Apa Mars bisa ngelawan srengenge?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Mars oposisi Mars

Apa Mars bisa ngelawan srengenge?

Amarga kecepatan orbit sing beda-beda, saben rong taun kepungkur, Bumi kliwatMaretlan ingsrengenge. Iki tegeseMaretlan ingsrengengeana ing langsungkosok balinesisih Bumi. Uga, amargaMaretyaiku langsunglawan srengengesakoposisi,Maretmundhak minangkasrengengemranata, lan mranata minangkasrengengemundhak.12. Taun 2020

♪ Intro ♪ Squeaks lan aku seneng njelajah! Kita njelajah lingkungan lan ndeleng apa sing bisa ditemokake ing lingkungan alam ing sekitar benteng kasebut. Lan kadang-kadang kita pura-pura njelajah ing angkasa! Oh, apa iki, Squeaks? kita kudu lunga menyang mars? ok kita nindakake sabanjure! lan bisa uga ing sawijining dina, wong uga bakal mara ing urip nyata! wiwit sadurunge sampeyan lan aku lair, wong-wong mau seneng banget, babagan roket menyang angkasa lan eksplorasi Mars. Ana wolung planèt sing ngubengi Sun, kalebu Bumi, lan Mars minangka tangga teparo - planet sing paling cedhak karo Bumi ing tata surya.

Lan dheweke minangka tangga teparo sing paling apik karo kita. Akeh cara, Mars mirip banget karo Bumi, yen dina ing Mars udakara 24 jam - cedhak karo suwene dina ing Bumi. Uga ana musim kaya Bumi, sing ora kabeh planet padha! Nanging Mars uga beda banget karo Bumi kanthi sawetara cara, mula dadi angel banget kanggo ngunjungi masarakat.

Masalah gedhe yaiku ora cukup hawa ing Mars kanggo ambegan tanpa nggunakake spa! Mars uga adhem banget lan asri amarga adoh banget saka srengenge. Kadhemen adhem banget yen banyune meh beku dadi es lan dikubur ing sangisore permukaan planet iki. Masalah liyane yaiku sanajan Mars minangka tangga teparo, isih adoh saka Bumi.

Mars ngorbit srengenge luwih alon tinimbang bumi, tegese planet biasane ora selaras. Kadhangkala bumi bisa ana ing sisih siji srengenge, lan Mars ing sisih liyane! Dadi, yen arep plancongan menyang Mars, kita kudu ngenteni planet-planet kasebut bakal luwih cedhak sadurunge, lan kedadeyan mung rong taun suwene. Nanging sanajan iku, butuh wektu pitung wulan nganti tekan kono.

Wis suwe yen para astronot bisa lelungan ing angkasa, lan para ilmuwan isih ngerti kepiye supaya bisa tetep sehat sawise ngambang ing angkasa nganti suwe. Sawise ana ing Mars, kita kudu mangan lan ambegan kaya ing Bumi. Nanging amarga kita ora bisa nyedhot hawa lan ora mangan tanduran utawa kewan, mula kita kudu nggawa udhara lan panganan dhewe utawa golek cara nggawe saka bumi lan es Mars.

Hmmm Mungkin luwih becik kita ora lunga menyang Mars lan nempatno kabeh energi kasebut ing bumi papan sing luwih apik. Utawa, sadurunge ngirim panjelajah manungsa ing kana, kita bisa sinau luwih lengkap babagan Mars lan ndeleng manawa bisa urip ing kono.

Kita wis suwe banget njelajah Mars amarga sanajan manungsa durung, kita ngirim mesin kanggo njelajah luwih saka seket taun kepungkur! Pesawat ruang angkasa tanpa manungsa wis mabur liwat planet iki kanggo nyinaoni, lan jinis robot khusus uga ndharat! Ora, dudu tikus robot, Squeaks. Dheweke kalebu jinis robot sing dirancang kanggo ndarat ing Mars lan njelajah, sing diarani rover. Kita duwe loro rover sing njelajah Mars, sing diarani Opportunity and Curiosity - sistem bogie! Apa jeneng sing apik ?! Aku ngerti Squeaks! Aku seneng uga ngomong.

Rocker-bogi- Sistem iki! Duwe sistem iki, rovers Mars duwe enem rodha, lan saben rodhane duwe motor dhewe. Iki mbantu rover munggah ing watu lan bukit sing curam lan njaga dhuwure supaya ora pucuk utawa rusak. Iki bakal ngidini rovers njelajah luwih lanjut lan ngirim informasi bali menyang Bumi.

Rover sabanjure menyang Mars bakal ninggalake Bumi ing taun 2020 - mung sawetara taun mengko. Lan ing sawetoro wektu, kita lagi ngrancang peluncuran lander ing taun iki! Kayane kaya rover, kajaba ora bisa obah sawise kebangkrutan mula sinau planet nalika tetep ana ing panggonane. Sawetara ilmuwan uga nyoba ngirim wong menyang Mars sawayah-wayah, nanging butuh akeh tenaga - lan akeh wektu - sadurunge kita siyap.

Bisa uga luwih saka 10 utawa malah paling ora 20 taun. Luwih gampang ngirim robot menyang Mars tinimbang manungsa, amarga robot ora kudu ambegan utawa mangan. Nanging robot bisa alon banget lan ora bisa nindakake tes ilmiah dhewe - bisa uga akeh kerjaan, ana akeh liyane sing bisa ditemokake yen ana manungsa Wesend sing diteliti! Lan sapa sing ngerti? Nalika para astronot sing njelajah Mars diwiwiti ing rong puluh taun, bisa uga sampeyan bakal mbukak pesawat pertama kasebut! bakal sawetara wektu sadurunge bisa njelajah Mars, Squeaks.

Nanging isih akeh sing bisa digoleki ing bumi! Apa sampeyan mikir manawa ngirim wong menyang Mars? Punapa panjenengan kersa tindak mriki? Takon wong diwasa supaya Tulung ninggalake komentar ing ngisor iki utawa email menyang kids@scishow.com. Matur nuwun, lan ketemu maneh ing kene ing benteng! ♪ Outro ♪

Apa Mars ing astrologi oposisi?

Lan tanggal 27 Juli, sampeyan bakal duwe sing anyarastrologikedadeyan sing bisa nyebabake urip sampeyan:Mars ing oposisi. Ing istilah sing paling gampang, miturut Refinery29, ikitegese Marsana ing posisi sing ngelawan saka srengenge. Luwih khusus, ikutegesesrengenge ing Leo lanMaretana ing Aquarius ing rodhazodiak.26. 2018.

