Apa tandha zodiak tanggal 14 April?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Horoskop Libra Apr '14

Apa tandha zodiak tanggal 14 April?

Aries

Ayat Fakta Nyedhiyakake Babagan Sing Dikandhani Wulan Lair Babagan Sampeyan, bayi ing Januari sing lair ing wulan Januari dianggep keras kepala lan kepengin banget nalika diwasa lagi cenderung ambisi nalika lair ing wulan Januari sampeyan dadi wong sing dadi wong sing Nonton lan Sinau Cara Sinau Babagan Liyane lan Babagan Dhewe Bayi ing Januari uga kepengin banget mulang wong liya lan mbantu dheweke supaya bisa nambah awake dhewe. Februari, yen sampeyan lair ing wulan Februari, bisa uga seni lan kreatif banget lan Kadhangkala mbrontak. Bab sing apik yaiku yen dheweke pancen berhubungan karo kapribadene lan ngerti apa sing dikarepake bayi Februari bisa dadi agresif, nanging uga duwe sisih sensitif sing pancen dihargai wong. Dadi luwih isin tinimbang umume wong liya yen sampeyan lair ing wulan Maret biasane sampeyan ndhelikake kepribadian sejati nganti ngerti wong sing apik banget Maret bayi seneng karo meh kabeh wong lan pengin kabeh wong bisa akur Kees ujar manawa harmoni iku penting banget. Bayi-bayi ing wulan Maret, wong-wong sing wis lair Maret dipercaya banget, sejatine Nganti kapercayane rusak, kabeh taruhan ora aktif. Bayi ing wulan April asring kuwat lan atletik, dheweke katon kaya wong-wong sing lair ing wulan April seneng banget lan dheweke kepengin banget.

Sebagéyan alesan kenapa dheweke cepet-cepet amarga golek adrenalin bayi mbesuk April biasane ora ana kentang sofa Yen sampeyan lair ing wulan April, sampeyan bisa uga kudu akeh tumindak lan ngulandara sajroning urip. Akeh wong sing lair ing Mei pancen apik banget, dheweke nggunakake otak kiwa luwih gedhe tinimbang otak sisih tengen, sing artine luwih logis tinimbang nomer lan kasunyatan sing seneng yen ngimpi banget nalika turu lan uga kanggo dheweke. mbesuk nalika sampeyan lair ing Mei, sampeyan nggunakake logika nalika awan lan ngimpi ing wayah wengi. Bayi Juni Juni sensitif banget, mula ora mbebayani wong sing lair ing wulan Juni, nanging dheweke ora bakal menehi katrangan amarga bayi-bayi Juni sing sopan banget senenge alus, nanging amarga tenang, masarakat asring ngrungokake lan nggatekake saran.

Yen sampeyan bayi ing wulan Juni, sampeyan seneng nyenengake wong liya yen sampeyan pengin barang sing padha karo wong liya, yen sampeyan cenderung minggir karo wong liya, yen sampeyan lair ing wulan Juli kemungkinan sampeyan bakal kebak energi yen sampeyan wong seneng banget bareng karo kanca-kanca kanggo ndeleng kepribadian sampeyan sing semangat lan nggawe dheweke seneng karo sampeyan, yen sampeyan duwe energi sing nggawe wong cedhak karo sampeyan ujar apa-apa, mung butuh wektu sedetik maneh kanthi mbalek maneh sing lucu. bayi kebak guyon, dheweke seneng ngguyu lan seneng nggawe wong liya ngguyu, dheweke nggunakake banyolan iki supaya ora bisa mati yen sampeyan lair ing wulan Agustus Sampeyan bisa uga pimpinan alami Agustus bayi nggunakake kekarepan kepemimpinan kasebut kanggo kaloro ing bisnis September Bayi ing wulan September pancen orientasi rinci yen lair ing wulan September Sampeyan bisa uga dadi perfeksionis, Sampeyan mesthi kudu sampurna lan ngira saka wong ing bisnis uga saka urip pribadi September bayi duwe pangarep-arep banget kanggo organisasi lan katrangan lan yen ana wong sing kurang, September bakal dikritik kanthi cepet Oktober Oktober, bayi-bayi gampang banget lan ora peduli, dheweke mandhiri banget, nalika lair ing wulan September sampeyan asring ndeleng sisih sing padhang. sampeyan ora bisa langsung ndeleng sisih sing padhang, mula sampeyan kudu nyoba golek akeh wong, sing lair ing wulan Oktober kebak kaendahan lan nyenengake ing endi wae, amarga bayi-bayi Oktober seneng lan omong-omongan, gampang banget kanggo nggawe kanca ing wulan Nopember, yen sampeyan lair ing wulan November ana Bab-bab sing Bisa Dikandhani Wulan Lair Sampeyan Babagan November bayi cenderung wangkal lan ndhelik banget nalika bayi ing wulan November pancen fokus tenan Bakal Potensi Kekhususan Yen sampeyan lair Nopember sampeyan bisa uga bayi November sing cerdas banget lan duwe motivasi awake dhewe ora pengin ditulungi kesalahan wong, sanajan ana wong sing menehi pitulung kanggo bayi ing November, mesthine dheweke ora bakal nampa. Wong-wong iki ora seneng, kajaba bisa nindakake dhewe-dhewe. Yen sampeyan lair ing wulan November, sampeyan bisa diwasa, nanging yen sampeyan kepengin dadi Desember, Bayi seneng banget lan seneng dadi perhatian nalika lagi mlebu kamar sing kebak wong kabeh kudu narik kawigaten yen sampeyan lair ing desember, sampeyan bisa uga aktif ing omah kanthi nonton tv sing dudu cangkir teh desember, bayi bangga banget lan ora pengin dheweke dadi dicekel dening apa-apa nalika dikepengini, dheweke ora duwe masalah kanggo mbela awake dhewe supaya ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki lan langganan luwih akeh kanggo sampeyan

