Apa wulan Maret 2021 minangka wulan sing apik kanggo Libra?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Horoskop Bulanan Libra lan Maret

Apa wulan Maret 2021 minangka wulan sing apik kanggo Libra?

IngLibra Maret 2021 WulanHoroskop kanggo masalah kulawarga ngramalake jaman sing apik banget. Suasana ing kulawarga bakal tetep tetep tetep ing saindenging. Hubungan karo wong tuwa lan bocah bakal grapyak. Keuangan kulawarga bakal weruh tren munggah lan para senior bakal menehi semangat kanggo apa wae sing sampeyan lakoni.

Hei, Libra. Sugeng rawuh ing waosan panjenengan salami tigang wulan ngajeng. Iki bakal dadi bacaan kaping pindho ing kuartal kaping pindho, nganti wulan April nganti Juni 2021.

Kita bakal mlumpat ing kene. Ing baris pisanan iki, kita bakal mriksa tenagane umum. Ing baris kapindho sampeyan bakal ndeleng kabeh pesen saka mbesuk sampeyan.

Ing baris sabanjure, kita bakal nemokake kabar apik sing ora dikarepake kanggo sampeyan, lan ing baris pungkasan ing kene, kita bakal mriksa kabeh, nuwun sewu, ana saran saka pandhuan utawa leluhur sampeyan, uga aku bakal pungkasan karo telung kertu tambahan nggambar lan menehi wangsulan cepet utawa ora saka kertu kasebut, nanging aku uga bakal menehi cathetan cepet ing saben kertu kasebut kaya-kaya aku ngerti apa sing sampeyan takon. Meh kaya maca pribadi, nanging kita bakal bisa ndeleng cara kerjane. Priksa manawa aku ngerti apa sing sampeyan pikirake, nanging Libra.

Ayo ndeleng apa sing wis ditindakake ing kene kanggo sampeyan, Libra, lan ayo ndeleng ing kene. Libra, sampeyan miwiti nganggo kertu Keajaiban iki. Dadi, kertu iki ujar Sejatine ana liyane ing sangisore permukaan.

Aku bakal ujar kaya esuk gunung es sing sampeyan tingali ing kene kanthi energi iki lan sampeyan uga duwe kertu kasepen, lan aku bakal tenang banget sadurunge badai teka. Dadi iki bisa dadi perkara sing apik. Aku rumangsa kepenak, kayane bakal cepet banget ing kene.

Nanging aku rumangsa yen ana kahanan sing tenang banget utawa bakal kaya kedadeyan ing wiwitan telung wulan, sampeyan ngerti, wiwit wulan Maret lan nalika mlebu wulan April, aku rumangsa rong minggu kepungkur Maret nganti wulan April, sampeyan ngerti, bisa dadi luwih tenang, luwih alon, perkara kaya ngono. Kayane tenang sadurunge badai. Sampeyan duwe wong bodho, lima pentakel lan loro pedhang kasebut.

Dadi aku rumangsa karo sawetara sampeyan, rasane kaya macet ing kene mbiyen. Somebo dy macet, sampeyan utawa wong ing kene. Kanggo akeh sampeyan, kayane ngarep-arep tawaran katresnan saka wong liya, nanging aku duwe perasaan yen ana sing luwih apik kanggo sampeyan lan sampeyan ngerti langsung menyang Seven of Swords, kaya pandhuan sampeyan ngerti sampeyan pengin menehi wong saka jaman biyen dadi beracun, nanging sawetara sampeyan bisa uga mikir babagan jaman kepungkur ing kene.

Aku rumangsa yen sampeyan ora ngerti yen ana sing luwih apik teka ing kene kanggo sampeyan, energi kasebut. Sampeyan ngerti, loro pedhang bisa macet ing bab sing sampeyan ngerti, pokoke tetep ing zona nyaman. Limang Pentakel ujar manawa sampeyan ngerti ora narik kawigaten kelemahane, nanging sampeyan bakal rumangsa sithik ing adhem.

Dadi aku rumangsa karo sawetara sampeyan, ana wong sing nglarani sampeyan ing kene. Aku entuk crita tartamtu. Aku rumangsa yen kanggo sawetara sampeyan, wong kaya mantan sampeyan milih sampeyan utawa sampeyan uga entuk wektu sing angel, nanging aku kudu ngatasi masalah kasebut.

Dadi ayo ngurutake iki lan deleng apa sing bakal dipikolehi kanggo sampeyan ing kene, Libra. Ratu Pentakel, dalan anyar. Kanggo kula, sampeyan ana ing prapatan Libra.

Wolung pedhang, aku mesthi bakal mbebasake sampeyan, lan Permaisuri, kekuwatan sampeyan, sing kudu nguatake awak ing kene, energi iki. Oalah, akeh kelimpahan sing kasedhiya kanggo sampeyan, nanging kayane dheweke lungguh ing kene lan ora njupuk keputusan kanggo pindhah menyang tanah anyar sing ana ing mburine. Yen sampeyan takon apa sing ana ing mburine, kabeh, kabeh sing dikarepake ana ing mburine, lan sejatine ora ana ing mburine.

Dheweke nggoleki ing sisih ngarep kertu ing kene, ing Rong Pedhang. Dheweke mung ndeleng ing papane biasane. Dheweke ngadeg ing ngarep zona nyaman ing ngarepe.

Ana prekara sing kedadeyan ing mburine sing durung nate dideleng sadurunge, sing liyane. Dadi kebak turah mbrawah, sukses total kanggo sampeyan. Ratu Pentakel minangka kertu petunjuk kanggo kula.

Ana kertu tartamtu, aku maca tarot Ora kaya umume wong, aku duwe kertu tartamtu, aku kabeh kertu pitunjuk, dheweke teka, kadang-kadang aku keprungu kaya intuisi yen aku rumangsa makili makna pitunjuk. Arti pitunjuk kanggo aku, kanggo Ratu Pentaclesis, sing ana ing prapatan lan kudu milih, Ratu Pentakel secara harfiah ujar manawa dalan anyar bakal akeh banget. Ana kelinci ing kene, lan ora mung kapercayan sing anyar babagan sing anyar ing kene Libra uga bakal nyebabake pangowahan cepet.

Dheweke makili kaya volatilitas, makili prekara sing bakal owah kanthi cepet. Dadi, aku rumangsa yen sampeyan nyingkirake sesuatu sing sampeyan rumangsa macet lan nemplek, kabeh bakal saya cepet, lan sampeyan bakal cepet banget. Aku mung pengin ngerti luwih rinci babagan seri iki amarga aku rumangsa yen kudu ana sing metu.

Sampeyan duwe raja pentak, boom. Sampeyan njupuk kapercayan menyang mitra ilahi sampeyan. Ing kene dakkandhani.

Raja Pentak, Ratu Pentak. Iki minangka hubungan permanen sing kasedhiya kanggo sampeyan, nanging bakal dadi hubungan anyar, rasane. Kekuwatan, Leo.

Dadi, kanggo sawetara sampeyan bisa uga Leo, aku rumangsa kudu kuat ing wektu iki. Wolung Pedhang, sampeyan ngerti, minangka kertu emosi dangkal. Dheweke ngadeg ing kolam sing cethek banget.

Dadi aku, nanging ing wektu sing padha, aku rumangsa yen sampeyan mbebasake saka kunjara, penjara emosi, bisa uga butuh kekuwatan, lan karo permaisuri sampeyan duwe pesulap kasebut. Ya, sampeyan nggambar babagan sing luwih apik ing urip sampeyan ing kene, Libra. Dadi, aku rumangsa sampeyan kepincut kaya kekayaan, sukses, rasa seneng, lan mesthi dadi wiwitan sing anyar.

Ing kene pesulap nunjuk sepuluh pedhang. Sepuluh Pedhang minangka pungkasan sing angel, nanging pungkasane. Aku mesthi ujar manawa wong-wong mesthi ngandhani kepiye ala sepuluh pedhang kasebut.

Aku seneng, ya ora apa-apa. Kaya kertu sing ora apik, nanging sampeyan ngerti pungkasane. Wiwitan anyar ing ngisor iki lan bakal dakcritakake sedhela, nanging uga tegese nasib.