Ing artikel iki, aku bakal milih salah sawijining aspek sing tetep migunani saben minggu lan dakcritakake babagan aspek kasebut lan kepiye carane bisa diwujudake, utawa apa sing bakal dikarepake nalika tekan pucuke. Aku ndeleng siji aspek kanggo dina pungkasan wulan Juni lan rong dina pertama Juli.

Dadi minggu transisi sing apik iki nalika metu saka paruh pertama taun, yaiku pungkasan wulan Juni, lan menyang paruh kapindho taun. Wiwitan saka paruh kapindho taun utawa pungkasan taun. Mesthi wae, aspek kasebut yaiku Mars ing Leo mungsuh Saturnus ing Aquarius.

Iki minangka aspek dramatis sing sacara teknis dianggep minangka aspek sing angel utawa bermasalah. Kedadeyan saka 12 derajat Leo nganti 12 derajat Aquarius, Kamis tanggal 1 Juli ing kabeh zona wektu utama. Kita kudu ngomong sethithik babagan aspek iki.

Yen sampeyan ngrasakake aspek kasebut langsung ing horoskop. Mesthi dakkandhani ing komentar babagan carane bakal ditampilake kanggo sampeyan. Ana sawetara cara kanggo mikir babagan perspektif teknis utawa siklik, sanajan sadurunge mlebu atmosfer Martian-Saturnus bebarengan.

Ayo elinga yen Saturnus bakal mlumpat liwat 12 derajat Aquarius ing taun 2021. Ing telung titik sing beda taun iki Saturnus maju liwat 12 Aquarius, banjur mundur liwat 12 Aquarius kaya saiki, lan banjur maju maneh liwat 12 Aquarius mengko taun Saka sudut pandang pribadi, yen sampeyan duwe 12 derajat Aquarius utawa planet kasebut duwe pratandha liyane sing kalebu Taurus, Leo, utawa Scorpio, sampeyan ana ing tengah transit Saturnus sing cukup gedhe menyang planet kelairan kasebut, utawa menyang sudut apa wae utawa nggawa sampeyan ing kana.

Mars, sing ngadhepi Saturnus minangka obyek transit, bakal ngaktifake gaya jangka panjang iki ing horoskop pribadi sampeyan. yen sampeyan duwe salah sawijining planet pratandha tetep ing 12 derajat. Akeh wong sing ora ngerti, aku ora ngerti.

Nanging yen kita ndeleng saka perspektif cuaca astrologi. Kita kabeh wis kena pengaruh Mars mungsuh Saturnus kanthi cara sing padha kena pengaruh nalika awan utawa badai salju gumantung saka sampeyan. Dadi Mars mungsuh Saturnus aku mesthi menehi interpretasi marang aspek kasebut, utawa rumangsa yen sampeyan pengin, minangka aspek frustasi utawa kegagalan.

Gagasan kasebut yaiku Mars lan Saturnus bisa digunakake kanthi cara sing beda-beda lan pengin banget beda. Mars nuwuhake rasa percaya diri lan menehi inspirasi kanggo tumindak, nalika Saturnus butuh rencana sing ati-ati sadurunge tumindak kasebut ditindakake. Mars lan Saturnus uga makarya ing garis wektu sing beda, Mars luwih cepet lan jangka pendek, dene prioritas Saturnus luwih penting lan duwe wektu sing luwih dawa.

Salah sawijining cara kanggo nemoni tabrakan iki ing antarane Mars lan Saturnus ing wiwitan wulan Juli yaiku nemokake manawa sampeyan kepepet ing antarane prekara sing mbutuhake perhatian nalika iki, beda karo rencana utawa proyek jangka panjang sing ora bisa dilirwakake utawa dilalekake amarga Sampeyan nyoba kanggo madeg dhasar kanggo mbesuk. Saka perspektif Saturnus, M ars ditampilake minangka pengaruh pengaruh sing bisa ngganggu utawa iritasi sing ngalangi kemampuan sampeyan supaya fokus ing jangka panjang. Saka sudut pandang Mars, Saturnus ngalang-alangi sampeyan supaya ora seneng apa-apa utawa nindakake apa-apa saiki amarga swarane sing duwe budi utawa nalar terus-terusan, utawa bisa uga swara ing njero ati sampeyan yakin manawa sampeyan bakal nindakake apa sing bakal kelakon minggu utawa taun ngarep yen sampeyan nindakake iki dina iki.

Sacara teknis karo Mars ing Leo lan Saturnus ing Aquarius lan uga adhedhasar urutan planet-planet Kasdim. Saturnus bakal duwe pengaruh sing dominan ing aspek iki. Maksudku, ing pungkasan dina, kita pengin nggawe manawa ngurmati Saturnus lan nyakup Mars, paling ora aku mikir babagan aspek kasebut.

Apa tegese ngurmati Saturnus? Iki tegese sanajan sampeyan nganggu utawa sauntara utawa sawetara wektu kanthi cepet, nanging ana geni sing murup, pikirake prioritas jangka panjang sing mbutuhake sawetara sumber daya, kalebu sumber daya, wektu lan energi sing paling larang, Saturn im Aquarius nyoba nulungi sampeyan ngatur reorganisasi, pangowahan, konsolidasi, utawa panyesuaian maneh ing urip sampeyan, lan sampeyan duwe akeh wektu kanggo nindakake Saturnus kasebut ing Rencana utawa Proyek Akuarium. Saturnus bakal ana ing Aquarius nganti Maret 2023. Iki minangka salah sawijining nabrak sementara sing mesthi duweni potensi kanggo frustasi lan nggawe sampeyan pengin nglampahi ton energi kanthi hadiah sing sithik.

Utawa sampeyan bisa uga oposisi utawa duwe pengalaman bareng karo wong liya utawa organisasi sing mengaruhi kahanan sampeyan lan nggawe kualitas telat utawa malah tape abang utawa dokumen sing sampeyan kudu navigasi utawa negosiasi. Kanggo sawetara wong sing ngrungokake Mars mungsuh Saturnus, iki bakal nggambarake sawetara dina sing angel nalika ngadhepi pengalaman utawa prekara sing angel sing nyebabake sampeyan ngilangi utawa narik sampeyan. Nanging kanggo wong liya, aku uga ngerti saka pengalaman nyambut gawe karo klien sajrone praktik meh 20 taun yen aspek kaya iki minangka wektu upaya sing luwih gedhe kanggo target utawa visi sing luwih dawa.

