Apa sing diarani modalitas ing astrologi?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Kualitas / Modalitas ing Astrologi

Apa sing diarani modalitas ing astrologi?

Modalitas yaikucara liya kanggo ngrusak pratandha lan unsur, 'astrolog Lisa Stardust, ngandhani Bustle. 'Dheweke makili tandha lan kemampuan elemen kanggo obah lan berkembang kanthi wektu.'3. 2019

Tanda kasebut minangka jinis sing njupuk inisiatif, mula nalika nindakake prekara metu lan papat pratandha diwiwiti kanthi sebab sing beda-beda Aries diwiwiti kanthi semangat lan Kanker kanthi ati lan sarang madu kanthi rasa keadilan lan Capricorn kanthi rasa tanggung jawabe Putraning Kardinal umume mung wong sing didorong, nanging uga jinis sing wiwit saya isin, nanging suwe-suwe bisa rampung, padha karo pratandha sing bisa diganti ing babagan iki. Dheweke pancen bakal mlebu zona nalika nindakake apa-apa, nanging nalika pirang-pirang dina, dheweke bakal bosen lan mula beda-beda banjur kabeh siklus bakal baleni maneh, angel banget dheweke ngrampungake kabeh perkara sing diwiwiti amarga kaya pisanan nganggep mengko jinis wong, utamane kanker, tumindak lapangan banjur mikir nalika pratandha kardinal. Wiwitan planet mbenerake tandha-tandha rencana kasebut minangka tandha tetep yaiku Taurus Leo Scorpio lan Aquarius tandha-tandha kasebut minangka tengah-tengah Anak-anake minangka jinis tetep ing zona nyaman - ngerti apa sing pengin ditindakake, apa sing disenengi lan ora disenengi, lan dheweke bakal terus ngrampungake kabeh perkara kasebut nyetel kanggo soko, meh ora bisa supaya sampeyan nindakake perkara liya utawa mikir babagan sing liya kanthi kepenak lan stabilitas leo bosok ing kreativitas lan ekspresi scorpio cocog kanggo transformasi sing jero lan aquarius bosok ing inovasi lan tangan asosiasi aliansi asli minangka pratandha sing paling wangkal, utamane para guru ngaturake kaca iki kanggo tugas ngrampungake proyek, mula sampeyan bakal angel miwiti karo prekara sing ora bakal diwiwiti, nanging sampeyan bakal ngrampungake kabeh ora preduli suwene wektu, wong-wong iki minangka jinis sing seneng rencana sing direncanakake lan rutin lan ngerti apa sing kedadeyan ing umum nalika tandha-tandha tetep minangka pratandha sing bisa diganti yaiku alternasi antarane rencana sing bisa diganti yaiku Gemini Virgo lan Pisces pratandha kasebut minangka gantian ing antarane musim Dheweke uga dikenal minangka adaptor zodiak, yaiku jinis sing cocog karo apa wae nalika sampeyan nggawe rencana kaya, oh, aja Mung sampeyan pengin lan banjur bakal melu sampeyan.

Kabeh pratandha kasebut duwe area sing kudu disetel kanthi bener. Gemini bisa ngomong babagan apa wae Virgo sing bisa nganalisa, Sagittarius bisa sinau apa-apa, lan Pisces bisa mbayangake apa-apa. Putra-putra kasebut minangka wong cilik sing miwiti kabeh.

Wong sing mung mlaku-mlaku, bisa uga dheweke paling ngerti lan ndeleng kahanan saka sawetara pihak. Pungkasane nganggo tandha kardinal lan tandha-tandha tetep tetep bisa diganti. Tanda banget serbaguna lan fleksibel, nanging masarakat uga ora konsisten lan njupuk keputusan kaya tandha kardinal.

