Apa tegese yen sampeyan lair tanggal 13 Agustus?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Leo Aug '13 Horoskop

Apa tegese yen sampeyan lair tanggal 13 Agustus?

13 Agustus ulang taunhoroskop prediksi singsampeyanbisa uga Leo singyaikumaterialistis, nangingsampeyanpendekatan kanggo kekancanyaikuintegritas lan semangat.Yen sampeyan lairdina iki,sampeyanurip kanthi dinamis. Ing13 Agustusastrologi zodiak prediksi singsampeyanminangka Singa sing hasrat lan idealis siap ngrampungake tantangan sing paling gedhe.

Myers, sampeyan nggawa ibumu, Mbak Madrigal, menyang pengadilan dina iki amarga ngaku dheweke ora ngerti sapa bapak kelairan sampeyan.

Sampeyan ujar yen ibumu menehi dhaptar 13 wong lanang lan sampeyan pengin ngerti sapa bapak sampeyan. Pengadilan kasebut nemokake loro saka 13 wong kasebut lan wis mrentah tes paternitas ditindakake. Madrigal, sampeyan ngakoni yen sampeyan duwe dhaptar bapak calon bapak, nanging muga-muga bisa mangsuli pitakonane anak putrine saiki.

Dadi, Ibu Myers, ing kahanan apa sampeyan nggoleki bapak kelairan sampeyan? Nalika aku umur 13 taun, aku duwe bapak ing uripku, lan dheweke tilar donya nalika umur kasebut. Lan nalika seda, aku butuh gelar.

Aku butuh wong ing kana. Danau: Lan kepiye sampeyan ngerti nalika umur 13, bisa uga ana 13 wong lanang sing bisa dadi bapak sampeyan? Dhaptar kasebut diwenehake saka ibuku lan crita babagan udakara setaun, bisa uga luwih suwe ...

Dheweke terus ngomong, 'Iki jeneng, iki ana jeneng,' sampeyan ngerti, lan aku rumangsa dadi guyon kanggo dheweke Oke, Mbak Madrigal, amarga sampeyan menehi dhaptar putrine iki, lan aku ora guyon. ..

Bener LAKE: Sampeyan ora bisa nyuda saka 13? Sampeyan ngerti, aku ...

13 jenenge dheweke kaya 13 memedi, sing digawe! Apa babagan 'Pilih wong ing Seattle?' (TAWA) Sampeyan guyon kasebut. Dadi saka ngendi 'Pilih wong ing Seattle ...'.

Ngenteni, amarga saben kanca sing wis kenal karo aku, kanca, dheweke bakal takon apa dheweke bapake. 'Leres?' Apa maksud sampeyan serius? Yo wis ...

Dadi bisnisku yaiku nalika dheweke ujar, 'Ya, dheweke bapakku?' Aku ujar, 'Aku ora ngerti. Sapa wae sing bisa ing Seattle. 'Amarga dheweke ngira, pancen.

Bisa uga wong iki. Tenanan. MONICA: Apa sampeyan ndeleng? Apa sampeyan bisa ndeleng? Myers, ing paseksen sampeyan, sampeyan ujar manawa urip tanpa bapak pancen angel banget.

Mmm-hmm. Tulung jelasna. Aku rumangsa ilang kowe ngerti aku bingung aku ora ngerti sapa sejatine aku, aku ora ngerti saka ngendi.

Aku ora ngerti apa sing wis dicampur karo kabeh. Aku ora ngerti saka ngendi. Aku ora ngerti apa-apa.

Sampeyan teka saka kula apa ora masalah? Aku ngerti separo kulawarga, nanging mung setengah crita. Ora ana wong liya sing dietung. Iki mung setengah kasunyatan.

Ora ana wong sing ngunggahake aku luwih becik tinimbang sampeyan, sanajan ora dadi masalah, mula slametake dhewe. Sampeyan wungu kula? Sampeyan wungu kula? Ora sampeyan ora! Oh, aku ngunggahke kowe! Sampeyan malah ora ana ing kana, dadi ...

Monica, mandheg wae. Mungkasi, Mbak Myers, sampeyan negesake manawa sampeyan pindhah saka omah nalika umur 15 taun.

Ya wis. Nopo niku Aku ora pengin dadi cedhak dheweke. Sampeyan ora akrab banget nalika umur 15 taun. “Luwih elek maneh.

Luwih elek tinimbang iku. Siji-sijine alesan sing sopan karo dheweke yaiku amarga aku duwe mantan sing martakake karo aku kabeh wektu yen aku kudu cedhak karo ibuku. SAMANTHA: Leres.

Lan aku pengin bener karo Gusti Allah, mulane ...

Kanggo Gusti Allah. SAMANTHA: Leres. Gusti Allah

Dheweke ora ...

Iku apik. Gunakake dewa! Sampeyan setan kurang ajar. Gunakake dewa! (Penonton kesedihan) Aku setan? Sampeyan setan! Danau: Mbak

Madrigal! Sampeyan setan! Apa sampeyan ngerti manawa mung ngadeg ing pengadilan iki lan ngarani putrine setan? Pokoke. LAKE: Sampeyan ora bisa tegese tanpa prelu. Pancen bener.

Kabeh mau kanggo dheweke ngerti apa sing pengin dingerteni. Sing penting. Kabeh liyane, ngetokake aku, nggawe aku tramp lan kabeh sing kudu mandheg.

Apa sampeyan duwe perasaan, kabeh urip, kepiye perkembangane, kahanan sing sampeyan lakoni, hubungan sampeyan karo ibumu ...

Apa kabeh amarga sampeyan ora duwe bapak ing urip sampeyan? dikarepake utawa sampeyan ora ngerti sapa bapakmu? Kuwi krasaanku. Rasane ora duwe ibu lan rumangsa ora duwe bapak. Sampeyan kudu ngerti.

Aku ora kudu duwe sampeyan Aku milih duwe sampeyan Oh sundel! (Pemirsa kesedihan) Sampeyan wis nggawe keputusan ...

