Apa ciri Gemini?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Ringkesan Gemini: Horoskop

Apa ciri Gemini?

GeminiKepribadian: 7 KunciSipat Gemini

  • # 1: Bisa adaptasi. Geminis gampang ditindakake lan bisa diatur.
  • # 2: Metu Geminis biasane semangat, makhluk sosial.
  • # 3: Cerdas. Alesanipun Geminis mesthi duwe perkara sing menarik kanggo ngomong yaiku dheweke cerdas banget.
  • # 4: Ora Kethek.
  • # 5: Impulsif.
  • # 6: Ora bisa dipercaya.
  • # 7: Nosy.
1. Taun 2020

Halo lan welcome maneh, pamirso! Ing artikel iki, kita ngomong babagan keunikan tandha zodiak kaping telu Gemini. Gemini minangka tandha zodiak nomer telu. Iki nglambangake tekane musim semi lan asring digambarake minangka kiasan kanggo taun-taun pungkasan remaja manungsa.

Apa sing Nggawe Gemini Khusus? Ayo goleki. Sipat Kepribadian Gemini Yen sampeyan minangka tandha zodiak sing dipimpin Mercury, sampeyan mesthi bakal dadi komunikator sing apik banget. Kembar ora kalebu aturan iki.

Apa sing menehi pidato ing ngarepe 100.000 wong utawa menehi diskusi siji-sijine, kembar kalebu salah sawijining skenario. Sampeyan bisa menehi hasil karo sapa wae lan ngomong metu saka kahanan. Mula diarani speker alus zodiak.

Nalika ngomong babagan pamicara sing lancar, siji wong mikir, Johnny Depp. Apa kaget yen Gemini milih dadi aktor? Kita uga ora mikir babagan iki. Aktinge wis kondhang. karo sawetara peran dadi apik.

Salah sawijining fiksi sing paling penting yaiku Kapten Jack Sparrow ing franchise Pirates of the Caribbean. Depp nggawe personifikasi wong sing mandhiri sing kanthi heroik bakal entuk kesempatan nalika mbutuhake kesempatan kasebut. Nalika ana faktor hiburan sing ana gandhengane karo karaktere, uga ana rasa sedhih; sipate sing ora bisa diprediksi nggawe kompleks.

Sanalika, dheweke bisa uga gampang ngrugekke. Jack Sparrow ora mung produk nulis sing apik, nanging uga jenius Johnny Depp. Kaya memedi ing wayah wengi, utawa seniman nglukis kanvas, Johnny pancen alus banget lan banter banget.

Supaya bisa makili tokoh paradoks kaya ing layar, mesthine kudu bisa ngirim kanthi bener menyang pamirsa. Untunge kanggo kita kabeh, Johnny Depp kembar. Kajaba iku, Gemini apik banget analitis lan ngamati.

Properti iki digunakake ing jurnalisme investigasi, suntingan lan riset. Salah sawijining conto paling apik yaiku ing 'Diary of a Young Girl'. Ya, kita lagi ngomong babagan susu Anne Frank, salah sawijining korban Holocaust sing paling rame ing saindenging jagad.

Kemampuane kanggo ngamati si kembar bisa dideleng ing buku harian. Meh saben wektu sing ditindakake sajrone wektu kasebut kacathet ing buku harian - kabeh jagad bisa ngerti babagan horor sing ditepungi wong-wong Yahudi nalika semana. Sayange, kembare enom kasebut ora nate seneng banget, amarga dheweke tilar donya nalika umur 15 taun, lan penasaran kaya bocah kasebut narik banget.

Ya, kembaran bisa umure antara 40 utawa 50 lan penasaran karo umur wolung taun. Dheweke mesthi golek barang anyar kanggo sinau lan butuh stimulasi terus-terusan. Tuladha sing apik kanggo kembar kasebut yaiku aktris Marilyn Monroe.

Sanajan ana kontroversi lan reputasi amarga main 'pirang bodho' stereotipe, Marilyn Monroe adoh saka wong bodho. Dheweke pancen seneng maca lan duwe luwih saka 500 buku - dheweke ora film, sampeyan bisa nemokake dheweke maca. Buku-buku kasebut kalebu riwayat biografi tokoh sejarah, tren teknologi paling anyar, lan wawancara karo musisi kondhang nalika semana.

Dheweke uga kepengin sinau babagan budaya liyane lan sedhih yen masarakat mung ngelingi peran pirang stereotip lan citra publik sing kontroversial nalika dheweke pancen luwih akeh. Nanging, ing sisih liya, Gemini duwe sifat dobel tartamtu lan bisa owah lan loro rai. Akeh wong sing bisa uga ora dipercaya bisa dipercaya.

Sampeyan uga bisa dadi ora mesthi ing sawetara wektu lan berjuang kanggo njupuk keputusan penting. Uga, keputusan bisa uga adhedhasar sudut pandang tinimbang penilaian skenario sing cukup; kanthi kabeh kualitas Gemini, iki minangka kesalahan tragis. Saiki sampeyan wis ngerti kepribadian Gemini.

Ayo Dhiskusi ...

Gemini Compatibilities Gemini minangka tandha udara pertama ing zodiak. Minangka A Sign in Gemini, Aquarius lan Libra bisa urip bareng. Aquarius nemokake wong sing padha kepengin sinau lan kepengin sinau.

Libra ngimbangi sifat eksentrik kembar kanthi rasionalitas. Kanthi tembung liya, menang-menang kanggo kursus kasebut, amarga Gemini ora misuwur amarga kasetyane karo loro karakter kasebut. Hmm, bisa uga dheweke duwe masalah tandha banyu lan tandha bumi.

Tandha bumi kaya Taurus, Virgo utawa Capricorn ngerteni manawa masarakat kasebut rata banget. Gemini bisa uga ngerti yen tradisional banget lan dhasar. Kajaba iku, Gemini bisa uga nemokake Scorpios sing kuat banget lan Scorpios bisa dipercaya.