Dheweke miwiti akeh lan angel nyekel apa-apa, nanging kaya tandha sing wis ditemtokake nalika ngerti apa sing pengin ditindakake, dheweke bakal tetep, aku bakal ngerti manawa istilah maskulin lan feminin ora ana gandhengane karo gender nanging cara digunakake ing astrologi kayane mung ganti tembung pria lan wanita lan aku ora seneng ora kepenak, aku ora seneng astrologi jender, aku ora seneng nggunakake iki ing praktik mula aku menang ' ora nggunakake tembung lanang utawa feminin kanggo nggambarake unsur utawa pratandha utawa uga planet yen sampeyan pengin, ora apa-apa, aku ora bakal lan sing ana ing Utawa dnung, dadi ayo ngobrol babagan unsur sing ngobrol babagan hawa bumi lan banyu telu pratandha kobongan yaiku Aries Leo lan Sagittarius, pratandha kasebut minangka tumindak mandhiri, urip lan semangat sing ora ragu-ragu kanggo nuntun klompok kanggo nuduhake talenta utawa kanggo mbela apa sing cocog kanggo dheweke lan duwe kepala kudu panas kepala lan wangkal lan ora gelem pancen ora ngrungokake wong, kaya a geni pelarian sing nolak ora bisa dipateni, nanging nalika geni dikendhaleni bisa urip kanthi semangat, lan sapiturute. Wong-wong kasebut impulsif lan dheweke minangka wong sing tumindak sadurunge mikir manawa ana apa wae ing astrologi duwe aspek sing mbebayani lan migunani sing aku dhewe ora duwe Ora seneng ngomong, oh iki papan sing apik lan iki papan sing ora apik kaya ora, papan apa wae bisa uga mbebayani utawa migunani utawa kalorone. Nalika pratandha geni bisa negesake, bisa uga banget agresif, bisa wani lan wani, nanging uga bisa nglokro lan pengecut, bisa antusias, nanging bisa uga dadi befanaticit, secara harfiah mung gumantung karo ekspresi sampeyan lan gunakake energi tandha geni sampeyan lan bakal beda kanggo kabeh wong, yen sampeyan duwe diagram geni kaya aku, sampeyan bisa dadi agresif lan misuh banget sadurunge sampeyan sinau ngowahi apa sing dakkandhani dadi negesake yen sampeyan ora duwe papan tandha geni. Sampeyan bisa uga ora duwe motivasi yaiku bumi telu tandha bumi yaiku Taurus Virgo lan Capricorn pratandha kasebut adhedhasar kreasi sing disenengi nggawe pratandha kasebut pengin dianggep tanggung jawab lan dheweke seneng karo organisasi lan struktur sing pancen ora seneng ninggali zona nyaman utawa dideleng minangka ora teratur sadurunge wong sing ndeleng lan bakal menehi katrangan persis babagan carane wong-wong kasebut duwe stabilitas, kenyamanan, lan keaslian mula iki minangka tandha-tandha sing kudu ditemtokake kurang Kowé bisa dideleng minangka kadhemen lan cadangan, nanging ora ana tujuan kanggo mbukak Bibit Tanduran sing Dikerteni Tandha Bumi Liwat Wayahe Ora ana repot lan kita minangka jinis wong sing pancen oyot lan dhasar yakin yen dheweke pengin dipahami minangka rel sing bisa, lan kaya-kaya kabeh ana ing kontrol, bisa ngupayakake supaya bisa nyata lan nggawe kasunyatan kaya pratelan sing mbebayani lan migunani, pratandha iki bisa uga aman lan nglindhungi, nanging sampeyan uga bisa wedi rugi lan ganti lan dadi posesif banget nalika sampeyan duwe diagram tandha bumi sing abot Sampeyan bisa uga wedi yen owah-owahan lan kegagalan sadurunge sampeyan ngerti yen kegagalan mung bisa uga tuwuh, yen ora ana gandhengane karo kerajinan tangan kaya aku, sampeyan ora bisa dipercaya utawa ora stabil nganti sampeyan sinau nyalurake energi kasebut kanthi cara sing sehat lan migunani.

