Apa sing kedadeyan nalika Mars mbahas Saturnus?

Pitakon Lan Jawaban Sing Paling Apik - Aspek Mars Saturnus ing Sinastry

Apa sing kedadeyan nalika Mars mbahas Saturnus?

Saturnusora cocog karo akeh planet utamane karo Sun, Moon lanMaret. Nanging ing tandha mungsuh utawa liwat gotong-royongaspekdheweke nggawe urip wong sing duwe skenario sing ora apik. IntineSaturnusadhem lan alon nalikaMaretpanas lan cepet.26. 2016.

Ing artikel iki, aku bakal milih salah sawijining aspek sing tetep migunani saben minggu lan dakcritakake babagan aspek kasebut lan kepiye carane bisa diwujudake, utawa apa sing bakal dikarepake nalika tekan pucuke. Aku ndeleng siji aspek kanggo dina pungkasan wulan Juni lan rong dina pertama Juli.

Dadi minggu transisi sing apik iki nalika metu saka paruh pertama taun, yaiku pungkasan wulan Juni, lan menyang paruh kapindho taun. Wiwitan saka paruh kapindho taun utawa pungkasan taun. Mesthi wae, aspek kasebut yaiku Mars ing Leo mungsuh Saturnus ing Aquarius.

Iki minangka aspek dramatis sing sacara teknis dianggep minangka aspek sing angel utawa bermasalah. Kedadeyan saka 12 derajat Leo nganti 12 derajat Aquarius, Kamis tanggal 1 Juli ing kabeh zona wektu utama. Kita kudu ngomong sethithik babagan aspek iki.

Yen sampeyan ngrasakake aspek kasebut langsung ing horoskop. Mesthi dakkandhani ing komentar babagan carane bakal ditampilake kanggo sampeyan. Ana sawetara cara kanggo mikir babagan perspektif teknis utawa siklik, sanajan sadurunge mlebu atmosfer Martian-Saturnus bebarengan.

Ayo elinga yen Saturnus bakal mlumpat liwat 12 derajat Aquarius ing taun 2021. Ing telung titik sing beda taun iki Saturnus maju liwat 12 Aquarius, banjur mundur liwat 12 Aquarius kaya saiki, lan banjur maju maneh liwat 12 Aquarius mengko taun Saka sudut pandang pribadi, yen sampeyan duwe 12 derajat Aquarius utawa planet kasebut duwe pratandha liyane sing kalebu Taurus, Leo, utawa Scorpio, sampeyan ana ing tengah transit Saturnus sing cukup gedhe menyang planet kelairan kasebut, utawa menyang sudut apa wae utawa nggawa sampeyan ing kana.

Mars, sing ngadhepi Saturnus minangka obyek transit, bakal ngaktifake gaya jangka panjang iki ing horoskop pribadi sampeyan. yen sampeyan duwe salah sawijining planet pratandha tetep ing 12 derajat. Akeh wong sing ora ngerti, aku ora ngerti.

Nanging yen kita ndeleng saka perspektif cuaca astrologi. Kita kabeh wis kena pengaruh Mars mungsuh Saturnus kanthi cara sing padha kena pengaruh nalika awan utawa badai salju gumantung saka sampeyan. Dadi Mars mungsuh Saturnus aku mesthi menehi interpretasi marang aspek kasebut, utawa rumangsa yen sampeyan pengin, minangka aspek frustasi utawa kegagalan.

Gagasan kasebut yaiku Mars lan Saturnus bisa digunakake kanthi cara sing beda-beda lan pengin banget beda. Mars nuwuhake rasa percaya diri lan menehi inspirasi kanggo tumindak, nalika Saturnus butuh rencana sing ati-ati sadurunge tumindak kasebut ditindakake. Mars lan Saturnus uga makarya ing garis wektu sing beda, Mars luwih cepet lan jangka pendek, dene prioritas Saturnus luwih penting lan duwe wektu sing luwih dawa.

Salah sawijining cara kanggo nemoni tabrakan iki ing antarane Mars lan Saturnus ing wiwitan wulan Juli yaiku nemokake manawa sampeyan kepepet ing antarane prekara sing mbutuhake perhatian nalika iki, beda karo rencana utawa proyek jangka panjang sing ora bisa dilirwakake utawa dilalekake amarga Sampeyan nyoba kanggo madeg dhasar kanggo mbesuk. Saka perspektif Saturnus, M ars ditampilake minangka pengaruh pengaruh sing bisa ngganggu utawa iritasi sing ngalangi kemampuan sampeyan supaya fokus ing jangka panjang. Saka sudut pandang Mars, Saturnus ngalang-alangi sampeyan supaya ora seneng apa-apa utawa nindakake apa-apa saiki amarga swarane sing duwe budi utawa nalar terus-terusan, utawa bisa uga swara ing njero ati sampeyan yakin manawa sampeyan bakal nindakake apa sing bakal kelakon minggu utawa taun ngarep yen sampeyan nindakake iki dina iki.

