Apa kosok baline Uranus?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Oposisi Jupiter Uranus

Apa kosok baline Uranus?

Nanging transit 40 taun arang banget. Kasunyatane, sajrone urip kita mung ngalami rong transit sing dawa kaya ngono: salah sijine yaiku Neptunus sextile Pluto, lan sing liyane, sampeyan ngira, Chironlawan Uranus.28. Taun 2020

Ing jaman kuna, masarakat nyinaoni langit wengi lan nemokake jagad Mercury, Venus, Mars, Jupiter lan Saturnus. Nanging ing njaba ilmu iki, jagad liyane sumunar banget, mung ngenteni ditemokake. Uranus minangka planet kaping pitu srengenge kanthi jarak udakara 20 unit astronomi, utawa 20 kali jarak antarane bumi lan srengenge.

Uranus ngorbit lintang sapisan saben 84 taun suwene, udakara umure wong urip. Orbit iki nyebabake saben musim Uranus luwih suwe. Miturut teori, wong sing urip ing Uranus mung bakal ngalami papat musim sepisan, nanging masing-masing udakara 21 taun.

Uranus duwe suhu paling adhem ing tata surya, sebagian amarga jarake saka srengenge. Suhu beku iki, sing mudhun kurang saka minus 370 derajat Fahrenheit, umume dipengaruhi dening komposisi planet iki. Uranus udakara udakara papat bumi lan inti saka wesi lan magnesium silikat ukurane bumi.

Sisane, udakara 80% Uranus, minangka segara es global sing kasusun saka banyu, amonia, lan metana, bahan kimia sing ana ing sangisore warna biru sing adhem ing planet iki. Komposisi es iki ngalangi Uranus ora ngetokake akeh panas dibandhingake karo planet liya, sing ndadekake jagad biru paling adhem ing tata surya. Saliyane suhu lan orbit ekstrem, Uranus duwe orientasi dramatis.

Nalika pitu planit liyane muter ing sumbu kaya pucuke, Uranus katon muter ing khatulistiwa. Planet iki miring ing sudhut sing meh tengen kanthi wilayah kutub sing adoh saka Srengenge lan adoh saka kana, tinimbang munggah lan mudhun, miring iki sing diyakini minangka asil tabrakan Uranus karo paling ora siji benda langit, uga mengaruhi keselarasan cincin 13 Uranus lan 27 wulan sing dingerteni. Beda karo dering lan wulan ing jagad liyane, sing ngorbit planet-planet omahé kanthi horisontal, wong-wong Uranus ing orientasi vertikal sadawane khatulistiwa planit, padha karo rodha ferris.

Uranus lan akeh fitur sing ora biasa dadi misteri kanggo wong kuna, lan planet iki sejatine dianggep kaya lintang. Nanging ing pungkasan abad kaping 18, astronom William Herschel nemokake manawa obyek langit pancen minangka jagad anyar. Komunitas ilmiah debat apa sing kudu diarani planet iki lan pungkasane milih jeneng sing disaranake dening astronom Johann Elert Bode.

Amarga Jupiter minangka bapak dewa lan Saturnus minangka bapakne Jupiter, planet anyar iki mesthine yaiku bapak Saturnus, Caelus. Nanging tinimbang ngetutake tradhisi nggunakake jeneng saka agama Roma kuno, Bode milih sing padha karo basa Yunani Caelus, Ouranos. Ouranos, dewa kuno Yunani ing langit, banjur Latin dadi Uranus.

Nganti saiki, Uranus isih dadi siji-sijine planet sing nyimpang saka tradhisi kanthi jeneng Yunani kuno, status sing paling cocog kanggo planet sing ora ana konvensi.

Suwene oposisi Uranus?

IngOposisi Uranus/ Krisis umure umure biasane luwih saka setaun lan ing sawetara kasus nganti loro. Nanging efek bisa dirasakake luwih dawa; kadang pirang-pirang taun. Iki minangka periode transisi utama ing urip kita.

Sampeyan nonton episode pertama Big Fat Astro Vlog. Aku Patrick Watson, aku ahli astrologi lan bisa uga ora nganggo celana. (Rem screech, swara kusam, ngrekam rekaman.) Dina iki aku kudu ngatasi masalah sing serius banget.

Kita duwe epidemi ing tangan kita sing mengaruhi para mudha, umure isih telung taun. Lan aku isin ngakoni yen malah nyusup ing omahku. Luci: Awis Ousside.

Kepiye cara sujud? Yakobus: * Suara lucu ora enak * Wah ora lucu? Maksudku, dheweke kabeh nindakake kabeh lan swarane mung sethithik ...

Bali menyang topik utama. Aku - Aku seneng ngomong babagan Piece Hot As .... tro.

Crita warta sing minangka conto astrologi sing apik. Yen sampeyan wis internet ing wulan pungkasan, sampeyan bisa uga ndeleng meme babagan iki nganti aku nggawe tembung ing ukara, nemokake artikel ing youtube, lan sanalika aku menyang judhule Dr. Ningali Phil, aku bakal ngerti ' t nguciwani.

Danielle: Ora ana sing bakal nyekel aku. Phil: Amarga sampeyan pinter banget? Danielle: Kabeh cangkul kasebut ngguyu kaya lucu banget. Ibune Danielle: Dheweke ngomong babagan pamirsa.

Ibune Danielle: Dheweke ngguyu. Dr. Phil: Apa sampeyan ujar yen cangkul ngguyu? Danielle: Yo.

Dr. Phil: Pamirsa minangka akeh cangkul ....

Danielle: Yo. * Para pamirsa keplok ora percaya. * Danielle: Awis aku ing njaba.