Telung pratandha yaiku bocah Libra lan Gemini Aquarius, apa sing sampeyan ujar yen aku ana ing telung pratandha udara, nuwun sewu yen terus adhedhasar ide alam mental lan tandha tandha udara ekspresif dheweke butuh komunikasi stimulasi intelektual. minangka wong sing inovatif lan komunikatif amarga akeh babagan kasunyatan lan perawatan informasi sing sampeyan cenderung ora bisa ndeleng utawa nimbang emosi sing sampeyan ngerti babagan apa sing sampeyan omongake lan sampeyan pengin dipandang pinter lan cerdas dening kabeh elemen. Dheweke bisa dibantah paling santai nanging ora bakal ragu-ragu mbantah sampeyan nalika ngerti yen sampeyan duwe tandha ireng ireng. Dheweke detektif nanging ing pangertene logis, sejatine ora ana sing bakal ditemokake lan wedi yen dheweke pengin nggedhekake cakrawala kanggo melu macem-macem prekara lan lelungan ing jagad iki bisa uga akeh browser mbukak kanggo macem-macem topik sing disenengi karo Virgos, nanging crita sing beda yen sampeyan duwe auricle sing dominan kaya aku Sadurunge sinau ngrungokake kanggo wong liya, gawe rutinitas, lan coba dhewe, sampeyan ora bisa dipercaya, ora ana pikiran, lan mbenerake awake dhewe. Yen sampeyan kurang ambegan, sampeyan bakal angel komunikasi utawa ngrasakake cairan sadurunge ngowahi gaya komunikasi lan sinau logika logis pungkasane scorpio marker iwak lan iwak karakter kasebut didhasarake Kanggo nyawa lan driji sampeyan butuh jero urip lan dheweke pindhah adhedhasar perasaan sing emosional dudu perkara sing ala ing kabeh Tataran. Wektu iki pengin dipandang kompeten lan bisa dipercaya, utamane amarga dheweke peduli banget. Tanda-tanda kasebut perhatian lan ana gandhengane karo piwulang. minangka jinis sing bakal fokus ing rincian cilik lan fokus ing rincian cilik supaya bisa uga ora nggatekake gambaran gedhe babagan jaman biyen lan dukane ora bakal nglalekake apa sing nyengsarakke, nanging amarga emosi banget lan rincian cilik, sing dikira kedadeyan bisa uga ora sejatine kedadeyan lan nyebutake pratandha kasebut bisa uga katon lemah banget utawa kaya ora duwe kendhali tumrap awake dhewe utawa emosi, nanging yen wis sinau nggunakake gerakan E Expressing kanthi sehat lan menehi hasil, sampeyan bakal ngerteni manawa kuat sejatine.

Yen duwe diagram dominan banyu, sampeyan bakal ora stabil, molah malih, lan reaktif sadurunge sampeyan sinau kanthi stabil lan responsif; yen sampeyan ora duwe grafik ing grafik, sampeyan bakal ora sadhar lan ora peduli sadurunge sinau nggunakake kapercayan intuisi lan dadi luwih simpatik marang wong liya, motivasi logika bisa ndeleng kahanan saka sawetara pihak, nanging aku uga butuh stabilitas lan keamanan lan luwih empati marang wong liya lan uga luwih percaya karo intuisi saiki sampeyan ngerti apa sing sampeyan kerjakake kudu matur nuwun kanggo artikel iki, muga-muga sampeyan duwe pangarep-arep ing wayah wengi ing urip lan aku bakal ketemu sampeyan nalika aku ketemu, pamitan, ora ana kucing dina iki, pamitan

Apa 4 unsur astrologi?

Ditambah maneh, kertu tarot kasebut cocog. Nalika maca horoskop, sampeyan bisa uga wis ngelingi tembung 'tandha bumi' utawa 'tandha udara'. Ana sejatinepatang unsuringastrologi: geni, bumi, hawa, lan banyu. Saben 12 pratandha dadi salah sawijiningpatang unsur, mula telung pratandha padha karo aturaneunsur.24. Taun 2020

(musik alus) - Kita ngerti papat unsur bumi, hawa, banyu lan geni. Iki géomètri alun. Kita duwe papat iki ing saindenging jagad.

Kita duwe papat kahanan fisik, padhet, cair, gas lan plasma. Kita duwe papat mangsa, mangsa iku bumi, musim semi yaiku hawa, musim panas iku banyu lan musim gugur dadi geni. Kita duwe papat arah.

Kita duwe papat cara kanggo njupuk energi, panganan, banyu, oksigen, lan prana duwe papat pituduh babagan roda obat Native American. Uga duwe Maya Hunab Kuas lan Kalender Dreamspell. Sistem iki didhelikake ing kabeh simbolisme parsnip kuno ing macem-macem budaya sing kedadeyan ing sekitar sampeyan.

Yen sampeyan ndeleng kabeh saka sudut pandang kesatuan sing dadi kesatuan, mula sampeyan bakal ndeleng rangkuman lengkap saka kabeh perkara. Yen ndeleng lapangan sumber, ora ana dualitase, kabeh dadi siji. Nalika ndeleng loro, sampeyan bisa ndeleng dualitas, sampeyan bakal weruh lanang lan wadon kasunyatan, strukture, kreatif, lan inspirasi.

Nalika ndeleng telung, sampeyan bakal weruh trinitas, pikiran, awak, roh, lanang, wadon, bocah, munggah, mudhun, tengah, ireng, putih, abu-abu, utawa uga prekara cilik kaya siji, siji, siji, utawa 3:33 Aku nonton sampeyan.

