Apa sing ala karo tandha zodiak kanker?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Ringkesan Kanker: Horoskop

Apa sing ala karo tandha zodiak kanker?

Sipat sing sensitif banget uga ndadekake dheweke bisa urip ing 'jaman mbiyantu' lan ora fokus karo jaman saiki. Nalika kita kabeh duwe nesu marang wong liya sawayah-wayah, aCancerianbisa Pancen nahan dendam. Dheweke ora bakal lali sapa sing nglarani dheweke, sanajan wis pirang-pirang taun kepungkur!16. 2018.

Sapa pratandha zodiak sing paling mbebayani? Tanda lan horoskop zodiak bisa nyritakake babagan awake dhewe, wiwit saka sesambungan, cara ngatasi stres, nganti ngatasi emosi. Sawetara pratandha zodiak bisa nggegirisi babagan sejatine kita minangka Wong minangka sawetara sing nuduhake sipat kepribadian sing paling penting nalika ngomong babagan pratandha astrologi lan zodiak, lan asile akurat apa sampeyan wis nate takon apa zodiak sing paling mbebayani pratandha iku? Sampeyan wis teka ing papan sing bener sadurunge miwiti artikel iki. Lengganan saluran kita Dadi saiki sampeyan ora ketinggalan karo kabeh artikel anyar sing apik, awasi tandha-tandha zodiak sing paling mbebayani, saka sing paling mbebayani nganti nomer 12 Aquarius sing paling mbebayani Yen sampeyan dadi Aquarius, sampeyan bisa uga ora ngerti lega banget nalika krungu manawa Aquarius iki minangka tandha zodiak sing paling mbebayani kanggo kabeh pratandha zodiak.

Yen sampeyan wong Aquarius, sampeyan bisa uga mandhiri lan seneng nulungi wong liya, lan seneng nulungi wong uga misuwur amarga mlayu saka emosine lan kadang ora peduli, isin lan tenang. Dheweke uga cenderung nggunakake akal nalika dheweke bisa amarga, minangka pamikir lan humanis, dheweke minangka tandha hawa. Pancen ora nggumunake yen dheweke minangka tandha zodiak sing paling mbebayani ing dhaptar nomer sewelas leo.

Tandha kreatif, semangat, lan asring gawe keras iki minangka pratandha paling mbebayani ing Leo, Leo misuwur amarga mandhiri. Dheweke uga seneng barang boros larang minangka tandha geni. Dheweke sengit ora digatekake lan ora dianggep kaya ratu utawa raja sing diduweni.