Sapa sing biasane dikawinake karo Libra?

Kanggo Wong sing lair ing14 AprilingTandha zodiakyaiku Aries.

Sugeng rawuh sepisan maneh ing sisih mistik Zona Beast. Ngendi kita ndeleng kosmos kanggo ngrembaka babagan ilmu babagan zodiak. Kita ndeleng sampeyan duwe pitakon babagan sawetara hubungan sampeyan, Beast-Viewer sing dikasihi, lan dina iki bakal dadi sambungan sampeyan karo lintang-lintang.

Sapa sing bisa dipercaya tenan? Sapa sing kudu sampeyan adohake lan pratandha zodiak liyane sing, sanajan sampeyan nyoba, ora bakal bisa dadi kanca sejati. Terus ditonton lan kita bakal ngerteni. Sadurunge kosmos menehi wangsulan kaya sing dikarepake, priksa manawa sampeyan entuk langganan lan pencet tombol kabar supaya ora ketinggalan artikel anyar, uga aja lali ndhukung saluran kanthi nonton artikel iki nganti pungkasan.

ARIES // FIRE Sampeyan nomer siji ing zodiak kanthi alasan Aries. Sampeyan seneng dadi pimpinan lan tetep ngawasi nomer 1. Minangka tandha geni, sampeyan minangka wong sing semangat banget kreatif lan percaya dhiri.

Nanging, sampeyan bisa uga ora sabar lan sedhih banget nalika sampeyan lagi karo Taurus sing misuwur kanthi dhasar lan praktike kalem. Taurus dikenal asring mungkasi sesambetan nalika ora sehat, lan bakal ora kompromi ing keputusan. Kanggo sampeyan, Kanker uga bisa dadi kekancan sing angel.

Taurus // EARTH Taurus, sampeyan seneng diubengi karo kaendahan lan kanca-kanca sing apik. Sampeyan ngerti apa sing dikarepake lan tetep bisa. Sampeyan realis lan duwe kualitas apik dadi kanca sing setia banget.

Nanging nalika sampeyan kekancan, kembar sing ora stabil kasebut bisa dadi wong sing pengin sampeyan hindari. Taurus seneng bisa ngontrol, lan tandha zodiak Gemini wis dikenal kanthi rutin mikir. Lan Taurus sing dikasihi, kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan bisa uga ora duwe wektu paling apik nganggo tandha Aries.

GEMINI // AIR Gemini, sampeyan wong sing penasaran! Sampeyan kepinteran kanthi cepet lan sosial banget lan komunikatif. Sampeyan ngerti mesthi siyap kanggo seneng-seneng, nanging sampeyan uga bisa gelisah ing sekitar sampeyan kanthi cepet. Ironis, sampeyan bakal nemoni wektu sing angel.

