Apa horoskop kanggo tanggal 14 Mei?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Horoskop Libra Mei '14

Apa horoskop kanggo tanggal 14 Mei?

Taurus

Fakta Ayat Nyritakake Bab-bab sing Dikandharake Wulan Lair Sampeyan Babagan Sampeyan, bayi sing lair ing wulan Januari dianggep wangkal lan duwe kekarepan nalika tuwuh, cenderung ambisi nalika lair ing wulan Januari, sampeyan dadi wong sing dadi wong sing Ngamati lan Sinau minangka Cara Kanggo Sinau Babagan Liyane lan Babagan DheweJabang bayi ing Januari uga duwe kekarepan kepengin mulang lan mbantu wong liya supaya bisa nambah awake dhewe. Februari, yen sampeyan lair ing wulan Februari, bisa uga seni lan kreatif wiwit wulan Februari -Babies uga pinter banget. Wong sing lair ing wulan Februari luwih seneng dadi pemikir bebas lan kadang-kadang mbrontak. Sing apik yaiku dheweke pancen lagi sesambungan karo bayi Februari bisa dadi agresif, nanging uga duwe sensitif sing Wong-wong sing Seneng Ngormati Wong-wong sing lair ing wulan Maret cenderung ora sithik banget tinimbang umume nalika sampeyan Lair ing wulan Maret, sampeyan biasane njaga kepribadian sejati didhelikake nganti sampeyan ngerti wong sing apik banget Maret bayi apik kanggo meh kabeh wong lan pengin kabeh wong bisa akur Kees ujar yen harmoni penting banget kanggo Bayi Maret Wong sing lair ing wulan Maret dipercaya banget. Sejatine nganti kapercayan iki rusak mula kabeh taruhan isih ana mati April April bayi asring kuwat lan atletik, dheweke mesthi ana ing sekitar wong-wong sing ana ing wulan April Lair saka manungsa waé, lan dheweke seneng banget golek. ey tansah kesusu amarga nggoleki adrenalin bayi mbesuk April biasane ora ana kentang sofa Yen sampeyan lair ing wulan April sampeyan bisa uga duwe akeh aksi lan aksi aksi ing urip sampeyan Muga-muga akeh wong sing lair ing Mei atraktif, nggunakake otak kiwa luwih saka setengah g ing sisih tengen otak, tegese sampeyan luwih logis tinimbang nomer lan kasunyatan sing seneng, sampeyan duwe impen sing hebat nalika turu lan uga kanggo masa depan yen sampeyan lair ing Mei sampeyan nggunakake logika nalika awan lan ngimpi nalika wengi. Bayi Juni Juni sensitif banget, ora nesu banget karo wong sing lair wulan Juni, nanging dheweke ora bakal menehi sampeyan ngerti amarga bayi Juni sing sopan banget senenge alus, nanging amarga tenang, masarakat asring ngrungokake kanggo wong-wong mau lan dheweke njupuk saran sing serius.