Mula, iki minangka pasangan liyane sing bisa uga mbutuhake akeh perkara kanggo Kanker lan Pisces. Sanajan para ahli astrologi percaya manawa Gemini, antara liya, duwe kesempatan paling apik nganggo Pisces, karisma Leo watermark mesthi bakal narik kawigaten Gemini. Kajaba iku, Gemini bisa akur karo Aries lan Sagittarius.

Mesthi wae, Sagittarius butuh luwih akeh usaha. Ngopo Ya, luwih saka kasus 'kaya daya tarik kaya'. Aries lan Gemini kalorone isih bocah.

Bedane yaiku kasunyatane yen Gemini bisa uga manipulatif, lan Aries sengit marang manipulasi. Dadi bisa mlaku anggere Gemini sinau supaya game pikiran kasebut ora ana gandhengane. Amarga wis nerangake babagan kompatibilitas Gemini, saiki wayahe ngobrol babagan sing disenengi lan sing ora disenengi.

Geminis seneng obrolan intelektual. Motto tandha zodiak sampeyan yaiku 'Aku mikir

Apa sing kudu dikawinake Gemini?

Tandha sing paling kompatibel karoGeminiumume dianggep minangka Aries, Leo, Libra lan Aquarius. Tandha paling ora cocog karoGeminiumume dianggep dadi Virgo lan Pisces. Generalisasi adoh banget adhedhasar pratandha srengenge mula bisa nyasab.

Omah impian sampeyan adhedhasar tandha zodiak sampeyan Ahh, kita bisa ndeleng yen sampeyan lelungan maneh Youtuber. Ayo, ayo, marani kita supaya bisa ndeleng kosmos liyane. Lintang bakal ngungkapake impen sing paling liar lan wediscover sing sejatine ...

Omah impian sampeyan adhedhasar tandha zodiak sadurunge bisa ndeleng lintang klik langganan banjur muni lonceng kabar kanggo artikel apik tenan liyane.

Aku ndeleng akeh artikel babagan pratandha zodiak ing mbesuk. Nanging saiki kita kudu golek-golek ngrampungake perkara kasebut. Masa depan asring dadi masalah sing kabur, sanajan kanthi tandha tandha zodiak sing wis ngerti.

Nanging, kita bisa menehi katrangan kanthi yakin babagan jinis omah tandha zodiak sing bakal dipanggoni. Apa iki? Kita entuk sesanti ...

Ya, kita waca ...

Tandha pisanan sing bakal ditemokake yaiku 1) Aries.

Ah iya, tandha zodiak Aries. Sampeyan wong sing kerja keras sing ora duwe masalah ...

Omah sing sampurna yaiku suite penthouse ing tengah kutha metropolis. Minangka Aries, sampeyan pengin kerja lan mlayu-mlayu kabeh, njupuk level sabanjure. Sing ora bakal angel dadi Aries.

Kanthi kerja keras sing bakal sampeyan lakoni, sampeyan bakal bisa nampa penthouse iki kanthi cepet! Saiki ayo ngomong babagan interior - ing njero sampeyan bakal duwe warna sing padhang. Iki tegese ora mung perabotan, nanging lukisan sampeyan ing tembok, seni modern, lan liya-liyane. Kabeh kerja keras tegese sampeyan kudu ngetokake uap, mula priksa manawa A) bangunan apartemen anyar sampeyan duwe gym, utawa B) Put pelatih elips utawa malah tikar yoga ing penthouse sampeyan.

Yen sampeyan bosen karo Aries, sampeyan bisa nggunakake sadina ganti dina utawa ngrampungake luwih akeh jam sajrone kerja sampeyan. Kita sakloron ngerti sampeyan pengin iki, sampeyan ora duwe tenaga kerja. 2) bantheng.

Kaya Taurus sing diwenehi tandha zodiak, sampeyan, Taurus, kaya sayuran ijo lan alam. Mula, sampeyan pengin peternakan gedhe ing negara kasebut, luwih seneng sampeyan nyambung karo sumber kekuwatan sing paling gedhe: alam. Tenang lan stabilitas sing kalebu urip ing peternakan uga bonus.

Nalika mlebu omah pertanian sing apik, sampeyan bakal bisa ndeleng fungsi sing luwih migunani tinimbang mode. Kabeh barang fashionista ing kutha yaiku kabeh babagan rasa nyaman lan mudhun ing bumi. Minangka Taurus, sampeyan seneng stabil.

Sampeyan uga pengin warna alami - biru, ijo, kuning - uga akeh kayu alami. Minangka kanggo dekorasi, lengkapi dekorasi kayu kanthi nambah kembang lan tanduran ing omah sampeyan. Sanajan sampeyan lara, sampeyan kudu nggawa barang saka alam kanggo ngiyatake hubungan sampeyan karo bumi.

Koneksi sing kuwat, sampeyan bakal ngrasakake luwih kuwat. Pungkasane, sampeyan nglipur kulawarga gedhe, dadi priksa manawa sampeyan duwe kamar kanggo meja makan sing gedhe. 3) Gemini.

Ya kosmos nggawe tandha tandha zodiak anyar ...

Si kembar! Dheweke nyritakake impen sampeyan mbesuk karo kita, lan kita ngerteni iku gubug! Ora, enteni, balia maneh, gubug ing alas ya, nanging ora saka. Kita ngomong babagan sing cilik lan apik, cocok kanggo liburan musim panas karo kanca-kanca.

Nanging, iki ora bakal dadi plancongan kanggo sampeyan, nanging iki bakal dadi papan dununge permanen sing sampurna. Sanajan sampeyan seneng srawung dadi kembar, omah iki luwih apik kanggo ngetrapake katrampilan handyman tunggal. Kajaba iku, elinga yen sampeyan ora becik njupuk keputusan, mula yen papan sing luwih cilik tegese prabotan luwih sithik.