Ora mesthi ala. Aku ngerti, kanthi teknis, astrologi, iki minangka aspek sing angel. Nanging kadang-kadang ing urip kita duwe fase nalika ana ing sangisore pompa, kita ana ing wektu sing retak, nalika tenggat wektu tuwuh lan kita rumangsa kudu akeh sing kudu ditindakake sajrone wektu sing sithik, nanging uga duwe rega iki utawa sesanti gedhe utawa proyek iki sing lagi ditindakake.

Sanajan upaya sing dibutuhake kanggo jangka iku ora tetep ing jangka panjang, aspek kasebut asring dadi indhuksi manawa upaya sing luwih gedhe dibutuhake sajrone jangka pendek, utamane kanggo njaga momentum utawa kemajuan kanggo target sing luwih dawa sing sampeyan pikirake, ngerti manawa teknis kasebut minangka aspek kultus sing beda banget lan sawetara wong bisa uga duwe pengalaman tantangan. Aku uga ngerti manawa ana liyane sampeyan sing bakal ujar, 'Ya, aku saiki lagi sibuk banget nalika aku kudu nindakake perkara kasebut. lan kabeh mau penting, lan aku mung bakal lungguh lan nuli nindakake. ”Daripada Mars ngandhani Saturnus yen sampeyan ora kudune.

Mars Saturnus tumindak ing deskriptif iki, tinimbang mode transit sing wis ditemtokake. nggambarake upaya saiki. Salah sawijining cara kanggo mriksa dhewe yaiku priksa manawa sawetara gaweyan utawa energi utawa ketegangan sampeyan fokus ing target utawa proyek sing bakal suwene rolas wulan, utawa menehi pengaruh kanggo sampeyan sajrone sawetara taun sabanjure, tinimbang mung sawetara taun. utawa jangka cendhak.

Aku seneng mikir, aku mung bakal maca sawetara ukara ing kene. Kanggo maju saiki, sampeyan butuh rencana, lan sampeyan butuh garis wektu sing alon utawa garis wektu sing diukur. Mars lan Saturnus bisa kanthi cara sing beda-beda, lan nalika padha tabrakan, bisa nyorot sawetara masalah babagan rencana sing sampeyan kerjakake.

Sanajan masalah kasebut bisa dadi angel ing jangka pendek, biasane bisa dadi prekara sing sampeyan seneng. nyedhaki utawa ngatur jangka panjang. Kadhangkala apa sing ditemtokake minangka masalah pancen gumantung karo jadwal.

Apa ana masalah mung amarga sampeyan nesu saiki? Nanging limang taun maneh sampeyan bakal noleh maneh lan ngomong, 'Aku' aku seneng wis teka 'amarga saiki kita wis mriksa lan saiki dadi bagean saka dhasar sing kuat lan dudu perkara sing terus kita bali kudu. Aspek iki bisa mbantu sampeyan ningkatake target sing gegandhengan karo Saturnus sing luwih dawa ing siklus Aquarian kaya tes stres. Mars mungsuh Saturnus ing Aquarius nuduhake - kepiye sampeyan Saturnus ing Aquarius? Apa sampeyan wis duwe konsolidasi sajrone enem wulan kepungkur? Apa sampeyan nyusun awak dhewe supaya kuwajiban utawa tugas sampeyan luwih bisa diatur lan realistis, lan lestari? Yen sampeyan luwih seneng bisa ngatasi masalah sing ana ing Mars Saturnus minggu iki kanthi gampang.

Yen ora, yen sampeyan tetep nindakake tugas utawa tugas sing sampeyan rumangsa salah utawa tanggung jawab, utawa sampeyan ora pengin menehi beban marang wong liya. Supaya sampeyan rumangsa meh kaya wong tuwa, kaya bocah umur 90 taun sing wis sujud. Yen sampeyan rumangsa kaya iki sadurunge transit iki teka, mula ana kedadeyan, amarga sampeyan ora duwe kapasitas kanggo ngatasi sumber daya tambahan.

Iki minangka sawetara perkara sing kudu dielingi. Saturnus bisa uga ora kendhat nalika transit Saturnus. Dheweke bisa terus meksa nindakake perkara liyane miturut cara sampeyan dhewe nalika ngembangake tulang punggung. apa tegese, yaiku Saturnus paribasan utawa simbolis ing sampeyan.

Tegas ujar, 'Iki minangka prekara sing apik, nanging saiki ora bisa daklakoni.' Utawa 'Aku ora kasedhiya ing wektu kasebut. 'Yen sampeyan nindakake, sampeyan bisa njaga kontrol kualitas kasebut ing game - Saturnus kuwatir banget.

Gagasan ing kene yaiku ngatur sawetara rasa wedi amarga iku beda karo Saturnus. Supaya sampeyan ora mungkasi ngandhani utawa njupuk keputusan jangka pendek utawa impulsif sing angel kanthi ramalan jangka panjang. Ana watesan kanggo 'saiki' lan aku ngira migunani lan cocog kanggo ngurmati sawetara watesan kasebut, sanajan sampeyan ora seneng.

Ana prekara kahanan kita amarga pamindhahan sing dakkarepake bisa diganti. Muga-muga bisa entuk penerbangan langsung, nanging aku ora bisa ngontrol jadwal penerbangan maskapai, kayata. Adhedhasar cara pangowahan kasebut sajrone pirang-pirang taun kepungkur.

Soko sing biasane bakal kasedhiya ora; Aku bisa nglampahi akeh wektu lan energi kanggo nglawan. Nanging luwih migunani yen aku nyekel energi kasebut, ngatasi kahanan kasebut, lan pindhah menyang langkah sabanjure. Sing dakkandhakake yaiku bisa ana sawetara watesan utawa aturan, sawetara jinis eksternal, sing sampeyan pikirake, 'Ora cocog, nanging ora, yaiku breaker deal ing pungkasan dina. 'Babagan ngatur akeh perkara, watesan, tanggung jawab, prioritas, watesan Saturnia iki.

Apa sampeyan ngatasi prekara sing diwenehake saka njaba. Apa sampeyan bisa nemtokake sawetara Apa sampeyan matesi? Ngontrol apa sing sampeyan bisa, supaya yen perkara njaba sampeyan dileksanakake, sampeyan duwe kemampuan sing luwih apik kanggo ngatasi. Saiki deleng tabel kanggo dina iki aspek katon.