Amarga singa sok-sok dianggep kesed lan kaya tumindak sing diwenehake lan diwenehake, mula bisa dingerteni manawa dheweke ora mbebayani banget kayane bisa uga pengin wong liya nindakake gaweyan reged kasebut supaya reputasine tetep tetep Sawetara pembunuh serial sing paling misuwur yaiku lan tandha apa wae sing apik sampeyan kudu nonton nganti pungkasan, nanging sampeyan bakal ngerteni Liwat 10 Libra dikenal apik banget lan ditresnani, lan ing wektu sing padha cenderung ora ragu-ragu, muspra, lan kadang ora sengaja amarga ditresnani lan tulus, mula angel mbayangake tandha iki mbebayani, mula dheweke dadi dhuwur ing dhaptar kemitraan sing setya lan keadilan lan sengit yen ora ana gandhengane. Nomer sangang wanita Virgo-Ju dikenal dadi luwih licik tinimbang pratandha zodiak liyane, mula dheweke bisa uga nindakake tindak pidana cilik tinimbang wong sing lucu lan praktis, lan uga rentan karo gegaman sing kurang mbebayani, dheweke dianggep tegang, kritis, lan arang-arang malah dakwah nalika nindakake ing wektu sing padha sregep banget, akal lan darmabakti, padha sengit karo wong sing kesed lan kerja keras kanggo nggayuh tujuane, iki bisa uga njlentrehake kenapa dheweke ora kerja sing mbebayani banget ing risiko nomer 8 Pisces dikenal amarga duwe wong sing ngrusak awake dhewe lan ora realistis kanggo r iki. Amarga kadang keputusane impulsif lan ngrusak sing bisa mbebayani, dheweke kabeh ora mbebayani, sanajan Pisces bisa mbantu, nyenengake lan nyenengake wong-wong sing romantis, dheweke puisi lan ngimpi lan Atmosfer sing misterius ngadeg dhewe kanggo nomer 7 CapricornSteinbo ck dianggep minangka penjahat rata-rata, dheweke pancen angel banget lan ngurmati aturan sing disengiti nalika wong nggawe kesalahan sing ora sengaja. Dadi, nalika nindakake tindak pidana, dheweke asring banget efisien lan licik, sanajan dheweke cenderung adhem lan ora ngapura, sing bisa nyebabake kahanan sing lengket lan semrawut yen diprovokasi dening Nomer Enam Scorpio, sampeyan bakal kaget Scorpio ora cedhak karo Nomer siji sing ana ing dhaptar kasebut, percaya, aku uga Scorpios dikenal minangka tandhingan zodiak sing ala yen sadis lan cemburu lan nalika dipicu utawa diprovokasi sisih peteng lan ala bisa muncul saka To dheweke, tandha agresif lan asring manipulatif iki nduweni kualitas sing apik, sanajan Scorpios semangat, setia lan wani, dheweke kuat banget, sampeyan bakal kaget amarga kita ngerti manawa Scorpios dudu tandha sing paling mbebayani ing dhaptar, sayangé Scorpios, nanging nomer sing sejati yaiku Lima Aries Aries bisa wangkal nanging dadi pimpinan alam amarga dheweke semangat banget lan wani mula ora bisa dicegah tumindake. Dheweke asring dianggep ora sopan, impulsif, lan bangga amarga bisa dadi masalah amarga seneng dadi pimpinan pak lan wani banget, ego bisa nggawe dheweke tumindak mbebayani lan pidana Ngekspresi kegiatan lisan, sing bisa uga dadi bagean amarga alesan kasebut minangka salah sawijining pratandha sing luwih mbebayani ing dhaptar Nomer papat Taurus Taurus bisa wangkal lan gedhe banget nalika dipimpin dening Taurus, sing tandha zodiak iki cenderung dadi hiperaktif lan siyap ngisi daya, yen diprovokasi bisa dadi ora normal. nesu sing bakal nerangake sebabe dheweke dadi salah sawijining karakter sing luwih mbebayani ing dhaptar sing misuwur lan Taurus gampang gelut, sing bisa mbebayani lan kuwatir - kabeh wong ngenteni telung sing paling mbebayani pratandha ing kabeh zodiak, uga para pembunuh serial S. sing nuduhake tandha nomer 3 Sagittarius SAGs iki pancen edan banget, dheweke minangka manipulator master, pimpinan, lan kontrol aneh. f kuwalitas bisa nyebabake wong sing salah nindakake tumindak kejem kaya kriminal sing kondhang lan memateni Ted Bundy Joseph Stalin lan Pablo Escobar kabeh pratandha Sagitarius amarga Sagittarius kanthi alesan ora sopan lan nyenengake supaya bisa tumindak ora sopan lan impulsif, sanajan semangat banget lan optimis, semangat lan kapercayane bisa mbebayani banget, mula sampeyan dielingake nomer loro Jim lan nuwun sewu, nanging sampeyan dianggep mbebayani yen sampeyan kembaran utawa ngerti babagan kembaran, mula bisa uga ngerti yen sosialisasi cepet banget lan nyenengake, nanging duwe sisih liyane sing luwih serius lan ora tenang, dheweke asring malih lan cukup penasaran lan angel diwaca yen panas banget utawa adhem, mula mbebayani banget yen pengin ngerti sapa kembar sing paling misuwur ing jagad iki yaiku Jeffrey Dahmer saka Kali York Shire lan DavidBerkowitz Putrane Sam yikes dudu kembar sing dikenal minangka salah sawijining pratandha emosi sing paling akeh ing kabeh zodiak.

Dheweke cenderung drengki lan semangat lan duwe swasana ati sing emosional banget sing ora bisa ditebak. Kadhangkala bisa dilindhungi undhang-undhang lan sensitif banget, mula bisa uga tumindak impulsif lan uga bisa nindakake perkara sing mbebayani banget. Kanker uga cenderung manipulatif lan pasif-agresif.

Dheweke uga misuwur amarga ora bisa ngontrol awake dhewe, dheweke ngrasakake emosi luwih kuat tinimbang tandha-tandha zodiak liyane lan cenderung nanggepi emosi kasebut. Iki nggawe dheweke luwih bisa nindakake tindak pidana mbebayani tinimbang tandha liyane. Pembunuh berantai terkenal sing wis ngalami kanker kalebu pembunuh serial bayi, Jeanine Jones, lan JohnReginald sing misuwur minangka monster saka Wikipedia ing Rillington. Apa sampeyan kaget karo apa wae ing artikel iki, apa sing sampeyan tandatangani lan sepira akurat ramalan kasebut sampeyan tindakake horoskop utawa mlebu kanthi religius wenehi komentar ing ngisor iki, nuduhake artikel iki, klik tombol kaya banjur bareng karo kanca uga lengganan saluran kanggo artikel liyane kaya matur nuwun kanggo nonton

Apa tegese 69 kanggo kanker?

kepiting

Kadhangkala kayane kabeh ing sekitarku nyebabake kanker, utawa paling ora, ujare wong liya. Ana steak sing enak, latte esukku, setengah bahan kimia sing ana ing awang-awang. Ora preduli srengenge.

Sinar srengenge Aku tresna sampeyan! Sampeyan gedhe; Sampeyan dadi sebab kenapa urip ana. Nanging aku kuwatir karo mol iki.