Yen sampeyan ndeleng papat, sampeyan bakal bisa ndeleng papat unsur kasebut. Yaiku fisik, mental, emosional, utawa spiritual, utawa bisa uga 11:11 lagi nonton. Kita bisa nerusake.

Lima yaiku pentagram lan dodecahedron. Nenem yaiku keseimbangan vektor, utawa cuboctahedron, sing bakal dibahas sajrone sawetara menit. Apa sampeyan ngerti kepriye saben geometri ana gandhengane karo energi sing beda? Ana kene akeh sambungan sing bisa digawe.

Mulai ndeleng prekara sing luwih gedhe. Saben titik ing kembang urip iku siji. Lan nalika sampeyan nyambungake, géomètri bakal tuwuh, loro dadi Trion-Re ', telu dadi tritunggal, segi telu.

Papat ing Kembang Kehidupan minangka Pisces gelembung, nanging uga bisa dadi alun-alun. Yen ngembang, ukurane uga bakal tuwuh. Lima minangka pentagon lan enem minangka heksagon ing ndhuwur uga ana gegayutane karo dimensi kita.

Ukuran lan kerapatan gegandhengan banget, sanajan ora padha. Dimensi kaya mangkene, siji yaiku titikan, yaiku unit utawa dimensi nol. Banjur loro minangka salah sawijining baris, yaiku dualitas.

Telung poin minangka segi telu, mula sampeyan entuk pesawat sing rata, bentuke rong dimensi. Papat poin minangka tetrahedron sing menehi ambane lan nggawa sampeyan menyang dimensi katelu. Ora ana cara nyata kanggo nggambar obyek papat dimensi ing artikel rong dimensi, nanging dipercaya bisa nggumunake, kaya prekara sing nyata.

Sampeyan bisa uga sok dong mirsani manawa kita mung ndeleng enem geometri. Iki amarga, nalika lagi mekar, kita pindhah saka kesadharan telung dimensi menyang kesadharan limang dimensi. Dadi, iki sing kudu dingerteni.

Geometri iki uga bisa digunakake bebarengan karo cakra. Kabeh wis nyambung. Dadi, kita duwe papat unsur ing ngisor iki, tegese ana rong geometri liyane sing bisa dipikirake.

Sejatine telu, nanging Merkava minangka artikel lengkap. Géométri kaping lima yaiku dodecahedron, sing dakgandhengake karo géomètri urip. Ora nggawe urip dhewe, nanging ekspresi kesadharan liwat papat unsur liyane.

Pikirake minangka kesadaran sampeyan kanggo saben unsur liyane, kesadaran babagan manifestasi fisik, kesadaran babagan emosional, mental, lan uga kesadaran lan kesadaran babagan spiritual. Kita duwe limang geometri platonic sing nyipta kabeh, nanging ora duwe heksagon utawa kembang wujud urip, bisa dingerteni yen wujud dhasar utamane yaiku wujud enem sing diarani heksagon. Apa sampeyan pengin ndeleng ing endi liya wujud hexagon? (Musik kabungahan) Kita duwe kabeh heksagon kasebut lan durung ana solid platonic sing digawe karo heksagon.

Dadi apa sing ana? Ya, aku pengin ngenalake keseimbangan vektor sing digawe dening Buckminster Fuller. Sejatine kalebu telung heksagon loro-dimensi sing muter-muter. Lan wujud dhasar sing nggawe segitiga segi telu lan alun-alun.

Iki minangka rong wujud paling cilik sing bisa digawe kanthi garis lurus lan bisa diimbangi ing sudhut kanggo nggawe bentuk sing sampurna. Napa bentukipun sampurna? Dadi, fisikawan sing apik tenan ing mbesuk, Nassim Haramein, nggabungake film sing diarani Black Hole sing nerangake. Alesané yaiku saben baris sing nyambung ing bentuk kasebut padha karo saben titik liyane, kalebu tengah bentuk kasebut dhewe.

Malah padatan Platonis ora duwe definisi iki, lan uga poliesteron sing wujud lan bentuk kembang telung dimensi urip. Nanging, siji-sijine alasan kasebut dudu solid Platonic amarga ngemot kothak lan segitiga. Padatan platonis iku platonic amarga saben pasuryan padha, sing nggawe aku mikir manawa wujud liyane kudu ana sing imbang ing antarane rong bentuk sing beda lan nyipta kabeh ing jagad iki dening Nassim Haramein.

Dheweke pancen nggawe akeh artikel sing nuduhake teorine lan nerangake pemahaman fisika. Lan pancen apik tenan dirungokake. Film paling anyar, Black Hole, minangka panjelasan sing apik sajrone mung sakjam.