Virgo ora bisa nggawe apa-apa lan asring isin banget. Sifat Konservatif saka Virgo ora cocog karo kepribadian Gemini sing metu lan bisa uga ora ana kahanan sing bakal tuwuh Gemini. Loro-lorone pratandha kasebut angel ngutarakake nalika ana konflik utawa gelut, uga ora ana tandha-tandha kanggo njupuk langkah pertama kanggo rekonsiliasi.

Kanker // Kanker AIR Sampeyan minangka tandha-tandha zodiak sing paling emosional lan sensitif. Sampeyan cocog banget karo batin sampeyan lan dadi kanca sing alami. Tansah siyap duwe kuping lan dadi pundhak wong kudu nangis.

Nanging amarga sampeyan setya banget, sampeyan ora bakal seneng kaya wong ing ngisor iki. Sagittarius misuwur amarga ujar apa wae sing kudu dikarepake. Sagittarius minangka tandha geni lan bakal bertentangan karo sampeyan, Kanker, amarga sampeyan bakal dikalahake dening unsur-unsur banyu.

Kanker seneng ngubengi omah sing seneng sing diisi karo wong sing ditresnani, ing endi Sagittarius mesthi ngrasakake kudu ngubengi. LEO // Singa Geni dikenal dadi pimpinan pak kasebut; dheweke dinamis lan asring nggayuh tujuwane kanthi manteb lan percaya dhiri. Leos wis dikenal minangka mandhiri, nanging (sapa sing bakal nyalahke sampeyan, apik tenan)! Nalika nggawe kekancan sing tetep, kadang Leos bisa berjuang melu amarga bangga lan bangga yen sampeyan sesambungan karo sing ana tandha zodiak Pisces.

Pisces dipimpin dening unsur banyu lan sampeyan Leo dipimpin dening geni. Banyu lan geni aja nyampur lan prabédan pribadine bakal dadi luwih apik tinimbang sampeyan. Pisces minangka jinis tandha sing luwih pasif lan sensitif lan keberanian sampeyan bisa ngalami saraf.

Virus VIRGIN // EARTH, sampeyan bisa dadi tandha zodiak sing paling angel ing zodiak, lan iku kualitas apik! Nanging kadang bisa Luwih apik Mung menehi sawetara wektu kanggo muter lan sesambetan pribadi! Sampeyan asring salah paham karo Virgo amarga sampeyan angel ngandharake dhewe, nanging yen nggawe kanca sampeyan pancen apikan lan setya. Sampeyan uga pinter banget, Virgo, sing bisa nyebabake argumen kewarasan karo kekancan Aquarius sing uga cenderung cerdas banget. Sampeyan pancen dudu kesalahan Virgo, wong-wong Aquarius kepengin banget wektu lan bisa sabar nalika // AIR Ah, Libra.

Diplomasi Kayane sampeyan bisa akur karo kabeh wong! Nanging iku ora mesthi tiba. Libra, sampeyan misuwur minangka salah sawijining pratandha sing paling kooperatif lan paling adil ing zodiak, nanging sampeyan dudu penggemar dramatis.

Tembung kunci, kalajengking. Scorpios misuwur banget karismatik lan asring nuwuhake rasa seneng. Scorpios kadang-kadang dikenal rada misterius, lan Libra ora bakal ngidinke tumindak kasebut.

SCORPIO // AIR S corpio sampeyan seneng-seneng lan semangat! Sampeyan ngerti carane nyebutake emosi lan sampeyan bisa dadi kanca sejati. Sampeyan asring kreatif lan duwe kepribadian, nanging sampeyan seneng dadi pusat perhatian lan panguripan pesta kasebut. Pancene bisa dingerteni manawa sampeyan bakal tabrakan karo tandha sing sejatine padha karo sampeyan, Leo.

Kalorone kalebu karakter sing duwe kekarepan banget lan sayangé padha wangkal. Nalika kamiripan kasebut bisa uga tegese kekancan sing sejati, umume wong loro kasebut bentrok lan padu. Sagittarius // FIRE Sampeyan seneng banget Sagittarius.

Sampeyan seneng njelajah alam lan ketemu wong anyar. Sampeyan kepengin kebebasan kaya ora ana wong liya lan ora bisa ngencengi. Kaya sing wis diandharake sadurunge, tandha zodiak sing bisa uga ora cocog karo sampeyan yaiku tandha ing sangisore tandha zodiak.

