Apa horoskop kanggo tanggal 14 November?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Horoskop Libra Nov '14

Apa horoskop kanggo tanggal 14 November?

Scorpio

Ayat Fakta Nyedhiyakake Babagan Sing Dikandhani Wulan Lair Babagan Sampeyan, bayi ing Januari sing lair ing wulan Januari dianggep keras kepala lan kepengin banget nalika diwasa lagi cenderung ambisi nalika lair ing wulan Januari, sampeyan dadi wong sing dadi wong sing Nonton lan Sinau Cara Sinau Babagan Liyane lan Babagan Dhewe Bayi ing Januari uga duwe kekarepan sing kuat kanggo mulang marang sapadha-padha lan mbantu dheweke ningkatake awake dhewe. Februari, yen sampeyan lair ing wulan Februari, bisa uga seni lan kreatif banget lan Kadhangkala mbrontak. Bab sing apik yaiku yen dheweke pancen berhubungan karo kapribadene lan ngerti apa sing dikarepake bayi Februari bisa dadi agresif, nanging uga duwe sisih sensitif sing pancen dihargai wong. Dadi luwih isin tinimbang umume wong liya yen sampeyan lair ing wulan Maret biasane sampeyan ndhelikake kepribadian sejati nganti ngerti wong sing apik banget Maret bayi seneng karo meh kabeh wong lan pengin kabeh wong bisa akur Kees ujar manawa harmoni iku penting banget. Bayi-bayi Maret sing lair ing wulan Maret dipercaya banget, sejatine Nganti kapercayane rusak, kabeh taruhan ora aktif. Bayi ing wulan April asring kuwat lan atletik, dheweke katon kaya wong-wong sing lair ing wulan April seneng banget lan dheweke kepengin banget.

Sebagéyan alesan kenapa dheweke cepet-cepet amarga golek adrenalin bayi mbesuk April biasane ora ana kentang sofa Yen sampeyan lair ing wulan April, sampeyan bisa uga kudu akeh tumindak lan ngulandara sajroning urip. Akeh wong sing lair ing Mei kaya sing apik banget, dheweke nggunakake otak kiwa luwih gedhe tinimbang otak sisih tengen, sing artine luwih logis tinimbang nomer lan kasunyatan sing seneng yen ngimpi banget nalika turu lan uga kanggo dheweke. mbesuk nalika sampeyan lair ing Mei, sampeyan nggunakake logika nalika awan lan ngimpi ing wayah wengi. Bayi Juni Juni sensitif banget, mula ora mbebayani wong sing lair ing wulan Juni, nanging dheweke ora bakal menehi katrangan amarga bayi-bayi Juni sing sopan banget senenge alus, nanging amarga tenang, masarakat asring ngrungokake lan nggatekake saran.

Yen sampeyan bayi ing wulan Juni, sampeyan seneng nyenengake wong liya yen sampeyan pengin barang sing padha karo wong liya, yen sampeyan cenderung minggir karo wong liya, yen sampeyan lair ing wulan Juli kemungkinan sampeyan bakal kebak energi yen sampeyan wong seneng banget karo kanca-kanca kanggo ndeleng kepribadian sampeyan sing semangat lan nggawe dheweke seneng karo sampeyan, yen sampeyan duwe energi sing nggawe wong cedhak karo sampeyan ujar apa-apa, mung butuh wektu sedetik maneh kanthi mbalek maneh sing lucu. bayi kebak guyon, dheweke seneng ngguyu lan seneng nggawe wong liya ngguyu, dheweke nggunakake banyolan iki supaya ora bisa dibakar Yen sampeyan lair ing wulan Agustus Sampeyan bisa uga pimpinan alami Agustus bayi nggunakake kekarepan kepemimpinan kasebut kanggo kaloro ing bisnis September Bayi ing wulan September pancen orientasi rinci yen lair ing wulan September Sampeyan bisa uga dadi perfeksionis Sampeyan mesthi kudu sampurna lan ngira saka wong ing bisnis uga saka urip pribadi September bayi duwe pangarep-arep banget kanggo organisasi lan katrangan lan yen ana wong sing gagal, September bakal dikritik kanthi cepet Oktober Oktober, bayi-bayi gampang banget lan ora peduli, dheweke mandhiri banget, nalika lair ing wulan September sampeyan asring ndeleng sisih sing padhang. sampeyan ora bisa langsung ndeleng sisih sing padhang, mula sampeyan kudu nyoba golek akeh wong, sing lair ing wulan Oktober kebak kaendahan lan nyenengake ing endi wae, amarga bayi-bayi Oktober seneng lan omong-omongan, gampang banget kanggo nggawe kanca ing wulan Nopember, yen sampeyan lair ing wulan November ana Bab-bab sing Bisa Dikandhani Wulan Lair Sampeyan Babagan November bayi cenderung wangkal lan ndhelik banget nalika bayi ing November pancen fokus tenan Bakal Potensi Kekhususan Yen sampeyan lair Nopember sampeyan bisa uga bayi November sing cerdas banget lan duwe motivasi awake dhewe ora pengin ditulungi kesalahan wong, sanajan ana wong sing menehi pitulung kanggo bayi ing November, mesthine dheweke ora bakal nampa. Wong-wong iki ora seneng, kajaba bisa nindakake dhewe-dhewe. Yen sampeyan lair ing wulan November, sampeyan bisa diwasa, nanging yen sampeyan kepengin dadi Desember, Bayi seneng banget lan seneng dadi perhatian nalika lagi mlebu kamar sing kebak wong kudu narik kawigaten yen sampeyan lair ing desember, sampeyan bisa uga aktif ing omah nonton tv sing dudu cangkir teh desember, bayi bangga banget lan ora pengin dheweke dadi dicekel dening apa-apa nalika dikepengini, dheweke ora duwe masalah kanggo mbela awake dhewe supaya ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki lan langganan luwih akeh kanggo sampeyan