Ing baris sabanjure, ing kene kanggo pesen saka sampeyan dhewe, sampeyan bakal duwe kertu A Change in the Wind. Maneh, iki kertu sing menehi istirahat sadurunge badai nyerang sirahku. Dadi, aku rumangsa yen kabeh bakal cepet banget kanggo sampeyan.

Ya, aku duwe perasaan yen sampeyan kudu ana. Aku rumangsa kaya sampeyan, Dhewe sing luwih dhuwur pengin sampeyan ana. Nikmati wayahe sampeyan saiki amarga aku rumangsa yen kabeh bakal cepet banget ing wektu kasebut.

Kayane ujar sampeyan sing luwih dhuwur lan iku uga apik, Libra. Aku ora pengin medeni kowe. Aku mikir iki positif banget kaya sing sampeyan lakoni, nanging aku rumangsa yen awake dhewe sing luwih dhuwur pengin sampeyan ngerti yen sampeyan ngerti, ngaso saiki, santai, entuk energi saiki, amarga kabeh bakal cepet banget ing kene mbesuk

Sampeyan duwe Ace of Cups, Ratu Cups lan Sepuluh Pedhang. Sepuluh pedhang tegese pungkasan. Maneh, dheweke nggawe simbol nganggo tangane lan sejatine bisa menehi untung. nanging bakal ana ing bab sing anyar.

Mesthi ngrampungake sesuatu ing kene sing angel sampeyan ngrampungake, nanging sampeyan duwe Ace of Cups lan Ratu Cups kanggo cocog karo tawaran katresnan sing kasedhiya kanggo sampeyan saka mitra ilahi, wong sing pengin soko permanen lan ace Cups yaiku proposal bebrayan. Deleng, sampeyan duwe omah ing kene. Sawetara sampeyan bisa uga njaluk proposal nikah utawa omah-omah ing telung wulan ngarep.

Mesthine, yen iku katresnan anyar, mula ana sing pengin omah-omah karo mbesuk. Aku rumangsa yen mbesuk sampeyan pengin sampeyan ngerti yen sampeyan njupuk langkah. Ace cangkir kaya alam semesta, sampeyan entuk cangkir kasebut.

Semesta menehi cangkir iki. Manuk kasebut ora tiba ing cangkir, nganti sampeyan njupuk langkah pertama. Dadi, apa wae sing pengin diciptakake digawe ing urip sampeyan, aku rumangsa yen alam semesta pengin sampeyan miwiti kaya proyek, bisnis ing kene.

Dadi sampeyan ngerti kabeh sing sampeyan garap ing kene amarga bakal nggawe cangkir kebanjiran. Yen sampeyan rumangsa butuh, jaga-jaga uga Ratu Piala. Ratu Piala kaya kertu kanggo ngurus awake dhewe, ngurus awake dhewe, kabeh perkara liyane.

Nanging ayo ngresiki iki, Libra, lan ndeleng apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan. Libra, sampeyan duwe rodha rejeki lan nasibe bakal ganti. Kaya nasib.

Aku rumangsa yen ana sambungan sing bisa ditemtokake. Wong gemblung, sampeyan kudu nyoba kanthi cepet, kaya sing dakkandhakake, kaya sampeyan kudu miwiti ing kene. Sampeyan ngerti aku ujar yen alam semesta meksa nindakake perkara, rasane.

Sugeng rawuh ing sampeyan. Sampeyan duwe telung pedhang bali. Aku rumangsa yen kanggo sawetara wong ing kene, sampeyan isih nyekel sepuluh pedhang kasebut.

Aku rumangsa yen iki pancen angel, sampeyan ngerti aku rumangsa minangka perkara sing angel kanggo sampeyan ngeculake, nanging aku rumangsa ora bisa mbayangake apa sing bakal sampeyan lakoni. Dadi, aku rumangsa sampeyan kudu ngerti iki, prekara sing sampeyan ngerteni luwih apik kanggo sampeyan. Aku kudu njlentrehake kaping pindho.

Kanggo kula, aku nerangake kapan kudu nindakake iki, yen aku kudu nindakake iki, tumrape aku ngandhakake yen sampeyan ora bisa ndeleng prekara sing apik tenan kanggo sampeyan. Malah ora kudu dadi katresnan. Kita bisa ngomong babagan iki, sampeyan ngerti iki bisa dadi bisnis, proyek, dakkandhakake, luwih-luwih yen sampeyan nandhang kuciwo ing karya utawa bisnis, iku luwih becik kanggo sampeyan ing kene, lan sampeyan ngerti akeh uga Turah mbrawah karo Kaisar.

Kanggo wong liya, aku rumangsa yen sampeyan kudu ngeculake rasa sedhih. Telung pedhang kasebut uga minangka pangeling-eling sementara yen kasusahan sing bakal dialami ora bakal tetep selawase nalika ngobrol karo wong sing biyen. Aku mikir tantangan utama kanggo breakup yaiku sampeyan rumangsa bakal terus, ora.

Dadi aku duwe perasaan yen sampeyan kudu ngerteni iki nganggo telung pedhang ing kene. Aku mesthi bakal duwe, rumangsa yen masa depan sampeyan dhewe pengin sampeyan nambani awak dhewe. ing energi iki, kanthi energi iki ing kene, akeh energi penyembuhan.

Aku uga rumangsa yen masa depan sampeyan pengin sampeyan ngontrol takdir. Rodha rejekine mesthi ana, rodhane mesthi muter. Kita ngontrol arah rodha kanthi geter.

Dadi aku duwe perasaan yen masa depan sampeyan dhewe pengin sampeyan terus dadi positif. Sabanjure kanggo apa wae sing ora dikarepake, ana kabar apik sing ora dikarepake sing bisa ditindakake. Sampeyan entuk cangkir kertu nikah ing kene.

Dadi, yen sampeyan ana ing hubungan sing positif, sampeyan bisa uga disaranake. Yen ora, aku iki bisa dadi wong sing pengin omah-omah karo sampeyan yen sampeyan ora pengin katresnan. Aku rumangsa bisa ana kesepakatan amarga Nine of Pentacles iki.

Kekawin mung bisa dadi kontrak. Aku rumangsa kanggo sawetara sampeyan kaya klamben kaya kontrak, kaya ing papan kerja utawa bisnis, sing bakal ngasilake bathi sing bathi banget. Dadi, aku rumangsa yen akeh kelimpahan kanggo sampeyan, Libra, nanging katon apik.

Sampeyan duwe Pitu Piala, Papat Piala, lan sangang Pentak. Aku rumangsa yen sampeyan ngatonake sesuatu ing kene lan sampeyan bisa uga ora ngarep-arep bisa mujudake kanthi cepet, lan aku rumangsa manawa sampeyan kaget ing kene ing seri iki. Seven of Cups ujar manawa sampeyan rusak amarga dipilih? Dheweke ujar sampeyan bisa mikir babagan akeh pilihan, nanging maneh, seri iki mesthine minangka warta sing ora dikarepake, utawa sampeyan ngerti, apa wae sing ora dikarepake sing positif kanggo sampeyan.

Duwe akeh pilihan, lan Piala Papat, aku bakal ngandhani yen sampeyan bisa kanthi cepet. Piala Papat s, aku dudu penggemar papat Piala, nanging seri iki mesthine positif. Dadi aku pengin ngomong yen suket ing sisih liyane luwih ijo.

Wiwitan anyar sing sampeyan waca ing kene. Kita bakal ngomong babagan diagonal iki sajrone menit sawise ngrampungake. Wiwitan anyar sing sampeyan tampilake bakal positif banget.

Suket ing sisih liyane luwih ijo. Aku uga rumangsa yen sampeyan ana ing kene dhewe, lan aku rumangsa ana akeh kelimpahan kanggo sampeyan karo sangang Pentak. Pancen aku entuk.

Dadi ayo ayo ngrampungake, Libra, lan ayo ndeleng apa liyane sing bisa dipikolehi saka kertu kasebut. Wolung Pentak, akeh sing bakal kasedhiya kanggo sampeyan. Kanggo sawetara wong, aku rumangsa yen iki dhuwit sing mlebu.