Yen sampeyan isih bayi ing wulan Juni, sampeyan seneng nyenengake wong liya yen sampeyan pengin barang sing padha karo wong liya, yen sampeyan cenderung kanggo wong liya, yen sampeyan lair ing wulan Juli kemungkinan sampeyan mesthi kebak semangat wong seneng banget nongkrong karo kanca-kanca, deleng kepribadian sampeyan sing murub lan ajak ngobrol karo sampeyan, ucapake dhewe, mung butuh wektu sedetik maneh kanthi mbatalake mbebayani yen sampeyan lair ing Agustusyou bayi-bayi Agustus kemungkinan bakal dadi bayi Agustus eksekutif lair nggunakake katrampilan kepemimpinan kasebut supaya bisa tuwuh ing bisnis lan urip pribadi September September bayi kanthi orientasi rinci Yen sampeyan lair ing wulan September sampeyan bisa uga sampurna, sampeyan mesthi kudu sampurna, lan pangarep-arep saka wong ing bisnis uga ing urip pribadi September bayi duwe pangarep-arep banget kanggo Organisasi lan rincian lan yen ana wong sing kurang, September bakal menehi kritik kanthi cepet Oktober Oktober, bayi-bayi Oktober l apik banget lan bebas, dheweke independen banget, yen sampeyan lair ing wulan September, sampeyan asring ndeleng sisih sing padhang nalika ndeleng sisih sing padhang ora bisa ndeleng kanthi cepet, mula sampeyan kudu ngupayakake golek wong sing lair ing wulan Oktober kebak kaendahan lan nyenengake ing endi wae, amarga bayi ing Oktober nyenengake lan gampang ngomong supaya gampang Kanca ing November Yen Sampeyan Lair Ing wulan November Ana Bab-bab sing Diandharake Sasi Lair Babagan Sampeyan, Bayi ing November biasane pancen wangkal lan banget rahasia, nalika bayi Nopember pancen fokus, ora penting Potensi Kesejahteraan Yen sampeyan lair ing wulan November, sampeyan bakal dadi bayi November sing semangat banget lan motivasi mandhiri kadang-kadang ora pengin nulungi sapa wae, sanajan ana sing nggawe kesalahan N Yen sampeyan lair ing wulan November, sampeyan bisa diwasa, nanging yen sampeyan kepengin dadi bayi ing Desember nyenengake lan seneng dadi perhatian nalika ana ing ruangan sing akeh wong kabeh kudu narik kawigaten yen sampeyan wer Aku lair ing Desember, sampeyan bisa uga aktif banget ing omah lan nonton TV sing dudu cangkir teh sampeyan, bayi-bayi Desember bangga banget karo awake dhewe lan aku ora seneng ngeculake dheweke nalika lagi ana Ditarik soko, dheweke ora duwe masalah mbalek maneh, mula kepiye carane nindakake wulan? ribe supaya ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki lan lengganan kanggo luwih saka sampeyan

Tandha apa sing kudu dikawinake Libra?

14 MeiZodiak

Minangka Taurus lair ing14 Mei, sabar lan kasetyan sampeyan bisa uga kuwalitas sing paling misuwur. Ing kabeh transaksi, sampeyan nuduhake sabar lan pangerten. Ing pangertene iki, kekebalan sampeyan kanggo frustasi ndadekake sampeyan dadi guru alami.

Apa sing ana ing kosmos kanggo kita saiki, para pamirsa galak? Kita bakal nemokake tandha sing cocog kanggo para pria zodiak. Sadurunge takon karo bintang-bintang, lengganan Bestie banjur tekan lonceng notifikasi. Bantuan Dhukungan Beast kanthi nonton artikel iki nganti pungkasan, ayo goleki lintang kanggo jawaban babagan tandha sing cocog kanggo dheweke.

ARIES - Aries sampeyan minangka kupu-kupu sosial, mula sampeyan butuh wong sing nggawa kabeh energi iki! seneng nylametake sungu lan Sagitarius minangka tandha sing pas kanggo sampeyan. Tandha Sagittarius biasane nggoleki petualangan lan ora wedi ngoyak kabeh impen sing sampeyan rencanakake bebarengan - tandha zodiak sing jujur ​​banget, lan sampeyan ora duwe wektu kanggo drama. Iki sebabe Sagittarius cocog banget kanggo sampeyan amarga nalika nerangake babagan drama, mula padha uga.

Saiki metu lan jelajahi! TAURUS - Kanggo wong Taurus, sing dibutuhake mung Taurus liyane! onsible lan sabar mung sawetara tembung sing digunakake wong kanggo njlentrehake sampeyan lan sapa sing ora pengin nalika nresnani? Sampeyan pengin wong nggawe hubungan sing solid, mula sampeyan bisa narik kawigaten wong sing pengin padha, Taurus liyane. Sampeyan katon mandhiri lan angel banget ing njaba, nanging nyatane sampeyan mung wong sing omong kosong sing durung siyap mbuwang-mbuwang wektu nalika masalah jantung. Sawise sampeyan pungkasane nglilani wong dadi wong sing lembut lan sensitif ing emosi.

GEMINI - Sampeyan apikan lan tresna banget, Gemini. Sampeyan bisa kanthi cepet adaptasi karo macem-macem kahanan lan kepengin wong sing narik kawigaten lan serba guna. dimensi.

Tandha sing sampurna kanggo jinis Gemini yaiku Libra! Dheweke sosial, kooperatif, lan uga nggawe kalem lan keseimbangan. Kembar, sampeyan bisa uga rada kasebar nalika nyoba nggawe keputusan, mula sifat Libra sing tenang iku cocog kanggo sampeyan. Libra uga bakal mangan Gemini alam sing sampeyan tresnani, dheweke seneng ditresnani! CANCER - Kadhangkala emosi Kanker bisa narik sampeyan, nanging mung amarga sampeyan ngrasa kaya ngono! Yen tresna, ora mesthi ala.