Sapa sing biasane dikawinake karo Libra?

14 NovemberZodiak

Dadi Scorpio lair ing14 November, sifat peduli lan sensitif sampeyan cocog karo kekarepan lan tekad sing luar biasa. Sampeyan bakal nindakake apa wae kanggo nulungi wong sing sampeyan tresnani, sing nerangake sebabe sampeyan tumindak kaya wong tuwa klompok kanca.

Sugeng rawuh sepisan maneh ing sisih mistik Zona Beast. Ngendi kita ndeleng kosmos kanggo ngrampungake ilmu zodiak. Kita ndeleng sampeyan duwe pitakon babagan sawetara hubungan sampeyan, Beast-Viewer sing dikasihi, lan dina iki bakal dadi sambungan sampeyan karo lintang-lintang.

Sapa sing bisa dipercaya tenan? Sampeyan kudu adoh saka sapa lan tandha-tandha zodiak liyane sing, sanajan sampeyan nyoba, ora bakal dadi kanca sejati. Terus ditonton lan kita bakal ngerteni. Sadurunge kosmos menehi wangsulan kaya sing dikarepake, priksa manawa sampeyan entuk langganan lan pencet tombol kabar supaya ora ketinggalan artikel anyar, uga aja lali ndhukung saluran kanthi nonton artikel iki nganti pungkasan.

ARIES // FIRE Sampeyan nomer siji ing zodiak kanthi alasan Aries. Sampeyan seneng dadi pimpinan lan tetep ngawasi nomer 1. Minangka tandha geni, sampeyan minangka wong sing semangat banget kreatif lan percaya dhiri.

Nanging, sampeyan bisa uga ora sabar lan sedhih banget nalika sampeyan lagi karo Taurus sing misuwur kanthi dhasar lan praktike kalem. Taurus dikenal asring mungkasi sesambetan nalika ora sehat, lan bakal ora kompromi ing keputusan. Kanggo sampeyan, Kanker uga bisa dadi kekancan sing angel.

Taurus // EARTH Taurus, sampeyan seneng diubengi karo kaendahan lan kanca-kanca sing apik. Sampeyan ngerti apa sing sampeyan karepake lan sampeyan tetep. Sampeyan realis lan duwe kualitas apik dadi kanca sing setia banget.

Nanging nalika kekancan sampeyan, kembar sing ora stabil kasebut bisa dadi wong sing pengin sampeyan hindari. Taurus seneng bisa ngontrol, lan tandha zodiak Gemini wis dikenal bisa ngowahi pikiran kanthi rutin. Lan Taurus sing dikasihi, kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan uga ora bakal duwe wektu paling apik nganggo tandha Aries.

