Aspek

Apa tegese Aspek ing astrologi?

Apa tegese Aspek ing astrologi? Ing astrologi, sawijining aspek yaiku sudut pandang planet ing siji liyane ing horoskop, uga menyang ascendant, midheaven, keturunan, midheaven ngisor, lan poin-poin liyane sing narik minat astrologi. Aspek sing luwih pas, mula bakal kuwat utawa luwih dominan kanggo mbentuk karakter utawa nuduhake pangowahan.
Waca Liyane

Apa tegese aspek astrologi?

Apa tegese aspek astrologi? Ing astrologi, sawijining aspek yaiku sudut pandang planet ing siji liyane ing horoskop, uga menyang ascendant, midheaven, keturunan, midheaven ngisor, lan poin-poin liyane sing narik minat astrologi. Aspek sing luwih pas, mula bakal kuwat utawa luwih dominan kanggo mbentuk karakter utawa nuduhake pangowahan.
Waca Liyane

Apa sing kedadeyan nalika Mars mbahas Saturnus?

Apa sing kedadeyan nalika Mars mbahas Saturnus? Saturnus ora cocog karo akeh planet, utamane karo Sun, Moon lan Mars. Nanging ing tandha mungsuh utawa liwat aspek gotong royong, dheweke nyebabake urip wong sing duwe skenario ala iki. Intine Saturnus adhem lan alon nalika Mars panas lan cepet.26. 2016.
Waca Liyane

Apa Mars padha karo ascendant?

Apa Mars padha karo ascendant? Ascendant minangka tandha zodiak saka awake dhewe; prihatin karo awak dhewe, ngerti dhewe lan gumantung karo awak dhewe. Iki pancen bener banget nalika tandhane zodiak sing padha: Mercury, Moon, Mars, Sun or Venus.
Waca Liyane

Apa tegese Mercury ascendant?

Apa tegese Mercury ascendant? MERCURY nuduhake kapasitas mental, mula kuat nalika diselehake ing ascendant. Umume menehi kemampuan bisnis, nanging minangka planet sing bisa diowahi, kena pengaruh banget karo pengaruh aspek.
Waca Liyane

Planet endi sing duwe omah?

Planet endi sing duwe omah? Oposisi Yaiku sing diarani aspek omah kaping 7. Square yaiku nalika planet dadi omah kaping 4 / omah kaping 10 saka siji liyane. Tekstil yaiku nalika planet minangka omah nomer 3 / omah kaping 11 saka siji liyane. Kuil Yaiku sing diarani omah kaping 5 lan nomer 9 aspek omah.Quincunx Nalika planet ana omah kaping 6 / omah kaping 8 saka siji liyane.
Waca Liyane

Apa tegese majeng ing astrologi?

Apa tegese majeng ing astrologi? Bagan sing wis maju ora ngganti grafik lair sampeyan, nanging minangka tambahan saka grafik kelairan sampeyan. Asring diarani minangka transit pribadi, kemajuan sing alon-alon mindhah pratandha ganti tanggal lair sampeyan, lan nyambung karo kabeh planet lan nuduhake ing grafik kelairan sampeyan.
Waca Liyane

Apa tegese Konjunkup Jupiter Pluto?

Apa tegese Konjunkup Jupiter Pluto? Konjunkup Jupiter Pluto natal menehi kebutuhan sing kuat kanggo ndadekake gedhe ing jagad iki. Sampeyan pengin kekuwatan lan pengaruh lan nggawe rencana ambisius supaya sukses ing level paling dhuwur. Pandhuan lan ambisi sing kuat nggawe sampeyan tekad, terus-terusan, lan kadang ora kejem.
Waca Liyane

Apa sing kedadeyan nalika Mars mbahas Saturnus?

Apa sing kedadeyan nalika Mars mbahas Saturnus?
Waca Liyane

Apa Mercury kompatibel karo Mars?

Apa Mercury kompatibel karo Mars? Mars lan Mercury bakal duwe konjungsi paling cedhak saka rong planet ing taun iki ing tanggal 18 Juni 2019. Watch kanggo dheweke cedhak ing sisih kulon sawise srengenge surup. Dheweke bakal paling cedhak udakara 17, 18 lan 19.10 Juni. 2019
Waca Liyane

Apa pinunjul saka Bulan konjugat Node Utara ing sinastri?

Apa pinunjul saka Bulan konjugat Node Utara ing sinastri? Aspek sinastri simpul node utara nyengkuyung tuwuhing kekalih mitra ing sesambetan kasebut. Wong Wulan nggawe wong simpul lor aran aman lan diopeni, lan dheweke nuduhake wong simpul sisih lor cara berkembang emosional lan spiritual. Taun 2020
Waca Liyane

Apa tegese Sun conjunc Pluto?

Apa tegese Sun conjunc Pluto?
Waca Liyane

Apa sing ditampilake grafik komposit?

Apa sing ditampilake grafik komposit? Ing astrologi, bagan komposit yaiku bagan sing kasusun saka titik tengah planet loro utawa luwih horoskop. Miturut para ahli astrologi, grafik komposit bakal menehi petunjuk babagan sifat lan fungsi hubungan kasebut.
Waca Liyane

Apa aspek transportasi?

Apa aspek transportasi? Kaya jenenge, transfer astrologi nyakup metode interpretasi gerakan planet sing lagi aktif nalika transit horoskop. Iki paling asring ditindakake kanggo lair utawa Bagan Natal saka wong tartamtu. Pengembalian sing paling signifikan yaiku planet njaba Jupiter lan Saturnus.
Waca Liyane

Apa tegese aspek astrologi?

Apa tegese aspek astrologi? Ing astrologi, sawijining aspek yaiku sudut pandang planet ing siji liyane ing horoskop, uga menyang ascendant, midheaven, keturunan, midheaven ngisor, lan poin-poin liyane sing narik minat astrologi. Aspek sing luwih pas, mula bakal kuwat utawa luwih dominan kanggo mbentuk karakter utawa nuduhake pangowahan.
Waca Liyane