Ace of Pentacles, sampeyan mesthi golek dhuwit, lan Seven of Pentacles, apa sampeyan guyon, Libra? 'Yen ngono, iki bisa dadi kontrak kanggo sampeyan. Kanggo sawetara wong, iki kaya kontrak kerja. Dadi, yen sampeyan wis suwi golek gaweyan, saben wengi sampeyan bakal nemoni apa uga ana lowongan kerja.

Kanggo wong liya, ana sing migunani kanggo sampeyan kaya tandha kaping pindho manawa pesen sing kaya ngono pancen kudu cocog karo wektu sampeyan, lan tegese, bisa uga amarga sampeyan ngerti prekara iki durung migunani sajrone taun-taun pungkasan utawa sampeyan dipeksa menyang kahanan sing ora cocog, gaweyan sing ora pantes, nanging sampeyan butuh kerjaan dadi kudu nampa, bener? Dadi, aku rumangsa karo sampeyan akeh, kaya warta iki ing kene, kedadeyan sing ora dikarepake kanggo sampeyan yaiku prekara sing cocog karo wektu sampeyan. lan manawa katresnan, dhuwit utawa bisnis ora dadi masalah lan aku duwe perasaan yen bakal kedadeyan sing luwih apik kanggo sampeyan. Kanggo wong liya, aku rumangsa yen ana surat kanggo sampeyan utawa liya-liyane.

Aku entuk warta utawa surat. Bisa uga kaya warisan sanajan sampeyan ora duwe kertu pusaka sing dak senengi saka dhuwit lan bakal mupangate, nanging aku entuk pesen liwat surat sing mlebu. Sampeyan kudu nindakake sawetara babagan Wolung Pentak ing kene kanggo ngrampungake dokumen utawa liyane.

Maneh, iki dudu scam utawa apa wae, sampeyan ngerti? Dadi, sampeyan kudu ati-ati karo apus-apus lan liya-liyane, nanging miturutku iku sah. Sampeyan ngerti iki ana sing sah, sing sampeyan bakal ngerti, nanging aku uga duwe surat lan bisa uga warta apik banget kanggo sampeyan ing kene. Kanggo wong liya, aku sejatine mikir sampeyan bisa uga golek dhuwit ing kene, lan uga bisa uga ora disangka-sangka.

Sampeyan bisa nemokake kaya iki ing loteng, sampeyan ngerti aku mung nemokake barang sing didhelikake sing bisa ditemokake ing kene. Pancen ora didhelikake, nanging aku mung ngomong sampeyan ngerti yen sampeyan wis ngresiki lemari kaya ngono, lan sampeyan seneng golek barang sing regane lan rumangsa bakal ditemokake, lan iki bisa migunani banget ing kene. Dadi sejatine aku, aku entuk akeh ing kene.

Dadi aku duwe rumangsa yen bakal ana akeh perkara sing ora dikarepake ing telung wulan ngarep. Mesthi dadi pegawean wong liya, kaya sing dakkandhakake, Ace of Pentacles mesthi menehi tawaran, kaya-kaya ora krasa ora disangka-sangka, mula saya kaget amarga aku rumangsa yen sampeyan Ngenteni banget kanggo sesuatu sing masuk akal. yaiku sing ana ing pikiranku Kayane sampeyan lagi wae ngenteni kerjaan sing sejatine ana gandhengane karo apa sing pengin ditindakake, utawa sampeyan wis ngenteni kerjaan sing sejatine ana gandhengane karo gelar utawa apa wae, lan kayane pungkasane teka ing kene.

Ngono wae. Ing baris pungkasan ing kene, kanthi ngetutake kabeh saran saka pandhuan, sampeyan duwe kertu Tender Embrace. Aku rumangsa mung, aku sejatine rumangsa ngomong babagan tutul wong.

Aku rumangsa yen iki tegese yen sampeyan duwe wong penting ing urip sampeyan, priksa manawa sampeyan ora duwe. Aku pengin ndemek kanthi fisik, nanging hubungi lan tutul. Aku rumangsa pandhuan sampeyan pengin sampeyan tetep sesambetan ing kene lan ora ngomong babagan katresnan.

Kita ngomong babagan kabeh hubungan ing urip sampeyan kaya pandhuan sampeyan ngomong babagan pentinge supaya wong ngerti sampeyan peduli lan sampeyan ngerti, kabeh perkara liya ing kene, Libra. Aku rumangsa yen sampeyan bisa uga sibuk, utamane karo kertu Pentacle siji lan loro iki ing kene. Sampeyan bisa kerja keras banget supaya akeh, Empress.

Dadi, sampeyan kudu njaga sesambetan kanthi penting. Sampeyan duwe pitu pedhang iki, loro pentakel lan setan nyoba nggawa sampeyan metu saka kahanan beracun. Dadi, yen baris kapisan minangka masalah sing bisa dirampungake, aku duwe pandhuan yen sampeyan nyoba nolak sampeyan.

Kanggo wong liya, aku rumangsa yen iki tegese keseimbangan. Loro Pentakel yaiku kertu kerja sing angel, lan iku kertu sing ujar sampeyan kudu luwih seneng. Dadi aku mikir sampeyan wis ngerti, Pitu Pedhang, Sétan, iki biasane bisa digunakake, iblis ketagihan nggarap energi iblis.

Aku rumangsa yen pandhuan sampeyan pengin sampeyan njupuk wektu kanggo dhewe, seneng-seneng, nambani, santai, pulih, lan liya-liyane. Aku rumangsa dadi pandhuan sampeyan, aku pengin sampeyan nggunakake Seven of Swords kanggo ngati-ati apa wae sing katon apik banget. Aku rasane kaya pitu pedhang, aku rumangsa minangka energi sing jelas banget sing pengin dakkandhani amarga pesen kasebut muncul ing sirahku nalika mlaku kaya bebek, nalika croaks kaya bebek, iku bebek sing bener ? Dadi, aku mikir kanggo sawetara wong sampeyan, bisa uga ana kahanan sing padha karo Pitu Pedhang kaya sampeyan ora yakin apa sampeyan ngrungokake kepiye miturut aku adhedhasar perkara sing kudu ngadili tumindak, dudu nganggo tembung utawa ana liyane, lan apa sampeyan rumangsa tuntunan? Lan sampeyan kudu menehi perhatian nalika Pitu Pedhang wis ana, nanging ayo ngresiki munggah lan ndeleng apa sing bakal diandharake pandhuan sampeyan.

Sepuluh Pedhang kaping pindho. Yo, Sepuluh Pedhang katon edan nalika maca iki, pancen aneh. Nanging aku rumangsa yen sampeyan kudu ngeculake jinis ngapusi, ngapusi, maling.

Sampeyan duwe hirarki, alam semesta ana ing mburine. Aku rumangsa yen alam semesta, pandhuan sampeyan, nuntun sampeyan menyang sing luwih apik babagan katresnan. Banjur sampeyan duwe sepuluh goblet, siji-sijine begja.

Aku rumangsa pandhuan sampeyan pengin ngerti yen ngeculake prekara, dheweke bakal ngisi kekosongan ing kene, Libra, ujare ing wacan iki. Sampeyan ngerti kabeh maca iki mung ngeklik aku. Kabeh wacan kasebut kanthi harfiah ujar, aja wedi ngeculake kabeh, katresnan, bisnis, dhuwit, apa wae, amarga aku rumangsa yen alam semesta, pandhuan sampeyan, bakal ngisi kekosongan kanthi cepet, lan sampeyan ngerti, iki minangka salah sawijining waosan sing dakkarepake kaya pesen utama maca ing kene yaiku sampeyan nggawe ruang.

Dheweke nggawe ruang kanggo perkara-perkara sing luwih apik tinimbang sing wis sampeyan alami ing katresnan, dhuwit, bisnis, spiritual, kesehatan, mula aku rumangsa iki minangka salah sawijining waosan sing ujar kaya pimpinan sampeyan, 'Hei, kita wis bali. Kita ora bakal ngeculake sampeyan. 'Aku bakal ujar iki kaya sing diandharake pandhuan sampeyan, alam semesta.

