Tandha zodiak apa sing ana gandhengane karo Mars?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Mars, Dewa Perang, ing Astrologi / Zodiak

Tandha zodiak apa sing ana gandhengane karo Mars?

Aries

Apa sampeyan nate ketemu wong sing nganggep sampeyan Libra nalika sampeyan sejatine Taurus? Ya, mesthine dheweke salah amarga tandha munggah sampeyan. Tandha tandha munggah sampeyan asring duwe peran penting ing kapribadian sampeyan.

Iki minangka citra sing katon ing jagad sampeyan lan kesan sing diduweni kabeh wong nalika sampeyan ketemu. Dadi, kepiye carane bisa bener? Ayo goleki ...

Gantung! Sadurunge, aja lali klik Langganan lan muni bel notifikasi supaya tetep dianyari karo konten sing luwih berkualitas. Oh, lan nonton artikel iki nganti pungkasan kanggo ndhukung Beast. Kanggo ngerteni luwih lengkap babagan Pengaruhe Kanggo ngerteni tandha munggah babagan kapribadian, luwih dhisik kudu ngerti apa tandha munggah.

Tandha munggah yaiku tandha zodiak sing wungu saka wetan nalika sampeyan lair. Iki uga dikenal minangka Ascendant lan kaya rembulan utawa srengenge uga minangka bagean saka horoskop sampeyan Ascendant, kesan sampeyan bakal beda-beda. Ngomong babagan kesan, ayo miwiti dhaptar nganggo nomer siji ..

Kesan Pertama Aries Ascendant: Dynamic, Pioneering, Positif lan pimpinan lair, iki minangka pamikiran sing luwih bisa ngliwati sirahe wong nalika ketemu sampeyan Dadi Scorpio sing tenang, Virgo sing isin, utawa uga Pisces sing isin, nanging yen sampeyan duwe Aries minangka tandha munggah, mula kesan pertama sampeyan bakal dadi kaya Aries sing wani. Sawetara wong bisa nemokake sampeyan rada kewedhen utawa medeni sadurunge, nanging iki bakal ilang yen dheweke luwih ngerti sampeyan. Kita ora bisa ngerti manawa srengenge lan rembulan sampeyan uga ana tandha zodiak sing padha karo ascendant, mula sampeyan bisa dadi jinis wong sing ditampilake karo wong liya.

Taurus Ascendant Impression First: Apik tenan yen sampeyan munggah minangka pratandha yen Dewi katresnan wis dipimpin, mula kita ngarep-arep tampil apik. Nalika wong pisanan ketemu sampeyan, dheweke bakal nemokake sampeyan apik lan apik. Sawetara uga bisa ndeleng sampeyan minangka paket kabeh.

Sampeyan bisa uga mikir yen pancen apik banget yaiku dadi wong Taurus sing maju. Bener ora bener. Kaya tandha zodiak liyane, uga ana masalah.

Contone, wong sing lair ing sangisore ascendant iki bisa uga dianggep rada wangkal amarga pengaruh saka ascendant sing nggawe dheweke katon kaya mangkene. Kajaba iku, wong bisa uga nganggep dheweke sombong banget. Kesan Pertama Ascendant Kembar: Wong Mbebayani karo pendhudhuk iki duwe intelektualisme nalika lelungan, wong liya bisa uga nganggep sampeyan.

Pengaruh Merkur sing mrentah Ascendant. Sampeyan bisa uga kentang sofa utawa recluse, nanging sing bakal teka ora katon kaya ngono. Tetep dhewe, sampeyan bisa uga dianggep minangka nakal.

Iku mung salah sawijining mupangat dadi pendhaki Gemini. Oh, lan sampeyan bisa uga lucu banget lan sindir. Kesan Ascendant Kanker: Welas asih Apa sampeyan katon kaya wong sing apikan lan peduli? Iki bisa uga amarga tandha kanker sing saya tambah.

Pendhapat kanker cenderung padha karo pratandha rembulan rembulan lan srengenge. Penempatan kanker asring nemtokake sifat emosional wong. Sampeyan minangka Capricorn sing praktis banget, nanging sampeyan duwe pengaruh sing apik banjur duwe sisi emosional.