Sampeyan butuh iwak sing cocog banget karo sisih romantis sampeyan (deleng wengi spontan lan pratandha kasih sayang spontan). Kanker, sampeyan bisa uga rada dramatis, dadi sampeyan butuh wong sing apik sanajan ora duwe drama. Pisces cocog banget karo emosi lan perasaan wong liya, dadi sampeyan ora bakal rumangsa mbenerake tumindak sampeyan karo Pisces. Sampeyan bisa nyetel emosi kanthi gampang yen mbutuhake wektu.

LEO - Leo, sampeyan bisa nuntut. Sampeyan minangka pimpinan lair kanthi kapribaden gedhe, nanging sampeyan uga rada romantis tanpa pengarep-arep. Sampeyan bisa kanthi gampang tresna karo wong sing nyukupi kabutuhan katresnan lan kekaguman, Sagittarius utawa Libra, nanging Gemini minangka wong sing ora mung ngerti sampeyan, nanging uga nantang sampeyan.

Sampeyan ora nggoleki wong sing pengin ngganti sampeyan, lan kanthi Gemini sampeyan ora bakal ngrasakake tekanan kasebut. Nanging, sampeyan bakal menehi inspirasi saka kreativitas lan kecerdasan Gemini, Gemini uga paling ngerti babagan kabeh tandha zodiak, lan amarga sampeyan wis kenal wong liya, luwih becik uga ana wong ing pojokan lan siji Papan pangerten teka. VIRGIN - Virgo lanang butuh wong sing muji lan uga cocog karo polahe praktis.

Iki tegese Capricorn cocog banget karo sampeyan, Virgo! Kita ngerti, ngerti manawa praktis dudu tembung sing paling romantis kanggo nggambarake sesambetan. Nanging yen masalah jantung, pancen sampeyan sing nggawe. Sampeyan minangka Virgo sing kerja lan sampeyan butuh wong sing cocog karo panjaluk sampeyan.

Capricorn narik kawigaten wong sing ora sopan lan wicaksana, kaya sampeyan, Virgo. Kanthi kerja keras kaya ing pasangan, sampeyan bisa nampa apa wae sing bakal ditemtokake lan menang kabeh tujuan kanthi bebarengan. Libra - Wong ing Libra kaya sing cocog karo kabeh wong.

Dheweke grapyak banget lan grapyak, nanging ora ateges percikan api bakal nggawa sampeyan kanthi saben tandha. Sapa sejatine sampeyan duwe gandhengane yaiku Aquarius. Sampeyan cerdas, asli, lan seneng stimulasi perusahaan kaya sampeyan Libra! Aku ora bakal dibelenggu, lan wong Libra ora duwe niyat tetep ing panggonane, kepengin urip sing nyenengake kanthi acara sosial lan golek gaweyan sing cerdas.

Kalorone ora bakal bosen siji lan sijine lan ora mung bakal ngrasakake petualangan sing nyenengake, nanging uga bisa ngrangsang obrolan. SCORPIO - Wong Scorpio bisa dadi kuat banget lan mulane dheweke butuh wong sing ngerti lan sapa sing luwih akur tinimbang kepribadian kaya sampeyan! Sampeyan butuh Scorpio liyane sing ora wedi nalika tresna. Wong sing ora kompromi karo apa sing dikarepake lan bakal seneng karo sipat misterius sampeyan.

Sampeyan bakal seneng-seneng ngrampungake masalah bebarengan lan ngguyu kabeh lelucon rahasia sampeyan. Sampeyan pengin banget wong sing setya kaya sampeyan karo Scorpio lan bareng karo wong sing duwe nilai mung bakal nuwuhake rasa tresna sing sampeyan tresnani. Sampeyan bakal duwe romansa sing kuat lan sesambetan kreatif banget supaya wong liya ora ngerti yen sampeyan bakal ngormati kekarone.

Sagittarius - Wong Sagitarius butuh wong sing njaga perhatian. Dheweke nambah akeh sesambetan lan ora nate mboseni, mula bisa dingerteni yen pengin wong uga nindakake perkara sing padha. Iki jenis katresnan sing khas kanggo Aries.

