Apa sing diarani Sextile Chiron?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Jupiter sextile Chiron

Apa sing diarani Sextile Chiron?

Aspek paling penting nomer loro ing taun 2021 Saturnussextile Chironnawakake dhukungan harmoni kanggo marasake awak lan bimbingan ing paruh pertama wulan Februari. Kita uga duwe Bulan Baru Aquarius, Kite anyar sing ndhukung layanan suci, lan liya-liyane! Prakiraan iki nyakup kedadeyan astrologi paling penting setengah wulan iki.31. 2021.

Hai kabeh lan selamat maneh ing cicilan Aspek Minggu, mula ayo goleki minggu kapindho Mei, minggu wiwit tanggal 10 Mei lan sibuk minggu iki kanthi astrologi kita duwe wulan anyar lan duwe planet gedhe, ngganti pratandha lan aku nggambarake kabeh informasi iki ing pandhuan anggota astrologi saben wulan, sing bisa sampeyan dhaptar utawa golek informasi luwih lengkap ing situs web kellysastrology.com Dina iki, salah sawijining prekara sing narik kawigaten minggu iki yaiku Mars ing sextile Cancer Uranus ing Taurus . Aspek iki kedadeyan ing dina Selasa, 11 Mei, dina sing padha karo rembulan anyar ing Taurus, nanging aspek iki ora ana gandhengane karo rembulan anyar.

Bulan anyar kedadeyan ing bagean Taurus sing beda, mula aku bakal fokus karo Uranus sextile Mars sing bisa ngerti apa tegese kombinasi planet iki lan kepiye pengaruhe ing bagean awal minggu iki supaya aspek Selasa Mei 11, Rebo tanggal 12 Mei, gumantung saka dununge sampeyan, kedadeyan, lan apa wae saka 11 Kanker nganti 11 Taurus, mula ana sawetara cara kanggo nyambungake aspek iki menyang horoskop pribadi yen duwe planet utawa sudhut ing 11 derajat 11 derajat. salah sawijining tandha bumi utawa banyu, aspek iki bakal mengaruhi horoskop lan mulane urip sampeyan lan yen ora, aku ora duwe faktor planet utawa faktor horoskop ing 11 derajat, aku ora mikir tandha apa wae, nanging aku duwe omah utawa aku duwe zodiak pratandha Taurus lan Kanker ing horoskopku mesthine kalebu ing rong omah lan aspek iki bakal nyambungake tema kaloro omah kasebut. Dadi ayo nyelehake apa sing bisa dingerteni ing aspek saiki, yen aku mung mikir babagan Mars lan Uranus kanthi cara sing positif utawa harmoni, Mars lan Uranus sing urip kanthi semangat, nyenengake, aktif, lan dinamis. goyangake prekara-prekara sing disenengi kanggo miwiti utawa ngrangsang utawa nglakoake supaya kedadeyan-kedadeyan anyar utawa beda-beda bisa kedadeyan kanthi cara sing dibutuhake utawa sambutan. Bisa dadi luwih dramatis nalika Mars kuadrat utawa kontras karo Uranus, nanging amarga iku payung, apa aku rumangsa kudu miwiti maneh utawa nggawe bagean sing stagnan utawa mandheg ing uripku lan iki minangka jinis aspek sing bakal ditindakake nggawa energi kasebut, samberan petir listrik, sparkle, utawa bledhek sing bisa nulungi supaya bisa mandheg mandheg utawa sampeyan ngerti yen ana kedadeyan sing tenan stagnan utawa dadi lesu lan kita praktek utawa urip maneh, lan supaya Mars sextile Uranus iki yaiku jolt sing ndadekake sampeyan dewa, aku bali, aku bakal nindakake iki, aku bakal nindakake iku kanthi bungah, bungah, bisa uga ora sabar kanggo tumindak utawa maju aku mikir salah sawijining prekara sing kudu dielingi karo combo Mars-Uranus yaiku rasa ora tenang sing bakal katon kepenak nalika nindakake sesuatu, lan ing sawetara kasus gampang banget ngrampungake lan kita bisa ngrampungake mengko manawa ana wektu sing pas utawa ora, mula kita kudu nimbang wektu sing beda wektu sing tepat, nanging kadang-kadang kita kudu cukup mlaku saiki sing duwe aspek Mars-Uranus kuwalitas dadi luwih tenang lan ana gandhengane karo kasunyatan manawa Mars lan Uranus kalebu ing bumi utawa perairan intropik sing ana Aku mikir manawa Mars sextile Uranus ing konteks iki bakal ana gandhengane karo nggegirisi emosi, nggegirisi kebiasaan internal utawa kebiasaan saben dinane, sawetara perkara sing dadi pribadi utawa ora ngerti kabeh wong ing sekitar kita.