Dheweke nggawe keputusan sampeyan kanggo aku! Lan mula kita bakal ngerti sapa bapakmu? SAMANTHA: Bener. (TAWA) LAKE: Amarga karo joget iki, paling ora kita ngerti yen butuh loro kanggo nari tango.

Nggih Mmm-hmm. Dadi, Jeng.

Madrigal, sampeyan ngakoni manawa ana pirang-pirang mitra nalika Ibu Myers dikandung? Mesthi wae, nanging sampeyan kudu ngerti yen aku umur 17. Mmm-hmm.

Dadi, pitungan apa wae ing wektu kasebut bisa uga adoh banget lan ora dingerteni amarga nalika ngerti, aku hamil kaping pat wulan. Sampeyan ndeleng apa sing dakkandhakake Dadi bisa uga ana dhaptar sapa wae. SAMANTHA: Wayahe wis.

Waktune. Saiki dheweke ngakoni dhaptar kasebut. Dhaptar sing uga ilang saka buku harianku.

Tenan, Monica? Dhaptar sing digawe? 13 memedi sing sampeyan lebokake ing buku kasebut? Ya ing ngendi dheweke? Wis ilang! Sapa sing nyuwek? Takon karo sedulurmu! Mbak Myers, buku harian apa sing sampeyan simpen? Iki buku harianku, sing wis dakkandhakake wiwit umur 13 taun. Ing kana aku miwiti dhaptar.

Ana ing kana. Lan dumadakan kaca-kaca saya ilang? SAMANTHA: Ngenteni. Dheweke kudu nggawa mrene.

Oke, kita kudu ngerteni manawa ana loro wong sing dingerteni pengadilan sejatine bapakne Myers. Kesaksian sampeyan ing ngarep pengadilan ujar manawa sampeyan ketemu wong loro saka 13 sing dites pengadilan kasebut.

Keith McCraney lan Pak Derrick Smith. (KETAWA) Mmm-hmm.

LAKE: Sampeyan mesem ...

Mmm-hmm salah siji utawa kaloro jeneng kasebut? Iku eseman ala lan eseman sing seneng.

Eseman ala lan eseman sing seneng? Lha, eseman jahat mau kanggo sapa? Keith Keith? Mmm-hmm. Dadi aku kira kita ora peduli karo dheweke.

Aku ora seneng karo dheweke. Aku sengit karo semangat. (Reaksi pamirsa) Wah! Napa sampeyan mikir kaya ngono? Dheweke mung ora cocog kanggo aku.

Nalika aku ing bandara, dheweke ngomong babagan seksi apa aku. SAMANTHA: Nanging sampeyan. Sampeyan ayu, dadi maksudku apa, bisa uga pujian? Pujian? 'Oh cah wadon sampeyan seksi banget!' Apa sih! Dheweke tegese kaya ngono, 'Delengen apike sampeyan.' Simpen iki.

Ojo ngono iki Aku pitutur marang kowe. Kita bakal nemoni Pak.

McCraney. Lan Jerome, yen sampeyan bisa metu, monggo ...

Kursi ing nduwur lan njaluk saksi kanggo aku, Pak.

Keith McCraney lan putrine Karmen. (TAWA) Wah, apik tenan. Wah! Aku ora percaya karo sing dakrungu.

Piye tenan Pak McCraney, um, matur nuwun sampun nate gabung lan nganakake tes paternity. Aku arep takon dhisik, apa sampeyan ngerti Ms.

Ibune Myers, Mbak Madrigal? Ya wis. LAKE: Coba critakake kepiye sampeyan ngerti dheweke.

Sampeyan ngerti yen kita teka bareng, dheweke teka. Dheweke crita yen dheweke nemokake aku seksi, apa wae, tampan. Oke, kita wis berhubungan seks.

Butuh telung menit. (Penonton ngguyu) Telung menit. Lah, dheweke negesake.

LAKE: Sampeyan sumpah manawa sampeyan ngandhani kasunyatan. Lan ora ana liyane kajaba kasunyatane. LAKE: Oke. (Ngguyu) Dadi, kepiye sampeyan ngerteni? bilih Ibu

Madrigal meteng? Aku ora ngerti yen dheweke lagi ngandut, Hon. Aku mlaku liwat kutha Seattle ing papan dununge. Aku weruh dheweke lan bayi ing sumbering banyu lan aku banjur ngucap, 'Oh, bayi sing manis.

Sapa dheweke? ' Dheweke ujar: 'Putriku!' (AYAM) Lan sampeyan ngguyu? Nggih Ngopo Aku ora percaya yen sampeyan ngerti Telung menit. Aku ngerti ora prelu, nanging sampeyan ngerti yen wis misuwur sajrone telung menit amarga sampeyan teka ing kana? Ya, Yang Mulia, aku uga ngerteni ...

Aku uga ngerti, Yang Mulia, nalika dheweke lunga saka omahku, dheweke lunga menyang omah wong liya lan kedadeyan sing padha kedadeyan ing dina sing padha. Pancen tenan. Iku rencana wiwitane.

KEith: Dina sing padha! Iki ora direncanakake. Aku lan Keith ora direncanakake. Sing dakkandhakake Kancaku ...

Yang Mulia, dheweke lan kanca sing padha ing omahku bareng dheweke. SAMANTHA: Leres. Mangkene aku ngerti yen dina iku padha.

Bener Bener LAKE: Oke, dadi kapan sampeyan pertama kali kelingan ketemu karo Pak.

McCraney? Aku umur 13 lan tindak menyang 14. Saiki ibumu, Mbak Madrigal, ujar yen sampeyan akhir minggu ing salah sawijining omah kanca.

Ya, aku nginep bengi karo dheweke lan pacare lan anake. Ayo ngerti manawa salah sawijining anake yaiku anake. Nanging banjur ditakokake maneh lan dheweke kudu dites taun-taun mengko; Aku ora bakal lali.

Aku kandha karo ibuku, 'Sampeyan bisa uga ngolok-olok aku.' Aku kandha, 'Ibu, bapak iki elek?' LAKE: Saiki ngenteni sedhela! ibumu, nanging sampeyan kudu ngati-ati basa sampeyan sadurunge pengadilan iki.