Wong uga bisa rumangsa yen sampeyan moody lan misterius. Leo Ascendant Impression: CharismaticLions as a charismatic by nature and love the spotlight on this sign as your ascendant then you might be be treated as a charismatic person. Kesan Ascendant Leo: KarismatikLion karismatik kanthi alami lan seneng banget karo tandha iki amarga sampeyan munggah nalika sampeyan bisa uga dianggep wong karismatik. Nalika mlebu kamar, nolehake sirah, swarane bakal dirungokake lan saran sampeyan bakal ditampa, sing nembe ketemu bisa uga ora setuju.

Iki kabeh apik banget, nanging ana kekurangan, pendhaki Leo uga asring dianggep dramatis. Aspirasi Virgo: Kasedhiya Minangka Asil Virgo sampeyan bisa uga analitis lan migunani. Ngatasi masalah ora dadi masalah lan sampeyan bakal ngerti carane ngrampungake nalika kahanan dadi angel.

Mula, sampeyan bisa dipercaya lan bisa diarepake bisa ngrampungake tugas. Asring yen sampeyan kakehan reaksi lan dianggep kritik banget. Persepsi iki biasane nggawe wong adoh saka sampeyan lan ninggalake sawetara kanca ing sisih sampeyan.

Beda karo pendhaki Gemini, sing uga dikuasai Merkurius, pendhudhuk Virgo asring dianggep ora bisa diprediksi lan eksentrik. Libra AscendantImpression: Charming Apa sampeyan nate nampa pujian amarga apik banget? Yen wangsulan sampeyan ya, sampeyan bakal bisa uga Libra. Tandha sing dipimpin Venus ora mesthi katon apik kaya Taurus, nanging mesthine bisa dadi pesona.

Yen sampeyan lair karo ascendant sign zodiak iki, sampeyan bisa dadi wong sing bisa mutusake masalah konflik. Dheweke ngindhari kabeh jinis huru-hara lan konfrontasi lan mula seneng mandhiri. Sawetara bisa uga ngerteni manawa sampeyan rada liberal.

Bisa uga dheweke ndeleng sampeyan ora gelem menehi skenario minangka kelemahane banjur nyoba njupuk kauntungan kasebut. Yen sampeyan wis ndeleng artikel zodiak sadurunge, sampeyan ora bakal kaget yen Scorpio minangka tandha sing paling umum digandhengake karo jinis, pati, lan lair maneh. Yen tandha zodiak minangka target sampeyan, sampeyan bisa uga duwe luwih akeh kekasih sing ora bisa diitung.

Ascender saka tandha zodiak iki asring dipandang kuat kanthi bentuk sing alus lan tenang. Wong bakal ndeleng sampeyan minangka wong sing bisa ngatasi tembung lan duwe kemampuan kanggo ngapusi wong liya sak karepe. Sawise ngerti sampeyan luwih apik, dheweke bakal ngerti manawa sampeyan bisa dadi wong sing luwih apik tinimbang sing dianggep sadurunge.

Sampeyan bakal gampang narik perhatian sanajan sampeyan ora pengin. Sanajan sampeyan ora ngerti, wong bakal nemokake sampeyan ora bisa ditolak. Kesan Ascendant Sagittarius: Semangat Gratis Sampeyan bisa uga wong sing pengin maca buku, tetep nganyari acara sing paling anyar, lan lelungan kanthi solo nalika duwe wektu, nanging iki bisa uga ora ditemokake karo wong liya.

Pendhudhuk Sagittarius duwe Jupiter ing omah pertamane, lan umume masarakat nganggep sampeyan minangka roh bebas. Dheweke bakal mikir manawa sampeyan pancen lantang lan ramah sosial. Sampeyan bakal kepencut karo kegiyatan petualangan, lan nalika sampeyan seneng lelungan ing wektu luang, wong liya bakal ngerteni minangka bagean saka kepribadian sampeyan.

Ing pikirane, gambar sampeyan yaiku Indiana Jones, Tintin, Lara Croft, utawa Katniss Everdeen. Capricorn AscendantImpression: Capricorn sing ditemtokake cenderung dadi wong sing tekad, jujur, lan tujuan. Munggah Capricorn katon serius lan fokus.