Lan ora mbantu panguwasa sing nindakake penilaian risiko karsinogen utawa perkara sing nyebabake kanker ora mesthi ngerti apa sejatine. Mesthi, kita ngerti rokok ora apik, nanging daging babi kalebu ing kategori sing padha karo Rokok. Kanggo nyata? Kebingungan kasebut kedadeyan amarga kasunyatan manawa label kanggo bahan pancen mung ngomong babagan kualitas bukti sing nyebabake kanker utawa ora, tinimbang kepiye sampeyan bisa ngalami tumor sing saya thukul.

Lan sawetara panentu sing ditemtokake sampeyan luwih sah tinimbang ilmiah. Aku ndeleng sampeyan, California. Langkah kapisan kanggo ngerti apa tegese tegese label kasebut lan cara narjamahake yaiku nemokake apa sejatine kanker.

Sel dianggep kanker nalika tuwuh ora bisa dikendhaleni, sing bisa nyebabake tumors. Lan ing pirang-pirang kasus, sel breakaway rusak kanggo mbentuk tumor anyar ing bagean awak liyane. Ngenali tekanan lingkungan lan faktor gaya urip sing ningkatake risiko kanker bisa uga rumit, luwih-luwih amarga saben wong duwe kecenderungan genetis kanthi macem-macem jinis penyakit.

Nanging kanthi panelitian kanthi tliti, para ilmuwan wis bisa ngidentifikasi puluhan perkara sing kudu dihindari nalika ngerteni pola sing mbebayani. Salah sawijining dokter kaping pisanan nindakake iki yaiku ing taun 1775 nalika ahli bedah London sing jenenge Percivall Pott ngelingi pirang-pirang bekas cerobong cerobong asep sing ngalami kanker kulit ing skrotum. Dheweke menehi saran supaya cerobong asep kecepit ing kulit lan pungkasane nyebabake tumors.

Yen sampeyan pengin luwih akeh alesan supaya ora repot karo wilayah kasebut. Pendekatan Pott yaiku studi epidemiologis awal: dheweke mriksa tingkat penyakit ing macem-macem populasi kanggo nemokake sebab-sebab sing bisa ditindakake. Masalah utama karo jinis panelitian kasebut yaiku gumantung karo korélasi.

Sampeyan ora bisa mbuktekake yen cerobong asep asap asap, tinimbang sing nyapu cerobong asep bisa uga ngrancang nomer lagu lan nari, nanging bisa menehi saran. Lan dheweke isih bisa duwe peran gedhe ing kesehatan masyarakat, sanajan ora final. Contone, mung telung taun sawise Pott nerbitake pengamatan, sawetara wong Denmark sing cerdas mutusake. ly nyaranake adus kanggo nyapu cerobong asep.

Malah 100 taun mengko, Eropa bawana duwe tingkat kanker skrotum luwih murah tinimbang Inggris, sing ora nggunakake rekomendasi siram kasebut. Saiki, panelitian epidemiologis minangka salah sawijining jinis bukti sing digunakake ilmuwan kanggo ngevaluasi karsinogen potensial. Pendekatan liyane yaiku. kanggo nganakake eksperimen kewan.

Ing wiwitan abad kaping 20, ilmuwan Jepang nyoba ngobati kuping terwelu kanthi macem-macem zat lan bisa ndeleng tumors. Akeh kasus sing ditindakake. Saiki kita asring nindakake eksperimen sing padha karo tikus lan tikus, lan kadang menehi bahan kimia utawa rute pajanan liyane.

Cara iki kuat amarga langsung nyebabake apa sing sampeyan kuping utawa menehi kewan, lan luwih cepet tinimbang ngenteni kanker bisa tuwuh kanthi spontan ing populasi. Para ilmuwan uga bisa riset lan nyoba macem-macem unsur zat kanggo ngenali molekul tartamtu sing bisa dadi masalah. Amarga wis sinau luwih akeh babagan kanker sajrone sawetara dekade kepungkur, kita duwe cara sing luwih cepet.

Para ahli biologi saiki ndeleng kanker minangka penyakit genetik. Iki ora ateges kudu kaiket karo gen sing diwarisake saka wong tuwa, sanajan uga. Nanging ora preduli apa sing nyebabake, kanker dianggep minangka genetik ing pangertene yen ana kedadeyan ing DNA sel supaya bisa tuwuh sing ora bisa dikendhaleni.

Ing pirang-pirang kasus, pangowahan kasebut kalebu saka karsinogen sing mutasi DNA, yaiku mutagenik. Dadi ilmuwan bisa mbukak tes kanggo ndeleng manawa senyawa karsinogenik, yaiku apa sing ditindakake ing sel. Salah sawijining tes sing paling gampang yaiku tes Ames, sing ditindakake ing bakteri.

Dheweke diwiwiti kanthi galur Salmonella sing ora bisa tuwuh dhewe; iku mutan. Sampeyan ngetrapake bahan tes sing dicampur karo sawetara enzim ati tikus kanggo niru carane awak manungsa bakal metabolisme bahan kimia kasebut. Banjur coba tambahi bakteri ing sajian petri.

