Apa lagu pasangan sing apik?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Lagu Katresnan

Apa lagu pasangan sing apik?

50 Paling RomantisLagu KatresnanKanggo Masang Baleni kanggo Tanggal Sabanjure

  • Ellie Goulding - 'Starry Eyed' Ana kesalahan.
  • Drake - 'Best Aku Nate Nemu' Ana kesalahan.
  • Ariana Grande - 'Into You'
  • Halsey - 'Akhire // wong liyo sing ayu'
  • Geger!
  • Harry Styles - 'Sungkem Sampeyan'
  • H.E.R. ft.
  • Shawn Mendes - 'Yen Aku Ora Bisa Nemu Sampeyan'

♪ Wong-wong mau ujar yen aku mung ngganggu, ORA GOLEK KANGGO GOLEK SEMPURNA AMERIKA, APA ORA NGECEK AKU SANAJI BISA NGGOLEKI WINDOWE ING Bengi-Bengi, KAMI KUNCUL WINDOWO ING JAMU NGADILAKI KANG RIVER LAN NEMUKAN GOLEK KITA LAN KAMU MUNGKIN LAKU KECIL SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING SING ISTARAPKE Amarga KAMU KANGGO BEJABUR LAN KOWE Pingin dadi garwaku AKU INGKANG KANGGO INGKE, KANGGO APIKU, lan KITA BISA NGGOLEK ANTARA ♪♪ KITA bakal dadi CERITA CINTA LUCU WIS KOTA INGKANG KANGGO KANGEN KANGGO KANGGO ING UNIVERSITAS LAN KUDU NGANGGO KERJA KOLEKSI Saka 9 TO 5 ☆♪ NGIMPUN ING Dinane NENG SENENGKU, ORA NATE NGARASA AKU NGANGGO HARI, NGEBAKKE BENGKAK ING NGOMPOK, WULAN WOW ♪♪ SCREAM KANGGO Dina-dina sing lagi arep, ORA, ORA BISA ZU DATEN BOLEH ORA BOLEH KANGGO ICKI Yen aku bakal dadi salawase, lan kowe bakal dadi garwamu ♪♪ NANGING GAMBAR KANGGO NAMPANG Luwih Apik lan aku bakal sinau kabeh babagan LI FE ♪♪ Ya, aku iki karepmu, kowe, sing dakkarepake lan bisa dipethuk ing antarane ♪♪ KITA bakal dadi crita CINTA sing paling hebat kutha iki wis ora katon ♪♪ Dadi kowe bali maneh sawise patang taun suwene, kolega sampeyan Kanca KANG GOLEK APA KITU KAMU MUNCUL GOLONGAN MINUMAN KANGGO PUNYA SAIKI SAIKI SAIKI ♪♪ PASTI KITA GANTI KANGGO NGARASA LELAKI KANGGO AKU TURUN ING SATUTU KUTUT ING SATU LUTUT TURUN ♪♪ LAN KATONKU AKU bakal dadi sliramu salawas-lawase, mula sayang, kowe bakal dadi garwaku ♪♪ lan saiki aku ngerti sithik luwih apik, kita bisa nduwe urip sing apik tenan amarga aku pengin, Kowe sing dakkarepake, mula awake dhewe padha ketemu G KITA bakal dadi crita CINTA sing paling gedhe sing kutha iki wis katon ♪♪ KITA bakal dadi crita CINTA sing paling hebat yen jagad iki wis weruh mula baby ujar yen aku

Apa lagu sing paling romantis sing ditulis?

  1. 'Melodi Tanpa Rantai' dening Sedulur Mursid.
  2. '(Sampeyan Nggawe Aku Kaya) Wanita Alami' dening Aretha Franklin.
  3. 'Ora Bisa Nulungi Cinta' dening Elvis Presley.
  4. 'Setya' dening Journey.
  5. 'Cinta Tanpa Wates' dening Diana Ross lan Lionel Richie.
  6. 'All of Me' dening John Legend.
  7. 'Atiku Bakal Terus' dening Celine Dion.
  8. 'Pungkasan' dening Etta James.

Apa lagu sing paling apik yen aku tresna karo sampeyan?