Dadi aja wedi ngeculake barang sing ora bisa diladeni, utamane nganggo rong puluh, sepuluh pedhang kaping pindho. Sampeyan ngerti kaya sing dakkandhakake, Sepuluh Pedhang minangka kertu korban, nanging sampeyan ngerti sejatine kertu ditusuk ing mburi. Iku kertu sing kebacut.

Ora butuh sepuluh pedhang kanggo mateni wong, ujare Sepuluh Pedhang Evolve. Wayahe maju kanthi roda rezeki. Dadi, sampeyan ngerti, dakkandhakake, aja wedi ngeculake prekara sing wis sampeyan lakoni utawa aja wedi ngeculake prekara sing wis ketinggalan jaman kanthi akeh cara.

Mesthi bakal dadi mitra ilahi kanggo sampeyan. Babagan sing penting kanggo maca iki yaiku Raja lan Ratu Pentak. Ora preduli jender apa sing sampeyan minat, nanging aku seneng.

Kita bakal njawab telung pitakonan. Saiki kita duwe siji, loro, lan telung ngaso artikel yen sampeyan duwe pitakon sing kudu dipikirake. Aku bakal menehi sampeyan ya utawa ora cepet kaya sing dakkandhakake lan aku bakal mangsuli pitakon kaya aku ngerti pitakon sampeyan sanajan aku ora ngerti.

Dadi kita bakal weruh apa sing kedadeyan. Dadi kanggo pitakonan nomer siji, kita ora duwe menara ora, mesthi ora. Mesthi wae kanggo nerbitake apa wae.

Kita nggawe menara. Nindakake menara apa wae, apa pitakon sampeyan amarga kita nggawe menara kasebut. Kita dipasang ing menara amarga kita nggawe menara.

Bener, kita lagi bangunan. Aku rumangsa sawetara wong kudu ngeculake apa wae lan sadhar yen sampeyan bakal nggawe sing anyar, luwih apik, luwih kuat. Kayane sampeyan wis sinau.

Kadhangkala aku mikir, pancen sampeyan ngerti, utamane nalika maca kaya iki, Sepuluh Pedhang katon kaping pindho. Kayane kita wis nandur modhal akeh wektu lan tenaga. Dadi, kita duwe kekurangan biaya sing surem, mula kita wis akeh nandur modhal lan mula kita pancen keweden ngeculake.

Nanging kita kudu ngerti manawa kita wis sinau akeh. Dadi, nalika dibangun menara, kita bakal mbangun 10, 20 kali luwih kuat. Kita ora mbangun maneh sing luwih ringkih, lan aku rumangsa sampeyan kudu ngerti.

Kanggo kertu nomer loro, ya mesthi, ya kanggo kertu nomer loro. Aku duwe perasaan kanggo sawetara sampeyan bisa uga wis bali saka jaman mbiyen. Kanggo wong liya, sampeyan rumangsa kaya sampeyan.

Aku mung nyopir kaya proyek utawa bisnis. Aku meh rumangsa ana harta karun sing bakal dikandhani nalika maca, nanging nalika sampeyan takon babagan iki, aku rumangsa minangka harta karun lan larang regane. Dadi, nanging ya, mesthi kanggo kertu nomer telu, aku bakal mangsuli, Knight of Wands ing kene.

Dadi aku bakal ngomong ya kudu luwih spontan. Aku pengin mangsuli pitakon sampeyan, nanging aku rumangsa sampeyan kudu luwih mbukak macem-macem cara nindakake perkara amarga aku mikir apa sing sampeyan pikirake ora bakal bisa mlaku, kepiye sampeyan mikir apa sing ana ing pikiranku. Knight of the wands, dheweke lelungan, dheweke duwe tujuan.

Dheweke duwe apa sing pengin digayuh, nanging dheweke luwih seneng lelungan. Dheweke luwih mbukak petualangan. Dheweke ora peduli tenan kepiye carane tekan kana.

Aku rumangsa kaya sampeyan, sampeyan ngerti, apa wae pitakonane sampeyan kanggo nomer telu, aku rumangsa sampeyan kudu luwih terbuka kanggo nggayuh tujuan kanthi cara sing beda, yen bisa dimangerteni nanging apa tegese Aku kanggo sampeyan. Dadi seneng, Libra. Katon apik banget.

Dadi matur nuwun amarga wis ana ing kene Libra. Aku seneng tenan. Priksa manawa sampeyan kudu mriksa srengenge, rembulan lan ndeleng gambar lengkap babagan apa sing bakal ditindakake.

Sampeyan uga seneng lan lengganan, ngormati dhukungan, nanging matur nuwun Libra lan ing sembarang kasus seneng-seneng karo telung wulan sabanjure.

Apa wulan iki apik kanggo Libra?

Ora persis karo transit sing paling seksi, nanging sawise setengah taun pisanan hedonistik, sithikLibraimbangan bisa uga welcome! Ing pungkasan Desember 2020, Jupiter sing bejo lan Saturnus miwiti lelungan tandhing liwat Aquarius, dadi fokus ing katresnan, kreativitas, glamor lan ekspresi dhiri.1. 2021.

hai Libra, seneng maca kanggo wulan Juli 2021. eh, kita bakal langsung mlebu ing kene lan ndeleng apa sing kedadeyan karo sampeyan, priksa manawa nonton rembulan srengenge lan entuk gambaran lengkap babagan apa sing kedadeyan karo sampeyan, Libra uga rumangsa gratis Kanggo seneng lan ngapresiasi dhukungan, nanging uga sing bakal dakkandhakake, tindakake akun media sosial sing ana ing ngisor iki. Saiki ana pirang-pirang scammer sing kabeh pura-pura dadi pamaca liyane, mula aku ora bakal ngubungi, lan ora bakal ngubungi sampeyan nalika menehi bacaan pribadi, aku ora maca pribadi.

Dadi, yen sampeyan duwe wong sing ngaku awake dhewe iku apus-apus, lapor manawa lapor, nanging sampeyan ndeleng Libra ing kene sampeyan miwiti telung cangkir ing kene, sampeyan bakal duwe telung cangkir ing kene, telung cangkir ing kene, kanggo sawetara sampeyan kaya baris ngarep wis dirayakake ing jaman biyen, nanging aku rumangsa bakal ngrusak apa wae amarga aku duwe telung cangkir, sampeyan duwe kertu kekuatan k Kanthi pedhang limang, kaya limang mlaku adoh saka pedhang utawa nyerah, dadi iki bisa dadi koneksi kanggo sampeyan sawetara, uh, bisa uga ana perasaan sing sampeyan kenal kanthi akeh cara, telung cangkir bisa dadi komunitas sampeyan, mula bisa uga sampeyan rumangsa wis pedhot saka komunitas utawa komunitas sing ora ana Mesthi sampeyan kudu ing papan sampeyan, bisa uga, sampeyan rumangsa ora nyambung saka komunitas sampeyan sing ngerti mangan lan sampeyan ngerti manawa sampeyan kalebu komunitas tartamtu bisa uga kalebu klompok tartamtu amarga bisa dadi kaya online komunitas lan aku ragad kaya sawetara wong sing lagi nyambung maneh ing kene lan aku ora ngandhani kaya iki rekonsiliasi yaiku maca maneh lan mungkin sampeyan bisa sambung maneh karo sing liya ing kene, kesehatan lan spiritualitas kaya kabeh sing sampeyan duwe kertu kekuwatan raja pedhang lan limang pedhang ing kene menarik amarga sampeyan raja lan ratu pedhang ora dadi masalah jinis sing sampeyan kepincut karo cara sing katon kaya mitra ilahi iki kanggo aku. Raja lan ratu pedhang minangka mitra ilahi sing paling ala lan sampeyan bisa ndeleng dhewe carane nggawe dheweke bali menyang cara dheweke bali menyang sisih kene lan dheweke mung madhep stari. Ora preduli apa jenis kelamin sampeyan mung maca umum, iki mung energi sing sampeyan rangkep ing kene lan kaya fokus ing marasake awakmu.