Sing ora cocog lan ora ngurmati. McCraney, anak wadon sampeyan wis ana, lan Mbak Vernon, sampeyan nindakake kaya sing dakkarepake, nanging aku pengin ngerti saka sampeyan kenapa sampeyan ngrasakake banget babagan Ms.

Myers, dheweke ngomong babagan, oh, dheweke lan dheweke iku. Yen pancen ngono, kepiye sampeyan entuk fotone ing Facebook lan ibumu lagi ngomong babagan, 'Oh, iyo. Lha wong kuwi bapakku? 'lan bla, bla, bla.

Aku nindakake iki amarga aku pengin wong ndeleng ...

Ya, yen dheweke pancen ala nanging yen dheweke pancen ala, kenapa sampeyan malah mbukak dheweke? Kirim ing Facebook lan ucapake, 'O, iya.

Apa dheweke bapakku? 'Amarga aku ora pengin ngandhani apa sejatine dheweke. Nanging sampeyan mbukak dheweke. Lan apa kuwi? Nanging sampeyan mbukak dheweke menyang wong liya ing Facebook.

Aku bapak sing apik. Apa sampeyan bapak sing apik? Sampeyan ora ana ing urip Karmen! Ayo goleki kasunyatan. Mmm-hmm.

MONICA: Aku ora pengin ana hubungane karo dheweke, kulawargane, dheweke. njaluk seduluré sing nyoba nglawan aku. Dheweke nindakake.

Dheweke nindakake. Sampeyan kabeh wis ngrawat dheweke kanthi ala, lan sampeyan ngakoni, Keith. Dheweke duwe.

Ya / Ya. SAMANTHA: Ora ana sing pengin ngaku, nanging dheweke pengin njaluk kabeh anakmu liyane. ARMS: Mmm-mm.

Aku ngerti sampeyan nesu karo dheweke ...

KARMEN: Mmm-hmm kanggo opo? Dheweke bisa uga wis ngirim babagan bapakmu ing Facebook.

Amarga kaya sing dakkandhakake nalika aku ngobrol karo dheweke, aku ujar, 'Mung ratchet. Iku mung skandal. 'Apa ratchet iku? Ya iku ratchet! Aku goyah amarga aku (STUTTER) digawe saka loro iki? (ARGUMEN JERMAN) Pesenan! Ayo digawakake Wong-wong iki nyerang aku kaya aku sing turu lan turu karo wong.

Aku sing digawe, ora? LAKE: Mbak Myers, aku weruh ...

Aku sing digawe. Myers ...

Mbak Myers, deloken aku. Delengen aku.

Aku ngerti yen sampeyan lara. Saiki, ora ana sing lungguh ing kene sing bisa mbayangake ana ing posisi sampeyan. Kandhani apa sing sampeyan rasakake Ora! SAMANTHA: Aku ora ngerti kenapa kowe nangis.

MONICA: Amarga aku ora kudu ngatasi iki. Umure 26 taun karo anakku dhewe. Ora dadi masalah amarga aku ibumu lan aku dadi bapakmu lan aku.

Ora, sampeyan dudu bapakku Sampeyan dudu ibuku! Sampeyan dudu ibu utawa bapakku! Dadi aku ora krungu. Sampeyan bisa menehi katrangan marang wong-wong iki. Dheweke ora manggon ing sepatuku.

Aku ngunggahake sampeyan lan aku njaluk sampeyan nggoda kanthi bener. Dadi ora dadi masalah. Ora, sampeyan ora.

Aku bakal mati kanggo sampeyan, dadi mandheg karo liyane! (keplok pamirsa) TAKE: Mbak Madrigal, sampeyan, aku uga emosional banget. Aku ora bakal ngidini wong mlebu ...

Pertama, aja nyerang anakku lan aku ngerti sampeyan ora sengaja. Sampeyan nesu uga. Iki anakku! Saiki kita sadhar yen Mr.

McCraney dudu wong sing bakal dadi bapakmu. Ora. Kita duwe wong lanang liyane ing kene sing uga melu tes paternity, lan nalika semana pengadilan bakal ...

Aku pengin krungu saka dheweke. Jerome, yen sampeyan bisa nuduhake Pak Derrick Smith ing njero, tulung.

Lan Pak McCraney lan Ibu Vernon, duwe kursi.

Matur suwun KEITH: Matur suwun Derrick (keplok penonton) Pak Smith, piye kabare saiki? Aku apik banget, hakim. Matur nuwun wis gabung karo kita.

Kita seneng banget sampeyan bisa teka ing kene dina iki, lan kita ngerti manawa sampeyan tes DNA, amarga pengadilan iki ngakoni manawa sampeyan minangka salah siji saka rong wong ing kene dina iki sing wis dingerteni lan sapa sing bisa dadi bapak Ibu Myers. Lan, eh, sampeyan ngerti bisa ana 11 liyane, miturut Ms.

Kesaksian Myers. Ya wis. Lha kepiye sampeyan bisa ketemu utawa duwe hubungan karo Ms.

Madrigal? Uh, kita nemoni pacelathon singkat antara umur 19 lan 20 lan ing sawijining dina aku weruh Samantha lan dheweke menehi gambar bayi lan matur, 'Sampeyan bisa uga bapakne bocah iki.' Terus aku wis suwe ora ketemu. (SNICKERS) Ora! Ing sawijining dina aku metu saka sawijining bangunan lan Samantha narik Monica ing kursi mburi lan ujar, 'Ana bapakmu, ing kana.' SAMANTHA: Ora, sing ...

Kaping kabeh ...

Kaping kabeh ...

Aku ora nemoni gambar. Sampeyan ndeleng dheweke lan takon kula, apa anak sampeyan amarga mripate. Sampeyan nindakake iku.

Aja ngono. Sampeyan malah ora bisa ngelingi kedadeyan kasebut. Iki lucu banget.