Luwih Luwih 'AkuTresna sampeyan'LaguBabagan Mudhun ingKatresnan

  • Edan ingKatresnan. Beyonce (nampilake Jay Z)
  • AkuTresna sampeyan. Celine Dion.
  • Aku ngerti aku tresnaSampeyan. Taman Savage.
  • AkuTresna sampeyanLuwih Saka Tembung BisaNgomong. Otis Redding.
  • Aku Mung TelponNgomong Aku tresna sampeyan. Stevie Wonder.
  • Aku JujurTresna sampeyan. Olivia Newton John.
  • AkuTresna sampeyan. April Lavigne.
  • Ayo AkuTresna sampeyan.

Aja ngandhakake yen aku tresna marang sampeyan kanthi serius, iki tembung sing paling dilecehke ing jagad, iku apik yen dicritakake karo wong liya, nanging critakake, apa tegese? Akeh wong sing ngomong amarga kepenak, nanging dakkandhani, apa sejatine sampeyan tegese? Sawijining reporter takon marang pasangan sing wis tuwa, 'Kepiye cara sampeyan tetep urip bebarengan sajrone 65 taun?' Wangsulane wong wadon mau saya adoh, dheweke ujar manawa kita lair ing wektu yen ana kedadeyan sing rusak kita bakal ndandani, ora mung mbuwang tembung sampeyan nalika ngrungokake aku mandheg sawetara detik, ora luwih saka mung detik, amarga aku ngerti manawa umume sing diarani katresnan saiki dudu katresnan, yaiku duwe lan dudu wong sinis, nanging aku duwe rumangsa yen umume wong ngerti yen ora ana bedane, mula yen sampeyan bingung lan mandheg ngandhani. . Aku tresna sampeyan, malah ora ndandani lambe kanggo nggawe swara Sampeyan pengin ngerti bedane katresnan lan kepemilikan Kita tetep nalika dakwatesi Bertentangan karo kapercayan sing populer, katresnan sejati ora wuta, duwe sesanti tanggal 20/20 lan hubungan sing tresna ora 50/50, yaiku 100 100 a, saham total, dudu perdagangan utawa tumindak saldo, kabeh chip ing meja sampeyan kabeh ing langkah iki. yen ora ing jebakan katresnan ujar aku pengin sampeyan seneng.

Kepemilikan ujar aku pengin sampeyan nggawe aku seneng. Amarga duwe pancen ngelawan katresnan, jeneng liyane yaiku kecanduan. Katresnan uga duwe alias saka pangerten lan komitmen.

Sampeyan ndeleng, nalika duwe, 'Aku,' katresnan ujar, 'We'. Obsesi minangka kandhang, katresnan iku segara. Obsesi pengin ngontrol katresnan pengin mbebasake properti pengin dadi katresnan.

Kepemilikan pengin dadi Profesional yaiku njaga kuitansi kanggo ngelingi tumindak sing apik. Kita padha karo tim sing padha. Obsesi ngencengake ati, tresna iku alus.

Obsesi njupuk kembang ing lemah, nanging seneng disiram. Obsesi pengin ndhelikake. Katresnan ngrugekke lan nduwe arah arah kepengin menang gegeran katresnan kepengin entuk sesambungan.

Milik dipenuhi peteng Cinta karo sinar srengenge Possession ujar manawa sapa sejatine Cinta ujar sing bener Katresnan dudu krenjang kringet utawa ati sing deg-degan ora luwih tenang, bledosan. Cinta nambani kabeh sing duwe Obsesi iku palsu. Katresnan iku mung sejatine, duwe, ilang, katresnan iku salawas-lawase amarga pancen, mutlak, nanging ora ana sing sampurna, lan katresnan uga butuh pangapura saben dinane.

Apa ora mung ngerteni tembung kosong sing wis dikandhakake Dadi sampeyan siyap sabar lan milih ing wayah kangelan? Katresnan saben dina sampeyan siyap ndandani kabeh sing rusak. Aja Langsung Mbuwang Yen sampeyan ujar ya, aku janji tresna sampeyan bakal awet umur lan saben dina bakal krasa anyar, wenehi pitulung, tulung pakurmatan tembung katresnan lan mung ucapake kanggo sampeyan. Sampeyan tenan.

Sampeyan sampeyan