Apa horoskop tanggal 12 November?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Horoskop Libra Nov'12

Apa horoskop tanggal 12 November?

Scorpio

Ayat Fakta Nyedhiyakake Babagan Sing Dikandhani Wulan Lair Sampeyan Babagan Januari bayi sing lair ing wulan Januari dianggep keras kepala lan kepengin banget nalika tuwuh padha cenderung ambisi nalika lair ing wulan Januari sampeyan dadi wong sing dadi wong sing Nonton lan Sinau Cara Sinau Babagan Liyane lan Babagan Dhewe Bayi ing Januari uga kepengin banget mulang wong liya lan mbantu dheweke supaya bisa nambah awake dhewe. Februari, yen sampeyan lair ing wulan Februari, bisa uga seni lan kreatif banget lan Kadhangkala mbrontak. Bab sing apik yaiku yen dheweke pancen berhubungan karo kapribadene lan ngerti apa sing dikarepake bayi Februari bisa dadi agresif, nanging uga duwe sisih sensitif sing pancen dihargai wong. Dadi luwih isin tinimbang umume wong liya yen sampeyan lair ing wulan Maret biasane sampeyan ndhelikake kepribadian sejati nganti ngerti wong sing apik banget Maret bayi seneng karo meh kabeh wong lan pengin kabeh wong bisa akur Kees ujar manawa harmoni iku penting banget. Bayi-bayi ing wulan Maret, wong-wong sing wis lair Maret dipercaya banget, sejatine Nganti kapercayane rusak, kabeh taruhan ora aktif. Bayi ing wulan April asring kuwat lan atletik, dheweke katon kaya wong-wong sing lair ing wulan April seneng banget lan dheweke kepengin banget.

Sebagéyan alesan kenapa dheweke cepet-cepet amarga golek adrenalin bayi mbesuk April biasane ora ana kentang sofa Yen sampeyan lair ing wulan April, sampeyan bisa uga kudu akeh tumindak lan ngulandara sajroning urip. Akeh wong sing lair ing Mei kaya sing apik banget, dheweke nggunakake otak kiwa luwih gedhe tinimbang otak sisih tengen, sing artine luwih logis tinimbang nomer lan kasunyatan sing seneng yen ngimpi banget nalika turu uga kanggo mbesuk nalika sampeyan lair ing Mei, sampeyan nggunakake logika nalika awan lan ngimpi ing wayah wengi. Bayi ing wulan Juni Juni sensitif banget, mula ora mbebayani wong sing lair wulan Juni, nanging dheweke ora bakal menehi katrangan amarga bayi Juni sing sopan banget alus banget, nanging amarga tenang, masarakat asring ngrungokake lan nggatekake saran.

Yen sampeyan isih bayi ing wulan Juni, sampeyan seneng nyenengake wong liya yen sampeyan pengin barang sing padha karo wong liya, yen sampeyan cenderung minggir karo wong liya, yen sampeyan lair ing wulan Juli kemungkinan sampeyan bakal kebak energi yen sampeyan wong seneng banget bareng karo kanca-kanca kanggo ndeleng kepribadian sampeyan sing semangat lan nggawe dheweke seneng karo sampeyan, yen sampeyan duwe energi sing nggawe wong cedhak karo sampeyan ujar apa-apa, mung butuh wektu sedetik maneh kanthi mbalek maneh sing lucu. bayi kebak guyon, dheweke seneng ngguyu lan seneng nggawe wong liya ngguyu, dheweke nggunakake banyolan iki supaya ora bisa mati yen sampeyan lair ing wulan Agustus Sampeyan bisa uga pimpinan alami Agustus bayi nggunakake kekarepan kepemimpinan kasebut kanggo kaloro ing bisnis September Bayi ing wulan September pancen orientasi rinci yen lair ing wulan September Sampeyan bisa uga dadi perfeksionis, Sampeyan mesthi kudu sampurna lan ngira saka wong ing bisnis uga saka urip pribadi September bayi duwe pangarep-arep banget kanggo organisasi lan katrangan lan yen ana wong sing kurang, September bakal dikritik kanthi cepet Oktober Oktober, bayi-bayi gampang banget lan ora peduli, dheweke mandhiri banget, nalika lair ing wulan September sampeyan asring ndeleng sisih sing padhang. sampeyan ora bisa langsung ndeleng sisih sing padhang, mula sampeyan kudu nyoba golek akeh wong, sing lair ing wulan Oktober kebak kaendahan lan nyenengake ing endi wae, amarga bayi-bayi Oktober seneng lan omong-omongan, gampang banget kanggo nggawe kanca ing wulan Nopember, yen sampeyan lair ing wulan November ana Bab-bab sing Bisa Dikandhani Wulan Lair Sampeyan Babagan November bayi cenderung wangkal lan ndhelik banget nalika bayi ing wulan November pancen fokus tenan Bakal Potensi Kekhususan Yen sampeyan lair Nopember sampeyan bisa uga bayi November sing cerdas banget lan duwe motivasi awake dhewe ora pengin ditulungi kesalahan wong, sanajan ana wong sing menehi pitulung kanggo bayi ing November, mesthine dheweke ora bakal nampa. Wong-wong iki ora seneng, kajaba bisa nindakake dhewe-dhewe. Yen sampeyan lair ing wulan November, sampeyan bisa diwasa, nanging yen sampeyan kepengin dadi Desember, Bayi seneng banget lan seneng dadi perhatian nalika lagi mlebu kamar sing kebak wong kabeh kudu narik kawigaten yen sampeyan lair ing desember, sampeyan bisa uga aktif ing omah kanthi nonton tv sing dudu cangkir teh desember, bayi bangga banget lan ora pengin dheweke dadi dicekel dening apa-apa nalika lagi diwatesi dening apa-apa, dheweke ora duwe masalah kanggo mbela awake dhewe supaya ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki lan langganan luwih akeh kanggo sampeyan

Wong Libra sing bakal tresna karo sapa?