Sekilas, bisa uga ora cocog banget, nanging sampeyan butuh siji lan sijine. Sagittarius lan Aries bakal saling pujian ora kaya pasangan liyane ing zodiak lan sanajan ora ana jaminan suwene suwene, intensitas lan komparatif bisa dadi gaib. Kadhangkala katresnan sing kaya ngono bisa ngobong banget lan bisa dadi jinis romansa sing akeh, nanging yen sampeyan sakloron ana ing papan sing pas lan siap siyap kanggo jangka panjang, kemungkinan bisa uga ora ana enteke.

CAPRICORN - Tipe Capricorn sing mandhiri level level, kudu ana sing seneng apresiasi lan kerja keras, tegese Virgo minangka tandha sing cocog kanggo sampeyan. Nalika Virgos liyane krasa adhem banget, Capricorn pancen sing digoleki karo Virgo. Sampeyan bakal ngregani kekarepane dhewe-dhewe nalika kerja keras lan sampeyan bakal entuk mupangate bebarengan.

Virgo bakal nggawe sampeyan sibuk Capricorn lan bakal nggawe sampeyan pengin dadi versi paling apik maneh. Kalorone minangka pratandha terus lan ora mbuwang-mbuwang wektu, utamane dhewe! Yen sampeyan sakloron nyambut gawe kanthi tenanan, sampeyan bakal bisa nggawe prekara sing bakal ditemtokake. Hubungan sing bisa dibanggakake karo sampeyan loro.

AQUARIUS - Pria sing ana ing sangisore tandha zodiak Aquarius butuh wong sing menehi kebebasan dadi wong sing dikarepake lan menehi wektu sing paling dibutuhake kanggo awake dhewe. Iki ora bakal dadi masalah kanggo Gemini sing peduli lan ngerti. Nyatane, dadi Gemini minangka tandha sing uga butuh wektu kanggo pencet.

Dikenal amarga terus mlaku dhewe, Gemini seneng nggawe hubungan sing pancen unik lan menarik. Akuarius, sampeyan bisa uga angel maca sawayah-wayah, nanging kanggo Gemini sing gampang ngrawat, iki ora bakal dadi masalah. Nduwe Gemini ing urip Aquarius bakal dadi hadiah, lan hubungan sampeyan bakal dadi kekaguman lan rasa hormat.

PISCES - Pria Pisces minangka salah sawijining pratandha sing paling intuisi kanggo zodiak, pratandha sing angel digunakake kaya Scorpio. Dheweke misuwur minangka misterius, nanging Pisces bakal dadi salah sawijine wong sing ngerti tenan Scorpio sing misterius lan bakal nyembah sampeyan. Scorpio kudu nantang emosional lan intelektual, uga butuh wong sing siyap kanggo rencana apa wae sing bisa ditindakake, lan Pisces minangka tandha banget yen sampeyan siyap nampa apa wae sing bisa disiapake Scorpio.

Nyatane, iki minangka salah sawijining bagean favorit ing Scorpio! Nafsu urip lan tresna sampeyan saka tumindak sing hebat bakal nggawe sampeyan tiba susah lan cepet. Kepiye kahanan bintang-bintang sampeyan saiki? Apa sampeyan wis wareg karo asil maca saiki utawa kaget karo apa sing sampeyan temokake? Ayo ngerti tandha zodiak sampeyan ing komentar ing ngisor iki.

Kepiye carane akeh Libra mati?

Paling kompatibelpratandhakaroLibraumume dianggep minangka Gemini, Leo, Sagittarius lan Aquarius. Paling ora kompatibelpratandhakaroLibraumume dianggep kanker lan Capricorn. Mbandhingake srengengepratandhabisa menehi ide umum babagan kompatibilitas.

Sampeyan tilar donya. Ala banget. Sayange, sampeyan durung siyap maju, dadi sampeyan mutusake kanggo sawetara wektu lan ngawasi awak fisik sampeyan kanggo rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Amarga sampeyan isih enom lan pati luwih ora diarepake, sampeyan butuh otopsi.

Iki sebabe sampeyan nemokake manawa awak luwih becik disimpen ing beku ing kamar mayat ing ruang bawah tanah rumah sakit lokal.

Sampeyan nonton kanthi minat nalika dokter njupuk awak metu saka beku lan nyiapake kanggo otopsi. Sampeyan miwiti karo ujian njaba lan golek tandha-tandha sing cilaka utawa perawatan medis anyar lan nulis tandha-tandha identifikasi kayata freckles lan tato sampeyan. Dokter masang topeng rai sing aneh kanggo miwiti ujian internal, sing sampeyan temokake rada ndhuwur nganti tekan gergaji.