Ing babagan perabotan, sampeyan kudu duwe barang sing entheng lan cilik kanggo kekacoan sing kasebut ing ndhuwur. Kaya Taurus, Gemini Ge seneng karo warna sing padhang, mula bisa uga ana loro wong sing bisa blanja ing toko perabotan sing padha. Pungkasan, nalika kembaran, sampeyan wis ngerti manawa pawon kudu modern.

Sanajan kabeh bisa uga deso lan santai, pawon sampeyan bakal bisa dideleng! 4) Kanker. Saiki kita ndeleng tandha anyar, Kanker. Omah impen sampeyan dadi luwih jelas lan jelas sawise diwujudake lan ana ing kana! Omah impian sampeyan, kanker sing dakkarepake yaiku omah pinggiran loro.

Klasik lan aman, omah iki cocok kanggo sampeyan. Kita ngerti manawa minangka Kanker sampeyan minangka homebody utama, mula kita kudu mikir manawa omah sampeyan kudu lega, nanging tetep kepenak lan nyaman. Dusun pinggiran menehi sampeyan rasa nyaman lan nyaman nalika omah loro crita menehi papan sing akeh kanggo nikmati kulawarga idham-idhaman lan papan sing luwih apik kanggo nginep lan ngunggahake tinimbang ing pinggiran kutha sing apik? Minangka ibu pratandha zodiak, dekorasi sampeyan kabeh babagan Omah yaiku nggawe kenyamanan kanca lan kulawarga; sampeyan butuh kursi lan sofa sing nyaman, meja makan sing gedhe banget lan permukaan sing nyaman.

Yen mung endhas bayi cilik, sampeyan ora pengin wong lara ing omah sing sampurna, iya? Apamaneh dudu anakmu mbesuk. 5) Leo. Ahh, tandhane Leo.

Leo sing tresnani, kosmos nggambar kanthi cetha babagan omah impian sampeyan - sampeyan kudu manggon ing kraton. Omah gedhong yen sampeyan dudu jinis abad pertengahan, nanging prekara sing bakal dingerteni wong. Sampeyan minangka raja (utawa ratu) ing alas lan sampeyan pantes urip ing papan sing cocog kanggo royalti.

Sampeyan pengin wong tumungkul utawa paling ora lunga 'wah, delengen INI papan' ing ngarep kastil sing kuwat. Nanging, kemewahan iki ora bakal regane murah. Saka omah nganti kabeh sing ana, sampeyan ora bakal mbayar biaya.

Lawang sampeyan bakal abot lan geroan ing mburine, piring sampeyan bakal murup nalika lampu gantung sing apik banget, undhak-undhakan bakal dibungkus nganggo jubin mengkilap. Leo, sampeyan kaisar, raja, lan subyek sampeyan kudu dingerteni babagan iki. Muga-muga prospek karir sampeyan apik, Leo. 6) Virgo, rungokke saiki, Virgo, kanggo sampeyan, kita ndeleng ngelawan Leo, wiwit kemewahan lan kemewahan sing edan, nganti cilik, bisa diatur lan ora nggumunake.

Kanggo sampeyan, Virgo, omah impen sampeyan minangka omah cilik sing teratur. Kanggo sampeyan sing durung nate krungu omah cilik, papan iki jembaré kanthi kaki 250 kaki persegi sing bisa dirasakake lan digawa ing endi wae. Virgo, sampeyan minangka jinis wong sing bakal urip subur amarga katrampilan organisasi sing luar biasa lan kepraktisan sing kuat.

Ekonomi kasebut elek banget, mula kenapa nggunakake dhuwit ing omah mewah lan gedhe? Tetep Virgo cilik lan omah sing sampeyan idham-idhamake bakal dadi omah nyata. 7) Libra. Kanggo Libra sampeyan, kita nawakake sing beda karo sadulur zodiak.

Nalika dadi Libra, milih omah sing diidham-idham ora pati penting babagan omah dhewe nanging babagan aksesoris sing ana ing sakiwa tengene. Cekakipun, sampeyan mung nggolek papan kanthi kolam. Sampeyan seneng nganakake pesta lan ora ana papan sing luwih apik kanggo pesta tinimbang ing kolam renang, BBQ, ulang tahun, acara olahraga, lan pesta kolam renang umume, omah idhaman sampeyan dadi fokus rame ing lalu lintas amarga sampeyan duwe laguna sing santai.

Libra, kacemplungake ing mbesuk sampeyan lan gunakake kanthi tangan. Goleki penawaran sing diwiwiti kanthi huruf POOL kanthi urutan. 8) Scorpio.

Panglihatan ing omah impen sampeyan Scorpio katon lan aku iki: omah kutha pribadi. Minangka Scorpio, sampeyan kepengin privasi. Kajaba iku, kanthi macem-macem level ing omah sing ramping, sampeyan bisa ngontrol apa sing dadi pribadi lan sing ora.

Yen sampeyan duwe tamu - batesi menyang endi wae, kajaba ing lantai ndhuwur lan jadikan area iki minangka ruang pribadi sing misterius. Ora preduli apa sing sampeyan lakoni kanthi SETIAP, Scorpio dadi misteri. 9) Sagitarius.

Sampeyan, Sagitarius, minangka jiwa sing plancong, mula omah sing bakal teka duwe rodha papat. Ya, RV bakal urip ing Sagittarius, nanging ora amarga sampeyan bakal mlarat. Kosok baline, sampeyan mung bakal lelungan nganti ora bisa tenang, ora kaya sing dikarepake, semangat bebas kaya sampeyan kudu terus-terusan ngeculake angin ing rambut, bisa uga angin saka Machu Picchu utawa angin saka Chicago, omah impen mbesuk bakal nggawa sampeyan menyang Sagittarius. 10) Capricorn.

Capricorn sampeyan mesthi paling angel dipasang. Planet-planet kasebut angel banget maca tumindake sing tenang lan adhem, nanging miturut kita bisa uga bisa nemokake omah impen kanggo sampeyan. Capricorn, apartemen minimalis, dadi sampeyan kudu nginep utamane amarga kolektivitas sing apik lan apik banget.