GEMINI // AIR Gemini, sampeyan wong sing penasaran! Sampeyan kepinteran kanthi cepet lan sosial banget lan komunikatif. Sampeyan misuwur amarga siyap kanggo seneng-seneng, nanging sampeyan uga bisa gelisah ing sekitar sampeyan kanthi cepet. Ironis, sampeyan bakal dadi angel kanggo sampeyan Zeitge Virgo ora bisa dilalekake lan asring isin banget.

Sifat Konservatif Virgo ora cocog karo kepribadian Gemini sing metu lan bisa uga ora ana kahanan apa wae sing bakal tuwuh Gemini. Kaloro pratandha kasebut duwe kesulitan ngutarakake nalika ana konflik utawa gelut, uga ora ana tandha-tandha kanggo njupuk langkah pertama kanggo rekonsiliasi. Kanker // Kanker AIR Sampeyan minangka tandha-tandha zodiak sing paling emosional lan sensitif.

Sampeyan cocog banget karo batin lan dadi kanca sing alami. Tansah siyap duwe kuping lan dadi pundhak wong kudu nangis. Nanging amarga sampeyan setya banget, sampeyan ora bakal seneng kaya wong ing ngisor iki.

Sagittarius dikenal bisa ujar apa wae supaya bisa dikarepake. Sagittarius minangka tandha geni lan bakal ana konflik karo sampeyan, Kanker, amarga sampeyan bakal dikalahake dening unsur-unsur banyu. Kanker seneng ngubengi omah sing bahagia, diisi karo wong-wong sing nresnani, ing ngendi Sagittarius bakal mesthi butuh kebutuhan LEO // FIRE Lions dikenal dadi pimpinan pak kasebut; dheweke dinamis lan asring nggayuh tujuwane kanthi tenang lan percaya dhiri.

Nanging, Leos misuwur kanthi mandhiri (sapa sing bakal nyalahke sampeyan, apik tenan)! Nalika nggawe kekancan jangka panjang, Leos kadang bisa berjuang kanggo melu amarga bangga. Aku bakal ati-ati nalika sampeyan sesambungan karo sing ana ing tandha zodiak Pisces. Pisces dipimpin dening unsur banyu lan sampeyan Leo dipimpin dening geni.

Banyu lan geni ora nyampur, lan bedane pribadine bakal nambah Pisces minangka jinis tandha sing luwih pasif lan sensitif lan keberanian sampeyan bisa ngalami saraf. Virus VIRGIN // EARTH, sampeyan bisa uga dadi tandha zodiak sing paling angel ing zodiak, lan iku kualitas apik! Nanging kadang bisa luwih apik. Cukup menehi sawetara wektu kanggo muter lan hubungan pribadi! Sampeyan asring salah paham karo Virgo amarga sampeyan angel ngandharake dhewe, nanging yen nggawe kanca sampeyan pancen apikan lan setya. Sampeyan uga trampil banget, Virgo, sing bisa nyebabake argumen kewarasan karo kekancan karo wong-wong Aquarius sing uga pinter banget.

Sampeyan pancen dudu kesalahan Virgo, wong-wong Aquarius mung butuh wektu lan bisa dadi sopan kadang // AIR Ah, Libra. Diplomasi Kayane sampeyan bisa akur karo sapa wae! Nanging ora mesthi ngono.

Libra, sampeyan misuwur minangka salah sawijining pratandha sing paling kooperatif lan paling adil ing zodiak, nanging sampeyan dudu penggemar dramatis. Tembung kunci, kalajengking. Scorpios misuwur banget karismatik lan asring nuwuhake rasa seneng.

Scorpios uga dikenal rada misterius, lan Libra ora bakal ngidinke tumindak kasebut. SCORPIO // AIR S corpio, sampeyan seneng-seneng lan semangat! Sampeyan ngerti carane nyebutake emosi lan sampeyan bisa dadi kanca sejati. Sampeyan asring kreatif lan duwe kepribadian, nanging sampeyan seneng dadi pusat perhatian lan panguripan pesta kasebut.

Sampeyan mung ngerti manawa sampeyan bakal tabrakan karo tandha sing sejatine padha karo sampeyan, Leo. Kalorone kalebu karakter sing duwe kekarepan banget lan sayangé padha wangkal. Nalika kamiripan kasebut bisa uga tegese kekancan sing nyata, umume wong loro kasebut bentrok lan padu.

Sagittarius // FIRE Sampeyan seneng banget Sagittarius. Sampeyan seneng njelajah alam lan ketemu wong anyar. Sampeyan kepengin kebebasan kaya ora ana wong liya lan ora bakal bisa kaiket.

