Suwene Jupiter kothak Uranus?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Jupiter kothak Uranus

Suwene Jupiter kothak Uranus?

Salah sawijining aspek paling penting ing taun 2021 aJupiter-Alun-alun Uranusdipompa dening Mars lan Saturnus nyoroti paruh kapindho wulan Januari.16. 2021.

Dadi iki sing pertama ing serangkaian artikel astrologi ing taun 2021, lan tema dhasar, yen aku kudu ngrampungake siji tema ing taun iki, iki bakal dadi planet Uranus. Artikel iki ing wulan Januari lan khusus babagan alun-alun Jupiter lan Uranus. Uranus bakal ana ing Taurus sajrone taun, kaya sing wis suwe, lan salah sawijining perkara sing paling apik babagan Uranus yaiku nguwasani prilaku sing ora bisa diprediksi.

Ing level individu, iku Karsane Sejatine, iku Niyat Asli kanggo inkarnasi. Nanging umume kita duwe macem-macem rencana, duwe macem-macem cita-cita babagan apa sing bakal ditindakake, apa sing dikarepake ing urip, nanging utamane, kita asring lali karo apa sing teka ing kene. Dadi, kita njupuk inkarnasi, duwe niat lan iku faktor Uranus.

Iku meh padha karo Universal Will sing bakal ana ing inkarnasi lan banjur yen kita nyimpang, wiji sing kita tandur nalika njupuk inkarnasi bakal tuwuh. Dadi Uranus yaiku petir ilahi sing nggawe kita kaget karo owah-owahan bencana, lan ing Taurus minangka planet, utawa nuwun sewu, minangka tandha awak fisik lan lingkungan fisik kita. Nalika Uranus ana ing Taurus, kita bakal weruh kedadeyan sing kaget lan asring gawe kaget ing fisik.

Iki bisa dadi awak utawa lingkungan fisik kita, mula alun-alun antarane Jupiter lan Uranus bakal diwiwiti tanggal 7 Januari nganti 27 Januari lan persis tanggal 18 Januari. Sing kudu dakkandhakake yaiku yen sisa taun diganggu alun-alun Saturnus karo Uranus, kaya konjungsi Jupiter-Saturnus iki sing tanggal 21. Saiki kita bakal sinau sawetara piwulang kasebut.

Jupiter minangka planet urutan kaya sing sejatine ngerti kabeh urip. Dadi, kita bisa ujar, minangka pandangan donya kita, iku cara kita ngatur urip, lan ing jagad sing ideal bakal sesuai karo rencana sing kita lakoni, maksud sing kita lakoni. Lan kadang-kadang kita mung nampa pandangan dunia.

Kita teka ing jagad iki lan mulang marang awake dhewe bab-bab saka wong tuwa - bisa dadi agama, bisa uga kabeh cara urip, lan banjur kudu ngrampungake apa sing cocog kanggo kita, apa sing dirasa tenan kaya ngono wenehi kebebasan lan apa ora. Uranus minangka planet kebebasan. Aturan Aquarius sing saiki dadi Jupiter ing Aquarius.

Tujuan kanggo nggarap iki, cara sing kita lakoni ing alun-alun iki sing nggambarake ketegangan, biasane kanggo ndeleng, oke, ing endi kita diblokir utawa dipeksa mandheg sawetara wektu kanthi kedadeyan sing nggegirisi ing jagad fisik kita? Banjur njupuk pitunjuk utawa pitunjuk, amarga kabeh sing kedadeyan, kabeh sing tuwuh saka wiji kasebut sejatine asale saka maksud asli. Dadi, nalika ana ing kahanan sing ana ing kene, kita lagi nindakake sawangan jagad tartamtu lan banjur kedadeyan sing nggegirisi ing lanskap fisik - Taurus - mula kita bisa sinau menehi pitunjuk lan adaptasi. Jupiter pancen cara kanggo nggedhekake rencana.