Tanggal 12 NovemberZodiak

Dadi Scorpio lair ingTanggal 12 November, sampeyan wis ditemtokake dening rasa isin lan tekad batin. Sampeyan bakal kerja kanthi kendel kanggo nggayuh target sing sampeyan lakoni, yaiku prekara sing bisa diandharake kanggo sebagian besar Scorpios.

5 Cara Nggawe Wong Libra Katresnan Karo Sampeyan. Nggih Tampilan sampeyan penting banget nalika mbujuk wong Libra.

Wong iki mesthi nggatekake kualitas sandhangan lan sepatu, sing dienggo wanita. Aja kakehan nganggo kosmetik yen sampeyan pengin wong Libra kasebut jatuh cinta. Amarga dheweke luwih seneng kabeh praupan alami sampeyan ora dikecualian.

Bebas nggunakake lipstik lan maskara mung kanggo negesake bentuk lan garis gedhe, nanging ora katon kaya badut sing nyenengake. Wong Libra seneng karo wanita sing nggunakake minyak wangi sing larang lan larang. Nalika nerangake pacaran, cukup kanggo nyemprotake gulu kaping pindho kanggo menehi kesan apik marang dheweke.

Aja nganti pour kabeh botol ing awak dhewe. Iku mung bakal meksa dheweke. Tampilake kewanitaan lan seksualitas sampeyan wiwit wiwitan, mula wong Libra kasebut mesthi bakal menehi minat sing serius marang sampeyan.

Nanging sing paling penting, aja dadi wanita sing bangga lan gumunggung. Cara kapindho kanggo menang ing wong Libra yaiku siyap kanggo pangowahan. Wis suwe dheweke ora biasa lenggah ing sak papan.

Kadang rasane mesthi kesusu. Libra duwe akeh bisnis lan rapat penting karo kanca. Sampeyan uga kudu dadi bagean ing uripe.

Aja kaget ndeleng akeh wanita ayu ing sekitar sampeyan saben dina. Amarga dheweke duwe karisma sing ora biasa sing mesthi narik lawan jinis. Wong Libra bakal setya lan setya marang sampeyan, yen sampeyan ora ngontrol uripe dhewe lan meri karo wanita liyane.

Virgos, Scorpios, Singa. Para sedulur, saiki aku arep marani kowé.

Kaya tandha zodiak liyane, Aquarius lan Gemini, Libra-Man sengit marang apa sing kudu ditindakake ing sesambetan lan kepiye tresna tenan karo wanita. Ayo dheweke rumangsa luwih akeh papan lan nuduhake rasa ora peduli. Dheweke mesthi bakal rumangsa bisa kelangan sampeyan.

Nomer tips 3. Kanggo nggawe wong Libra jatuh cinta, sampeyan kudu main-seneng karo dheweke. Yen sampeyan ngerti kepiye, tampilake sing paling apik sanajan ora bosen ing wektu sing padha, dheweke bakal langsung ngerti manawa sampeyan dadi perhatian.

Elinga, aja nggunakake fitnah nalika menehi hasil karo Libra.

Amarga wanita sing tumindak sopan lan ora trampil komunikasi mesthi ilang ajining diri. Libra minangka tokoh diplomatik. Dheweke dianggep minangka salah sawijining pratandha zodiak paling apik ing babagan pidato lan pidato umum.

Dadi, yen sampeyan ora yakin babagan kosakata, luwih becik tetep tenang, wenehi kesempatan kanggo mung ngomong karo dheweke.

Kanthi mangkono sampeyan nuduhake rasa hormat lan menehi baton. Sanajan Libra dudu salah sawijining wong sing terang-terangan nuduhake minat marang wanita, mesthine sampeyan bisa nggawe dheweke dadi peran pertama ing hubungan sampeyan. Kepiye carane sampeyan nindakake? Gampang banget.

Cukup tindakake langkah pertama karo dheweke ing tahap awal hubungan romantis sampeyan kanggo golek posisi sing luwih apik mengko. Nomer tip 4. Kanggo njaga hubungan sing tetep karo tandha zodiak iki, sampeyan kudu nambah minat karo sampeyan..sok piye wae.

Maksudku.. Yen sampeyan menehi wong Libra kesenengan maksimal ing amben, sampeyan bakal kanthi gampang Bisa menang ati.

Nanging, aja lali yen wong iki minangka virtuoso sejati ing urip sing intim. Libra seneng macem-macem lan eksperimen. Siyap main game ..

Nanging. Game iki kudu ora bisa diprediksi, langsung ilang minat kasebut.

Dadi coba luwih enigmatis kanggo dheweke.