Kanker kadhang kala bisa kekancan, lan uga ora aman, sing Sagittarius ora tahan. Petunjuk perbudakan sing paling sithik lan sampeyan, Sagittarius, bakal bali. CAPRICORN // EARTH Capricorn sampeyan minangka swara nalar, sampeyan tanggung jawab, disiplin lan wis nguwasani seni ngontrol awake dhewe.

Sampeyan pancen mandhiri lan kadang-kadang sampeyan bakal angel golek kanca. Sampeyan seneng sinau saka pengalaman, nanging sampeyan bisa uga ngerteni sithik ngerti apa sing Libra ora bakal ngidinke. Kalorone pancen kepala tingkat, nanging Libra luwih sosial lan bisa ngalami saraf lan katon kaya gangguan, Capricorn.

Aquarius // AIR Aquarius sampeyan pancen asli lan sampeyan pancen nglawan perjuangan sing apik. Mungkin ora drastis kaya kembar, sampeyan asring duwe loro-lorone. Sithik isin lan kalem, nanging uga semangat lan semangat! Sampeyan duwe kemampuan kanggo ndeleng loro-lorone duwit receh lan asring lan tentrem kahanan apa wae.

Nanging, Aquarius cenderung rada adoh lan seneng ngrasakake ing kene lan saiki, sing nolak Capricorn sing tanggung jawab lan disiplin. Sampeyan uga ora mesthi bisa ngatasi Pisces. Loro-lorone Aquarius lan sampeyan bakal nemu banget emosional nalika bisa uga nemu sampeyan rada adhem.

IKAN // IWAN AIR minangka simbol kreatif lan seni! Sampeyan lembut lan cocog banget karo emosi sampeyan. Sampeyan wis dikenal apikan banget lan ora egois. Kaloro kualitas apik nalika nggawe kanca.

Ora ana pratandha yen sampeyan ora bisa ngatasi, nanging kembarane bisa uga kakehan sampeyan, cenderung ora kepenak karo kembare sing luwih gedhe tinimbang umure, lan kembarane bakal nyoba nggawe sampeyan sopo koe dudu Lan saiki kayane mung kabeh kosmos kanggo kita saiki, pamirsa kewan sing disenengi. Kita butuh wektu kanggo istirahat, nanging coba bali maneh lan takon maneh marang para bintang ing mbesuk.

Apa artikel iki nggambarake hubungan sampeyan kanthi sampurna? Utawa apa sampeyan duwe kanca sing nglanggar kabeh dhaptar iki? Tandha sing dadi kanca paling sampeyan? Ayo wenehi komentar ing ngisor iki!

Apa umur Libra bakal nemokake katresnan?

Miturut Compatible-Astrology.com, tandha-tandha zodiak sing umume dipercaya paling cocog karo Libra yaikuGemini, Leo, Sagittarius, lan Aquarius.6. 2021.

Kepiye carane akeh Libra mati?

Libra, sampeyan bakal ketemu pasangan nalika umurrong puluh, nalika sampeyan isih ngerteni urip lan bingung babagan mbesuk. Pasangan jiwa sampeyan bakal dadi sawetara wong sing bisa nulungi sampeyan nggawe keputusan penting ing urip. Dheweke bakal dadi wong sing paling sampeyan rasakake.22. 2021.

Sampeyan tilar donya. Ala banget. Sayange, sampeyan durung siyap maju, dadi sampeyan mutusake kanggo sawetara wektu lan ngawasi awak fisik sampeyan kanggo rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Amarga sampeyan isih enom lan pati luwih ora diarepake, sampeyan butuh otopsi.

Iki sebabe sampeyan luwih becik nemokake, awak sampeyan aman disimpen ing beku ing kamar mayat ing ruang bawah tanah rumah sakit lokal.

Sampeyan nonton kanthi minat nalika dokter njupuk awak metu saka beku lan nyiapake kanggo otopsi. Sampeyan miwiti karo ujian njaba, golek tandha-tandha cedera utawa perawatan medis anyar, lan nyathet fitur sing bisa diidentifikasi, kayata freckles lan tato. Dokter nganggo tameng pasuryan sing katon aneh kanggo miwiti ujian internal, sing kayane sampeyan wis kakehan nganti tekan gergaji.