Dokter bakal nggunakake gergaji kanggo ngethok weteng sampeyan, saka balung kemal nganti sternum, lan ngethok iga kanggo mbuwang rongga dada. Paling ora, dheweke ngati-ati supaya ora ngethok banget supaya wong sing ditresnani ora kudu ndeleng bukti otopsi nalika pemakaman sampeyan. Aja mandheg nonton dhokter mbusak organ siji-siji supaya bisa mriksa siji-siji.

Sampeyan bakal makarya ing telung blok, diwiwiti karo area dada. Kaping pisanan, sampeyan ngilangi paru-paru lan jantung sampeyan, banjur ngeculake kulit menyang dagu supaya bisa mlebu ing ilat lan tenggorokan sampeyan tanpa ana tandha sing katon. Um, matur nuwun, aku ...

Sabanjure, dheweke ngilangi ati, pankreas, weteng, lan ginjel, lan pungkasane, njupuk ginjel, kandung kemih, usus, lan organ reproduksi sampeyan. Saiki awak sampeyan minangka growong kosong, dhokter ngowahi perhatian marang organ sampeyan lan mriksa siji-siji. Nanging, sampeyan bakal angel nggatekake apa sing kedadeyan ing bangku nalika awak mung ana sing kosong ...

Dokter ora nemokake kerusakan nyata ing organ sampeyan, mula sampeyan njupuk conto kanggo dianalisis kalebu skrining toksikologis. Sawise sampel disiapake, dhokter bakal kanthi tliti nuntun organ sampeyan bali menyang awak, kira-kira ing endi papane, banjur tliti kanthi tliti. Sampeyan rada kaget ndeleng manawa dheweke uga ngresiki awak sampeyan kanggo mbusak bukti post-mortem, lan malah ngumbah rambut kanggo sampeyan! Pungkasane, dokter ngrampungake laporane lan masrahake awakmu menyang omah pemakaman.

Loro perawat teka kanggo ngeterake awak sampeyan menyang pamakaman, dheweke nggawa awak sampeyan ing usungan lan nggawa klambi lan efek pribadi. Sampeyan wis lega amarga dompet sampeyan nggawe dudu barang sing disentuh ing kanthong, nanging banjur 'Hei!' Kandhane salah sawijining abdi. 'Wong iki duwe pass metro kebak ing kanthong! Mesthi paling ora regane sèket dolar.

Aku bakal tetep - ora kaya dheweke bakal kangen! 'Wong loro kasebut ngguyu nalika muter awak lan barang-barang kanggo mobil sing nunggu. Sawise drive sing apik banget, sampeyan ngetutake jisime menyang omah pesarean lan sekitar mesin pembeku liyane. Sapa sing ngira pati pancen hebat banget! Sampeyan kudu luwih becik - iki omah sampeyan nganti asil otopsi wis rampung.

Pati bisa didaftarkan lan embalming sampeyan bisa diwiwiti ...

Sakedap mengko - ora yakin yen wis pirang-pirang jam utawa pirang-pirang dina, wayahe rada aneh nalika sampeyan wis mati - awak ditarik metu saka lemari es maneh lan dilebokake ing meja ing kamar embalming omah pemakaman. Direktur pamakaman teka karo tukang embalmer lan ngobrol babagan pengaturan panguburan sampeyan. 'Tur umum ing rong dina, mula kita kudu embalming kanggo tur kulawarga pribadi sesuk sore,' ujare direktur pemakaman. 'Ora masalah,' ujare embalmer. “Apa sampeyan kandha yen embalming ora perlu, apamaneh? Aku mung bisa nyelehake dheweke menyang es nganti ndeleng lan nyelehake setelan plastik ing sandhangane supaya ora bocor.

Luwih murah, luwih-luwih yen sampeyan arep ngobong dheweke ... ”“ Mesthi ora! ”Kandhane petugas. 'Aku ora bisa ngerteni - iku bakal ngrusak kita!' Kalorone ngguyu apik nalika nonton kanthi nesu. Amarga ora akeh sing bisa sampeyan lakoni, mula dadi memedi, mula pungkasane sampeyan bisa nonton proses embalming.

Sampeyan uga ora seneng swara 'seeping away'.