Wanita misterius luwih bisa nggawe pria Libra jatuh cinta tinimbang wanita sing duwe katrampilan kuliner paling apik. Wong iki seneng mbukak cakrawala anyar ing kamar turu tinimbang lungguh karo weteng sing diiseni ing ngarep TV. Yen sampeyan entuk kanthi cepet, mula usaha sampeyan ing jalur sedra Libra ora bakal muspra.

Nanging aja mikir saengga dheweke mung seneng jinis.

Ora bener. Intimasi kanggo dheweke mung minangka cara kanggo nyebutake katresnan marang wanita. Yen sampeyan ora mangu-mangu babagan maksud seriuse kanggo sampeyan, coba takon dhewe 'apa iki nggawe aku seneng ing kasur'

Nomer tip 5. Cara pungkasan kanggo tresna karo wong Libra yaiku njaga kemurnian lan katertiban. Kesalahan tata cara ing meja, piring sing ora dikumbah - dheweke mung nate nandhang susah.

Aku ora bakal ujar manawa wong Libra minangka wong sing tliti kaya Virgo utawa Capricorn. Nanging kasunyatane yen dheweke duwe rasa estetis sing apik lan seneng karo barang-barang sing apik, iku atus persen manawa sampeyan bakal duwe sprei, musik santai, lan lilin wangi ing kamar turu ...

Kaya sing sampeyan kira, wong iki uga romantis, Sensitivitas, keanggunan lan pesona khusus dheweke ndadekake dheweke beda karo pria liyane. Wanita sing duwe intuisi sing gampang bisa gampang ngerti wong Libra ing akeh wong, nanging dheweke bakal bisa setuju yen tresna karo dheweke, isih dadi pitakon..luwih saka 5 cara sampeyan bisa nggawe pria Libra jatuh cinta.

Kaya biasane, aja lali ngetutake aku ing instagram lan tekan lonceng notifikasi supaya ora apa-apa mengko ora ketinggalan

Apa pratandha nyawa Libras?

Bumi yaiku Taurus, Virgo lan Capricorn, lan banyu kalebu Kanker, Pisces lan Scorpio. Aturan jempol yaiku supaya wong-wong sing padha unsur bisa kerja bareng lan 'bisa' bebarengan.Libraseneng karo Aquarius lan Gemini, amarga kalorone minangka tandha udara.limalas Taun 2020

Apa sampeyan wis nggoleki wong sing spesial kasebut? Sejatine pancen luwih angel tinimbang sing asring dipikirake. Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan cenderung duwe hubungan sing sukses karo tandha-tandha zodiak sing kompatibel? Kayane rada aneh, ta? Ayo dirembug babagan 3 pratandha zodiak sing bisa dadi jiwamu adhedhasar tandha sampeyan dhewe.

Sapa pratandha zodiak sing paling cocog kanggo kabeh? Kita kudu ngerteni. Ayo miwiti, bener? Aries (21 Maret - 19 April) Tandha geni iki wis ditemtokake banget. Dheweke pancen semangat banget lan ora wedi nggayuh tujuane.

Nalika Aries ngupayakake sesambetan, dheweke bakal kepincut karo wong liya sing lagi nate ngimpi. Sampeyan pengin duwe hubungan lan njaga sawetara kamardikan, yen bisa babar pisan. Amarga iku, Aries paling cocog karo tandha Fire liyane.

Aku ngomong babagan Leo, Sagittarius, lan Libra. Katelu pratandha kasebut bakal ndhukung sampeyan ing dalan. Timbangan, khususe, bakal mbantu sampeyan golek keseimbangan yen sampeyan rada kerja.

Apa sampeyan saiki lagi sesambetan lan ngimpi bebarengan? Sepira angele Mandheg ing bagean komentar lan wiwiti pacelathon karo komunitas galak kita ...

Taurus (20 April - 20 Mei) Yen sampeyan tiba ing ngisor tandha bumi iki, sampeyan bisa uga sabar, setya, lan bisa dipercaya banget. Nanging sampeyan uga wangkal. Apa wae supaya sampeyan terus lan ngrampungake tugas.

Amarga iku, match sing paling apik yaiku Capricorn, Pisces, lan Scorpio. Capricorn bakal nambah stabilitas sing pas kanggo hubungan sampeyan. Pisces ngidini sampeyan komunikasi karo kreatifitas ing level sing luwih dhuwur.

Dene Scorpio, sampeyan sakloron duwe kesamaan. Kalorone pancen duwe akal, nanging wangkal. Sampeyan wis ngerti apa sing sampeyan penginake lan ora perlu ngrungokake babagan liyane.

Sanalika sampeyan pancen setya marang siji liyane. Kembar (31 Mei - 20 Juni) Tandha udara iki bisa dadi intelektual banget. Dheweke uga sinau kanthi cepet lan seneng ngobrol karo wong liya.

Amarga iku sampeyan kompatibel karo Aquarius, Libra, lan Aries. Timbangan cenderung menehi stabilitas. Sampeyan mbutuhake keseimbangan luwih sithik sajrone urip sampeyan.

Kaya sampeyan, Aquarius minangka pemikir sing fokus ing kemajuan sampeyan. Aries menehi sampeyan tingkat kamardikan sing bener ing urip sampeyan kanthi bebas. Dheweke ora ngawasi sampeyan.