Dokter bakal nggunakake gergaji kanggo ngethok weteng sampeyan, saka balung kemal nganti sternum, lan ngethok iga kanggo mbuwang rongga dada. Paling ora, dheweke ngati-ati supaya ora ngethok banget supaya wong sing ditresnani ora kudu ndeleng bukti otopsi nalika pemakaman sampeyan. Aja mandheg nonton dhokter mbusak organ siji-siji supaya bisa mriksa siji-siji.

Sampeyan bakal makarya ing telung blok, diwiwiti karo area dada. Kaping pisanan mbusak paru-paru lan jantung sampeyan, banjur ngeculake kulit menyang dagu supaya mlebu ing ilat lan tenggorokan sampeyan tanpa ana tandha sing katon. Um, matur nuwun, aku ...

Sabanjure, dheweke ngilangi ati, pankreas, weteng, lan ginjel, lan pungkasane, njupuk ginjel, kandung kemih, usus, lan organ reproduksi sampeyan. Saiki awak sampeyan minangka growong kosong, dhokter ngowahi perhatian marang organ sampeyan lan mriksa siji-siji. Nanging, sampeyan bakal angel nggatekake apa sing kedadeyan ing bangku nalika awak mung ana sing kosong ...

Dokter ora nemokake kerusakan nyata ing organ sampeyan, mula sampeyan njupuk conto kanggo dianalisis kalebu skrining toksikologis. Sawise sampel disiapake, dhokter bakal kanthi tliti nuntun organ sampeyan bali menyang awak, kira-kira ing endi papane, banjur jahitan irisan kanthi tliti. Sampeyan rada kaget ndeleng manawa dheweke uga ngresiki awak sampeyan kanggo mbusak bukti post-mortem, lan malah ngumbah rambut kanggo sampeyan! Pungkasane, dokter ngrampungake laporane lan masrahake awakmu menyang omah pemakaman.

Loro perawat teka kanggo ngeterake awak sampeyan menyang pamakaman, dheweke nggawa awak sampeyan ing usungan lan nggawa klambi lan efek pribadi. Sampeyan wis lega amarga dompet sampeyan nggawe dudu barang sing disentuh ing kanthong, nanging banjur 'Hei!' Kandhane salah sawijining abdi. 'Wong iki duwe pass metro kebak ing kanthong! Mesthi paling ora regane sèket dolar.

Aku bakal tetep - ora kaya dheweke bakal kangen! 'Wong loro kasebut ngguyu nalika muter awak lan barang-barang kanggo mobil sing nunggu. Sawise kulo sing apik banget, sampeyan ngetutake awak menyang omah pemakaman lan isih ana ing mesin pembeku. Sapa sing ngira pati pancen hebat banget! Sampeyan kudu luwih becik - iki omah sampeyan nganti asil otopsi wis rampung.

Banjur sampeyan. Pati bisa didaftarkan lan embalming sampeyan bisa diwiwiti ...

Sedhela maneh - sampeyan ora yakin manawa wis pirang-pirang jam utawa pirang-pirang dina, wancine cukup aneh nalika sampeyan wis mati - awak sampeyan bakal metu saka mesin pembeku kanthi ditarik lan dilebokake ing meja ing kamar embalming omah pemakaman. Direktur pamakaman teka karo tukang embalmer lan ngobrol babagan pengaturan panguburan sampeyan. 'Tur umum ing rong dina, mula kita kudu embalming kanggo tur kulawarga pribadi sesuk sore,' ujare direktur pemakaman. 'Ora masalah,' ujare embalmer. “Apa sampeyan kandha yen embalming ora perlu, apamaneh? Aku mung bisa nyelehake dheweke menyang es nganti ndeleng lan nyelehake setelan plastik ing sandhangane supaya ora bocor.

Luwih murah, luwih-luwih yen sampeyan arep ngobong dheweke ... ”“ Mesthi ora! ”Kandhane petugas. 'Aku ora bisa ngerteni - iku bakal ngrusak kita!' Kalorone ngguyu apik nalika nonton kanthi nesu. Amarga ora akeh sing bisa sampeyan lakoni, mula dadi memedi, mula pungkasane sampeyan bisa nonton proses embalming.

Sampeyan uga ora seneng swara 'seeping away'.

Kaping pisanan, embalmer bakal mbuka awak banjur ngresiki kanthi semprotan disinfektan. Rigor mortis wis disetel lan nggawe kabeh anggota awak kaku lan angel diopeni, mula luangake wektu kanggo pijet anggota awak kanggo olahraga. Banjur dheweke nggawe potongan cilik ing pangkal paha lan ngisi formaldehida ing awak lan kaget banget nalika ndeleng awak mula pluk lan dadi luwih warna - sampeyan sejatine katon luwih nyata.