Sawetara sampeyan wis urusan karo wong ing jaman biyen sing pengin menang kabeh biaya utawa mung ndeleng kabeh cara banjur kertu liyane sing menang SW Ords, nanging sampeyan duwe wolung papan pedhang kaya sampeyan kanthi sejatine wong jaman biyen sing mung fokus menang, iku gampang lan um, lan bisa uga bisa uga nalika bisa dadi padu, dheweke ora kepengin golek dalan tengah amarga dheweke mung kepengin menang eh ing umume entheng, dheweke mung bisa urip kanthi umum ora adil, nanging rasane kaya aku duwe perasaan yen sampeyan fokus marang penyembuhan kaya sing dakkandhakake, sampeyan entuk dinosaurus nalika nyoba sabar karo kertu listrik, aku rumangsa kaya sampeyan ' Wis nyoba maneh kanggo sabar karo wong sing biyen, yen iki dudu wong kanggo sampeyan, mesthine ora wangkal nanging aku duwe perasaan yen bisa, mula iku sing bakal dakkandhakake ing kana, sampeyan duwe 901 ing kene, ya sampeyan nggambar garis tartamtu karo wong sing pengin momotan? pancen hebat banget, crita langsung, aku rumangsa biyen sampeyan mung kudu menehi hasil karo wong sing mung pengin menang hadiah, lan aku rumangsa nekad banget dadi dadi beban, sampeyan nggawe pikiran sampeyan kanggo lunga lan saiki sampeyan nambani pungkasan iku bakal dakkandhakake kanggo sampeyan Libra, nanging katon apik banget dadi aku seneng yen sampeyan waras, sampeyan entuk kertu ing omah aku rumangsa maneh kaya sing sampeyan umume ngomong, waras saka omah utawa sampeyan bisa mari kanthi apik saka omah kanthi pikiran energi iki, sampeyan uga duwe energi jam lan bobot awak iki, mula aku rumangsa manawa kanggo sawetara wong sampeyan yaiku kapan sampeyan ngenteni ngenteni cangkir diisi telung cangkir, aku mung ndeleng telung cangkir, aku entuk kasugihan lan kabegjan sing sehat saiki kaya-kaya sampeyan nyoba ngisi telung cangkir kasebut sajroning urip, mula aku rumangsa yen iki luwih saka energi sampeyan yen ndadekake pangertèn Kaya telung prekara sing sampeyan coba gabung saiki lan sampeyan kaya ing mode tunggu iki, nanging kabar apik yaiku yen sampeyan duwe pedhang -Ass duwe apa sing mesthi menang. Aku uga seneng yen dheweke nyekel pedhang ing kene, mula aku rumangsa fokus banget kanggo entuk kekayaan kesehatan lan nasib kanthi pedhang kasebut, wolung pedhang kasebut ujar manawa sampeyan bisa macet ing kene, nanging sampeyan duwe pertapa ing baris iki, pertapa kaya mengkene sampeyan lagi ing pungkasan perjalanan sing dawa iki, pertapa biasane nyekel bintang ing lanterne, sing uga bisa ujar manawa sampeyan nemokake cahya batin, nanging iki ana lintang kaya sing dakkandhakake Aku mesthi ujar ing pertapa, lintang kasebut ana ing lantern iki.

Ora bakal ngetokake lintang ing endi wae, nanging kanggo aku, sampeyan bisa ujar manawa sampeyan kudu nuduhake kaya sing wis sampeyan alami yen sampeyan kudu gabung karo wong liya lan prekara kaya ngono sing diarani kertu bintang Aku ora wedi nuduhake crita sampeyan, nanging aku rumangsa yen kemenangan bakal teka ing kene kaya sampeyan, kaya kaya pungkasane dakkandhakake, kayane kertu pengadilan bisa dadi rilis pungkasan sing sampeyan bangun utawa mbebasake sampeyan piye wae sampeyan metu saka peti ing kene Libra, sampeyan seneng tangi karo energi iki lan aku rumangsa maneh kaya Ratu Pedhang iki mung energi sampeyan Ing maca iki aku rumangsa pungkasane jelas Ratu Pedhang kertu Sword Uhcourt sing kapisan, awan mung setengah narik awake lan maneh aku rumangsa yen sampeyan pungkasane duwe kejelasan babagan arah urip sampeyan lan kepiye sampeyan bisa nggayuh kesehatan lan rasa seneng iki, dadi ayo ndeleng ing kene Libra sampeyan duwe putra iki apa sampeyan guyon Meuh kabegjan ngrayakake kebebasan sing apik teka kanggo sampeyan ing kene enem pedhang dandan gedhe yaiku perbaikan sing gedhe banget, maca timbangan lan wolung pedhang? Lucu banget yen pedhang Theada mbalikke dadi kaya sampeyan mbebasake awakmu kaya sing dakkandhakake Libra, mula aku rumangsa bisa ngilangi sampeyan saka kahanan sing macet banget kertu emosi ing kene malah enem pedhang kasebut isih ana banyu sing repot, nanging pandhuan iki mlaku-mlaku ing antarane banyu choppy, dheweke nggawa wong iki adoh saka choppiness, mula aku rumangsa yen sampeyan adoh saka mburi pedhang? jarene, aja kesusu emosi cethek, ing banyu cethek banget ing kertu iki lan kandhane kaya prekara sing sampeyan kuwatir aja sms maneh, ana watesan sing ditemtokake dhewe, mula sampeyan Aku arep menyang arah sing bener ing kene, maca liyane yaiku uh, wiwitane aku, sampeyan ngerti aku ora pengin mlumpat menyang kene, Libra, nanging lintang kanggo aku bisa uga ujar manawa sampeyan pengin kanggo entuk sesuatu, dheweke wis ngeculake banyu ing kene lan sampeyan bisa takon kaya sampeyan pengin miwiti bisnis utawa bisa uga pengin kesehatan supaya sampeyan rumangsa yen sampeyan telung prekara sing dakrasakake sampeyan fokus ing rejeki kesehatan lan kebahagiaan sampeyan lan sampeyan ngerti manawa lintang sing dakrasakake yaiku kita rumangsa adoh banget. Sampeyan ngerti lintang kaya lintang gedhe iki ing kene, sampeyan ngerti lintang-lintang adoh banget, dheweke ana ing njaba, lan lintang bisa ngomong, kadang sampeyan rumangsa ora bakal bisa nggayuh apa-apa, nanging dheweke nyiram banyu ing dharatan , Sejatine ujar manawa ana prekara sing pengin sampeyan lakoni lan wong liya wis bisa nindakake, mula sampeyan bisa uga kudu ngupayakake, sanajan ora ana wong liya sing nindakake, ora masalah sampeyan isih bisa nggayuh apa-apa, nanging maneh dheweke lagi ngucapake banyu ing dharatan, jarene apa sing bisa ditindakake kanggo siji wong bisa uga kanggo kabeh wong lan aku rumangsa iki kabeh sing kudu sampeyan kenal maneh kadang-kadang aku mikir yen mlebu mode sing saiki kaya-kaya pengin miwiti bisnis, nanging sampeyan mikir oh, sing ora bisa ditindakake, sampeyan bakal bisa sukses, nanging yen ana wong sing nindakake, sampeyan bisa nindakake lan iku Apa sing dikandhakake, aku rumangsa yen sampeyan duwe kesehatan iki kasugihan lan kabegjan iki bisa nggayuh telung prekara sing dikarepake, nanging sampeyan kudu lolos saka kene, ing kene kita bakal entuk Aku bakal ngomong babagan maneh nalika sampeyan duwe pertapa ing pertapa baris ngarep tenan ujar manawa sampeyan ana ing pungkasan maneh aku pengin pungkasane kaya sampeyan pungkasane ing pungkasan perjalanan dawa sing sampeyan lakoni ing padhepokan , minangka pelanggan, dheweke munggah ing pucuk gunung lan dheweke sumunar cahya batin lan semono uga kaya yen dheweke ngalami wengi sing peteng utawa dheweke nggoleki jiwa, mula aku rumangsa yen sampeyan seneng saka peteng utawa bakal enggal metu saka peteng, pedhang wolung sampeyan duwe wolung pedhang telung cangkir lan wiwitane duwe pedhang, aku pengin ngomong aja macet kadang aku mikir yen kita bisa kepepet banget ing telek lan kaya meh dadi kaya zona nyaman, kayadene din ge pancen ala banget utawa samubarang ora apik banget ing urip kita, mula kita bakal padha kaya biasane, mula kita mung gelem menehi, aku entuk rumangsa yen jarene ora bener aku rumangsa ora bakal nate nulungi energi iki lan rasane kaya wolung pedhang a Aku ngomong saiki wayahe, saiki aku sadhar yen samubarang dadi luwih apik Aku rumangsa ana Wong kaya sampeyan ngerti tenan apa sing ana ing pikiranku yaiku wong-wong bakal dadi penting banget kanggo sampeyan ing wulan iki lan amarga aku rumangsa dheweke ' semono uga sampeyan narik kawigaten kaya sing dakkandhakake yaiku tembung paling apik iki sing bisa digunakake kanggo wolung pedhang kaya ngrasakake aku arep mrana lan aku ora mung pengin tresna ing kene maneh, threecup minangka bagean saka komunitas sampeyan, dadi kanca , kulawarga, uh, mung wong-wong ing njaba sing ngerti aku duwe perasaan yen sampeyan lagi seneng yen sampeyan ngerti manawa ana wong sing narik sampeyan ngerti manawa sampeyan ngerti energi kaya ing kene lan mesthi seneng ngobati peta lintang. , dadi aku rumangsa yen ana sebab-sebab kenapa Energi iki ngrayakake. Aku uga rumangsa yen Wolung Pedhang arep ngati-ati, kayane kita krungu warta mula sampeyan ngerti manawa sejatine jagad iki murub saiki apa sing ora bisa ' yen adoh saka bebener, iku kaya sampeyan ca Aku milih wong sing percaya yen aku weruh kedadeyan sing apik saben dina, saben dina ndeleng wong nindakake kabecikan saben dina. Sing dakelingake yaiku sampeyan bisa nindakake perkara sing apik saben dina lan ndandani jagad iki dadi luwih apik.