Dadi sampeyan ngerti manawa kita duwe rencana sing abstrak iki, biasane kabeh grafik astrologi. Kanthi Jupiter, sampeyan bisa nggunakake asli iki - iku mung tujuwan - lan sampeyan bisa nggayuh papat sudhut jagad sampeyan. Kanthi Uranus nggawa sawetara acara anyar sing gawe kaget sajrone wulan, saiki wayahe ndeleng pandangan jagad sampeyan lan ndeleng apa sing kudu disesuaikan.

Dadi, minangka pratinjau cerdas babagan tantangan sing luwih angel sing bakal ditindakake ing taun 2021.

Apa Jupiter kothak?

Sihiralun-alunkasusun saka 16 kothak sing luwih cilik, sing nalika ditambah kanthi horisontal, vertikal utawa diagonal total 34. Asring digunakake minangka jimat ing endi kuwalitas planet ikiJupiterdibutuhake.

Hai kabeh lan sugeng rawuh ing aspek liyane ing artikel minggu. Minggu iki, minggu wiwit tanggal 17 Mei, sejatine bakal ana rong artikel, lan iki sing nomer loro sing ngrampungake sawetara perkara sing beda ing minggu iki. Dadi aspek kapindho sing pengin dakpentingake minggu iki rada jus, lan aku ora bisa nolak nambah.

Iki srengenge ing Jupiter kothak kembar ing Pisces. Dadi aspek iki bakal ana ing dina 21 Mei, bisa uga tanggal 22 Mei, gumantung saka dununge sampeyan. eh Aspek kasebut kedadeyan nalika srengenge ing nol derajat Gemini, ora suwe sawise srengenge wis mlebu tandha Gemini lan musim kembar diwiwiti lan Jupiter isih nol derajat Pisces.

Dadi kedadeyane ora suwe sawise Jupiter mlebu Pisces, lan siji sebab aku pengin mbedakake aspek iki yaiku yen iki pertama kaline planet liya wis berinteraksi karo Jupiter ing Pisces. Dadi, iki bakal nuduhake apa-apa, bisa uga ngungkap, utawa menehi gambaran babagan tren Jupiter-in-Pisces sing luwih dawa. Dadi ayo miwiti karo aspek dhewe, Jupiter kothak solar.

Iki minangka salah sawijining aspek babagan babagan perkara, ngluwihi watesan, apa kita ngluwihi wates lan tekan panggonan sing tuwuh lan kemajuan magis, utawa apa kita ngluwihi wates menyang papan sing rusak utawa bisa rusak. Yaiku pitakon yuta dolar. Aku cenderung mikir yen kaya perangan sing ora kepenak sing tuwuh, bisa uga saya munggah, lan ana gandhengane karo kasunyatan manawa Jupiter, ing salah sawijining Pisces asale, kondhisi apik banget kaya wujud aspek kasebut.

Nanging, bisa dideleng minangka aspek positif lan aspek kanthi gesekan sethithik amarga sawetara sebab. Kombinasi positif kasebut diwiwiti saka kasunyatan manawa Sun lan Jupiter lagi kontrak ing siji aspek. Srengenge lan Yupiter dikenal bareng, umume akeh prekara gedhe sing bakal diandharake babagan planet loro iki.

Marsilio Ficino, ahli nujum saka Abad Pertengahan, uh, Renaissance, aku kudune tukang pesulap, sampeyan ngerti, mung wong mistis kabeh, ngobrol babagan telung sih-rahmat ing astrologi. Telu jinis planet sing menehi urip utawa planet sing nguatake urip, kayata srengenge, Jupiter lan Venus. Saben ndeleng srengenge lan Jupiter bebarengan, aku rumangsa ana prekara sing nyata banget, utawa nguatake, utawa nambah, sing ana sawetara cara sing negesake, tuwuh, utawa menehi semangat.