Kepiye carane ruku? Dr. Phil: Hah? Danielle: Awis aku ing njaba, kepiye carane bow? Dr. Phil: Awis sampeyan ing njaba? Apa tegese? Danielle: Apa sing dakkandhakake! Awis aku nang njaba, piye carane bow? Tembung klair lair ing wulan Januari 2017 nalika remaja Danielle Brigoli sing gelisah nindakake ing Dr.

Phil. Danielle misuwur lair tanggal 2 Februari 2003 ing Pantai Boynton, Florida. Gatekna konjungsi Mars-Pluto sing apes.

Ing Sagittarius. Sadawane Saturnus ing Gemini, dheweke duwe grafik natal. Iki minangka Mars sing dikuatake lan dikencengi.

Katon kaya rada nesu. Kayane kaya wong sing ora bisa ngontrol. Sampeyan bakal njaluk pitulung saka psikiater terkenal.

Saiki, Danielle marani Dr. Phil. Babagan dheweke bali menyang Mars.

Dadi dina iku dheweke pancen wis salaras karo Mars, lan apa sing ditindakake? Dheweke ngarani 'kelinci' kabeh pamirsa studio lan nantang dheweke kabeh supaya bisa perang: 'Awis Ousside, piye carane bow.' Artikel kasebut ora dadi virus nganti Januari 2016. Meme kasebut kaping pisanan diunggahake ing tanggal 5 Januari 2017, miturut KnowYourMeme.com, Endi Saturnus? 21 Sagitarius, lawan Saturnus lan, bebarengan karo Mars ing Pluto.

Nalika dheweke nggawe taping acara. Mars ana ing 21 Sagittarius. Nalika dadi meme virus, Saturnus ana ing 21 Sagittarius.

Saiki transit Saturnus iki dudu transportasi sing kepenak. Lan kita mesthi eling yen meme iki nyenengake banget, bisa uga ora lucu lan lucu. Dheweke dadi topik ejekan ing saindenging jagad.

Lan iku Saturnus, ngakoni ora kabeh ala kanggo oposisi The Jupiter-Uranus kothak Venus. Lan dheweke kayane nyoba ngupayakake sing ora dikarepake kanthi adol macem-macem barang kanthi slogan kasebut. Apa sampeyan ora mung kudu kemul kanthi 'Awis aku Ousside, Kepiye Bow Dah'? Kapitalisme Ahhhh Apik Kanggo Dhuwit sampeyan mengko Danielle, Kepiye Bow Dah? Kadhangkala nalika maca warta, aku nyangka manawa ana crita astrologi sing menarik.

Kayane mambu ...

Ambune kaya tro Sing bisa uga katon rada aneh, nanging Donald Trump nggunakake ahli nujum, astrologi sing ala.

Lan jenenge Steve Bannon. Ya, Steve Bannon. Rasis putih lan pengagum harfiah nyata saka Nazis lan Satans lan kepala strategi Presiden ing skala saka Dick Cheney nganti Grima Wormtongue. Dheweke kalebu kernel ing antarane Goebbels lan muppet sing manggon ing lempengan Jabba the Hut. * Bibir sing ora kepenak * Dadi kepiye dheweke dadi ahli nujum? Ya, dheweke dudu ahli nujum kaya sing kita pahami.

Dheweke langganan teori giliran kaping papat. Teori generasi sing dikembangake dening sejarawan sosial William Strauss lan Neil Howe. Sejatine, ngakoni pola 84 taun sing cukup konsisten ing sejarah lan generasi AS.

Delimitasi klompok generasi lan krisis sejarah lan wiwitan anyar. Kabeh iki bakal nguwatirake kabeh wong sing padha karo astrolog. Sapa kanthi otomatis ngerti manawa iki sejatine babagan siklus Uranus 84 taun.

Kaya DUH. Dadi kesepakatan apa? Bannon percaya manawa kita saiki mlebu titik balik kaping papat lan liwat kebangkitan global politik sayap kanan sing angel, Amerika Serikat kanthi paksa bisa nemtokake maneh yen perlu. Telung giliran kalebu perang Amerika sing hebat.

Perang Dunia nomer loro, Perang Sipil lan Perang Kamardikan. Dadi dheweke mikir bakal bakal ana perang, apa mung aku, utawa bisa uga luwih becik supaya wong sing percaya karo perang sing ora bisa dihindari sing duweni peran gedhe kanggo bisa akselerasi. Dadi, kenapa aku ujar dheweke minangka ahli nujum? Dheweke mikir yen giliran kaping papat wis kedadeyan saiki.

Kanthi sapa wae sing duwe ephemeris bisa ngerteni manawa udakara 8 taun luwih awal. Perang Revolusi, Perang Sipil, lan keterlibatan Amerika ing Perang Dunia II kabeh kedadeyan nalika Uranus ana ing Gemini. Uranus ora bakal mlebu Gemini nganti taun 2025.

Nganggep Trump tetep ing Gedung Putih kanggo jangka kapindho * Musik musik medeni * Dheweke ora bakal mlebu kantor nalika Uranus mlebu Gemini.

Lan bisa uga ora bakal bisa mengaruhi kedadeyan ing wektu iki. Anehe, Donald Trump dilairake ing Gemini, srengenge Uranus. Dadi, sapa ngerti apa sing bakal diarepake nalika dheweke ndeleng Uranus bali. * Swara liyane ora koheren * Sanajan waktune Bannon kayane salah ...

Dheweke ora salah banget Uranus bali ing Gemini kanggo netepake kanthi paksa. Gemini minangka tandha saka Gemini lan sing paling apik kanggo aku yaiku nalika Uranus ana ing Gemini, ide babagan Gemini muncul kanthi cara sing aneh. Contone, Amerika Serikat pisah karo Kekaisaran Inggris.