Sanajan iki bisa uga apik, profesional lan akademis, bisa dadi masalah sajrone urip sosial saben dina. Nalika nggawe guyon, wong bisa uga ora ngerti lan mikir yen dheweke serius lan kadang bisa uga serem, mesthi ana kemungkinan sampeyan bakal salah paham ing papan sing bakal ditindakake. Aspirasi Akuarium: Eclectic Nalika sampeyan duwe munggah pangkat Aquarius sing mbrontak, sampeyan bakal dianggep minangka bunglon sosial.

Wong asring ngucapake kecerdasan lan intelijen nalika mikir yen sampeyan nari nalika nggunakake drum dhewe; ide sampeyan asli lan sampeyan seneng nampilake kanthi eksentrik. Sampeyan apikan lan apik lan kualitas kasebut bakal mbantu sampeyan ing lingkaran sosial. Oh, lan miturut akeh astrolog, iki minangka Ascendant of Nikola Tesla.

Menarik, apa ora? Impact Pisces: Enigmatic Rule dening Neptunus, tandha iki asring diarani tandha zodiak paling tuwa. Asli saka Ascendant iki bisa katon kaya jiwa tuwa. Keturunan Pisces asring banget emosional lan bisa uga rada filosofis.

Pandhangane ideologi lan rada ora praktis. Iki sebabe wong-wong sing duwe ascendant iki asring kelangan pikirane dhewe-dhewe. Ditambah maneh, kepribadiane mesthi rada misteri, logika angel dingerteni.

Dadi, yen Aries duwe tandha munggah, aku bakal dianggep dinamis sanajan ora. Wah! Mungkin sampeyan ora kudu menehi judhule buku miturut isine. Dadi tandha apa sing sampeyan tambah? Apa sampeyan mikir tandha-tandha zodiak penting? Ayo ngerti babagan komentar ing ngisor iki, kita bakal kepingin krungu saka sampeyan.

Apa Mars minangka tandha perang?

Ing agama lan mitos Romawi kuno,Maret(Latin: M? Rs, diucapake) yaiku dewa sakaperanglan uga wali pertanian, karakteristik gabungan saka Roma wiwitan.

Apa manungsa saiki lagi ngalami kemajuan teknologi lan senjata modern, apa kita kepepet ing proses inovasi, kamakmuran, lan pungkasane ngrusak awake dhewe? Sawetara wong percaya manawa kepincut manungsa sing rumit karo perang senjata nuklir mung pengulangan anyar ing pirang-pirang prestasi lan kegagalan sing wis teka, musna, lan bola-bali nalika suwe-suwe lan munggah lan mudhun saka macem-macem peradaban. Iki tegese saiki ana macem-macem teori lan hipotesis sing nyengkuyung ide kasebut lan kemungkinan perang nuklir sing kedadeyan ewonan taun kepungkur, sajrone periode nalika peradaban manungsa sing paling tuwa ing planet iki ngrembaka lan pungkasane eksistensi wis ilang . Nalika diskusi babagan perang nuklir kuno bisa uga kaya sing ora bisa diwaca ing novel fiksi ilmiah, ana teori lan percaya yen ing literatur kuno referensi ora langsung perang skala gedhe ing jaman mbiyen, digunakake alat kerusakan rumit .

Ana uga bukti sing paling apik sing kasedhiya, sing ditemokake ing reruntuhan kuna, kanggo ndhukung kemungkinan para leluhur kuno duwe teknologi canggih sing bisa uga kalebu gaman kuat kanggo perang nuklir. Umat ​​modern durung nate krungu utawa ngalami katrangan sing nggegirisi saka akibat saka bledosan nuklir nganti bom Hiroshima lan Nagasaki ing Jepang nalika Perang Dunia II. Nanging, katrangan sing tepat babagan kedadeyan bencana kasebut diarani wis ditulis ing teks kuna ewu taun kepungkur - sing luwih tepat - ing basa Sansekerta India kuno kanthi judhul 'Mahabharata'.