Sampeyan minangka sisih apik urip ing kene utawa sampeyan nuduhake manawa ana prekara sing apik lan aku rumangsa yen sampeyan metu saka energi iki wolung pedhang. Ayo deleng, ing kene sampeyan duwe Ratu Pedhang maneh, sampeyan ndeleng kasunyatan uh uh, dakkira Aquarius wis maca sing padha, yen sampeyan duwe diagram ing Aquarius, aku mesthi bakal ndeleng nalika maca, amarga nalika Maca kabeh babagan ndeleng kasunyatan utawa apa-apa lan sing dakkira kaya sampeyan uga bakal bisa ndeleng, kayane kaya awan katon larut karo ratu pedhang, nalika maca sampeyan uga duwe pitu tongkat ing kene lan sampeyan duwe maneh kamenangan gedhe kreta kasebut kanggo sampeyan, putra kreta pedhang, iki minangka perayaan kanggo sampeyan, pitung wandsis kaya peta kanggo mbela posisine ing ndhuwur bukit, kajaba saka Percaya, kaya ngerti apa , yen sampeyan ngerti ana sing bener, mula aku rumangsa kanggo sawetara sampeyan kaya sampeyan luwih percaya karo prekara sejatine, aku ngerti yen konyol, babagan iki pancen ana, mula aku rumangsa kanggo sawetara wong sing sampeyan prelu sadhar iki, apa wae sing sampeyan percaya, meh kaya nggawe kasunyatan sampeyan dhewe, delengen ing endi iki. Sampeyan duwe papat pentak ing kene, sampeyan duwe negara setan uh, eh, raja cangkir, aku rumangsa yen kanggo sawetara wong sampeyan rumangsa T cilik diketuk papat pentak, lan setan maneh duwe wolung pedhang ing kene kaping pindho, lan patang pentakel, njaluk sampeyan metu saka zona nyaman. Iblis sing sampeyan kenal, ing tangan siji, setan bisa ujar manawa sampeyan tetep lan ana gandhengane, nanging ing ndhuwur saka iku, setan pancen mung kandha yen setan iku sejatine sampeyan. dudu amarga setan ujar manawa sampeyan mung kudu ngeculake prekara sing sampeyan rasakake macet, dadi aku rumangsa sampeyan ora macet kaya sing sampeyan pikirake Libra kanthi energi kasebut, ayo ndeleng ing endi tujuane sampeyan duwe web cangkir, temtunipun bisa dadi katresnan anyar Ayo wulan iki yen sampeyan pengin, sampeyan duwe kaisar, sawetara sing mesthi rumangsa dikontrol dening sesuatu sing sampeyan pikir sampeyan ora bisa ngontrol lan sepuluh cangkir rejeki sawise kangelan ya tegese aku duwe perasaan yen setan lan kaisar umume umum ing pirang-pirang cara energi yaiku kepiye sampeyan rumangsa yen sampeyan saka jagad utawa pamrentah utawa teori dikontrol utawa sampeyan ngerti wong-wong tartamtu ing urip sampeyan wolung pedhang kaya sampeyan kaping pindho.

Dheweke kudu ngerti yen sampeyan ora dikontrol karo apa wae sing duwe kekarepan bebas lan cangkir cangkir minangka peta Dreaming, sampeyan ngerti manawa dheweke kudu ngatasi alangan iki, dheweke kudu nyebrang kali sing ana ing peta iki, ing supaya sukses banyu, kabeh ing wacan sampeyan, ing kene akeh banyu, pangadilan bintang, ana banyu kaping wolung pedhang kaping pindho, ana banyu, kaleng cangkir ing kene, mula kayane jelas ana sawetara alangan emosi , Mungkin utawa apa wae sing nyegah sampeyan entuk impen, lintang ing wayah wengi cangkir lan srengenge uga, ora ana cangkir sing biasane katon ing cangkir iki, dheweke ngimpi urip sing sampurna ing njaba kaca cangkir sing dheweke ngimpi kaya kesehatan, kasugihan lan kebahagiaan, bener, kaya telung prekara sing apik kanggo dheweke lan nanging kayane kudu nyebrang banyu, dheweke kudu nyebrang alangan iki, ing kono kepiye cara kita nggawe timbangan kasebut, yaiku ora mbiyantu banget, mula kita takon, kepiye carane bisa nyebrang kanthi apik ing kene, um? Ora jawaban sing apik amarga ratu tongkat kudu wani, kudu tegas, pancen kudu nyelehake ati lan jiwa sampeyan dadi pitung tongkat sing padha maneh, kapercayan Carter mirip banget karo ratu tongkat amarga dheweke ngerti dheweke ngerti dheweke ngerti yen dheweke bakal sukses ing sawetara cara kanggo njupuk risiko utawa nindakake tindakan, mula aku rumangsa yen sampeyan yakin duwe peta keadilan sing sampeyan tampil ing kene ing Libra sing ana ing posisi sing kuat supaya sampeyan ngerti iki minangka peta sebab lan akibat mula aku rumangsa yen sampeyan ngatonake samubarang ing kene kanthi cepet lan sampeyan duwe pertapa sing sampeyan kenal, kanthi cara akeh aku rumangsa kepengin maca iki tegese ujar kaping pindho karo pertapa manawa sampeyan siyap miwiti iki lelungan anyar utawa sampeyan siyap nyebrang alangan emosi iki utawa aliran iki, putra kertu siji iki minangka kertu kaadilan sing bisa dideleng kaya sampeyan, kita uga bisa mangsuli minangka wangsulan sampeyan amarga kertu pengadilan mung ujar kaya sampeyan ngerti kaya Aku ujar yen entuk rasa lega iki g aku ing kene rada Libra amarga aku rumangsa ora percaya apa-apa sing bisa ditindakake ing peta lintang iki, kaya sing dakkandhakake sadurunge, nanging sampeyan ora ngerti kepiye carane bisa percaya, nanging isih pengin nggawe prekara utawa isih pengin Nindakake prekara Kayane sampeyan ora percaya yen tresna iku bisa ditindakake, nanging sampeyan isih pengin tresna yen bisa masuk akal utawa bisa uga ora mikir yen sampeyan bisa duwe bisnis, nanging sampeyan isih pengin duwe bisnis utawa sampeyan isih pengin kebebasan finansial utawa ngerti apa sejatine, ora masalah ID legal ujar yen sampeyan mung kudu njupuk langkah pertama, mula kudu nyoba kebaikan sing adil yaiku sebab lan akibat, jarene yen sampeyan njupuk sing pertama langkah, mula sampeyan bakal entuk asil adoh saka astrologi sing wis suwe kitaatasi, kaya-kaya masarakat wedi njupuk langkah-langkah pisanan iki, dakkira wong kaya ngono takon ing alam semesta Aku nggoleki kaya bukti sadurunge mlebu, nanging kayane sejagad ora ana ora bisa digunakake kanthi bener. Kayane kudu nyisipake karya banjur entuk bukti yen bakal bisa dadi aku rumangsa ana sandal jepit sing kudu ana risiko ing kene libra, cukup diwaca yen ora bakal nate nyebut katresnan iki, aku bakal ngomong yen aku rumangsa yen sampeyan arep mari saka katresnan kepungkur, sampeyan duwe katresnan ing kene, bisa nyekel sepuluh gelas supaya sampeyan bisa kencan nanging bakal? dadi kaya posisi sampeyan mbesuk, bisa uga dadi ksatria sing sumunar kanggo sampeyan ing kene kanthi jaring cangkir lan mula sawetara sampeyan bisa uga ketemu wong ing mbesuk yen sampeyan wis hubungan, beda crita, umume, yen sampeyan Wis ing sesambetan aku rumangsa ora apa-apa ing kene, tegese aku bakal ngindhari tumindak beracun lan perkara-perkara kaya ngono, nanging kanthi intuitif aku duwe perasaan yen sampeyan ana ing sesambetan sing apik bakal tetep apik? sawetara sampeyan bisa uga bisa uga teka, amarga aku duwe perasaan yen leo akeh kanggo sampeyan, bisa uga dadi tandha geni amarga sampeyan duwe kaisar uga, nanging iki cukup apik diwaca matur nuwun amarga wis ana ing kene Libra Aku seneng tenan. Priksa rembulan srengenge lan sunar srengenge kanggo gambar lengkap babagan apa sing sampeyan lakoni saiki