Kaya sing wis diandharake sadurunge, tandha zodiak sing bisa uga ora sampeyan lakoni yaiku sing ana ing tandha zodiak Kanker. Kanker kadhang kala bisa kekancan, lan uga ora aman, sing Sagittarius ora tahan. Petunjuk belenggu lan sampeyan, Sagittarius, bakal pindhah maneh.

CAPRICORN // EARTH Capricorn sampeyan minangka swara nalar, sampeyan tanggung jawab, disiplin lan wis nguwasani seni ngontrol awake dhewe. Sampeyan pancen mandhiri lan kadang-kadang sampeyan bakal angel golek kanca. Sampeyan seneng sinau saka pengalaman, nanging sampeyan bisa uga ngerteni sithik ngerti apa sing ora bakal ditoleransi wong-wong sing ana ing tandha Libra.

Kalorone pancen kepala level, nanging Libra luwih sosial lan bisa ngalami saraf lan katon kaya gangguan, Capricorn. AQUARIUS // AIR Aquarius sampeyan pancen asli lan sampeyan pancen nglawan perjuangan sing apik. Mungkin ora drastis kaya kembar, sampeyan asring duwe loro-lorone.

Sithik isin lan kalem, nanging uga semangat lan semangat! Sampeyan duwe kemampuan kanggo ndeleng loro-lorone duwit receh lan asring lan tentrem kahanan apa wae. Nanging, Aquarius rada adoh lan seneng ngalami ing kene lan saiki, sing nangkep Capricorn sing tanggung jawab lan disiplin. Sampeyan uga ora mesthi akur karo Pisces.

Akuarium kaya sampeyan bakal emosional banget, sanajan sampeyan bisa uga adhem rada adhem. IKAN // Banyu Pisces sampeyan minangka tandha kreatif lan seni! Sampeyan lembut lan selaras karo emosi. Sampeyan wis misuwur kanthi apikan lan sejatine ora egois.

Kaloro kualitas apik nalika nggawe kanca. Ora ana pratandha sing ora bisa sampeyan ngatasi, nanging kembarane bisa uga kakehan sampeyan, mula ora kepenak karo kembare sing luwih gedhe tinimbang umure, lan kembare bakal nyoba nggawe sampeyan sopo kowe dudu Lan saiki kayane mung kabeh kosmos kanggo kita saiki, para pemirsa.

Kita butuh wektu kanggo istirahat, nanging coba bali maneh lan takon maneh marang para bintang ing mbesuk. Apa artikel iki nggambarake hubungan sampeyan kanthi sampurna? Utawa apa sampeyan duwe kanca sing nglanggar kabeh dhaptar iki? Tandha endi sing dadi kanca paling sampeyan Ayo ngerti komentar ing ngisor iki!

Kepiye carane akeh Libra mati?

Miturut Compatible-Astrology.com, tandha-tandha zodiak sing umume dipercaya paling cocog karo Libra yaikuGemini, Leo, Sagittarius, lan Aquarius.6. 2021.

Sampeyan tilar donya. Ala banget. Sayange, sampeyan durung siyap nerusake, dadi sampeyan mutusake sawetara wektu lan ngawasi awak fisik sampeyan kanggo rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Amarga sampeyan isih enom lan pati luwih ora dikarepake, sampeyan butuh otopsi.

Iki sebabe sampeyan nemokake manawa awak luwih becik disimpen ing beku ing kamar mayat ing ruang bawah tanah rumah sakit lokal.

Sampeyan nonton kanthi minat nalika dokter njupuk awak metu saka mesin pembeku lan nyiapake kanggo otopsi. Sampeyan miwiti karo ujian njaba lan golek tandha-tandha sing cilaka utawa perawatan medis anyar lan nulis tandha-tandha identifikasi kayata freckles lan tato sampeyan. Dokter masang topeng rai sing aneh kanggo miwiti ujian internal, sing sampeyan temokake rada ndhuwur nganti tekan gergaji.

Dokter bakal nggunakake gergaji kanggo ngethok weteng sampeyan, saka balung kemal nganti sternum, lan ngethok iga kanggo mbuwang rongga dada. Paling ora, dheweke ngati-ati supaya ora nyuda banget supaya wong sing ditresnani ora kudu ndeleng bukti otopsi nalika pemakaman sampeyan. Aja mandheg nonton dhokter mbusak organ siji-siji supaya bisa mriksa siji-siji.