Lan apa kita dudu bocah kembar ing sesambetan tartamtu? Perang Sipil Amerika wis diterangake minangka sadulur marang sadulur. Tandhane kembar Pungkasane Perang Dunia II nyebabake Perang Dingin AS lan Rusia nggambarake manawa Lawan kapitalisme lan komunisme. Nalika Uranus bali ing Gemini.

Aku yakin bab kembar iki bakal katon maneh. Nanging apa pitakonane? Apa bakal nglawan ancaman eksternal kaya Perang Kamardikan lan Perang Dunia II? Utawa bakal kaya ngono? amarga ana pemisahan internal kaya Perang Sipil Amerika? Sing ambune kaya Astro. Saiki aku seneng astrologi.

Nanging saben-saben sampeyan nemokake perkara sing ora masuk akal. Kadhangkala dheweke pancen lara banget. .

Tro. * Dolanan musik rock * Dina iki aku kepengin narik kawigaten marang pola aspek sing diarani yud. Mangkene carane kamus astrologi netepake yod. * Muter musik sing apik lan simfoni. * Nalika rong planet ing siji horoskop siji Mbentuk sextile cedhak siji liyane banjur kalorone planet mbentuk quincunx sekaligus, kanthi planet kaping telu.

Contone, yen srengenge ana ing 15 Aries lan sextile menyang Saturnus ing 15 Gemini, banjur kalorone planit uga ana ing 15 quorpunx Scorpio rembulan bakal dadi yodium. * Ngrekam swara gores ** Swara cangkeme malah luwih koheren * Planet sing ngelawan tengah planet loro ing sextile ora keprungu kaya ngono.

Kepiye dheweke entuk julukan iki: Driji driji takdir saka Gusti Allah. Aspek nasib iki Apa sawetara aspek sing kurang apik? telung masalah utama yodium. * lip smacking * masalah pertama aku yaiku titik tengah sing wis abstrak. Aku cenderung mung ndeleng konjungsi menyang titik tengah.

Beda karo oposisi sementara. Kayane luwih adoh saka titik kasebut. Intiku sing nomer loro yaiku sextiles kalebu titik sing ringkih. Apa ora ana katresnan karo planet ing tengah-tengah planet loro? Trine utama sacara teknis duwe planet sing ngelawan pusat saka loro planet liyane.

Driji saka Gusti Allah. Bisa uga ana bagean awak liyane. Limpa Gusti Allah.

Wenis Gusti Allah. Nanging, loro planet kuintil sing mbentuk planet kaping telu dikenal minangka Golden Yod. Mungkin Dadi ana macem-macem logam utawa saka macem-macem dewa.

Kacang wesi saka Gusti Allah. Rod Rod Perak saka Gusti Allah. * Burps * Lan poin kaping telu, lan kontroversial rada, aku ora mikir yen aspek Quincunxa bener. * Buhing Kerasa * Paling ora biasane.

Dheweke ora adhedhasar divisi wilangan bunderan. Kosok baline adhedhasar rong trine adhedhasar telu. Alun-alun adhedhasar papat.

Quincunx adhedhasar divisi kanthi 2,4. Apa tegese esoterik saka 2.4? Secara teknis, siji-sijine jinis hubungan versi lawan sing bisa ana ing antarane rong karakter yaiku karakter sing padha karo P Contone, Libra lan Taurus kalorone dikuwasani Venus, Aries lan Scorpio kalorone dikuwasani Mars.

Sanajan afinitas kasebut kanthi tandha lan dudu gelar, siji planet ing Aries lan liyane ing Scorpio wis duwe sawetara rasa nyuda hubungan quincunx iki. Jinis titik buta iku. Amarga kasunyatane, kalorone bisa urip kanggo mrentah dening Mars, yaiku ing antarane tandha-tandha sing nuduhake Antiscia utawa Contra-Antiscia.

Kanggo siji liyane. Dadi tandha iki kaya Libra lan Pisces. Utawa Aries lan Virgo.

Sanajan ing kasus iki, mesthine kudu ana hubungane karo hubungan contra-antiscia utawa antiscia. Contone, uh, siji planet ing 3 Aries mungsuh planet liyane ing 27 Virgo. Iki kudu ana hubungan antiskia supaya bisa dietung.

Dadi, kanthi teknis, siji-sijine yod sejatine sing nyata bisa ana yaiku ing endi loro planit dadi sextile ing 15 derajat Taurus lan Pisces kanthi planet ing 15 Libra sing madhep ing tengah. Nanging sanajan mung ...

NGAPAK Yen dina iki sampeyan ora kepenak banget, priksa kaca Wikipedia kanggo yod. Lan aku ngutip: * Manis, musik klasik. * Adolf Hitler duwe Yod Emas.

Contone, lan sampeyan bisa ujar manawa dheweke nyalah gunakake kreativitas lan kekuwatane seni sing diduga ora digatekake utawa diremehake dening para pamriksa sekolah seni, mula dheweke nggawe kapinteran sing luar biasa ing papan liya sing pungkasane ngrusak. Luwih saka kreatif. * Rekaman Ngeruk * Ora bisa dadi panguwasa sing ana ing ndhuwur yaiku Venus Retrograde gegandhengan karo Marsin, omah MATI sing nomer wolu, nyebabake kepinginan Venus kanggo nggawe ayu lan 'ngresiki' jagad kanthi cara kasar banget. ! Ora! Ora bisa dadi! Iku Golden Yod! Driji Allah iku lara ing Astro sandi.

Saiki aku duwe apa-apa ing dalan sampeyan nalika .... tro.

