentar! Luwih becik priksa artikel iki kanthi irah-irahan Apa sing Sadurunge Sadurunge Mati? Bakal nggawe rahasia ruang pamakaman kaya sing paling ora kuwatir! Utawa, sampeyan luwih milih artikel liyane iki.

Apa wae, klik siji saiki anggere sampeyan isih bisa urip!

Sapa kanca jiwane Libra?

Gemini pancen hebatpacangan nyawakanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut. Iki uga ora dadi masalah kimia kanggo wong loro iki amarga percikan api bakal mabur nalika emosi nyambung lan komunikasi.6. Taun 2020

Apa Libra apik karo dhuwit?

Libra cenderung dadi loman, nangingkemurahane yaiku amarga kepengin disenengi wong liya. Dheweke nyoba tetep nglacak dhuwite, nanging prekara sing mesthi ana lan pungkasane mbuwang. Dheweke mesthi rusak saben pungkasan wulan. Nanging dheweke nggawe dheweke seneng yen bisa nulungi wong liya utawa nindakake seneng-seneng.6. 2021.

Tandha apa sing dadi kanca jiwane Libra?

Gemini pancen hebatpacangan nyawakanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut. Iki uga ora dadi masalah kimia kanggo wong loro iki amarga percikan api bakal mabur nalika emosi nyambung lan komunikasi.6. Taun 2020

Apa Libra tresna banget?

Nanging, penting kanggo dicathetLibra tresna bangethard lan cepet nanging bisa ilang kapentingan kayacepet. Sampeyan bisa uga ora sepira Aries utawa Gemini, nanging sampeyan kudu golek cara kanggo njaga sesambetan. Contone, Lang ujarkatresnannuduhake urip sosial karo pasangane.rong puluh. 2021.

Sapa sing dadi kanca jiwane Libras?

Gemini cocog banget kanggo aLibra. Gemini pancen hebatpacangan nyawakanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut.6. Taun 2020

Apa taun 2021 dadi taun sing apik kanggo Libras?

LibrahoroskopTaun 2020ramalan manawa urip sampeyan bakal luwih gampang tinimbang umumetaun. Sampeyan bakal duwe tanggung jawab sing luwih sithik lan luwih akeh wektu kanggo nindakake samubarang sing pengin ditindakake. Nggarap hobi sampeyan bakal bisa ngrasakake bungah bangettaun.Taun 2020yaiku ataun gedhekanggo fokus ing sampeyan lan sesambetan.

Apa Sun ing Libra tanggal 13 Oktober?

13 Oktober Zodiak yaiku Libra - Kepribadian Horoskop Lengkap. Iki minangka simbol kanggo wong sing lair antara tanggal 23 September nganti 22 Oktober nalika Surya dianggep ana ing Libra. Konstelasi Libra kanthi lintang sing katon antara + 65 ° nganti -90 ° lan ora duwe lintang lintang pertama, minangka salah sawijining rasi lintang rasi lintang zodiak.

Apa horoskop kanggo tanggal 13 Oktober 2019?

13 Oktober Zodiak yaiku Libra - Kepribadian Horoskop Lengkap. Minangka Libra lair tanggal 13 Oktober, sampeyan prihatin lan dietung nanging uga bakal ngidini emosi sampeyan ilang saka pikiran sampeyan. Nyaman karo pilihan urip sampeyan, sampeyan ora bisa nolak owah-owahan, nanging luwih ora sabar nalika ana wong sing milih jeneng sampeyan.

Kepiye horoskop 23 Agustus kanggo Libra?

Agt 23. Periode iki bakal menehi kekuwatan kreatif kanthi gedhe lan uga kemampuan utama. Sampeyan ora bakal dadi masalah yen sampeyan kudu luwih tanggung jawab, dadi pimpinan utawa menehi prentah. Sampeyan bakal rumangsa apik banget ing posisi iki lan sampeyan bakal katon padha karo wong liya. Sampeyan bisa uga rumangsa butuh bandha, materi uga spiritual.