Sampeyan bakal makarya ing telung blok, diwiwiti karo area dada. Kaping pisanan, sampeyan ngilangi paru-paru lan jantung sampeyan, banjur ngeculake kulit menyang dagu supaya bisa mlebu ing ilat lan tenggorokan sampeyan tanpa ana tandha sing katon. Um, matur nuwun, aku ...

Sabanjure, dheweke ngilangi ati, pankreas, weteng, lan ginjel, lan pungkasane, njupuk ginjel, kandung kemih, usus, lan organ reproduksi sampeyan. Saiki awak sampeyan minangka growong kosong, dhokter ngowahi perhatian marang organ sampeyan lan mriksa siji-siji. Nanging, sampeyan bakal angel nggatekake apa sing kedadeyan ing bangku nalika awak mung ana sing kosong ...

Dokter ora nemokake kerusakan nyata ing organ sampeyan, mula sampeyan njupuk conto kanggo dianalisis kalebu skrining toksikologi. Sawise sampel disiapake, dhokter bakal kanthi tliti nuntun organ sampeyan bali menyang awak, kira-kira ing endi papane, banjur tliti kanthi tliti. Sampeyan rada kaget ndeleng manawa dheweke uga ngresiki awak sampeyan kanggo mbusak bukti post-mortem, lan malah ngumbah rambut kanggo sampeyan! Pungkasane, dokter ngrampungake laporane lan masrahake awakmu menyang omah pemakaman.

Loro perawat teka kanggo ngeterake awak sampeyan menyang pamakaman, dheweke nggawa awak sampeyan ing usungan lan nggawa sandhangan lan efek pribadi. Sampeyan wis lega amarga dompet sampeyan nggawe barang sing ora tutul ing kanthong, nanging banjur 'Hei!' Kandhane salah sawijining abdi. 'Wong iki duwe pass metro kebak ing kanthong! Mesthi paling ora regane sèket dolar.

Aku bakal tetep - ora kaya dheweke bakal kangen! 'Wong loro kasebut ngguyu nalika muter awak lan barang-barang kanggo mobil sing lagi ngenteni. Sawise drive sing apik banget, sampeyan ngetutake awak menyang omah pemakaman lan ing mesin pembeku liyane. Sapa sing ngira pati pancen hebat banget! Sampeyan kudu luwih becik - iki omah sampeyan nganti asil otopsi wis rampung.

Pati bisa didaftarkan lan embalming sampeyan bisa diwiwiti ...

Sakedap mengko - ora yakin yen wis pirang-pirang jam utawa pirang-pirang dina, wayahe rada aneh nalika sampeyan wis mati - awak ditarik metu saka lemari es maneh lan dilebokake ing meja ing kamar embalming omah pemakaman. Direktur pamakaman teka karo tukang embalmer lan ngobrol babagan pengaturan panguburan sampeyan. 'Tur umum ing rong dina, mula kita kudu embalming kanggo tur kulawarga pribadi sesuk sore,' ujare direktur pemakaman. 'Ora masalah,' ujare embalmer. “Apa sampeyan kandha yen embalming ora perlu, apamaneh? Aku mung bisa nyelehake dheweke menyang es nganti ndeleng lan nyelehake setelan plastik ing sandhangane supaya ora bocor.

Luwih murah, luwih-luwih yen sampeyan arep ngobong dheweke ... ”“ Mesthi ora! ”Kandhane petugas. 'Aku ora bisa ngerteni - iku bakal ngrusak kita!' Kalorone ngguyu apik nalika nonton kanthi nesu. Amarga ora akeh sing bisa sampeyan lakoni, mula dadi memedi, mula pungkasane sampeyan bisa nonton proses embalming.

Sampeyan uga ora seneng swara 'seeping away'.

Kaping pisanan, embalmer bakal mbuka awak banjur ngresiki kanthi semprotan disinfektan. Rigor mortis wis disetel lan nggawe kabeh anggota awak kaku lan angel diatasi, dadi luangake wektu kanggo pijet anggota awak kanggo olahraga. Banjur dheweke nggawe sayatan cilik ing pangkal paha lan ngisi formaldehida ing awak lan kaget banget nalika ndeleng awak mula pluk lan dadi luwih warna - sampeyan sejatine katon luwih nyata.

Serem ...