Aku pengin nggawa menyang layar saiki. Aspek iki diwiwiti tanggal 1 Juli. Sing saya nggegirisi yaiku ana 12 derajat Aquarius lan 12 derajat Leo.

Elinga yen ora kaya Saturnus, energi saka Mars iki sejatine bakal meh rong wulan. Kita wis duwe wulan kapisan. Nalika Mars mlebu Leo ing awal Juni, energi oposisi iki yaiku meksa nindakake perkara, polaritas lan bobot awak.

Sanajan aspek iki ana ing tanggal 1 Juli nganti Mars ninggalake Leo, sing durung ana sadurunge pungkasane wulan, ana kualitas kanggo aspek iki; lagi wiwit bubar, nanging durung rampung amarga Mars pisah karo Saturnus. Ana pirang-pirang wulan Juni lan Juli 2021 manawa ide sawing kasebut bolak-balik antara jangka pendek lan jangka cepet, jangka panjang lan permanen yaiku kepuasan instan mungsuh kemampuan ngatur dhewe lan fokus ing target jangka panjang utawa praktik berkelanjutan . Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, Saturnus duwe pengaruh ing kene.

Sebagean amarga Saturnus minangka salah sawijining pratandha kelairan lan Mars ora. Nanging uga amarga Saturnus minangka planet sing paling unggul. Dheweke cenderung duwe pengaruh sing paling penting, mula planet apa wae sing ana hubungane karo Saturnus utawa planet sing katon ana gandhengane karo Saturnus cenderung nampa akeh sing ditawakake Saturnis.

Mars kudu adaptasi utawa adaptasi ing kene ing Saturnus, iku sing dakkandhakake. Ing kene dakkira jangka panjang, winates, fokus, ati-ati, direncanakake, diukur, iki bakal nggawe sampeyan terus maju. Yen ana suar utawa iritasi sing sampeyan atur, nanging tetep wae obah.

Iki kuncine. Siji-sijine planet sing dakkira bisa nyebabake rasa ora sabar ing Mars yaiku rembulan. Nalika aspek iki lagi muncak, rembulan ana ing Aries, minangka tandha impulsif lan kepinginan kanggo asil cepet utawa asil cepet ing kene, kita sejatine duwe aspek Mars lan Saturnus.

Bulan isih kudu ngurmati Saturnus, nanging aku mikir kita kabeh bakal berjuang karo perasaan kaya 'Muga-muga bisa kedadeyan luwih cepet' utawa 'Aku frustasi amarga wektu tundha iki kedadeyan. 'Utawa' Iki ora bakal kedadeyan kaya sing dakkarepake. 'Bulan ing Aries nguatake sisi persamaan utawa aspek Mars.

Nalika oposisi Mars-Saturnus iki akurat, bakal ana frustasi internal lan langsung, perasaan 'Aku bakal njerit utawa pecah utawa' Aku nesu lan ora bisa nahan '. Elinga yen sampeyan nindakake iki, sampeyan ngatasi nesu dhewe. Akeh banget sing bisa dicritakake babagan aspek iki.

Babagan iki, aku bisa ngobrol babagan udakara 3 jam, nanging aku ora pengin nahan sampeyan suwe banget. Aku mikir yen kita wis ngobrol babagan perkara sing paling penting ing kene. Sampeyan duwe tanggal lan rincian babagan aspek iki.

Ya, iki minangka aspek frustasi lan ing jangka panjang tes stres iki, tes stres kosmik sing ditindakake Mars ing Saturnus, utawa kombinasi Mars-Saturnus bisa dilebokake ing horoskop sampeyan, lan bisa uga pengalaman urip sampeyan. Iki bisa mbukak utawa mbukak titik sing ringkih, bagean saka jiwa utawa pengalaman sampeyan, utawa urip sampeyan sing ora teratur utawa dikelola kaya sing dikarepake. Ngerti iki, nggawe dandan kanggo mbesuk angel ing minggu iki, yen sampeyan duwe kerangka utawa perspektif iki, kepiye cara nggunakake acara utawa pengalaman minggu iki kanggo nggawe asil dandan sing bakal luwih apik ing jangka panjang.

Pungkasane, aku mikir iki bakal dadi perkara sing apik lan aku ngarep-arep krungu kepiye kedadeyan ing urip sampeyan lan ing grafik sampeyan. Ayo ngerti liwat komentar ing ngisor iki. Oke tim, ati-ati, mengko bakal ngomong maneh.

Apa tegese Sun Mars?

Dina iki,Srengenge-MaretKonjungsi.Maret-Maretmakili kitabakalkekuwatan, wani, kemampuan kanggo tumindak, sifat agresif, nesu, kemampuan gelut kita, sedulur, kanca lanang, kanca lanang kanggo bocah wadon, tentara, atlit lan real estate lsp.

Planet Mars mesthi dadi obyek sing narik kawigaten sajrone wis ana manungsa. Manungsa asring ngimpi babagan kedadeyan ing Mars utawa apa dheweke bisa nylametake urip. Kita ngira seneng banget yen mbandhingake planet kita dhewe karo Planet Merah ing episode The Infographics Show, Earth vs Mars iki.

Kaya sing wis dingerteni, Mars dijenengi miturut tokoh mitologis - dewa perang Romawi, uga dikenal kanthi jeneng Yunani Ares. Mars kadang diarani planet abang amarga warnane abang semu coklat, nanging bumi umume biru lan ijo. Mars rada adoh saka Srengenge tinimbang Bumi, kanthi Bumi 93 yuta mil lan Mars 141 yuta mil adohake.

Bumi iki uga separo ukuran Bumi, dhiameter 4,220 mil dibandhingake karo 7.926 Bumi, sanajan dawane jumlahe padha amarga samodra Bumi. Kacepetan nalika bumi ngubengi srengenge 18,5 mil per detik.

Saka New York menyang Los Angeles kanthi kacepetan iki, butuh wektu udakara 2 menit 12 detik, meh ora cukup wektu kanggo nyimpen meja lan mateni elektronik sampeyan. Mars ngorbit srengenge kanthi kecepatan 14,5 mil per detik, mula perjalanan sing padha saka NY menyang LA mbutuhake wektu luwih saka 3 menit.

Amarga Mars obah luwih alon tinimbang Bumi lan adoh saka Surya, setaun ing Marsis yaiku 687 dina Bumi dibandhingake karo 365,25 dina ing Bumi. Nanging, amarga rotasi Mars luwih alon, sedina suwene 24 jam lan 37 menit dibandhingake karo 23 jam lan 56 menit ing Bumi.