Dadi paling disaranake. Sadurunge ngrampungake artikel iki, aku pengin nyambungake poin pungkasan ing larik kanggo nuduhake sampeyan kabeh geometri kasebut ana gandhengane karo urip, lan sampeyan uga. Wiji ing lemah tunas dadi wit gedhe, wit mekar kembang, kembang ngasilake woh, lan woh ngemot wiji.

Iki minangka kemajuan alamiah siklus urip liwat kesadharan ing bumi. Ayo diterjemahake menyang geometri lan deleng apa sing kedadeyan. Wiji urip germinates Wit urip, wit mekar kembang urip, kembang metokake woh urip, lan woh urip ngemot winih urip.

Ing evolusi manungsa, aku rumangsa yen manungsa isih mung winih, embrio, nanging bakal tuwuh dadi wit kauripan. Kita berkembang c lan kita isih tetep ing lemah, macet ing rereget, nanging ora suwe. Priksa lukisan iki dening seniman hebat Adrian Kenyon sing ditemokake ing DeviantArt.

Iki minangka gambaran saka konsepsi kreasi sing apik banget lan sejarah manungsa. Bal diwiwiti karo unit kasebut. Caduceus asale saka dheweke, dualitas.

Banjur tritunggal. Banjur nalika papat elemen kasebut dadi wujud, kita bakal nyata, wujud kristal lan lapisan banyu. Kabeh elemen sadurunge wis ngerti dhewe, nanging saiki urip biologis wiwit tuwuh ing banyu lan nyusup menyang dharatan.

Kita ngalami sawetara tahap evolusi, dinosaurus, mamalia sederhana banjur muncul manungsa. Ana akeh ide babagan ngendi kita teka lan saiki ora bakal dibahas. Adam lan Hawa liwati, Buddha dadi luwih padhang ing sangisore wit Bodhi, banjur ana sing owah saka titik kasebut menyang saiki.

Dipisahake karo spiral alami kita dhewe, mbukak lemah, mateni wong amarga ora ujar materialis, ora ana gunaning pikir. Banjur perang donya teka lan jagad iki dadi lam. Banjur ana sing ganti maneh, saka jagad sing rusak iki bakal tuwuh wiji liyane.

Kita ganti kasunyatan liyane, lam, ana bumi anyar cilik sing tuwuh saya gedhe. Iki minangka bumi anyar, dununge cahya lan kemurnian anyar sing kudu gegandhengan karo kabeh wektu. Planet iki berkembang, malaekat, archangels lan hypercub multi-dimensi ana ing kene.

Planet iki dadi luwih kristalin suwe-suwe. Sisih pungkasan spiral yaiku dimensi kaping 7 lan Kratoning Allah, nomer akeh gawan sing dibagi kaya sel ing embrio. Kekuwatan sing paling penting minangka apa wae sing ana ing kabeh wilangan kasebut minangka bagean saka eling karo Gusti Allah.

Ula sing nyokot buntut dhewe, ouroboros, minangka simbol kelairan ulang siklus kaya phoenix. Kabeh informasi sing ana ing dimensi kaping 7 disimpen ing kene kaya susuh kanggo endhog kosmik sabanjure. Ana sawetara ide liyane sing ana ing pikirane sing uga pengin dakkandhakake.

Pisanan, coba waca kabeh. Trion-Re, géomètri DNA lan cahya sing wis dideleng sadurunge karo cakra, sampeyan bisa ndeleng kepiye cara saka papan sing super kandhel nganti frekuensi paling dhuwur nganti nyambung maneh menyang sumber sing padha, asline nyambung. Apa sampeyan ora ngerti babagan Kembang Kehidupan? Yen teori kasebut babagan kembang panguripan kasebut sejatine, tegese kabeh pengalaman sejarah manungsa lan paningkatan lan pertumbuhan lan evolusi mung minangka gelombang energi, saka siji titik menyang titik liyane ing alam semesta kemungkinan tanpa wates.

Saben titik minangka kesadaran paling dhuwur saka aspek lapangan eling Sumber Daya lan energi sing pindhah ing antarane yaiku getaran lan gelombang energi sing kita alami, medan elektromagnetik. Amarga fraktal sing luwih cilik saka energi sumber sing padha duwe pengalaman liwat ombak kasebut, mula ora nerangake jumlah kasunyatan sejajar sing bisa kita alami ing wektu kasebut. Nalika kembang panguripan ngembang ing arah kasebut, mung siji arah.