Kita wis ngobrol sethithik babagan iki ing Uranus Gemini ing episode iki, yen sampeyan pengin maca luwih lengkap babagan Uranus ing Gemini lan sejarah Amerika, sampeyan kudu maca buku Nick Dagan BestURANUSA, tuku buku kasebut, sampeyan ora bakal getun, warna-warni banget. Lan akeh gambar. Lan kiamat.

Apik tenan. Sampeyan bisa nemokake link kanggo tuku ing deskripsi artikel. Babagan liyane sing cocog karo astrologi sampeyan yaiku astrolog Chris Brennan mung nyelehake buku sing wis digarap udakara dasawarsa lan pancen ngenteni.

Diarani 'Astrologi Hellenistik: Sinau Nasib lan Kasugihan'. Aku pancen duwe kesempatan kanggo pratinjau buku iki. Ora suwe aku bakal nulis review lengkap, nanging aku ora bisa mangsuli manawa iki minangka buku sing kudu diduweni para ahli astrologi serius.

Aku yakin manawa iki bakal dadi barang pokok ing koleksi buku para astrolog ing mbesuk, kabeh menehi panjelasan rinci lan conto konsep astrologi Hellenistik sing bisa langsung ditrapake ing diagram. Aku ora bisa * OVERWRITE * sepira pentinge buku iki kanggo sampeyan, aku ngirim link Amazon ing katrangan artikel supaya bisa dilebokake ing dhaptar laris. Sampeyan bakal dadi ahli astrologi sing luwih apik yen maca.

Sampeyan bakal ilang 10 kilogram. Iku apik banget. Apik tenan.

Apik tenan. Iku YUUUUGE. Dadi, dakkira sampeyan bakal nemokake manawa buku-buku kasebut kanggo sampeyan.

Yen sampeyan seneng karo artikel iki, wenehake kaya lan sampeyan kudu langganan saluranku amarga saben dina Jumuah kapindho aku menehi artikel anyar. Dadi, ndhukung bokongku ing iki. Matur nuwun kanggo nonton episode pisanan Big Fat Astro Vlog.

Aku Patrick Watson lan ora nganggo celonone.

Apa Sun trine Jupiter?

Sun trine Jupiternatal nggawe sampeyan begja, loman, seneng, antusias, seneng lan luwih gedhe tinimbang urip. Sampeyan minangka wong sing sejatine sregep lan kudu nikmati sesambetan kanthi harmoni karo kabeh wong. Sanajan sampeyan mesthi seneng karo apa sing sampeyan duweni, sampeyan bakal kepenak banget bisa duwe luwih saka apa sing sampeyan butuhake.rong puluh. 2014.

Ing kene aku bakal nuduhake sawetara ide babagan salah sawijining aspek favoritku sing bakal kedadeyan ing wulan Juni iki lan yaiku srengenge ing trine Kanker Jupiter ing Pisces. Aspek iki mesthi ana ing dhaptar cendhak aspek astrologi sing hebat sing bakal kedadeyan ing wulan Juni.

Mesthi ana akeh drama ing wulan iki saka sudut pandang astrologi, nanging ing antarane Venus ing Kanker lan Jupiter ing Pisces uga ana momen sing nyenengake. Aspek iki kedadeyan tanggal 23 Juni saka kanker 2 derajat, ing endi Matahari, nganti 2 derajat Pisces, ing dununge Jupiter. Saiki Jupiter mundur, iku mung penurunan stasiun, mula sayangé Jupiter alon-alon bali metu saka Pisces.

Nanging kita isih duwe sawetara minggu Jupiter ing Pisces saiki. Sun lan Jupiter bebarengan, apa sing aku senengi? Sadurunge dakcritakake - yen sampeyan seneng karo artikel iki, klik tombol 'Seneng' kanggo nggawe manawa wong liya uga seneng informasi iki. Yen sampeyan seneng babagan Seri Video Mingguan iki, lengganan saluranku kanggo mesthekake yen bakal entuk luwih akeh ing mbesuk.

Daptar kanggo anggota lan sampeyan bakal nampa artikel kaya iki saben minggu saben taun, kalebu informasi babagan saben aspek sing saiki kedadeyan. Sing apik lan sing angel. Apa sing apik banget babagan trine solar Jupiter? Kaping pisanan aku pengin menehi komentar utawa kutipan sing dakwaca sajrone karya astrologi Renaissance Marsilio Facino babagan telung sih-rahmat kasebut, yaiku telung planet sing bisa menehi urip utawa nyantosakake nyawa.

Iki minangka planet sing ana gandhengane karo penyembuhan, kesehatan, lan vitalitas, lan sawetara perkara sing apik ing urip umume. Katelu planit kasebut yaiku Venus, Jupiter, lan srengenge. Saben aku ndeleng aspek sing nggabungake loro planet iki kanthi pola sing disenengi, yaiku sextile utawa trine utawa konjungsi, ing kasus biasane dadi pola sing luwih apik kanggo planet-planet kasebut, kajaba bisa uga ana gandhengane karo srengenge.

Nanging iku pancen istimewa. Yen sampeyan pengin ngerti luwih akeh babagan konjungsi srengenge, aku duwe webinar babagan iki. Saben aku ndeleng aspek ing antarane loro utawa luwih saka telung sih iki, aku ngerti manawa kita entuk sesuatu sing apik saka kosmos.

Sun lan Jupiter bebarengan minangka kombinasi sing mbiyantu, nyengkuyung, nyengkuyung, utawa uga nambah semangat. Srengenge ing Kanker rada sithik ing segara, ing kene ora ana martabat khusus. Srengenge ana ing sangisore tandha rembulan, mula dadi papan sing srengenge kudu nindakake perkara sing nalisir karo lakune normal.