Serem ...

Sabanjure, embalmer nggawe sayatan liyane, wektu iki ing ngisor balung rusuk, lan nyisipake alat sedhot logam sing diarani trochar menyang sistem pompa menyang rongga dada. Sampeyan nonton kanthi medeni nalika mbukak lawang. gunakake Ochar kanggo tusukan lan cairan cairan saka saben organ - kalebu kandung kemih lan usus.

Yuck! Untunge, tukang embalmer nganggo sarung tangan lan topeng, lan sistem nyedhot ora kuwat mula ora ana cairan sing bisa kontak karo embalmer. Sawise awak sampeyan kosong, alat embalming bakal diisi maneh karo liter cairan, sing bakal gawe jenuh ing organ sampeyan lan ngombe ambune ora enak. Saiki yen embalming wis rampung, saiki wayahe nyiyapake awak sampeyan kanggo kontemplasi sampeyan.

Sampeyan kesulitan nonton tukang embalasi irung lan tenggorokan sampeyan nganggo katun supaya ambune utawa cairan ora bocor, nanging yen ndeleng mripat garing sampeyan luwih elek! Nanging, iki minangka langkah penting lan yen ora bisa nyebabake cairan bocor saka mripat sampeyan. apa sing katon kaya nangis kanggo kulawarga sing medeni! Sawise garing, tutup plastik bentuk sabit dilebokake ing ngisor kelopak mata sampeyan supaya ora ambruk ing tengkorak, lan kelopak mata ditutup, nanging asor pungkasan nalika siyap nutup awak Sawise ngresiki kanthi tliti, , klambi pertama sing dienggo yaiku popok diwasa! Iki mesthine kanggo nglindhungi peti mati lan sandhangan sampeyan - ora kalah karo sing sampeyan tresnani - saka bocor, nanging iki ora bakal nggawe nonton luwih gampang! Paling ora, nanging wigati, rambut sampeyan bakal ditata, irung lan kupinge ditata, make up ringan. Awak sampeyan bakal dimanjakan karo manikure pungkasan! Pungkasane, sampeyan nganggo setelan sing paling apik lan sampeyan kudu ngakoni manawa sampeyan ora bisa nggoleki wong sing wis mati! Sawise embalmer lunga, loro abdi mlebu kamar nggulung keranda ing wadhah rumah sakit - dheweke maling liwat bus licik - nanging sampeyan ora ngerti liyane.

Katon rada ora nyaman amarga cedhak karo awak sampeyan, mula sampeyan nggawe kesimpulan yen mesthine anyar. Kecurigaan sampeyan dikonfirmasi sawetara menit mengko nalika Pencuri Bus Pass manthuk ing peti mati lan ujar, 'Oke, bocah anyar, bukak tutup supaya kita bisa mbukak.' Wong anyar pindhah nyedhaki peti mati lan terus mripat ing awak, kaya kaya ngarep-arep sampeyan lungguh wae kapan wae.

Nalika dheweke ngulungake tangan kanggo mbukak peti mati, tutupe mabur mbukak lan awak ngadeg lan nyedhak. Dheweke mlaku metu saka ruangan lan njerit mejahi rajapati lan sampeyan rumangsa dheweke ora bakal bali maneh. 'Apa sampeyan ndeleng dheweke mlaku! Wedi tenan! ”Kandhane wong sing lungguh ing pethi sampeyan, sing saiki sampeyan kenal minangka perawat liyane saka rumah sakit. “Aku ngerti dheweke ora cocog karo tugas iki.

Ayo enggal mari, ”ujare sing liyane. 'Oke, metu lan tulung aku karo dheweke' Pungkasane, dheweke dilebokake kanthi tliti ing pethi lan digulung menyang ruang tamu. Sampeyan duwe layanan sing apik kebak kulawarga lan kanca-kanca lan sampeyan seneng ndeleng manawa dheweke ngrampungake.

Nanging sampeyan isih durung siyap maju. Sampeyan wis krungu desas-desus banget babagan kedadeyan ing krematoria, mula tinggal ing awak sawetara wektu lan delengen dhewe. Sawise numpak mobil liyane, peti mati sampeyan teka ing krematorium.