Kanker (21 Juni nganti 22 Juli) Minangka tandha banyu, sampeyan lagi emosi. Hubungan intim yaiku sing sampeyan idham-idhamake. Nanging sampeyan pancen ora bisa percaya karo wong sing lagi ana gandhengane.

Amarga iku, dheweke paling cocog karo wong kaya Scorpio, Taurus, lan Capricorn. Nalika pisanan pacaran, Scorpio dadi paranoid kaya sampeyan. Ora yakin manawa dheweke wis bisa dipercaya, lan butuh sawetara prekara.

Taurus, ing tangan liyane, menehi stabilitas ing urip sampeyan. Yen sampeyan stres, dheweke bakal kasedhiya kanggo sampeyan. Iku mung bukti kasetyane.

Kanthi Capricorn, sampeyan menehi hasil karo counter-sign. Nanging sampeyan sakloron darmabakti kanggo tugas, mula iku padha karo sampeyan. Sampeyan bisa uga malah push saben liyane kanggo nggayuh target.

Leo (23 Juli - 22 Agustus) Nalika sampeyan dadi Leo, sampeyan semangat banget. Sampeyan seneng tampil lan ora wedi nampilake awake dhewe. Amarga iku, dheweke paling cocog karo Aries, Sagittarius, lan Libra.

Aries pancen yakin ing urip saben dinane kaya sampeyan. Dheweke umume duwe kapentingan sing padha. Amarga Sagittarius seneng urip ing pinggir pinggir, sampeyan bakal seneng nikmati dheweke ing sisih sampeyan.

Dheweke seneng miwiti petualangan anyar sing nyenengake. Libra apik banget. Dheweke nggawa gaya dhewe ing meja lan nambah macem-macem jinis urip sampeyan.

Amarga gaya banget, sampeyan kudu ngeklik kanthi apik. Kalorone uga duwe komitmen sing serius. Virgo (23 Agustus - 22 September) Tandha bumi iki pengin kabeh stabilitas sing bisa diduweni.

Sampeyan ora pengin stres dening ora nyenengake urip. Amarga iku, Taurus, Capricorn, lan Pisces paling cocog kanggo sampeyan. Taurus ngurmati pendekatan sampeyan menyang zen.

Dheweke uga golek keseimbangan sajrone urip. Amarga Pisces minangka tandha counter, sampeyan duwe daya tarik sing kuat kanggo siji liyane. Kalorone kepengin banget sesambungan sing migunani.

Capricorn uga pengin stabilitas ing urip. Dadi, sampeyan mesthi bakal nemokake alesan umum ing kana. Libra (23 September - 22 Oktober) Tandha udara iki njaluk sambungan.

Wong sing bisa gabung ing level fisik lan emosional. Iki sebabe sing paling cocog karo tandha zodiak kaya Gemini, Aquarius, lan Sagittarius. Amarga Gemini seneng sinau, mula dheweke bakal seneng ngobrol karo sampeyan amarga sampeyan seneng ngrasakake prekara anyar lan nyenengake.

Libra grapyak lan seneng ngatasi wong liya tinimbang awake dhewe. Jenis tanpa pamrih iki bakal narik kawigaten Aquarius. Dheweke uga kepengin banget mbantu komunitase, lan Sagittarius bakal njaga sampeyan ing lemah.

Sikap lan humor sing positif ndadekake dheweke bisa ngalami kualitas bumi sing ndadekake dheweke dadi calon kandidat sing apik kanggo pasangan jiwa. Sadurunge nerusake, apa sampeyan duwe masalah kesehatan? Priksa 9 pratandha tekanan darah tinggi sing ora nate sampeyan lali Saiki bali menyang diskusi babagan tandha-tandha zodiak lan sapa sing paling cocog kanggo ...

Scorpio (23 Oktober nganti 21 November) Yen sampeyan entuk tandha banyu iki, sampeyan bisa uga duwe akal banget lan semangat. Sampeyan uga butuh sesambungan intim karo pasangan sampeyan. Amarga iki, dheweke cocog banget kanggo Kanker, Capricorn, lan Taurus.

Kanker uga pengin sambungan jero karo sing penting. Sampeyan pancen pengin rumangsa aman. Capricorn uga golek kemitraan sing stabil.

Taurus, countersign sampeyan, pancen setya. Apa sampeyan kelingan kepiye aku ngomong babagan dheweke tetep nindakake tugas lan ngatasi masalah? Ya, ana gandhengane karo kasetyan sampeyan marang Sagittarius (22 November - 21 Desember) Yen sampeyan Sagitarius, sampeyan seneng seneng-seneng. Sampeyan pengin mitra sing nuduhake ngelak petualangan lan rasa humor.

Amarga alasan kasebut, sampeyan bakal cocog karo Leo, Aries, lan Libra. A Leo karismatik banget. Dheweke seneng banget seneng-seneng.

Aries duwe geni iki sing nuntun dheweke menyang papan sing luwih gedhe lan luwih apik. Arang banget dheweke nolak tantangan. Kalorone sampeyan lan Libra pengin sawetara tingkat kamardikan sing bisa nggawe sampeyan pasangan sing hebat kaya sing sampeyan ngerti nalika menehi ruangan liyane.

Capricorn (22 Desember - 19 Januari) Tandha bumi iki tetep dadi profesional. Dheweke ngerti carane misahake karya saka kesenengan. Cita-cita sampeyan mesthi bakal entuk papan.