Kaping pisanan, embalmer bakal mbuka awak banjur ngresiki kanthi semprotan disinfektan. Rigor mortis wis disetel lan nggawe kabeh anggota awak kaku lan angel diatasi, dadi luangake wektu kanggo pijet anggota awak kanggo olahraga. Banjur dheweke nggawe sayatan cilik ing pangkal paha lan ngisi formaldehida ing awak lan kaget banget nalika ndeleng awak mula pluk lan dadi luwih warna - sampeyan sejatine katon luwih nyata.

Serem ...

Sabanjure, embalmer nggawe potongan liyane, ing ngisor iki ing balung balung mburi sampeyan, lan masang alat sedhot logam sing diarani trochar menyang sistem pompa menyang rongga dada. Dheweke nonton kanthi medeni nalika mbukak lawang. gunakake Ochar kanggo tusukan lan cairan cairan saka saben organ - kalebu kandung kemih lan usus.

Yuck! Untunge, tukang embalmer nganggo sarung tangan lan topeng, lan sistem nyedhot ora kuwat mula ora ana cairan sing bisa kontak karo embalmer. Sawise awak sampeyan kosong, alat embalming bakal diisi maneh karo liter cairan, sing bakal gawe jenuh ing organ sampeyan lan ngombe ambune ora enak. Saiki yen embalming wis rampung, saiki wayahe nyiyapake awak sampeyan kanggo kontemplasi sampeyan.

Sampeyan kesulitan nonton tukang embalasi irung lan tenggorokan sampeyan nganggo katun supaya ambune utawa cairan ora bocor, nanging yen ndeleng mripat garing sampeyan luwih elek! Nanging, iki minangka langkah penting lan yen ora bisa nyebabake cairan bocor saka mripat sampeyan. apa sing katon kaya nangis kanggo kulawarga sing medeni! Sawise garing, tutup plastik bentuk sabit dilebokake ing ngisor kelopak mata sampeyan supaya ora ambruk ing tengkorak, lan kelopak mata ditutup, nanging asor pungkasan nalika siyap nutup awak Sawise ngresiki kanthi lengkap, , klambi pertama sing dienggo yaiku popok diwasa! Iki kanggo nglindhungi peti mati lan sandhangan sampeyan - apamaneh sing sampeyan tresnani - saka bocor, nanging iki ora gampang digawe nonton! Paling ora, nanging paling ora, rambut sampeyan ditata, rambut ing irung lan kupinge ditata, make up ringan, lan awak sampeyan dimanjakan karo manikur pungkasan! nganggo setelan sing paling apik lan sampeyan kudu ngakoni yen sampeyan katon apik kanggo wong sing wis mati! sawise godhong embalmer, loro abdi mlebu kamar nggulung keranda ing wadhah rumah sakit - dheweke iku bus licik - Pass Pass - nanging sampeyan ora kenal liyane.

Katon rada ora nyaman amarga cedhak karo awak sampeyan, mula sampeyan nggawe kesimpulan yen mesthine anyar. Kecurigaan dheweke dikonfirmasi sawetara menit mengko nalika Pencuri Bus Pass manthuk ing peti mati lan ujar, 'Oke, bocah anyar, bukak tutup supaya kita bisa mbukak.' Wong anyar nyedhaki pethi sampeyan lan njaga supaya tetep mripat ing awak kaya separo ngarepake sampeyan lungguh menit.

Nalika dheweke ngulungake tangan kanggo mbukak peti mati, tutupe mabur mbukak lan awak ngadeg lan nyedhak. Dheweke mlaku metu saka ruangan lan njerit mejahi rajapati lan sampeyan rumangsa dheweke ora bakal bali maneh. 'Apa sampeyan ndeleng dheweke mlaku! Wedi tenan! ”Kandhane wong sing lungguh ing pethi sampeyan, sing saiki sampeyan kenal minangka perawat liyane saka rumah sakit. “Aku ngerti dheweke ora cocog karo tugas iki.

Ayo enggal mari, ”ujare sing liyane. 'Oke, metu lan tulung aku karo dheweke' Pungkasane, dheweke kanthi ati-ati nyelehake sampeyan ing peti mati lan nggawa sampeyan menyang ruang tamu. Sampeyan duwe layanan sing apik kebak kulawarga lan kanca-kanca lan sampeyan seneng ndeleng manawa dheweke ngrampungake.