Mahabarata, sing nyritakake babagan kiamat lan karusakan lan miturut omongane uwong ngemot ayat-ayat sing nate ngomong babagan perang nuklir, dipandang sawetara minangka bukti ora langsung yen perang nuklir kuno kedadeyan sadurunge bom atom Perang Dunia II. Wong kuno mesthine dadi epik Hindu Digawe pirang-pirang taun kepungkur, lan jarene nggambarake gaman 'bola api' sing tiba saka langit nalika perang antarane Kekaisaran Rama lan balapan memungsuhan dianggep minangka archetype saka Kekaisaran mitos Atlantis. , referensi ing referensi Mahabharata miturut omongane uwong nyebutake bledosan sing diarani luwih cerah tinimbang 'sewu srengenge'. Lan nalika jeblugan kasebut kedadeyan, sunar srengenge katon muter ing awang-awang; wit-witan munggah ing geni lan karusakan umum banget nganti mayit dikobong nganti ora bisa dingerteni.

Nanging, wong-wong sing bisa slamet ing bledosan kasebut wiwit ilang rambut lan kuku nalika pasokan panganan dadi kontaminasi. Kabeh kasebut mesthine minangka referensi ringkes kanggo keracunan radiasi lan kejatuhan nuklir sing ditulis ing teks wiwit ewonan taun. Rincian kasebut babagan perang nuklir dipercaya kedadeyan ing jaman biyen, nalika ilmu lan teknologi sing dibutuhake kanggo nggawe senjata kasebut kudune ora ana.

Miturut prekara kasebut, sawetara percaya manawa epik Mahabharata ing Hindu bisa uga ora asimetrologis kaya sing dipikirake para sarjana lan ahli. Antarane bukti paling apik sing biasane dikutip kanggo ndhukung teori perang nuklir kuno yaiku kutha kuna Mohenjo Daro. Mohenjo Daro, saiki dadi situs arkeologi ing Sindh, Pakistan, ditemokake udakara taun 2500 SM.

Dibangun ing SM lan minangka salah sawijining pemukiman paling gedhe ing peradaban dalan Indus V nganti ditinggal ing abad kaping 19 SM. Situs arkeologi iki durung ditemokake nganti taun 1920an, lan penggalian signifikan wis ditindakake ing situs kutha kasebut wiwit saiki. Nalika penggalian Mohenjo Daro tekan dalan, dheweke nemokake 44 balung sing sumebar ing saindenging kutha.

Akeh wong sing nyekel tangan lan ndhelik ing dalan, pasuryan lan dedeg piadeg sing bakal nandhang tiwas kanthi tiba-tiba, lan uga keajaiban yen mayit sing, miturut standar arkeologi, umure wis ewonan Taun, ora bosok utawa dipangan kewan galak nalika bepergian. Khususipun, peneliti Inggris Inggris David Davenport negesake manawa ana pusat gempa sing wiyar 50 ing Mohenjo Daro ing endi kabeh katon fuse lan kaca kanthi proses transformasi sing dikenal kanthi vitrifikasi kanthi panas nganti 1.500 derajat Celcius lan kation minangka proses , ing watu normal dileburake ing negara magma sadurunge dadi hard maneh. Nanging, yen watu iki wangkal, rasane kaya kaca.

Ing titik kasebut ana bukti vitrifikasi, sawijining fenomena sing mung bisa ditindakake nalika situs kasebut ngalami panas banget liwat bledosan. A. Gorbovsky uga nglaporake panemuan kasebut ing bukune kanthi irah-irahan 'Teka-teki Sejarah Kuno' paling ora ana siji kerangka manungsa ing wilayah kasebut kanthi udakara 50 kali luwih akeh radioaktivitas tinimbang radiasi alami.

Davenport, ing tangan liyane, negesake manawa sing ditemokake ing Mohenjo Daro yaiku sing katon sawise bom atom dijeblug ing Nagasaki lan Hiroshima. Nanging apa ana perang nuklir lawas sing kedadeyan ing kutha kuna? ing MohenjoDaro? Skeptis lan akeh ahli ing bidang arkeologi lan ilmu alam bakal mangsuli negatif. Salah sawijining masalah pertama karo teori iki yaiku penggalian Mohenjo Daro - sing nemokake mayit kasebut dikritik para sarjana amarga pendekatan sing kurang apik sajrone periode penggalian.