Sampeyan pengin dadi minimalis amarga pengin supaya tetep resik. Supaya tetep cilik lan jaga-jaga lampu mebel amarga kita ora pengin Capricorn sing adhem kaya sampeyan bakal ilang sirah. 11) Akuarius.

Kanthi omah Aquarius sing diidham-idhamake, sampeyan bakal nemoni masa depan kanthi akeh cara. Omah sampeyan bakal andhap asor lan ing wilayah sing apik, nanging ora andhap asor. Oh, ora Aquarius, bakal dadi omah sing 'hemat' kanthi hemat energi.

Ora kaya omah kaca, nanging kaya omah sing ramah lingkungan. Panel surya, sensor gerak sing ngontrol suhu, sistem pangumpulan udan, kincir angin gedhe yen sampeyan duwe papan. Yen sampeyan ngerti Aquarius, sampeyan bisa uga entuk omah kaca (kanggo sayuran) ing jejere omah 'ijo' (sing kanggo wong) .12) Potongan.

Pungkasan, kita njelajah omah idamane kanca sing apik, yaiku Potongan. Sampeyan sing lair miturut tandha zodiak Potongan bakal urip ing pondhok sing sepi sing apik banget lan mung bisu. Bagéyan kasebut bakal tentrem lan tentrem lan mung wektu, lan ing kene sampeyan bakal nemokake.

Omah mbesuk mbesuk. Apa sampeyan mikir manawa kita nindakake kanthi bener? Omah endi zodiak sampeyan sing pantes dipanggoni? Ayo critakake ing komentar ing ngisor iki, ing endi sampeyan bisa ndeleng urip mbesuk? Lan elinga ngupaya atimu lan pracaya marang lintang-lintang.

Tandha zodiak sampeyan bakal nglindhungi sampeyan.

Apa sing diwakili Gemini ing astrologi?

GeminiSimbol

Sampeyan kupu-kupu ingZodiak. Khusus,Gemini diwakilidening kembaran Castor lan Pollux, dikenal minangka Dioscuri. Si kembarmakilikepribadian dual-natured: kadang kontradiktif nanging uga adaptasi karo kemampuan kanggo ndeleng urip saka sudhut sing beda.
1. 2019

(seneng musik) - Apa sing kedadeyan ing fam Solo? Jenengku John Solo. Lan kaya sing sampeyan ngerteni saka latar mburi, aku pindhah maneh. Bener, kaping telune ing telung taun, amarga yen tetep luwih saka 10 taun? Sasi-wulan, aku sejatine bisa mati Paling ora, ujare peramal kasebut.

Oalah, welcome kanggo Astrologi Nerangake, acara sing ngrusak arti saka macem-macem pratandha astrologi, nanging ora kanthi cara sing ngganggu karo Cosmo lan Snapchat sing bakal ketemu wong liya sing apik ing akhir minggu iki utawa sampeyan lagi ora kudu arep lelungan segara ing rong taun sabanjure, aku mriksa panjelasan mitologis babagan kepiye karakter kasebut pungkasan ing langit lan kepribadian sing kudune makili sisih endi sing bakal fokus, aku tetep tetep sederhana. Apa wae sing aktif sajrone wulan iki sing dakkandhakake. Lan ing wulan Juni iki kembar.

Kanggo wong sing durung ngerti, Gemini minangka tandha kaping telu ing zodiak lan aktif ing antarane 21 Mei lan 20 Juni, ing antarane Taurus lan Kanker. Jeneng Gemini iku basa Latin kanggo Gemini, sing mesthine minangka simbol kasebut. Nanging aku sumpah, yen ana wong sing kandha yen sejatine kembar, aku bakal ngobong omah sampeyan lan kabeh pusaka kulawarga sampeyan.

Nuwun sewu Aku wis adoh banget Menehi retrograde Mercury. Ngomong, Mercury, dewa Romawi kanggo Hermes, dudu planet iki, nanging mesthine dadi panguwasa kembar, lan alasane yaiku kembaran duwe hubungan karo kerajinan kasebut lan ana gandhengane karo tangan, instrumen kembar katrampilan lan Prestasi.

Sapa wae sing nonton episode ing Hermes, dheweke ngerti yen dheweke uga duwe ketrampilan kanggo ketrampilan lan ketrampilan musik sing nyipta lagu lir kasebut. Dadi bisa dingerteni manawa dheweke bakal digandhengake karo bocah kembar. Rincian liyane babagan kembaran, kembaran, kembaran? Yen sampeyan minangka Gemini, katrampilan sing dakkandhakake iki paling apik ditindakake lan dirangsang dening: a. duwe mitra sparring, mula simbol kembar.

Saiki pasangan sampeyan ora kudu dadi kembare maneh. Bisa dadi kanca, kolega, utawa uga mungsuh. Intine, yen ana wong liya sing nulungi sampeyan supaya sampeyan latian utawa supaya kompetitif sampeyan, sampeyan bakal luwih apik.

Cara kreatif liyane kanggo narjamahake simbol kembar yaiku bisa makili ego lan bayangan, konsep Jungian liyane kaya ora sadhar kolektif sing dibahas karo Pisces. Sampeyan ngerti, ego kasebut mesthi ngupayakake dalan sing sadar sing ana ing karepe individu utawa masarakat umume. Nalika bayangan minangka sisih sing didhelikake sing makili nilai lan kekarepan sing wis ditindhes utawa ora dingerteni.

Saka wektu ke wektu, bayangan bisa nyusup metu saka peteng dadi kembar, nyebabake dheweke bisa dianggep ora bisa ditebak, ora konsisten, lan bisa uga mbebayani. Mesthine, ora kabeh Gemini kaya ngono amarga manungsa rumit lan ide yen bisa ngukur kabeh kepribadian wong adhedhasar posisi lintang-lintang sing adoh saka milyaran mil, ora ana artine, nanging reputasi kasebut. Iki ora apik, nanging aku Scorpio.