Mars lan Bumi duwe kecenderungan sing padha, tegese Bumi lan Mars ngalami musim salju, musim semi, musim panas, lan musim gugur. Nanging, amarga Mars luwih adoh saka Srengenge, luwih adhem tinimbang Bumi. Suhu rata-rata ing Bumi 57 derajat F, lan Mars -81 derajat F.

Rata-rata, Mars luwih adhem tinimbang Antartika lan luwih garing tinimbang Sahara. Minangka gravitasi, Mars duwe 63% luwih murah tinimbang Bumi. Iki tegese sampeyan bobote 63% luwih murah ing Mars; Wanita 120 pon ing Bumi bobote 44,4 kilogram ing Mars.

Iki uga tegese yen sampeyan bisa mlumpat 2 kaki ing Bumi, sampeyan bisa mlumpat 3.4 kaki ing Mars, kanthi asumsi manawa sampeyan ora tumit. Manungsa ora bisa urip ing napas ing swasana Mars 'bertahan', 100 kali luwih tipis tinimbang Bumi.

Nalika swasana bumi kalebu 77% nitrogen lan 21% oksigen (kanthi 0,038% karbon dioksida), swasana Mars mung 0.15% oksigen lan 96% karbon dioksida.

Kanthi swasana tipis kaya ngono, tekanan atmosfer sing diasilake ing Mars mung udakara 1% tekanan ing permukaan segara ing Bumi. Iki minangka tekanan sing padha karo 22 mil ing ndhuwur permukaan bumi. Gunung paling dhuwur ing Mars yaiku gunung berapi tameng sing diarani Olympus Mons, sing dhuwure luwih saka kaping pindho tinimbang Gunung Everest.

Ilmuwan nemokake akeh bukti lahar vulkanik bubar, sing nuduhake manawa Olympus Mons isih aktif. Iki minangka gunung paling dhuwur nomer loro ing kabeh tata surya, mung didominasi puncak Rheasilviacentral, asteroid Vesta, kanthi dhuwure 22 km. Tingkat radiasi ing bumi beda banget karo Mars.

Nalika bumi dilindhungi saka sebagian besar radiasi saka angkasa amarga medan magnet sing kuat, Mars ora duwe medan kaya ngono. Penasaran Mars rover ngidini kita ngetung dosis radiasi rata-rata sajrone lelungan 180 dina: udakara 300 mSv, sing padha karo 24 scan CAT. Beda karo wong sing urip ing jejere reaktor nuklir Fukushima sing rusak nampa dosis radiasi 68 mSv.

Babagan rembulan, bumi mung duwe siji, diarani Luna dening wong Roma, dene Mars duwe loro, diarani Phobos lan Deimos. Kaloro wulan ditemokake ing taun 1877 lan dijenengi miturut tokoh mitologi Phobos (utawa wedi) lan Deimos (utawa rasa wedi). Ing mitologi Yunani, Phobos lan Deimos asring ngancani bapake Ares, dewa perang, menyang perang.

Phobos minangka rembulan pinasthi amarga muter mubeng kanthi kacepetan 1,8 sentimeter saben taun lan sajrone 50 yuta taun bisa tabrakan karo planet ibune utawa ambruk saka rubble lan sumebar ing sekitar Mars minangka cincin. Sajrone abad kaping 19, urip dipercaya ana ing Mars.

Sawise pengamatan sing salah babagan garis lurus sing katon kaya saluran kanggo tujuan irigasi, sawetara ilmuwan nyimpulake yen dheweke pancen padha. bisa urip cerdas. Pangembangan teleskop sing luwih kuat ing wiwitan abad kaping 20 nemokake manawa garis lurus kasebut mung minangka ilusi optik.

Nganti saiki, durung ana bukti sing jelas babagan biosignature utawa organik sing asal saka Martian. Nanging, urip ing Bumi umume umure udakara 4 milyar taun. Ing jalur iki, sawetara sampeyan bisa uga kepengin ngerti kepiye manungsa bakal kedadeyan ing Mars.

Amarga Mars mung duwe 0,6% tekanan atmosfer Bumi kaya manungsa, planet iki bisa uga dadi vakum. Sawise udakara 15 detik ing Mars, awak manungsa bakal nggunakake kabeh oksigen lan ora sadhar.

Lapisan kelembapan ing paru-paru uga salira ing tutuk bakal mendidih, ora efektif nyuwek paru-paru. Kamungkinan manungsa sing urip ing Mars mesthi mbutuhake formasi terra dramatis ing planet iki. Muga-muga sampeyan seneng karo perbandingan singkat Bumi lan Mars iki sing disenengi karo Mars, lan yen mangkono, apa sampeyan gelem? Ayo ngerti ing komentar! Kajaba iku, yen sampeyan seneng karo artikel lan pengin mbantu nggawe luwih akeh, bukak Patreon lan tampilake dhukungan.

Aja lali seneng, langganan lan nuduhake! Subtitle saka komunitas Amara.org

Apa sing diandharake dening tandha Mars babagan sampeyan?

'Mars yaikuplanet sakakitakepinginan, tumindak, energi, semangat, perang, agresi, jinis, lan negesake, 'astrolog Lisa StardustngandhaniKilang29. 'Iki nuduhake kepiyesampeyantumindak lan padu, lan mbukaksampeyankecenderungan seksual, 'Stardust terus. 'Maretuga nggambarake carane nggunakake energi bawaan kanggo nggayuh tujuwane.10. Taun 2020

Yen sampeyan durung nate teka ing kene, matur nuwun wis ngeklik artikel iki, lan yen sampeyan wis kaping pindho teka ing kene, matur nuwun wis ngeklik artikel liyane. Aku seneng banget karo sampeyan babagan artikel dina iki, kita bakal mbahas babagan Mercury, planet iki, mula kita bakal ngomong babagan planet iki, apa tegese astrologis, apa saben tandha ing Mercury katon sadurunge kita mlumpat iku

Aku dudu ahli sing wis sinau astrologi sawetara taun saiki lan aku seneng banget, mula ya. Mung pengin ujar manawa curie sober minangka planet komunikasi kanggo sinau babagan ekspresi awake dhewe. Iki uga ana gandhengane karo transportasi lan teknologi kanthi sawetara pendhidhikan, nanging luwih-luwih ing taun-taun wiwitan wiwit TK nganti tekan kelas rolas sekolah, planet iki nyritakake babagan carane nyedhot informasi, cara ngembangake pikiran lan ide, nalika kita nemoni masalah sinau utawa basa j. ? ?????????? amarga kita bisa ngutarakake nalika duwe blok sing ora bisa ngutarakake pendapat, utawa ngomong kanthi keras babagan perasaan, Mercury uga bisa menehi crita babagan sedulur, apa ora ana sampeyan duwe sedulur Jenis sesambetan para wong kasebut tahan kabeh sing urip.