Apa taun 2021 dadi taun sing bejo kanggo Libra?

Ahli nujum nyebut acara kasebut minangka acara paling gedheTaun 2020, mula kita bakal metu kanthi rame. Tandha spoiler,Libra: Yaiku aapikbang Ngarepakebegja, prastawa sing dirasakake, lan ledhakan tuwuh. Nanging, pengalaman sampeyan gumantung saka tumindak sing kendel sadurungetaun.2. 3. 2019

Taun iki 2022 horoskop kanggo wong-wong Libra lan amarga kita wis nulis katrangan kanggo sampeyan ing kene, katresnan sejati antarane masarakat biasa teka sawise mlaku-mlaku banjur bakal kaya sing bakal kedadeyan, kita uga bakal menehi komentar babagan diskusi horoskop iki lan Ing horoskop iki, kita ngomong karo sampeyan babagan dhuwit, katresnan, proyek, mulih ing negara liya lan urutane yaiku katresnan, karir, kulawarga, kesehatan, dhuwit, keuangan, lelungan lan pungkasane katrangan lan sawise iku, kepiye lalu lintas lengkap, mula kita wiwiti urusan tresnamu ing. Wektu wis nyepetake, wong-wong Libra, sampeyan ngerti manawa sampeyan duwe sumber daya lan papan ing masarakat umume papan sing beda-beda lan akeh wong sing gabung karo sampeyan ing masarakat kanthi cara sing mung aku lan dhewekan. Kanthi cara iki sampeyan bakal nambah dhuwit, ana sing butuh, ana sing butuh, saiki angel banget urip ing antarane wong-wong kasebut, nanging wektu iki dadi bagean Lovecashew sampeyan, wektu iki dheweke uga bakal nyoba dadi pasangan urip sampeyan.

Kabeh wektu kanthi cara sampeyan dhewe lan ide Inggris liyane Dina iki sampeyan bakal bisa ndeleng apa sing kudu ditindakake. Cara dheweke dikhianati, cara urip, sanajan sawise ndeleng kabeh perkara kasebut, sampeyan bakal maju ing wektu iki lan apa sing bakal kedadeyan kanggo sampeyan taun iki, sampeyan bakal dadi fokus sampeyan, miturut sawetara kanca, uga masalah cilik sing bakal ditindakake, tegese, kanca, sing mangan kaping pindho lan entuk sumber daya, wiwit Februari sampeyan wiwit nyuda wektu, mula, apa sing nomer loro, yen sampeyan bakal menehi sethithik sawise Maret Kita bakal ngganti sethitik lan sampeyan? wiwiti narik kawigaten babagan kegiyatan sosial sing lagi ditindakake lan ing kono sampeyan bakal siyap lungguh, saiki kita bakal pindhah sithik kanggo spiritualitas lan babagan kulawarga lan bisnis sampeyan. Bakal mulai urip maneh kanthi maju saka kene lan yen ngomong kaya ngono, halo minggu wiwit wengi pertama ing wulan Januari 2022, lintang kasebut bakal munggah lan mula akeh sing kepengin weruh.

Dheweke diarep-arep bisa narik kawigaten sampeyan, ing kene dheweke bakal nyedhaki sampeyan kanthi narik sampeyan sukses, saiki pracaya karo wong-wong Libra. Simpati sing kebak karo sampeyan, saiki sampeyan ngerti nalika gelut lan kabeh kanca pisah sawise, yen sampeyan dadi perang sawise perang, sampeyan bakal nggunakake, wong-wong iki gelut lan dheweke ora duwe rasa sayang karo pertarungan sampeyan, iku kabutuhan kabeh wong, nanging sanajan sampeyan duwe pasangan urip ing lingkungan kaya ngono, sampeyan duwe pacar pacangan mewah sing ngerti sampeyan. Iki apik banget, nanging jumlah wong sing kaya ngono bakal kurang ing kene, nanging sampeyan kudu nggayuh, mula miturut urip katresnan, taun sing apik ngenteni, mung gaweyan sethithik kanggo njaga wong sing ngerti jeneng kasebut.

Lan terusake, pancen dakkandhani amarga sampeyan minangka salah sawijining pratandha zodiak sing paling imajinatif. Saiki ayo pindhah menyang bagean sabanjure, sing bisa nindakake karier kita, uga bakal kedadeyan ing karir. Iki uga game sampeyan, wong-wong ing Pustaka uga ana, yen sampeyan ndeleng bathi, rugi terus nanging tanggal 3. Februari demam karier sampeyan bakal diwiwiti yen wis tujuan kanggo pindhah saka wilayah Neptunus menyang Asal-Usul, kaya sampeyan bakal miwiti munggah, tegese sampeyan bakal ngenteni akeh wektu ing kene.

Nanging karier sampeyan mbutuhake sampeyan, ana kesempatan kanggo miwiti bisnis, lan ing taun iki bintang sampeyan bakal saya dhuwur. Yen sampeyan makarya ing sembarang jenis industri jasa kesehatan Shyam, mula bakal diwenehi perhatian khusus. Pengarepan bathi mesthi bakal diarepake ing taun iki, sing nomer loro yaiku yen grahana srengenge terus ganti lan maju, dadi taun sing apik sawise karir, kita bakal ujar taun sing apik sawise perusahaan.