Kuwi amarga cendhak banget lan sampeyan cepet banget, ngerti. Yo opo wae ...

PENONTON: O! Sampeyan wis nang endi wae, Samantha, lan sampeyan wis ngerti. Apa aku? ana apa, 13, bisa uga 20? Utawa amarga sampeyan dadi DJ Cepet, kancaku. Sampeyan ora bisa nahan.

Iki masalah sampeyan. Ya, ora apa-apa. Ora, sampeyan pancen slutty, mulane.

Ayo dadi pacelathon bali menyang ...

Ayo dadi pacelathon bali menyang topik nyata, yaiku Ibu Myers. Nalika mlebu, sampeyan lagi ngrangkul.

DERRICK: Yo, sekedhik. Kepiye hubungane tuwuh? Aku akeh ngobrol karo dheweke ing telpon lan malah mbantu dheweke pindhah menyang omah sing anyar. Lan aku kenal karo anake.

Kita duwe hubungan sing apik. Dheweke kabeh sing dakkarepake dadi bapak. Danau: Sampeyan mikir ana kemungkinan sampeyan bisa dadi bapak.

Aku iya. Maksudku, kita padha banget. LAKE: Apa sampeyan ndeleng mirip? Apa sampeyan ndeleng? MONICA: Aku bisa ndeleng ing kene, ing sisihku.

ERRICK: Ya, kita sakloron duwe bathuk gedhe, kayata (MONICA LAUGHTER) DERRICK: Hmm.

LAKE: Sampeyan ngerti, aku kira wis cukup krungu, para wanita. Um, saiki wayahe golek asile. Ngono wae. (Keprok pamirsa) Elinga, ana wong loro sing dites, lan kita lagi takon 11 wong.

Sampeyan bisa uga salah siji saka pria loro kasebut bisa dadi bapak sampeyan. Dadi, Jerome, apa sampeyan menehi amplop marang aku? Sing pertama Dadi ayo ndeleng apa Pak.

Derrick Smith sejatine Mbak. Aku ngerti muga-muga sejatine, asil tes DNA nuduhake manawa Pak Smith sampeyan dudu bapakne Monica.

Aku uga tresna sampeyan. DERRICK: Ora apa-apa. MONICA: Aku janji.

Aku isih bakal mrana kanggo kowe. (BASA BODOH) Apa wae sing sampeyan butuhake, aku bakal mrana kanggo sampeyan. (Keprok pamirsa) Aku isih tresna sampeyan.

Tenanan. Kepiye rasane, Mbak Myers? Wedi.

Wedi, amarga ora bisa. Smith, yen sampeyan bisa duwe kursi, lan Pak McCraney, pindhah menyang podium.

Matur nuwun Jerome, tulung aku wenehi amplop nomer loro. (MONICA SIGH) LAKE: Matur nuwun, iki Mbak.

Monica Myers, Pak Keith McCraney, pengadilan iki nemtokake manawa sampeyan bapak. (Keprok pamirsa) Ana.

Danau: Sampeyan pingsan, Pak McCraney? Aku ...

Opo Waduh! Aku ...

KARMEN: Sampeyan mesthi wis campuran tes utawa liya-liyane. Danau: Sampeyan bapak. KARMEN: Ora ngono.

Dheweke mesthi wis campuran tes utawa liya-liyane. KEith: Wah! Aku ...

KARMEN: Dakkira ora. LAKE: Matur nuwun sampun mbalik Ibu Myers.

Aku ngerti sampeyan nesu. Aku sengit marang dheweke, aku sengit marang kulawarga, wong. SAMANTHA: Terus, terus.

Ngenteni sedhela. Apa aku bisa ngomong apa-apa? Aku gelem? Monica, ora preduli apa sing dialami Keith sajrone 26 taun, Keith ora mesthi ngalami apa sing dialami. Apa sampeyan mikir aku mung bakal melu wong liya? Ayo.

Keith minangka salah sawijining wong paling apik ing Bellevue. Aku ora preduli. Kulawarga wis nolak aku nganti ora bisa urip maneh ...

Nyeri sing disebabake dening aku. SAMANTHA: Bener, aja pantes entuk. Aku ora pantes nampa wiwit wiwitan.

Aku ngerti yen sampeyan dadi korban. Aku kudu nindakake kabeh. Nanging sampeyan mutusake apa sampeyan terus dadi korban.

Ya, sampeyan teka ing kene kanggo njaluk wangsulan. (Keplok) Iki dudu wangsulan sing sampeyan karepake, nanging sampeyan entuk wangsulan. Lan miturut aku, aku duwe papat wong saiki sing wis ngomong karo sampeyan: 'Ati lan lawang kita isih mbukak kanggo bocah wadon iki.' Dheweke isih ora tau mbukak.

LAKE: Isih mbukak. Nanging saiki wis padha. Kanggo nyata? Apa sing sampeyan critakake ing bandara? ? Hei, seksi apa maneh? Opo maneh Ya wis dakkandhani.

Ngono wae. Opo maneh KARMEN: Dheweke ujar kaya aku. Oke, terus.

Ya, Mbak Myers, dheweke bisa uga ora ateges undertone seksual utawa energi kanthi tembung kasebut. Mungkin dheweke mung pengin ujar, 'Sampeyan saiki katon ayu.' Lan sampeyan kudu sinau yen dadi pria, saiki dadi bapak wedok.

Nggih Lan sampeyan kudu ndandani. Aku bakal nyoba.

Sampeyan kudu ngerteni apa sing cocog lan sing ora cocog lan kudu ngati-ati. Apa sampeyan ngerti aku? Ya wis. Ing urutan

Saiki sampeyan kudu ngilangi iki. Jaga awakmu dhewe. Aku bakal mriksa sampeyan Pengadilan ditundha.

Lan muga-muga kabeh bocah liyane ngalami iki, kabeh wong diwasa sing wedi metu lan crita, muga-muga sampeyan kabeh teka lan ngunci sampeyan. Sampeyan ora prelu ngrasakake aku. Aku ora ngira bocah pantes iki.

Tandha apa sing ditarik Leo?