Sacara teknis karo Mars ing Leo lan Saturnus ing Aquarius lan uga adhedhasar urutan planet-planet Kasdim. Saturnus bakal duwe pengaruh sing dominan ing aspek iki. Maksudku, ing pungkasan dina, kita pengin nggawe manawa ngurmati Saturnus lan nyakup Mars, paling ora aku mikir babagan aspek kasebut.

Apa tegese ngurmati Saturnus? Iki tegese sanajan sampeyan nganggu utawa sauntara utawa sawetara wektu kanthi cepet, nanging bakal ana geni, mikirake prioritas jangka panjang sing mbutuhake sawetara sumber daya, kalebu sumber daya, wektu lan energi sing paling larang, Saturn im Aquarius nyoba nulungi sampeyan ngatur reorganisasi, pangowahan, konsolidasi, utawa panyesuaian maneh ing urip sampeyan, lan sampeyan duwe akeh wektu kanggo nindakake Saturnus kasebut ing Rencana utawa Proyek Akuarium. Saturnus bakal ana ing Aquarius nganti Maret 2023. Iki minangka salah sawijining nabrak sementara sing mesthi duweni potensi kanggo frustasi lan nggawe sampeyan pengin nglampahi ton energi kanthi hadiah sing sithik.

Utawa sampeyan bisa uga oposisi utawa duwe pengalaman bareng karo wong liya utawa organisasi sing mengaruhi kahanan sampeyan lan nggawe kualitas telat utawa malah tape abang utawa dokumen sing sampeyan kudu navigasi utawa negosiasi. Kanggo sawetara wong sing ngrungokake Mars mungsuh Saturnus, iki bakal nggambarake sawetara dina sing angel nalika ngadhepi pengalaman utawa prekara sing angel sing nyebabake sampeyan ngilangi utawa narik sampeyan. Nanging kanggo wong liya, aku uga ngerti saka pengalaman nyambut gawe karo klien sajrone praktik meh 20 taun yen aspek kaya iki minangka wektu upaya sing luwih gedhe kanggo target utawa visi sing luwih dawa.

Ora mesthi ala. Aku ngerti, kanthi teknis, astrologi, iki minangka aspek sing angel. Nanging kadang-kadang ing urip kita duwe fase nalika ana ing sangisore pompa, kita ana ing wektu sing retak, nalika tenggat wektu tuwuh lan kita rumangsa kudu akeh sing kudu ditindakake sajrone wektu sing sithik, nanging uga duwe rega iki utawa sesanti gedhe utawa proyek iki sing lagi ditindakake.

Sanajan upaya sing dibutuhake kanggo jangka iku ora tetep ing jangka panjang, aspek kasebut asring dadi indhuksi manawa upaya sing luwih gedhe dibutuhake sajrone jangka pendek, utamane kanggo njaga momentum utawa kemajuan kanggo target sing luwih dawa sing sampeyan pikirake, ngerti manawa teknis kasebut minangka aspek kultus sing beda banget lan sawetara wong bisa uga duwe pengalaman tantangan. Aku uga ngerti manawa ana liyane sampeyan sing bakal ujar, 'Ya, aku saiki lagi sibuk banget nalika aku kudu nindakake perkara kasebut. lan kabeh mau penting, lan aku mung bakal lungguh lan nuli nindakake. ”Daripada Mars ngandhani Saturnus yen sampeyan ora kudune.

Mars Saturnus tumindak ing deskriptif iki, tinimbang mode transit sing wis ditemtokake. nggambarake upaya saiki. Salah sawijining cara kanggo mriksa dhewe yaiku priksa manawa sawetara gaweyan utawa energi utawa ketegangan sampeyan fokus ing target utawa proyek sing bakal suwene rolas wulan, utawa menehi pengaruh kanggo sampeyan sajrone sawetara taun sabanjure, tinimbang mung sawetara taun. utawa jangka cendhak.

Aku seneng mikir, aku mung bakal maca sawetara ukara ing kene. Kanggo maju saiki, sampeyan butuh rencana, lan sampeyan butuh garis wektu sing alon utawa garis wektu sing diukur. Mars lan Saturnus bisa kanthi cara sing beda-beda, lan nalika padha tabrakan, bisa nyorot sawetara masalah babagan rencana sing sampeyan kerjakake.

Sanajan masalah kasebut bisa dadi angel ing jangka pendek, biasane bisa dadi prekara sing sampeyan seneng. nyedhaki utawa ngatur jangka panjang. Kadhangkala apa sing ditemtokake minangka masalah pancen gumantung karo jadwal.