Nanging srengenge ing Kanker nampa berkah sing apik banget lan mupangat saka trine sing migunani banget saka Jupiter ing Pisces. Iki babagan akses menyang dhukungan gedhe, pandhuan sing apik, mentor utawa guru utawa pandhuan sing pancen hebat. Sampeyan bisa uga kudu nemokake kawicaksanan iki ing sampeyan lan ngerti yen ana macem-macem utawa cara anyar kanggo nuduhake.

Aku mikir ana akeh nuduhake babagan aspek iki lan ana akeh interaksi, obrolan, inspirasi, inspirasi lan inspirasi sing bisa nyebabake aspek trigon surya Jupiter. Mesthi dadi salah sawijining aspek sing ngajak sampeyan ujar ya, supaya maju kanthi rencana sing kandel utawa menehi inspirasi utawa migunani. Iki minangka aspek sing saya tuwuh, mula nyoba ing njaba zona nyaman sampeyan.

Dheweke ngerti manawa tuwuh ana ing njaba zona nyaman kita. Yen sampeyan pengin mekar, tuwuh, lan berkembang, sampeyan kudu njupuk papan luwih akeh. Lan aspek Jupiter trine surya iki asring ngandhani kapercayan utawa kapercayan dhiri sing sampeyan pantes, yen sampeyan duwe hak duwe papan, kanggo ndeleng utawa nyebutake dhewe, utawa mung kanggo nuduhake apa wae sing sampeyan wis siyap .

Jupiter trine surya uga bisa menehi pitunjuk babagan tujuan urip utawa dalan urip sampeyan. Iki bisa uga subtle, kayata

Gegayutan karo interaksi siji utawa potongan roti. Kaya potongan roti ing dalan sing mung negesake manawa sampeyan kudu terus mlaku ing arah sing sampeyan lakoni. Kumpul kumpulane wong-wong sing padha nggayuh tujuan utawa visi sing padha.

Akeh sing ngerti aku seneng tembung loma kanggo Jupiter. Mesthine, Jupiter kira-kira babagan kelimpahan, nanging aku ngira Pisces yaiku babagan perasaan utawa kelimpahan bagean utawa sambungan sing akeh, tinimbang kudu akeh dhuwit utawa bandha utawa apa sing sampeyan duweni. Jupiter ing Pisces duwe unsur, nanging dakkira ana liyane.

Aku uga mikir manawa ide nuduhake pancen kuat kanggo Jupiter ing Pisces, lan utamane kanggo aspek Sun-Jupiter. Kepiye cara nuduhake turah mbrawah? Apa ana buku, ide utawa pengalaman tambahan - ana rasane nyata menehi. Ing artikel sing dakcritakake babagan 'Tiga Tip Kanggo Jupiter ing Pisces' sing dakkira bakal dikirim ing artikel iki, deleng minggu ngarep iki.

Kita ngobrol, aku asring ngomong babagan kepiye Jupiter lan Pisces dadi loman kanggo menehi bali lan golek cara kanggo nyedhiyakake kualitas. Aku mikir yen Jupiter trine surya pancen bakal mbantu ngaktifake iki. Pikirake babagan omah sing duwe Kanker lan Pisces.

Pikirake tema omah kanker sampeyan lan pikirake babagan tema omah Pisces sampeyan lan deleng kepiye rong tema kasebut utawa rong bidang kasebut bisa kerja bareng utawa ndhukung liyane. Mungkin Jupiter ing omah Pisces nawakake prekara sing nyengkuyung, nuntun, utawa nyengkuyung bagean Kanker ing grafik sampeyan. Mungkin cara liyane.

Nanging paling ora, kita bakal weruh sawetara interaksi positif, migunani, utawa nyenengake antarane bagean Pisces lan Kanker ing grafik natal sampeyan. Jupiter trine surya kanggo aspek pungkasan ing wulan, utawa aspek minggu, kudune wulan Juni minangka aspek sing apik banget. Rong derajat Kanker nganti rong derajat Pisces.

Aspek iki kedadeyan ing dina Rebo, 23 Juni, ing tengah minggu pungkasan wulan Juni iki, sadurunge purnama, sing munggah ing Capricorn sesuk tanggal 24 Juni. Nganti saiki kita ngarep-arep, bisa ngarep-arep mbesuk. Mungkin kita duwe wong sing cocog kanggo ndhukung kita supaya bisa ngupayakake sadurunge utawa nggawe rencana tujuane.

Jupiter mesthi berorientasi ing mbesuk, sanajan elemen banyu kadang-kadang bisa diluncurake kanthi kuat ing jaman saiki utawa jaman kepungkur. Kita kudu mikir kepiye carane bisa ngrasakake kenangan lan pengalaman ing jaman biyen, nanging ora mung nggunakake kenangan, nanging digunakake minangka inspirasi kanggo nggawe kita mbesuk. Kita pengin pindhah saka jaman mbesuk.

Kadhangkala kita mung kudu tetep ing papan sing ana, nanging paling ora, kita bakal ngrasakake, yen dudu sesanti, kepiye sampeyan kepengin maju. Lan Jupiter trine surya nggabungake bagean saka tim utawa kru iki sing bisa uga melu ing proyek utawa misi sing sampeyan lakoni amarga padha-padha utawa rumangsa padha ing ati. Aspek ayu banget.

Ing wulan Juli, kita duwe sawetara masalah astrologi sing angel, utamane ing wiwitan wulan. Dadi rasakake kabecikan, nyenengake, lan perasaan lan interaksi positif sing bisa ditindakake Jupiter Sun Trino. Ayo seneng nalika duwe tim.