Paling kompatibelpratandhakaroLeoumume dianggep Aries, Gemini, Libra lan Sagittarius. Paling ora kompatibelpratandhakaroLeoumume dianggep Taurus lan Scorpio. Mbandhingake srengengepratandhabisa menehi ide umum babagan kompatibilitas.

Kerep banget kita krungu babagan sipat negatif saka tandha zodiak iki. Ing kene, kita bakal ngrampungake obrolan.

Ayo ngobrol babagan 6 alasan Leos sing apik banget tanggal 23 Juli lan 22 Agustus, iki ditrapake kanggo sampeyan! Dheweke Katon Apik Aku ngerti katon subyektif, nanging cara Leos ngrawat tampilane sampeyan bisa uga mikir manawa dheweke nyoba ngupayakake akeh wong ing endi wae. Aku ora ujar manawa dheweke ora duwe dina cuti nganggo hoodie lan celana pajama. Kita kabeh tuku susu ing pom bensin.

Nanging ing acara santai, sampeyan bakal asring sok dong mirsani manawa singa iku klambi paling apik ing ruangan kasebut. Rambute uga pas. Wong sing duwe tandha zodiak iki duwe katrampilan sing apik ing konteks sosial.

Sampeyan pengin katon pantes. Ora mung kanggo masarakat umum, nanging kanggo wong tartamtu sing pengin menehi kesan. Yen penampilan sampeyan penting kanggo sampeyan, umume wong nganggep perawatan mandiri sampeyan minangka kesombongan sing sederhana.

Nalika kencan karo Leo, salah sawijining sebab klambine apik amarga sampeyan paling pantes ora mung nganggo klambi, aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging nalika aku ana ing restoran mewah lan wong sing dakkarepake ketemu ditampilake kanthi celana pendek lan kaos Justin Beiber, aku ora seneng. Boten kanggo beibs! carane iku ngormati. Iki minangka sing ditindakake Leos.

Ana sawetara wong sing luwih semangat tinimbang Leo. Sampeyan duwe tujuan lan pengin entuk. Kanthi tembung liya, dheweke nyawisake uripe kanggo apa sing disenengi; apa bisnis, seni, prestasi, lsp. Leo menehi 110%.

Tujuan sampeyan katon. Mripatmu wis regane. Apa wae analogi sing sampeyan tingali Leo ing mode kerja? Edan.

Ayo dadi ujar yen Leo pengin mlebu sekolah Liga Ivy ...

Nalika sampeyan lagi pesta ing dina Jumuah, Leo sing mapan ing omah bakal ngetok buku kasebut. Dheweke ngorbanake nafsu. Yen Leo seneng banget, ati-ati.

Iki uga bisa ditrapake kanggo hadiah urip sing romantis. Dipercaya, nalika sampeyan tanggal karo tandha zodiak iki, sampeyan durung duwe tanggal nyata! Leo nyoba kanggo mesthekake yen sampeyan duwe wektu sing ora bisa dilalekake. Yen sampeyan pengin mangan pizza, apa pizza! Yen sushi dadi pilihan, Leos luwih siyap kanggo nggedhekake rasa.

Nanging, ana siji kahanan. Dheweke menehi awake dhewe manawa sampeyan mbukak. Sampeyan ndeleng, ora bisa dadi rahasia.

Babagan pungkasan sing dikarepake Leo yaiku wong sing ora transparan karo dheweke. Supaya hubungan karo Leo bisa digunakake, dheweke kudu priksa manawa sampeyan asli kaya ticas. Sing ana gandhengane karo poin sabanjure ...

Apa sampeyan nemokake dhaptar iki nganti saiki kepenak? Aja lali langganan saluran iki. Elingi Tombol Kaya banjur muni lonceng notifikasi kanggo nganyari karo konten Beast! Ora duwe wong sing Jujur maneh wis mikir. Lan dheweke bakal menehi sampeyan ngerti.

Kabeh kasebut minangka bagean saka transparansi. Ya, dheweke bisa kanggo dheweke Dadi luwih wani dhewe, nanging liyane uga kadang kita. Saiki wis lumrah yen masarakat ora nolak wong sing dianggep jujur.

Aku ngerti aku nate nindakake sepisan utawa kaping pindho. Akeh wong sing seneng urip ing zona aman, yen wong luwih angel nyusahake perasaan. Suwe-suwe, iki bisa mbebayani nalika awake dhewe kebak.

Kayane aneh banget nanging luwih becik yen ana wong sing jujur ​​karo kita, sing ngganggu khayalan kita, aku ora ngomong babagan wong sing nyerang kita kanthi komentar sing ora sopan. Sapa sing butuh wong kaya ngono? Aku ngomong babagan kanca sing pengin menehi ngerti yen kita wis adoh saka pungkasan. Bisa uga klambi sing kita sandhang katon 'aneh'.

Mungkin kita tumindak keji lan ora nggatekake. Kita bisa uga melu kegiatan sing nggawe kita ngrusak awake dhewe; iki bab-bab sing Leos ora nemoni masalah. Nanging kejujuran Leo uga bisa digunakake kanthi cara liya.

Sampeyan ora wedi dadi awakmu dhewe. Maksudku, dheweke bakal ujar nalika ana prekara apa wae. Kritik Leo ora mung sisi siji.

Dheweke uga bisa mbukak kasunyatan tartamtu babagan identitase. Iki uga kalebu kesalahan sing diduweni. Asring, nalika Singa ngomong kanthi terang-terangan babagan wilayah sing ilang, Singa dadi ora duwe isin.

Dudu amarga dheweke ora krasa apes, mung nampa kesalahan sing ditindakake. Iki beda karo stereotipe sing asring digambarake minangka egomaniac sing sombong. Nalika Leo wis ngatur urip utawa wis diwasa, mula bisa ndeleng prilaku sing kepungkur kanthi lensa reflektif.