Sabanjure, embalmer nggawe potongan liyane, wektu iki ing ngisor balung rusuk, lan masang alat sedhot logam sing diarani trochar menyang sistem pompa menyang rongga dada. Dheweke nonton kanthi medeni nalika mbukak lawang. gunakake Ochar kanggo tusukan lan cairan cairan saka saben organ - kalebu kandung kemih lan usus.

Yuck! Untunge, tukang embalmer nganggo sarung tangan lan topeng, lan sistem nyedhot ora kuwat mula ora ana cairan sing bisa kontak karo embalmer. Sawise awak sampeyan kosong, alat embalming bakal diisi maneh karo liter cairan, sing bakal gawe jenuh ing organ sampeyan lan ngombe ambune ora enak. Saiki yen embalming wis rampung, saiki wayahe nyiyapake awak sampeyan kanggo kontemplasi sampeyan.

Sampeyan kesulitan nonton tukang embalasi irung lan tenggorokan sampeyan nganggo katun supaya ambune utawa cairan ora bocor, nanging yen ndeleng mripat garing sampeyan luwih elek! Nanging, iki minangka langkah penting lan yen ora bisa nyebabake cairan bocor saka mripat sampeyan. apa sing katon kaya nangis kanggo kulawarga sing medeni! Sawise garing, tutup plastik bentuk sabit dilebokake ing ngisor kelopak mata sampeyan supaya ora ambruk ing tengkorak sampeyan, lan kelopak mata ditutup, nanging asor pungkasan nalika siyap nutup awak Sawise ngresiki kanthi lengkap, , klambi pertama sing dienggo yaiku popok diwasa! Iki kanggo nglindhungi peti mati lan sandhangan sampeyan - ora kalah karo sing sampeyan tresnani - saka bocor, nanging iki ora gampang digawe nonton! Paling ora, nanging paling ora, rambut sampeyan ditata, rambut ing irung lan kupinge ditata, make up ringan, lan awak sampeyan dimanjakan karo manikur pungkasan! sandhangan sing paling apik lan sampeyan kudu ngakoni yen sampeyan katon apik kanggo wong sing wis mati! sawise godhong embalmer, loro abdi mlebu kamar nggulung keranda ing wadhah rumah sakit - dheweke iku bus licik- Pass Pass - nanging sampeyan ora kenal liyane.

Katon rada ora kepenak amarga cedhak karo awak sampeyan, mula sampeyan nggawe kesimpulan yen mesthi anyar. Kecurigaan dheweke dikonfirmasi sawetara menit mengko nalika Pencuri Bus Pass manthuk ing peti mati lan ujar, 'Oke, bocah anyar, bukak tutup supaya kita bisa mbukak.' Wong anyar nyedhaki pethi lan njaga supaya tetep mripat ing awak kaya-kaya separo ngarepake sampeyan lungguh menit.

Nalika dheweke ngulungake tangan kanggo mbukak peti mati, tutupe mabur mbukak lan awak ngadeg lan nyedhak. Dheweke mlaku metu saka ruangan lan njerit mejahi rajapati lan sampeyan rumangsa dheweke ora bakal bali maneh. 'Apa sampeyan ndeleng dheweke mlaku! Wedi tenan! ”Kandhane wong sing lungguh ing pethi sampeyan, sing saiki sampeyan kenal minangka perawat liyane saka rumah sakit. “Aku ngerti dheweke ora cocog karo tugas iki.

Ayo enggal mari, ”jarene liyane. 'Oke, metu lan tulung aku karo dheweke' Pungkasane, dheweke kanthi ati-ati nyelehake sampeyan ing peti mati lan nggawa sampeyan menyang ruang tamu. Sampeyan duwe layanan apik sing kebak kulawarga lan kanca-kanca lan sampeyan seneng ndeleng manawa dheweke ngrampungake.

Nanging sampeyan isih durung siyap maju. Sampeyan wis krungu desas-desus sing elek babagan kedadeyan ing crematoria, mula tinggal ing awak sawetara wektu banjur delengen dhewe. Sawise nitih mobil liyane, peti mati sampeyan teka ing krematorium. Buruh krematorium njupuk kertu nomer saka pethi lan nyelehake ing papan ireng ing jejere kompor gedhe.