Metodologi penggalian sing ora apik mula nggawe angel kanggo narjamahake situs kuna. Bukti kasebut wiwitane ditafsirake manawa balung sing ditemokake ana sing ana gandhengane karo siji musibah, nanging dheweke percaya yen musibah kasebut disebabake dening perang lan ora ana bledosan nuklir Mayit ditemokake ing bagean kutha sing padha, distribusi kasebut nuduhake manawa akeh sejatine asale saka wektu sing beda-beda. Sawetara mayit kasebut cetha wiwit jaman awal peradaban Lembah Indus, dene sing liyane dipercaya wiwit jaman mbesuk, ora ana gunane manawa suwene rong periode kasebut adoh saka ewu taun suwene.

Uga ide yen mayit kasebut ana ing lurung-lurung ditolak. Umume balung sing ditemokake ing kutha kuna sejatine ditemokake ing konteks sing ngemot pemakaman sing paling sloppiest lan paling ora sopan. Klompok mayit sing paling misuwur sing ditemokake ing tengah dalan kasebut sejatine disebabake amarga mayit kasebut dikubur ing periode peradaban Lembah Indus, nalika bangunan sing ana ing ndhuwur fasilitas dibangun ing jaman sadurunge di bangun.

Mula, mayit sing ditemokake ditemokake dikubur ing dalan sing dibangun atusan taun kepungkur. Dene balung sing diawet kanthi apik, Mohenjo Daro secara harfiah minangka salah sawijining papan paling panas ing bumi kanthi suhu nganti 128 derajat asat banget, iku iklim sing sampurna kanggo konservasi. Iki uga bisa dadi sebab kenapa bangunan adobe isih ana nganti saiki lan Sinaran ing Mohenjo Daro, masalah karo klaim kasebut yaiku ora ana sing yakin ing endi asale pratelan kasebut.

Amarga sumber klaim kasebut dudu salah sawijining ilmuwan sing melu langsung ing penggalian Mohenjo Daro lan amarga teori sing yakin ana bledosan nuklir ing wilayah kasebut, ora menehi referensi sing spesifik lan akurat kanggo verifikasi klaim kasebut, mula ora perlu ngatasi masalah kasebut kanthi cepet amarga dudu faktor evaluasi validitas teori perang nuklir kuno sing negesake manawa pemukiman kuno ing Mohenjo Daro minangka pusat gelas kasebut? Ya, miturut para ahli arkeologi, situs kasebut sejatine ora dadi pusat gantung apa-apa. Mung sawetara tembikar pecah sing ditemokake sajrone penggalian. Lan amarga tembikar dilebokake ing geni kanggo ngencengi, tembikar sing rusak sing ditemokake ing wilayah kasebut ngemot jinis glazing tartamtu sing diarani frit.

Yen wis dikandhani, ora ana pusat gantung ing sisih kasebut; yen mangkono, jejak trinitite - yaiku pasir sing vitrifikasi sing disebabake dening bledosan nuklir - mesthine bisa ditemokake. Masalah utama liyane karo teori manawa pemukiman Mohenjo Daro dirusak dening bledosan nuklir yaiku kutha kasebut. Kanggo kutha kuna sing mesthine bisa disapu dening bom atom, ora umum lan kontradiktif yen bangunan ing Wilayah kasebut isih utuh lan sawetara uga isih ngadeg ing dhuwur 4,5 meter.

Amarga digawe saka lendhut, sawetara wong mesthine bakal diganti yen gaman nuklir nyerang kutha kuno, amarga kekuwatan gelombang jeblugan kasebut duwe kekuwatan ngancurake cukup. Mula, saka sudut pandang para skeptis lan ahli ilmiah, mayit Mohenjo Daro ora tiwas amarga ana bencana sing ndadak. Nyatane, ing sawetara kasus, dheweke mati ewonan taun lan uga dikubur kanthi jelas.