Srengenge lan Jupiter bebarengan duwe kapercayan, utawa kapercayan dhiri sing kuwat banget, kaya sing dakkarepake. Napa aku ora kudu nyoba iki. Dheweke ngerti manawa ora kepengin banget karo kinerja, nanging pancen fokus ing pengalaman sing anyar utawa bisa uga bisa mujudake, utawa manawa ide nyoba nyoba kanggo nggedhekake lan nambah pengalaman sampeyan.

Sun square Jupiter, sanajan minangka aspek alun-alun, dakkira nduweni sifat sing apik banget, nanging ana ing aspek aspek alun-alun bisa nyebabake sawetara ketegangan utawa gesekan kasebut. Kaloro planit kasebut minangka pratandha saiki, srengenge mentas tekan Gemini sajrone 24 jam kepungkur, lan Jupiter mung wis seminggu ing Pisces. Dadi, dheweke loro nyoba nemokake negara kasebut adhedhasar dununge lan saiki dheweke kudu menehi tekanan karo wong sing duwe prioritas sing beda-beda utawa macem-macem agenda, agenda liyane.

Dadi gesekan utawa ketegangan ing kene bisa uga ana gandhengane karo rencana, impen, utawa prioritas sing saingan. Bisa uga babagan ketegangan ing antarane kasunyatan, informasi, lan data sing diwakili srengenge ing Gemini mungsuh kepingin ngetutake perasaan utawa nylametake ngimpi utawa sesanti, sing bakal nguntungake banget kanggo Jupiter ing Pisces. Saben duwe aspek kuadrat, kita butuh sawetara pangaturan utawa sawetara interaksi lan penyesuaian ing antarane rong planet kasebut.

Ing aspek pakaryan kita, ana macem-macem jinis aturan utawa teori sing ngatur kepiye loro planet bisa nyambung lan sesambungan lan ing aspek tartamtu karo Jupiter ing Pisces lan Sun ing Gemini, Jupiter dadi pengaruh sing kuat banget. srengenge ing Gemini. Lan istilah teknis sing ateges tegese Jupiter bakal duwe pengaruh sing dominan utawa gedhe banget supaya srengenge luwih seneng njupuk apa sing diarani Jupiter ing Pisces ing konfigurasi planet kasebut.

Dadi Jupiter ing Pisces bisa uga duwe pengaruh paling kuat ing kene lan bakal mulai ngesanake srengenge iki ing Gemini kanthi ide manawa data lan informasi apik, nanging mung yen duwe tujuan sing luwih gedhe, mung yen sampeyan nyedhaki Impen sing kepenak utawa sesanti sing marem, utawa mung nalika mbantu sampeyan menehi kontribusi utawa mbantu wong liya kanthi cara apa wae. Iki kabeh perkara sing fokus ing Jupiter ing Pisces. Babagan dina Jumuah, 21 Mei, nalika aspek iki kedadeyan, sawetara prekara bisa kedadeyan.

Sampeyan bisa uga manteb tenan manawa sampeyan siyap ngupayakake kabecikan utawa ngatasi kahanan sing bisa mbebayani, nanging cukup penasaran utawa cukup kepengin weruh yen risikone pancen larang. Aku rumangsa minangka salah sawijining prekara Sun Jupiter sing penting, sanajan sampeyan ora entuk asil sing asline dijupuk, mesthine bisa uga risikone. Ana prekara sing pancen penting kanggo dialami utawa ana wong sing bisa ngobrol lan bisa komunikasi.

Dadi, yen sampeyan metu saka zona nyaman, coba ana sing beda, bisa uga ora dingerteni, iku minangka cara sing paling apik kanggo nggunakake energi kasebut. Kayane nyengkuyung sampeyan dhewe lan nyoba pola pikir eksperimen sing kepengin weruh mung kanggo ndeleng tembung sing nggawa sampeyan. Dadi, ya iku strategi sing apik.