Dadi sampeyan ora bakal melas saka aku. Saiki rinci sing menarik nalika nerangake konstelasi kembar, manawa budaya liya ing saindenging sejarah duwe identifikasi dhewe. Thanks kanggo mitologi Yunani, kita wis ngerteni kepala saben Twinas Pollux lan Castor, rong karakter sing bakal dibahas, nanging wong-wong Babel duwe jeneng liyane sing diarani lintang Lugal-Irra lan Meslamta-ea, sing tegese kekuwatan raja lan wungu saka jagading wong mati.

Kaloro judhul kasebut minangka julukan Nergal, dewa Babel gedhe saka wabah lan wabah sing uga dadi Raja ing Jagad. Aku ora duwe cukup wektu kanggo mbongkar kabeh mitologi dheweke dina iki, nanging sampeyan kudu ngerti kepiye carane entuk tahta kanthi nyerang ratu ing jagad ngisor, Ereshkigal, lan ngancem pembunuhan kajaba dheweke omah-omah. Dudu watak sing kudu dirusak.

Ing Tiongkok, rasi lintang Gemini diganti karo sing liyane sing diarani Jing Xiu, sing artine apik. Kaloro rasi lintang kasebut meh ora ana gandhengane karo siji liyane, kajaba padha karo papan sing padha, nanging sampeyan bisa ndeleng manawa wujudane meh padha. Nalika nerangake mitologi Yunani, ana rong kemungkinan interpretasi kanggo tokoh sing makili kembar.

Castor lan Polyedeuces utawa Pollux sing kasebut ing ndhuwur minangka pilihan sing paling populer lan diarani Putra-putra Zeus, sanajan asale konsepsi nggawe para ahli takon apa sejatine dheweke kudu dianggep kembar. Sampeyan ngerti, ibune Leda minangka Ratu Sparta lan Zeus nyamar nalika dheweke nyamar dadi angsa, dene garwane, Raja Tyndareus nggawe dheweke kaping pindho ing dina sing padha. Pollux lan Helen, ya manawa Helen minangka kembare saka Zeusand lan mula ora bisa mati, dene Castor lan Clytemestestra yaiku anak-anake saka Tyndareus lan uga anak-anake wadon nalika ngobrol babagan kembaran, nanging bisa uga amarga kembar dianggep minangka tandha Waris lanang sing ana gandhengane karo prinsip serikat pekerja.

Sampeyan bisa uga ngerteni manawa ing pirang-pirang gambar sing nggambarake rasi bintang, kembar kasebut digambarake minangka bocah cilik, sing nuduhake rasa penasaran lan intrusif sing asring ditampilake bocah lanang enom. Nanging, sifat sing ngrusak iki isih ditampilake ing mitos babagan Helen lan Clytemnestra. Kesediaan Helen kanggo digawa menyang Troy nyebabake perang sing paling misuwur kabeh jaman.

Perang, iku mateni dheweke. Nanging, bali menyang Castor lan Pollux, dheweke paling cedhak duwe loro kanca lan sedulur lan jarene malah katon kembar padha, sanajan duwe loro bapak sing beda. Castor minangka penunggang jaran lan prajurit sing misuwur sing mulang Heracles pager.

Pollux minangka petinju utama. Mitos sing paling misuwur ing sanjabane lair yaiku nalika dheweke gabung karo Jason lan Argonauts kanggo nggoleki armada emas sing asline ngerti sejatine ing episode Ares. Ing perjalanan iki, dheweke duwe interaksi sing misuwur banget karo Amycus, putra saka Poseidon, sing ora bakal ninggalake Argos Crew Asia kajaba ana sing ngalahake dheweke ing pertandingan tinju.

Pollux, kesel karo umuk wong iki, nampa tantangan kasebut lan gampang nyingkirake pukulan lan upah sing abot sadurunge nyuda tengkorak kanthi pukulan counter sing banget. Apollonius, panulis Argonautica sing miwiti telusuran kanggo Fleece Emas, uga ujar manawa ana kaping pirang-pirang ing dalan nalika omah ing Castor Argonauts lan Pollux duwe keamanan. Kita ora diwenehi katrangan, nanging amarga lelungan segara, kita bisa nganggep aman yen ana badai. kembar kasebut minangka santo pelindung para pelaut.

Sejatine, fenomena sing dikenal kanthi jeneng St. Elmo's Fire yaiku cahya biru sing katon ing barang sing runcing nalika badai, kayata ing tiang Kapercayaan yen kapal kasebut minangka tandha yen kembaran nglindhungi kapal kasebut. Nanging kepiye konstelasi karo Castor lan Pollux, sing gumantung karo versi kasebut, ana perselisihan karo pasangan kembar liyane saka loro wanita utawa sapi sing ayu, dheweke diarani Idas lan Lynceus lan kedadeyan kasebut dadi anggota punggawa Argos.

Dheweke tunangan karo Phoebe lan Hilaria, nanging Castor lan Pollux nyoba ngurus wanita kasebut kanggo awake dhewe. Iki nyebabake konflik nalika Lynceus nemplekake Castor kanthi pedhang lan mateni dheweke sadurunge dheweke dipateni dening Pollux sing perang banget. Sadurunge Idas bisa males karo sedulure dhewe, dheweke ketaman kilat saka Zeus, sing cenderung nglindhungi anak-anake sanajan dheweke salah.

Sawise Castor tilar donya, Pollux sing abadi duka karo adhine lan njaluk bapakne supaya kalorone ora bisa mati. Dadi Zeus nyelehake dheweke ing langit dadi konstelasi Gemini. Wiwit kuwi, dheweke ora bakal bisa pisah maneh.