Aku rumangsa yen emosi dadi ora kuwat, kita bisa uga siyap nggawa prekara utawa ngadhepi prekara sing nyingkiri. Kita bisa njupuk keputusan ing kahanan sing ora nyaman utawa ing kahanan sing nggawe frustrasi utawa nesu. Aku mikir akeh babagan Mars ing Kanker ing kene, lan kepiye swasana kita mengaruhi motivasi nalika Mars lagi Kanker, mula wis ana jinis swasana ing semangat, dorongan lan motivasi lan kemampuan nggawe keputusan nalika Mars isih ana. Kanker lan mlebu Uranus ndadekake swasana ati iki luwih ekstrim tinimbang kedadeyan liyane, mula ana sawetara wong sing dadi sextiles Mars Uranus a Ur kena hipersimulasi lan kita duwe wektu 24 nganti 36 jam iki nalika kita wis rampung lan liyane. bisa uga rada entek kaya sampeyan mlaku banget nganti suwe lan ana perasaan sing rata ing pirang-pirang kasus Mars Uranus bakal luwih stimulasi tinimbang liyane.

Amarga Mars Uranus luwih stimulasi lan aktif, mesthine bakal sibuk banget kanggo kita saben 24 nganti 36 jam, ing endi pirang-pirang kedadeyan ing wektu sing cendhak, pangembangan sing cepet banget bisa mlaku kanthi celonone , keputusan adhedhasar rasa pangroso utawa usus tinimbang ora duwe wektu kanggo nindakake riset supaya bisa uga bisa ditindakake amarga kita tumindak ing endi insting kasebut bisa dadi papan sing jujur ​​banget nanging kadang aku ngerti kedadeyan iki kadhang kala uga nalika aku sibuk nk ah Muga-muga yen aku mikir, aku bakal nyedhaki kahanan iki kanthi beda, kabeh dadi sibuk amarga Mars Sextile Uranus lan bisa uga ana luwih akeh apartemen iki sedina utawa rong mengko, aku rada kesel aku duwe dijupuk rada adoh lan saiki aku butuh wektu ngisi daya sing sepi kanggo nggawe kombinasi Mars-Uranus kanthi nyata bisa mungkasi lan menehi stimulasi, mula kabeh bakal kelakon. Nalika sampeyan mikir babagan pertandingan sing diwiwiti, sampeyan ngerti yen kadhang kala gesekan utawa meksa kanggo miwiti kobongan. Ana sing diwiwiti, sampeyan ngerti, nalika aku nginep ing pondhok ing Ontario sadurunge sampeyan ngerti, lan rada adhem, sampeyan ngerti sampeyan seneng ngobong geni iki amarga ngerti manawa geni iki bakal kobongan sewengi lan nggawe sampeyan anget lan nyaman, nanging sampeyan ora kesusu nggawe geni, entuk pertandingan, entuk lampu, kaya ngono, mula Mars Uranus minangka upaya kanggo ngluncurake amarga amarga ana bebaya sampeyan bisa uga bakal entuk tangan- pendekatan, dadi aku mikir kepiye sawetara topik iki bisa mengaruhi sampeyan awal minggu iki minangka Mars sextile Uranus.

Aku ngarep-arep krungu saka sampeyan. Apa sampeyan duwe aspek Mars-Uranus ing diagram natal sampeyan lan yen kedadeyan kasebut ditampilake ing urip sampeyan, banjur wenehana ngerti babagan aspek kasebut kanggo sampeyan minggu iki. Mungkin sampeyan pancen ndeleng sawetara gesekan sing nyenengake iki utawa miwiti efek sing nyawiji ing antarane topik omah Taurus ing bagan sampeyan lan topik bagean Kanker ing grafik sampeyan minangka rong perkara sing ditemokake ing acak iki Spark bisa skim lan kabeh bisa diwiwiti kanthi cara, yen sampeyan seneng karo artikel iki nalika sampeyan ngrungokake sawetara informasi babagan macem-macem aspek sing mengaruhi kita saben dina lan minggu kanthi minggu, muga-muga sampeyan bakal melu langganan astrologi saben wulan.

