Munggah

Apa tegese surya balikku?

Apa tegese surya balikku? Apike kaya swara, 'surya surya' minangka cara liya kanggo nyebutake 'ulang tahun.' Sampeyan bisa uga wis krungu jinis astro-cerdas sing ujar 'Selamat surya balik!' tinimbang 'Selamat ulang tahun! '26. 2019
Waca Liyane

Apa tegese ascendant ing astrologi?

Apa tegese ascendant ing astrologi? Ascendant (, Asc utawa As) minangka tandha astrologi (lan derajat tandha kasebut) sing munggah ing cakrawala w├ętan ing wektu lan lokasi acara tartamtu.
Waca Liyane

Sepira akurat pratandha sampeyan?

Sepira akurat pratandha sampeyan? 'Tandha sampeyan sing wis ditemtokake nemtokake ing endi kabeh omah utawa wilayah urip disusun ing grafik kelairan sampeyan, mula maca kanggo tandha munggah sampeyan menehi horoskop, yen ditulis kanthi andal, akurasi sing ora bisa sampeyan lakoni saka tandha sun.'12. Taun 2020
Waca Liyane