Aku ora yakin apa dheweke pantes dianggep rasi bintang, nanging aku ora bakal padu karo Zeus. Kaya sing dakkandhakake, umume wong umume nganggep kembar minangka Castor lan Pollux, nanging ana pujangga Roma sing misuwur jenenge Hyginus sing ngaku dheweke, nyatane, Apollo lan Apollo Hercules. Mula bocah kembar, sing nyekel klompok, lir lan gandhewa lan panah.

Lan sing nggawe iki luwih apik yaiku Ptolemy, ahli astronomi sing nulis katalog lintang iki, yaiku 48 bintang konstelasi ing astronomi Kulon, uga kalebu Castor minangka bintang Apollo lan Pollux minangka bintang Hercules. Nanging, mung ana siji kasus sing ditemokake nalika dheweke ngarani dheweke. Ora ana mitos kanggo nerangake sebabe dheweke ana ing kana.

Apamaneh Hercules duwe rasi dhewe lan aku ora ngomong babagan sing saka film Disney. Kasunyatane, konstelasi Hercules nyata regane dibandhingake karo rasi lintang ing sacedhake, sing dakkira bakal lucu amarga kalebu film Disney, amarga impen Phil ing salawas-lawase yaiku salah sawijining murid sing kalebu lintang. Aku seneng ngrusak wayahe tender kasebut ing pungkasan Zeus ngowahi rasi lintang kasebut sadurunge ndeleng maneh Phil lan ujar, 'Nyuwun pangapunten, iku mung cara sing cocog. 'Nanging, aku setya banget karo Gemini sing dadi wakil Castor lan Pollux, nanging aku pengin ngrungokake sumbangan sampeyan kanggo debat cilik iki lan kabeh perkara sing wis dibahas dina iki.

Apa sampeyan mikir aku lunga Yen sampeyan nggambarake kembaran sing adoh banget ngrusak, apa sampeyan sing lair dadi kembar setuju kabeh? Ayo dakkandhani ing komentar ing ngisor iki. Banjur, yen sampeyan seneng karo artikel iki lan sampeyan pengin pitu episode seri Astrologi sing dikirim langsung menyang sub-box nalika wis metu, klik tombol Seneng lan Lengganan. Sampeyan uga bisa ngetutake aku ing Twitter, Facebook utawa Instagram.

Ora mung minangka cara paling apik kanggo nganyari babagan kedadeyan ing kene, nanging uga minangka dukungan sing apik kanggo kesempatan kasebut. Subboks YouTube ujar, 'Ora, rasane saiki ora bisa digunakake.' Aku bakal enggal nemoni kowe kabeh kanthi konten sing luwih akeh kekacoan.

Nganti saiki, jenengku John Solo. Lan eling, John nembak dhisik (seneng musik)

Sapa jodone Gemini?

Telung match paling apik kanggoGeminiciri khas yaiku Libra, Aries, lan Aquarius. Nanging, Libra lanGeminiminangka match sing sampurna. Kalorone dipandu karo elemen Air lan iki bakal menehi wiwitan sing apik kanggo sesambungan mental lan pertimbangan lisan.11 2021.

Apa sampeyan wis nggoleki wong sing spesial kasebut? Sejatine pancen luwih angel tinimbang sing asring dipikirake. Apa sampeyan ngerti manawa sampeyan cenderung duwe hubungan sing sukses karo tandha-tandha zodiak sing kompatibel? Kayane rada aneh, ta? Ayo dirembug babagan 3 pratandha zodiak sing bisa dadi jiwamu adhedhasar tandha sampeyan dhewe.

Sapa pratandha zodiak sing paling cocog kanggo kabeh? Kita kudu ngerteni. Ayo miwiti, bener? Aries (21 Maret - 19 April) Tandha geni iki wis ditemtokake banget. Dheweke pancen semangat banget lan ora wedi nggayuh tujuane.

Nalika Aries ngupayakake sesambetan, dheweke bakal kepincut karo wong liya sing lagi nate ngimpi. Sampeyan pengin duwe hubungan lan njaga sawetara kamardikan, yen bisa babar pisan. Amarga iku, Aries paling cocog karo tandha Fire liyane.

Aku ngomong babagan Leo, Sagittarius, lan Libra. Katelu pratandha kasebut bakal ndhukung sampeyan ing dalan. Timbangan, khususe, bakal mbantu sampeyan golek keseimbangan yen sampeyan rada kerja.

Apa sampeyan saiki lagi sesambetan lan ngimpi bebarengan? Sepira angele Mandheg ing bagean komentar lan wiwiti pacelathon karo komunitas galak kita ...

Taurus (20 April - 20 Mei) Yen sampeyan tiba ing ngisor tandha bumi iki, sampeyan bisa uga sabar, setya, lan bisa dipercaya banget. Nanging sampeyan uga wangkal. Apa wae supaya sampeyan terus lan ngrampungake tugas.

Amarga iku, match sing paling apik yaiku Capricorn, Pisces, lan Scorpio. Capricorn bakal nambah stabilitas sing pas kanggo hubungan sampeyan. Pisces ngidini sampeyan komunikasi karo kreatifitas ing level sing luwih dhuwur.

Dene Scorpio, sampeyan sakloron duwe kesamaan. Kalorone pancen duwe akal, nanging wangkal. Sampeyan wis ngerti apa sing sampeyan penginake lan ora perlu ngrungokake babagan liyane.

Sanalika sampeyan pancen setya marang siji liyane. Kembar (31 Mei - 20 Juni) Tandha udara iki bisa dadi intelektual banget. Dheweke uga sinau kanthi cepet lan seneng ngobrol karo wong liya.

Amarga iku sampeyan kompatibel karo Aquarius, Libra, lan Aries. Timbangan cenderung menehi stabilitas. Sampeyan mbutuhake keseimbangan luwih sithik sajrone urip sampeyan.

Kaya sampeyan, Aquarius minangka pemikir sing fokus ing kemajuan sampeyan. Aries menehi sampeyan tingkat kamardikan sing bener ing urip sampeyan kanthi bebas. Dheweke ora ngawasi sampeyan.