Sampeyan bisa ndhaptar situs webku kellysastrology.com lan saben minggu suwene wulan lan yen sampeyan mlebu ing wulan iki, sampeyan bisa melu mung anggota Q&A ing anggota urip sing bakal ditindakake ing wiwitan wulan Juni, kanthi luwih tliti nganti sampeyan munggah

Apa tegese Jupiter konjungsi Chiron?

Jupiter konjungsi Chironbisanuduhakekapercayan sing ora sadhar yen dhuwit iku ora apik, utawa nyebabake trauma lan nyeri banget yen sampeyan pengin urip kanthi akeh. Pengalaman kaya ngono bisanuduhakeperjuangan dhuwit lan ndeleng turah mbrawah minangka sesuatu sing ora bisa dipikolehi, malah ala ing level sadhar.29. Taun 2020

Tansah gaul babagan apa sing dikarepake bintang-bintang kasebut kanggo sampeyan Hi, Aku Maren, ahli astrologi profesional, mahasiswa lan penyihir saiki sing bangga metu saka lemari sapu Simpul bulan minangka salah sawijining konsep astrologi favoritku sing bakal ditliti lan entuk ing kana akeh riset, mula aku pancen seneng banget karo artikel iki sing diwenehake dening Rasi-CollectiveRasi-Collective minangka platform, platformku sing mentas diluncurake sing ngubungake para praktisi spiritual karo klien sing ideal yen sampeyan minangka dokter obat Reiki sing nawakake layanan online, sampeyan bisa ngirim layanan utawa golek pangobatan esoterik metafisik liyane kanggo mbantu sampeyan. Kabeh rincian kapacak ing ngisor iki lan yen sampeyan minangka bagean saka komunitas spiritual sing kasengsem karo topik-topik metafisik iki, sampeyan pengin sampeyan gabung karo platform supaya luwih gampang marasake awak lan supaya ruang bisa digunakake kanggo saben liyane.

Secara kebetulan, aku wis nggawe rong artikel babagan simpul bulan, siji babagan pemahaman sing nduwe arti lan tegese node ing astrologi, lan sing nomer loro babagan simpul bulan yen sampeyan durung nate ndeleng artikel kasebut digandhengake ing ngisor iki, mula luwih becik sampeyan nonton artikel sing migunani kaya artikel dhasar sing mbenerake artikel kasebut supaya sampeyan ngerti apa sing diomongake ing kene, diagram wong liya minangka transit statis jangka panjang menyang sampeyan. yaiku overlay diagram Side Synastry ya, lan ndeleng planet ing sawijining diagram sing komunikasi karo planet liyane ing liyane, kaya transit sing ora nate pindhah terus amarga ana pengaruh njaba kanggo manifestasi wong liya kristalisasi, tinimbang transit sing obah kanthi lancar liwat langit, dknoten uga kita bakal nutupi apa sing diwakili sinastry karo simpul kidul, lan kita bakal ngrampungake sawetara conto diagram menyang spe khusus nuduhake sampeyan apa sing dakkandhakake ing prakteke, kita ora duwe match sing tepat ing titik utawa planet pribadi sing mesthi ora kakehan stimulasi utawa disiram dening wong liya kanthi kelenjar sing tiba ing grafik kita, mula tetepa nganti pungkasan kanggo ngerti ing ngendi kita kabeh bisa ngetrapake iki, manawa utawa ora kena hit sing tepat, sing tekan titik utara menyang rembulan nuduhake kenaikan ekspansi lan inflasi. Iku dudu sing kudu kita evolusi utawa apa? Nanging, ing sinastry, kita kudu ngati-ati supaya ora nyuda kabeh bobot nalika Node Lor, sing uga diarani Rahu, ana ing planet utawa cahya pribadi wong liya, utawa titik penting kayata MC Ascendant MC, IC, The Node Person bisa ngrasakake banget duweni barang-barang sing planet utawa titik ing pasangan nuduhake titik utawa wong planet bisa rumangsa katon banget dening simpul Sampeyan uga bisa krasa sesak banget nalika simpul kasebut ana ing planet pribadi wong liya sing katon ing omah ing planet iki aturan diagram wong planet kanggo konteks liyane babagan crita karma iki kanggo ngrampungake Node Selatan, uga dikenal kanthi jeneng Ketu. Iki nuduhake penurunan rilis lan deflasi.