Dheweke ngerti yen kanthi cara iki dheweke ngerti sisa-sisa sing ana ing ujung liyane. Operator mbukak peti mati lan mriksa awak sampeyan, sampeyan ndeleng dheweke ngelingi jam tangan banjur ing jam. nonton Orror nalika dheweke condhong lan njupuk dheweke saka awak! 'Sepira kerepe aku kudu ngandhani dummy iki ing pamakaman supaya njupuk jam tangan sadurunge dakwenehake! Apa sampeyan ora ngerti manawa batere jam ing cremator bisa njeblug? ! ”Sampeyan rumangsa luwih sithik, nanging sampeyan wis tekad bakal ngawasi jam tangan wiwit saiki.

Ora akeh sing bisa ditindakake ...

Operator miwiti cremator kanthi nguripake bensin lan dadi ruangan dadi ruangan nganti pitung atus selawe derajat Celcius. Nalika komputer ngawasi sistem, sampeyan bakal ndeleng layar sing kebak waosan kanggo suhu, emisi, lan tingkat oksigen, nanging ora ana artine apa-apa. Dheweke ngerti iki mesthine minangka proses sing luwih rumit tinimbang sing sampeyan kira, sadurunge sampeyan ngerti kremator wis siyap, iki bagean sing sampeyan kuwatir - sampeyan wis krungu crita babagan direktur pemakaman sing nyolong lan adol maneh peti mati! Nanging rasa wedi sampeyan bakal cepet nalika sampeyan krungu operator ngomong karo asisten dheweke nalika mbukak awak sampeyan - tong lan kabeh - menyang oven: 'Aku seneng kulawarga wong iki ora nyimpang ing peti mati.' lan entuk salah siji kothak karton kasebut, 'jarene. 'Prekara kasebut pancen ora efisien.

Kayu saka peti mati diobong dhisik, sing mbantu nggawe lingkungan panas lan pembakaran sing sampurna kanggo ngobong efisiensin lan uga ngobong. '' Dadi, 'dheweke nutup lawang kremator. 'Iki pancen cilik, mula ayo butuh wektu udakara sajam. 'Sawise sak jam, operator bali kanggo mriksa kemajuane.

Dheweke ngintip liwat jendhela ing sisih kamar lan ngumumake yen proses kremasi wis rampung. Sampeyan ora bisa nolak nyawang dhewe, nanging sing bisa dideleng yaiku tumpukan awu sing mencorong. Operator mateni mesin lan nulungi asisten tugas sing ora bisa diresiki yaiku nyuwek sisa-sisa.

Sanalika mesin wis adhem, asisten kasebut nyemprotake sisa-sisa nganggo garu baja dawane limang meter liwat bolongan ing lantai krematorium lan menyang wadhah kanggo adhem. Pungkasane asisten p Dheweke nggoleki wadhah kanthi wadhah sing wis digawe adhem lan mbusak bagean-bagean logam sing ditinggalake saka pethi. Yen wis rampung, sampeyan bakal sok dong mirsani yen isih ana campuran gedhe lan sampeyan bakal kuwatir yen dheweke gagal sawetara engsel utawa sekrup.

Bali kanggo mriksa sisa-sisa. 'Pakaryan sing apik, aku kira sampeyan duwe kabeh. Kayane kita duwe potongan fragmen balung, bisa uga sepotong balung pinggul utawa balung.

Sing diarepake - balung sing luwih gedhe ora mesthi rusak padha, lan balung enom iki pungkasane kuwat. Aja kuwatir, cremator bakal ngurus sampeyan. ”Sampeyan meh ora duwe wektu kanggo ndhaptar warta sing nggegirisi iki nalika asisten nggawa tong sampah karo jenazah sampeyan menyang cremulator. grinds malah awu lan nyaring potongan sing ora katon luwih gedhe.

Yen cremator wis rampung tugas, sisa-sisa sampeyan bakal ditransfer menyang guci dekoratif sing wis dipilih sedulure, lan papan d bakal dijupuk ing kamar panyimpenan. Sampeyan lega banget amarga ndeleng yen jam sampeyan ana ing jejere guci - paling ora jam ilang! Amarga wareg manawa awak sampeyan wis ditambani kanthi bener lan bab, pungkasane sampeyan milih wektu kanggo lunga lan nyayakake wektu liyane kanggo nggoleki apa sing ditawakake sisih liyane. Jiwa sampeyan wis tentrem saiki sampeyan ngerti babagan rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Dadi, apa sampeyan mikir babagan rahasia pemakaman kasebut? ora pengin sampeyan ngerti? Apa sampeyan paling kaget nalika nyiyapake mayat kanggo pemakaman? Priksa manawa lan wenehake babagan rahasia babagan panguburan ing komentar! Luwih becik priksa artikel iki kanthi irah-irahan Apa sing Sadurunge Sadurunge Mati? Bakal nggawe rahasia omah pemakaman kaya sing paling ora kuwatir! Utawa, sampeyan luwih milih artikel liyane iki.