Capricorn paling cocog karo Virgo, Taurus, lan Kanker. Kanker bakal nuduhake dhukungan lengkap. Yen sampeyan pengin entuk sesuatu, dheweke bakal ana ing sisih sampeyan.

Taurus bisa menehi pitulung profesional. Dheweke ngerti kaya apa sing bakal ditemtokake ing siji prekara. Taurus uga setya banget.

Virgo pancen sregep banget lan ora mandheg nganti rampung tugas kasebut. Dadi sesambungan karo salah sawijining tandha iki bisa uga ateges 'pasangan kekuwatan.' Aquarius (20 Januari nganti 18 Februari) Tandha banyu iki maju banget.

Sampeyan bakal kerep ngrungokake dheweke ngobrol kanthi migunani. Libra, Gemini lan Sagittarius dadi apik. Libra duwe pesona tartamtu.

Kembar pancen apik kanggo obrolan intelektual. Minangka kanggo Sagittarius, dheweke uga kepengin ngupayakake sing migunani. Kalorone bakal seneng banget bebarengan.

Rasa humor sampeyan uga minangka tambahan. Pisces (19 Februari - 20 Maret) Tandha banyu iki pancen cerdas lan kreatif. Nanging kayadene akeh wong sing kreatif, kadang-kadang pikirane ngumbara.

Mula dheweke butuh wong supaya dijaga terus. Iki minangka pratandha kayata Taurus, Kanker, lan Capricorn. Taurus cocog banget karo departemen romansa, nanging dheweke uga realistis.

Sampeyan butuh wong supaya sampeyan tetep andhap asor. Capricorn bareng-bareng amarga nyoroti sisih sing luwih alus sing ngimbangi drive sing kuat. Sampeyan lan Kanker wis ngubungi perasaan sampeyan.

Wong sing cocog karo sampeyan lan emosine minangka kanca sing ideal. Ya, mesthine bakal akeh corak nalika tandha zodiak. Aku yakin manawa sampeyan wis narik minat sampeyan.

Ayo terusake obrolan lan nonton artikel liyane. Priksa artikel kita sing nerangake pratandha zodiak sing bisa lan ora bisa nggawe rahasia. Uga priksa artikel babagan mungsuh paling ala ing tandha zodiak.

Cukup klik ing artikel lan sinau luwih lengkap babagan sampeyan dhewe. Apa tandha zodiak sampeyan? Apa pasangan sampeyan dadi tandhingane zodiak? Aja lali seneng lan langganan saluran lan wenehi komentar ing ngisor iki!

Kepiye carane akeh Libra mati?

Geminiminangka kanca sing apik banget kanggo Libra amarga Libra bakal nglipur lan ora bakal kepengin ngerti dheweke. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut. Iki uga ora dadi masalah kimia kanggo wong loro iki amarga percikan api bakal mabur nalika emosi nyambung lan komunikasi.6. Taun 2020

Sampeyan tilar donya. Ala banget. Sayange, sampeyan durung siyap maju, dadi sampeyan mutusake kanggo sawetara wektu lan ngawasi awak fisik sampeyan kanggo rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Amarga sampeyan isih enom lan pati luwih ora diarepake, sampeyan butuh otopsi.

Iki sebabe sampeyan nemokake manawa awak luwih becik disimpen ing beku ing kamar mayat ing ruang bawah tanah rumah sakit lokal.

Sampeyan nonton kanthi minat nalika dokter njupuk awak metu saka beku lan nyiapake kanggo otopsi. Sampeyan miwiti karo ujian njaba lan golek tandha-tandha sing cilaka utawa perawatan medis anyar lan nulis tandha-tandha identifikasi kayata freckles lan tato sampeyan. Dokter masang topeng rai sing aneh kanggo miwiti ujian internal, sing sampeyan temokake rada ndhuwur nganti tekan gergaji.

Dokter bakal nggunakake gergaji kanggo ngethok weteng sampeyan, saka balung kemal nganti sternum, lan ngethok iga kanggo mbuwang rongga dada. Paling ora, dheweke ngati-ati supaya ora ngethok banget supaya wong sing ditresnani ora kudu ndeleng bukti otopsi nalika pemakaman sampeyan. Aja mandheg nonton dhokter mbusak organ siji-siji supaya bisa mriksa siji-siji.

Sampeyan bakal makarya ing telung blok, diwiwiti karo area dada. Kaping pisanan, sampeyan ngilangi paru-paru lan jantung sampeyan, banjur ngeculake kulit menyang dagu supaya bisa mlebu ing ilat lan tenggorokan sampeyan tanpa ana tandha sing katon. Um, matur nuwun, aku ...

Sabanjure, dheweke ngilangi ati, pankreas, weteng, lan ginjel, lan pungkasane, njupuk ginjel, kandung kemih, usus, lan organ reproduksi sampeyan. Saiki awak sampeyan minangka growong kosong, dhokter ngowahi perhatian marang organ sampeyan lan mriksa siji-siji. Nanging, sampeyan bakal angel nggatekake apa sing kedadeyan ing bangku nalika awak mung ana sing kosong ...