Kasus radiasi uga dudu faktor, nalika kacamata kasebut asring banget. Pungkasan, yen bledosan nuklir ngilangi warga pemukiman iki, mesthine bakal ngrusak omah-omah adobe sing isih ana ing papan kasebut. Nanging ora.

Kanthi spekulasi lan bukti sing kudune mbuktekake iki ing Bumi, ana perang nuklir kuno, lan karo wong sing ora precaya, para sarjana lan ahli liyane sing rajin mbantah, sing isih ana yaiku teori peradaban kuno sing maju banget bisa perang nuklir, intine kontroversial kasus lan dudu kasus perang nuklir kuno sing wis ewonan taun kepungkur? Lan yen mangkono, apa ana peradaban manungsa sing maju ing planet Bumi nalika semana, utawa apa sifat teknologi tinggi sing dianggep asing? Saiki, bebener tetep durung mesthi amarga perang nuklir kuno wis dibubarake, uga angel ditolak manawa ora ana peradaban canggih ing rencana iki, lan kabeh uga ora menehi bukti sing nyata. Sanajan mangkono, umume manungsa kudu eling manawa penting supaya kita ora cepet-cepet ngadili perkara iki lan njaga pikiran sing terbuka lan objektif amarga bukti anyar ditemokake sajrone pirang-pirang taun, bisa uga validitas kasunyatan lan bukti sing diwenehake, nggawe percoyo lan cekap kanggo ngonfirmasi teori yen ana perang nuklir lawas sing kedadeyan utawa pungkasane nggawe kesimpulan yen kedadeyan kasebut ora nate kedadeyan.

Apa aturan Mars ing astrologi?

'Mars yaikuplanet kepinginan, tumindak, energi, semangat, perang, agresi, jinis, lan negesake, 'ahli nujumLisa Stardust ngandhani Kilang29. 'Iki nuduhake cara sampeyan njupuk tindakan lan mbantah, lan nuduhake kecenderungan seksual sampeyan,' ujare Stardust. 'Maretuga nggambarake carane nggunakake energi bawaan kanggo nggayuh tujuwane.10. Taun 2020

Hei wong lanang! Sugeng Rawuh ing Lavendaire, aku terus seri alat penemuan mandiri sing nyenengake ing saluran iki, dadi yen sampeyan ora kejawab artikel pertama, aku bakal ngomong babagan kertu tarot lan cara nggunakake minangka pamula amarga aku nindakake. aku pamula. dina iki aku seneng banget ngomong babagan astrologi. astrologi minangka perkara sing nggawe saya sibuk sajrone uripku, sejatine wiwit cilik, lan dudu ahli ing babagan apa wae.

Nanging aku luwih seneng maca diagram astrologi lan grafik natal taun kepungkur tinimbang maca buku Steven Inrest The Inner Sky. Aku wis sinau akeh babagan maca grafik natal, akeh babagan astrologi lan apa tegese aku ngerti aku luwih ngerti babagan astrologi tinimbang rata-rata wong. Dadi artikel iki kanggo wong umume.

Yen sampeyan ahli, sampeyan ora prelu ndeleng iki. Nanging aku mung pengin nerangake astrologi luwih jero tinimbang tandha sunar sampeyan. Dadi siyap-siyap kanggo artikel sing nyenengake! Kaping pisanan, ayo dijlentrehake: astronomi minangka eksplorasi ilmiah benda angkasa, mula adhedhasar cts lan riset; lan astrologi minangka interpretasi benda langit, yaiku, kaya ngono kita njarwakake apa sing ana ing langit.

Iki puisi, seni. nanging pancen apik banget yen kabeh duwe arti lan ora persis ilmiah, nanging luwih saka seni. Dadi, apa sing diarani grafik natal? Bagan natal astrologis sampeyan biasane minangka gambar langit ing wektu lan papan sampeyan lair, ing ngendi sampeyan lair lan ing wektu sing pas, gambar saka swarga.