Apa wae, klik siji saiki anggere sampeyan isih bisa urip!

Apa pratandha jiwane Libras?

Poundsminangka wong sing ora yakin kaya kitakabehngerti Dhewekebakal palingkamungkinaningamarga mikir dawa banget babagan njupuk keputusan. Yaikupalingkamungkinan bakal entuk bantahan online singbisanyebabake pati misterius kasebut.18. 2019

Apa tegese lair tanggal 14 November?

IngUlang taun 14 Novemberkepribadian wangkal lan tekad. Nanging, sampeyan minangka wong sing sensitif sing bakal ngupayakake mbantu wong liya. Sejatine, minangkaUlang taun 14 Novembertandha zodiak yaiku Scorpio, sampeyan duwe pengaruh supaya bisa nampa lan sinis. Ikubisadadi kekuwatan psikis sampeyan bisa digunakake.

Apa kewan roh kanggo tanggal 14 November?

Kewan roh Novembergagak.

Apa Libra tresna banget?

Nanging, penting kanggo dicathetLibra tresna bangethard lan cepet nanging bisa ilang kapentingan kayacepet. Sampeyan bisa uga ora sepira Aries utawa Gemini, nanging sampeyan kudu golek cara kanggo njaga sesambetan. Contone, Lang ujarkatresnannuduhake urip sosial karo pasangane.rong puluh. 2021.

Sapa sing kudu dihindari Libra?

Libra(23 September 22 Oktober)

Poundsbisa cocog karo pratandha sing paling akeh, nanging pertandingan sing paling ala bisa uga yaiku Virgo.Poundsmabur lan beda-beda, lan iku sing ora bisa ditolak Virgos. Wiwitane katon nyenengake, nangingPoundssampah akeh wektu, lan Virgo babagan efisiensi.
7. Taun 2020

Tandha zodiak sing paling bodho?

Amargaiwakminangka pratandha sing paling apik. Apa tegese, Pisces, yaiku yen sampeyan dianggep minangka salah sawijining pratandha zodiak sing paling bodho, 'go-to schmuck' kanggo gags, pranks lan nggoda.7 2020.

Sapa mungsuh paling ala Libras?

Libra(23 September 22 Oktober)

'Ana prabédan kaya ngono babagan pandhangane sing nyinggungPoundsbutuh harmoni. ' Kajaba iku,Poundsliyane kamungkinanmungsuhkalebu Scorpio lan Virgo.
10. 2018.

Sapa sing disenengi Libra?

Aries (21 Maret 19 April)

Lawan mesthinarik kawigatening astrologi, mulane Aries paling misuwur dadi pratandhakepincut karo Libra. Ana pengaruh alami liyane, lan kimia fisik bisa uga kuat.Poundsuga nyenengake yen ana ing sekitar, lan Aries iku kabeh.
1. Taun 2020

Apa horoskop kanggo 14 November 2018?

14 November Zodiak yaiku Scorpio - Kepribadian Horoskop Lengkap Minangka Scorpio lair tanggal 14 November, sampeyan bisa uga duwe tendensi penilaian nanging umume, duwe pangerten lan kepribadian sing peduli. Sampeyan bisa uga luwih kuwatir tinimbang liyane lan bakal nggawe drama cilik saka iki.

Apa tegese banyu ing tandha zodiak tanggal 14 November?

Elemen iki minangka simbol pembaruan lan dianggep pengaruhe wong miturut tandha zodiak 14 November supaya tumindak luwih adhedhasar perasaan lan ora ana alesan. Banyu uga entuk makna anyar kanthi geni, nggawe umob, karo hawa sing nguap utawa karo bumi sing mbentuk barang.

Apa kelahiran Lucky Scorpio kanggo tanggal 14 November?

Batu kelahiran Scorpio sing beruntung kanggo sing lair miturut tanggal 14 November diwakili Topaz sing misuwur. Topaz nyedhiyakake watu larang regane sing nggambarake terus-terusan lan altruisme. Batu kelahiran zodiak bisa digunakake ing aksesoris lan barang perhiasan.