Tukang krematorium njupuk kertu nomer saka pethi lan nyelehake ing papan ing jejere oven gedhe. Dheweke ngerti yen kanthi cara iki dheweke ngerti sisa-sisa sing ana ing ujung liyane. Operator mbukak peti mati lan mriksa awak sampeyan, sampeyan ndeleng dheweke ngelingi jam tangan banjur ing jam. katon orror nalika dheweke condong lan njupuk saka awak sampeyan! 'Sepira kerepe aku kudu ngandhani dummy iki ing pamakaman supaya njupuk jam tangan sadurunge dakwenehake! Apa sampeyan ora ngerti manawa batere jam ing cremator bisa njeblug? ! ”Sampeyan rumangsa luwih sithik, nanging sampeyan isih tetep mantep ngawasi jam tangan wiwit saiki.

Ora akeh sing bisa ditindakake ...

Operator miwiti cremator kanthi nguripake bensin lan dadi ruangan dadi ruangan nganti pitung atus-seket derajat Celcius. Nalika komputer ngawasi sistem, sampeyan bakal ndeleng layar sing kebak waosan kanggo suhu, emisi, lan tingkat oksigen, nanging ora ana artine apa-apa. Dheweke ngerti iki mesthine minangka proses sing luwih rumit tinimbang sing sampeyan kira, sadurunge sampeyan ngerti kremator wis siyap, iki bagean sing sampeyan kuwatir - sampeyan wis krungu crita direktur pemakaman sing nyolong lan adol maneh peti mati! Nanging rasa wedi sampeyan bakal suwe banget nalika sampeyan krungu operator ngomong karo asisten dheweke nalika mbukak awak sampeyan - tong lan kabeh - menyang oven: 'Aku seneng kulawarga wong iki ora nyimpang ing peti mati lan entuk salah sawijine kothak karton, 'jarene. 'Prekara kasebut pancen ora efisien.

Kayu saka peti mati diobong dhisik, sing mbantu nggawe lingkungan panas lan pembakaran sing sampurna kanggo ngobong efisiensin lan uga ngobong. '' Dadi, 'dheweke nutup lawang kremator. 'Iki cilik banget, mula kita bakal menehi sakjam luwih kurang. 'Sawise sak jam, operator bali kanggo mriksa kemajuane.

Dheweke ngintip liwat jendhela ing sisih sisih kamar lan ngumumake yen proses kremasi wis rampung. Sampeyan ora bisa nolak nyawang dhewe, nanging sing bisa dideleng yaiku awu abu sing mencorong. Operator mateni mesin lan nilarake tugas sing ora bisa dipikirake kanggo ngitung sisa kanggo asisten.

Sawise mesin adhem, asisten kasebut nggunakake garu baja dawane limang meter kanggo nyurung sisa-sisa kasebut liwat bukaan ing lantai krematorium lan menyang wadhah kanggo adhem. Pungkasane asisten p Dheweke nggoleki wadhah kanthi wadhah sing wis digawe adhem lan mbusak bagean-bagean logam sing ditinggalake saka pethi. Yen wis rampung, sampeyan bakal sok dong mirsani yen isih ana campuran gedhe lan sampeyan bakal kuwatir yen dheweke gagal sawetara engsel utawa sekrup.

Bali kanggo mriksa sisa-sisa. 'Pakaryan sing apik, dakkira duwe kabeh. Kayane kita duwe potongan fragmen balung, bisa uga ana potongan pinggul utawa balung shin.

Sing diarepake - balung sing luwih gedhe ora mesthi rusak padha, lan balung enom iki pungkasane kuwat. Aja kuwatir, cremator bakal ngurus sampeyan. ”Sampeyan meh ora duwe wektu kanggo ndhaptar warta sing nggegirisi iki nalika asisten nggawa tong sampah karo jenazah sampeyan menyang cremulator. grinds malah awu lan nyaring potongan sing ora katon luwih gedhe.