Iki minangka jinis peta kabeh planet, srengenge lan rembulan. Dadi penting banget kanggo mbenerake babagan wektu sing tepat amarga sampeyan lair amarga saben jam utawa rong grafik natal sampeyan ganti amarga langit obah - ora, bumi obah - lan gerakane gambar asli langit yen sampeyan bisa entuk denah natal sing cocog karo cathetan sisih: yen sampeyan wong cina, aku ngerti ana tahayul ing budaya cina, amarga feng shui lan kabeh perkara kasebut, aja nganti menehi tanggal / wektu lair kanggo sapa wae sing ana ing kana. Dadi aku ora pengin ngirim grafik natal sing pas utawa apa wae.

Nanging kita yakin manawa ana wong ngerti tanggal lan tanggal lahir sing pas, dheweke bakal ngerti akeh babagan takdir sampeyan lan wong bisa nentang sampeyan. Dadi iki aku pribadi - amarga ibuku pengaruhe aku - aku pengin rahasia supaya luwih rahasia, mula dakkandhani. Dadi, kepiye carane maca grafik natal sampeyan diwaca? Ana akeh situs web sing bisa ngetik informasi iki.

Café Astrology kalebu siji, Astro.com liyane. Lan uga ana akeh aplikasi seluler sing bisa digunakake kanggo mriksa grafik natal sampeyan.

Aplikasi astrologi favoritku yaiku co-star. Iki modern banget lan apik banget lan negesake diagram natal sampeyan lan kabeh rincian kanthi rapi. Dadi priksa iki - Aku bakal ngubungake ing ngisor iki.

Saiki ayo guneman babagan triad asli yaiku srengenge, rembulan lan asile sampeyan. Kadhangkala masarakat uga nyebut ascendant minangka tandha 'munggah'. Iki minangka telung pratandha sing luwih penting, umume ing grafik natal sampeyan, mula sampeyan bisa uga ndeleng wong liya sing seneng banget karo astrologi, dheweke bakal ndhaptar kabeh telung pratandha amarga kabeh telu kasebut penting ing dhaptar luwih saka mung tandha sunar sampeyan.

Tandha sunar sampeyan mung gumantung saka dina sampeyan lair, ing mangsa apa wae sampeyan ana. Aku lair ing wulan Oktober mula aku dadi wong Libra. BTW, aku duwe buku harian iki sing nggawe akeh cathetan saka buku astrologi sing dakwaca supaya bisa dakrujuk saiki.

Umumé, tandha srengenge nggambarake ego, kepribadian, citra diri. Inti saka inti sampeyan. Tandha rembulan sampeyan nggambarake emosi sampeyan.

Bulan sampeyan yaiku sensitivitas, emosi, perasaan, swasana ati, ati. Kadhangkala masarakat nuduhake tandha rembulane luwih akeh tinimbang tandha srengenge amarga rembulan sampeyan minangka emosi sampeyan lan sampeyan luwih ngrasakake tandha kasebut. Lan tandha apa wae sing ana ing rembulan sampeyan, iki minangka indikasi apa sing nggawe sampeyan seneng lan apa sing bakal rumangsa kepenak.

Aku rembulan Sagittarius lan Sagittarius yaiku babagan petualangan lan eksplorasi, nyoba prekara-prekara sing anyar, lan aku uga asring bisa ngetren karo perkara kasebut. Tandha munggah utawa 'munggah' sampeyan minangka topeng kanggo jagad. Kayane wong liya ngerteni sampeyan.

Coba pikirake minangka kesan pertama. Wong liya bisa uga ndeleng sampeyan kanthi cara tartamtu nalika dheweke ketemu, banjur ngerti yen sampeyan ngerti, 'Oh, sampeyan pancen kaya wong liya.' Dadi sing munggah pangkat sampeyan yaiku carane sampeyan katon ing Liyane, lan sampeyan ngerti, tandha munggahanku yaiku Gemini.

Ngomong-ngomong, supaya ora nggawe artikel iki dawa banget, aku ora bakal nerangake rincian makna saben tandha, saben planet lan kabeh amarga ana akeh sumber daya online babagan iki. Aku sejatine bakal nggawe cathetan sederhana supaya sampeyan bisa maca ing postingan blogku, mung tembung kunci lan cathetan cepet kanggo saben karakter, planet, utawa omah. Sawise nampa grafik natal, sampeyan bisa nulis tandha, rembulan, lan tandha munggah.