Apa ana masalah mung amarga sampeyan nesu saiki? Nanging limang taun maneh sampeyan bakal noleh maneh lan ngomong, 'Aku' aku seneng wis teka 'amarga saiki kita wis mriksa lan saiki dadi bagean saka dhasar sing kuat lan dudu perkara sing terus kita bali kudu. Aspek iki bisa mbantu sampeyan ningkatake target sing gegandhengan karo Saturnus sing luwih dawa ing siklus Aquarian kaya tes stres. Mars mungsuh Saturnus ing Aquarius nuduhake - kepiye sampeyan Saturnus ing Aquarius? Apa sampeyan wis duwe konsolidasi sajrone enem wulan kepungkur? Apa sampeyan nyusun awak dhewe supaya kuwajiban utawa tugas sampeyan luwih bisa diatur lan realistis, lan lestari? Yen sampeyan luwih seneng bisa ngatasi masalah sing ana ing Mars Saturnus minggu iki kanthi gampang.

Yen ora, yen sampeyan tetep nindakake tugas utawa tugas sing sampeyan rumangsa salah utawa tanggung jawab, utawa sampeyan ora pengin menehi beban marang wong liya. Supaya sampeyan rumangsa meh kaya wong tuwa, kaya bocah umur 90 taun sing wis sujud. Yen sampeyan rumangsa kaya iki sadurunge transit iki teka, mula ana kedadeyan, amarga sampeyan ora duwe kapasitas kanggo ngatasi sumber daya tambahan.

Iki minangka sawetara perkara sing kudu dielingi. Saturnus bisa uga ora kendhat nalika transit Saturnus. Dheweke bisa terus meksa nindakake perkara liyane miturut cara sampeyan dhewe nalika ngembangake tulang punggung. apa tegese, yaiku Saturnus paribasan utawa simbolis ing sampeyan.

Tegas ujar, 'Iki minangka prekara sing apik, nanging saiki ora bisa daklakoni.' Utawa 'Aku ora kasedhiya ing wektu kasebut. 'Yen sampeyan nindakake, sampeyan bisa njaga kontrol kualitas kasebut ing game - Saturnus kuwatir banget.

Gagasan ing kene yaiku ngatur sawetara rasa wedi amarga iku beda karo Saturnus. Supaya sampeyan ora mungkasi ngandhani utawa njupuk keputusan jangka pendek utawa impulsif sing angel kanthi ramalan jangka panjang. Ana watesan kanggo 'saiki' lan aku ngira migunani lan cocog kanggo ngurmati sawetara watesan kasebut, sanajan sampeyan ora seneng.

Ana prekara kahanan kita amarga pamindhahan sing dakkarepake bisa diganti. Muga-muga bisa entuk penerbangan langsung, nanging aku ora bisa ngontrol jadwal penerbangan maskapai, kayata. Adhedhasar cara pangowahan kasebut sajrone pirang-pirang taun kepungkur.

Soko sing biasane bakal kasedhiya ora; Aku bisa nglampahi akeh wektu lan energi kanggo nglawan. Nanging luwih migunani yen aku nyekel energi kasebut, ngatasi kahanan kasebut, lan pindhah menyang langkah sabanjure. Sing dakkandhakake yaiku bisa ana sawetara watesan utawa aturan, sawetara jinis eksternal, sing sampeyan pikirake, 'Ora cocog, nanging ora, yaiku breaker deal ing pungkasan dina. 'Babagan ngatur akeh perkara, watesan, tanggung jawab, prioritas, watesan Saturnia iki.

Apa sampeyan ngatasi prekara sing diwenehake saka njaba. Apa sampeyan bisa nemtokake sawetara Apa sampeyan matesi? Ngontrol apa sing sampeyan bisa, supaya yen perkara njaba sampeyan dileksanakake, sampeyan duwe kemampuan sing luwih apik kanggo ngatasi. Saiki deleng tabel kanggo dina iki aspek katon.

Aku pengin nggawa menyang layar saiki. Aspek iki diwiwiti tanggal 1 Juli. Sing saya nggegirisi yaiku ana 12 derajat Aquarius lan 12 derajat Leo.

Elinga yen ora kaya Saturnus, energi saka Mars iki sejatine bakal meh rong wulan. Kita wis duwe wulan kapisan. Nalika Mars mlebu Leo ing awal Juni, energi oposisi iki yaiku meksa nindakake perkara, polaritas lan bobot awak.