Wiwit saiki, ora ana wektu sampeyan salah, nindhes wong liya, utawa ujar sing disesali. Ora Ana Ati Luwih Gedhe, salah sawijine target artikel iki yaiku ngilangi stereotipe, iki kanggo sinau babagan kemampuan singa kanggo nyenengake wong liya ing sacedhake, dheweke pengin nggawe sampeyan seneng. Wanita Leo utamane seneng tumindak becik.

Dheweke nyoba nyebar kabecikan ing endi wae. Iki ditrapake kanggo hubungan romantis lan platonic. Nalika kanca sampeyan ngalami dina sing ala, ngewangi dheweke supaya luwih apik dadi prioritas utama.

Iki bisa ditindakake kanthi semangat utawa guyonan sing lucu. Sampeyan bisa uga pengin tampil apik. Sampeyan bisa uga fokus ing target tartamtu.

Nanging ojo diapusi. Leo nglampahi akeh wektu kanggo mikir babagan kesejahteraan sing cedhak karo dheweke. Sampeyan ngurmati kekancan lan njaga hubungan sing raket karo kulawarga.

Kapasitas jantung sampeyan luwih adoh tinimbang sing sampeyan kira. Iki nggawa kita menyang sipat liyane sing nggawe singa dadi apik banget, nanging sadurunge kita maju, apa sampeyan wis kakehan panganan sampah sajrone karantina? Sampeyan bisa uga pengin nonton artikel babagan 10 sebab sampeyan nambah bobot awak. Saiki bali menyang diskusi babagan 6 sebab singa apik banget.

Ya, iki bisa dideleng minangka tambahan saka ati amba Leo. Nanging kita yakin iki minangka kualitas sing cukup migunani kanggo mlebu dhewe. Singa ora seneng yen wong sing ditresnani dilarani.

Yen bisa nindakake apa wae kanggo mungkasi, dheweke bakal nindakake sing paling apik. Yen Leo rumangsa bakal nglarani perasaan sampeyan, ora mung bakal ana ing sisih sampeyan, nanging uga bakal mbantu sampeyan nglindhungi awake dhewe saka gawe piala emosi. Yen sampeyan duwe hubungan romantis karo wong sing dianggep beracun, Leo bakal ngelingake sampeyan supaya bisa minggat lan tetep - luwih seneng ndeleng pacare dadi siji tinimbang hubungan sing ora sehat.

Lan jujur, sampeyan uga bakal seneng. Leo bakal nggunakake kejujuran sing misuwur kanggo ngandhani kasunyatane sing adhem lan angel babagan liyane sing penting saiki uga lara, pandhuan jinis iki bakal nggawe tresnamu kanggo Leo saya suwe saya suwe. Iki ngidini jus kreatif mili. Iki ana hubungane karo titik sadurunge yen Leo semangat.

Sampeyan minangka tandha zodiak sing ora kurang ide. Singa pancen kreatif banget. Aja mikir sadetik yen dheweke ora duwe bakat.

Yen lagi dadi sorotan, mesthine sampeyan bakal terhibur. Apa nyanyi, nari, komedi, utawa mung nduwe sipat sing tajem, Leos mesthi mainake. Sanajan ana sing nganggep dheweke minangka diva sing kudu dadi fokus, ana liyane sing luwih penting.

Sawetara pikiran kreatif sing paling gedhe yaiku Leos. Aku ngomong babagan penyanyi kaya Jennifer Lopez lan Madonna. Kepiye panulis kaya JK Rowling; aktor kaya Robert DeNiro lan Jennifer Lawrence kalorone lair ing tandha zodiak Leo.

Pelawak kaya Joe Rogan mbuktekake manawa singa uga lucu. Ora ana kekurangan singa karo direktur. Kepala kaya Stanley Kubrick, James Cameron, Alfred Hitchcock, Ke vin Smith, Wes Craven, Christopher Nolan lan M.

Wengi Shyamalan kabeh Leos. Nalika kabutuhan Leo nggawe kita edan kadang-kadang, nanging kudu dipercaya proses kreatife. Sampeyan ora ngerti.

Mbok menawi sampeyan mung nyekseni simbol budaya pop mbesuk nalika nyiyapake. Apa sampeyan Leo? Yen salah sawijining sifat kasebut ditrapake kanggo sampeyan, wenehake komentar ing ngisor iki. We seneng krungu saka sampeyan!

Apa kelemahane Leo?

Kelemahane:Sombong, hard-nosed, egois, kesed, ora obah. Leo seneng: Teater, nyiyapake perayaan, dihargai, barang mewah, warna sing apik tenan, hiburan. Leo ora seneng: Disengiti amarga ora nggatekke, nantang kahanan sing angel banget, perawatan sing ora cocog (kudu kaya raja utawa ratu).

Sugeng rawuh sepisan maneh ing sisih mistik Zona Beast. Ngendi kita ndeleng kosmos kanggo ngrampungake ilmu zodiak. Kita ndeleng sampeyan duwe pitakon babagan sawetara hubungan sampeyan, Beast-Viewer sing dikasihi, lan dina iki bakal dadi sambungan sampeyan karo lintang-lintang.

Sapa sing bisa dipercaya tenan? Sapa sing kudu sampeyan adohake lan pratandha zodiak liyane sing, sanajan sampeyan nyoba, ora bakal bisa dadi kanca sejati. Terus ditonton lan kita bakal ngerteni. Sadurunge kosmos menehi wangsulan kaya sing dikarepake, priksa manawa sampeyan entuk langganan lan pencet tombol kabar supaya ora ketinggalan artikel anyar, uga aja lali ndhukung saluran kanthi nonton artikel iki nganti pungkasan.

ARIES // FIRE Sampeyan nomer siji ing zodiak kanthi alasan Aries. Sampeyan seneng dadi pimpinan lan tetep ngawasi nomer 1. Minangka tandha geni, sampeyan minangka wong sing semangat banget kreatif lan percaya dhiri.

Nanging, sampeyan bisa uga ora sabar lan sedhih banget nalika sampeyan lagi karo Taurus sing misuwur kanthi dhasar lan praktike kalem. Taurus dikenal asring mungkasi sesambetan nalika ora sehat, lan bakal ora kompromi ing keputusan. Kanggo sampeyan, Kanker uga bisa dadi kekancan sing angel.