Mbok menawa ora ana total karusakan sing diwakili gambar, luwih becik kita kontak pertama karo spiral iki lan gabung karo kulawarga galaksi. Ing gelombang iki, bisa uga ana kedadeyan liyane, kepiye supaya kita bisa entuk kekuwatan, kayata pahlawan utawa liyane. Mungkin kabeh iki bisa uga kedadeyan ing kene, kabeh bisa uga.

Pirembagan kaya ngono iku lumrahe saka acara iki. Sampeyan ora prelu percaya. Kekuwatan kasebut ora ana ing kasunyatan nanging ing diskusi kasebut.

Aku nate dikandhani yen seni bakal ngowahi jagad. Aku ora ngerti apa sing wis suwe dakpikirake, nanging saiki dakkira bisa entuk. Seni minangka ekspresi energi apa wae, apa wae fisik, mental, emosional utawa spiritual, lanang utawa wadon.

Minangka ekspresi kesadharan. Nalika njupuk seni ing level sabanjure lan nemokake nilai apa sing pengin ditulis lan apa sing pengin ditulis, mula kita wiwiti lan nyebutake luwih akeh kasunyatan lan katresnan lan kebebasan. Yaiku sifat transformasi ing bumi iki uga kepinginan kanggo nggawe lan nggawe panjelasan singkat uga versi rinci 30 kaca babagan tegese gambar iki, paling ora kanggo dheweke akeh seni anyar The Spirits Science Toko Cetak sing disaranake uga.

Namaste kabeh, mengko ketemu maneh. (musik sing apik)

Apa tegese modhal sampeyan?

TOmodalitas yaikucara utawa mode ing endi ana utawa wis rampung.Modalitasnuduhake ROOT karoingmode tembung,tegese'ingcara kedadeyan utawa pengalamane. ' Sensorimodalitasyaiku cara ngrasakake, kaya sesanti utawa pangrungon.Modalitasing swara wong menehi raosingswasana wong.

Iki minangka tembung kriya sing nduweni sipat khusus lan mbantu kriya liyane. Nanging apa modalitas? Modalitas yaiku nalika nggunakake tembung kriya kanggo nyebut kahanan apa wae.

Dadi, kita bisa nggunakake tembung kriya kasebut kanggo nemtokake kedadeyan utawa kedadeyan sing kedadeyan; apa ana sing bisa utawa ora, utawa apa kita duwe kabisan utawa ora nindakake perkara. Apa kita duwe idin kanggo nindakake apa-apa utawa ora. Lan apa kita duwe kewajiban utawa sarat utawa kudu nindakake prekara.

Sampeyan wis ngerti kabeh kriyo iki, aku janji. Sampeyan mung ora ngerti jeneng iki kanggo rapat kanthi tembung modhal. Gulung telpon, ayo lunga.

Bisa, bisa, kudu, bisa, bisa, ngirim, kudu, bakal. Iki minangka tembung modhal. Dadi, apa sing bisa ditindakake modhal.

Sing nomer siji, dheweke setuju kabeh. Dadi, sampeyan bisa njupuk modal iki lan nggunakake tema ing jagad iki lan ora bakal owah, bener? Contone, sampeyan njupuk tembung kaya ngomong lan sampeyan bakal ujar yen aku ngomong, Diane lagi ngomong. Tengen, sampeyan nambah s.

Nanging saben subjek ing saben ukara bakal nggunakake tembung kriya modhal kanthi cara sing padha. Ayo dak nuduhake. Aku bisa, sampeyan bisa, dheweke bisa, dheweke bisa, kita bisa nindakake.

Kabeh padha. Dheweke setuju karo kabeh sing ora disetujoni. Sampeyan ora prelu mbentuk apa-apa, iku sing diarani infinitif.

Dadi ora ana sing bisa utawa bisa. Pancen ora ana. Dadi modal ora duwe infinitif.

Sampeyan ora bisa ngomong. Iki operasi ilegal ing basa Inggris. Ora ngramal.

Ora preduli apa versi Inggris sing sampeyan gunakake, ing kabeh jinis basa Inggris sing sampeyan kudune ora. Lan pungkasane siji perkara, modhal bisa nuduhake modalitas. Kang, kaya sing dakkandhakake, nemtokake kahanan.

Dadi ayo goleki sawetara conto. Dadi tembung kudu, bener? Kita bisa nggunakake tembung kudu kanthi macem-macem cara nalika mbayangake detektif sing ndeleng saka sawetara trek, sawetara cetakan boot muddy ing lantai, kanthi kaca pembesar. Dheweke ndangu lan ujar, 'Mesthi wae dheweke lunga!' Mesthi wae kedadeyan kasebut.