Sanajan aspek iki ana ing tanggal 1 Juli nganti Mars ninggalake Leo, sing durung ana sadurunge pungkasane wulan, ana kualitas kanggo aspek iki; lagi wiwit bubar, nanging durung rampung amarga Mars pisah karo Saturnus. Ana pirang-pirang wulan Juni lan Juli 2021 manawa ide sawing kasebut bolak-balik antara jangka pendek lan jangka cepet, jangka panjang lan permanen yaiku kepuasan instan mungsuh kemampuan ngatur dhewe lan fokus ing target jangka panjang utawa praktik berkelanjutan . Kaya sing wis dakkandhakake sadurunge, Saturnus duwe pengaruh ing kene.

Sebagean amarga Saturnus minangka salah sawijining pratandha kelairan lan Mars ora. Nanging uga amarga Saturnus minangka planet sing paling unggul. Dheweke cenderung duwe pengaruh sing paling penting, mula planet apa wae sing ana hubungane karo Saturnus utawa planet sing katon ana gandhengane karo Saturnus cenderung nampa akeh sing ditawakake Saturnis.

Mars kudu adaptasi utawa adaptasi ing kene ing Saturnus, iku sing dakkandhakake. Ing kene dakkira jangka panjang, winates, fokus, ati-ati, direncanakake, diukur, iki bakal nggawe sampeyan terus maju. Yen ana suar utawa iritasi sing sampeyan atur, mula tetep wae.

Iki kuncine. Siji-sijine planet sing dakkira bisa nyebabake rasa ora sabar ing Mars yaiku rembulan. Nalika aspek iki lagi muncak, rembulan ana ing Aries, minangka tandha impulsif lan kepinginan kanggo asil cepet utawa asil cepet ing kene, kita sejatine duwe aspek Mars lan Saturnus.

Bulan isih kudu ngurmati Saturnus, nanging aku mikir kita kabeh bakal berjuang karo perasaan kaya 'Muga-muga bisa kedadeyan luwih cepet' utawa 'Aku frustasi amarga wektu tundha iki kedadeyan. 'Utawa' Iki ora bakal kedadeyan kaya sing dakkarepake. 'Bulan ing Aries nguatake sisi persamaan utawa aspek Mars.

Nalika oposisi Mars-Saturnus iki akurat, bakal ana frustasi internal lan langsung, perasaan 'Aku bakal njerit utawa pecah utawa' Aku nesu lan ora bisa nahan '. Elinga yen sampeyan nindakake iki, sampeyan ngatasi nesu dhewe. Akeh banget sing bisa dicritakake babagan aspek iki.

Babagan iki, aku bisa ngobrol babagan udakara 3 jam, nanging aku ora pengin nahan sampeyan suwe banget. Aku mikir yen kita wis ngobrol babagan perkara sing paling penting ing kene. Sampeyan duwe tanggal lan rincian babagan aspek iki.

Ya, iki minangka aspek frustasi lan ing jangka panjang tes stres iki, tes stres kosmik sing ditindakake Mars ing Saturnus, utawa kombinasi Mars-Saturnus bisa dilebokake ing horoskop sampeyan, lan bisa uga pengalaman urip sampeyan. Iki bisa mbukak utawa mbukak titik sing ringkih, bagean saka jiwa utawa pengalaman sampeyan, utawa urip sampeyan sing ora teratur utawa dikelola kaya sing dikarepake. Ngerti iki, nggawe dandan kanggo mbesuk angel ing minggu iki, yen sampeyan duwe kerangka utawa perspektif iki, kepiye cara nggunakake acara utawa pengalaman minggu iki kanggo nggawe asil dandan sing bakal luwih apik ing jangka panjang.

Pungkasane, aku mikir iki bakal dadi perkara sing apik lan aku ngarep-arep krungu kepiye kedadeyan ing urip sampeyan lan ing grafik sampeyan. Ayo ngerti liwat komentar ing ngisor iki. Oke tim, ati-ati, mengko bakal ngomong maneh.

Apa sing diarani Mars Saturn?

MaretlanSaturnusjarene ingkonjungsinalika lagi ing omah sing padha, apamaneh nalika wis cedhak. Dheweke pengaruh siji liyane. Contone, ing kasusMaret-Konjungsi Saturnus,Maretminangka planet Energi, Agresi, Nesu, Konflik, Sengketa, lan Agitasi.24. 2021.

Sampeyan bisa uga wis krungu bab Konjungsi Agung, nalika Jupiter lan Saturnus katon paling cedhak ing langit tanggal 21 Desember 2020. Saiki aku wis ndeleng macem-macem laporan apa sing bakal kedadeyan sajrone acara iki mula aku mikir bakal nindakake artikel iki kanggo ngresiki sawetara perkara. Kaping pisanan, nalika konjungsi utama kedadeyan sacara rutin saben 20 taun, iki pancen istimewa.