Taurus // EARTH Taurus, sampeyan seneng diubengi karo kaendahan lan kanca-kanca sing apik. Sampeyan ngerti apa sing sampeyan karepake lan sampeyan tetep. Sampeyan realis lan duwe kualitas apik dadi kanca sing setia banget.

Nanging nalika sampeyan kekancan, kembar sing ora stabil kasebut bisa dadi wong sing pengin sampeyan hindari. Taurus seneng bisa ngontrol, lan tandha zodiak Gemini wis dikenal bisa ngowahi pikiran kanthi rutin. Lan Taurus sing dikasihi, kaya sing wis kasebut sadurunge, sampeyan uga ora bakal duwe wektu paling apik nganggo tandha Aries.

GEMINI // AIR Gemini, sampeyan wong sing penasaran! Sampeyan kepinteran kanthi cepet lan sosial banget lan komunikatif. Sampeyan misuwur amarga siyap kanggo seneng-seneng, nanging sampeyan uga bisa gelisah ing sekitar sampeyan kanthi cepet. Ironis, sampeyan bakal dadi angel kanggo sampeyan Zeitge Virgo ora bisa dilalekake lan asring isin banget.

Sifat Konservatif saka Virgo ora cocog karo kepribadian Gemini sing metu lan bisa uga ora ana kahanan sing bakal tuwuh Gemini. Loro-lorone pratandha kasebut duwe kesulitan ngutarakake nalika ana konflik utawa gelut, uga ora ana tandha-tandha kanggo njupuk langkah pertama kanggo rekonsiliasi. Kanker // Kanker AIR Sampeyan minangka tandha-tandha zodiak sing paling emosional lan sensitif.

Sampeyan cocog banget karo batin sampeyan lan dadi kanca sing alami. Tansah siyap duwe kuping lan dadi pundhak wong kudu nangis. Nanging amarga sampeyan setya banget, sampeyan ora bakal seneng kaya wong ing ngisor iki.

Sagittarius dikenal bisa ujar apa wae supaya bisa dikarepake. Sagittarius minangka tandha geni lan bakal bertentangan karo sampeyan, Kanker, amarga sampeyan bakal dikalahake dening unsur-unsur banyu. Kanker seneng ngubengi omah sing bahagia, diisi karo wong-wong sing nresnani, ing ngendi Sagittarius bakal mesthi butuh kebutuhan LEO // FIRE Lions dikenal dadi pimpinan pak kasebut; dheweke dinamis lan asring nggayuh tujuwane kanthi tenang lan percaya dhiri.

Nanging, Leos misuwur kanthi mandhiri (sapa sing bakal nyalahke sampeyan, apik tenan)! Nalika nggawe kekancan jangka panjang, Leos kadang bisa berjuang kanggo melu amarga bangga. Aku bakal ati-ati nalika sampeyan sesambungan karo sing ana ing tandha zodiak Pisces. Pisces dipimpin dening unsur banyu lan sampeyan Leo dipimpin dening geni.

Banyu lan geni ora nyampur, lan prabédan pribadine bakal nambah Pisces minangka jinis tandha sing luwih pasif lan sensitif lan keberanian sampeyan bisa ngalami saraf. Virus VIRGIN // EARTH, sampeyan bisa dadi tandha zodiak sing paling angel ing zodiak, lan iku kualitas sing apik! Nanging kadang bisa luwih apik. Cukup menehi sawetara wektu kanggo muter lan hubungan pribadi! Sampeyan asring salah paham karo Virgo amarga sampeyan angel ngandharake dhewe, nanging yen nggawe kanca sampeyan pancen apikan lan setya. Sampeyan uga trampil banget, Virgo, sing bisa nyebabake argumen kewarasan kanthi kekancan karo wong-wong Aquarius sing uga pinter banget.

Sampeyan dudu kesalahan Virgo, wong-wong Aquarius mung butuh wektu lan bisa dadi sopan kadang // AIR Ah, Libra. Diplomasi Kayane sampeyan bisa akur karo sapa wae! Nanging ora mesthi ngono.

Libra, sampeyan misuwur minangka salah sawijining pratandha sing paling kooperatif lan paling adil ing zodiak, nanging sampeyan dudu penggemar dramatis. Tembung kunci, kalajengking. Scorpios misuwur banget karismatik lan asring nuwuhake rasa seneng.

Scorpios uga dikenal rada misterius, lan Libra ora bakal ngidinke tumindak kasebut. SCORPIO // AIR S corpio, sampeyan seneng-seneng lan semangat! Sampeyan ngerti carane nyebutake emosi lan sampeyan bisa dadi kanca sejati. Sampeyan asring kreatif lan duwe kepribadian, nanging sampeyan seneng dadi pusat perhatian lan panguripan pesta kasebut.

Sampeyan mung ngerti manawa sampeyan bakal tabrakan karo tandha sing sejatine padha karo sampeyan, Leo. Kalorone kalebu karakter sing duwe kekarepan banget lan sayangé padha wangkal. Nalika kamiripan kasebut bisa uga tegese kekancan sing sejati, umume wong loro kasebut bentrok lan padu.

Sagittarius // FIRE Sampeyan seneng banget Sagittarius. Sampeyan seneng njelajah alam lan ketemu wong anyar. Sampeyan kepengin kebebasan kaya ora ana wong liya lan ora bisa ngencengi.

Kaya sing wis diandharake sadurunge, tandha zodiak sing bisa uga ora cocog karo sampeyan yaiku sing ana ing sangisore tandha zodiak kanker. Kanker kadhang kala bisa kekancan, lan uga ora aman, sing Sagittarius ora tahan. Petunjuk belenggu lan sampeyan, Sagittarius, bakal pindhah maneh.