Prekara Jupiter sunar srengenge yaiku supaya kita bisa nganggep kemampuan kita lan sampeyan ngerti manawa ana bisnis utawa bisnis sampeyan asring dikandhani manawa sampeyan kudu mlebu lan menehi janji. Aspek Jupiter Sun Square jinis iki sejatine luwih akeh babagan nyepetake lan ngirim maneh, lan iki dadi berlebihan yen sampeyan nggawe akeh banget, sampeyan kakehan njupuk, banjur sampeyan ora bakal kelakon utawa ora mung ' t realistis. Sun Square Jupiter ing Tandha sing Bisa Diganti Mesthi ana katrampilan utawa bakat sing akeh tugas ing kene, lan kanggo sawetara wong, kita bakal luwih janji utawa ngetrapake kemampuan kanggo ngucapake kakehan, banjur duwe 24-36 Jam sing sibuk banget ing endi kita pancen ngupayakake nindakake kabeh perkara.

Dadi sawetara wong bisa dadi produktif amarga kita ngatasi awake dhewe. Wong liya bakal ngalami kerusakan sethithik kaya sing wis ditindakake banget lan ora bisa nindakake kabeh. Srengenge ana ing Gemini, mula komunikasi bakal dadi penting ing kene, yen sampeyan entuk salju, kewalahan, yen akeh banget ing piring sampeyan, kandhane wong liya.

Iki minangka alun-alun sing bisa diowahi, srengenge ing Gemini, Jupiter ing Pisces, loro saka papat pratandha sing bisa diowahi supaya bisa ditekuk. Kita bisa adaptasi, bisa ngganti, kita ora dikunci kaya planet ing pratandha tetep sing bisa dadi kothak. Dadi, yen sampeyan wis janji yen wis janji utawa ora bisa nylametake apa sing sampeyan janjeni, cukup gunakake.

Bisa uga ora bisa ngatasi, nanging bakal njupuk sawetara ketegangan kasebut lan mandhegake kerusuhan internal. Dadi, iki nyelup jero aspek Sun Square Jupiter tanggal 21 Mei, nanging muga-muga bisa mbantu sampeyan mbukak bagean pungkasan minggu iki kanthi Sun Jupiter sing kebak, kepinginan, luwih akeh, utawa ngrasakake kabeh kabeh kursus, utawa kontak karo kabeh wong, mula semangat sing dikepengini banget. Nanging nyatane, angel banget kanggo nggarap, mula bisa uga nggunakake sawetara kamardikan kanggo ngasah rencana, lan sampeyan ngerti, rencana bakal dadi ukuran cukup gigitan kanggo ngisi utawa nyenengake. tinimbang mung ora seneng.

Kuwi salah sawijining kekurangan Jupiter sing dakkira. Dadi iki alun-alun Jupiter. Yen sampeyan pengin informasi luwih lengkap babagan Jupiter lan Pisces, aku bubar dadi webinar jero 90 menit babagan Jupiter lan Pisces kanthi irah-irahan 'Dreaming the Future'.

Iki menehi campuran informasi teknis babagan Jupiter ing Pisces, sawetara crita mitologis lan makna babagan Jupiter ing Pisces, lan sawetara tips praktis babagan cara nggarap siklus iki, gumantung saka ngendi lan kapan kedadeyan kasebut bakal ditindakake. lan kepiye pengaruh sampeyan. Dadi, yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan Jupiter ing Pisces, bukak situs web kellysastrology.com lan delengen Jupiter in Pisces, Future Dreams webinar.

Muga-muga Jupiter ing Pisces nuduhake sawetara penawaran sing apik kanggo kita kabeh, amarga wis sawetara dina maneh. uh Rasakake aspek kasebut nalika kita melu tim akhir minggu lan mengko bakal ketemu maneh.

Apa tegese Jupiter square Neptune?

Nalika ing grafik natal, ingAlun-alun Jupiter Neptunusminangka indikator yen sampeyan kudu luwih ngupayakake babagan spiritual kanggo nggayuh potensi.Jupiterngatur nasib lan rencana ing urip, mula bakal menehi dhukungan nalika ana ekspansi kanggo mangsa ngarep.30. 2019

Apa tegese Moon square Uranus?