Jupiter lan Saturnus, loro-lorone katon kaya lintang sing padhang, katon cedhak ing langit wiwit taun 1623, sanajan ora akeh sing bakal weruh amarga ditutupi srengenge. Kanggo konjungsi Grand sing padha, bisa uga katon ing taun 1226 kanggo tegese Jupiter lan Saturnus gabung saka perspektif kita. Sanajan mripat langsung, planet loro iki bakal beda awak.

Nanging, dheweke bakal cedhak banget supaya dheweke loro bisa katon liwat teleskop sing padha ing wektu sing padha, tampilan sistem surya ndhuwur-mudhun ing wektu iki supaya kita bisa luwih ngerti apa sing kita tingali. Dadi konjungsi gedhe khusus yaiku keselarasan antarane Bumi, Jupiter lan Saturnus. Mung kedadeyan saben rong puluh taun amarga taun Jupiter lan Saturnus luwih dawa tinimbang taun iki.

Kaya sing dakkandhakake sadurunge, Grand Conjunction iki istimewa amarga Jupiter lan Saturnus bakal katon cedhak banget dibandhingake karo jaman mbiyen. Iki kedadeyan amarga, sanajan planet kita kabeh ngorbit ing saindenging pesawat sistem tata surya, kabeh mau durung rata. Akeh planet duwe orbit sing rada cenderung dibandhingake karo liyane.

Mula, konjungsi utama kadhang ora katon spektakuler. Nanging, ing wektu iki, mung bakal ana 6 busur menit ing antarane planet, siji menit busur yaiku 1/60 saka derajat ing langit. Nyatane, sampeyan kudu ngenteni wektu suwe supaya kabeh planet bisa pas karo Jupiter lan Saturnus kanggo gabung saka perspektif kita, sing dikenal minangka ilmu gaib - perkiraan paling apik yaiku taun 7531.

Wektu pungkasan kedadeyan kasebut bisa uga 6856 SM. Ana fenomena menarik liyane sing kedadeyan saka wektu ke wektu sing diarani telung konjungsi. Saka sudut pandang kita ing bumi, planet-planet kasebut ora mung kanthi garis lurus ing langit.

Nyatane, planet ing sanjabane orbit kita sejatine nggawe daur ulang cilik ing langit. Iki amarga kacepetan orbit kita dibandhingake karo sing padha. Coba waca lintang-lintang ing sakupenge Jupiter kanggo ndeleng kepiye gerakane ing langit; planet katon alon, mandheg, lan banjur nggawe serep sethithik sadurunge terus ing jalur normal, dadi yen sampeyan bener yen sampeyan duwe konjungsi utama sajrone daur ulang, mula sampeyan duwe telung konjungsi utama kanthi cekak banget wektu, bisa uga luwih saka setengah taun.

Pungkasan yaiku ing taun 1981. Sanajan ora kedadeyan ing wektu iki, nanging mung menarik amarga masarakat ngarani konjungsi Grand 'The Poinsettia' ing taun 2020 iki kedadeyan banget karo Natal. Gegayutan karo iki, Johannes Kepler ngramal ing abad 17 yen ana telung konjungsi uga udakara taun 7 SM.

SM lan bisa uga lintang Bètléhèm, kaya sing kasebut ing Alkitab. Pancen, Konjungsi Gedhe dianggep minangka kedadeyan penting sajrone pirang-pirang abad, bisa uga dadi pratanda sing apik utawa ora apik. Aku ora nate nyebutake astrologi ing saluran iki, nanging mung kanggo seneng-seneng aku mutusake kanggo ndeleng apa sing sampeyan pikirake babagan acara iki minangka astrologi yaiku babagan posisi planet ing langit.

Waca konjungsi Grand iki minangka tandha, wektu bakal ganti banget, amarga Jupiter lan Saturnus ora ana gegayutane kanthi astrologi, mula kita wis padha. Pitakon pungkasan sing sampeyan kudu yaiku ing endi aku bisa ndeleng? Untunge, sampeyan kabeh, fenomena langit khusus iki bakal katon ing saindenging jagad. Saturnus lan Jupiter bakal katon ing langit udakara jam sawise surup yen sampeyan nggoleki ing sisih kulon.

Yen sampeyan bisa ndeleng rembulan, ana loro obyek sing padhang ing sisih kasebut. Nanging, sampeyan bakal sedhih ing langit, mula banjur rencanakake golek titik sing dhuwur yen sampeyan pengin nonton utawa wit utawa bangunan bisa nggawe pandhangan ora ngerteni. Dadi, kita duwe kabeh sing pengin sampeyan ngerteni babagan konjungsi Grand 2020.