Dokter ora nemokake kerusakan nyata ing organ sampeyan, mula sampeyan njupuk conto kanggo dianalisis kalebu skrining toksikologis. Sawise sampel disiapake, dhokter bakal kanthi tliti nuntun organ sampeyan bali menyang awak, kira-kira ing endi papane, banjur tliti kanthi tliti. Sampeyan rada kaget ndeleng manawa dheweke uga ngresiki awak sampeyan kanggo mbusak bukti post-mortem, lan malah ngumbah rambut kanggo sampeyan! Pungkasane, dokter ngrampungake laporane lan masrahake awakmu menyang omah pemakaman.

Loro perawat teka kanggo ngeterake awak sampeyan menyang pamakaman, dheweke nggawa awak sampeyan ing usungan lan nggawa klambi lan efek pribadi. Sampeyan wis lega amarga dompet sampeyan nggawe dudu barang sing disentuh ing kanthong, nanging banjur 'Hei!' Kandhane salah sawijining abdi. 'Wong iki duwe pass metro kebak ing kanthong! Mesthi paling ora regane sèket dolar.

Aku bakal tetep - ora kaya dheweke bakal kangen! 'Wong loro kasebut ngguyu nalika muter awak lan barang-barang kanggo mobil sing nunggu. Sawise drive sing apik banget, sampeyan ngetutake jisime menyang omah pesarean lan sekitar mesin pembeku liyane. Sapa sing ngira pati pancen hebat banget! Sampeyan kudu luwih becik - iki omah sampeyan nganti asil otopsi wis rampung.

Pati bisa didaftarkan lan embalming sampeyan bisa diwiwiti ...

Sakedap mengko - ora yakin yen wis pirang-pirang jam utawa pirang-pirang dina, wayahe rada aneh nalika sampeyan wis mati - awak ditarik metu saka lemari es maneh lan dilebokake ing meja ing kamar embalming omah pemakaman. Direktur pamakaman teka karo tukang embalmer lan ngobrol babagan pengaturan panguburan sampeyan. 'Tur umum ing rong dina, mula kita kudu embalming kanggo tur kulawarga pribadi sesuk sore,' ujare direktur pemakaman. 'Ora masalah,' ujare embalmer. “Apa sampeyan kandha yen embalming ora perlu, apamaneh? Aku mung bisa nyelehake dheweke menyang es nganti ndeleng lan nyelehake setelan plastik ing sandhangane supaya ora bocor.

Luwih murah, luwih-luwih yen sampeyan arep ngobong dheweke ... ”“ Mesthi ora! ”Kandhane petugas. 'Aku ora bisa ngerteni - iku bakal ngrusak kita!' Kalorone ngguyu apik nalika nonton kanthi nesu. Amarga ora akeh sing bisa sampeyan lakoni, mula dadi memedi, mula pungkasane sampeyan bisa nonton proses embalming.

Sampeyan uga ora seneng swara 'seeping away'.

Kaping pisanan, embalmer bakal mbuka awak banjur ngresiki kanthi semprotan disinfektan. Rigor mortis wis disetel lan nggawe kabeh anggota awak kaku lan angel diatasi, dadi luangake wektu kanggo pijet anggota awak kanggo olahraga. Banjur dheweke nggawe sayatan cilik ing pangkal paha lan ngisi formaldehida ing awak lan kaget banget nalika ndeleng awak mula pluk lan dadi luwih warna - sampeyan sejatine katon luwih nyata.

Serem ...

Sabanjure, embalmer nggawe potongan liyane, ing ngisor iki ing balung balung mburi sampeyan, lan masang alat sedhot logam sing diarani trochar menyang sistem pompa menyang rongga dada. Dheweke nonton kanthi medeni nalika mbukak lawang. gunakake Ochar kanggo tusukan lan cairan cairan saka saben organ - kalebu kandung kemih lan usus.

Yuck! Untunge, tukang embalmer nganggo sarung tangan lan topeng, lan sistem nyedhot ora kuwat mula ora ana cairan sing bisa kontak karo embalmer. Sawise awak sampeyan kosong, alat embalming bakal diisi maneh karo liter cairan, sing bakal gawe jenuh ing organ sampeyan lan ngombe ambune ora enak. Saiki yen embalming wis rampung, saiki wayahe nyiyapake awak sampeyan kanggo kontemplasi sampeyan.

Sampeyan kesulitan nonton tukang embalasi irung lan tenggorokan sampeyan nganggo katun supaya ambune utawa cairan ora bocor, nanging yen ndeleng mripat garing sampeyan luwih elek! Nanging, iki minangka langkah penting lan yen ora bisa nyebabake cairan bocor saka mripat sampeyan. apa sing katon kaya nangis kanggo kulawarga sing medeni! Sawise garing, tutup plastik bentuk sabit dilebokake ing ngisor kelopak mata sampeyan supaya ora ambruk ing tengkorak, lan kelopak mata ditutup, nanging asor pungkasan nalika siyap nutup awak Sawise ngresiki kanthi lengkap, , klambi pertama sing dienggo yaiku popok diwasa! Iki kanggo nglindhungi peti mati lan sandhangan sampeyan - apamaneh sing sampeyan tresnani - saka bocor, nanging iki ora gampang digawe nonton! Paling ora, nanging paling ora, rambut sampeyan ditata, rambut ing irung lan kupinge ditata, make up ringan, lan awak sampeyan dimanjakan karo manikur pungkasan! nganggo setelan sing paling apik lan sampeyan kudu ngakoni yen sampeyan katon apik kanggo wong sing wis mati! sawise godhong embalmer, loro abdi mlebu kamar nggulung keranda ing wadhah rumah sakit - dheweke iku bus licik - Pass Pass - nanging sampeyan ora kenal liyane.