Yen sampeyan ora entuk akeh sing paling apik, tegese bahan tes sampeyan ora cukup kanggo mutasi DNA, yen sampeyan duwe akeh col. delengen, minangka tandha yen kabeh sing sampeyan tambah apik banget kanggo ngowahi mutasi asli lan ngidini bakteri tuwuh maneh. Sampeyan bisa uga pengin tetep adoh.

Ing taun 1970-an, tes Ames minangka kemajuan sing gedhe banget amarga cepet banget. Luwih cepet banget tinimbang tes kewan lan uga menehi perkiraan kasar babagan senyawa mutagenik. Nanging, saben metode kasebut duwe kekurangan sing bakal ditindakake, nanging ide dhasar pambiji karsinogen yaiku nyintesis kabeh informasi sing kasedhiya babagan zat lan nggawe kesimpulan babagan apa bisa nyebabake kanker.

Klompok paling misuwur lan paling pengaruh sing nindakake iki yaiku Badan Internasional Riset Kanker, utawa IARC. Dheweke dadi bagean saka organisasi kesehatan donya. Sajrone setengah abad kepungkur, dheweke menehi rating 1004 karsinogen potensial lan diselehake ing salah sawijining saka 5 kategori.

Yen bukti ilmiah kuwat banget lan konsisten yen ana sing bisa nyebabake kanker, mula ing Grup 1. Yen kurang bukti, nanging isih kuwat, barang bisa diklasifikasikake minangka karsinogenik 'kemungkinan' ing Grup 2A lan liya-liyane dhaptar. Kelompok 2B 'bisa uga' karsinogenik dene 4 'kemungkinan ora'.

Ora cukup bukti. Iki nyatane nyakup separo artikel. Amerika Serikat uga duwe Program Toksikologi Nasional (NTP), sing nyusun dhaptar perkara sing 'dikenal minangka karsinogen manungsa' utawa 'bisa nyebabake kanker manungsa.' 'Ana sawetara sistem liyane, nanging padha karo kalorone, nyoba nggawe hirarki adhedhasar bukti tinimbang level risiko.

Biasane, panelitian manungsa luwih penting tinimbang kajian kewan. Yen ana sing mung curiga ing kewan, mula bakal diwatesi luwih murah. Masalah utama karo pendekatan iki yaiku supaya gampang diinterpretasi.

Agensi menehi rating kualitas bukti, dudu kepiye karsinogenik, uga kategori paling dhuwur IARC kanthi asap rokok lan asap cerobong asep, asbes lan plutonium, sing pengin sampeyan ngindhari. Bacon lan daging olahan liyane luwih akeh karsinogenik tinimbang rokok. Nanging babagan pitakon apa saben barang kasebut karsinogenik, IARC nyimpulake manawa kalorone duwe dukungan sing kuat.

Dadi, sampeyan kudu ngerti yen IARC pancen keputusan konservatif. Saka 1.000+ barang, mung 120 sing mlebu ing Grup 1, sing mesthi dadi karsinogen. Luwih apik banget, mung ana siji perkara sing mengaruhi kategori 'bisa uga ora'.

Penghormatan kasebut ditrapake kanggo caprolactam, bahan kimia sing digunakake kanggo nggawe serat sintetik kayata nilon. Siji-sijine perkara sing ora bisa nyebabake kanker. hebat, wong sing nggawe sikat untu saya aman. '! Ya ora cukup.

Paparan jangka pendek saka bahan kimia bisa ngobong mripat lan kulit sampeyan. IARC mung menehi risiko kanker, dudu keamanan sakabehe, mula sampeyan ujar manawa bakal bisa. 'Sampeyan ora bakal kena tumor.

Ing istilah sing jembar, klasifikasi kasebut migunani. Nanging sing pengin dingerteni wong akeh yaiku: apa sing kudu akuindhari, kanggo alesan apa, lan sepira ala perkara kasebut? Sampeyan kudu golek luwih jero tinimbang laporan kategori IARC lengkap sing kudu dingerteni, nanging yen ora seneng monograf 500 kaca, sampeyan bisa kanthi gampang entuk informasi sing apik saka amal kanker lan agensi pamrentah. Contone, tamoxifen obat kanker kacathet ing klompok 1 IARC amarga nambah risiko kanker rahim.

Nanging yen sampeyan wis ngalami kanker payudara, tamoxifen bisa nylametake nyawane. Contone, yen sampeyan nambah kasempatan ngalami kanker kanthi nyingkirake kanker sing wis ana, iku bisnis sing apik. Hormon estrogen uga nggawe potongan, nanging ora ateges kabeh wong kudu nyoba nyingkirake awak estrogen amarga awak nggawe estrogen lan sampeyan butuh.

Estrogen bisa nglindhungi jinis kanker tartamtu, sanajan bisa ningkatake risiko tumrap wong liya, nganggep asma klasik tegese mesthi ala ing kahanan apa wae. Nalika sistem IARC lan NTP adhedhasar ilmu pengetahuan, isih kalebu data interpretasi, sing bisa uga angel, apamaneh nalika kontradiksi. Ing sawetara kasus, panguwasa salah lan njupuk kasus saccharin, pemanis buatan.