Iki uga minangka area sing bisa dideleng ing endi kita bakal gelisah, bisa uga kita ngerti manawa prekara sing nyebabake kita bakal nuduhake kepiye kita minangka pamicara umum lan aturan merkuri, merkuri sistem saraf uga ana srengenge. rembulan lan tandha munggah minangka bagean saka wolung planet liyane sing nggawe grafik natal kita. Aku bakal ngubungake kabeh ing ngisor iki sing bisa menehi katrangan babagan nemokake grafik natal kanggo informasi luwih lengkap babagan saben tandha zodiak lan info tandha rembulan, yen sampeyan kepengin, aku duwe artikel babagan tandha-tandha bulan uga saben tandha zodiak, mula aku bakal ngubungake siji iki e ing ngisor iki.

Yen pengin, sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan tandha-tandha raksa lan apa sing cocog karo sampeyan. Merkurius ngganti pratandha saben 14-30 dina, mula merkuri pindhah sepisan utawa kaping pindho saben wulan, dadi luwih pribadi babagan kepiye carane dakcritakake babagan komunikasi lan kepiye cara mikir lan perkara kaya merkuri. Panguwasa Gemini yaiku sing mrentah omah nomer telu, nanging Merkur uga mrentah Virgo lan astrologi Virgo ing omah nomer enem bisa mlebu banget. Wis akeh level, mula aku bakal nglakoni sing paling gampang supaya sederhana ing subjek planet lan supaya tetep dadi tema artikel saiki, nanging gampang mudhun bolongan terwelu nalika miwiti ngomong babagan sing dakkarepake gawe becik. kena pengaruh refluxing merkuri Akeh wong, utamane sajrone suwene taun kepungkur, wis ngomong babagan penurunan merkuri, kaya ing media sosial.

Sampeyan bisa ndeleng akeh cara lan cara sing padha kanggo wong sing nyalahake kacilakan, merkuri sing suda lan sapanunggalane, merkuri sing mudhun saya komunikasi, teknologi lan lelungan, dadi perkara ing arena kasebut bisa uga salah. Sampeyan mung pengin ati-ati sajrone wektu kasebut. Bisa uga ora mlebu kontrak.

Cetha banget nalika komunikasi karo wong liya. Aja nganggep prekara kanthi aman, ati-ati, priksa manawa kedadeyan ing saben kahanan Merkurius ing saubengé Mercury ngubengi srengenge sajrone 88 dina, luwih cepet tinimbang taun bumi lan kaya sing dakkandhakake, akeh kedadeyan kasebut digandhengake karo negativitas, nanging ora kudu wektu sing ala banget negatif. Sampeyan mung bisa bali lan mriksa maneh babagan sing sampeyan butuhake lan fleksibel sajrone sampeyan bakal entuk, nanging cukup akeh informasi babagan merkuri, mula kita bisa uga bisa ngatasi apa wae. kanggo nyebut.

Gn minangka panguwasa merkuri, sing bisa dingerteni, mula wong-wong Aries Mercury pancen jelas mikir yen biasane mikir kanthi cepet lan bisa njupuk keputusan kanthi cepet. Aku bakal ujar manawa dheweke pancen trampil dadi pimpinan militan kaya pimpinan utawa bisa uga mung ing bisnis, dheweke yakin tenan lan bisa langsung ngerti manawa wong sing seneng bosen nalika obrolan pancen nggilap, mula ya, dheweke ora wedi karo gelut sing biasane wani lan seneng banget karo wong sing idealis. Sawetara wong Aries Merkurius yaiku Vincent van Gogh Albert Einstein Leonardo da Vinci Al Pacino Marlon Brando Nalika sinau lan sinau, dheweke seneng sinau luwih akeh miturut lakune dhewe lan mung nalika menehi reaksi marang prekara sing biasane dipikirake, menehi sampeyan wektu sethithik kanggo mikir apa sing bakal diomongake, tinimbang bali kaya ing Aries utawa Leo, mula dheweke uga luwih isin lan ngitung apa sing bakal ditindakake, yaiku wong sing pemikir banget, dheweke pancen cara banget, praktis banget. , dheweke ora seneng kesusu, dheweke uga wangkal, mandhiri wong sing ditresnani utawa awake dhewe yen prelu, lan padha karo jinis wong sing tetep sabar minangka jinis wong sing mlebu sekolah lan entuk master ora gampang nyerah, dheweke terus maju, dheweke terus-terusan terus ngerti yen alon lan stabil menang, mula sawetara turis yaiku wong merkuri George Clooney Kanye West John F Kennedy Megan Fox lan Emma Watson Twins Mercur y Wong Dheweke komunikasi apik amarga Mercury minangka panguwasa kembar kembar seneng karo Merkuri, sampeyan ngerti dadi wong-wong iki lucu banget, dheweke seneng karo comeback sing sindirane, dheweke trampil ngomong karo sampeyan, ngobrol karo sampeyan, dheweke pancen wong sing penasaran banget lan duwe minat sing beda, mula dheweke ora ragu-ragu ngomong apa-apa.

Dheweke uga waspada banget marang wong liya lan dheweke pancen gampang nesu, bisa uga jinis sing ora nyoba ekstra supaya grapyak. santai lan santai kabeh. Dheweke pancen trampil ndeleng loro-lorone lan bisa nggawe percoyo.