Saiki kita bakal ngomong babagan sampeyan ing kulawarga utawa kulawarga, sampeyan bisa teka ing pertengahan Oktober, bisa uga ana pindah saka omah cilik menyang omah anyar sing anyar lan pindhah menyang omah gedhe lan ing kene Shani Maharaj teka ing kene uga, sekitar kanggo mbantu sampeyan, mula wong Setu bakal teka mrene kanggo mbantu sampeyan. Ana lan bakal ndarbeni sampeyan manawa ing tengah-tengah srawung karo kulawarga sampeyan luwih nggatekake lan nalika wong tuwa utawa nenek tuku luwih akeh lan nalika sampeyan tuku tagihan kasebut, bakal ana swasana sing tenang lan apik ing tim kasebut lan ngobrol karo kulawarga . Ayo ngobrol babagan pitulung sampeyan, kesehatan sing ora apa-apa, ora ana akeh masalah, nanging wong-wong Libra duwe sawetara masalah khas, lemak sing ana gandhengane karo kolesterol, masalah kaya ngono uga Beata uga fokus kanggo sampeyan Fitness. apik, dheweke ora apa-apa, ora katon Ishoj dhuwur lan ngimpi kekebalan lan terus mlaku. Ayo terus ngomong, kepiye dhuwit lan finansial sampeyan entuk dhuwit lan kepiye dhuwit wiwit awal taun iki, tekane dhuwit diwiwiti karo sampeyan. 2022 ing bangunan omah dudu omah utawa mobil sing bakal dituku ing taun iki lan sawise wulan April utawa Utawa apa wae pembayaran lawas sampeyan macet, bisa uga bali, mula sawise dhuwit, saiki ayo padha ndeleng liyane minangka lelungan lunga, malah arep lelungan, sing bakal akeh lelungan, sampeyan bakal lelungan suwene.

Saturn Maharaj teka ing omah, mula plancongan nggawa sampeyan ing kene lan sawise wulan April, bisa uga ana lelungan adoh lan lelungan bisnis uga pribadi, profesional, spiritual, lan telung arah. Ana sawetara pratandha manawa sampeyan bakal nindakake lelungan internasional, banjur coba, banjur kedadeyan kasebut nalika kita ngomong babagan sampeyan, akeh wong jahat, katresnan sejatine bakal teka dhewe. Ayo dirembug babagan katrangan iki.

Yen mangkono, kaya sing dakkandhakake sadurunge, yen jagad sampeyan bakal akeh wong ala, masalahe bakal akeh wong sing tegese sampeyan ana ing urip sampeyan lan nggoleki ing endi wae, sampeyan pengin apa-apa utawa liyane, sebarake kabeh tangan sampeyan. Iku kedadeyan ing sisihmu, apa wae sing ana ing kene, ana katresnan sejati iki ing tengah-tengah akeh wong sing bisa tahan karo sampeyan. Bakal teka, nanging wong-wong sing menehi tandha zodiak Gemini, arang banget bisa teka lan isih ana maneh, dakkandhani, sampeyan bisa mangan Gemini mlaku-mlaku lan ing kene kanca Aquarius, dheweke uga bisa nyedhaki sampeyan.

Sampeyan bisa ngarep-arep, ngarepake dheweke njaluk sampeyan lan ngumbah katresnan sing ora perlu, apa wae sing ana, ing sisihane Trees Inn. Secara komersial, jus siap-siap iki butuh kabeh, sampeyan ora bakal kelingan apa-apa, mula bakal diwenehake. Mangkene gambar Bigg Boss ing wulan Januari, wiwit tanggal 1 Januari 2022, lintang sampeyan bakal siyap, ing taun iki sampeyan bakal sinau akeh perkara kanthi saiki ngunci wong lan katon ing sawetara cara.

Dadi, usaha kemitraan cilik bisa nyebabake sampeyan ana masalah, nanging sampeyan bakal bisa lolos mula lan penghasilan bakal mundhak. Bujang ninggalake single sing Libra, dikarepake bisa mbuwang sethithik. Aku wis ngandhani.

Aku wis rampung lan Ram lan Joe lan sapa wae sing nggunakake loman, sampeyan kudu waspada kanggo getih, oke, saiki ana lelungan. Bakal ana telung jinis lelungan, profesional lan pribadi, lan sampeyan kudu ana telung jinis lelungan ing antarane, yaiku lelungan agama, umume taun kacilakan apik, aku ora ujar rata-rata, nanging luwih apik tinimbang rata-rata. , setaun sing apik ngenteni sampeyan taun anyar 2022 Aku wis ngandhani jumlah sadurunge, Lengganan saluran kita WAJIBA matur nuwun, matur nuwun, nggawe lan nyetel tujuan

Apa Libra entuk kerja ing Maret 2021?

Minangka sabenKarir LibraHoroskop2021, taun2021nggawa asil sing apik banget saka segikarirkanggoLibrapribumi, nderek sampeyanbakalbisa tampil apik ing papan sampeyan.

Apa wulan Maret dadi wulan sing apik kanggo Libras?

Umum:Librabakal duwe sakabèhéwektu sing apikikiwulangegayutan karo pakaryan lan hubungane karo pasangan lan anak nganti pertengahanMaret. Hubungan Cinta: Sampeyan bakal ngrasakake positif babagan hubungan sampeyanwulan, luwih-luwih nganti pertengahanMaret. Sampeyan bisa uga njupuk keputusan penting ing babagan katresnan.

Kewan apa iku Libra?

IngPoundsrohkewanyaiku serigala abu-abu. Mirip karo tandha lintang, srigala abu-abu minangka makhluk sing setya banget. Uga,Poundssengit dhewe-dhewe lan bakal mesthi nindakake perkara ing pasangan utawa klompok, padha karo semangatkewan. Diwakili dening Timbangan, nuduhake keseimbangan ing aPoundsurip.16. Taun 2020

Apa dina keberuntungan saka Libra?

Nenemdinasaben wulan utamanebegjakanggoPounds. Ing ngisor iki: Ing wulan Januari: 1, 5, 9, 19, 20, lan 27. Kanggo wulan Februari: 2, 6, 15, 20, 24, lan 29.

Apa sesuk dina sing apik kanggo Libra?

Bakal dadi adina begjakanggoLibrasaka lapangan Layanan Musik lan Bisnis. Wektu Nguntungake Dina Dina-Antarane 10:00 esuk nganti 11:00 esuk.LibraHoroskop ngandhani manawa Dina iki sampeyan bakal rumangsa seger lan seneng lan ora ana sing bisa njupuk sikap positif saka sampeyan.

Tanggal lair sing duwe begja?

Kanggo sampeyan sing lair tanggal 1, 10, 19 utawa 28 wulan,tanggal1, 2, 3 lan 9 yaikubegja. Uga, ingnguntungakewarna kuning, emas lan oranye lannguntungakedina yaiku dina Minggu lan Senen. Panguwasa nomer 2 yaiku planet Wulan. Wong sing lair tanggal 2, 11, 20 lan 29 wulan kasebut duwe radix 2.

Apa wulan lair sing paling apik?

Sawetara panliten ujar manawa bayi sing paling endheklairbobot yaikulairing Mei kapur nganti jumlah vitamin D ing rahim paling ngisor sajrone meteng ing mangsa adhem. Panaliten sing ditindakake ing Inggris nuduhake manawa Mei yaikuwulan paling begjadadilair, lan Oktober iku sing paling ora nyenengake.19. 2021.

Apa horoskop saben wulan kanggo Libra?

Horoskop Bulanan kanggo Libra minangka analisis babagan gerakan sing bakal ditindakake langit, lan kepiye sesambungan karo pribumi Libra ing wulan iki. Saben planet nggawa sing anyar, saben transit njanjeni sing anyar.

Apa sing kudu ditindakake ing wulan Mei kanggo Libra?

WULAN Mei Mundur maneh lan dirombak, Libra! Nalika sampeyan biasane dadi sing pertama kanggo ngrayakake kemampuan bertahap ing donya kanthi cepet lan bisa bersosialisasi, fokus sampeyan tetep luwih cedhak karo omah nganti 20 Mei. Sawise iku, langit menehi harapan, ide-ide seger lan umume raos kemungkinan inspirasi.

Apa horoskop kanggo Libra Maret 2021?

Aktivitas amal lan spiritual bisa menehi sampeyan rasa seneng sing dipengini supaya ora lali karo masalah karir. Prakiraan Libra 2021 Maret kanggo Libra ngramal periode sing durung apik kanggo para pengusaha lan salesman. Agensi finansial ora bakal menehi sampeyan pitulung sing dibutuhake lan masalah hukum bakal diadhepi.