Katon rada ora nyaman amarga cedhak karo awak sampeyan, mula sampeyan nggawe kesimpulan yen mesthine anyar. Kecurigaan dheweke dikonfirmasi sawetara menit mengko nalika Pencuri Bus Pass manthuk ing peti mati lan ujar, 'Oke, bocah anyar, bukak tutup supaya kita bisa mbukak.' Wong anyar nyedhaki pethi sampeyan lan njaga supaya tetep mripat ing awak kaya separo ngarepake sampeyan lungguh menit.

Nalika dheweke ngulungake tangan kanggo mbukak peti mati, tutupe mabur mbukak lan awak ngadeg lan nyedhak. Dheweke mlaku metu saka ruangan lan njerit mejahi rajapati lan sampeyan rumangsa dheweke ora bakal bali maneh. 'Apa sampeyan ndeleng dheweke mlaku! Wedi tenan! ”Kandhane wong sing lungguh ing pethi sampeyan, sing saiki sampeyan kenal minangka perawat liyane saka rumah sakit. “Aku ngerti dheweke ora cocog karo tugas iki.

Ayo enggal mari, ”ujare sing liyane. 'Oke, metu lan tulung aku karo dheweke' Pungkasane, dheweke kanthi ati-ati nyelehake sampeyan ing peti mati lan nggawa sampeyan menyang ruang tamu. Sampeyan duwe layanan sing apik kebak kulawarga lan kanca-kanca lan sampeyan seneng ndeleng manawa dheweke ngrampungake.

Nanging sampeyan isih durung siyap maju. Sampeyan wis nate krungu desas-desus banget babagan kedadeyan ing krematoria, mula tinggal ing awak sawetara wektu banjur delengen dhewe. Sawise nitih mobil liyane, peti mati sampeyan teka ing krematorium. Buruh krematorium njupuk kertu nomer saka peti sampeyan lan dilebokake ing papan ireng ing jejere kompor gedhe.

Dheweke ngerti yen kanthi cara iki dheweke ngerti sisa-sisa sing ana ing ujung liyane. Operator mbukak peti mati lan mriksa awak sampeyan, sampeyan ndeleng dheweke ngelingi jam tangan banjur ing jam. nonton Orror nalika dheweke condhong lan njupuk dheweke saka awak! 'Sepira kerepe aku kudu ngandhani dummy iki ing pamakaman supaya njupuk jam tangan sadurunge dakwenehake! Apa sampeyan ora ngerti manawa batere jam ing cremator bisa njeblug? ! ”Sampeyan rumangsa luwih sithik, nanging sampeyan wis tekad bakal ngawasi jam tangan wiwit saiki.

Ora akeh sing bisa ditindakake ...

Operator miwiti cremator kanthi nguripake bensin lan dadi ruangan dadi ruangan nganti pitung atus-seket derajat Celcius. Nalika komputer ngawasi sistem, sampeyan bakal ndeleng layar sing kebak waosan kanggo suhu, emisi, lan tingkat oksigen, nanging ora ana artine apa-apa. Dheweke ngerti iki mesthine minangka proses sing luwih rumit tinimbang sing sampeyan kira, sadurunge sampeyan ngerti kremator wis siyap, iki bagean sing sampeyan kuwatir - sampeyan wis krungu crita direktur pemakaman sing nyolong lan adol maneh peti mati! Nanging rasa wedi sampeyan bakal cepet nalika sampeyan krungu operator ngomong karo asisten dheweke nalika mbukak awak sampeyan - tong lan kabeh - menyang oven: 'Aku seneng kulawarga wong iki ora nyimpang ing peti mati.' lan entuk salah sawijining kothak karton, 'jarene. 'Prekara kasebut pancen ora efisien.

Kayu saka peti mati diobong dhisik, sing mbantu nggawe lingkungan panas lan pembakaran sing sampurna kanggo ngobong efisiensin lan uga ngobong. '' Dadi, 'dheweke nutup lawang kremator. 'Iki pancen cilik, mula ayo butuh wektu udakara sajam. 'Sawise sak jam, operator bali kanggo mriksa kemajuane.

Dheweke ngintip liwat jendhela ing sisih sisih kamar lan ngumumake yen proses kremasi wis rampung. Sampeyan ora bisa nolak nyawang dhewe, nanging sing bisa dideleng yaiku awu abu sing mencorong. Operator mateni mesin lan nuli asisten tugas sing ora bisa diresiki yaiku nyuwek sisa-sisa.

Sanalika mesin wis adhem, asisten kasebut nyingkirake sisa-sisa nganggo garu baja dawane limang meter liwat bolongan ing lantai krematorium lan menyang wadhah kanggo adhem. Pungkasane asisten p Dheweke nggoleki wadhah kanthi wadhah sing wis digawe adhem lan mbusak bagean-bagean logam sing ditinggalake saka pethi. Yen wis rampung, sampeyan bakal sok dong mirsani yen isih ana campuran gedhe lan sampeyan bakal kuwatir yen dheweke gagal sawetara engsel utawa sekrup.