Kanker (21 Juni nganti 22 Juli) Minangka tandha banyu, sampeyan lagi emosi. Hubungan intim yaiku sing sampeyan idham-idhamake. Nanging sampeyan pancen ora bisa percaya karo wong sing lagi ana gandhengane.

Amarga iku, wong kaya Scorpio, Taurus, lan Capricorn paling cocog kanggo mitra sampeyan. Nalika pisanan pacaran, Scorpio dadi paranoid kaya sampeyan. Ora yakin manawa dheweke wis bisa dipercaya, lan butuh sawetara prekara.

Taurus, ing tangan liyane, menehi stabilitas ing urip sampeyan. Yen sampeyan stres, dheweke bakal kasedhiya kanggo sampeyan. Iku mung bukti kasetyane.

Kanthi Capricorn, sampeyan menehi hasil karo counter-sign. Nanging sampeyan sakloron darmabakti kanggo tugas, mula iku padha karo sampeyan. Sampeyan bisa uga malah push saben liyane kanggo nggayuh target.

Leo (23 Juli - 22 Agustus) Nalika sampeyan dadi Leo, sampeyan semangat banget. Sampeyan seneng tampil lan sampeyan ora wedi nampilake awak dhewe. Amarga iku, dheweke paling cocog karo Aries, Sagittarius, lan Libra.

Aries pancen yakin ing urip saben dinane kaya sampeyan. Dheweke umume duwe kapentingan sing padha. Amarga Sagittarius seneng urip ing pinggir pinggir, sampeyan bakal seneng nikmati dheweke ing sisih sampeyan.

Dheweke seneng miwiti petualangan anyar sing nyenengake. Libra apik banget. Dheweke nggawa gaya dhewe ing meja lan nambah macem-macem jinis urip sampeyan.

Amarga gaya banget, sampeyan kudu ngeklik kanthi apik. Kalorone uga duwe komitmen sing serius. Virgo (23 Agustus - 22 September) Tandha bumi iki pengin kabeh stabilitas sing bisa diduweni.

Sampeyan ora pengin stres dening ora nyenengake urip. Amarga iku, Taurus, Capricorn, lan Pisces paling cocog kanggo sampeyan. Taurus ngurmati pendekatan sampeyan menyang zen.

Dheweke uga golek keseimbangan sajrone urip. Amarga Pisces minangka tandha counter, sampeyan duwe daya tarik sing kuat kanggo siji liyane. Kalorone kepengin banget sesambungan sing migunani.

Capricorn uga pengin stabilitas ing urip. Dadi, sampeyan mesthi bakal nemokake alesan umum ing kana. Libra (23 September - 22 Oktober) Tandha udara iki njaluk sambungan.

Wong sing bisa gabung ing level fisik lan emosional. Iki sebabe sing paling cocog karo tandha zodiak kaya Gemini, Aquarius, lan Sagittarius. Amarga Gemini seneng sinau, mula dheweke bakal seneng ngobrol karo sampeyan amarga sampeyan seneng ngrasakake prekara anyar lan nyenengake.

Libra grapyak lan seneng ngatasi wong liya tinimbang awake dhewe. Jenis tanpa pamrih iki bakal narik kawigaten Aquarius. Sampeyan uga kepengin banget nggawe sesuatu kanggo komunitas; Sagittarius bakal nggawe sampeyan lemah.

Sikap lan humor sing positif ndadekake dheweke bisa ngalami kualitas bumi sing ndadekake dheweke dadi calon kandidat sing apik kanggo pasangan jiwa. Sadurunge nerusake, apa sampeyan duwe masalah kesehatan? Priksa 9 pratandha tekanan darah tinggi sing ora nate sampeyan lali Saiki bali menyang diskusi babagan tandha-tandha zodiak lan sapa sing paling cocog kanggo ...

Scorpio (23 Oktober nganti 21 November) Yen sampeyan entuk tandha banyu iki, sampeyan bisa uga duwe akal banget lan semangat. Sampeyan uga butuh sesambungan intim karo pasangan sampeyan. Amarga iki, dheweke cocog banget kanggo Kanker, Capricorn, lan Taurus.

Kanker uga pengin sambungan jero karo sing penting. Sampeyan pancen pengin rumangsa aman. Capricorn uga golek kemitraan sing stabil.

Taurus, countersign sampeyan, pancen setya. Apa sampeyan kelingan kepiye aku ngomong babagan dheweke tetep nindakake tugas lan ngatasi masalah? Ya, ana gandhengane karo kasetyan sampeyan marang Sagittarius (22 November - 21 Desember) Yen sampeyan Sagitarius, sampeyan seneng seneng-seneng. Sampeyan pengin mitra sing nuduhake ngelak petualangan lan rasa humor.

Amarga alasan kasebut, sampeyan bakal cocog karo Leo, Aries, lan Libra. A Leo karismatik banget. Dheweke seneng banget seneng-seneng.

Aries duwe geni iki sing nuntun dheweke menyang papan sing luwih gedhe lan luwih apik. Arang banget dheweke nolak tantangan. Kalorone sampeyan lan Libra pengin sawetara tingkat kamardikan sing bisa nggawe sampeyan pasangan sing hebat kaya sing sampeyan ngerti nalika menehi ruangan liyane.

Capricorn (22 Desember - 19 Januari) Tandha bumi iki tetep dadi profesional. Dheweke ngerti carane misahake karya saka kesenengan. Cita-cita sampeyan mesthi bakal entuk papan.

Capricorn paling cocog karo Virgo, Taurus, lan Kanker. Kanker bakal nuduhake dhukungan lengkap. Yen sampeyan pengin entuk sesuatu, dheweke bakal ana ing sisih sampeyan.

Taurus bisa menehi pitulung profesional. Dheweke ngerti kaya apa sing bakal ditemtokake ing siji prekara. Taurus uga setya banget.