IngWulan Uranusnatal misuwur amarga menehi kebutuhan pribumi kanggo pribumi supaya bisa stimulasi. Wong-wong kasebut mesthine bakal duwe urip sing kebak kasenengan lan kedadeyan sing nyenengake. Umume kanggo wong asli sing duweWulan Uranusaspek ing grafik kelairan supaya bisa mulih luwih asring tinimbang liyane.2. Taun 2020

Apa sing diarani Jupiter konjugat Pluto?

Jupiter konjungsi Plutonatal menehi kebutuhan sing kuat kanggo nggawe jembar ing jagad iki. Sampeyan pengin kekuwatan lan pengaruh lan nggawe rencana ambisius supaya sukses ing level paling dhuwur. Drive lan ambisi sing kuat nggawe sampeyan tekad, terus-terusan, lan kadang ora kejem.

Apa sing diarani Jupiter square Sun?

Sun kothak Jupiterdhewetegeseperang legal.Jupiteraturan ukum, ingSrengengeyaiku ego sampeyan, lan aalun-alunmakili tes lan tantangan.22. 2015.

Sapa dewa Jupiter?

Jupiter), yaikudewalangit lan gludhug lan raja para dewa ing agama lan mitologi Romawi kuno.Jupiterminangka dewa utama agama negara Roma ing saindhenging jaman Republik lan Kaisar, nganti agama Kristen dadi agama dominan Kekaisaran.

Sapa sing jenenge Jupiter?

Jupiterminangka planet paling gedhe ing tata surya. Cocog, ikujenengesawise raja dewa ing mitologi Romawi. Kanthi cara sing padha, wong Yunani kunojenengeplanet sawise Zeus, raja pantheon Yunani.9. 2019

Nalika Jupiter Aspek negatif?

Iki minangka planet kemungkinan. Sumurpinuju Jupiterbiasane digandhengake karo nasib apik lan liya-liyanenegatifasosiasi kanthi optimisme wuta, keluwihane lan ngombe berlebihan. Ing grafik sampeyanJupiternyritakake babagan carane ngungkapake rasa menehi lan toleransi lan cara nambah urip sampeyan.

Apa tegese Jupiter square Saturnus?

Kanthi kothak Jupiter Saturnus ing grafik natal sampeyankudu fokus karo target jangka panjang lan aja nganti ngganggu. Planet Saturnus ndadekake kita bisa ngupayakake cita-cita sing gedhe lan fokus ing watesan lan watesan sing diwenehake manungsa.2. Taun 2020

Kapan Jupiter kothak Uranus ing astrologi?

Jupiter square Uranus minangka aspek astrologi utama sing bisa menehi tandha pangowahan arah sing signifikan. Ing taun 2021, alun-alun Jupiter Uranus tiba tanggal 17 Januari. Ing astrologi, Jupiter minangka planet sing sukses, optimisme, ekspansi lan kesempatan.

Apa tegese nalika Uranus ana ing omah Jupiter?

Sampeyan uga bisa nyinaoni makna Psikologis lan Evolusi Uranus ing bagan lair, Omah Uranus, Omah Jupiter lan Tanda Jupiter sing dibahas ing kiriman liyane. Kaya sing kasebut ing postingan sadurunge, Uranus bisa dievaluasi minangka tanda tangan 'trauma' ing Astrologi Evolusi yen ana stres ing bagan natal.

Apa sing kedadeyan nalika Uranus lagi transit karo Jupiter?

Transit Uranus dadi dhasar Jupiter natal sampeyan bakal ndadekake sampeyan kebebasan, kamardikan, lan owah-owahan. Sampeyan bisa dadi luwih impulsif, lan kudu ngontrol prekara kasebut supaya ora cepet-cepet nemoni perkara sing kudune ora kudune. Nanging bisa dadi wektu sing pas kanggo ngilangi rut lan nggawa hawa seger ing urip sampeyan. Ing transit, Jupiter square Uranus minangka wektu kanggo ngganti.