Ing taun 1970-an, ilmuwan nemokake yen tikus lanang sing diwenehi dosis pengganti gula sing akeh ngalami kanker kandung kemih, sing nyebabake IARC pisanan diklasifikasikake minangka karsinogen manungsa sing 'bisa', nanging efek kasebut mung katon ing tikus lanang. Ora ana masalah ing tikus utawa kethèk, lan ora ana bukti epidemiologis sing nuduhake yen bakal cilaka wong sing wis ngalami diet. Pungkasane, para ilmuwan ngerti manawa saccharin mung dadi masalah tikus lanang amarga kanthi acak ngasilake akeh protein spesifik sing bisa mbentuk kristal nalika ana saccharin.

Kristal kasebut banjur ngganggu kandung kemih, sing umume ora kedadeyan ing manungsa. IARC wis menehi rating. Iki negesake masalah kanthi nandheske banget babagan tes kewan: dudu manungsa.

Kajaba iku, yen biasane diwenehi dosis gedhe, luwih gedhe tinimbang apa sing biasane kita kontak, sing migunani kanggo skrining, bisa uga ana akeh sebab kenapa zat-zat kasebut ora langsung mengaruhi kita. Tes Ames sing cepet banget duwe masalah sing padha. Dheweke trampil banget nemokake zat sing mutasi DNA, nanging dheweke ora nggatekake prekara sing nyebabake kanker Contone, alkohol.

Minangka karsinogen sing wis ditemtokake, nanging ora positif ing tes Ames amarga ningkatake kanker kanthi mateni sel, sing ndadekake awak ngganti sel kasebut luwih cepet, sing mung bisa dideteksi ing kewan utawa manungsa. Dadi, gumantung saka tes, sawetara senyawa ora bakal ditandhani mbebayani nalika liyane lan liyane bakal ditandhani mbebayani nalika ora. Kanggo entuk gambaran paling nyata babagan apa sing sejatine kedadeyan, sampeyan kudu mbahas macem-macem bukti.

Lan kaya sing bisa sampeyan bayangake, nalika nimbang kabeh jinis eksperimen kasebut, wajar yen para ilmuwan kadang ora setuju. Keputusan zat biasane padha karo organisasi, nanging mesthine sampeyan kudu njupuk keputusan sing ora adhedhasar ilmiah. Sampeyan wis ndeleng kabeh label peringatan kasebut ing kabeh babagan headphone nganti cangkir sing ujar yen ngemot bahan kimia sing dingerteni ing negara bagian California sing nyebabake kanker.

Cacat lair utawa cilaka reproduksi liyane '? Dheweke teka saka undang-undang 1986 sing dikenal minangka Proposisi 65 sing mesthine bisa mbantu California nglindhungi banyu ngombe lan populasi saka ancaman kesehatan. Nanging sapa wae sing bisa nuntut tuntutan ukum kanggo label peringatan babagan produk sing ngemot bahan kimia sing bisa diabaikan ing dhaptar negara. Saiki uga kopi, amarga ngemot sawetara akrilamida.

IARC nggambarake minangka 'kemungkinan karsinogenik', nanging acrylamide ditemokake kanthi alami ing panganan sing wis dimasak. Lan label kasebut adhedhasar asil tes kewan; Ora ana bukti sing jelas yen mengaruhi risiko kanker ing manungsa. Ora preduli manawa kopi minangka salah sawijining omben-omben sing paling ditliti ing jagad lan dipercaya bisa nglindhungi kanker, yen ana label produk sing digunakake minangka pedoman.

Lan yen sampeyan ndeleng judhul sing ngaku ana sing anyar mbebayani kaya rokok, mesthine ora; goleki konteks. Ing sawetara kasus, kaya peringatan Negara Bagian California, ana sebab sing jelas kenapa ora kudu dirungokake, sing nyatane nggawe ringkes kabeh ide peringatan kasebut. Kanggo wong liya, prelu nggoleki tingkat risiko sing ana gandhengane karo siji utawa njaluk dhokter.

Umume, sampeyan wis ngerti apa sing kudu dihindari kaya asap rokok, ngombe sing akeh banget, lan kakehan srengenge - temuan anyar bisa uga tegese sampeyan ora ngombe segawon panas saben taun. Matur nuwun kanggo nonton episode SciShow iki! Yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan cara kerja kanker, sampeyan bisa ndeleng artikel kenapa Kita Ora Bisa Ngatasi.

Napa kanker paling apik?

Simbol sakaKankerTandha Zodiakyaikubiasane kepiting lan cakareKankertanggal biasane tiba tanggal 21 Juni nganti 22 Juli. Kadhangkala, sampeyan bisa ndeleng simbol tandha kepiting sing digambarake miring69kanggo makili capit kepiting utawa dhadhane wanita.19. 2018.

Sapa sing kudu dikawinake kanker?