Virgo pancen sregep banget lan ora mandheg nganti rampung tugas kasebut. Dadi sesambungan karo salah sawijining tandha iki bisa uga ateges 'pasangan kekuwatan.' Aquarius (20 Januari nganti 18 Februari) Tandha banyu iki maju banget.

Sampeyan bakal asring ngrungokake dheweke ngobrol kanthi migunani. Libra, Gemini, lan Sagittarius dadi apik. Libra duwe pesona tartamtu.

Kembar pancen apik kanggo obrolan intelektual. Minangka kanggo Sagittarius, dheweke uga kepengin ngupayakake sing migunani. Kalorone bakal seneng banget bebarengan.

Rasa humor sampeyan uga minangka tambahan. Pisces (19 Februari - 20 Maret) Tandha banyu iki pancen cerdas lan kreatif. Nanging kayadene akeh wong sing kreatif, kadang-kadang pikirane ngumbara.

Mula dheweke butuh wong supaya dijaga terus. Iki minangka pratandha kayata Taurus, Kanker, lan Capricorn. Taurus cocog banget karo departemen romansa, nanging dheweke uga realistis.

Sampeyan butuh wong supaya sampeyan tetep andhap asor. Capricorn bebarengan amarga sampeyan nggawa sisihane sing luwih alus, sing bisa ngimbangi drive sing kuat. Sampeyan lan Kanker wis ngubungi perasaan sampeyan.

Wong sing selaras karo emosi lan emosi minangka pasangan jiwa sing ideal. Ya, mesthine bakal akeh corak nalika tandha zodiak. Aku yakin manawa sampeyan wis narik minat sampeyan.

Ayo terusake obrolan lan nonton artikel liyane. Priksa artikel kita sing nerangake pratandha zodiak sing bisa lan ora bisa nggawe rahasia. Uga priksa artikel babagan mungsuh paling ala ing tandha zodiak.

Cukup klik ing artikel lan sinau luwih lengkap babagan sampeyan dhewe. Apa tandha zodiak sampeyan? Apa pasangan sampeyan dadi tandhingane zodiak? Aja lali seneng lan langganan saluran lan wenehi komentar ing ngisor iki!

Napa Gemini mbebayani?

GEMINI(21 Mei - 20 Juni)

Palingmbebayanibab babaganGeminiyaiku manawa dheweke ora bisa dipercaya lan ora teratur. Mesthine, dheweke bisa uga ora bakal ngrampok sampeyan, nanging bisa uga ilang kalung sing disenengi nalika nyilih, utawa bisa uga ngetokake tiket parkir nganti dheweke duwe surat perintah kanggo dicekel.
sewelas 2018.

Napa Gemini ayu banget?

Amarga padha mesem kabeh wektu, karo sampeyan, lan AT sampeyan. Yen sampeyan ora seneng sindiran, aja nganti adoh. Siji bab sing misuwur Geminis yaiku eseme sing padhang lan cara nyenengake kanggo nggawe apa wae kanthi harfiah. AGeminibisa nggawe sampeyan kesengsem karo humor lan humor, lan sampeyan ora bakal bosen ing perusahaan kasebut.rong puluh siji. 2015.

Kepiye Geminis putus?

Cara paling apik kanggoistirahatsamubarang sing aGeminiyaiku ngilangi bolak-balik. Coba memedi ingGemini; barang-barang sampeyan bakal ana ing trotoar sadurunge mulih. Lan ora ing koper, uga. Dheweke bakal diuncalake saka jendhela, uga prabot sing sampeyan tuku bareng.8. 2016.

Apa sing disenengi Geminis?

Geminiumume bisa narik kawigaten babagan sifat semangat lan misterius saka Aquarius, amarga tandha kembare uga duwe sisi liar. Loro-lorone Aquarius lanGeminiuga tandha Air sing kudu dirangsang kanthi intelektual supaya bisa ngrasakakeatraksi. Wong loro iki bisa ngobrol pirang-pirang jam babagan macem-macem jinis prekara.19. 2017.

Gemini piye?

Gemini yaikukamungkinan kanggo nindakake Kadurjanan kaya nyolong nanging ora kudu Kadurjanan kasar. Wong-wong kasebut minangka siswa sing sinau cepet lan duwe rasa humor sing apik, nanging keputusane tetep saya suda amarga dheweke ora yakin. Wong bisa uga ngomong karo Gemini amarga ngrampok cilik.30. 2021.

Apa tukang ngambung Gemini sing apik?

Gemini ngambungkanthi ringkes:

Dheweke pancenambungan sing apikamarga dheweke seneng nawakake lan nampa kesenengan; Sanalika, dheweke bisa ugaugadadi alontukang ngambungsing bisa nindakake kabeh kanthi alus; IngGeminiwanita seneng seneng-seneng ing antarane ngambung lan ngguyu asring.
22. 2019

Apa horoskop saben dina kanggo Gemini?

Horoskop Saben Dina Gemini. Nalika Wulan ngrasa ing Kanker, sampeyan bisa uga krasa ora karuwan, Gemini. Dina iki sampeyan kudu ngindhari kakehan ngomong amarga sampeyan gampang ngomong apa-apa sing rada nglarani yen sampeyan ora ati-ati.

Apa tandhane Gemini ing taun 2021?

Taun 2021 Sugeng rawuh ing taun sing spesial, Gemini. Tandha Kembar sampeyan bakal diwiwiti ing taun 2021 kanthi tampilan anyar lan wektu sing padhang. Taun iki mbukak kanthi planet ing omah sampeyan mlebu tandha listrik saka Aquarius ing tanggal 8 Januari, nambah energi sing sumunar kasebut.

Apa taun paling apik kanggo Gemini?

Yen sampeyan wis ngunci ing sak papan lan siyap bebas, 2021 minangka taun supaya semangat kreatif sampeyan dadi prioritas. Sampeyan ... Apa sampeyan lan minat tresnamu kudune?