Oke, yen sampeyan seneng karo artikel iki, lengganan saluranku. Sampeyan bisa ndownload artikel gratis ing kene, nanging yen sampeyan pengin versi mewah babagan aspek minggu kasebut, bukak situs web kellysastrology.com lan dhaptar kanggo dadi anggota lengkap.

Kaya biasane, aku bakal bali karo tim liyane wulan ngarep, nganti sampeyan awas.

Apa Uranus Scorpio?

IngUranus ing Scorpio: Kepribadian

Uranusminangka simbol teknologi anyar, kraman, revolusi, pencerahan, lan pamikiran sing ora konvensional.Uranus ing Scorpiocenderung dadi pemberontak. Dheweke mesthi nglawan gandum kanggo nggawe ide anyar lan ide.

Omah impian sampeyan adhedhasar tandha zodiak sampeyan Ahh, kita bisa ndeleng yen sampeyan lelungan maneh Youtuber. Ayo, ayo, marani kita supaya bisa ndeleng kosmos liyane. Lintang bakal ngungkapake impen sing paling liar lan wediscover sing sejatine ...

Omah impian sampeyan adhedhasar tandha zodiak sadurunge bisa ndeleng lintang klik langganan banjur muni lonceng kabar kanggo artikel apik tenan liyane.

Aku ndeleng akeh artikel babagan pratandha zodiak ing mbesuk. Nanging saiki kita kudu golek-golek ngrampungake perkara kasebut. Masa depan asring dadi masalah sing kabur, sanajan kanthi tandha tandha zodiak sing wis ngerti.

Nanging, kita bisa menehi katrangan kanthi yakin babagan jinis omah tandha zodiak sing bakal dipanggoni. Apa iki? Kita entuk sesanti ...

Ya, kita waca ...

Tandha pisanan sing bakal ditemokake yaiku 1) Aries.

Ah iya, tandha zodiak Aries. Sampeyan wong sing kerja keras sing ora duwe masalah ...

Dadi omah sing sampurna yaiku suite penthouse ing tengah kutha metropolis. Minangka Aries, sampeyan pengin kerja lan mlayu-mlayu kabeh, njupuk level sabanjure. Sing ora bakal angel dadi Aries.

Kanthi kerja keras sing bakal sampeyan lakoni, sampeyan bakal bisa nampa penthouse iki kanthi cepet! Saiki ayo ngomong babagan interior - ing njero sampeyan bakal duwe warna sing padhang. Iki tegese ora mung mebel, nanging lukisan sampeyan ing tembok, seni modern, lan liya-liyane. Kabeh kerja keras tegese sampeyan kudu ngetokake uap, mula priksa manawa A) bangunan apartemen anyar sampeyan duwe gym, utawa B) Pasang pelatih elips utawa utawa tikar yoga ing penthouse sampeyan.

Yen sampeyan bosen karo Aries, sampeyan bisa nggunakake sadina ganti dina utawa ngrampungake luwih akeh jam sajrone kerja sampeyan. Kita sakloron ngerti sampeyan pengin iki, sampeyan ora duwe tenaga kerja. 2) bantheng.

Kaya Taurus sing diwenehi tandha zodiak, sampeyan, Taurus, kaya sayuran ijo lan alam. Mula, sampeyan pengin peternakan gedhe ing negara kasebut, luwih seneng sampeyan nyambung karo sumber kekuwatan sing paling gedhe: alam. Tenang lan stabilitas sing urip ing peternakan uga bonus.

Nalika mlebu omah pertanian sing apik, sampeyan bakal bisa ndeleng bab sing luwih migunani tinimbang mode. Kabeh barang fashionista ing kutha yaiku kabeh babagan rasa nyaman lan mudhun ing bumi. Minangka Taurus, sampeyan seneng stabil.

Sampeyan uga pengin warna alami - biru, ijo, kuning - uga akeh kayu alami. Minangka kanggo dekorasi, lengkapi dekorasi kayu kanthi nambah kembang lan tanduran ing omah sampeyan. Sanajan sampeyan lara, sampeyan kudu nggawa barang saka alam kanggo ngiyatake hubungan sampeyan karo bumi.

Koneksi sing kuwat, sampeyan bakal ngrasakake luwih kuwat. Pungkasane, sampeyan nglipur kulawarga gedhe, dadi priksa manawa sampeyan duwe kamar kanggo meja makan sing gedhe. 3) Gemini.

Ya kosmos nggawe tandha tandha zodiak anyar ...

Si kembar! Dheweke nyritakake impen sampeyan mbesuk karo kita, lan kita ngerteni iku gubug! Ora, enteni, balia maneh, gubug ing alas ya, nanging ora saka. Kita ngomong babagan sing cilik lan apik, cocok kanggo liburan musim panas karo kanca-kanca.

Nanging, iki ora bakal dadi plancongan kanggo sampeyan, nanging iki bakal dadi papan dununge permanen sing sampurna. Sanajan sampeyan seneng sosialisasi dadi kembar, omah iki luwih apik kanggo nglatih katrampilan handyman tunggal. Kajaba iku, elinga yen sampeyan ora becik njupuk keputusan, mula yen papan sing luwih cilik tegese prabotan luwih sithik.

Ing babagan perabotan, sampeyan kudu duwe barang sing entheng lan cilik kanggo kekacoan sing kasebut ing ndhuwur. Kaya Taurus, Gemini Ge seneng karo warna sing padhang, mula bisa uga ana loro wong sing bisa blanja ing toko perabotan sing padha. Pungkasan, nalika kembaran, sampeyan wis ngerti manawa pawon kudu modern.