Kankernggawe ingpaling apikkanca lan mitra amarga polah, nuwuhake sipat welas asih. Wiwitane katon sepi lan isin, nanging yen wis kenal, sampeyan duwe kanca salawase urip.Kankerduwe ati sing gedhe banget lan asring milih wong liya tinimbang awake dhewe.29. Taun 2020

Apa sampeyan wis nggoleki wong sing istimewa? Sejatine pancen luwih angel tinimbang sing asring dipikirake. Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan cenderung duwe hubungan sing sukses karo tandha-tandha zodiak sing kompatibel? Kayane rada aneh, ta? Ayo dirembug babagan 3 tandha zodiak sing bisa dadi jiwamu adhedhasar tandha sampeyan dhewe.

Sapa pratandha zodiak sing paling cocog kanggo kabeh? Kita kudu ngerteni. Ayo miwiti, bener? Aries (21 Maret - 19 April) Tandha geni iki wis ditemtokake banget. Dheweke pancen semangat banget lan ora wedi nggayuh tujuane.

Nalika Aries ngupayakake sesambetan, dheweke bakal kepincut karo wong liya sing lagi nate ngimpi. Sampeyan pengin sesambetan kanthi njaga sawetara kamardikan, yen bisa babar pisan. Amarga iku, Aries paling cocog karo tandha Fire liyane.

Aku ngomong babagan Leo, Sagittarius, lan Libra. Katelu pratandha kasebut bakal ndhukung sampeyan ing dalan. Timbangan, khususe, bakal mbantu sampeyan golek keseimbangan yen sampeyan rada kerja.

Apa sampeyan saiki lagi sesambetan lan ngimpi bebarengan? Sepira angele Mandheg ing bagean komentar lan wiwiti pacelathon karo komunitas galak kita ...

Taurus (20 April - 20 Mei) Yen sampeyan tiba ing ngisor tandha bumi iki, sampeyan bisa uga sabar, setya, lan bisa dipercaya banget. Nanging sampeyan uga wangkal. Apa wae supaya sampeyan terus lan ngrampungake tugas.

Amarga iku, match sing paling apik yaiku Capricorn, Pisces, lan Scorpio. Capricorn bakal nambah stabilitas sing pas kanggo hubungan sampeyan. Pisces ngidini sampeyan komunikasi karo kreatifitas ing level sing luwih dhuwur.

Dene Scorpio, sampeyan sakloron duwe kesamaan. Kalorone pancen duwe akal, nanging wangkal. Sampeyan wis ngerti apa sing sampeyan penginake lan ora perlu ngrungokake babagan liyane.

Sanalika sampeyan pancen setya marang siji liyane. Kembar (31 Mei - 20 Juni) Tandha udara iki bisa dadi intelektual banget. Dheweke uga sinau kanthi cepet lan seneng ngobrol karo wong liya.

Amarga iku sampeyan kompatibel karo Aquarius, Libra, lan Aries. Timbangan cenderung menehi stabilitas. Sampeyan mbutuhake keseimbangan luwih sithik sajrone urip sampeyan.

Kaya sampeyan, Aquarius minangka pemikir sing fokus ing kemajuan sampeyan. Aries menehi tingkat kamardikan sing bener ing urip sampeyan kanthi bebas. Dheweke ora ngawasi sampeyan.

Kanker (21 Juni nganti 22 Juli) Minangka tandha banyu, sampeyan lagi emosi. Hubungan intim yaiku perkara sing sampeyan idham-idhamake. Nanging sampeyan pancen ora bisa percaya karo wong sing lagi ana gandhengane.

Amarga iku, wong kaya Scorpio, Taurus, lan Capricorn bakal dadi pasangan sing paling apik kanggo pasangan sing paling apik. Nalika pisanan pacaran, Scorpio dadi paranoid kaya sampeyan. Ora yakin manawa dheweke wis bisa dipercaya, lan butuh sawetara prekara.

Taurus, ing tangan liyane, menehi stabilitas ing urip sampeyan. Yen sampeyan stres, dheweke bakal kasedhiya kanggo sampeyan. Iku mung bukti kasetyane.

Kanthi Capricorn, sampeyan menehi hasil karo counter-sign. Nanging sampeyan sakloron darmabakti kanggo tugas, mula iku padha karo sampeyan. Sampeyan bisa uga malah push saben liyane kanggo nggayuh target.

Leo (23 Juli - 22 Agustus) Nalika sampeyan dadi Leo, sampeyan semangat banget. Sampeyan seneng tampil lan ora wedi nampilake awake dhewe. Amarga iku, dheweke paling cocog karo Aries, Sagittarius, lan Libra.

Aries pancen yakin karo urip saben dinane kaya sampeyan. Dheweke umume duwe kapentingan sing padha. Amarga Sagittarius seneng urip ing pinggir pinggir, sampeyan bakal seneng nikmati dheweke ing sisih sampeyan.

Dheweke seneng miwiti petualangan anyar sing nyenengake. Libra banget nengsemake. Dheweke nggawa gaya dhewe ing meja lan nambah macem-macem jinis urip sampeyan.