Sampeyan ora kudu ngeculake, nanging sing kudu ati-ati, gumantung nalika South Node ana ing planet pribadi utawa titik wong liya, bisa uga wong planet kasebut krasa lesu kaya simpul kidul wong lagi seneng-seneng lan wong simpul kidul bisa uga rumangsa ngluwihi wates utawa urip ing planet iki, apa disengaja utawa ora, sanajan sampeyan ana hubungane karo aspek kasebut utawa wis duwe. Aku seneng ngerti crita sampeyan babagan hubungan karma kasebut lan komentar ing ngisor iki, yen sampeyan mbukak crita sampeyan, coba dakkandhani, mung kontak karo simpul tali, sampeyan bisa ngatasi karma ing simpul sing ana hubungane langsung karo Karmiccycle sing kita lakoni ing urip iki, sanajan ora simpel kaya kidul, yaiku simpen sing mbesuk lan simpul lor minangka masa depan sing ora kudu berkembang. Kasunyatane, pamikiran sing disederhanakake kaya ngono asring mbebayani utawa mung nyasabake kabeh poros simpul, siklus karma bakal diputer ing crita sing luwih bernuansa nalika simpul sisih lor ana ing planet utawa titik liyane.

Iki bisa uga nuduhake manawa sampeyan durung kawujud karo aspek wong liya ing urip sadurunge, utawa sampeyan durung ngerti integrasi sehat masalah kasebut karo mitra ing urip iki, bisa uga nuduhake manawa wong kasebut lan Energi kasebut anyar banget karo sampeyan lan sampeyan durung entuk urip sadurunge utawa dheweke ana ing urip sadurunge kaya wong sing sampeyan ora ngerti lan siklus kasebut anyar kanggo sampeyan kanthi sawetara cara nalika simpul kidul ana wong liya planet liya utawa titik sing bisa dadi jinis energi lagu sing padha banget sing wis digunakake kanggo gumantung karo wong planet ing jinis energi planet kasebut lan / utawa Yen sampeyan kenal karo energi wong kasebut, utamane ing dinamis titik planet urip kepungkur iki, sampeyan bisa uga wis negesake manawa sampeyan wis nate ana ing kene karo wong liya lan sampeyan bisa uga bakal ngrasakake kaya ngono, mula Node Selatan kadang-kadang ngilangi amarga sampeyan kaya sadurunge ing kene. Tuladhane yaiku David lan Victoria Beckham David Venus kanthi tepat gegayutan karo South Node, pratondo manawa dheweke ana ing dinamika sesambungan karo dheweke ing urip sadurunge lan saka sawetara deskripsi babagan kepiye ditemokake lan dirasakake. nggawe pangertèn manawa dheweke uga cocog karo konjungsi Venus-Mars sing nulungi, nanging kontak simpul kasebut minangka indikator kuwat yen wis nate sesambungan karo wong liya sajrone urip sadurunge, ora mung saurutan, ana ing konteks, sanajan ana ing Venus piye wae kasebut uga kedadeyan ing omah finansial, mula ora kaget yen dheweke sukses ing perusahaan amarga uga duwe pengalaman sadurunge. Tuladhane yaiku Bill lan sisih lor Hillary Clinton Hillary pancen tepat ing rembulan turune, sing mesthi dadi indikator manawa dheweke ora kepenak ing jagad batin, pengin kenal dheweke kanthi pribadi lan Barry pancen seneng banget ing level sing jero minangka nomer loro lan nomer wolu kanggo wong-wong mau, nanging iki mung kalebu conto ing diagram sampeyan dhewe lan sajrone urip Esethi, bisa kedadeyan ing sumbu omah, nanging penting banget kanggo dicathet yen sanajan wong pancen seneng banget karo pecandu karma lan kanca jiwa Saiki, lan kobongan kembar utawa istilah apa wae, biji sing diakoni sacara universal minangka pengaruh sing jahat amarga ana sing sensasional lan apik tenan, ora ateges yen Rahu bisa narik kawigaten lan Ketu pancen pancen apik tenan. wedi banget, sampeyan bakal ngerti nalika teka, nanging ora ateges sampeyan kudu tetep nginep lan sanajan sampeyan ora ana. Yen ora ana planet utawa titik tartamtu yen dipengaruhi dening wong liya, ing endi node ana ing peta wong liya kanthi sinastry, bakal katon ing endi node lor wong tiba ing omah ing diagram sampeyan, iki bakal nggawe tur gambar sing nolak sampeyan utawa nuli njupuk spesifik wilayah urip sampeyan lan ing endi wae omah simpul kidul sing ana ing horoskop, cat gambar supaya sampeyan bisa narik kawigaten ing jaman kepungkur utawa mung nambah pola pelarian ing wilayah kasebut, luwih-luwih sanajan sampeyan ora duwe titik tartamtu sing nemen sampeyan bisa ndeleng ing endi akses simpul simpen lan sinastry ya, rasane ora kepenak lan kosong saka hubungane karo wong ing wilayah kasebut kanthi tegese omah, dadi yen sampeyan seneng artikel iki lan nemokake iki migunani lan migunani, priksa konsultasi pribadi ing ngisor iki.