Sanajan kabeh bisa uga deso lan santai, pawon sampeyan bakal bisa dideleng! 4) Kanker. Saiki kita ndeleng tandha anyar, Kanker. Omah impen sampeyan dadi luwih jelas lan jelas sawise diwujudake lan ana ing kana! Omah impian sampeyan, Kanker sing disenengi yaiku omah pinggiran loro.

Klasik lan aman, omah iki cocok kanggo sampeyan. Kita ngerti manawa minangka Kanker sampeyan minangka homebody utama, mula kita kudu mikir manawa omah sampeyan kudu lega, nanging tetep kepenak lan nyaman. Dusun pinggiran menehi sampeyan rasa nyaman lan nyaman nalika omah loro crita menehi papan sing akeh kanggo nikmati kulawarga idham-idhaman lan papan sing luwih apik kanggo nginep lan ngunggahake tinimbang ing pinggiran kutha sing apik? Minangka ibu pratandha zodiak, dekorasi sampeyan kabeh babagan Omah yaiku nggawe kenyamanan kanca lan kulawarga; sampeyan butuh kursi lan sofa sing nyaman, meja makan sing gedhe banget lan permukaan sing nyaman.

Yen mung endhas bayi cilik, sampeyan ora pengin wong lara ing omah sing sampurna, iya? Apamaneh dudu anakmu mbesuk. 5) Leo. Ahh, tandhane Leo.

Leo sing tresnani, kosmos nggambar kanthi cetha babagan omah impian sampeyan - sampeyan kudu manggon ing kraton. Omah gedhong yen sampeyan dudu jinis abad pertengahan, nanging prekara sing bakal dingerteni wong. Sampeyan minangka raja (utawa ratu) ing alas lan sampeyan pantes urip ing papan sing cocog kanggo royalti.

Sampeyan pengin wong tumungkul utawa paling ora lunga 'wah, delengen INI papan' ing ngarep kastil sing kuwat. Nanging, kemewahan iki ora bakal regane murah. Saka omah nganti kabeh sing ana, sampeyan ora bakal mbayar biaya.

Lawang sampeyan bakal abot lan geroan ing mburine, piring sampeyan bakal murup nalika lampu gantung sing apik banget, undhak-undhakan bakal dibungkus nganggo jubin mengkilap. Leo, sampeyan kaisar, raja, lan subyek sampeyan kudu dingerteni babagan iki. Muga-muga prospek karir sampeyan apik, Leo. 6) Virgo, rungokke saiki, Virgo, kanggo sampeyan, kita ndeleng ngelawan Leo, wiwit kemewahan lan kemewahan sing edan, nganti cilik, bisa diatur lan ora nggumunake.

Kanggo sampeyan, Virgo, omah impen sampeyan minangka omah cilik sing teratur. Kanggo sampeyan sing durung nate krungu omah cilik, papan iki jembaré kanthi kaki 250 kaki persegi sing bisa dirasakake lan digawa ing endi wae. Virgo, sampeyan minangka wong sing bakal urip subur amarga katrampilan organisasi sing luar biasa lan kepraktisan sing kuat.

Ekonomi kasebut elek banget, mula kenapa nggunakake dhuwit ing omah mewah lan gedhe? Tetep Virgo cilik lan omah sing sampeyan idham-idhamake bakal dadi omah nyata. 7) Libra. Kanggo Libra, kita nawakake sing beda karo sedulur zodiak.

Nalika dadi Libra, milih omah sing diidham-idham ora pati penting babagan omah dhewe nanging babagan aksesoris sing ana ing sakiwa tengene. Cekakipun, sampeyan mung nggolek papan kanthi kolam. Sampeyan seneng mbuwang pesta lan ora ana papan sing luwih apik kanggo pesta tinimbang ing kolam renang, BBQ, ulang tahun, acara olahraga lan pesta kolam renang umume, omah impen sampeyan dadi fokus rame ing lalu lintas amarga sampeyan duwe laguna santai sing santai.

Libra, kacemplungake ing mbesuk lan tangane. Goleki tawaran sing diwiwiti kanthi huruf POOL kanthi urutan. 8) Scorpio.

Panglihatan ing omah impen sampeyan Scorpio katon lan aku iki: omah kutha pribadi. Minangka Scorpio, sampeyan kepengin privasi. Kajaba iku, kanthi macem-macem level ing omah sing ramping, sampeyan bisa ngontrol apa sing dadi pribadi lan sing ora.

Yen sampeyan duwe tamu - batesi menyang endi wae, kajaba ing lantai ndhuwur lan jadikan area iki minangka ruang pribadi sing misterius. Ora preduli apa sing sampeyan lakoni kanthi SETIAP, Scorpio dadi misteri. 9) Sagitarius.

Sampeyan, Sagitarius, minangka jiwa sing plancong, mula omah sing bakal teka duwe rodha papat. Ya, RV bakal urip ing Sagittarius, nanging ora amarga sampeyan bakal mlarat. Kosok baline, sampeyan mung bakal lelungan nganti ora bisa tenang, ora kaya sing dikarepake, semangat bebas kaya sampeyan kudu terus-terusan ngeculake angin ing rambut, bisa uga angin saka Machu Picchu utawa angin saka Chicago, omah impen mbesuk bakal nggawa sampeyan menyang Sagittarius. 10) Capricorn.

Capricorn sampeyan mesthi paling angel dipasang. Planet-planet kasebut angel banget maca tumindake sing tenang lan adhem, nanging miturut kita bisa uga bisa nemokake omah impen kanggo sampeyan. Capricorn, apartemen minimalis, dadi sampeyan kudu nginep utamane amarga kolektivitas sing apik lan apik banget.