Mung artikel cekak dina iki, nanging muga-muga sampeyan bakal sinau luwih akeh! Matur nuwun kanggo nonton! Yen sampeyan seneng karo artikel iki, mangga lan lengganan artikel ruang ing mbesuk. Kaya biasane, matur suwun sanget kanggo para pelindung lan anggota sing ndhukung Dhukungan saluran, pancene terus. Pungkasan, Selamat Natal kanggo kabeh wong, utawa apa wae sing bakal dirayakake sajrone iki.

Kabeh slamet lan ketemu maneh mbesuk.

Apa sing diarani whammy dobel ing sinastry?

Dobelwhammies ingsinastrywaca inter-aspek ing antarane faktor loro utawa planet (poin lan titik) sing padha kanggo wong sing melu. Kajaba iku, kita duwepindho whammynalika kalorone mitra nuduhake titik tengah karo (identik) planet / titik / awak sing padha.

Tansah gaul babagan apa sing dienggo para bintang iki kanggo sampeyan Hi, Aku Maren, ahli astrologi profesional, mahasiswa lan penyihir saiki sing bangga metu saka lemari sapu Simpul bulan minangka salah sawijining konsep astrologi favorit sing bakal ditliti lan entuk ing kana akeh riset, mula aku pancen kepengin banget babagan artikel iki sing diwenehake dening Rasi-CollectiveRasi-Collective minangka platform, platformku sing mentas diluncurake sing nyambungake praktisi spiritual karo klien sing ideal yen sampeyan minangka dokter obat Reiki sing nawakake layanan online, sampeyan bisa ngirim layanan utawa golek obat esoterik metafisik liyane kanggo mbantu sampeyan. Kabeh rincian kapacak ing ngisor iki lan yen sampeyan minangka bagean saka komunitas spiritual sing kasengsem karo topik-topik metafisik iki, mula sampeyan melu platform kanggo fasilitasi penyembuhan lan nyepetake ruang kanggo saben liyane.

Sengaja, aku wis nggawe rong artikel babagan simpul bulan, siji babagan pemahaman sing nduwe arti lan tegese node ing astrologi, lan sing liya babagan node transit bulan yen sampeyan durung nate ndeleng artikel kasebut digandhengake ing ngisor iki, mula luwih becik sampeyan nonton artikel sing migunani kaya artikel dhasar sing mbenerake artikel kasebut supaya sampeyan ngerti apa sing diomongake ing kene, diagram wong liya minangka transit statis jangka panjang menyang sampeyan. tegese kanthi overlay diagram Side Synastry ya, lan ndeleng planet ing sawijining diagram sing komunikasi karo planet liyane ing liyane, kaya transit sing ora nate pindhah terus amarga ana pengaruh njaba kanggo manifestasi wong liya sing mengkristal, luwih becik tinimbang transit sing obah kanthi lancar ing langit, dknoten banjur kita bakal nutupi apa sing diwakili sinastry karo simpul kidul, lan kita bakal ngrampungake sawetara conto diagram nganti sp nuduhake kanthi praktis apa sing dakkandhakake, kita ora duwe match sing tepat ing titik utawa planet pribadi sing mesthi ora kakehan stimulasi utawa disiram dening wong liya, kanthi node tiba ing diagram kita, mula tetep wae nganti pungkasan mangertos ing ngendi kita kabeh bisa ngetrapake iki, apa utawa ora kena hit sing tepat, tekan simpul lor ing rembulan nuduhake ekspansi lan inflasi. Iku dudu sing kudu kita evolusi utawa apa? Nanging, ing sinastry, kita kudu ati-ati supaya ora nyuda kabeh bobot nalika Node Lor, sing uga diarani Rahu, ana ing planet utawa cahya pribadi wong liya, utawa titik penting kayata MC Ascendant MC, IC, The Node Person bisa ngrasakake banget duweni barang-barang sing planet utawa titik ing pasangan nuduhake titik utawa wong planet bisa rumangsa katon banget dening simpul Sampeyan uga bisa krasa sesak banget nalika simpul kasebut ana ing planet pribadi wong liya sing katon ing omah ing planet iki aturan diagram wong planet kanggo konteks liyane babagan crita karma iki kanggo ngrampungake Node Selatan, uga dikenal kanthi jeneng Ketu. Iki nuduhake penurunan rilis lan deflasi.