Dheweke pancen komunikator sing apik banget lan seneng banget ngobrol karo wong-wong mau kaya sampeyan, kaya sawetara wong Gemini Mercury, pirang-pirang jam babagan apa wae Audrey Hepburn Grace Kelly Adele Marilyn Monroe Stevie Nicks Kimora Lee Simmons lan Kenny G lan Morin Hill, uga wanita sing duwe kekuwatan ana wanita kondhang sing kaya sampeyan ngerti sampeyan, ngomongake pikirane lan liya-liyane, pancen duwe bakat, nanging saiki wong merkuri duwe kenangan sing nyenengake, sampeyan duwe cara komunikasi sing intuisi kaya sing wis dingerteni. yen sampeyan ngapusi, dheweke bakal ngerti yen sampeyan seneng utawa sedhih, lan dheweke ngerti apa sing kedadeyan sanajan sampeyan ora nyata karo dheweke, dheweke bakal entuk informasi kaya wae liwat emosi lan perasaan. Kadhangkala dheweke alangan misahake perasaan saka bal lan sampeyan ngerti yen dheweke nyoba nggawe keputusan lan prekara-prekara kasebut kadhang kala, dheweke wis rada nandur modhal kanthi emosional ing bab-bab lan ngganti pamrihane utawa cara komunikasi, kepiye ekspresine dll. Dheweke cenderung nahan emosi amarga dadi kepiting, dheweke bisa dadi moody lan nggawe internal, lan banjur njeblug Uga uga pamireng sing apik banget. Dheweke peduli banget, wong empatik dadi apik banget, kanggo ngobrol karo sampeyan.

Dheweke mung minangka pamireng sing apik lan bisa menehi saran sing apik amarga dheweke ngerti yen sampeyan nonton, mula ana sawetara wong Mercury Kanker Ariana Grande lan Lana Del Rey Khloe Kardashian Donald Trump Tom Hanks Adriana Lima Alexander the Great lan Virgin Mary In Video Saiki wong-wong merkuri percaya banget lan wong sing ora ekstrovert, dheweke wani banget lan dramatis nalika nyebutake awake dhewe, lan aku rumangsa yen wong-wong Merkuri Nyata kalebu wong-wong superstar sing mikir ing njaba kothak, mula dheweke kalebu wong sing aku bisa mikir sapa sing dadi seni pertunjukan, utawa mung crita, utawa nggawe prekara sing sampeyan ngerteni, mung pasang pikirane. minangka wong sing kharisma banget lan kadang-kadang dadi gedhe banget nalika ngomong yen dramatis pancen dramatis lan kadhang kala bisa uga golek lapisan sing jero mula tetep ora pati cetho. Dheweke seneng banget narik kawigaten nalika padha ngobrol ing publik utawa ngobrol babagan apa sing dikarepake, mula ana wong Leo Mercury yaiku Nelson Mandela JLo Michael Jackson Selena Gomez Barack Obama Cameron Diaz Robin Williams Lindsey Lohan Demi Lovato lan Mick Jagger.

Dadi, yen sampeyan ora sithik wong ing kana, Virgo Mercury pancen kepenak ing papane, amarga Mercury minangka pamrentah Virgo, dheweke bisa komunikasi, dadi komunikator sing beda banget karo Gemini, mula bisa mikir kaya Gemini, nanging dheweke nganalisa luwih akeh maneh. Sampeyan minangka jinis sing ngrampungake kahanan nganti pungkasan. Sampeyan minangka jinis sing nyoba dadi pemecah masalah.

Sampeyan cukup maju lan trampil ngekspresikake dhewe, lan sampeyan bisa langsung tanpa serius lan efektif banget lancip kaya komunikasi ing sekolah lan kabeh, dheweke pancen trampil ngatasi kabeh. iki lan dheweke mung kalebu jinis wong sing nganalisa data lan kalebu akeh wong. Nalika nerangake pidato umum, aku bakal ngomong yen sampeyan cukup trampil ngomong ing ngarep umum, yen sampeyan yakin, yen sampeyan yakin banget, mula bisa dadi agresif ing pendapat sampeyan lan kritik tumrap wong liya lan aku dhewe Aku Virgo Mercury Aku Virgo Mercury Virgo tandha zodiak Virgo munggah Virgo chyron sawetara wong Virgo Mercury liyane yaiku Keanu Reeves Freddie Mercury Ibu Teresa Amy Winehouse Jennifer Lawrence Kylie Jenner Whitney Houston lan Mila Kunis Libra minangka komunikator sing nyenengake banget minangka Mediator pinter nggawe tenang wong lan apikan ing tengah-tengah lan bisa mbantu wong supaya bisa ngrampungake sing ora seneng karo konflik saengga bisa ngrampungake konflik nanging yen kalebu bagean saka konflik, apa sampeyan bisa dadi ketik supaya ora guyon, sampeyan ora seneng ing ngarep K lan prekara kasebut pancen diplomatis lan anggun, sanajan wong-wong seneng banget nalika ngobrol lan komunikasi. negara lan liya-liyane. Dheweke hawa banget.

Dheweke cenderung mbujuki, lan biasane dheweke bisa ngati-ati kanthi cara komunikasi nalika duwe rencana babagan cara ngatasi iki, eh, utawa yen ana wong sing disenengi, mula bisa uga dadi bocah sing seneng banget, sampeyan mung kudu rencana kanggo komunikasi karo wong sing ora nggawe merkuri. Iki kalebu Leonardo DiCaprio Beyonce Bill Gates Vladimir Putin Will Smith Kendall Jenner lan Gwen Stefani kaya klompok acak wong Scorpios minangka jinis detektif para pemikir minangka jinis sing paneliten babagan prekara sing prihatin banget. , dheweke minangka jinis sing cocog karo subyek tabu, uga ora wedi mbahas babagan apa sing dirasakake utawa mung kanggo wong liya, dheweke bisa kepengin banget nalika ngomong babagan sinau babagan sing kepengin sinau saiki, utawa persis apa sing disenengi nalika iku, nalika dheweke pancen wong sing jujur ​​sing kadang pesimis lan dheweke seneng banget karo sampeyan. Dheweke ora seneng ngomong babagan cuaca.

Dheweke ora seneng ngomong babagan cuaca. Dheweke ora seneng katresnan sirkus. Sampeyan seneng ngomong babagan perkara sing jero.