Aku seneng maca kanggo sampeyan lan uga nindakake Synastry, sampeyan mung kudu njaluk Rasi, utamane ing deskripsi maca yen sampeyan nggoleki layanan metafisik ing ngisor iki utawa kirim link sampeyan dhewe ing deskripsi, priksa manawa sampeyan seneng, lengganan lan tinggalake komentar ing ngisor iki kanthi kabeh pengalaman sinastri sing sampeyan alami. Minangka kanggo knotMoon, aku pengin ngerti yen biasane crita yen ora bakal dikandhani, sampeyan bisa mriksa artikel sing ditampilake ing layar kanggo konten astrologi sing luwih gedhe sing dakkirim banget lan ketemu maneh ing mbesuk

Sepira cepet transportasi Chiron?

ChironJembatan Antarane

Chironbisatransittandha saka ngendi wae antarane 1,5 taun nganti 9 taun.Chironpaling akeh ngentekake wektu ing Pisces lan Aries (8 nganti 9 taun). Iki menarik amarga Pisces minangka tandha pungkasan zodiak, lan Aries minangka tandha pisanan zodiak.
rong puluh siji. 2018.

Apa tegese Jupiter sextile Chiron?

Jupiter sextile Chiron

Sampeyan karismatik, optimis lan sensitif banget kanggo piwulang spiritual sing ana uga ing lara lan krisis sing paling tantangan. Sampeyan mesthi golek kesempatan lan nggunakake pengalaman lan proses marasake awakmu minangkategesekanggo ngundhakake wong liya.
10. Taun 2020

Apa sing diwakili Chiron?

Chiron MakiliPain & Healing ing Astrologi

Chirondijenengi sawise centaur mitologi Yunani sing misuwur amarga mulang lan kabisane mulang.
24. 2021.

Apa tegese Jupiter sextile Saturnus?

IngsextilesakaJupiterkanggoSaturnusnuduhake manawa aset paling gedhe sampeyan minangka informasi sing akeh banget. Sampeyan wis ngerti, lan pangerten apik banget. Sampeyan mesthi nemokake panggunaan kanggo ilmu sing wis dipikolehi, sanajan ora ana gunane kanggo wong liya.6. 2014.

Apa tegese Jupiter square Saturnus?

Kanthi kothak Jupiter Saturnus ing grafik natal sampeyankudu fokus karo target jangka panjang lan aja nganti ngganggu. Planet Saturnus ndadekake kita bisa ngupayakake cita-cita sing gedhe lan fokus ing watesan lan watesan sing diwenehake.2. Taun 2020

Suwene ora Chiron manggon ing omah?

Nanging, ora ana sing tetep stagnan lan liya-liyaneChirongerakane liwatOmah-omah(biasanengineping saben tandha udakara patang taun, sanajan ing Pisces lan Aries dheweke tetep paling dawa udakara pitung taun).1. 2019

Apa tegese Jupiter trendi Saturnus?

IngJupiter Saturnus trineing grafik natal minangka indikator saka wong sing yakin karo kekuwatane dhewe lan percaya marang nasibe. IngJupiter trine Saturnusrencana tunjangan transit ing mbesuk lan tumindake sing nyoba dadi mandhiri.30. 2019

Apa Chiron penting ing astrologi?

Chiron, sing ngobati tatu, pancen gedhe bangetpenting ing astrologi. Ing mitologi kuno,Chironsejatine mulangastrologikanggo wong liya. LanChironduwe gandhenganeastrologiing singastrologiawake dhewe klebu seni sing tatu, amarga akeh wong sing moyoki.

Apa kanker Chiron?

Chiron ing Kanker nuduhake manawasampeyan hypersensitive kanggo carane wong nanggepi perasaan lan kabutuhan sampeyan dhewe. Sampeyan luwih ngerti babagan emosi lan kabutuhane wong liya, khususe rasa lara lan sangsara, pamrih dhewe lan melas.