CAPRICORN // EARTH Capricorn sampeyan minangka swara nalar, sampeyan tanggung jawab, disiplin lan wis nguwasani seni ngontrol awake dhewe. Sampeyan pancen mandhiri lan kadang-kadang sampeyan bakal angel golek kanca. Sampeyan seneng sinau saka pengalaman, nanging sampeyan bisa uga ngerteni sithik ngerti apa sing ora bakal ditoleransi wong-wong sing ana ing tandha Libra.

Kalorone pancen kepala tingkat, nanging Libra luwih sosial lan bisa ngalami saraf lan katon kaya gangguan, Capricorn. AQUARIUS // AIR Aquarius sampeyan pancen asli lan sampeyan pancen nglawan perjuangan sing apik. Mungkin ora drastis kaya kembar, sampeyan asring duwe loro-lorone.

Sithik isin lan kalem, nanging uga semangat lan semangat! Sampeyan duwe kemampuan kanggo ndeleng loro-lorone duwit receh lan asring lan tentrem kahanan apa wae. Nanging, Aquarius rada adoh lan seneng ngalami ing kene lan saiki, sing nangkep Capricorn sing tanggung jawab lan disiplin. Sampeyan uga ora mesthi akur karo Pisces.

Akuarium kaya sampeyan bakal emosional banget, sanajan sampeyan bisa uga adhem rada adhem. IKAN // Banyu Pisces sampeyan minangka tandha kreatif lan seni! Sampeyan lembut lan selaras karo emosi. Sampeyan wis misuwur kanthi apikan lan sejatine ora egois.

Kaloro kualitas apik nalika nggawe kanca. Ora ana pratandha sing ora bisa sampeyan ngatasi, nanging kembarane bisa uga kakehan sampeyan, mula ora kepenak karo kembare sing luwih gedhe tinimbang umure, lan kembare bakal nyoba nggawe sampeyan sopo koe dudu Lan saiki kayane mung kabeh kosmos kanggo kita saiki, para pemirsa.

Kita butuh wektu kanggo istirahat, nanging coba bali maneh lan takon maneh marang para bintang ing mbesuk. Apa artikel iki nggambarake hubungan sampeyan kanthi sampurna? Utawa apa sampeyan duwe kanca sing nglanggar kabeh dhaptar iki? Tandha endi sing dadi kanca paling sampeyan Ayo ngerti komentar ing ngisor iki!

Apa begja kanggo Leo?

BejoNomer: 1, 4, 9 yaikubegjanomer kanggo aLeoasliBejowarna: Oranye, Emas, Abangbegja kanggo Leowong asli

Apa ana 13 Agustus begja?

Nomer kasebut13 ora apes, nanging, Nanging, wong-wong sing lair dina iki kudu ngadhepi kedadeyan sing aneh banget saben-saben nalika perjuangane dadi ndhuwur. Pengin entuk target, lair tanggal 13 Agustus, bisa ngowahi jagad.

Apa sing istimewa babagan tanggal 13 Agustus?

Dina iki ing Sejarah:Agustus13

Ing dina iki ing taun 1521, penjajah Spanyol Hern? N Cort? Ngrebut Tenochtitl? N (saiki Mexico City) sawise dikepung 93 dina, saengga pungkasane kekaisaran Aztec lan menang Meksiko dadi mahkota Spanyol.

Tandha apa sing disengiti Leo?

06/13Leo- Taurus, Scorpio & Capricorn

Dhasarmlebu Leosangel yen bisa bebarengan karo Taurus.
rong puluh siji. 2021.

Apa Leos ngambung sing apik?

Leo(23 Juli - 22 Agustus)

Leongambung karo niyat; dheweke ana ing kono kanggo wow sampeyan, lan wow sampeyan bakal gelem.Leombok menawi ingpaling ngambungzodiak, utamane amarga dadipaling apikkabeh iku kalebu barang sing apik.
5. Taun 2020

Apa mungsuh Leo sing paling ala?

Leo (23 Juli 22 Agustus)

DadiTaurus, Scorpio, lan Aquarius bisa uga dianggep mungsuh karo singa zodiak.
10. 2018.

Apa 2021 apik kanggo Leos?

Taun iki2020 bakal dadi taun sing apik kanggo Leowong asli Ing wiwitan taun, sampeyan bakal entuk kesempatan anyar. Sampeyan bakal ngarepake yen sumber penghasilan anyar bakal dibukak sing bakal nambah tabungan sampeyan.1. Taun 2020

Apa warna favorit Leo?

Werna Favorite Leo

Jeruk asring awarna favoritkanggoLeo. Kombinasi abang lan kuning sing sampurna sing nggabungake tenaga loro srengengewarna-warna.Leoasring nemu oranye bisa digunakake kanggo nyorot lemari klambi utawa d? cor.

Apa horoskop lengkap kanggo tanggal 13 Agustus?

13 Agustus Zodiak yaiku Leo - Kepribadian Horoskop Lengkap Dadi Leo sing lair tanggal 13 Agustus, sampeyan seneng dadi sorotan lan maju paling apik. Iki ora ateges manawa sampeyan uga ora duwe meditasi babagan kapribadian sampeyan. Sampeyan kudu nglampahi sawetara wektu supaya bisa nyambung maneh karo sampeyan.

Kepribadian Leo sing lair tanggal 13 Agustus?

Dadi Leo lair tanggal 13 Agustus, sampeyan seneng dadi sorotan lan terusake sing paling apik. Iki ora ateges manawa sampeyan uga ora duwe meditasi babagan kapribadian sampeyan. Sampeyan kudu nglampahi sawetara wektu supaya bisa nyambung maneh karo sampeyan. Sampeyan bisa kanthi gampang ngganggu nggoleki kesempatan anyar.

Sapa sawetara wong sing misuwur lair tanggal 13 Agustus?

Healer minangka archetype sing digunakake nalika ngrujuk tandha iki. Kayane ana akeh wong rekayasa lan teknisi sing lair saka Leo. Wong misuwur lair tanggal 13 Agustus kanthi tandha zodiak Leo: Lucy Stone, Alfred Hitchcock, Fidel Castro lan Sam Champion. Apa informasi ing zodiak 13 Agustus nggambarake sampeyan?