Bali kanggo mriksa sisa-sisa. 'Pakaryan sing apik, dakkira duwe kabeh. Kayane kita duwe potongan fragmen balung, bisa uga ana sepotong balunge pinggul utawa balung.

Sing diarepake - balung sing luwih gedhe ora mesthi rusak padha, lan balung enom iki pungkasane kuwat. Aja kuwatir, cremator bakal ngurus sampeyan. ”Sampeyan meh ora duwe wektu kanggo ndhaptar warta sing nggegirisi iki nalika asisten nggawa tong sampah karo jenazah sampeyan menyang cremulator. grinds malah awu lan nyaring potongan sing ora katon luwih gedhe.

Yen cremator wis rampung tugas, sisa-sisa sampeyan bakal ditransfer menyang guci dekoratif sing wis dipilih sedulure, lan papan d bakal dijupuk ing kamar panyimpenan. Sampeyan lega banget amarga ndeleng yen jam sampeyan ana ing jejere guci - paling ora jam ilang! Amarga wareg manawa awak sampeyan wis ditambani kanthi bener lan bab, pungkasane sampeyan milih wektu kanggo lunga lan nyayakake wektu liyane kanggo nggoleki apa sing ditawakake sisih liyane. Jiwa sampeyan wis tentrem saiki sampeyan ngerti babagan rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Dadi, apa sampeyan mikir babagan rahasia pemakaman kasebut? ora pengin sampeyan ngerti? Apa sampeyan paling kaget nalika nyiyapake mayat kanggo pemakaman? Pesthekake lan wenehake babagan rahasia babagan panguburan ing komentar! Luwih becik priksa artikel iki kanthi irah-irahan Apa sing Sadurunge Sadurunge Mati? Bakal nggawe rahasia ruang pamakaman kaya sing paling ora kuwatir! Utawa, sampeyan luwih milih artikel liyane iki.

Apa wae, klik siji saiki anggere sampeyan isih bisa urip!

Sapa sing kudu dikawinake Scorpio?

Pertandhingan paling apik kanggoScorpiokaton minangka s Pisces utawa liyaneScorpio, dene Leo lan Aries bisa uga kurang cocog kanggo sawetara kasus. Nanging,Skorpiossing ngalami romantik dadi salah sawijining pratandha sing kurang cocogkuduneora putus asa.

Apa Scorpio minangka tandha geni?

Scorpiominangka salah sawijining sing paling salah pahampratandhasaka zodiak. Amarga semangat lan kekuwatan sing luar biasa,Scorpioasring kleru atandha geni. Nyatane,Scorpioyaiku banyumlebusing entuk kekuwatan saka alam psikis, emosional.28. 2021.

Sapa sing kudu dikawinake Libra?

Miturut Compatible-Astrology.com, tandha-tandha zodiak umume dipercaya paling kompatibel karoLibrayaiku Gemini, Leo, Sagittarius, lan Aquarius.6. 2021.

Apa Libra tresna banget?

Nanging, penting kanggo dicathetLibra tresna bangethard lan cepet nanging bisa ilang kapentingan kayacepet. Sampeyan bisa uga ora sepira Aries utawa Gemini, nanging sampeyan kudu golek cara kanggo njaga sesambetan. Contone, Lang ujarkatresnannuduhake urip sosial karo pasangane.rong puluh. 2021.

Sapa sing disenengi Libra?

Aries (21 Maret 19 April)

Lawan mesthinarik kawigatening astrologi, mulane Aries paling misuwur dadi pratandhakepincut karo Libra. Ana pengaruh alami liyane, lan kimia fisik bisa uga kuat.Poundsuga nyenengake yen ana ing sekitar, lan Aries iku kabeh.
1. Taun 2020

Sapa mungsuh Libra sing paling ala?

Libra(23 September 22 Oktober)

'Ana prabédan kaya ngono babagan pandhangane sing nyinggungPoundsbutuh harmoni. ' Kajaba iku,Poundsliyane kamungkinanmungsuhkalebu Scorpio lan Virgo.
10. 2018.

Apa horoskop tanggal 12 November?

Tandha zodiak tanggal 12 November yaikuScorpio. Simbol astrologi: Kalajengking. Simbol iki nuduhake sipat rahasia lan semangat para individu kasebut. Iki minangka karakteristik kanggo wong-wong sing lair antara tanggal 23 Oktober lan 21 November kanthi tandha zodiak Scorpio.

Apa sifat kepribadian tanggal 12 November?

Yen ulang tahune tanggal 12 November, kemungkinan sampeyan dadi wong sing kurang ajar. Sampeyan angel banget nggambarake nanging sampeyan duwe spesial. Sampeyan duwe tekad sukses ing urip kanthi nyetel lan ngrampungake target kanthi tepat wektu. Kepribadian ulang taun 12 November luwih milih kerja dhewe tinimbang klompok wong.

Nomer begja apa kanggo tanggal 12 November?

Nomer paling apik kanggo wong-wong sing lair tanggal 12 November yaiku - 9, 22, 12, 5, lan 4. Wong-wong kayane akeh banget urip ing wektu iki, lan kanggo wong sing lair tanggal 12 November minangka Scorpio, sok-sok rumangsa ora ana gandhengane karo sipil, nyenengake utawa pinunjul moral supaya bisa maju ing urip.