Amarga gaya banget, sampeyan kudu ngeklik kanthi apik. Kalorone uga duwe komitmen sing serius. Virgo (23 Agustus - 22 September) Tandha bumi iki pengin kabeh stabilitas sing bisa diduweni.

Sampeyan ora pengin stres dening ora nyenengake urip. Amarga iku, Taurus, Capricorn, lan Pisces paling cocog kanggo sampeyan. Taurus ngurmati pendekatan sampeyan menyang zen.

Dheweke uga golek keseimbangan sajrone urip. Amarga Pisces minangka tandha kontra, sampeyan duwe daya tarik sing kuat kanggo siji liyane. Kalorone kepengin banget sesambungan sing migunani.

Capricorn uga pengin stabilitas ing urip. Dadi, sampeyan mesthi bakal nemokake alesan umum ing kana. Libra (23 September - 22 Oktober) Tandha udara iki njaluk sambungan.

Wong sing bisa gabung ing level fisik lan emosional. Iki sebabe sing paling cocog karo tandha zodiak kaya Gemini, Aquarius, lan Sagittarius. Amarga Gemini seneng sinau, mula dheweke bakal seneng ngobrol karo sampeyan amarga sampeyan seneng ngrasakake pengalaman anyar lan nyenengake.

Libra grapyak lan seneng ngatasi wong liya tinimbang awake dhewe. Jenis tanpa pamrih iki bakal narik kawigaten Aquarius. Dheweke uga kepengin banget mbantu komunitase, lan Sagittarius bakal njaga sampeyan ing lemah.

Sikap lan humor sing positif menehi kualitas bumi sing bisa dadi calon calon pasangan liyane. Sadurunge nerusake, apa sampeyan duwe masalah kesehatan? Priksa 9 pratandha tekanan darah tinggi sing ora nate sampeyan lali Saiki bali menyang diskusi babagan tandha-tandha zodiak lan sapa sing paling cocog kanggo ...

Scorpio (23 Oktober nganti 21 November) Yen sampeyan entuk tandha banyu iki, sampeyan bisa uga duwe akal banget lan semangat. Sampeyan uga butuh sesambungan intim karo pasangan sampeyan. Amarga iki, dheweke dadi pertandingan sing cocog kanggo Kanker, Capricorn, lan Taurus.

Kanker uga pengin sambungan jero karo sing penting. Sampeyan pancen pengin rumangsa aman. Capricorn uga golek kemitraan sing stabil.

Taurus, countersign sampeyan, pancen setya. Apa sampeyan kelingan babagan aku ngomong babagan dheweke sing tetep tugas lan ngatasi masalah? Ya, ana gandhengane karo kasetyan sampeyan marang Sagittarius (22 November - 21 Desember) Yen sampeyan Sagitarius, sampeyan seneng seneng-seneng. Sampeyan pengin mitra sing nuduhake ngelak petualangan lan rasa humor.

Amarga alasan kasebut, sampeyan bakal dadi match sing apik kanggo Leo, Aries, lan Libra. A Leo karismatik banget. Dheweke seneng banget seneng-seneng.

Aries duwe geni iki sing nuntun dheweke menyang papan sing luwih gedhe lan luwih apik. Arang banget dheweke nolak tantangan. Kalorone sampeyan lan Libra pengin sawetara tingkat kamardikan sing bisa nggawe sampeyan pasangan sing hebat kaya sing sampeyan ngerti nalika menehi ruangan liyane.

Capricorn (22 Desember - 19 Januari) Tandha bumi iki tetep dadi profesional. Dheweke ngerti carane misahake karya saka kesenengan. Cita-cita sampeyan mesthi bakal entuk papan.

Capricorn paling cocog karo Virgo, Taurus, lan Kanker. Kanker bakal nuduhake dhukungan lengkap. Yen sampeyan pengin entuk sesuatu, dheweke bakal ana ing sisih sampeyan.

Taurus bisa menehi pitulung profesional. Dheweke ngerti kaya apa sing bakal ditemtokake ing siji prekara. Taurus uga setya banget.

Virgo sregep banget lan ora mandheg nganti rampung tugas kasebut. Dadi sesambungan karo salah sawijining tandha iki bisa uga ateges 'pasangan kekuwatan.' Aquarius (20 Januari nganti 18 Februari) Tandha banyu iki maju banget.

Sampeyan bakal kerep ngrungokake dheweke ngobrol kanthi migunani. Libra, Gemini lan Sagittarius dadi apik. Libra duwe pesona tartamtu.

Kembar pancen apik kanggo obrolan intelektual. Minangka kanggo Sagittarius, dheweke uga kepengin ngupayakake sing migunani. Kalorone bakal seneng banget bebarengan.

Rasa humor sampeyan uga minangka tambahan. Pisces (19 Februari - 20 Maret) Tandha banyu iki pancen cerdas lan kreatif. Nanging kayadene akeh wong sing kreatif, kadang-kadang pikirane ngumbara.

Mula dheweke butuh wong supaya dijaga terus. Iki minangka pratandha kayata Taurus, Kanker, lan Capricorn. Taurus cocog banget karo departemen romansa, nanging dheweke uga realistis.