Nanging sampeyan isih durung siyap maju. Sampeyan wis nate krungu desas-desus banget babagan kedadeyan ing krematoria, mula tinggal ing awak sawetara wektu banjur delengen dhewe. Sawise nitih mobil liyane, peti mati sampeyan teka ing krematorium. Buruh krematorium njupuk kertu nomer saka peti sampeyan lan dilebokake ing papan ireng ing jejere kompor gedhe.

Dheweke ngerti yen kanthi cara iki dheweke ngerti sisa-sisa sing ana ing ujung liyane. Operator mbukak peti mati lan mriksa awak sampeyan, sampeyan ndeleng dheweke ngelingi jam tangan banjur ing jam. nonton Orror nalika dheweke condhong lan njupuk dheweke saka awak! 'Sepira kerepe aku kudu ngandhani dummy iki ing pamakaman supaya njupuk jam tangan sadurunge dakwenehake! Apa sampeyan ora ngerti manawa batere jam ing cremator bisa njeblug? ! ”Sampeyan rumangsa luwih sithik, nanging sampeyan wis tekad bakal ngawasi jam tangan wiwit saiki.

Ora akeh sing bisa ditindakake ...

Operator miwiti cremator kanthi nguripake bensin lan dadi ruangan dadi ruangan nganti pitung atus-seket derajat Celcius. Nalika komputer ngawasi sistem, sampeyan bakal ndeleng layar sing kebak waosan kanggo suhu, emisi, lan tingkat oksigen, nanging ora ana artine apa-apa. Dheweke ngerti iki mesthine minangka proses sing luwih rumit tinimbang sing sampeyan kira, sadurunge sampeyan ngerti kremator wis siyap, iki bagean sing sampeyan kuwatir - sampeyan wis krungu crita direktur pemakaman sing nyolong lan adol maneh peti mati! Nanging rasa wedi sampeyan bakal cepet nalika sampeyan krungu operator ngomong karo asisten dheweke nalika mbukak awak sampeyan - tong lan kabeh - menyang oven: 'Aku seneng kulawarga wong iki ora nyimpang ing peti mati.' lan entuk salah sawijining kothak karton, 'jarene. 'Prekara kasebut pancen ora efisien.

Kayu saka peti mati diobong dhisik, sing mbantu nggawe lingkungan panas lan pembakaran sing sampurna kanggo ngobong efisiensin lan uga ngobong. '' Dadi, 'dheweke nutup lawang kremator. 'Iki pancen cilik, mula ayo butuh wektu udakara sajam. 'Sawise sak jam, operator bali kanggo mriksa kemajuane.

Dheweke ngintip liwat jendhela ing sisih sisih kamar lan ngumumake yen proses kremasi wis rampung. Sampeyan ora bisa nolak nyawang dhewe, nanging sing bisa dideleng yaiku awu abu sing mencorong. Operator mateni mesin lan nuli asisten tugas sing ora bisa diresiki yaiku nyuwek sisa-sisa.

Sanalika mesin wis adhem, asisten kasebut nyingkirake sisa-sisa nganggo garu baja dawane limang meter liwat bolongan ing lantai krematorium lan menyang wadhah kanggo adhem. Pungkasane asisten p Dheweke nggoleki wadhah kanthi wadhah sing wis digawe adhem lan mbusak bagean-bagean logam sing ditinggalake saka pethi. Yen wis rampung, sampeyan bakal sok dong mirsani yen isih ana campuran gedhe lan sampeyan bakal kuwatir yen dheweke gagal sawetara engsel utawa sekrup.

Bali kanggo mriksa sisa-sisa. 'Pakaryan sing apik, aku kira sampeyan duwe kabeh. Kayane kita duwe potongan fragmen balung, bisa uga ana sepotong balunge pinggul utawa balung.

Sing diarepake - balung sing luwih gedhe ora mesthi rusak padha, lan balung enom iki pungkasane kuwat. Aja kuwatir, cremator bakal ngurus sampeyan. ”Sampeyan meh ora duwe wektu kanggo ndhaptar warta sing nggegirisi iki nalika asisten nggawa tong sampah karo jenazah sampeyan menyang cremulator. grinds malah awu lan nyaring potongan sing ora katon luwih gedhe.