Yen cremator wis rampung tugas, sisa-sisa sampeyan bakal ditransfer menyang guci dekoratif sing dipilih dening sedulur lan dijupuk ing kamar panyimpenan. Sampeyan lega banget amarga ndeleng yen jam sampeyan ana ing jejere guci - paling ora jam ilang! Amarga wareg manawa awak sampeyan wis ditambani kanthi bener lan bab, pungkasane sampeyan milih wektu kanggo lunga lan nilar wektu liyane kanggo nggoleki apa sing ditawakake sisih liyane. Jiwa sampeyan wis tentrem saiki sampeyan ngerti babagan rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Dadi, apa sampeyan mikir babagan rahasia pemakaman kasebut? ora pengin sampeyan ngerti? Apa sampeyan paling kaget nalika nyiyapake mayat kanggo pemakaman? Pesthekake lan wenehake babagan rahasia ing omah pemakaman ing komentar! yen iki nggawe sampeyan kepengin weruh, luwih becik priksa artikel iki kanthi irah-irahan Apa sing Sadurunge Sadurunge Mati? Bakal nggawe rahasia ruang pamakaman kaya sing paling ora kuwatir! Utawa, sampeyan luwih milih artikel liyane iki.

Apa wae, klik siji saiki, sajrone sampeyan isih urip!

Apa tegese lair tanggal 14 April?

Horoskop ulang tahun 14 April prédhiksi kasebutsampeyan kanthi alami emosional lan impulsif. Ana kalane sampeyan luwih sensitif tinimbang wong liya, nanging sampeyan bisa ngrasakake urip luwih becik tinimbang wong liya. Macem-macem jinis napsu sampeyan kanthi imbang.

Tandha apa sing disenengi Libra?

Whoyaiku Poundspaling kompatibel karo?Pon ikupaling kompatibel karo Gemini, Leo, Sagittarius lan Aquarius.Pon ikumrentah kanthi udhara, dadi taruhan paling aman kanggo sesambungan sing nyenengake yaiku salah sawijining udara liyanepratandhaGemini utawa Aquarius. Kaloronepratandha yaikupamikir gedhe lan nuduhake sikap sing fokus karo wongPustakawan.

Sapa kanca jiwane Libra?

Gemini pancen hebatjodhokanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut. Iki uga ora dadi masalah kimia kanggo wong loro iki amarga percikan api bakal mabur nalika emosi nyambung lan komunikasi.6. Taun 2020

Apa kelemahane Libras?

LATIHAN LIBRA

Kelemahane:Dadi pusaka, uwal saka konflik, dukan, rasa kasihan awake dhewe sing ora normal. Senengane Libra: Keseimbangan, kebecikan, pisah karo wong liya, kegiyatan ing njobo. Libra ora seneng: Kekerasan, ketidakadilan, konfrontasi. Identitas kasebut tentrem, ora adil lan mung sengit ing kasepen lan terus-terusan mbutuhake perusahaan.

Sapa kanca jiwane Libras?

Gemini cocog banget kanggo aLibra. Gemini pancen hebatjodhokanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut.6. Taun 2020

Apa taun 2021 dadi taun sing apik kanggo Libras?

LibrahoroskopTaun 2020ramalan manawa urip sampeyan bakal luwih gampang tinimbang umumetaun. Sampeyan bakal duwe tanggung jawab sing luwih sithik lan luwih akeh wektu kanggo nindakake samubarang sing pengin ditindakake. Nggarap hobi sampeyan bakal bisa ngrasakake bungah bangettaun.Taun 2020yaiku ataun gedhekanggo fokus ing sampeyan lan sesambetan.

Apa horoskop kanggo Libras ing wulan April?

Libra april. Horoskop 2021. Libras bakal ana ing ndhuwur jagad ing wulan April. Kabeh bakal bisa harmoni ing omah lan nyambut gawe, lan bakal dadi wayah sing pas kanggo preinan sing cekak. Coba coba lelungan kulawarga sawetara dina. Utamane, wong tuwa sampeyan bakal seneng amarga sampeyan ora nate ngenteni akeh wektu pungkasan karo dheweke.

Apa cara paling apik kanggo maca horoskop Libra sampeyan?

Sampeyan bisa uga kepengin banget munggah kanthi dhuwur supaya bisa ndeleng luwih adoh. Nyatane, sampeyan bisa uga nganggep manawa papan liya luwih apik tinimbang papan sing saiki. Wis kapercayan ing mangsa ngarep. Katon padhang banget. Coba luwih jero babagan ati kanthi maca psikologis. Entuk ramalan sing akurat dina iki!

Apa pasangan bisa seneng ing horoskop Libra?

Sampeyan bisa ngrasakake luwih akeh minangka pasangan kanthi ngerti yen cocog karo sampeyan lan potensial sejati kanggo rasa seneng. Iki Chatroom GRATIS Gisela27! Aja isin, ucapake Salam kanggo Psikis.