Sampeyan pengin dadi minimalis amarga pengin supaya tetep resik. Supaya tetep cilik lan jaga-jaga lampu mebel amarga kita ora pengin Capricorn sing adhem kaya sampeyan bakal ilang sirah. 11) Akuarius.

Kanthi omah Aquarius sing diidham-idhamake, sampeyan bakal nemoni masa depan kanthi akeh cara. Omah sampeyan bakal andhap asor lan ing wilayah sing apik, nanging ora andhap asor. Oh, ora Aquarius, bakal dadi omah sing 'hemat' kanthi hemat energi.

Ora kaya omah kaca, nanging kaya omah sing ramah lingkungan. Panel surya, sensor gerak sing ngontrol suhu, sistem pangumpulan udan, kincir angin gedhe yen sampeyan duwe papan. Yen sampeyan ngerti Aquarius, sampeyan bisa uga entuk omah kaca (kanggo sayuran) ing jejere omah 'ijo' (sing kanggo wong) .12) Potongan.

Pungkasan, kita njelajah omah idamane kanca sing apik, yaiku Potongan. Sampeyan sing lair miturut tandha zodiak Potongan bakal urip ing pondhok sing sepi sing apik banget lan mung bisu. Bagéan kasebut bakal tentrem lan tentrem kanggo awake dhewe, lan ing kene sampeyan bakal nemokake.

Omah mbesuk mbesuk. Apa sampeyan mikir manawa kita nindakake kanthi bener? Omah endi zodiak sampeyan sing pantes dipanggoni? Ayo critakake ing komentar ing ngisor iki, ing endi sampeyan bisa ndeleng urip mbesuk? Lan elinga ngupaya atimu lan pracaya marang lintang-lintang.

Tandha zodiak sampeyan bakal nglindhungi sampeyan.

Kepiye cara oposisi Uranus diwilang?

Ketiksampeyaninformasi kelairan ingingbagean ndhuwur. Ing sangisoréingmolor Transit oranye, pilihUranus. Ing sangisoréingdropdown aspek, pilih 180 /oposisi. Ing sangisoréingbiru Kanggo dropdown Natal, pilihUranus, lan kenekNgetung.6. 2021.

Apa Jupiter bali?

Saben 12 taun utawa luwih, kita kabeh nemoni perkara sing diarani aJupiter Bali. TOJupiter Balikedadeyan nalika planet sing bejoJupitermulih menyang papan sing padha nalika kita lair. Ing astrologi, abalialam apa wae yaiku nalika planetngasilakebali menyang basis asal ing grafik pribadi.3 2016.

Apa aku duwe Jupiter trine Sun?

Sun trine Jupiter natal nggawe sampeyan begja, loman, seneng, antusias, seneng lan luwih gedhe tinimbang urip. Sampeyan minangka wong sing sejatine sregep lan kudu nikmati sesambetan kanthi harmoni karo kabeh wong. Sanajan sampeyan mesthi seneng karo apa sing sampeyan duweni, sampeyan bakal kepenak banget bisa duwe luwih saka apa sing sampeyan butuhake.rong puluh. 2014.

Apa tegese Jupiter trendi Saturnus?

IngJupiter Saturnus trineing grafik natal minangka indikator saka wong sing yakin karo kekuwatane dhewe lan percaya marang nasibe. IngJupiter trine Saturnusrencana tunjangan transit ing mbesuk lan tumindake wong-wong sing nyoba dadi mandiri.30. 2019

Napa Uranus diluhurake ing Scorpio?

Ana sing ujarUranusyaikudiluhurakeing tandha iki. Iki bisa uga amargaScorpiodigandhengake karo pangowahan para ahli astrologi psikologis sing ora kepenakScorpiogambar 'pati' negatif. Kabeh pratandha kalebu pangowahan, nanging pangowahan kanggoScorpioluwih dramatis.

Apa Jupiter Scorpio?

IngJupiter ing Scorpiotansah ngendhaleni nasibe. Dheweke entuk nasib. Lan cara rahasia dheweke ndhelikake praktik bisnis sing licin lan perasaan sejati babagan proyek utawa perusahaan. Dheweke percaya dhiri lan mandhiri. Daya magnetisme sing padha iki sing nyedhiyakake kesempatan anyar kanggoJupiter ing Scorpiokarir

Apa sing kedadeyan nalika Jupiter mbantah karo Uranus?

Kanthi oposisi Jupiter Uranus ing grafik kelairan, ana sawetara wong sing njupuk risiko - bagean sampeyan sing kepincut karo kahanan sing duwe resiko utawa nembak dawa. Apa sampeyan ora bisa ngontrol impuls kasebut gumantung saka faktor liya ing grafik sampeyan.

Apa tegese nalika Uranus Sisih Sampeyan?

Paling ora, masarakat Kulon modern, plus aturan Uranus ing Internet, menehi sampeyan kebebasan kanggo nyebut gaya unik dhewe. Sampeyan bisa eksprimen lan meksa watesan standar sosial, filsafat, pendhidhikan, agama, lan spiritual. Lelungan ing luar negeri, khususe, bakal njembarake cakrawala lan nambah kesadaran.

Sepira kerepe Jupiter transit srengenge?

Saben 3 taun utawa luwih, Jupiter bakal transit ing konjungsi, alun-alun, utawa ngelawan planet natal. Nalika planet natal kasebut yaiku Sun, Moon, Ascendant, Mercury, Venus, utawa Mars, kita bakal ngrasakake efek kasebut kanthi cara pribadi, gumantung karo planet sing ana gandhengane. Kontak karo Saturnus, Uranus, Neptunus lan Pluto dirasa luwih suwe.