Yen cremator wis rampung tugas, sisa-sisa sampeyan bakal ditransfer menyang guci dekoratif sing wis dipilih sedulure, lan papan d bakal dijupuk ing kamar panyimpenan. Sampeyan lega banget amarga ndeleng yen jam sampeyan ana ing jejere guci - paling ora jam ilang! Amarga wareg manawa awak sampeyan wis ditambani kanthi bener lan bab, pungkasane sampeyan milih wektu kanggo lunga lan nyayakake wektu liyane kanggo nggoleki apa sing ditawakake sisih liyane. Jiwa sampeyan wis tentrem saiki sampeyan ngerti babagan rahasia omah pemakaman sing sampeyan ora pengin ngerti! Dadi, apa sampeyan mikir babagan rahasia pemakaman kasebut? ora pengin sampeyan ngerti? Apa sampeyan paling kaget nalika nyiyapake mayat kanggo pemakaman? Pesthekake lan wenehake babagan rahasia babagan panguburan ing komentar! Luwih becik priksa artikel iki kanthi irah-irahan Apa sing Sadurunge Sadurunge Mati? Bakal nggawe rahasia omah pemakaman kaya sing paling ora kuwatir! Utawa, sampeyan luwih milih artikel liyane iki.

Apa wae, klik siji saiki anggere sampeyan isih bisa urip!

Apa sing paling mbebayani babagan Libra?

Poundsminangka wong sing ora yakin kaya kitakabehngerti Dhewekebakal palingkamungkinaningamarga mikir dawa banget babagan njupuk keputusan. Yaikupalingkamungkinan bakal entuk bantahan online singbisanyebabake pati misterius kasebut.18. 2019

Sapa sing kudu nikah karo Taurus?

Tandha sing paling kompatibel karoTaurusumume dianggep minangka Kanker, Virgo, Capricorn lan Pisces. Tandha paling ora cocog karoTaurusumume dianggep Leo lan Aquarius. Mbandhingake pratandha srengengebisawenehi ide umum babagan kompatibilitas.

Tandha apa sing disenengi Libra?

Whoyaiku Poundspaling kompatibel karo?Pon ikupaling kompatibel karo Gemini, Leo, Sagittarius lan Aquarius.Pon ikumrentah kanthi udhara, dadi taruhan paling aman kanggo sesambetan sing nyenengake yaiku salah sawijining udara liyanepratandhaGemini utawa Aquarius. Kaloronepratandha yaikupamikir gedhe lan nuduhake sikap sing fokus karo wongPustakawan.

Sapa kanca jiwane Libra?

Gemini pancen hebatjodhokanggoLibraamarga bakal tetepLibranglipur lan ora bakal mandheg kepengin ngerti. Dheweke tertarik karo hubungan kasebut. Iki uga ora dadi masalah kimia kanggo wong loro iki amarga percikan api bakal mabur nalika emosi nyambung lan komunikasi.6. Taun 2020

Apa Libra apik karo dhuwit?

Libra cenderung dadi loman, nangingkemurahane yaiku amarga kepengin disenengi wong liya. Dheweke nyoba tetep nglacak dhuwite, nanging prekara sing mesthi ana lan pungkasane mbuwang. Dheweke mesthi rusak saben pungkasan wulan. Nanging dheweke nggawe dheweke seneng yen bisa nulungi wong liya utawa nindakake seneng-seneng.6. 2021.

Tandha zodiak sing paling bodho?

Amargaiwakminangka pratandha sing paling apik. Apa tegese, Pisces, yaiku yen sampeyan dianggep minangka salah sawijining pratandha zodiak sing paling bodho, 'go-to schmuck' kanggo gags, pranks lan nggoda.7 2020.

Apa kelemahane Libras?

LATIHAN LIBRA

Kelemahane:Dadi pusaka, uwal saka konflik, dukan, rasa kasihan awake dhewe sing ora normal. Senengane Libra: Keseimbangan, kebecikan, pisah karo wong liya, kegiyatan ing njobo. Libra ora seneng: Kekerasan, ketidakadilan, konfrontasi. Identitas kasebut tentrem, ora adil lan mung sengit ing kasepen lan terus-terusan mbutuhake perusahaan.

Apa sing diwedeni Libra?

Poundsindecisive, romantis lan diplomatis. Dheweke asring grapyak, grapyak lan bisa narik kawigatene umume wong. Dheweke asring ora yakin amarga fokus ing sinau babagan macem-macem pendekatan sadurunge njupuk keputusan. Akibate,Poundspaling gedhewediyaiku njupuk keputusan sing salah.