Iki dudu apa sing kudu diluncurake, nanging sing kudu kita ati-ati, gumantung nalika Node Selatan ana ing planet pribadi utawa titik wong liya, bisa uga wong planet kasebut ngrasa kesel banget kaya simpul kidul wong lagi seneng-seneng lan wong simpul kidul bisa ngrasakake dheweke ngluwihi wates utawa urip ing planet iki, apa disengaja utawa ora, sanajan sampeyan ana hubungane karo aspek kasebut utawa wis duwe. Aku seneng ngerti crita sampeyan babagan hubungan karma kasebut lan komentar ing ngisor iki, yen sampeyan mbukak crita sampeyan, coba dakkandhani, mung nggawe kontak ing simpul tali, sampeyan bisa ngubengi karma saka knot sing ana hubungane langsung karo Sepak Bola sing kita lakoni ing urip iki, sanajan ora simpel kaya ing kidul, iku nate kepungkur lan simpul lor minangka masa depan sing ora kudu berkembang. Kasunyatane, pamikiran sing disederhanakake kaya ngono asring mbebayani utawa mung nyasabake kabeh poros simpul, siklus karma bakal diputer ing crita sing luwih bernuansa yen simpul utara ana ing planet utawa titik liyane.

Iki bisa uga nuduhake manawa sampeyan durung kawujud karo aspek wong liya ing urip sadurunge, utawa yen sampeyan durung ngerti integrasi sehat masalah kasebut karo mitra ing urip iki, bisa uga nuduhake manawa wong kasebut lan Energi kasebut anyar banget karo sampeyan lan sampeyan durung entuk urip sadurunge utawa dheweke ana ing urip sadurunge kaya wong sing sampeyan ora ngerteni lan mulane siklus kasebut anyar kanggo sampeyan kanthi sawetara cara nalika simpul kidul ana wong liya planet liya utawa titik sing bisa dadi jinis energi lagu sing padha banget sing wis digunakake kanggo gumantung karo wong planet ing jinis energi planet kasebut lan / utawa Yen sampeyan kenal karo energi wong kasebut, utamane ing dinamis titik planet urip kepungkur iki, sampeyan bisa uga wis negesake manawa sampeyan wis nate bebarengan karo wong iki sadurunge lan bisa uga krasa kaya ngono, mula Node Selatan kadang-kadang ngilangi amarga sampeyan kaya sadurunge ing kene. Tuladhane yaiku David lan Victoria Beckham David Venus kanthi tepat gegayutan karo South Node minangka pratandha manawa dheweke ana ing dinamika sesambungan karo dheweke ing urip sadurunge lan saka sawetara deskripsi babagan cara nemokake lan dirasakake. pangertene apik banget yen dheweke uga duwe konjungsi Venus-Mars sing cocog, sing mbantu, nanging kontak simpul kasebut minangka indikator kuwat yen wis nate sesambungan karo wong liya sajrone urip sadurunge, ora mung saurutan, ana ing konteks, sanajan bisa uga diarani Venus kasunyatane uga kedadeyan ing omah finansial, mula ora nggumunake manawa dheweke sukses ing perusahaan amarga uga duwe pengalaman sadurunge. Tuladhane yaiku Bill lan sisih lor Hillary Clinton Hillary pancen tepat ing rembulan turune, sing mesthi dadi indikator manawa dheweke ora kepenak ing jagad batin, kepengin kenal karo dheweke kanthi pribadi lan Barry seneng banget karo dheweke ing omah sing jero nomer loro lan nomer wolu kanggo wong-wong mau, nanging iki mung kalebu conto ing diagram sampeyan dhewe lan sajrone urip Esethi, bisa uga kedadeyan ing sumbu omah, penting banget kanggo dicathet yen sanajan wong-wong pancen dadi penyayang karmic lan kanca jiwa saiki. , lan Twin Flames utawa istilah apa wae, bijine ditampa sacara universal, pengaruh ala mung amarga ana sing sensasional lan luar biasa, ora ateges yen Rahu bisa narik kawigaten lan Ketu pancen bisa dadi apik tenan wedi banget, dheweke bakal ngerti nalika teka, nanging ora ateges sampeyan kudu tetep nginep lan sanajan sampeyan nindakake. Yen ora ana planet utawa titik tartamtu sing pengaruhe dening wong liya, ing endi node ana ing peta wong liya ing sinastry, katon ing endi wae node lor wong tiba ing omah ing diagram sampeyan, iki bakal nggawe demo gambar sing nolak sampeyan utawa nderek njupuk area tartamtu Urip sampeyan lan ing endi wae omah simpul kidul sing ana ing horoskop, cat gambar supaya sampeyan bisa narik kawigaten ing jaman kepungkur utawa mung nambah pola pelarian ing wilayah kasebut, dadi sanajan sampeyan ora duwe Ora duwe titik tartamtu sing cocog, sampeyan bisa ndeleng ing endi akses simpul simpen lan sinastry ya, rasane ora kepenak lan kosong saka hubungane karo wong sing ana ing wilayah kasebut kanthi omah, dadi yen sampeyan seneng karo artikel iki lan nemokake iki migunani lan migunani, priksa konsultasi pribadi ing ngisor iki.