Banjur sampeyan bisa ndeleng cathetan sing digawe ing postingan blogku lan ndeleng apa sing cocog karo saben karakter. Salah sawijining cara kanggo ngerti tandha triad asli sampeyan yaiku nganggo ukara kaya mangkene: 'Aku __, kanthi jiwa __, nganggo topeng __ 'Gumantung saka tandha sampeyan, sampeyan bakal nemokake makna lan archetype tandha lan mung kanthong tembung. Contone kanggo kula: Aku seniman kanthi filsuf sing nganggo topeng guru, iku amarga seniman kaya apa sing diarani Libra, filsuf minangka archetype rembulan Sagitarius lan guru kasebut minangka salah sawijining archetypes kanggo kembaran.

Muga-muga iki bisa ditrapake lan muga-muga bisa mbantu. Dadi dhasar-dhasar kasebut. Siap nyilem luwih jero? Ayo lunga! Ayo ngobrol babagan bagean konstituen saka grafik natal.

Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, ana 12 pratandha, sampeyan wis nate krungu sadurunge - Aries, Scorpio, Libra, Leo - kabeh iki aku ngerti yen wis ora cocog. Banjur ana sepuluh planet, lan sawise 'planet'

Apa Mars isih mrentah Scorpio?

Nalika Scorpio ora mung tandha zodiak kanthi hak istimewa iki Taurus, Aquarius, lan Pisces duwe luwih saka siji panguwasa planet, nanging penting kanggo ngakoni kekuwatan Mars lan Pluto sing ora bisa ditolak.Mars minangka penguasa kuno Scorpio; iku planet tumindak, agresi, pertempuran, energi, semangat, jinis, lan perang.rong puluh siji. Taun 2020

Tanda zodiak apa sing dadi pimpinan sing apik?

Ikipratandha zodiaklair saka alampimpinanAries, Sagittarius, Leo, Capricorn, lan Scorpio, lan umume amarga dheweke ora wedi lan ora sacara psikologis.16. 2021.

Tandhane Pluto apa?

Pluto, minangka saben kulonastrologi, mrentah srengenge Scorpiomlebulan DPR 8. Dumadi pungkasan ing antarane planet transendental lan oktaf Mars sing luwih dhuwur.limalas 2019

Kepiye sampeyan ngerti manawa Mars kuwat?

Yensampeyan duwe skor dhuwur, sampeyananover-prestasi ing prakaraMaret:Mars kangtandha penting banget, nanging iki sawetara sipat sing bisa dituduhake: energi tanpa wates, drive, kepinginan, daya saing, geni ing weteng, kanthi agresif ngupayakake pungkasan, kepemimpinan, initivatif, wani, aktif sacara seksual, atletik, ...8. 2010.

Apa tandha zodiak sing kuat?

Taurus sing perkasa pancen salah sawijining sing paling pentingkuatlan dominasipratandhasakazodiak.30. Taun 2020

Apa posisi Marsku ing astrologi?

Sampeyan bisa kanthi gampangnemtokakesampeyanMaretmlebu kanthi masang tanggal lair dadi onlineMarettandha kalkulator utawa astrolog maca sampeyandenah kelairan. Sawise sampeyanngertisampeyanMarettandha, Montufar ujar sing paling penting sing kudu ditindakake yaikutokohyen sampeyan kudu 'ngontrol' utawa 'nggarap'.13. 2019

Pérangan awak apa sing dipimpin Scorpio?

SCORPIO: SISTEM REPRODUKTIF, ORGAN SEKSUAL, GENITAL, Irung, GETIH, BOWELS.Aturan Scorpioalat kelamin lan supaya akeh wong nggandhengake tandha lintang iki, uga, jinis! Nanging sejatine, amargaAturan Scorpiokabeh sistem reproduksi lan sistem getih uga kalebu nggawe lan transformasi.

Apa Mars ing Scorpio?

Wong sing duweMars ing Scorpiokompulsif lan kuat. Dheweke cenderung mbledhos nalika nesu lan angel ngapura lan lali. Wong iki seneng banget lan nggodha lan cenderung nesu banget.17. 2017.