Sampeyan butuh wong supaya sampeyan tetep andhap asor. Capricorn bebarengan amarga sampeyan nggawa sisihane sing luwih alus, sing bisa ngimbangi drive sing kuat. Sampeyan lan Kanker wis ngubungi perasaan sampeyan.

Wong sing cocog karo sampeyan lan emosine minangka kanca sing ideal. Ya, mesthine bakal akeh corak nalika tandha zodiak. Aku yakin manawa sampeyan wis narik minat sampeyan.

Ayo terusake obrolan lan nonton artikel liyane. Priksa artikel kita sing nerangake pratandha zodiak sing bisa lan ora bisa nggawe rahasia. Uga priksa artikel babagan mungsuh paling ala ing tandha zodiak.

Cukup klik ing artikel lan sinau luwih lengkap babagan sampeyan dhewe. Apa tandha zodiak sampeyan? Apa pasangan sampeyan dadi tandhingane zodiak? Aja lali seneng lan langganan saluran lan wenehi komentar ing ngisor iki!

Apa kanker apik ing kasur?

Kankerangel ing njaba, nanging alus ing njero. Bakal mbutuhake luwih saka sekilas sing anget lan ngobrol kanthi manisKankerdadiamben. Nanging yen wis ngono, sampeyan bakal dialami pengalaman seksual sing ora beda karo sing liyane. Kaya kepiting,Kankerangel ing njaba, nanging alus lan alus ing njero.19. Taun 2020

Kanker seneng kena apa?

KankerBagéan Awak Favorit: Dada lan Dada

Krustasea manut emosi iki?Kankerdilambangake yuyu? sensitif banget lan bisa uga reseptutulsak area dodo.
rong puluh siji. 2019

Napa kanker bisa uga mbebayani?

Kankerbisa tuwuh dadi lan ngrusak pembuluh getih ing bagean awak sing penting. Iki bisa nyebabake getihen. Contone, getihen ing otak yaiku stroke, sing bisa nyebabake fat yen awak ora bisa ngontrol.

Apa kanker bisa ngambung?

Kankeryaiku wong sing asipat emosional lan sentimental. Kucupane uga nggambarake iki. Dheweke ngambung kanthi cara sing bakal nyritakake babagan apa sejatine sing ana ing ati. Dadi yen sampeyan duwe pasangan yaikuKanker, kita yakin yen ciuman sampeyan minangka sing paling apik.29. 2016.

Apa kanker gampang jatuh cinta?

Kankermisuwur amarga sensitif lan emosional cocog karo wong liya. Dheweke misuwur amarga welas asih, tresno, lan asuhan. Wiwitane rada isin dhisik, nanging duwe akehkatresnanmenehi, lan ora ana alangantresna cepet.2. 2019

Apa kanker apik ing amben?

Kanker cenderung seneng postur seksual sing umume wong liya ora kepenak. Sing paling disenengi yaikungapusi ing sisih karo pacangan siji sing mlengkung ing buri liyanecrablike, yen sampeyan pengin. Iki bisa digunakake banget kanggo hubungan seksual, uga seks anal.24. 2019

Apa kanker apik banget?

CANCER (21 Juni - 22 Juli)

Kanker super tresno. Dheweke pancen selaras karo wong sing ditresnani lan dadi usahane ngerti kapan dheweke bisa nuduhake rasa tresna nalika dheweke paling butuh. Minangka tandha intuisi kaya ngono, mbantu dheweke ngerti persis nalika mitra mbutuhake perawatan emosi utawa perawatan fisik.
2. 2018.

Apa horoskop kanker kanggo taun 2019?

Horoskop Kanker 2019. Yen tanggal lair antara 22 Juni lan 22 Juli, sampeyan kalebu Kanker. Tandha sampeyan diatur dening Bulan, sing nggawa sensitivitas. Ing taun 2019 nggawa masalah kesehatan kanggo warga Kanker, lan iki menehi akeh kesempatan kanggo nambah kondisi fisik lan mental.

Apa sing dicritakake astrologi babagan wong sing lair kanthi tandha Kanker?

Ngerti apa sing ditindakake astrologi lan planet kanggo wong sing lair kanthi tandha Kanker. Astrologi nerangake efek planet ing Kanker saiki. Wingi Dina iki Sesuk Mingguan Mingguan Sampeyan paling kreatif. Nguripake makna imajinasi sampeyan. Iku bakal nggawa kabegjan lan rasa seneng. Ayo pikiran sampeyan mrentah.

Apa sing diarani katresnan lan horoskop hubungan saben dina kanker?

Katresnan Saben Dina Katresnan & amp; Horoskop Hubungan. Wayahe pas kanggo njagong karo pasangan sampeyan lan ngrampungake masalah sing lagi ngganggu akhir-akhir iki. Iki bisa ana gandhengane karo perasaan sampeyan lan jero komitmen sampeyan. Iki uga bisa uga prekara perkara rumah tangga sing biasa sing wis ora digatekake.