Bisa uga prekara-prekara sing ora gampang dibahas. Dheweke pancen wong sing wani banget lan wani, mula Scorpio Mercury kalebu Tyra Banks Miley Cyrus Kim Kardashian Katy Perry Anna Nicole Smith Ashanti Mahatma Gandhi Pablo Picasso lan John Lennon Sagittarius Merkurius minangka wong sing mbukak pikiran lan kepengin weruh sing seneng sinau, kaya ngembangake minangka jinis wong sing duwe pitakon babagan apa wae, dheweke seneng banget ngobrol kanthi intelektual, dheweke ngerti sawetara prekara, umume umume pendhidhikan kanthi cukup utawa paling ora ahli babagan akeh subjek sing cenderung disenengi lan luwih akeh babagan seneng debat lan dadi wong sing pengin ngerti, bolak-balik karo wong sing ora wedi ngomong lan ora setuju karo wong liya, bisa dadi wong sing sindir lan pancen lucu banget kanggo sampeyan lan sampeyan cenderung uga dadi wong sing mikir tenan. Dheweke mikir karo wong liya, dheweke ngrungokake wong liya, mula ya, sawetara wong Merkuri Sagitarius sing misuwur yaiku Brittan y Spears Scarlett Johansson Christina Aguilera Nicki Minaj jay-z beige utawa Jamie Hendrix Isaac Newton lan Frank Sinatra Dadi Capricorn Mercury minangka wong sing metodologis wong sing ngerti apa sing kedadeyan yen dheweke entuk akal yen ditrapake adoh banget, dheweke sengit palsu, dheweke sengit ngapusi lan prekara-prekara kasebut, aku mung sengit lan umume mung wong sing mung kerja keras lan komunikasi, efisien lan komunikasi peserta didik, mula ana wong Capricorn Merkurius kalebu Stephen Hawking David Bowie Billy Eilish Elvis Presley Shakira Brad Pit t Michelle Obama lan Taylor Swift.

Sabanjure kita duwe wong Aquarius Aquarius Mercury sing cerdas, cerdas banget. Dheweke minangka pemikir ilmiah sing logis banget. Dheweke cenderung luwih maju tinimbang wektu.

Sampeyan bisa ndeleng samubarang kanthi cara liya, e. G. B.

Ndeleng prekara sing beda karo umume wong lan kadhang kala kudu ngenteni sawetara taun supaya masarakat bisa nggayuh nalika urip, ide lan kemajuane. Dheweke mbukak pikiran lan sinau kanthi cepet. Dheweke pancen pancen panulis lan wong-wong kasebut pancen wong sing rasional banget karo merkuri, wong kalebu yesus, dheweke yaiku merkuri akuarium rihanna martin luther king jr. Jennifer Aniston Steve Jobs Sharon Tate Justin Bieber lan Oprah pungkasan nanging paling ora kita duwe Pisces Mercurys Iki minangka pemimpi, yaiku wong-wong sing nulis crita hebat. Ana juru crita sing apik banget, panulis lagu, sing apik banget, apik karo tembunge lan puisi, gaib banget lan cara komunikasi lan nulis, lan prekara-prekara sing kaya kasebut ana ing struktur Sinau dhewe kanggo dadi luwih apik lan ora perjuangan karo sinau, nanging cenderung luwih apik ing lingkungan sing kurang strukture.

Dheweke ora seneng banget konfrontasi lan sensitif banget. Dheweke rumangsa cukup kuwat. Dheweke bisa ngrasakake emosi wong liya kanthi kuat, mula kalebu jinis wong sing tetep kekancan lan hubungan tetep adoh lan ora jero amarga sampeyan ngerti yen butuh akeh energi saka dheweke.

Dheweke kanca sejatine lan kulawargane bakal ngerti sisih jero lan dheweke ngerti sisih sejatine sing lembut lan tresna marang wong liya, dheweke cenderung kepincut karo apa lan prekara-prekara sing kaya ngono saengga dheweke kepepet ing pikirane. Wong-wong kasebut pancen ngalamun kanthi pandhuan lan gedhe, mula wong-wong sing cepet-cepet ing sawetara papan kalebu Abraham Lincoln Kurt Cobain Heath Ledger Alan Rickman Mariah Carey Elton John Lien Dion lan Lady Gaga matur nuwun kanthi sanget kanggo nonton artikel iki nganti pungkasan. Aku matur nuwun tenan.

Menehi jempol artikel iki yen sampeyan seneng lan priksa manawa sampeyan ngeklik tombol langganan yen sampeyan ora pengin ketinggalan artikel mbesuk, lan cukup akeh, mula aku bakal terus artikel ing kene. Muga-muga sampeyan duwe sisa dina iki. Aku kirim kabeh tresnaku kanggo sampeyan. lan kabeh getaran sing apik lan aku bakal nyekel sampeyan ing artikel sabanjure

Planet apa sing paling cedhak karo srengenge?

Sing paling cilikplaneting tata surya kita lanpaling cedhak karo Srengenge, Merkur mung rada gedhe tinimbangBumiWulan.14. 2021.

Apa planet sing paling cepet?

Nanging Merkurius yaikuplanet paling cepet, Zip ngubengi Srengenge saben 88 dina Bumi. Merkur cocog diarani kanggo dewa-dewa Romawi kuno sing paling cepet.

Apa Sun trine Jupiter?

Sun trine Jupiternatal nggawe sampeyan begja, loman, seneng, antusias, seneng lan luwih gedhe tinimbang urip. Sampeyan minangka wong sing sejatine sregep lan kudu nikmati sesambetan kanthi harmoni karo kabeh wong. Sanajan sampeyan mesthi seneng karo apa sing sampeyan duweni, sampeyan bakal kepenak banget bisa duwe luwih saka apa sing sampeyan butuhake.rong puluh. 2014.

Apa tegese Sun konjungsi Saturnus?

Karo aSun Saturn gegandhenganing grafik natal sampeyan, sampeyan terus sabar lan ora bakal gampang nyerah, ora preduli. SajroneSun konjungsi Saturnustransit, sampeyantemenankanggo njupuk alon-alon lan ngindhari sumber stres. Ing astrologi, ingSrengengeyaiku babagan pesona, drama lan anget lan nemtokake kepribadian sing jembar.2. Taun 2020

Apa aku duwe Mars sing kuat?

Yen sampeyanwisskor sing dhuwur, sampeyan luwih bisa nggayuh perkara kasebutMaret:Mars kangtandha penting banget, nanging iki sawetara sipat sing bisa dituduhake: energi tanpa wates, drive, kepinginan, daya saing, geni ing weteng, kanthi agresif ngupayakake pungkasan, kepemimpinan, initivatif, wani, aktif sacara seksual, atletik, ...8. 2010.

Kepiye pirang-pirang pratandha Mars saka srengenge?

Venus uga ora nate luwih saka 2pratandhaadoh sakaSrengenge.Maretpangowahanpratandhaudakara saben 2 wulan. NalikaMaretretrogrades ikubisatetep ing siji tandha nganti 7 wulan. Jupiter tetep ing saben tandha udakara 1 taun lan ngliwati 12 taunpratandhaing 12 taun.25. Taun 2020