Saben Dina

Sepira akurat ramalan 7 dina?

Sepira akurat ramalan 7 dina? Prakiraan pitung dina kanthi akurat bisa ngramalake udakara udakara 80 persen wektu lan ramalan limang dina kanthi akurat bisa ngramal cuaca udakara 90 persen wektu. Prakiraan pitung dina cukup akurat, nanging ramalan sing ngluwihi wates kasebut kurang dipercaya.
Waca Liyane