Nanging yen sampeyan ana ing taman hiburan lan roller coaster sing pengin ditumpaki sarat dhuwur, tandha kasebut bakal diwaca, 'Sampeyan kudu dhuwur iki kanggo nempuh kiamat.' Iki kaya kahanan sing dibutuhake. Kajaba, yen sampeyan mlebu omah wong lan wong njaluk sampeyan nyopot sepatune, dheweke bakal ujar, 'Sampeyan kudu nyopot sepatumu.' Kaya ngono, kita bisa nggunakake kamungkinan kanggo nyebut kamungkinan, kayata, 'Hujan bisa uga. 'Iki bisa kedadeyan.

Utawa kanggo menehi ijin marang wong, kayata 'Sampeyan bisa mlebu.' Sampeyan bisa nggunakake tembung kayata bisa kanggo nuduhake kemampuan. Sampeyan bisa ngomong, 'Aku bisa mangan brokoli sepuluh pon!' Lan tegese sampeyan bisa nindakake apa-apa.

Kita uga nggunakake modhal kaya ngono kanggo ngomong babagan kahanan utawa kedadeyan sing ora bakal kedadeyan utawa kedadeyan. Dadi, contone, ing ukara iki, kita bakal ujar: 'Aku bakal turu, nanging aku kesel.' Amarga ana kemungkinan, nanging ngilangi, amben digawe dening aku, nanging aku ora duwe kekarepan.

Dadi, aku njaluk ngapuro, aku ujar bisa kedadeyan, iki bakal kedadeyan kajaba masalah liyane, yaiku ngantuk. Sampeyan uga bisa nggunakake modhal kanggo menehi saran marang wong liya, kayata ing 'Sampeyan ora kudu nindakake iki'. Lan sing khusus babagan kekarepan yaiku bisa mbentuk masa depan.

Biyen dadi luwih populer lan isih nganggo basa Inggris Inggris nanging kurang ing basa Amerika Standar. Dadi aku bakal ujar, 'Dheweke bakal menang kompetisi.' Utawa 'Dheweke kudu menang ing kompetisi kasebut.' Lan panggunaan tembung kriya modal iki bakal, utawa ngirim, nuduhake manawa apa sing sampeyan gunakake kedadeyan ing mbesuk.

Tembung kriya kasebut kuat banget. Sampeyan kudu sinau cara nggunakake lan pancen, yen sampeyan bisa ngrampungake olahraga, mula sampeyan bakal bisa ngatasi tembung kriya angel iki. Sampeyan bisa sinau apa wae.

David metu.

Modalitas apa sing cocog?

Kompatibilitas modalitasnuduhake tetandhingan stimulus inderamodalitaslan sensorikmodalitasefek respon sing diantisipasi (contone, respon vokal biasane nyebabake efek pendengaran, dadi pemetaan stimulusrespon auditoryvokalmodalitas-kompatibel, dene pemetaan visualvokal yaikumodalitas...7. Taun 2020

Kanker lan Pisces seneng kompatibilitas lan sesambetan! Pertandhingan katresnan antara Kanker lan Pisces minangka serikat harmoni saka jinis kelamin. Loro-lorone pratandha kasebut biasane toleran lan welas asih, lan Pisces bisa seneng banget babagan ide babagan kanker. Mitra Pisces bisa ngenalake Kanker ing jagad kreativitas lan spiritualitas.

Realisme Kanker, ing tangan liyane, bisa dadi plang sing nggawa Pisces kanggo mujudake impen utopia sing visioner. Pasangan swarga iki duwe ikatan emosional sing jero banget lan multi-aspek. 'Kanker minangka wong sing materialis sing ngujo lan ngurmati materi.

Kanker kepenginan kenyamanan lan lingkungan sing mewah lan bisa berjuang kanthi gaya urip sing minimalis sing disenengi dening Pisces. Sanajan duwe karier lan target gaya urip sing beda, ambane Kanker lan Pisces sing emosional bisa nggawe hubungane bisa marem banget. PlanetsCancer dipimpin dening rembulan (emosi) dene Pisces dipimpin dening Jupiter (filsafat) lan Neptunus (ilusi lan impen).

Nalika rembulan lan Neptunus selaras, sambungan spiritual sing apik digawe. Kaloro benda langit kasebut nyebarke aura feminin sing anget. Bareng nggawe sambungan idealis, malah ilahi sing nyedhiyakake nilai impene lan khayalan.