Aku seneng maca kanggo sampeyan lan uga nggawe Synastry, sampeyan mung kudu njaluk Rasi, utamane ing deskripsi maca yen sampeyan nggoleki layanan metafisik ing ngisor iki utawa kirim link sampeyan dhewe ing deskripsi, priksa manawa sampeyan seneng, lengganan lan tinggalake komentar ing ngisor iki kanthi kabeh pengalaman sinastri sing sampeyan alami. Sajrone knot Knoon, aku seneng ngerti yen biasane crita yen ora bakal dikandhani, yen sampeyan bisa mriksa artikel sing ditampilake ing layar kanggo konten astrologi sing luwih gedhe sing dakkirim banget lan ketemu sampeyan ing sabanjure

Apa aspek utama ing sinastry?

Palingpentingplanet / cahya ingsinastryyaiku Bulan, Venus lan Mars. Wulan mrentah emosi lan cara reaksi saben wong kanthi alami, dadipentingfaktor ing sesambetan katresnan. Venus mrentah alam katresnan lan nemtokake jinis pasangan sing disenengi wong.17. 2017.

Omah endi sing apik kanggo Shani?

Saturnus dianggep apik ingomah kaping 2, 3 lan 7 nganti 12, kamangka omah nomer 1, 4, 5 lan 6 ora apik kanggo Saturnus. Sun, Moon lan Mars dadi mungsuh, Venus, Mercury lan Rahu kekancan lan Jupiter lan Ketu netral.10. 2018.

Omah endi sing apik kanggo Mars?

Antarane kabeh, kaping 10omahminangka papan sing paling apik ing horoskop. IngMaretentuk kamulyan ing tandha zodiak Capricorn lan posisi iki ing tanggal 10omahndadekake warga asli sukses ing pirang-pirang bidang.3. Taun 2020

Apa oposisi apik ing sinastry?

Pangeling sing ramahoposisi lan kothak ora mesthi ala ing kompositlan sinastry. Oposisi lan alun-alun ora kanggo kabeh wong. Nanging, yen grafik gabungan sampeyan gampang banget - diisi trine lan sextile- bisa uga garing amarga kasenengan.

Apa aspek sinastri paling ala?

Planet malefic kalebu Mars, Saturnus, lan planet njaba (Uranus, Neptune, Pluto) uga asring duwe pengaruh malefic ing astrologi. Planet-planet iki angel bangetaspekkanggo planet pribadi dietung minangkaaspek sinastry paling ala.17. 2021.

Apa planet sing paling penting ing grafik natal?

Nanging, asring dadi alangan sing diwenehakepalingpengaruh sing jero, lan iki minangkaplanet sing paling pentingingastrologi: Saturnus, Uranus, lan Pluto.16. 2018.

Omah endi sing ora cocog kanggo Wulan?

Wulanyaiku Pangeran kaping 4omah, jumeneng ing tanggal 2omahTaurus lan dadi ringkih ing tanggal 8omahsaka Scorpio. IngWulannyedhiyakake asil sing apik banget yen diselehake ingomah-omah1, 2, 3, 4, 5, 7 lan 9 dene kaping 6, 8, 10, 11 lan 12omah-omahyaikualakanggoWulan.10. 2018.

Ing omah endi Saturnus menehi asil sing apik?

Saturnus dianggep apik ingomah kaping 2, 3 lan 7 nganti 12, kamangka omah nomer 1, 4, 5 lan 6 ora apik kanggo Saturnus. Sun, Moon lan Mars dadi mungsuh, Venus, Mercury lan Rahu kekancan lan Jupiter lan Ketu netral.10. 2018.

Kepiye sinastry Saturn Mars mengaruhi sesambetan?

Kontak sinastri Saturn Mars bisa ngasilake nesu banget yen wong Mars ora bisa ngatasi watesan sing apik. Ing sesambetan sing raket, sampeyan bakal mbantu yen sampeyan bisa kerja bareng kanthi produktif.

Kapan Mars kothak utawa quincunxes ing sinastry?

Nalika kothak Mars, quincunxes, utawa nentang Saturnus ing sinastri, skenario nomer loro iki bisa uga kedadeyan. Ing wiwitan sesambetan, Saturnus asring tanpa energi saka Mars, lan bisa uga katon apik banget.

Apa aspek sinastry paling ala ing astrologi?

Aspek atos antarane Bulan lan Saturnus kalebu aspek sinastry paling ala ing astrologi. Kanthi Moon square Saturnus wong liya, wong Bulan kepengin banget anget lan dhukungan saka wong Saturnus, nanging dheweke ora bisa entuk. Iki minangka aspek sing nglarani banget ing sinastry. Wong Wulan rumangsa yen dheweke ora dikarepake lan ditinggal.