Jupiter uga dadi penguasa Pisces. Planet rasa seneng iki, tegese filsafat, ekspansi lan boros, menehi kombinasi planet iki minangka energi maskulin. Umumé kombinasi iki nawakake hubungan utopian: katon apik banget lan ana hubungane swarga.

Emosi, jerone, anget, lan ekspansi kabeh katon apik banget? Sanajan kalorone ngarep-arep akeh saka hubungan romantis, Kanker kudu ngati-ati supaya ora kakehan Pisces, sing bakal sesak amarga kakehan. Elemen Kalor Kanker lan Pisces minangka tandha banyu. Kanker lan Pisce biasane kompatibel amarga banyu iku wujud fisik sing jelas Pisces ana ing kene kanggo nggedhekake sesambungan manungsa, lan nalika nggabungake intuisi lan perawatan karo intuisi lan perawatan Kanker, ora ana ikatan sing luwih kuwat.

Sikap urip Cancer sing tetep bisa urip supaya kemitraan kasebut ora kleleb ing idealisme sing semangat. Lan ora mung Kanker kudu akur karo kanca Pisces sing ngalamun: Kanker ngerti rasa ora aman emosional lan ngerti Pisces mbantu ngatur sifat sing molah malih, pasangan iki gampang kompatibel. ModalPisces minangka tandha sing bisa diowahi nalika kanker minangka tandha kardinal.

Sanajan Kanker empati, dheweke seneng nggawe katresnan kaya urip, kanthi konsep sing kuat lan strategi sing kuat, lan dheweke bakal nulis kabeh kanggo nglacak prekara-prekara kasebut. Pisces, ing tangan liyane, luwih naluri; dheweke bakal nyerah ide iki sanalika Kanker diwenehake marang dheweke! Kanker kudu menehi keluwesan menyang Pisces kanggo ngupayakake minat eksternal lan, sok-sok, ngetutake kekarepane tanpa wedi. Kanker bisa sinau saka Pisces yen prestasi kadang luwih apik tinimbang inisiasi, lan kompromi bisa ditindakake tanpa usaha.

Kanker lan Pisces entuk manfaat saka tenogo liyane lan kudu kompatibel karo romantika. Apa bagean sing paling apik babagan pasangan Kanker-Pisces • Sipat emosional bisa dibandhingake. Kalorone duwe katrampilan emosional lan welas asih sing kuat lan bisa dadi guru lan siswa.

Dheweke nglengkapi lan harmoni kanthi apik. Empati lan pengabdian total sing diapresiasi dening loro pratandha kasebut ing sawijining sesambetan yaiku hubungane antara Kanker lan Pisces sing kuwat lan awet.

Apa tegese nalika modhalitas sampeyan wis tetep?

Modalitas tetepmakiliingkekuwatan nyonggo. Umume ngomong,ingperan sakateteppratandha kanggo ngamanake lan stabil apa wae sing diwiwiti karo pratandha kardinal.Ndandanienergi teguh lan kuat nanging uga bisa stagnan, wangkal lan ora ngapura.

Apa 3 modalitas ing astrologi?

Ingastrologi, ingzodiakpratandha dipérang daditelukategori, diarani kualitas utawamodalitas: pratandha kardinal, tetep, lan bisa diowahi.14. Taun 2020

Tandha zodiak sing paling pinter?

Scorpio: Super pinter (24 Oktober 21 November)

Scorpios iku cerdas, nyatane bisa diaranizodiak sing paling pintersaka kabehpratandha.
22. 2021.

Apa modhale?

Teori Konco Model

Sinaumodalitasminangka saluran utawa jalur sensori sing menehi informasi, nampa, lan nyimpen individu. Persepsi, memori, lan sensasi kalebu konsepmodalitas. Ingmodalitasutawa indra kalebu visual, auditory, tactile / kinesthetic, mambu, lan rasa.

Apa tuladha modalitas?

Modalitas minangka jinis tindak tanduk, ekspresi utawa cara urip sing kalebu wong utawa klompok tartamtu. Tuladha modalitas yaikujinis tindak tanduk sing digunakake dhokter kanggo nambani pasien sing lara banget.

Apa rong cara kasebut?

Modalitasbisa ditetepake umume inglorowujud: human-computer lan computer-humanmodalitas.

Apa modality data?

Multimodaldata

Modalitasnuduhake cara kedadeyan utawa pengalamane lan masalah paneliten kalebu multimodal nalika kalebu pirang-pirangmodalitas.